Keresés

Részletes keresés

jasmine Creative Commons License 2001.03.06 0 0 17
Laddie:
Ha felhívtam, zavartam, ha nem hívtam, nekem volt rossz, mert vágytam a hangjára. De ő elég ritkán hív. Hogy ne zavarjam, de mégis meglegyen a vágyott kommunikáció néhány kedves szóval e-mailt irok, arra tuti jön válasz. Előbb-utóbb:)
Előzmény: laddie (16)
laddie Creative Commons License 2001.03.06 0 0 16
Ezt nem értem:Telefon. Sok időmbe került megérteni, hogy nem azért nem hív, mert eszébe sem jutok, hanem mert akkor se kép se hang, csak a számítógép:) Azóta e-mailel próbálkozom, az műxik:)
jasmine Creative Commons License 2001.03.06 0 0 15
Telefon. Sok időmbe került megérteni, hogy nem azért nem hív, mert eszébe sem jutok, hanem mert akkor se kép se hang, csak a számítógép:) Azóta e-mailel próbálkozom, az műxik:)
A szex már nem ilyen egyértelmű. Ha a nő a kívánósabb, akkor elég nehéz ezen a téren az "orránálfogva" vezetni;)
A kaja az szükséges de nem elégséges feltétel.
Egy biztos: fel kell rájuk nézni és ezt minél többször kifejezni. Az önérzetüket ápolgatni kell. De szerintem ez nem férfifüggő...


szalka Creative Commons License 2001.03.06 0 0 13
" telefonos témához: Szerintem is sok embert zavar, ha munkája közben zavarják telefonon."
Teljesen egyetertek, van mikor kellemetlen lehet en epp ezert a kedvesemmel es nehany baratommal is megoldottuk az sms-sel. Kuldesz egyet, hogy most dumalnal vele egy kicsit ha raaer, aztan ha raer akkor visszahiv, ha nem er ra akkor sem zavartad meg, de oromet szereztel neki , azzal, hogy tudja, hogy gondoltal ra.

A ferfiakkal meg szvsz nem sokkal kell maskepp "banni" mint a nokkel. Max annyival, hogy kevesbe ertik a megerzeseket es finom utalasokat, celzasokat, ugyhogy nehany dolgot konkretabban es jobban le kell irni mint ha ket baratno beszelget, es felszavakbol is megertik egymast.

Előzmény: laddie (12)
laddie Creative Commons License 2001.03.06 0 0 12
Én egyébként nem vagyok no, lehet hogy ezért írtam hogy nok véleményére vagyok kíváncsi. Meg a másik topikban is. De ez baromság volt, mindenki véleménye jöhet.

A telefonos témához: Szerintem is sok embert zavar, ha munkája közben zavarják telefonon. (Szándékosan nem férfit írtam, ez a nokre is vonatkozik.) De azt a hozzáállást nagyon utálom hogy "azért se hívom fel" meg "majd hív ha akar". Megjegyzem, hogy emiatt vesztettem el egy kedves barátnot nemrég. Meguntam hogy mindig csak én hívom. Kitöröltem a számát, majd ha felhív meglesz megint (mármint a telszáma).

Én is azok közé tartozok, akik szeretik ha váratlanul felhív a kedvesem vagy egy kedves ismerosöm. Ha nem alkalmas az idopont a munka miatt, úgysem veszem fel, még ha az atyaúristen hív akkor sem.

A szex-el kapcsolatban: Azért nem kell úgy tenni, mitha csak a férfiak akarnák a szexet...

xandras Creative Commons License 2001.03.06 0 0 11
Bocsánat Laddie, akartam írni :Üdv xandras
Előzmény: laddie (-)
xandras Creative Commons License 2001.03.06 0 0 10
Bár nem vagyok csaj (nevemből kiderül), de tanácsolnám (ha megengeditek), hogy: jól, kedvesen, barátságosan, egy kicsit szexisen, odafigyelve a lényeges dolgokra, stb. Hát ennyi.
Üdv laddie
Előzmény: laddie (-)
Barsony Creative Commons License 2001.03.05 0 0 9
Hello : -)))Nem szeretnék közhelyeket irni, pláne nem ismételni a női magazinokban olvasható szupertuti tippeket, mert azok eléggé elfogultak. (például mutasd neki, hogy mindig örülsz, ha látod… brrr. Nem mutatni kell azt, hanem érezni).

Szerintem alapfeltétel, hogy egy nő ne legyen hisztis, mert az állandóan nyafogó, zizegő viselkedés taszitja a férfiakat (végül is a nőket is). Ez fontos. Erre vigyázni kell.
Bele kell kicsit néha bújni a lelki világukba is, megmártózni benne és átélni. Sokszor egy lazán odavetett „semmi gond” mögött is bújhat fájdalom, amit nem mutat ki.

