Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Szia! Ha revolverben gondolkodsz. Én így kezdtem: Vettem egy használtat. Mindegy milyen gyártmány. Elmentem párszor lőtérre. Beleszerettem, aztán lett 8 db. Pietta, Uberti Pedersoli. és pusek is :-D Kezdőknek a "hivatalos " ajánlás, hogy egylövetűvel, egy pisztollyal kezdje. Nem tudok róla, hogy valaki így kezdte volna. :-D Olvasgasd a kapszli.hu-t, nézegess youtubbe videókat. Az lesz a jóbb, amibe "beleszeretsz" . Ha majd versenyezni és/vagy vadászni is szeretnél, akkor jöhet a típus, minőség, árkategória kérdése. Hajrá! (Ps: összefoglaló, irodalom, tankönyv, a : https://kapszli.hu/termek/nemeth-balazs-eloltolto-fegyveres-loveszek-es-vadaszok-kezikonyve/
Most kezdek ismerkedni az előltöltős témával, segítenétek abban,hogy minőségileg (kidolgozottság, tartósság, minőség) Uberti, vagy Pietta? Esetleg valami más? Köszi
Teljesen jól működött nekem, garázsban lövöldöztem vele, mèg pontos is volt. Annyi hogy èrdemesebb valami erősebb patronnal használni, nekem a maxxtech 35J-vel hibátlan volt
Úgy tudom Ubertihez is van (Piettához tuti mert èn is vettem), jópofa kis cucc, de nyilván csak gumilövedèk/startpatron kombóval használható, a lőpor extra felejtős vele mert az átömlőfurat átmèrője többszöröse a lőporhoz használhatóval szemben, aztán ha mègis megpróbálná valaki akkor hamar úgy nèzne ki mint Morgen Freeman!