Keresés

Részletes keresés

BRICK. Creative Commons License 2017.10.24 0 0 137

Sziasztok, van egy 15000 ft-os FEIL vasarlasi utalvanyom, amit eladnek, mondjuk 7000 Ft-ert. 

 

Ha erdekel, irj arsenix86(kukac)gmail .com

Törölt nick Creative Commons License 2017.03.09 0 0 136

Sziasztok! Aki esküvő előtt áll és karikagyűrűt szeretne itt rengeteg közül válogathat!! :D

  www.karikagyurukell.hu

MarosiGabor87 Creative Commons License 2016.04.27 0 0 135

Sziasztok! http://karikagyurubolt.hu/ Én innen rendeltem az eljegyzési gyűrűt, mindenben segítettek az ott dolgozók. Meg vagyok velük elégedve, sőt mondták is, hogy ha gond van a mérettel visszavihetem nyugodtan és méretre igazítják de szerencsére sikerült a megfelelő méretet választani.

Erzsi76 Creative Commons License 2014.05.16 0 0 134

Szerintem ha egy mód van rá azért már eljegyzésre is érdemes rendes karikagyűrűt venni. Érdemes neten körülnézni, a párom például innen rendelte: https://www.silver.ag/hu/ez-st-ekszerek-1/ezust-gyuruk/eljegyzesi-gyuruk-kovekkel/

 

Törölt nick Creative Commons License 2012.10.13 0 0 133

Ez a baromság, hogy külön gyűrű kell az eljegyzéshez az USA filmekből jött. Az magyar szokás szerint, a szülőktől kikéred először, majs ha ők rábólintanak akkor egy csokor virággal + akármi jelképessel a lány kezét megkéred. Vagy a másik, régebbi, hogy szülők jelenléte előtt kikéred a lány kezét, egyben kérdezve a szülőket, s a lányt is....... általában azért előre megbeszélik, hogy mi újság van. Legalábbis mi amikor eljegyzett a párom, már régen beszéltünk róla. ő külön elment a szüleimhez (anyunak vitt virágot, apunak egy italt).... én erről tudtam... erről nekem beszámolt, majd megnéztük a gyűrű méreteket, az ő kisujja volt akkora mint nekem a gyűrűs, s elment arany karika gyűrűt csináltatni, amibe én is adtam bele (mivel közös számlán voltunk, együtt éltünk már pár éve...), majd az amikor elkészült elment érte s otthon kettesben töltött vacsora alkalmával megkérte hivatalosan is a kezem............ :)

 

Persze vehetsz előtte is gyűrűt... általában azok szokták akik vagy tele vannak lóvéval, vagy még későbbi esküvőt terveznek (1-2 év, vagy több) és így akarja "megbélyegezni" a lányt. :)

Előzmény: Johnny3.14 (129)
torokrekus Creative Commons License 2012.09.26 0 0 130

Sziasztok! Nemrég kérte meg a barátom a kezemet, de én már az esküvőmet tervezem. Lehetőségek után kutatgatok a neten, és találtam már egy csomó érdekes dolgot. Egy játékra is bukkantam. Csak az eljegyzés történetét kell megosztani és várni, hogy a szerencse mellénk szegődjön.https://www.facebook.com/eskuvo.by.KE/app_345438412209047

 

Johnny3.14 Creative Commons License 2011.09.07 0 0 129

Sziasztok!

Szeretném eljegyezni a barátnőmet, de nem igazán vagyok a legjobb anyagi helyzetben és valami nem tiszta... Amikor eljegyzem, akkor csak egy gyűrűt veszek és azt húzom az ujjára ( Ez a gyűrű lehet bármilyen), és majd később, ha lesz pénzünk összeházasodni, akkor veszünk közösen karikagyűrűt, amit, már mindkettőnknek veszünk és együtt választjuk ki? Jól gondolom?

Előre is köszi a segítséget! 

