Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Kanis 2014.04.20 11:18:55 © 4629

Aha.

Előzmény: egyerdeklodo98 (4627)
egyerdeklodo98 2014.04.19 17:31:25 © 4628

Köszönöm az ötletet muszáj lesz valamit csinálni illetve bevetni valamit amitől kicsit lazább lesz mert hacsak simán szóba hozom a dolgot akkor már nekem kellemetlen h pár semleges szó után témát akar váltani.

Előzmény: manowner (4623)
egyerdeklodo98 2014.04.19 17:20:08 © 4627

Én vagyok a férfi apukám és azért írtam h a "számba élvezni" mert az első hozzászólásomban említettem h a barátnőm képes élvezéskor ejakulálni azaz a számba spriccelni. Ha nehéz összerakni vagy értelmezni a dolgokat amit írok akkor szóljatok nyugodtan szívesen lefordítom nem kell egyből hazugsággal vádolni. Amúgy nem tudom mi poén lenne írnom és segítséget illetve tanácsot kérnem ha mese lenne az egész!?

Előzmény: Kanis (4624)
Kanis 2014.04.19 14:51:05 © 4626

Egyetértek. Csak sehogy nem tudom megszokni, hogy valaki még egy h.sz.-ben sem tud egyformát hazudni.

Előzmény: Spriccpumpa (4625)
Spriccpumpa 2014.04.19 13:48:55 © 4625

 

 Írta, hogy barátnője van.

 Így nagy valószínűséggel a hsz. írója hím.

 Bár a mai kifordult világban már nincs garancia semmire... :)))

Előzmény: Kanis (4624)
Kanis 2014.04.19 11:15:49 © 4624

Akkor most a férj vagy, vagy az asszony? 

Ui: "...amikor a számba élvez,..." vs. "...hogy tudom az asszonyból kihozni h megnyíljon ..."
Vagy csak Te is egy kamu hozzászóló vagy?

Előzmény: egyerdeklodo98 (4621)
manowner 2014.04.19 09:35:08 © 4623

Első hozzászólásod alapján én is úgy éreztem, hogy van valami gát a sexulis kapcsolatotokban. Sok pár küszködik ezzel, de te ezt felismerted, ha sikerül ledönteni, akkor  a határ a csillagos ég. Érdemes időt szánnod rá, mert partnered olyan képességgel rendelkezik, amiről a legtöbb férfi csak ábrándozik:) A párod sexuális fantáziáját kell felkeltened, ahogy célzol is rá. Mindenképp ki kellene törni a hétköznapi rutinból és akkor szóba hozni a téged izgató témákat. Legjobb alkalom erre egy nyaralás vagy idő- és anyagiak függvényében pl. egy wellnes-hétvége. Ilyenkor új ingerek érik az embert, könnyebb ráhangolódni egy kis pajkosságra. De egy vacsora után is, amibe belefér egy finom bor kellemesen el lehet lazulni otthon és máris lazább a beszélgetés fonala. Én is küzdöttem azzal a problémával, hogy a partnerem nem szívesen beszélgetett a sexről, szó szerint, ahogy írod, nem volt "beteljesületlen" kívánsága szerinte. A fent leírt alkalmakat kihasználva volt olyan, hogy megkértem játékosan, mondja el, szerinte mivel tudna éppen legjobban kényeztetni, szerinte mire vágyok, aztán fordítva a dolgon, én mondtam el, hogyan kényeztetném, ami kedvére való lenne:) előbb-utóbb ráállt és lépésenként megnyílt, elindult egy beszélgetés ezekről a dolgokról is. Na, de a topik témájához is kapcsolódjunk, haladjunk egy lépést előre az egymás előtti pisilés után: ha benne van a párod egy közös fürdőzésben, akkor előre eltervezett  módon veszel egy finom teát és "spontán" módon megkóstoljátok előtte vagy egyre népszerűbb a csökkentett alkohol tartalmú ízesített sör is a hölgyek körében. Utána mentek fürödni és a bevitt anyag előbb-utóbb dolgozni fog:) Ennyi csalás egy párkapcsolatba talán belefér:) Mikor ki akar szállni, akkor finoman visszatartod. A dolog kétesélyes, ha marad akkor az már félsiker. Nem hátrány, ha mögötte ülsz, akkor kényezteted pl a  tarkóját, különösen, ha az egy erogén-zóna neki. Mivel írtad, hogy el tudja engedni magát neked sex-közben, egy idő után megkéred, hogy engedje most el, ami feszíti, közben a kezed odacsúszhat a .....:) Na ez már kicsit erotikusra sikerült, de működhet:) Türelem és fantázia. 

