Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2016.03.07 0 0 577

Amúgy pedig Röhmnek azért kellett meghalnia, mert az SA kezdett túl nagy hatalomra/erőre szert tenni, és ezt a Wehrmacht vezetői nem nézték jó szemmel, valamint kiállt azon szociális ígéretek mellett, ami miatt az emberek az NSDAP-re szavaztak (Horthy 1933-ban mondta: Ezek nekem túl vörösök), de a Hitlert támogató nagytőkéseknek (Krupp, Thyssen, Voegler, Stinnes) ez persze nyilvánvalóan nem tetszett. 

 

Amúgy Röhm valóban homoszexuális volt, de nem ezért gyilkolták meg, egyik magyarázatnak viszont kapóra jött.

 

Bocs az OFF-ért.

Előzmény: Törölt nick (575)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.07 0 0 576

Amúgy Röhmnek azért kellett meghalnia, mert az SA kezdett túl nagy hatalomra/erőre szert tenni, és ezt a Wehrmacht vezetői nem nézték jó szemmel, valamint kiállt azon szociális ígéretek mellett, ami miatt az emberek az NSDAP-re szavaztak (Horthy 1933-ban mondta: Ezek nekem túl vörösök), de a Hitlert támogató nagytőkéseknek (Krupp, Thyssen, Voegler, Stinnes) ez persze nyilvánvalóan nem tetszett. 

 

Amúgy Röhm valóban homoszexuális volt, de nem ezért gyilkolták meg, egyik magyarázatnak viszont kapóra jött.

 

Bocs az OFF-ért.

Előzmény: Törölt nick (575)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.05 0 0 575

"Ernst Röhm, az SA vezetője - aki maga is homoszexuális volt - például megpróbálta megzsarolni Hitlert, hogy leleplezi. Machtan bizton állítja, Röhm gyilkosság áldozata lett."

 

Ez már a Hosszú kések éjszakája után is nyilvánvaló volt. Jól dokumentált az egész esemény. A történész úr feltalálta a meleg vizet. Amúgy meg:

 

Hitlernek egy heréje volt, és a húgycsőnyílása sem volt a helyén

Előbbiről dal is született, ha el tudja fütyülni a Híd a Kwai folyón dallamát, ön is ismeri. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: olajbaro (543)


v.david86 Creative Commons License 2008.04.17 0 0 572
Úgy veszem észre, hogy szerencsére ez a topik kipurcant! Nem vagyok oda  az ész nélküli gyűlölködésért!

B 53 Creative Commons License 2008.02.28 0 0 571
Elolvastam, és egyet tudok vele érteni.
Előzmény: v.david86 (570)
v.david86 Creative Commons License 2008.02.27 0 0 570
Sziasztok!

Komolyan mondom, amikor olvastam ennek a topiknak a hozzá szólásait nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek!

A XXI. Században vannak még olyan korlátolt és maradi emberek, mint az itt nyilatkozók egy része. A középiskolában nem toborozni akarnak a melegek, csak informálni, hogy igen is van ilyen és ez NEM BETEGSÉG… Pedofilok %-os arányban annyi van a melegek között, mint a heterók között, ugyan ez vonatkozik az erőszaktevőkre… stb. a melegek nagy százalékáról nem tudják megmondani a környezetében, hogy meleg! Akik viszont úgy viselkednek, hogy lerí róluk azok is azért teszik, mert vállalják magukat!

Egy meleg emberről a környezete egészen addig azt hiszik, hogy hetero amíg ő másképp nem dönt!

Ez, hogy meleg az ember nem választás kérdése, hisz ki választaná önként a kirekesztettséget és a gyűlöletet? Tehát a melegség nem divat, legalábbis a fiuk körében! A lányoknál lehet, hogy más a helyzet, de azt nem tudhatom hisz fiú vagyok!

Csak azt tudom mondani, hogy büszke, vagyok arra, hogy el tudtam fogadni magam az elejétől kezdve, mert nincs attól rosszabb, amikor az ember 2-3 gyerekes családapaként nem tudja tovább elfojtani az elfojthatatlant és ott hagyja a feleségét a gyerekeit!

