Keresés

Részletes keresés

erik012345 Creative Commons License 2010.11.27 0 0 778

Idős személynak segítségünket szeretném felajánlani lakhatás fejében Budapesten, ugyanis egyetemre fogok járni. Vidéken lakunk és szeretném ha édesanyám is velem lakhatna, ő le van százalékolva és én sem szeretném őt magára hagyni, drága albérletre nem telik, de bármilyen házimunkába segítenénk: kertgondozás, fűnyírás, hólapátolás, bevásárlás, vasalás, beteggondozás stb.

E-mail: erik012345@citromail.hu

Tel.: 0632739054

06202857127

Üdvözlettel: Erik

beugro21 Creative Commons License 2008.10.23 0 0 776
üdvözletem!

21éves lányként önkéntes segítségemet szeretném felajánlani idős, nyugdíjas hölgyeknek.
ilyenekre gondoltam, hogy pl bevásárlás, takarítás, idő-töltés, pl beszélgetés, vagy ilyesmi..
16.kerületben lakom, szóval itteni vagy közeli idős hölgy jelentkezését várom szeretettel.

egeszseg001 Creative Commons License 2007.11.13 0 0 775

Egy egészségügyi felmérést végzünk, amely az egészségügy
fejlődését segíheti elő.

Kérem Önt ,hogy szánjon fél percet ezen 3 kérdés
megválaszolására, és válaszai betűjelét valamint telefonszámát
küldje a egeszseg001@freemail.hu  email címre.

1. Mennyi időt tölt egészsége megőrzésével (hetente)?

a) Semennyit
b) fél órát
c) egy órát
d) egy óránál többet

2. Vannak visszatérő egészségügyi problémák családjában?

a) nincsenek
b) izületi reumás problémák
c) bőrgyógyászati problémák
d) allergia, légúti problémák
e) szív vagy érrendszeri problémák

3.Milyen gyógymódokat részesít előnyben?

a) gyógyszeres kezelés
b) természetes gyógymódok

Név:
Telefonszám:

Válaszait köszönöm

vilsi Creative Commons License 2006.04.04 0 0 774
Vidéken lakni, netről dolgozni! Bp-tő 50 km-re Galgahévízen 2 szobás kertes ház 4,5 MFt; T:246 3905; ha elfáradok, kimegyek a kertbe kapálni!
mouser Creative Commons License 2001.03.03 0 0 773
köszönöm :-)
Előzmény: rali (772)
rali Creative Commons License 2001.03.03 0 0 772
Természetesen úgy lesz.
Előzmény: mouser (771)
mouser Creative Commons License 2001.03.03 0 0 771
ugye nem haragszol, ha megkérlek, hogy most egy kicsit fogd vissza magad? szeretnék (nemcsak én) érdemben beszélni kicsibársonytalpúval (vagy másokkal, ha ő nem jön vissza).

köszönöm szépen!

Előzmény: rali (770)
rali Creative Commons License 2001.03.03 0 0 770
Szőrtalp lelépett?Ejnye.
mouser Creative Commons License 2001.03.03 0 0 769
ha nem akar, akkor úgyse jön...

de mégegyszer mondom, a te álláspontod is érdekel! :-)

Előzmény: Törölt nick (768)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.03 0 0 768
Próbáld őt visszacsábítani, ha értelmes lesz a társulat úgyis visszatér.
Előzmény: mouser (767)
mouser Creative Commons License 2001.03.03 0 0 767
OK, de őszintén bevallom, én kicsibársonytalpúval szerettem volna eredetileg! :-)

attól függetlenül a te véleményed is érdekel! :-)

