Szia! Nekem van egy komplett SW, 1.9 JTD motoros. Decemberig van rajta műszaki, viszont valószínűleg hengerfej hibája van. Néha elkezd nagyon fűstölni, majd egy kis állás után abbahagyja.
A víz is és az olaj is e fogyott belőle. Kis pénzért eladnám, most akarom majd feltenni hírdetésbe.
Beléptem, de kirakták. Szóval ennyit a f@szbukról.
De ha megnézed itt a fórumon a roveres hozzászólásaimat, akkor láthatod, hogy nem csak "élősködni" szoktam, meg még mazdásba is beírtam ha volt mondanivalóm.
Ilyen "kihalt" típusoknál általában az felállás, hogy van egy-két "régi motoros", a többiek meg csak kérdezni tudnak :(
Hát itt én még csak kérdező vagyok, hogy életben tartsam, rácsodálkozok dolgokra (most legutóbb, hogy a reflektornak is H7-es izzója van), de nagyon úgy néz ki, mire én is tudnék tanácsot adni, addigra teljesen eltűnik a típus...
Nincs azzal a face-val semmi gond.A gondolkodásunkkal van baj!Azt gondoljuk,hogy mindig csak mi kapjunk,de adni azt semmit!Ahogy írod is:Csak akkor szólok,ha kell valami!Mindig csak elvenni.Ha egy csoport tagja vagy,akkor elvárható lenne,hogy néha adj is valamit,ne csak élősködj a többin!Nem azt jeleni,hogy naponta lájkolni kell a dolgokat.De azért elvárható lenne szerintem,hogy fél évente legalább valami tevékenységet végezzenek a tagok,ha már valaminek a részesei!Csak azért benne lenni a 2225. csoportba,hogy egyel több legyen nem sok értelme van.Amúgy lehet kérdezni is,vagy képet feltenni,vagy csak úgy hozzászólni dolgokhoz.Ha valaki ennyi fáradságra nem képes,az keresse akkor a volvós csoportba a választ a problémáira!Azért a lybrás csoportba még nem volt olyan,hogy ne kapott volna valaki segítséget a gondjaira!Amúgy meg pl vannak olyanok is,hogy lybrájuk már rég nincs,de még aktív résztvevőik a csoportnak,mert Nekik még ez sem fáradságRemélem nem bántottalak meg ezzel a szösszenettel!Lépj be nyugodtan a Faces csoportba!Nem bánod meg!Cserébe nem olyan fáradság néha egy like-t nyomni!
Azt hiszem itt ajánlottátok, hogy oda menjek a kérdéseimmel. Már kezdtem belelkesedni, a Rovereseknél találtam főtengelyt, meg egy csomó cuccot, a pözsósok is segítőkészek voltak, ajánlottak kölcsön ülést a vizsgához... sőt a Rover főtengellyel kapcsolatban a Lybrához is találtam szerelőt... Aztán egyszercsak kiraktak a csoportból, mert nem lájkolgattam :(
Hát persze, hogy nemlépek be minden héten, csak ha kell valami... nem szólok hozzá mindenhez, csak ha úgy érzem h tudok segíteni... szóval a fece az nem az igazi :(