Keresés

Részletes keresés

Dogzilla Creative Commons License 2021.10.03 0 0 134

Sziasztok,

 

Nézzetek szét nálunk kutyaeledel témában: https://dogzilla-webshop.hu

Most -10% kedvezménnyel tudtok vásárol, ha az OPEN10 kódot használjátok a kosárnál. Ha feliratkoztok hírlevelünkre a regisztrációkor 500 Ft-os fix (bármire levásárolható) kupont adunk.

 

Kutyatáp webshop 8. kerületi személyes átvételi lehetőséggel. Csak minőségi gyártók eledeleit tartjuk. A fókusz nálunk a érzékeny emésztésű és allergiás kutyákon van. A termékek között a szűrők segíytségével az adott kategória termékeire leszűkíthetőek a termékek. A blogunkban (https://dogzilla-webshop.hu/dogzilla-magazin) további információkat taláktok a kutyatartással, kutyaeledelekkel vagy például az őszi-téli felkészüléssel kapcsolatban.

 

Mi magunk is kutyások vagyunk és minden amit az üzletbe építettünk személyes tapasztalatból táplálkozik. Ha ötletetek vagy észrevételetek van keressetek Minket!

 

Szép napot! Dogzilla

Kristof249 Creative Commons License 2021.09.16 0 0 133

Mi már egy jóideje csak és kizárólag FitActive hipoallergén tápot adunk Zeusznak, és mind a szőre, mind az emésztése teljesen rendben van azóta. Emellett sokkal energikusabbnak és vidámabbnak is tűnik, szóval szerintem jó választás volt, melyben egyébként ő is segített! :)

 

Mi ebben az útmutatóban néztünk szét, és itt találtuk az elsők között ezt a tápot: 

https://petdorado.hu/a-legjobb-kutyatapok-utmutatoja/

 

Azóta eszembe sem jutna mást venni, és több ismerősünknek is ez a hipoallergén, csirkementes táp vált be kutyusaiknál. 

tothagi2109 Creative Commons License 2021.02.18 0 0 132

Pöpi kutyusunk kedvenc eledelét mi innen rendeljük: kutyaeledel rendelés. Imádom, hogy nagyon gyors a kiszállítás, előfordult már, hogy kiment a fejemből, hogy rendeljek, és féltem, hogy addig valami mást kell adnom a kutyusnak, szerencsére pillanatok alatt kihozzák. Pöpi kutyus gyönyörű szőrrel és kicsattanó egészséggel hálálja meg ezt nekünk, mi a bárányosat vesszük!

garf_ Creative Commons License 2019.11.30 0 0 131

Örülök, ha hasznos tanácsot tudtam adni. Szerintem érdemes megnézni a BLOG rovatot https://www.ferbelt.com/blog/ , mert naponta jelennek meg új cikkek.

 

 

Például, a nyers hússal való etetés okozta betegségeiről a Zürichi Egyetem által végzett tanulmány eredményeinek eredeti linkje is (szerintem csak) itt jelent meg. https://www.ferbelt.com/l/mi-a-baj-a-mostani-tapokkal/ mert a magyar sajtó mindenhol csak kivonatosan hivatkozott a kutatási eredményekre.

 

Vagy múlt hónapban Svédországban a legtöbb halálos áldozatot okozó, titikzatos kutya betegségről, is egy soros Index hír volt, de a folytatásról csak ebben a blogban jelent már meg magyar cikk. És bizony nem állt meg a kór azonnal, átterjedt Norvégiába is. https://www.ferbelt.com/l/svedorszagban-is-megjelent-a-norveg-kutyabetegseg/ 

 

Én már minden nap ránézek az oldalra, mert megéri.

 

 

Előzmény: D. Tremens (129)
Krisz899 Creative Commons License 2019.11.04 0 0 130

Sziasztok , kérlek adjatok tanácsot !ma feregtelenítettem a kicsiket , 3 hetesek , tabletta szájba inkább a torkába és becsuktam , gondoltam okkes .de utanna találtam 3 db ot , na most 7 en vannak  nem tudom melyik nem nyelte le 😑.mikor adhatok újból vagy mit tegyek hogy a 3 aki nem kapott kapjon 😔.nagyon kosziiiii a tanácsokat , lgkozelebbb feloldom és fecskendővel adom 

D. Tremens Creative Commons License 2019.11.01 0 0 129

Köszönöm! Hasznos volt. :)

Előzmény: garf_ (127)
garf_ Creative Commons License 2019.10.27 0 0 127

Van egy fontos cikk a FERBELT DOG FOOD Blog rovatában. https://www.ferbelt.com/l/antibiotikum-rezisztencia/ ezt mondjuk nem csak kutyásoknak (lenne) érdemes megnéznie, elolvasnia. Nem véletlen, hogy az állatorvosok a főzött eledeleket javasolják a kutyák etetésére.