V43 1116 Creative Commons License 2010.11.09 0 0 128

Sziasztok bajban vagyok tudnátok nekem segíteni? Eljegyzésre készülök, csak valami beszédet kéne össze hoznom de sajna lövésem sincs Esetleg valaki egy vicces beszéddel rendelkezikelőre is köszönöm

Törölt nick Creative Commons License 2009.10.06 0 0 127
Nos, köszönöm. tegnap elmentem egy ékszerboltba, és megmutatták, hogy nem 150 ezernél kezdődnek a jegygyűrűk, és nem mindegyiken van buzinagy kődarab. Fehér arany lesz. Eszembe jutott hogy kedvesnek van egy gyűrűje, igaz nem hordja. Már elcsentem, a héten amint lesz időm beviszem, és megcsináltatom.
Fehér-arany, 1 brill kővel. Ilyesmire gondoltam mikor terveztem :)
Előzmény: H_G (126)
H_G Creative Commons License 2009.10.05 0 0 126
Az ezüst szerintem hagyományellenes, merthogy az romlandó, nemesfém létére biz. fokig hajlamos a korrózióra! Az aranygyűrű pedig az örökre szólóságoz szimbolizálja. Ezen az alapon platina jöhetne, de ha még az arany árát is sokallod, azét pláne fogod.

Ahonnan a mi gyűrűink származnak -- és szerintünk szépek, elégedettek vagyunk velük -- a splendor.hu. Hivatalosan már nem BP., de igazán nincs messze.


Előzmény: Törölt nick (123)
H_G Creative Commons License 2009.10.05 0 0 125
Ne aggódj, ha folyamatosan hordod, 1-2 hét alatt teljesen meg lehet szokni, és már az lesz a fura érzés, ha nincs az ujjadon!

Előzmény: Törölt nick (123)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.05 0 0 124
Na igen, ez is nehéz. Én tuti csak apósomat fogom kérdőre vonni, mert anyósom kikotyogja.
Előzmény: Bicsek88 (122)
Törölt nick Creative Commons License 2009.10.05 0 0 123
Sziasztok!

Én is hamarosan tervezem a leánykérést.
Nem akarom túlcifrázni a dolgot. Lehet hogy korábban kellett volna elkezdenem, de sebaj, még nincs veszve semmi.
Gyűrűket nézegetek, merthát az ugye fontos. Basszus az összes hely amit találtam irgalmatlanul drága. 150-400 ezer pénz a nyomorult gyűrűért.

Kérdés.
Mivel soha, semmilyen ékszert nem hordok (karórát sem cirka 15 éve), így szerintem most sem fogok. Szerintetek bunkóság? Valahogy nem bírom elviselni ha valami a nyakamban, karomon lifeg, vagy az ujjamon van.

A másik, hogy néha-néha előkerül a dolog, és párom elmondása szerint semmiféle aranyat nem akar, platina, vagy ezüst. Gondolom a platina az még drágább.
Valami egyszerű, jelzés értékűt szeretne. (a neten csak arany van, elvétve 1-2 ezüst)

Tudtok valami jó ékszerészt budapesten?

A segítséget előre is köszönöm.
Bicsek88 Creative Commons License 2009.09.25 0 0 122

Sziasztok!

 

Valaki tudna estleg abban segítteni, hogy mik ilyenkor a megfelelő szavak amivel el "kérjük" a lányt a szüleitöl. Esetleg ha még pár eljegyzési tippet ha tudnátok adni, hogyan és miként lehetne megkérni a lány kezét mert ebben sajnos még tanácstalan vagyok. Köszi

Geryson Creative Commons License 2009.03.31 0 0 121

Az eljegyzésre szánt gyűrűt szerintem mindig a bal kézen hordják és a házasságkötésnél hordott gyűrűt hordják jobb kézen. Tudtommal nem rakosgatnak semmit sehova, de valószínűleg itt is vannak különböző szokások.

Előzmény: O_my_kad (119)
O_my_kad Creative Commons License 2009.03.08 0 0 120
hoppá! nem jeggyűrű hanem jegygyűrű, és nem errorr, hanem ekkor :D
O_my_kad Creative Commons License 2009.03.08 0 0 119
Hát valaki javítson ki ha tévedek, de én úgy tudom, hogy az eljegyzési gyűrűt, azt a jobb kéz gyűrűs ujján szokás hordani egészen addig, amíg rá nem kerül a jeggyűrű. error kell áttenni a bal kéz gyűrűs ujjára az eljegyzésit.
Előzmény: huszárlány (118)
huszárlány Creative Commons License 2009.02.25 0 0 118

szia!

