Keresés

Részletes keresés

apeeng Creative Commons License 2018.01.10 0 0 4189

Ma délelőtt az új kocsikat is meggusztáltam. A nagyok 70%, a kisebbek 30% arányban vannak. Most hozták a gyerek bevásárló kocsikat is, ezeket csak bent tárolják, ki nem szabad vinni.

A nagy és a kisebb felnőtt bevásárló kocsikon igen kulturált "hülyebiztos" gyermekülés van, 15 kilóig javasolva. Alul kihajtható rekesztartó.

 

A következő cserénél(vagy jóval előbb) már kasszaképes kocsikat hoznak, melyeket  Párizsban láthatunk évek óta.

molyoka Creative Commons License 2018.01.06 0 0 4188

a nagyobb kocsi az össz.kocsi szám 5 %.-a.

apeeng Creative Commons License 2018.01.06 0 0 4187

Kétféle kocsi van..

amúgy a "köjál" tiltja a gyerek beültetését, de találékony a kedves vásárló.

molyoka Creative Commons License 2018.01.06 0 0 4186

Nem szeretem az új bevásárló kocsit. Persze könnyebben gurul,de a jól megrakott nagy szatyrok nem férnek el benne. És persze a """kulturált""" szülők ide is beállitják a szaros cipőjű gyerekeiket.Nincs rajta kabát/szatyor akasztó.

apeeng Creative Commons License 2017.12.21 0 0 4185

Megújult a budaörsi osan...szépen átalakított, felújított parkolóla lett, és új, műanyag bevásárló-kocsikra cserélték a már elavult, agyonhasznált fém kocsikat.

belül is folyamatos az átalakítás, úgy néz ki mindig akad egy jobb ötlet.

Zsolt_92 Creative Commons License 2017.11.07 0 0 4183

Pontosan!!! :D 

Előzmény: Haurus (4182)
Haurus Creative Commons License 2017.11.06 0 0 4182
Előzmény: tour555 (4181)
tour555 Creative Commons License 2017.11.04 0 0 4181

Sziasztok!

Az egyik megyeszékhelyen lévő áruház,munkaerőközvetítő cégen keresztül keres árufeltöltőt.Elképzelhető hogy csak a karácsonyi szezonra kell a munkaerő?

Azt szeretném kérdezni még,hogy az árufeltöltők részmunkaidőben dolgoznak? Nagyjából egy összeget tudnátok írni mennyit keresnek?

Előre is köszönöm a válaszokat.

apeeng Creative Commons License 2017.10.17 0 0 4180

A budaörsi osan parkolója teljes felújítást kapott. Egész jó lett.  Már nagyon romos volt a régi aszfalt(is).

BattleGURU Creative Commons License 2017.09.13 0 0 4179

Belsős értékelések szerint eléggé vegyesfelvágott ott a meló. Akit jobban érdekel erre nézelődhet:

https://ertekeles.munkahet.hu/allas/944

nézek Creative Commons License 2017.05.23 0 0 4178

mint vásárló álltam a kasszánál, kérdem a kasszást, miért szomorú? mert szólt a pénztár állapota  miatt..azt mondta a főnöke, nem muszáj itt dolgozni...megfogadta a szíves jó tanácsot, pár nap, és  máshol dolgozik.

italmajdlhatékony Creative Commons License 2017.05.23 0 0 4177

Ez most irónia, vagy komolyan mondod?

Előzmény: Nimród Kárpáti (4176)
Nimród Kárpáti Creative Commons License 2017.05.19 0 0 4176

Csak egy Auchan klasszikus: "Nem muszáj itt dolgozni!"

Előzmény: majdénaztmegmondom (4174)
nanemond Creative Commons License 2017.05.17 0 0 4175

sziasztok

 

infót kérnék hitelügyintéző munkáról.

Mennyi a tényleges munkaidő, mit kell csinálni, és mennyiért?

majdénaztmegmondom Creative Commons License 2017.05.06 0 0 4174

Kedves Auchanos menedzserek!

 

 Eljött az idő, amikor nem lehet tovább hallgatni és meg kell támadni a francia seggeket nyaló, hitlerjugent megszégyenítő, áruló magyar személyzetiseket és teljes rendszerüket! Tudjuk, hogy jelentős túlóráztatás folyik, amit a munkaszerződés alapján "önkéntes" és nem megfizetendőnek tartanak. Ezzel még nem is lenne gond, DE!