Előzmény: egyerdeklodo98 (4621)
egyerdeklodo98 2014.04.19 07:14:02 © 4622

Erre is külön válaszolva az a baj h odáig már régen eljutottunk h én szeretném ha ő is adna magából és 100%-ig  tisztában van vele h nekem ez nagyon tetszik és izgat és csinálja is minden nyösztetés nélkül, viszont mivel ő nem mond semmit így már az is eszembe jutott h biztos akkor az én fantáziám túl perverz az övéhez képes.

Előzmény: manowner (4620)
egyerdeklodo98 2014.04.19 07:08:35 © 4621

Először is köszönöm mindenkinek a segítséget amit eddig kaptam ráadásul ilyen rövid idő alatt.

Hát nem is tudom h írjam le a kapcsolatunkat. Szeretjük egymást tényleg és nincs semmi gond, szeretünk együtt lenni és itt nem csak a szexuális együtt létre gondolok. Viszont ami a szexről való beszélgetést illeti az nem igazán megy. A kapcsolatunk elején sokkal nyíltabb volt de ahogy teltek az évek egyre visszafogottabb lett. Ez nem fordítva szokott lenni? Minél több idő telik el egyre lazábbnak és közvetlenebbnek kéne lennünk egymással? Hangsúlyozom h csak a szex témát van ez a gond amúgy mindenről tudunk beszélgetni. A lényeg h mivel így visszafogta magát így bennem is felállít egy gátat. Ezt azzal váltotta ki h amikor beszélgettünk anno arról h ki mit szeretne kipróbálni én akkor elmondtam h engem érdekelne h milyen amikor a számba élvez, viszont amikor én kérdeztem h neki lenne-e valami új iránti igénye akkor azt mondta h nincs, és minden alkalommal amikor megkérdeztem sose mondott semmit amit ugyan nem tudok elhinni de ahhoz elég h én se merjek felvetni semmi újat. Nem tudom számít-e de amikor megkértem először h élvezzen a számba és spricceljen bele akkor simán belement amikor odakerült a dolog akkor először visszatartotta és csak pár csepp lett de utána már elengedte magát és ez éppenséggel azóta is működik.

Lehet h eleve ezzel a hozzászólással kellett volna először belépnem és azt kellett volna kérdeznem hogy tudom az asszonyból kihozni h megnyíljon és elmondja mire vágyik? Ha az életét is rám bízná akkor a szexuális fantáziáját miért nem? Elképzelhető lenne h tényleg nincs igénye semmi újra?

Előzmény: manowner (4617)
manowner 2014.04.18 20:48:44 © 4620

Mi férfiak egy rugóra járhatunk, a kapcsolat egy pontján nálam is elhangzott motivációként, hogy ilyenkor adhat magából a partnernőm, átélheti némileg, milyen érzés a másik oldalon állni. Persze, ha eddig eljut a párbeszédben az eredeti kérdező, akkor már bőven sínen van a dolog, innen a határ a csillagos ég:) Ő még azon gondolkozik, hogyan hozza szóba a témát. Ötletnek nem rossz, ha egy megfelelően ellazult pillanatban felhozná partnernőjének, hogy még többet szeretne kapni belőle, ennek módjaként -egy kis ügyes tereléssel- szóba hozható a pisisex is. Aztán vagy felháborodás lesz belőle vagy egy pajkos kis mosoly:) 

Előzmény: p&x (4618)
leszbiboszi 2014.04.18 18:00:25 © 4619

Ha dögös a csaj akkor a férfi urológust.....

Előzmény: Rózsaszínű bugyi (4613)
p&x 2014.04.18 17:25:16 © 4618

Én a párommal hála az égnek mindent meg tudok beszélni, persze már 6 éve együtt vagyunk. Én úgy vezzettem neki elő, hogy a következőket mondtam kb.

Láttam pornóban és nagyon felizgatott a dolog, aztán elgondolkodtam: Szeretjük annyira egymást hogy elmondhattam neki, amikor együtt vagyunk és elélvezek, kap valamit belőlem, és úgy vettem észre nem kicsit tetszik neki. Viszont ha ő élvez, belőle nem spriccel semmi sem, viszont én is igényelném, mivel a látott pornókban a résztvevő felek ezt nagyon élvezték, és eljátszottam a gondolattal  hogy lehet élvezném én is, ha együttlétkor én is kapnék belőle valamit, ami az övé.

Elmondtam neki, hogy mindent szeretek rajta, minden porcikájára tudok úgy gondolni és azt szeretgetni, hogy felizguljak. Őszinének kell lenni, max ha mégsem jön be a dolog neki, akkor meg el kell fogadni.

Egymás előtt pisilés meg alap kell hozzá, hogy rávehesd. Persze minden csaj más, nekem így sikerült.

Előzmény: egyerdeklodo98 (4616)
manowner 2014.04.18 11:33:33 © 4617

Hello!