 

Köszike válaszod ez megnyugtatott! Mostmár úgy tűnik tényleg elszánta magát mert ma érdekes módon az ékszerbolt előtt megkérdezte melyik gyűrűk tetszenek!!! :-)ennek nagyon örülök így biztosan olyan lesz amilyet szivesen hordok majd!( igaz mindenképp szivesen hordanám)  Szerintem egyedül is jót választott volna! Húú nagyon izgulok!!! Olyan régóta vágyom erre!!! Bár szerintem elég sok nő vágyik erre!!! Jól tudom hogy a bal kéz gyűrűs ujjára kell felhúzni????

O_my_kad Creative Commons License 2009.02.25 0 0 117

Huszárlány, az megnyugtat, ha azt mondom, nálam kb másfél évig tartott mire rászántam magam, hogy eljegyzem a párom? Mármint onnantól kezdve, hogy megbeszéltük, hogy ideje lenne komolyabbra fordítani a dolgot.

Hidd el, hogy egy pasinak nagyon-nagyon-nagyon nehéz feladni a "szabadságát".

És ha elfogadsz egy személyes véleményt, szerintem egy olyan eljegyzés, amin huzamosabb ideig ül egy pasi, és úgy kér meg, sokkal többet ér, mint egy olyan, ami egyik napról a másikra történik, mert akkor biztos, hogy jó alaposan átgondolta a dolgot, és komolyak a szándékai.

Legalábbis én így gondolom.

Előzmény: huszárlány (116)
huszárlány Creative Commons License 2009.02.23 0 0 116

sziasztok!

 

én most csatlakoztam ide 3 év után talán eljutottunk oda hogy párom elszánja magát és eljegyez igaz elég nehézkesen haladunk. mi már rég megbeszéltük sőt ő meg is igérte nekem , hogy tavaly decemberbe elvesz persze nem lett belőle semmi. azzal a kifogással állt elő, hogy fél szülei reakcióitól. Bár ez nekem elég rosszul esett mert nagyon beleéltem magam. de talán most már elszánja magát és beszél a szüleivel remélem. és márciusba elvesz. Ez egy fiúnak tényleg ennyire nehéz vagy csak kifogásokat keres???

O_my_kad Creative Commons License 2009.02.23 0 0 115

Persze, jogos a feltevés!

 

De én kis naív merem feltételezni, hogy ha egy férfi odáig eljut, hogy a párját eljegyzi, akkor legalább annyit jahlandó kipuhatolni, hogy a hölgyeménynek mik a szándékai. És azért valljuk be, ez nem egy olyan nehéz feladat. Aki erre sajnálja az időt, vagy nem foglalkozik ilyesmivel, az úgy gondolom, hogy meg is érdemli a pofára esést, és egy életre szóló lecke lesz neki. Az meg szerintem teljesen rendben van, hogy egy pár beszél a közös jövőjükről, megbeszélik, hogy várniuk kell-e még a kötelmekkel, vagy akármikor megtehetik.

Előzmény: Törölt nick (113)
hiuz01 Creative Commons License 2009.02.15 0 0 114
Szia!

Látom volt reag!
Nos nem tom ti milyen ékszerésszel taliztatok, de nekem van egy tuti aranyos ékszerész ismerősöm, aki azt mondta bár mit meg csinál bár mikor.
Akár utólag tágítás, vagy szűkítés. Ha meg nála vettem akkor még 1-2 év mulva is ingyen. Azt nem tom mással is igy van, vagy csak nekem. Már nem egyszer segített.

Sajnálom hogy a tippem nem jött be, csak gondoltam ha már meglepit akarsz, segítek. Egyébként meg az utánad szólónak lehet, hogy igaza van. Jobb előbb tisztázni a dolgot, mert lehet a meglepi rosszul sül el. Nálunk nem tom a lányomék hogy beszélték meg, már csak azt tudom, eljegyzés lesz, és közösen nézegetik a gyűrűket, és próbálnak olyat találni ami mind kettejük ízlésének megfelel. Szerintem ez a leg tisztább, mert nem mindegy mi van életed végéig az ujjadon. Bár mennyire is szereted a másikat, egy rossz választás megkeserítheti a hétköznapokat. Ha rá néz a kezére, mindig boldogság töltse el, ne pedig az, hogy "én nem szolhattam bele, mit szeretnék".
Ez így van akár egy pulcsival is. Mindig a szekrény mélyén lesz!