Tehát én elfogadom magamat, elfogadom a többi meleget és elfogadom azokat is, akik nem fogadnak el engem, és ettől leszek én különb, mint ők… na, jó nem fogok regényt írni, mert nem lesz senki, aki elolvasná az írásomat! Dávid v.david86@freemail.hu

B 53 Creative Commons License 2007.12.11 0 0 567

IGAZAD VAN!Csak most nem tudom, hogy mi a jobb. Ezt a topikot hanyagoljuk, és hagyjuk elsüllyedni, vagy minden, kapcsolódó témát(Koleszos homoszex..., Homo és biszex..., stb.) ide összpontosítsunk?

Előzmény: Törölt nick (562)
egy bi más Creative Commons License 2007.12.11 0 0 566
Szia Kriszti!

Bár sajnos már nem vagyok középsulis, csak bízni merek abban, hogy elfogadóbbak, mint a mi időnkben voltak (vagy lehettek volna, ha az ember elő áll a farbával, s bevallja, hogy bi vagy meleg).

Szorítok az öcsédért! Mindemellett szívesen meg is ismerném a bátor legényt.

Üdv!
Előzmény: kriszti21 (564)
Nakibi Creative Commons License 2007.11.28 0 0 565

Sziasztok!

.........Maxtit néznék webcam-on.msn:akku@freemail

kriszti21 Creative Commons License 2007.11.25 0 0 564

Nem tudtam sokat visszaolvasni, pedigbiztos érdemes lenne, de az öcsémről, aki most haramadikos gimis, kiderült, hogy hát bizony melegecske, bár én eddig is sejtettem. Nekem nem olyan nagy gond ez, na a szüleinknek már inkább az lesz, de most ti mint középiskolások mit szóltok ahhoz ha van egy meleg osztálytársatok? És ráadásként az angoltanárral, aki egy 25 körüli pasika, szóval mint kiderült, vele is volt már kapcsolatuk. Majdnem eldobtam magam.  De hát ez van. Nem túl nagy a gimi, szerintem hamar híre fog menni, ha még nem ment egyáltalán, de remélem azért botrány nem lesz belőle.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre, főleg heteroszexuális fiúkére, hogy mit szólnak ahhoz, ha van egy meleg osztálytársuk.

Kriszti

Adrian_Kraven Creative Commons License 2007.05.18 0 0 563
Szijasztok!

Nos, azt hiszem én a szerencsésebbek közé tartozom. Immár harmadik éve koptatom egy középsuli padjait, már lassan két éve hogy megtörtént a "Nagy Felfedezés" és azóta egyre biztosabb vagyok az álláspontomban. Mellékállásban kollégista is vagyok és szerencsére elég jó tapasztalataim vannak a koliban és a suliban is. Sehol nem hozom nyilvánosságra nézeteimet, bár némileg átlátszó vagyok, de erről nem tehetek és tulajdonképpen nincs is miért szégyellnem magam. Van egy szűk baráti köröm, úgy 7-8 emberke (na igen, akkor milyen lehet a tág :-P) akik MINDENT tudnak rólam és egyikőjükben sem csalódtam. Mindenki teljes értékű barátom maradt ezek után is, sőt inkább felkeltettem az érdeklődésüket. Persze nem a fiúk iránt, csak érdekli őket hogy milyen egy másik életforma. nyilván keringenek rossznyelvű pletykák, de őszintén szólva őket csak szánni tudom hogy nincs adott szervükben annyi vér hogy a szemembe nézzenek és megkérdezzék.

Ahhoz hogy idáig eljussak viszont meg kellett vívnom a harcomat, ahogy gondolom mindőtöknek. Ott hibáztam el, hogy nem bíztam meg magamban. Másodsorban pedig a barátaimban nem bíztam meg, ami talán a legnagyobb hiba volt. Ők és a tényleges elfogadásuk segített át sok mindenen.

Ha bíztok a barátaitokban, nyugodtan forduljatok hozzájuk, mert ha tényleg a barátotok volt valaha is, akkor bármit elmondhatsz neki. Ha pedig nem bízol meg benne feltétlenül, akkor soha nem volt a barátod, maximum a haverod.

Ha bármiben bizonytalanok vagytok, vagy csak egyszerűen barátkozni, beszélgetni vágytok, írhattok nyugodtan! Senkinek nem haraptram még le semmijét :-)

zolus@externet.hu

Puxx mindenkinek!
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.11 0 0 562

Anyád!

 

Előzmény: josarien (-)
Nalmaf Omotyog Creative Commons License 2007.03.18 0 0 561
Hello.