Tudtátok:

A rendkívüli munkaként elrendelt „túlórázás” nem lehet több, mint 250 óra évente. A rendkívüli munkavégzésért bérpótlékot kell fizetni. A bérpótlék 100 vagy 50%-os lehet. 

A túlórát nem lehet előre tervezni, az teljes mértékben jogellenes, tehát így nem szervezheti a munkát a munkáltató, hogy így fedje le a megszaporodott munkaigényt. A túlmunka ugyanis csak olyan esetekben rendelhető el, amikor a munkáltató nem látta előre, hogy meg fog növekedni a munkavégzési szükséglet, mert hirtelen kapott a vállalkozás egy nagyobb megrendelést, és azt határidőre teljesíteni kell, így hát, muszáj, hogy a dolgozók tovább bent maradjanak. Egyszóval csak különösen indokolt eset lehet a miértje egy túlóráztatásnak és ami még fontos, hogy nem jelenthet aránytalan terhet a munkavállaló családi és egyéb körülményeire.

Túlórák nem rendelhetők el nőknél, ha a terhességet nála megállapították, egészen addig, míg a gyerek az egy éves korát be nem töltötte. De ugyanígy azoknak sem, akik egészségügyi kockázat között dolgoznak, valamint a fiatal munkavállalóknak sem. Védelmet élvez még a gyerekét egyedül nevelő munkavállaló is a túlóra alól.

A túlóráért bérpótlék jár. Ha a heti szabadnapunkon (pihenőnap) kell túlórázni, akkor 100 százalékos a bérpótlék, ha viszont helyette másik szabadnapot ad a főnök, akkor csak 50 százalék.

A munkahelyeken kötelező a jelenléti ív, amin a dolgozók vezetik a rendes és rendkívüli munkaidejüket, vagyis a túlórákat is szerepeltetni kell rajta.

 

Érdekes, ugye?

 

250 óra/év a max. Számoljunk csak! Átlag 220 nap/ével, a napi ELVÁRT és NYOMÁS ALÁ HELYEZETT napi +2órával az 440 óra! Persze mi még mindig felhorkanunk, hogy vannak 11-12 órás műszakok, sőt! 14-15 órás leltárak, amik figyelembevételével simán felkúszik évi 500 órára a pluszmunka. Ergo nem csak gusztustalan az egész, de TÖRVÉNYTELEN is! 

 

Egyenként rúgnak ki embereket sajnos törvényi értelemben jól megalapozott indokokkal.

 

ELÉG VOLT!

 

Vagyunk már többen, de minél több áruházból állunk össze annál biztosabb, hogy nyerünk és a kártérítések mellett térdre lehet kényszeríteni az egész bagázst, nem beszélve egy nemzetközi botrányról, ami a magyar felső vezetést lefejezné!

 

Itt a lehetőség, hogy ennek részese legyél!

 

A jogi díjjakkal nincs probléma, anyagi felelősséget nem kell vállalnod! Egy a lényeg! Legyenek bizonyítékaid + kellesz a csapatba. Volt és jelenleg regnáló menedzsereket keresek, egy NAGY csoportot szervezek a harchoz! Kérlek itt jelentkezzetek:

 

  szabadmadarasok@gmail.com

 

Teljes diszkréció! Első körökben ne is fedd fel igazi kilétedet, csinálj egy e-mail címet és küldj egy e-mailt, vissza fogunk küldeni egyéb információt, de úgy, hogy lehetőséged legyen elsőnek minket leeellenőrizned! Semmilyen körülmények közt ne add ki magadat addig, amíg meg nem bizonyosodsz bennünk!   

 

+ Bónusz:

Van RTLklubbos (Házon kívül) kapcsolat, ha elindulunk országos csatornán jelenünk meg komplett riporttal! A riporter, akinek meséltem róla azt állítja, hogy nagyon komoly hírértéke van!

 

Higgyetek benne: LE TUDJUK GYŐZNI EZEKET A SENKIHÁZIAKAT! 

Haurus Creative Commons License 2017.01.21 0 0 4171

Kedves Értetlen08!

Nekem 1 bajom van!!!!!

