VBL azaz Virgil Bunny ha nem tévedek Ön egy igazi őskövület mint jómagam.... MSTS-t már száz éve nem használok el sem indulna valószínű, de a logikám azt mondja, hogy ha 0% akkor az a minimum, a 100% a maximum. De miért nem használ Openrailst?
Sziasztok! Ptrmarci régi pályáit keresem, elsősorban a MetroLine és a JAEV pályákat. A készítő honlapja sajnos már több mint 5 éve elérhetetlen. Ha valaki olvassa még a fórumot, és esetleg rendelkezik bármely tartalommal, amely Ptrmarci honlapjáról származik, kérem, ossza meg.
Közben újfent keresek a 4.04-es Balaton-Délhez actokat, leginkább távolsági vonatokat (minden actot, amit felleltem - nem volt sok -, letudtam már), remélem, van, akinek vannak régi kincsei még - a segítséget előre is köszönöm!
Azt tudom, hogy Rail Tours-os meg régi noszis 88-81-ek vannak itt, de én direkt még START-os (egész konkrétan valahol találtam olyat, de a minőséget inkább hagyjuk), vagy esetleg MÁV-os iránt érdeklődök. Mindenesetre köszi!
Üdv mindenkinek! Van bárkinek elfogadható minőségű 88-81 WRm kocsija (nem nosztalgiásra gondolok) és meg is tudna szánni vele? Bárminemű segítséget megköszönök!
sziasztok! nagyon régen játszottam az mstssel... most ujra szeretném kezdeni,csak sehonnan nem tudom letölteni az alapjátékot! tudna valaki segíteni 1 linkkel,vagy el tudnánekem küldeni? köszönöm :)
Az eurocom-os traxxokkal próbálkoznék, de a 001-esnél és a 002-esnél is ezzel az üzenettel dob ki... Valamit tudok javítani ezen? Msts-hungary-ról vannak. Előre is köszi a válaszokat!
Sziasztok valaki tudja mi történt a vm15 oldalával? bármi válasz segit nekem mert már kb mindenhol keremsem erre a válasz de nem találok sehol se rá amúgy meg én meg is probáltam szerezni dolgokat a vm15-ös oldalrol hasznátam a waybackmachine-t és sikerült egy v41 és egy v42 szerezni de egyik se olyan amit szerettem volna.... én csak választ akkarok amit kérdeztem a hozzá szolás elején
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Pár év után újra szeretnék játszani a játékkal, a gépemen meg is találtam az MSTS_megapack_full tömörített fájlt. Sajnos jelszóval védett és a jelszó eltűnt. Nem tudjátok esetleg? Előre is nagyon köszönöm!