Keresés

Részletes keresés

Almafa16 Creative Commons License 9 órája 0 0 27857

méregkeverő gyógyszerész úr,hagyja békén ő mindent, tud de semmit nem ért,de lehet,hogy fordítva?

Előzmény: antipatika (27856)
antipatika Creative Commons License 10 órája 0 0 27856

Te nem tudsz semmit, de abba legalább biztos vagy.

Ne offolj, és nem lesz semmi baj.

Előzmény: Törölt nick (27854)
Almafa16 Creative Commons License 10 órája 0 0 27855

Bakker ..én vagyok a nej..

Előzmény: Törölt nick (27854)
Törölt nick Creative Commons License 11 órája 0 0 27854

Félsz? Hogy így viselkedsz mint egy óvodás? A nejed tudja, hogy milyen fórumokhoz szólsz hozzá? tényleg gáz lehet otthon, ha erre fanyalodsz! Bár az útszéliekhez képest ez piskóta!  De hogy azt le is írd, hogy mennyire nulla a nejed, ez nem komoly politikus emberhez illő! Viszlát! Jó tányértörögetést/ törölgetést a Karmában! 

Előzmény: Almafa16 (27853)
Almafa16 Creative Commons License 11 órája 0 0 27853

Túró rudi batta úr előbb utóbb véglegesen elválnak utaink,szóltak időben az előbb is.

NE SZEMÉLYESKEDJ,EZ NEM AZ AZ OLDAL MÁSRÓL SZÓL!!

Törölt nick Creative Commons License 12 órája 0 0 27852

a feleségedet hülyének nézheted, remélhetőleg , a városvezetést és a lakósságot Nem!!! Vannak okosabb emberek is Nálad, akik átlátnak a hülye trükkjeiden! Ne hazudj! Otthon lehet, hogy elhiszik a mesédet, de akik évek óta ismernek , röhögnek a szánalmasságodon, tudják, milyen szennyes a múltad! Hiába a sok nicknév! Már belezavarodsz, és leleplezed saját magadat! 

Előzmény: Almafa16 (27850)
Törölt nick Creative Commons License 12 órája 0 0 27851

Sikerült elintézni megint a polmodinál? Azt hiszed, Szabó Attila, hogy ez nem átlátszó kisdedjáték??? frady bandy nicknévvel nyomod fel az embereket, akik igazat állítanak rólad?? És beeteted a modikat, hogy ezek hazugságok?? Mit képzelsz? De te bebújva más nevek mögé magadat fényezed?? Közben szidod a városvezetést? 

mindenről bizonyítékok vannak, hogy mit műveltél, aberrált pszichopata vagy, akinek csak egy háttér és álca a családja! Te csinálod ezt velük, nem az, aki tisztában van mocskos múltaddal, és erről informál itt egyeseket! Hamarosan felteszem egy weboldalra! És megosztom itt!

Almafa16 Creative Commons License 13 órája 0 0 27850

Foghíjas a mezőny,mi történt?

Almafa16 Creative Commons License 1 napja 0 0 27838

Látjuk  az úr más köntösbe visszaköszönt.Ugye említették,hogy semmi személyeskedés, szóltak!!!

Vám Pirike Creative Commons License 2 napja 0 0 27831

NEM LESZ GUMIHULLADÉK-FELDOLGOZÓ KAPOSVÁRON

2016. 07. 21., csütörtök, 17:03

A gumihulladék-feldolgozó elleni népszavazási kezdeményezés támogatottságának hatására a beruházó vállalat tulajdonosa jelezte Kaposvár polgármesterének, hogy nem kívánja megépíteni az ipari létesítményt Kaposváron.

Szita Károly polgármester egyetértve a beruházó szándékával kezdeményezte a Homatech Recycling Zrt. vezérigazgatójánál, hogy közös megegyezéssel bontsák fel a gumihulladék-feldolgozónak szánt terület értékesítéséről szóló szerződést.

Az üzem megvalósításának ötlete megosztotta városunk lakóit, és egy erős közösség számára, mint amilyen a miénk, ez nem jó, ezt a megosztottságot én is meg akartam szüntetni

– írta Szita Károly indoklásában.

István Gábor, a Homatech vezérigazgatója a közös megegyezésen alapuló szerződésbontást a mai napon aláírta, így kijelenthető, hogy a tervezett gumihulladék-feldolgozó nem épül meg Kaposváron. A döntés a lakossági tiltakozások hatására született meg, a beruházás kapcsán környezetvédelmi aggályok egyik félben sem merültek fel.

A Homatech által megvalósítani kívánt környezetvédelmi beruházás olyan új pályát nyitott volna Kaposvár gazdasági fejlődésében, amely a huszonegyedik század leginnovatívabb iparágát, a környezetipart honosította volna meg a megyeszékhelyen – fogalmazott a polgármester. Hozzátette: ennek eredményeként – hosszú távon – Európa egyik leginkább környezetbarát, a hulladéktól teljes egészében mentesített városává válhatott volna Kaposvár, a beruházás minden környezeti és anyagi hasznával együtt.