Előzmény: Heni.p (126)
Heni.p Creative Commons License 2019.06.27 0 0 126

Én is kipróbáltam a FERBELT eldeleket. Mondjuk én először a netpincéren rendeltem, de aztán a webshopból is, és mostanában meg a közelemben levő állateledelboltban is meg tudom venni.

Szóval, a szomszéd barátnőm kutyájának volt mindig valami bélgyulladása, meg hullott a szőre és sebes volt a kutya bőre is, pedig sokféle tápot is kipróbált. Aztán az állatorvosa mondta, hogy a főtt eledel lenne a kutyájának legjobb, és akkor azt javasolták neki, a legjobban akkor jár, ha a www.ferbelt.com oldalon vásárol. Ő már 2 hónapja csak ezt adja a kutyájának, és minden baja megszűnt, tök életvidám és egészséges lett a kutya. 

 

Én is ezért próbáltam ki, és az én kutyám egyszerűen megőrül érte, annyira szereti. A kajának rendes jó szaga van, nem olyan büdös mint a tápok vagy a konzervek. Szerintem jól is néz ki az étel, és én mondjuk bele is kóstoltam, és megértem miért szereti a kutyám, mert még nekem is fimon volt. Szerintem aki jót akar a kutyájának, az a ferbelt kaját veszi neki. Nekem nagyon bevált, és mindenkinek csak ajánlani tudom.

Előzmény: garf_ (124)
emoj Creative Commons License 2019.06.23 0 0 125

Ezt én is megerősítem, tényleg jók a Ferbelt kutyaeledelek. Kipróbáltam sok féle tápot, és konzervet, de egyiket se nagyon akarta elfogadni Fibi. Nagyon szkeptikusan álltam hát ehhez a termékhez is, de amióta kipróbáltuk a Ferbelt kutyaételt, nagyon elégedettek vagyunk. Szerencsére lehetőség volt arra, hogy csak egy két eledelt is vehessek, és amikor láttam, hogy szereti a kutyusom, akkor kezdtem rendszeresen ezt vásárolni. Én mindenkinek azt mondom, ha minőségi és egészséges ételt akar venni, akkor tőlük rendeljen: https://www.ferbelt.com/etlap/ 

Előzmény: garf_ (124)
garf_ Creative Commons License 2019.02.17 0 0 124

Abszolút a főtt eledel a kutya lételeme - szerintem. Az orvosok is ezt javasolják, csak nem mindenki engedheti meg magának hogy főzzön, vagy hogy megvegye a valódi hús tartalmú ételeket. Ezért aztán inkább a dögfeldolgozókból hozott szárított hús tartalmú eldelek piaca hasít.

 

Ha valódi minőséget szeretnél, tényleges húsból készült és minden tekintetben minőségi eldelből, akkor FERBELT DOG FOOD amit javaslok.

Nálunk amita azt eszik nem kuncsorognak kajáért, nincs széklet probléma és sokkal fiatalosabbak, energikusabbak. Látom, hogy egyszerűen elégdettebbek egészségesebbek.

Nekem ezt mindent megér, és nem hallgatok azokra akik mobil veszélyes hulladék lerakónak használják a kutyájuk gyomrát.

 

Ha ki akarod próbálni https://www.ferbelt.com webáruházból tudsz rendelni. 

Előzmény: PPanna11 (123)
PPanna11 Creative Commons License 2017.12.29 0 0 123

Sziasztok! Kinek mi a velemenye a hazikoszt eteteserol? Itt nem a kajamaradekra gondolok hanem kulon a kutyanak fozott fott kajara. Tehat hogy tap helyet kulon, jol osszeallitott hazi menut kap a kutya.

Roy4l Creative Commons License 2017.10.10 0 0 122

Az alábbi oldalon méret, kor és egészségi állapot figyelembe vételével tudsz tápot keresni: https://www.amarqt.com/kereses/kutyatap/

Attila Vicen Creative Commons License 2015.06.07 0 0 121

Üdvözlet! Szeretném felhívni a figyelmüket, újonnan induló kutyatáp weshopunkra és két Budapesti boltunkra. Nálunk kizárólag a vezető márkákból talál kedvence számára kutyaeledelt, kutya jutalomfalatokat. Kutyatáp, az ország egész területére rendelhető, és a legjobb árak mellett, segítőkész ügyfélszolgálatot, és a gyors kiszállítást garantáljuk. Facebook oldalunkon nyereményjáték, és sok más érdekesség vár mindenkit. 