 

Kívülállóként nehéz lesz tanácsot adni ebben. Nem tudhatjuk, milyen kapcsolatban vagy a partnereddel. Gondolok itt arra, hogy például egyéb sexuális témájú vágyaitokról beszéltek-e nyíltan, ha felvetsz neki valamit, akkor arra hogyan reagál, ő kér-e tőled valamit. Saját példámból kiindulva, volt olyan barátnőm, akinek utólag belegondolva sem vetném fel a témát, de szerencsére volt olyan, akivel hosszabb beszélgetés után összejött a dolog és egy mélyebb, magasabb "dimenzióba" helyezte a kapcsolatunkat:). A topikot visszaolvasva a technikai részletekről találsz információt (alap a sok folyadék), de egy jó kapcsolatban ez fejben dől el, hogy mi vállalható be a feleknek. Mások is írták, de én is osztom azt a véleményt, hogy először is az egymás előtti pisilésnek nem szabad tabunak lenni, innen lehet esetleg tovább lépni, beszélgetéssel, a téma felvetésével.  Itt bizony már a fantázia is működésbe lép, hogyan lehet a partnert "elcsábítani":) 

Előzmény: egyerdeklodo98 (4616)
egyerdeklodo98 2014.04.17 12:25:34 © 4616

Szia

Nagyon kérlek áruld el hogy vetted rá vagy adj valami tanácsot hogyan vegyem rá a barátnőmet hogy kipróbáljuk legalább csak hogy ő pisiljen le (ha esetleg őt is érdekelné akkor azt már majd mondja, de ez már legyen az ő gondja :)) Amikor elmegy akkor igyekszek úgy csinálni hogy a számba élvezzen, mert azon kevés csaj közé tartozik aki képes ejakulálni élvezéskor. Az igazság az hogy az ízéért nem vagyok odáig (bár már eléggé megszoktam) de a "feeling" amikor a számba spriccel az kárpótol mindenért. És valójában innen jött az ötlet hogy biztos király lenne ha a számba pisilne mert ugye akkor nyilván több jönne.

Nyíltan nem akarom mondani neki mert szeretem ahhoz túlságosan hogy egy ilyen miatt esetleg elriasszam magamtól ha őt nem érdekli a dolog, és mivel nem tudom hogy érdekli-e így akkora kockázatot nem vállalok!

Esetleg ha másoknak volna valami ötlete, javaslata hogy valami kerülőúton hogy tudnám rávenni azt nagyon szívesen venném.

Köszönöm előre is mindenkinek!

Előzmény: Ad Krisz (4590)
Spriccpumpa 2014.04.14 17:22:15 © 4615

 

 Miért lenne hülyeség???

 

 Vannak akik szeretik, nem csak nők, hímek is!

Előzmény: fantasy37 (4614)
fantasy37 2014.04.09 13:42:52 © 4614

Ezt a hülyeséget meg ki mondta? Ez egy kellemesnek cseppet sem mondható beavatkozás!

Előzmény: Rózsaszínű bugyi (4613)
Rózsaszínű bugyi 2014.04.08 23:30:34 © 4613

Sok nő szereti, ha megkatéterezik. Van akit ez izgat?

joci109 2014.04.08 22:08:00 © 4612
Joceeka89 2014.04.07 21:52:35 © 4611

Sárosptak-Sátoraljaújhely-Kisvárda környékén vannak olyan csajok, akik szeretik az ilyeneket? :)

rhmprszt 2014.04.06 08:18:42 Creative Commons License 4610

               

nebb 2014.04.01 06:45:36 © 4609

béla147 2014.03.31 22:09:31 © 4608
Frugo831 2014.03.30 18:03:50 © 4607

Szia:)

Az elso kep nagyon jo. Valahogy en is igy tudnam elkepzelni ;)

Előzmény: rhmprszt (4595)
maxkapitany 2014.03.27 21:38:24 © 4606
boy931101 2014.03.25 11:34:45 © 4605

Nyíregyi srácok közös pisis kalandokra ??? Írjatok e-mail-t!!! Várom a jelentkezőket még mindig!!! 

goldeen 2014.03.18 05:57:01 © 4604
Mondtam már, hogy én téged nagyon-nagyon, végtelenül ÚTÁLLAAAAK! :-)))
Előzmény: boy931101 (4603)
boy931101 2014.03.17 21:40:24 © 4603

Nyíregyi srácok közös pisis kalandokra ??? Írjatok e-mail-t!!! Várom a jelentkezőket!!! 

ef úr 2014.03.14 14:40:39 © 4602

HÖLGY EGY KÖZÖS TÚRÁRA A SZABADBAN ÍRJ ÉS MEG BESZÉLJÜK

Spriccpumpa 2014.03.14 12:58:26 © 4601

 

 Igen!

 

 Gyönyörű hölgynek ez jár! :)))

Előzmény: 18karat (4598)
Spriccpumpa 2014.03.14 12:55:08 © 4600

 

 Esetleg bővebb vázolás elérhető-e?

 

 Természetesen, nem kötelező... :)))

Előzmény: Ad Krisz (4597)