Vannak ollyal főnőkök akik azt hiszik mindent megtehetnek büntetlenül!

Na az a idő elmúlt! Ha elég kitartóan rázzuk azt a fát 1-2 majom lefog onnan esni nekünk!

Nem kell a dolgozott rabszolgának vagy droidnak nézni!

Az új web oldal címe: http://haurus.iwk.hu

Nem azért mert mindelnt megmozgatva nyomoztok utánunk,  hanem jobban lehet szerkeszteni még mobilról is freewifi-n.

Üdvözlettel:Haurus

Előzmény: Értetlen08 (4170)
Értetlen08 Creative Commons License 2017.01.16 0 0 4170

Kedves Haurus!

 

Nem értelek, hogy neked mi bajod van...?

Olvastam a bejegyzéseidet. Ezek szerint, Te ott dolgoztál az áruházban. 

Nekem is ez a véleményem a multikról, de nem értem a mondanivalód.... 

Beszélsz össze-vissza dolgokról, vádaskodsz, de csak "egy csalódott kisgyereket" olvasok ki az írásodból.

Itt azt érzem, mintha Benedek Elek mesélne légből kapott kis óvodás álmairól.

 

Üdv: Vikieeee

gurigapapa Creative Commons License 2017.01.16 0 0 4169

Figyelj, lehet, az én készülékemben van a hiba, de a honlapon semmilyen tartalmat nem látok. Van négy menüpont, ami alatt nincs kb. semmi. De mondom, lehet hogy én vagyok béna.

 

Amúgy ez a "szívassuk a másikat ahol tudjuk" jelenség nemcsak Szegeden igaz, hanem kb. az egész országban, és nemcsak az Auchannál, hanem nagyjából mindenhol. Sajnos hazánkban van egy olyan elmélet, hogy "az a jó vezető, aki kemény" - és ezt a keménységet sokan arra értik, hogy szívatja embereit, üvölt velük, cseszteti őket. Régebben nem egy seniori kinevezést láttam, ahol az illetőnek semmilyen kereskedelmi eredménye nem volt - osztálya nem fejlődött, rengeteg selejttel dolgozott, stb, de legalább az emberei is utálták, mert úgy beszélt velük, mint a kutyával. És kinevezték seniornak, utána szektorszinten folytathatta áldásos humán módszereit. El is menekült onnan nagyjából mindenki, a szektor mélyen a lehetőségek alatt teljesített, a helyzetet az oldotta meg, hogy az illető kilépett, de utána még pár hónapig folyt a romeltakarítás. De ezen sokat javított az új kiválasztási és betanítási rendszer, a sen-go, mert ahogy látom, ezt a típust most már kiszűrik.

 

Az igazgatók szintjét meg hagyjuk, hallok olyan történeteket, hogy ihaj... és én nem mondhatok semmit, mert szerencsére kiváló helyen vagyok, nekem korrekt igazgatóm van, de amit hallok, hogy egyesek mit megengednek maguknak - idegbetegek, üvöltöznek, következetlenek - hát nem tudom, félek attól, hogy egyszer a mi igazgatónkat is elmozgatják, és kapunk helyette egy ilyet. Erre azért a központi humán odafigyelhetne kicsit. 

 

De szerencsére a világ változik, és egyre jobban szerepet nyer az ember- és eredményközpontú vezetés, ahol nem azt nézik, hogy üvöltesz valakivel, hanem hogy mit teszel le az asztalra. És érdekes, de a legjobban működő cégek általában dolgozóbarátok is. Milyen érdekes összefüggés.

 

Előzmény: Haurus (4168)
Haurus Creative Commons License 2017.01.15 0 0 4168

Figyelem felkeltés a társadalomnak! Hogy miért? Hogy lássák mimegy végbe a multiknál, Szegeden Pl: volt béremelés de viszont levették a dolgozók óraszámát 40-ről 35-20 órára.