Én egy műszaki szakközépben koptattam a padot, 700 valamennyi fiú mellett, volt vagy 10 lány (azok is akkor ribik...). Sok koleszos járt az osztályunkba és volt két srác, (nevezzük őket M-nek és Á-nak), akik elsőben sokat lógtak együtt. Csak egymással barátkoztak.... Pár embernek ez feltünt és mondogatták, hogy a két srác tutira homokos. Aztán másodikra közös szobát kértek a koleszba (két ágyas szobák voltak). Hát ennyire még sem lehetnek haverok... no de, hátha csak jó haverok. Aztán az "összeköltözés" után, már tényleg sülve-főve együtt voltak, csak egymás mellé ültek, tesi órán ha valami páros dolgot kellett csinálni, csak együtt... ha csapatjáték volt, csak egy csapatban voltak hajlandóak játszani. Na, szóval sok minden összejátszott. De senki nem volt benne biztos, ugye.

Aztán egyszer negyedikben, ez a két srác egyszerre volt beteg, vagy hiányoztak egy adott napon, nem tudom. Nem kellett nekik magyar dogát írni, a tanár hátra ültette őket. Mindenki előre néz, ír, vagy épen puskáz és a tanárt figyeli...
Hamarabb készlettem, vagy nem tudtam mit kell, ezért forgolódtam. Amikor hátranéztem, láttam hogy M, Á-nak simogatja a nadrágját a pad alatt a péniszénél... megböktem a mellettem ülőt, erre az is hátra nézett.... Egy idő után már a fél osztály őket bámulta és csak akkor vették észre, hogy szinte mindenki őket nézi, róluk sustorog, amikor a tanár csendre utasította a bandát.
Volt két csaj az osztályban, az egyik (J) M-el még elsőben lefeküdt. Elég jó csaj volt (175-180 körül, hosszú vörösre festett haj,szép kellemes arc, legtöbbször mini cuccokban járt, hosszú combok… de a lényeg a csajon a saját állítása szerinti D kosaras mellei voltak… nah azokért mindenki oda volt a suliban, még az is, aki azt mondta, hogy nem :D), meg szerette is a változatosságot, az a több f@szt mint kilincset fajta (hetente kétszer bulizok és leiszom magam, majd a kocsiban b@szok tipus).
Á és M elég jó képűek voltak (ezt több lány ismerősünk is mondta) és mindkettőnél bepróbálkozott a csaj... az egyik ugye megvolt, a másik viszont lerázta magáról (ez olyan stréber jó fiú volt). Na, de ez is férfiból van, hát a szalagavató buliban rábeszéltük a csajt, amikor már félrészeg volt, hogy ugyan próbálkozzon már be a másik srácnál is. A csaj el is rángatta valahová a suliba... olyan 5 perc múlva jött vissza és részegen ugye, fél hangosan megállapította még a folyóson "ez buzi, ez az...." Megkérdeztük miért mondja ezt és azt mondta eddig nem volt olyan srác, akinek ne kellettek volna a mellei..... De tényleg csaj olyan észveszejtően jól nézett ki és akkor is olyan dögös kis estélyiben volt…. hm.. így pár év távlatából is emlékszem rá :-)

Az első srácnak, 3 hét múlva barátnője lett.... láttuk is meg minden. Szóval... ő csak bi volt, de a másik meleg :-)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.18 0 0 560
Hidd el, nem csak Te vagy ezzel így. Mindenkinek elég nehéz elfogadnia ezt magában. De látom, jó úton haladsz, mert tényleg a hasonló gondolkodásúak között célszerű új barátokat szerezni, akik átsegíthetnek ezen a válságon. Annakidején nekem is ők segítettek, hogy hamarabb magamra találjak.
Ha gondolod, megadom az email-címem: jyvaskyla@freemail.hu
Előzmény: NUBIUM (559)
NUBIUM Creative Commons License 2007.03.16 0 0 559
Hali! A próblémám, hogy még tavaly bevallottam a (néhai) "legjobb" barátomnak, hogy nem a pinákhoz vonzódom, ezután ő továbbadta a baráti körömből mindenkinek, így mindenki teljesen kiutált, sulit is kellett váltanom emiatt. Gondoltam majd ott találok új haverokat, de nem így lett. Teljesen magányos vagyok és úgy érzem a depresszió egyre jobban elhatalmasodik rajtam, + most még párom sincs, aki ezeket vmennyire ellensúlyozná. Idén érettségizem és a tanulásra sem igazán bírok koncentrálni, folyamatosan rossz hangulatom van és érzem ha nem teszek vmit, még sokkal sz@rabb lesz. Gondoltam, hogy pl. chatről szerezzek barátokat, de azt viszont nem akarom, hogy valaki csak szánalomból barátkozzon velem, mert elmondom neki, mi a helyzet és netes barátokat sem szeretnék, akikkel max. csak msn-en lehet kapcsolatot tartani. Egy rendes új baráti körre lenne szükségem. Ehhez szeretnék tanácsot kérni. Előre is köszönöm!

