Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.01.09 0 0 3548
Előzmény: Tojás00 (3547)
Tojás00 Creative Commons License 2019.01.09 0 0 3547

Sziasztok

kezdő vagyok a témában

Duplafalu üsben is érdemes keverőset választani?Melyik jobb és mivel? Sokat olvasgattam a témával kapcsolatban  látom hogy mindenki másra esküszik!!!

Ha lassan eljutnánk az első főzésig mire érdemes odafigyelni? Meddig kell leengedni az alszeszt?

Érdemes e higitani az alszeszt finomitás előtt?Finomitásnál az előpárlat 1-3% ? Az utópárlatot hány szeszfoknál érdemes levàlasztani?

Válaszokat előre is köszönöm 

Jó nedüt😁😁

Törölt nick Creative Commons License 2016.12.17 0 0 3546

ideje volt

Előzmény: stapika (3544)
Tell Williams Creative Commons License 2016.12.17 0 0 3545

Az az igazi 50 fokos.

stapika Creative Commons License 2016.03.21 0 0 3544

Elolvastam.

Előzmény: Törölt nick (3543)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.21 0 0 3543

tepoe nem fizet túlórát

Előzmény: stapika (3542)
stapika Creative Commons License 2016.02.21 0 0 3542

No most éjszakázhatok,mire elolvasom.

Előzmény: Törölt nick (3541)
Törölt nick Creative Commons License 2016.02.21 0 0 3541

ez itt pörgésnek számít

Előzmény: csalitos (3540)
csalitos Creative Commons License 2016.02.21 0 0 3540

   Nem lett a pörgés egy kicsit nagyon visszavéve?...   :-((

Előzmény: Törölt nick (3539)
Törölt nick Creative Commons License 2016.01.01 0 0 3539

nagyon pörög a topik ideje visszavenni

Előzmény: stapika (3538)
stapika Creative Commons License 2016.01.01 0 0 3538
Előzmény: Törölt nick (3537)
Törölt nick Creative Commons License 2015.11.08 0 0 3537

először

 

hasba hess" be

 

aztán

 

asztal alá ess be

Előzmény: stapika (3536)
stapika Creative Commons License 2015.09.21 0 0 3536

Csak ne pohárral(teli)essél.:-)

Előzmény: Törölt nick (3535)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.20 0 0 3535

esésig jól esik

Előzmény: stapika (3534)
stapika Creative Commons License 2015.09.20 0 0 3534

Itt nálunk,ma is jól esett.:-)

Előzmény: Törölt nick (3533)
Törölt nick Creative Commons License 2015.08.31 0 0 3533

több

Előzmény: stapika (3532)
stapika Creative Commons License 2015.08.21 0 0 3532

Volt ma már annyi?:-)

Előzmény: Törölt nick (3531)
Törölt nick Creative Commons License 2015.08.19 0 0 3531

van annyi pálinka :)

 

főleg ha "tepoe kütte a lét?"

Előzmény: stapika (3530)
stapika Creative Commons License 2015.08.19 0 0 3530

Én beszélek is,néha.:-))

Előzmény: Törölt nick (3529)
Törölt nick Creative Commons License 2015.08.18 0 0 3529

Braille olvasok.

Előzmény: stapika (3528)
stapika Creative Commons License 2015.08.18 0 0 3528

Braille írással írtam?Nem vettem észre,de jól olvasod.:-D

Előzmény: Törölt nick (3527)
Törölt nick Creative Commons License 2015.08.18 0 0 3527

Metil? :)

 

viszont

Előzmény: stapika (3526)
stapika Creative Commons License 2015.08.18 0 0 3526

2 x ittam a nyári almapálinkámból mielőtt válaszolok,az ízét most nem ecsetelem.:-)

       Örülök,hogy megvagy még(szívből),ritkán látom írásaidat.

Előzmény: Törölt nick (3525)
Törölt nick Creative Commons License 2015.08.18 0 0 3525

Ne kapkodj a válasszal!

Előzmény: stapika (3524)
stapika Creative Commons License 2015.08.18 0 0 3524

Bekötni vénásan és közben lehet sörözni.:-)

Előzmény: Törölt nick (3522)
Áki801 Creative Commons License 2015.07.30 0 0 3523

Üdvözlök mindenkit!

A minap vásároltam a Prímában és ráakadtam az  Öregapánk Kedvence Szamócapálinkára. Mindig is meg akartam már kóstolni milyen lehet a a szamócapálinka és kifejezetten finom volt. Azoknak akik szintén szeretik a különlegesebb pálinkákat csak ajánlani tudom.

Törölt nick Creative Commons License 2015.07.06 0 0 3522

inhalálnám

Előzmény: stapika (3521)
stapika Creative Commons License 2015.07.06 0 0 3521

Mártogatnád?:-)

Előzmény: Törölt nick (3520)
Törölt nick Creative Commons License 2015.07.02 0 0 3520
nem is innám
Előzmény: stapika (3518)
Norbi... Creative Commons License 2015.03.21 0 0 3519

Helló

 

5-7 tő ribizlit szeretnék ültetni a kertbe, tudnátok tanácsot adni hogy milyenből van a legjobb párlat? Milyen arányban érdemes a fekete pirosat keverni illetve akár fajtánkra lebontva is? Köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!