Mi időt, és pénzt takarítunk meg önnek! Ha megbízható beszállítót keres, és az interneten vásárol kedvencének kutyatápot, mi a legjobb áron, gyorsan kiszállítjuk, így rengeteget spórol meg magának, nem is beszélve a sok cipekedésről, mivel egy-egy zsák kutyatáp, akár 20 kiló is lehet.

Webshop: xn--kutyatp-mwa.org/

Állateledel bolt Dohány utca:
Budapest 1074 Dohány utca 80.
Nyitvatartási idő: H-P 09:00-19:00-ig
Szo 09:00-14:00-ig
Vasárnap Zárva
Dohány utcai bolt Telefonszáma: (+36) 20- 424-18-73

Állateledel bolt Mester utca:
Budapest 1095 Mester utca 15.
Nyitvatartási idő: H-P: 09:00-19:00-ig
Szo: 09:00-14:00-ig
Vasárnap: Zárva
Mester utcai bolt Telefonszáma: (+36) 20- 435-81-25

Bfulop Creative Commons License 2013.04.25 0 0 120

Sziasztok! Látom megy az eledelekről a vita, csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy ha valaki néha kedvet kapna otthoni főzéshez a kutyának (akkor legalább biztosan tudom, hogy mi van benne), ajánlom ezt a szakácskönyvet: http://ujsag.allatvilag.net/2013/04/kutyas-receptek-konyvajanlo/ vagy http://bolt.undergroundkiado.hu/otthon-elkeszitheto-receptek-egeszseges-felnott-kutyusoknak

Egyik kutyakozmetikus ismerősöm írta és állatorvos lektorálta, úgyhogy baj nem lehet belőle (a yorkim kedvence a muffin, próbáljátok ki, ha gondoljátok kiírom belőle a receptet).

Gibi07 Creative Commons License 2013.02.27 0 0 119

És honnan tudod, hogy ez minden kutyának jó? És miből gondolod, hogy a többi táp veszélyes, amikor ezek be vannak vizsgálva. Mitől járok jobban, hogyha erre az Amikinosra költök egy csomó pénzt, lehet, hogy nem is eszi meg a kutyám..

Előzmény: Medve057 (118)
Medve057 Creative Commons License 2012.11.19 0 0 118

Sziasztok!

 

Nos hát olvasgattam ezt a fórumot és úgy gondotlam megosztom veletek, amit az eledelekről tudok, mert komoly gondokat okozhatnak a rossz tápok. Az én kutyusom több évig élt az átlagos bolti tápokon, azonban egy idő után folyamatos, hosszú idei tartó hasmenése lett, amin az állatorvos által ajánlott, borsos árú tápok sem segítettek. Elkezdtem utána olvasni a dolgoknak, és megdöbbentem, amikor kiderült, hogy az állítólagos gyógytápok, meg jó minőségűnek kikiálltott és drága eledelek is teli vannak állati melléktermékekkel( pata, toll,csőr..), tehát még az a kevés százaléknyi hús sem hús, hanem ezek meg nedvesség. Ráadásul olyan magasan vannak hőkezelve, hogy az összes emésztőenzim kihalt belőlük. Némelyik száraztáp tocsog a mekis zsírban, hogy legyen némi íze az amúgy szinte egészében magvakból álló eledelnek. Nézzétek csak meg otthon az összetevőket. Véletlenül akadtam rá egy remek eledelre, az Amikinosra, ami hidegen sajtolt(tehát nem ölték ki belőle az emésztőenzimeket ) és csupa olyan összetevője van, amit akár emberek is megehetnének. Tényleg remek és másfél-2 hét alatt a kutyusom teljesen rendbejött tőle, azóta pedig sokkal jobb a közérzete mint előtte bármikor :) Jogosan gondolhatjátok, hogy ha ilyen minőségi összetevőkből álló eledel biztosan drága, de semmivel sem kerül többe, mint az Eukanuba vagy Royal Canin, ,mivel nincs mögötte világraszóló és haszontalan reklámok és eladóhelyek tömkelege, aminek az árát a termék árán keresztül a vevőkkel fizettetik meg...

Nekem az Amikinos nagyon bevált, csak ajánlani tudom annak, aki sok szép évet szeretne együtt tölteni szeretett és egészséges kutyusával.

agentkd Creative Commons License 2012.11.06 0 0 117
Gyattila76 Creative Commons License 2012.08.05 0 0 116
Rozamaria Creative Commons License 2011.01.05 0 0 115

Szia. Nem tudom milyen kutyusod van életkor és méret. Lényeg az internetes webshopokban nagyon sokféle száraztápnak a leírása meg van. Van egy árszint ami alá nem szabad menni mert az szinte hulladékból készült és a lényeg szóját ne tartalmazzon. Nekem fontos hogy vágóhídi huzlladékot se tartalmazzon. A dog chow egy középáras és van választék benne. Természetesen ennél sokkal jobb tápok vannak ez pénztárca függő. Lényeg ne sajnáld az időt átolvasni az összetételt és a különböző cégek árlistáját öszevetni. Mindig vannak akciók.