Előzmény: Törölt nick (766)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.03 0 0 766
Ez ok, de végre le kellene zárni az egymás köpködését, sőt az olyan dolgokat is, hogy "miért köpködjük egyáltalán egymást".
Inkább térjünk vissza a kályhához, és irjunk az eredeti témáról!
Oksa?
Előzmény: mouser (765)
mouser Creative Commons License 2001.03.03 0 0 765
honan veszed, hogy neked is kéne? én biztos nem mondtam ilyet, és ha megnézed, eddig miket írtam itt, akkor rájösz, hogy pont az ellen ágálok én is, hogy a ki-tud-a-másikról-durvábbat-és-sértőbbet-mondani játék állása döntse el, kinek van igaza (ez mondjuk csúsztatás, szvsz lehet egy vitában a szembenálló feleknek egyszerre igaza)
Előzmény: Törölt nick (764)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.03 0 0 764
Már bocsi, de ha más lealacsonyodik ilyen szintre, nekem miért kellene?
Előzmény: mouser (763)
mouser Creative Commons License 2001.03.03 0 0 763
azt ne feledd, hogy nagy részük nem ilyen stílusban kezdte, az elején még írtak értelmeseket is, egyszerűen csak nem bírták cérnával. ezt természetesen a másik oldalra is értem, nemcsak kapok volt itt, hanem adok is rendesen.
Előzmény: Törölt nick (761)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.03 0 0 761
Bocsi, ez nem Neked szólt, hanem annak a társulatnak, aki csak egymás fikázásával törődött eddig, és semmi értelmes nyilatkozatot nem tett.
Előzmény: tracy (759)
mouser Creative Commons License 2001.03.03 0 0 760
hidd el, vagyunk már egy páran itt, akik szeretnénk a személyeskedést abbahagyni...
Előzmény: Törölt nick (757)
tracy Creative Commons License 2001.03.03 0 0 759
Nem, egyáltalán nem tévedsz, azt viszont nem értem, hogy miért mondod ezt nekem. Mennyiben személyeskedtem én?
Előzmény: Törölt nick (757)
tracy Creative Commons License 2001.03.03 0 0 758
Ne haragudj, nem teljesen értem, melyik felvetés vagy kérdés volt jó.
Előzmény: Törölt nick (754)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.03 0 0 757
Nem egészen értem, miért kell személyeskedni. Ez egy fórum, itt nem egymásról kell véleményt mondani, hanem a felvetett témáról!
Vagy tévedek?
Előzmény: tracy (756)
tracy Creative Commons License 2001.03.03 0 0 756
Elég nehéz úgy válaszolni valakinek, hogy előre bejelenti, hogy nem fogja elolvasni, de azért beírom.
Irónia: igen, valóban ironikus volt, ugyanakkor nem volt benne támadó szándék egyáltalán. Azt gondolom, hogy egy vitafórumon várhatóak ellenvélemények, akár ironikus formában is. Nem hiszem, hogy anyáztam volna, nem hiszem, hogy személyeskedtem volna, úgyhogy nemigen értem, hogy mi volt ebben támadásnak érezhető.
Előzmény: Barsony (750)
Tomboló Hold Creative Commons License 2001.03.03 0 0 755
Legalább akadt valaki, aki egyetért az ilyen stílussal. Gratula.
Előzmény: Törölt nick (754)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.03 0 0 754
OFF
Halihó!
Egyre jobban tetszik, hogy belőled azért rendesen dől a szöveg, és ahogy észrevettem, elég érzékenyen reagálsz a világ dolgaira és nagyon jók a felvetéseid, kérdéseid.
A néhány betévedő bunkóval, aki csak azért ül otthon a net előtt, mert kóros társasághiányban és emberi kapcsolathiányban szenved, szopogatja kóláját, beleköt mindenkibe, hogy én milyen fasza csávó vagyok, meg ide is bemertem irni, ezekkel ne törödj. Előbb utóbb úgyis kihullik a férgese, felesleges bosszantani magad, árt a szépségednek.

Én Veled vagyok!

:-)

Előzmény: Barsony (752)
Gai-luron Creative Commons License 2001.03.03 0 0 753
Nekem soha nem is volt a "Kedvencek" között.
Előzmény: Barsony (752)
Barsony Creative Commons License 2001.03.03 0 0 752
csak nem ismét provokáció ?
hoszteszek nem dolgoznak konszern vállaltoknál, pláne nem egy ilyen ipari cégnél. Bár lehet, hogy jobb dolgom lenne hoszteszként. Nem nézem le ugyanis azt a munkát. De nekem ez már ugy is egál.
egyébként nem a munkakörök studírozására nyitottam ezt a topicot.
Hogy ne felejts el, mit is gondolok, mégegyszer, utoljára az előző hozzászólásom, igy ne sértődjön meg senki, ha nem válaszolok itt többé:

Nem reménykedem már abban, hogy normálisan folytatható lenne a beszélgetés. Erre már próbálkoztam/tunk. De láthattad, mi lett az eredménye. A sorok magukárt beszélnek. Mihelyest csak jó irányba indult volna, érkezett a provokáció. De elnézést, ez már a lerágott csont, százszor elmondtam. Nincs kedvem trágár szavak olvasásával eltölteni az estémet,(hogy hol engem gyaláznak , hol az édesanyámat - erre is volt példa, ami túllépte a már rég megnem engedett határt!). Nincs kedvem állandóan bizonygatni, ez sértő. Nincs kedvem bizonygatni, ki vagyok, miért irtam ezt vagy azt stb. Ha nem lehet normális észérvekkel alátámasztani ellentétes véleményünket, akkor hiába az egész !
Barátom szerint éppen ezt élvezik egyesek benne, miszerint a provokálást. Ez a felháboritó benne.