A telefonálással kapcsolatosan az én Mókuskám meghatódottságig tud örülni, ha nem várt időpontban rácsörgök… nem gondolnám, hogy erről más férfi merőben máshogyan érezne. (kiváncsi vagyok!)

A szex adagolást biztosan nem vetik meg, bár én úgy érzem, hogy igazán csak az teszi őket boldoggá, ha látják, hogy a nő minden porcikájában érzi a vágyat, bármikor és( ne adj Isten) bárhol, azaz, ha ugyan úgy szereti a testét mint a lelkét a „kicsi drágámnak”. Ennek ellentététére viszont nincsen orvosság, ugyan úgy mint másra sem nagyon. Őszintén kell szeretni őket, nyitottnak és toleránsnak lenni, ennyi az egész.
üdv:-)))
tappancs

Törölt nick Creative Commons License 2001.03.05 0 0 8

Kedves laddie,
Az eddigi hívószavak: csínján, jól, egyszerűen, gyengéden, érzékenyen.
De Te miért lányok véleményét várod főleg, mikor a másik helyen is ezt tetted? Az eddigieket a fiúk válaszaiból emeltem ki, s talán ezt ők tudják jobban elmondani, hogy ők mit szeretnének. (Vagy mit kerüljünk el velük kapcsolatban.)
Két lány szólalt meg a telefonálás vonatkozásában, én connie véleményével értek egyet, valahogy úgy tűnik, jobb, ha rájukhagyjuk, mikor telefonáljanak - kivéve, ha mi épp másként gondoljuk :)
Előzmény: laddie (-)
hűha Creative Commons License 2001.03.05 0 0 7
Hát azért süllyedőfélben haladtok, lányok... szerintem ne igyekezzetek minden férfit egy fiókba gyömöszölni... ugyanis vannak legalább annyira érzékeny és gyengédségre vágyakozó férfiak is, mint azon férfitársaim, akik mondjuk szívesebben hörögnek egy focimeccsre sörösüveggel a kezükben s este megelégszenek azzal, ha a nő a jólbevált (amit éppen) produkálja az ágyban... ... a gyomor, az más! Az örök igazság!

egy férfi

Előzmény: Nyomkereső (6)
Nyomkereső Creative Commons License 2001.03.05 0 0 6
Én például elég egyszerűen működöm, mint férfi. Most megadjam a kulcsot? Hova lesz a játék öröme?

ny

jinjang Creative Commons License 2001.03.05 0 0 5
Aztán még azt figyeltem meg a férfiakon, hogy általában szeretik a szexet. :-) Vagyis ha ezen a téren eltalálja a nőnemű lény az izlésüket mind mennyiség, mind minőség, mind forma tekintetében, akkor nyert ügye van. :-)
Ezt szoktam úgy megfogalmazni, hogy a medvét az orránál fogva lehet vezetni, a férfit meg a farkánál fogva. :-)
Bár nagyanyám szerint a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út, és tapasztalatom szerint komoly igazság van ebben a régi bölcsességben is.
jinjang Creative Commons License 2001.03.05 0 0 3
Hát arra én is kíváncsi lennék, hogy hogyan bánjunk.

Telefonügy: hát én nem tom, az én párom mindig azt panaszolja, hogy sose hívom fel.

Én azt figyeltem meg, hogy a férfiak nagyon szeretnek beszélni magukról. Ha kérdezgeti az ember őket, hogy "te ezt hogy szoktad, hogy gondolod, mi a véleményed?" - akkor jó pontokat lehet gyűjteni.

connie Creative Commons License 2001.03.04 0 0 2
el kell fogadnunk, hogy férfiak
mások, mint mi.

van, amit egyszerűen nem lehet elvárni tőlük.
nem azért, mert bunkók, henem mert férfiak és másképp működnek.

pl. utálják, ha munka közben felhívjuk őket.
ne hívjuk, csak kérjük meg, hívjon, ha nyugis, ha ránk ér.
és akkor örüljünk. nekünk úgyis szinte mindig jó.

most ez jutott hirtelen eszembe ...

az eleje a lényeg.
üdv.
connie

ControlDenied Creative Commons License 2001.03.04 0 0 1
csínján.
Előzmény: Barak Elhanan Har-Shafir (0)
Barak Elhanan Har-Shafir Creative Commons License 2001.03.04 0 0 0
J0L
Előzmény: laddie (-)
laddie Creative Commons License 2001.03.04 0 0 topiknyitó
Ismét elsüllyedt a hogyan bánjunk a nokkel címu kiváló topikom. Ez annak tudható be, hogy elég korrekt válaszok születtek a topik címével kapcsolatban, bár némelyik nekem kissé közhelynek tunik.



Viszont tegnap felvetodött bennem, hogy vajon mi a helyzet a másik oldalról. Tehát a nok szemszögébol: Hogyan bánjunk a férfiakkal...
Írjatok csajok!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!