A HR-es több mint egy évig aszisztált a biztonsági vezető diletáns rémúralmához.A biztonsági vezetőt azóta menesztették, a picsába de a Hr vezetőt senki nem vonta felelőségre, pedig több millió forintot fízetek ki miattuk. Nem a dolgozók munkaidejét kell kúrtítani, van 2 senior manager aki az égvilágon semmihez sem ér,t őket kellene kibaszni a büdös picsába, a két féreg bérén lehetne alkalmazni több dolgozót, normális bérért és 40 órában. Van olyan senior manager akit a textilesek ettetek hogy ne dögöljön éhen, most ugyanaz a féreg hajtja ki belőlük a szart is, valamikor a régi időben mikor a senior mégcsak árufeltöltő volt, órákat tudott aludni a raktárban a régi kollégák elbeszélése szerint.  A másik senior elment Budapestre Áruházigazgatói gyakornoknak, majd behúzzot farokkal vissza somfordált mert HÜLYE volt hozzá.  Van olyan most már kereskedelmi manager aki úgy került a manageri pozicióba hogy oda tartota a pináját!! Gyesről visszajött kolléganőket most arra kényszeritenek hogy vállaljanak több műszakot, hol ott már akkor is jelezték a cégvezetésnek hogy igy tudnak csak munkát vállalni amibe a vezetés akkor bele is egyezett, most egyoldalúan próbálják őket belekényszeriteni a több műszakos munkavégzésbe. Polcszervízesből felavandzsált manager úgy sétál mint valami PÁVAKAKAS zsebe dúgott kézzel, és terrolizálja a dolgozókat és a polcszervizeseket. Addig amíg az áruház vezetése (Igazgató, Kontroling vezető, Hr vezető ha a beosztásában marad a biztonsági vezetővel elkövetet szemétségei miatt, nem tesznek semmit akkor az áruház egyébbként is rossz hírneve tovább öregszik.) Jelen pillanatban Szegeden az Auchan a legrosszab hírű munkáltató. Ha ezek útán úgy ítéled hogy ez HIRDETÉS  az próbléma, vagy az Auchan vezetőségének vagy a tagja.

Előzmény: gurigapapa (4165)
Törölt nick Creative Commons License 2017.01.12 0 0 4167

Nem tudom esetleg a miskolci Cora? Mi egerből átjártunk oda vásárolni, még akkor is amikor Tesco volt már Egerben is. Havonta egyszer rászántuk azt a pár ezret benzinre, mert bőséges áruválaszték, minőségi termékek és feltöltött polcok, rend, tisztaság fogadott. Nem lejárat közeli felvágottak, tejtermékek, nem sikér mentes saját márkás liszt... stb. Sorolhatnám.

Előzmény: creeper2016 (4161)
Törölt nick Creative Commons License 2017.01.12 0 0 4166

Hirdetés. 

Előzmény: gurigapapa (4165)
gurigapapa Creative Commons License 2017.01.11 0 0 4165

Most nem azért, de ez most mi? :-)

Előzmény: Haurus (4164)
Haurus Creative Commons License 2017.01.09 0 0 4164
Haurus Creative Commons License 2017.01.04 0 0 4163

Jó döntés volt!

A szemem rajtatok tartom és nem kegyelmezek!

Előzmény: Haurus (4162)
Haurus Creative Commons License 2016.12.28 0 0 4162

Jobb lesz mint a pdf!

 

fenyhozo.webnode.hu

 

Előzmény: Haurus (4142)
creeper2016 Creative Commons License 2016.12.24 0 0 4161

Én anno egy megyeszékhelyen lévő Coraban vittem egy főosztályt.
Amikor nyitás után 2-3 évvel kerültem oda, kb. a seggünk ki volt nyalva. Voltunk a melóra én, helyettesem, két osztályvezető, két asszisztens+az osztályi dolgozók.
Ez a létszám folyamatosan épült le, előbb osztályi dolgozókkal, asszisztensekkel, mire az Auchan átvette az áruházakat, egy osztályvezetővel+árufeltöltőkkel vittük az egészet, majd kevesebb bérrel akartak tovább alkalmazni mint amit 2008-2009 körül kaptam. Köszöntem szépen az egészet, de sok kolléga így tett, vagy aki maradt, az is hamarosan a távozás mellett döntött.
Egy huszon-harmincéves közgazdász diplomával rendelkező se bánja, hogy nem veszik fel man-gora, vagy menedzsernek. Tényleg a szakma alja lett az egész.

multikatona Creative Commons License 2016.12.21 0 0 4160

Nagyon jól összefoglaltad. Egy dolog: a " néha hétvégén is". Nem néha. Egy szabad hétvége jár. Ezenkivül minden szombaton ott vagy. Ha ügyeletet viszel akkor vasárnap is. 