sozofe1 Creative Commons License 2007.02.11 0 0 558
Megkaptam a jelszót és a felhasználói nevet de nem enged be. miért?
Előzmény: Ferenc22 (557)
Ferenc22 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 557
Halihó!

Ha valakit érdekel új gay oldal..
http://gay-fiuk.atw.hu/
HeBalu Creative Commons License 2006.03.08 0 0 556

Hali!

 

Én egy debrecenben tanuló srác vok. Ha van kedvetek írjatok mélt a hebalu@freemail.hu címre

Előzmény: steve90 (550)
Aszti87 Creative Commons License 2006.01.20 0 0 555

Sziasztok Budapesti fiú vagyok 18 éves. 185 cm 60kb barna rövid haj, barna szem. :))

Szeretnék barátkozni, Budapesti fiúkkal max 16 évesekig. :))

Minden jóban rosszban benne vagyok. :)))

Remélem írtok nem bánjátok meg köszi sziasztok :))

email: nationalt@freemail.hu

msn: T_Pont@hotmail.com

djsms Creative Commons License 2005.12.31 0 0 554
már megint ez a történet...
tesza000 Creative Commons License 2005.12.31 0 0 553
Korrepetálás, ha másskép nem megy. Mind ez idén, tavasszal történt velem, amikor otthon voltam, Dávodon!
Az egyik nap a legjobb barátomhoz mentem Hercegszántóra megkértem, hogy segítsen nekem felkészülni, mivel nem voltam jó földrajzból. Ő rábólintott, de mondtam neki, hogy csináljuk kint a szabadban egy kirándulás keretében!
-Miért ne? Vágta rá! Úgy is keveset vagyunk együtt a távolság végett!

Leültünk egymással szemben Ő szólt, hogy vegyem elő a füzetem és elkezdtünk tanulni.
Nagyon untam már a magyarázást és kibúvóként, fürödni indultam a közeli csatornához. Pár perc múlva Árpi is ott volt a vízparton. Levette pólóját és nagyon jó teste volt amit soha nem felejtek el. Kicsit elgondolkodtam azon mi lenne ha Ő is benne lenne egy jó kis játékban. Nekem már kezdett ágaskodni a cerka és nem mertem kijönni a vízből. Árpi ezt észrevehette és bejött a vízbe.
-Miért nem jössz ki Tesza? Kérdezte, de én csak annyit mondtam: -Nincs kedvem!
Ő várt egy kicsit és megkérdezte nem lenne kedvem egy kis játékhoz.
-Miféle játékhoz? kérdeztem!
Hát ehhez és szájon csókolt. Én nem tudtam ezt mire vélni és visszacsókoltam.
Kezünk összefonódott a víz alatt és a farkával kezdtem játszani ami már elég kemény volt. Lassan lefelé kezdtem csókolgatni izmos hasát és egyre lejjebb haladtam. Kimentünk a partra és ott folytattuk a szeretkezést.
-Leszophatlak? Kérdeztem, de Ő válaszul lenyomta a fejemet és már a számban volt pompás farka ami nem volt kicsi, de nagy sem! Élvezettel szoptam bársonyos farkát és ízlelgettem golyóit. Egyre vadabbul kezdett szexelni a számban, de nekem ez nagyon jóleső érzés volt. Amikor már majdnem elment kirántotta számból farkát és kért, hogy hagy dugjon meg. Én nem ellenkeztem és hagytam hagy élvezkedjen a popómon is. Én nagyon szerettem ha valaki jól megdolgoz és Ő ezt nagyon jól csinálta. Élvezettel hatolt belém óvatosan és éreztem, hogy elkezd mozogni bennem. Én teljesen kész voltam és kezdtem a csúcshoz közeledni, amikor lelassított és picit később újra bennem volt. Pár perc múlva együtt élveztünk el és egymást jól összegecizve aludtunk el!
Észre sem vettük, hogy elment az idő és a földrajz óra is elmaradt.
Ugye jobb volt, mint a föci tanulás, kérdeztem?
Hát persze. Ugye megismételjük?
Csak akkor jövök ki veled újra ide ha megígéred, hogy ellőtte becsületesen tanulni fogunk.
Igen persze, johogy megígérem!
Azzal hazaballagtunk és csak az vigasztalt, hogy nyarat majd együtt tölthetjük!

