Most tortent:
Olvasom a topicot es hangosan rohogcselek. Bejon muterom (kozepes Jimmy rajongo), hogy
-Min nevetsz?
-Jimmys vicceket olvasok, olvassam hangosan?
-Á' mar leragott csont (persze neki csak kesobb esett le)
Az a legnagyobb vicc, ami "kultusz" a dzsimi körül kialakult. Különösen az ostoba halála óta.
A giccs királya, a gagyi fejedelme. Ez volt a dzsimi, és rettenetesen lesújtó, hogy ez a vérciki "stílus" a menő országos szinten (Az imént megnéztem az idézett mahasz-slágerlistát). Az a szörnyű, hogy EZ a mérce, hogy az emberek többsége csak és kizárólag ezt ismeri mint "művészetet", meg a "fiúzenekarokat, a borzalmasnál borzalmasabb feldolgozásokat, a hormonzavaros hupikék-hangzást meg a lakodalom lajost. Ez akármi más, csak nem művészet.
Ez az egész annyira ciki. Nekem. Talán azért, mert nem tudom, mi annyira jó ezekben a tömegtermékekben, miért kell mindenhol ezt, erről hallanom.
Ha valakinek nem tetszik, hogy erről a lehetetlenül hülye emberről viccek születtek a halála után, azt tudom javasolni, hogy ne olvassák.
Érdekes, hogy más "nagy" embereket nem "gyaláznak" így halála után, mint az ostoba vagy a gonosz embereket.
Ez a szellemi igényteleség, ez a gondolkodásmentes élet jellemző a nép túlnyomó többségére, ezek között a dzsimi-rajongókra is.
Szegény dzsiminek valóban jó hangja volt, csak az igényesség hiányzott belőle. Íg elvesztegette a tehetségét a giccsre. Kár, hogy meghalt, mert ha élne, nem lenne rossz érzésem azért, mert viccelődünk vele.
Ezt mind hótt' komolyan mondtam (gondoltam, írtam). Nincs semmi szmájli. ;)
"Az emberi nagyságot a tásadalom hozzáállásán lehet lemérni.", irtad. Hááááát, ha jól emlékszem, Sztálin és Hitler sem volt túl magas ember :) átvitt éertelemben sem.
csak csapkodok itt a farkammal, meg tátogok bután a snecik közt ...
jó, hogy itt van a delejes marhaőr. majd ő megmongyaja frankót: lyimi a khiráj ... madonna meg a pique dáma
Nem baj gyerekek, mint ahogy azt már korábban is írtam, "ti vagytok a kivételek akik erősítik a szabályt".Kb.úgy mint ahogy a betegség és az egészség.Ha nincs betegség, akkor nincs egészség.
Akinek továbbra sem tetszik, hogy ide irkálunk, azok inditsanak egy másik topicot.......
Azok akik pedig azt mondják, hogy "halottról vagy jót, vagy semmit":
MIÉRT SZERINTETEK EZEK TALÁN NEM JÓ VICCEK??? :))))
Jimmy ul a Menyorszagban a felhokon (fejen termeszetesen gloria+korona).
Odamegy hozza Szent Peter:
-Fiam, hat te meg hogy kerultel ide?
-Volt egy ravasz huzasom...
Udvozoljuk a Legyen on is ongyilkos ! studiojaban ! Az uj evezred elso jatekosa Imre, a Kiraly.
- Udvozlom Imre! Pokoli nehez kerdesek lesznek, arrol kibiztosithatom, de a fonyeremeny egy egyszemelyes utazas a katonai korhaz prosecturajara, amelyert onnek ot kerdesre kell valaszolnia.
- Kezdhetjuk?
- Hogyne porgessuk a tarat - hehehe.
- Akkor hat, legyen on is ongyilkos! Az elso kerdes: Milyen allat kukorekol hajnalban??? a; oroszlan b; kakas c; macska d; kiralyrak
- Jeloljuk meg a b-et. A kakas, ebben biztos vagyok, mert engem is nagyon szokott bosszantani.
- Egeszen biztos????
- Hogyne jeloljuk meg a b-et, b-e, mint beretta.
- Gratulalok a Kiralynak, maris jon a masodik kerdes.
- Tehat a masodik kerdes: Mi torik ki, ha hazunk ablakabol kilovunk az utcara??? a; a fogunk b; az ablakuveg c; a bokank d; a forradalom
- Egy Kiralynak ilyen konnyu kerdest feltenni. Jeloljuk meg a b-et. Hat persze, hogy az ablakuveg. Egyebkent nem csak a lovestol, az otodik oktav folott is kitorik neha. Szoval b-e, mint beretta.
- Hat rendben, ha ennyire biztos a dolgaban... Es igaza is van, a valasz b-e, tehat on jol gondolkodott. A harmadik kerdesunk, amely utan garantalt nyeremeny, par ora koma jar es nemi verveszteseg. Szoval mit mondott a vadasz, miutan megeroszakolta a rokat????? a; errol ennyit b; jol meghuztam a ravaszt c; ettol kiteszem a rokat d; allati vot
- Ho. Ez is a b-e. B-e, mint beretta.
- Imre one a koma, de most meg kiszalhat. Mondhatnam ugy is, hogy leteheti a fegyvert.
- Folytatom. Tarazzunk ujra.
- Hat jo. Ime a negyedik kerdes: Melyik az a viszkimarka, mely hasonlit kedvenc enekese nevehez????????
a; Jim Bumm b; Jim Beam c; Johnnie Walker d; Crown Royal
- Nehezednek a kerdesek. A c-et kizarom es az a-t is mert azt nem ertem.
A d-e meg lehet, sot illene is a kiralyhoz, viszont a b-e, az eddig
mindig bejott, igy jeloljuk meg a b-et, b-e, mint beretta.
- Nagyszeru. On a legjobb uton halad az ongyilkossag fele.
Orulok, hogy ilyen remekul kezdodik ez az ev. Az elso adas es az elso
ongyilkos. Johet az utolso kerdes??
- Hogyne. Most mar nincs megallas. Mar csak egy kerdes maradt, ami
szoget uthet a fejembe.
- Akkor lassuk: Melyik az a marka, amellyel nem celszeru hajnalban
berettalkozni???
a; gilette b; beretta c; wilkinson d; ronson
- Hahaha. Szerintem nyertem. A b-e a valasz, b-e mint beretta.
- Imre on nyert, bar a beretta tenyleg nem arra valo, hogyaz ember a
halantekat berettalja le vele...
Pistike fel - alá rohangál a lakásban, és egyfolytában üvölti:
- ZÁMBÓ JIMMY, ZÁMBÓ JIMMY, ZÁMBÓ JIMMY!!!!!!
Az apja elkapja és egy hatalmas, nagy parasztlengős pofont helyez a
gyerek arcára.
- Ezt meg miért kaptam - kérdi sírva Pistike.
- Azért büdös kölyök, mert csúnyát mondtál!!!!