Bocsi, hogy kis regényt írtam, de hátha segít.
Előzmény: Törölt nick (112)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.15 0 0 113
Főleg akkor ha eszeágában sem volt veled házasságot kötni.Jártam már így kaptam dobozkát kibontottam és bizony nincs annál kínosabb mikor azt mondja az ember bocs, de nem .
Előzmény: O_my_kad (109)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.15 0 0 112

Húú bocs, hogy belevau, de ez a kisujjas ötlet ne mnyerő az én páromnak a kisujja első percéig megy fel az én gyűrűm,pedig mind a ketten átlagos termetű emberek vagyunk.

A mostani újabb divatú jeggyűrűk jó részét  pedig nem lehet utólag alakítani, erre külön felhívták az ékszerboltban a figyelmünket.

Előzmény: hiuz01 (110)
hiuz01 Creative Commons License 2009.02.15 0 0 111
Szia!

Nem tudom sikerült-e már találnod ékszerboltot. Ha még nem, csak beirod a google keresőbe, hogy karikagyűrű, vagy eljegyzési gyűrű, és számtalan oldalt dob ki, sokszor a boltok címe is megtalálható a hirdetésben.
Jó keresgélést.
Pl: ez egy link:http://www.angelsgold.hu/eljegyzesi-gyuru/
Előzmény: DoubleThink (106)
hiuz01 Creative Commons License 2009.02.15 0 0 110
Sziasztok!

Én csak most fedeztem fel, hogy van ez a fórum.
Őszintén nagyon tetszik, és mi is ez elött állunk.
Az én lányomnak nem lesz ilyen titokzatos, mert már mindenki tudja.
De ha elfogadsz egy tanácsot, nekem az lenne az ötletem, hogy biztis jó lesz valamelyik ujjára az a gyűrű, ami a te kisujjadra jó.
Ha meg kicsit nagy, nehogy már probléma legyen az ékszerésznek, ha kicsit be kell majd venni belőle.
Annyi szemmértéked meg biztos van, hogy lásd mennyivel lehet nagyobb a te kisujjad, mint az Ő gyűrűs ujja. Valahogy biztos megoldod, csak ne görcsölj, légy határozott.
Nagyon-nagyon sok kitartást, és eredményes cselszövést neked!
Ne félj a kudarctól, ha annyira szeret, biztos nem lesz probléma, ha kicsit nagy lesz a gyűrű. A méretválltoztatás már csak elenyésző porszem lesz a meglepi mellett.
Előzmény: Csabaaaaaaa (102)
O_my_kad Creative Commons License 2009.01.30 0 0 109

Nemcsak az, hogy illúzióromboló, hanem aki előre megmondja, az egy felejthetetlen élménytől is megfosztja a párját és saját magát.

Megéri egy kis fáradozás és titkolózás.

Az az arc a nagy alkalomkor mindenért kárpótol! :)

Előzmény: Nicu0217 (108)
Nicu0217 Creative Commons License 2009.01.28 0 0 108
Milyen illúzió romboló, amikor a férfi csak úgy közli,h figyu tarthatnánk eljegyzést... Ahelyett,h inkább meglepné a nőt és megadná a módját... picit találóbban. Elvégre ilyen nem sokszor akad az életben...
O_my_kad Creative Commons License 2009.01.22 0 0 107

Csaba, ha esetleg leveszi sminkeléshez, vagy valamihez a már meglévő gyűrűjét, valahogy érd el, hogy a közelébe kerülhess, és az a legegyszerűbb, ha rápróbálod a gyűrűt az egyik ujjadra.

Az én párom gyűrűje pont jó volt az én kisujjamra, és így már könnyen tudtam neki keresgélni, miután egy ékszerboltban 1 perc alatt megmondták, hogy az hanyas méretet jelent.

Csak ügyesen! :)

Előzmény: Csabaaaaaaa (104)
DoubleThink Creative Commons License 2009.01.13 0 0 106
Sziasztok!

 

Én is hasonló cipőben járok. Nagy segítséget jelentene, ha tudnátok megbízható, igényes árúval és nagy választékkal rendelkező ékszerboltokat ajánlani. Olyan 100 ezer forint környékén szeretnék egy szép, köves gyűrűt venni.

Köszi,

DT

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!