steve90 Creative Commons License 2004.11.02 0 0 550
Sziasztok! Én is próbálkoznék velem egykorú fiúval. Lányokkal már próbáltam. Homo vagy bi vagyok? Debrecen környékén lakó középiskolás fiú vagyok. Írjatok!
Előzmény: charlie23 (549)
charlie23 Creative Commons License 2004.10.25 0 0 549
Sziasztok, én már gondoltam rá, hogy kiprobálnám. Nagyon sokat gondolok mostanában arra, hogy egy velem egykorú fiuval, kielégitsük egymást.
Előzmény: Fiufiunak... (548)
Fiufiunak... Creative Commons License 2004.10.18 0 0 548

 

 

   Hali! Egy-két tanítványt  én is szívesen bevállalnék!

Janó998 Creative Commons License 2004.10.16 0 0 547

Szaisztok!

Van itt debreceni?

GayTomiboy Creative Commons License 2004.09.13 0 0 546

Kedves Meleg Barátaim!

 

 Én egy Újpesti meleg srác vagyok. Keresem azokat a meleg srácokat, akik Újpestre járnak suliba.

Várom jelentkezésetek.

Írd meg, hogy melyik suliba jársz és, hogy hanyadikos vagy.

Ha minden jól megy egy egy hétvégén összeülheténk beszélgetni és ha igény van rá közösen el is mehetnénk szórakozni, vagy közös programokat is szervezhetne a társaság magának.

 Továbbá nem csak Középiskolás, hanem felső oktatásban is résztvevő halgatókra is számítok, akik Újpesten laknak.

 

Szeretném, ha nem lenne akadálya annak, hogy az egy iskolában tanuló diákok, vagy halgatók megismerjék egymást.

Ezeken az összejöveteleken megismerhetnénk egymást és talán szorosabb barátságok is kialakulhatnak.

 

Várom mindenki levelét, aki szívesen csatlakozna, és építő tagja lenne az Újpesti Meleg Barátikörnek.

Mivel fiatal srácok vagyunk mindannyian, kik iskolába járunk ezért korhatárt is meg lell állapítani, sajnos, de ez a többi tagok érdekében kell tenni.

Tehát a korhatár 14-25éves korig. Persz nem ragaszkodunk ridegen a számokhoz.

 

Várom leveleiteket a gaytomiboy82@freemail.hu e-mail címre.

 

 

azur24 Creative Commons License 2003.12.08 0 0 545
hali!hát szerintem minden velünk egykorunak problémálya volt anno a középiskolai szexuális felnöttéválással!mivel mi éltük meg leginkább a korszakváltásokat igy mi éreztük a magatehetetlenség legnagyobb sujját!nekünk még nem voltt szabad azokat a dolgokat megtennünk amiket a mai 15 évesek már vigan megtehetnek mert nem foglyák öket megkövezni!tényleg!miért látogatlyák eme oldalakat ily ritkán!/egy bp meleg srác!/megtalálsz az e mail cimemen!
Előzmény: niceboy1976 (544)
niceboy1976 Creative Commons License 2003.10.22 0 0 544
Homokosok a középiskolákban. Mindig titkolnom kellett, aztán a suli után, próbáltam kapcsolatokat teremteni és sok csalódás ért.
Úgy látszik az ember sose lehet már boldog.
olajbaro Creative Commons License 2001.10.17 0 0 543
Hitler homoszexuális volt, és gyilkolt, hogy ezt leplezze - állítja a "Hitler titka: egy diktátor kettős élete" című könyvben egy német történész.