Tracy ! nem vagy ignorálva, de sajnos tegnap ilyen keretek között nem volt lehetséges a válasz. Egyebekben a hozzászólásod eléggé ironikus volt, igy nem haragudj, de ezt is támadásnak véltem.
Sokmindenben tévedtem, bevallom. A "támadók" között is voltak olyanok, akiknek nagyon is igazuk volt, akkor is ha azt igen csak durva csomagolásban adták elő. Többnyire azonban csak is támadás, személyeskedés volt, mely messziről büzlött a beteges veszekedést keltő hangulattól, a már perverzitásig menő terrortól.

A megválaszolatlan kérdésekre mindannyian kaphatunk választ, bárhol, bármikor, de nem itt és nem igy.
Számomra igy ez a topic meghalt, a cimét töröltem a "kedvencek" közül.
Mindenkinek kellemes pihenést a hétvégére !
üdv
bársony

Előzmény: Gai-luron (751)
Gai-luron Creative Commons License 2001.03.03 0 0 751
Pá hoszteszlány!

(azért megemlíti, hogy "barátom", nehogy lazuljon a tekintélye)

Előzmény: Barsony (750)
Barsony Creative Commons License 2001.03.03 0 0 750
Nem reménykedem már abban, hogy normálisan folytatható lenne a beszélgetés. Erre már próbálkoztam/tunk. De láthattad, mi lett az eredménye. A sorok magukárt beszélnek. Mihelyest csak jó irányba indult volna, érkezett a provokáció. De elnézést, ez már a lerágott csont, százszor elmondtam. Nincs kedvem trágár szavak olvasásával eltölteni az estémet,(hogy hol engem gyaláznak , hol az édesanyámat - erre is volt példa, ami túllépte a már rég megnem engedett határt!). Nincs kedvem állandóan bizonygatni, ez sértő. Nincs kedvem bizonygatni, ki vagyok, miért irtam ezt vagy azt stb. Ha nem lehet normális észérvekkel alátámasztani ellentétes véleményünket, akkor hiába az egész !
Barátom szerint éppen ezt élvezik egyesek benne, miszerint a provokálást. Ez a felháboritó benne.

Tracy ! nem vagy ignorálva, de sajnos tegnap ilyen keretek között nem volt lehetséges a válasz. Egyebekben a hozzászólásod eléggé ironikus volt, igy nem haragudj, de ezt is támadásnak véltem.
Sokmindenben tévedtem, bevallom. A "támadók" között is voltak olyanok, akiknek nagyon is igazuk volt, akkor is ha azt igen csak durva csomagolásban adták elő. Többnyire azonban csak is támadás, személyeskedés volt, mely messziről büzlött a beteges veszekedést keltő hangulattól, a már perverzitásig menő terrortól.

A megválaszolatlan kérdésekre mindannyian kaphatunk választ, bárhol, bármikor, de nem itt és nem igy.
Számomra igy ez a topic meghalt.
Mindenkinek kellemes pihenést a hétvégére !
üdv
bársony

Előzmény: mouser (747)
Gai-luron Creative Commons License 2001.03.03 0 0 749
"Hogy te milyen degenerált barom vagy :-((((("

Gai-luron csalódott benned aurorix. Hát szóltam hozzád?

Előzmény: Törölt nick (737)
tracy Creative Commons License 2001.03.03 0 0 748
Megkérdezném, hogy én ignore listán vagyok-e, mert ha igen, akkor nem erőltetem tovább a dolgot.
Előzmény: Barsony (741)
mouser Creative Commons License 2001.03.03 0 0 747
akkor megkérdezném, szeretnéd-e normális hangvételben folytatni, mert bennem még mindig maradt egy-két kérdés...
Előzmény: Barsony (741)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!