Előzmény: Encci (114)
Encci Creative Commons License 2010.12.27 0 0 114

A kutyaeledelt úgy értettem hogy táp.Persze nem csak azt kap!! Amúgy csirkefejet,konzerveket és bevallom ha jó ha nem házikosztot is kap.Vagyis főtt husi,néha rízs,húsleves.... De nem olyanokat hogy kenyér,krumpli,bab..... Ezek tudom hogy rosszak...

Broken Hill kennel Creative Commons License 2010.12.27 0 0 113

Mindkét táp gyenge minőségű, a helyedben nem etetném vele a kutyákat.

Színezett kutyatápot soha nem adnék egyik kutyának sem, mondom ezt 14 év tenyésztői múlttal a hátam mögött.

Előzmény: Encci (112)
Encci Creative Commons License 2010.12.27 0 0 112

A milyénk Darlingot és chepppppit kap.:))

Lujza71 Creative Commons License 2005.01.27 0 0 111

hát igen imádom öket :)

 

megkell látogatni és tartani a kapcsolatot :)

akkor nem olyan nehéz ha tudod jo helyre kerülnek

Előzmény: raulista (110)
raulista Creative Commons License 2005.01.27 0 0 110

Szuper! Nekem is az van:)) Kyrának hívják, jól el van kényeztetve és imádom!

Amikor meg kell válni a kölyköktől, az nagyon nehéz lehet.

Előzmény: Lujza71 (109)
Lujza71 Creative Commons License 2005.01.27 0 0 109

azt hittem kölyök kutyus :) felnötnél is él hogy jó táp volt:)

igen csak kölyök korban veszélyes

németjuhászaink lesznek :)))

Előzmény: raulista (108)
raulista Creative Commons License 2005.01.27 0 0 108

Köszi! Ez a túlzott fehérjebevitel úgy tudom, kölyökkorban veszélyes, nem? Az enyém már 3 és fél éves. Csak nem lesz semmi baj. Válogatni nem nagyon tudok, mert az eledeles mindig hoz valamit, hogy ez van, ezt kapta a jobbak közül. Ez most úgy tűnik bevált, de volt már amitől szörnyű lett a szőre. Azt hiszem az Acana volt. Persze mindez akkor, ha nincs Best Choise, mert az volt a legjobb.

Milyen kiskutyáid lesznek?

Előzmény: Lujza71 (107)
Lujza71 Creative Commons License 2005.01.26 0 0 107

álltalában sokkal magassabb vitamin fehérje  tartalmú ,vannak márkák akik kicsit minöségibb tápot vagy nagyobb választékot hoznak ki tenyésztöi tápként és szerzödnek pár hires alommal hogy nézzétek milyen szépek az amugy is szép kiskutyák :))

 

tehát általában jobb ,viszont mostanra rájöttek a túlzott  fehérje vitamin bevitel se jó

elég bonyolult tehát néz meg milyen kutyunak veszed és 1el nagyobb fajtájut etess

akkor tutti nem lesz semmi baj

kicsi-közepes-nagy-maxi fajtának való szokott lenni kölyöktápból tehát közepes nagy tápot kapjon

kb viszont ehhez pontos vitamin összetétel kellenne mert lehet pont a flatazor már javitotta a fehérje vitamin arányait,nem láttam a tápot 10 éve ,sajnos akkor volt utoljára kiskutya almom :( de idén végre lesz :) hurrá :) 

 

Előzmény: raulista (106)
raulista Creative Commons License 2005.01.26 0 0 106
Köszönöm, és azt nem tudod véletlenül, hogy a tenyésztői táp mitől más?
Előzmény: Lujza71 (105)
Lujza71 Creative Commons License 2005.01.26 0 0 105

flatazor 10 éve egyik legjobb összetételű táp volt közepes áron azota nem is láttam

szerintem annyira rossz ma se lehet

Előzmény: raulista (104)
raulista Creative Commons License 2005.01.03 0 0 104

Na, mégegyszer:

Sziasztok!

Segítsetek légyszi, ha tudtok!

Eddig Best Choist kapott a kutyusom, de az állateledeles azt mondta, hogy megszűnt a forgalmazása. Flatazort adott helyette, még olcsóbb is egy kicsit. Viszont akárhol olvasok fórumokat, nem találok róla semmit. Senki nem használja? Remélem nem valami gagyi. Ja, és ez tenyésztői táp. Fogalmam sincs, hogy a tenyésztői miben különbözik a rendes táptól. Jobb? Rosszabb?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!