Hitler homoszexuális volt - legalábbis ezt állítja a múlt héten megjelent szenzációs új életrajz szerzője. A "Hitler titka: egy diktátor kettős élete" című könyvben Hitler egykori szeretőitől származó tanúbizonyságok, valamint az immár fél évszázada terjengő híreket első alkalommal megvilágító történelmi dokumentumok kerülnek bemutatásra.

Lothar Machtan, a brémai egyetem történésze könyvében odáig megy, hogy azt állítja, a Führer számos magas rangú náci vezetőt likvidált, hogy megakadályozza féltve őrzött titkának napvilágra kerülését.

Ernst Röhm, az SA vezetője - aki maga is homoszexuális volt - például megpróbálta megzsarolni Hitlert, hogy leleplezi. Machtan bizton állítja, Röhm gyilkosság áldozata lett.

A neves történész állítását számos történelmi dokumentumra alapozza, melyekből megtudhatjuk, hogy 1915-ben Hitler a francia fronton szolgált, és évekkel később - de még jóval azelőtt, mielőtt Hitler gyűlölt neve világszerte ismertté vált volna - egyik bajtársa, Hans Mend ezt írta visszaemlékezéseiben: "Aznap éjjel Hitler Schmidllel, az ismert férfiprostituálttal hált." Schmidl - vagy másik nevén Ernst Schmidt - és Hitler éveken át elválaszthatatlan szeretők voltak.

Hátrányos megkülönbözetés

Hitler szolgálati dokumentumaiból megtudhatjuk, hogy a "szerelmi affér" miatt a vezető tisztek vonakodtak előléptetni őt. Erich Ebermeier ügyvéd szerint, aki Hitler katonai aktáiba évekkel később bepillantást nyerhetett, "az ellenséggel szemben tanúsított bátorsága ellenére homoszexualitása miatt nem kaphatta meg a tiszthelyettesi rangra történő előléptetést".

Az első világború utáni müncheni rendőri jelentések is arra utalnak, hogy a rendőrség figyelemmel kísérte Hitler szexuális "szokásait". "Barna inges aktivistaként Hitler számos fiatal férfit szervezett be és állított maga oldalára - de nem feltétlenül csak politikai okokból."

Vallomások Hitler ellen

Egy müncheni rendőrségi jegyzőkönyv szerint egy 22 éves férfi azt állította: "Vele töltöttem az egész éjszakát.” Egy másik, 18 éves fiú pedig így vallott a rendőrségi kihallgatáson: "Hónapok óta munka nélkül voltam, anyám és testvérem éhezett. A férfi arra kért, kísérjem a lakására. Megtettem."

"Megkérdezte tőlem, szeretnék-e együtt lenni vele... Azt mondta, Adolf Hitlernek hívják" - olvasható egy másik rendőrségi dokumentumban.

A rendőrségi jelentéseket Otto von Lossow, a német hadsereg tábornoka gyűjtötte össze, aki részt vett Hitler 1923-as puccskísérletének elfojtásában. Saját megfogalmazása szerint afféle "személyes életbiztosításként" őrizte éveken keresztül a rendőrségi aktákat. Úgy gondolta, hogy amennyiben Hitler megpróbálta volna félreállítani, ezekkel az információkkal szorította volna sarokba.


Rudolf Hess

Ezek a rendőrségi dokumentumok egyébként néhány éve már napvilágot láttak Rómában, Eugen Dollmann gondozásában. Dollmann Heinrich Himmler közeli barátja, egyben Hitler tolmácsa volt. De mivel a könyv németül nem jelent meg, a megdöbbentő dokumentumok nagyrészt elkerülték a történészek figyelmét.

A "Fekete Emma"

Machtan szerint Hitler különösen vonzódott helyetteséhez, Rudolf Hesshez, akit a párt köreiben "Fekete Emmaként" ismertek, és akivel a Führer hónapokat töltött a landsbergi börtönben.

Joggal vetődik fel hát a kérdés, hogy miért üldözték a nácik olyan vehemenciával a homoszexuálisokat, százezrével küldve őket a gázkamrába és haláltáborokba. Machtan szerint a válasz egyszerű: "Hitler személyesen soha nem ítélte el a homoszexuálisokat, de szabad utat engedett üldözésüknek - hogy elrejtse valódi énjét."

[origo]


eksön_ Creative Commons License 2001.02.21 0 0 542
Minden Amira kérdőjel, de nem minden kérdőjel amira. És egyet azt hiszem kimoderáltak, mert nem látom.
Előzmény: gecko (541)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!