Előzmény: majdénaztmegmondom (4159)
majdénaztmegmondom Creative Commons License 2016.12.20 0 0 4159

Kérlek ne haragudj, de akkora baromságokat hordasz itt össze, hogy láthatóan közöd sincs a témához. legalábbis a menedzseri részhez.

 

"minden piszlicsáré osztálynak van managere. 20-30 is lehet egy nagyobb áruházban."

Ez nem igaz! Összevonások után több osztályt vezet egy mendzser. Van úgy, hogy régebben 5-6 menedzser vitt szektort leosztottak két vezetőre.

"Igen csak amikor valakit külker diplomával felvesznek az Auchanba junior manager képzési programban és tejet pakoltatnak vele amíg nem indul a program... azért az nem teljesen ugyanaz mintha valakit áruházba vesznek fel manager pozicióba...."

Mindenkit juniornak vesznek fel és mindenki pakol az első időszakban. Mást nem is tud, amíg be nem tanul.

"Oda csak csókosok felelnek meg"

"Belsos csokos melo. Utcarol szinte lehetelen hacsak bem vagy xy haverja rokona... ez Mo."

Na ez kiverte a biztosítékot. Akkora szar a meló, hogy az a szakma alja. Ide pont nem csókosok kerülnek. lehet van egy-két kivételezett műmájer, de nem az a jellemző. Plusz már alig tudnak megfelelő embert felvenni, alacsony létszám és munkaerőhiány van folyamtosan.

Az hogy nejed lelépett és nem tetszett attól még nem kell dezinformálni itt senkit. A meló fos, kevés pénzt adnak érte és terpen kell lenni sokat, mert osztályosok, árufeltöltők szintjén is nagy a munkaerőhiány. Ember még csak-csak lenne, de jó kevés. Küzdés van folyamtosan a megfelelő árufeltöltésért. Sokakat azért be sem hívnak, mert már az önéletrajzuk alapján látszik a profiljukból, hogy nem lesznek sokáig a kötelék tagjai. Ez nekik itt jó hír is, ugyanis kicsit úgy néz ki a dolog, hogy a megfelelő ember ide az, aki el tudja látni a feladatot, de nincs túl sok lehetősége a munkaerőpiacon. A miért is egyszerű. Azért, mert ellentétben az itt megfogalmazott összeesküvéselméletekkel a cél az lenne, hogy hosszútávon itt dolgozzanak.

Még nieklőtt betámadnának, hogy védem az Auchant, de nem! Kib@szott szar hely. Menedzserként napi minimum elvárt 10-12 órát kell nyomni, heti öt-hat nap, néha hétvégén is. Havi leltárok éjjelesben, azok is 12-14 órán át. Szinte megszűnik a magánélet! Mikor hazaérsz olyan fáradt vagy fizikailag és lelkileg is, hogy egy idő után kiégsz. Erre rátesz ha egy idióta az igazgató. Kereskedelmi tervek szinte teljesíthetetlenek, pedig csak ezek után kaphatsz prémiumot. Szinte gyermekes anyák pont ezért nagyon ritkák, de ha vannak is általában a legrövidebb karriert futják be.

 

Időközben a központi létszám egyre nő, érthetetlen poziciók és projektek vannak, amiknek a legtöbbje minden eredmény nélkül eltűnik az időben. Agyérkatasztrófa az egész!

 

Egyszóval a jó hír azoknak, akiket nem hívnak vissza, hogy a munkahelyek pöcegödrét hagyják ki, illetve a belső HR profilozása alapján sokkal jobb lehetőségük van a piacon. Pacsi!     

Előzmény: Törölt nick (4158)
Törölt nick Creative Commons License 2016.12.16 0 0 4158

Belsos csokos melo. Utcarol szinte lehetelen hacsak bem vagy xy haverja rokona... ez Mo.

Előzmény: dagika1986 (4157)
dagika1986 Creative Commons License 2016.12.16 0 0 4157

Pedig úgy voltam vele a leírtak alapján, hogy ezt kb. nekem írták, de úgy látszik mégse, és ahogy látom a korábbi hozzászólásokat, vannak így páran, mint én.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!