Forrás: Városháza

 

Nem is értem, hogy ez a hallatlanul jó, környezetbarát., ember barát beruházás miért nem kell a népnek.

Nem megy már a paraszt vakítás?

Kezd kinyílni az emberek szeme. Ennyi laikus nem tévedhet egyszerre.

 

Spanyol grand Creative Commons License 2 napja 0 0 27830

Úgy gondolom hogy ismételten a moderátorok lesznek a főszereplők. Aki nem olvassa el a moderálási szabályokat azokat ki kell moderálni a fórumról. Aki nem érti meg, hogy a személyeskedés, és a mások nevével való visszaélés büntetendő cselekmény.Elég világosan megírta legutóbb a moderátor, hogy ezt nem tűrik, és kizárják a fórumozásból. Úgy látszik ez még mindig nem világos egyesek előtt. Arra is kíváncsi lennék, hogy ha az ilyen személyek önmagukról olvasnának ilyen mocskolódást mit szólnának hozz. A magánügy nem erre az oldalra való. Próbáljon mindenki a fórum témájához ragaszkodni. A téma: Milliárdos lenyúlások Százhalombattán.Családi ügyek, és egyéb magánügyek nem ide valók.

Phd vezér Creative Commons License 2 napja 0 0 27827

Orvos vagyok,segíhetek....,

BattaiBorbély Creative Commons License 3 napja 0 0 27826

Ó, konkurencia? :)

Előzmény: PanamaiSzabó (27825)
Almafa16 Creative Commons License 3 napja 0 0 27824

Mellik téma mert volt miből meríteni..

Előzmény: BattaiBorbély (27823)
Almafa16 Creative Commons License 3 napja 0 0 27822

Orvost, de izibe....

Előzmény: BattaiBorbély (27821)
Almafa16 Creative Commons License 3 napja 0 0 27820

Azé tönkre nem megy,csak porosabb,szerényebb lesz,de ez van..

Előzmény: zsarolható fakabát (27819)
zsarolható fakabát Creative Commons License 3 napja 0 0 27819

Ha nem történik semmi, akkor is tönkremegy a város, csak akkor ezek megússzák, feljelentés, és felelősségre vonás nélkül.

Előzmény: Almafa16 (27818)
Almafa16 Creative Commons License 3 napja 0 0 27818

Egy olyan várost kapna aki megszorításokat kénytelen hozni,holott nem rég még az élen volt.

Az oktatás kitudja merre tendál,kisebb bevétel,ismeretlen források,kiadások,homályos dolgok,peres ügyek.Bizonyosan meg lehetne csinálni,de új seprű kell..oszt jó napot.

Előzmény: zsarolható fakabát (27815)
Törölt nick Creative Commons License 3 napja 0 0 27817

Bízzunk Bennük Uram! 

Előzmény: zsarolható fakabát (27815)
Almafa16 Creative Commons License 3 napja 0 0 27816

Lássunk tisztán,sokáig vakargatták  a töküket főleg a szeles pali,meg a misike,nem tudtuk a többiről se mit akar.

Később mikor átjött a fideszes janicsár a Duna-Tiszaközéről,a szőrösképű hitszónok a Bóna, akkor világosodtak meg,hogy laci bácsi tényleg egy kurafi.Elmondta milyen ukász jött a Lendvai utcából,Kubatov mit tanácsol,majd hirtelen erkölcsös macsó lett mind..mint említettem Balázs ott is aránylag hamar nyilatkozott..

Semmi hír a hőerős tenderről?

Előzmény: TurbóBatta (27814)
zsarolható fakabát Creative Commons License 3 napja 0 0 27815

Úgy gondolom hogy ebben a városban van olyan szürke állomány akik ha egy civil szerveződés keretében alkalmas lenne ennek haramia bandának a leváltására. Ha lenne néhány ember aki egy beszélgetés keretében létre hozhatna egy csapatot. Én neveket nem akarok írni, mert senki nem hatalmazott fel arra, hogy a nevét közzé tegyem. De hogy van az biztos. Olyanok akiknek már most meg van az egzisztenciája, és nem arra vár, hogy a várost szétlophassa.

Előzmény: TurbóBatta (27813)
Almafa16 Creative Commons License 3 napja 0 0 27812

"A Szabó Attilán kívül nem volt aki megosztotta volna a híreket."

 

Arról annyit,hogy először és ezt nem lehet tagadni Balázs lépett!! Ketten vállalták fel nyíltan,majd később Szalai,és néma csönd,csak sötétség,mint a gumi..

Kiss pacsi bácsinál dettó,csak ott Atilla volt aki kiált végig,még akkor is mikor a nagy tudású szeleburdi palkó még mindig bizonyította Lacika szűzies mivoltát.Jelzem, ő a guminál is még kutatta a jó népet a kocsmába,mivel hogy szerinte köll a népnek az a gumipinyolízis üzem,de lehet,hogy még mindig az a köz vélemény...náluk.

 

Apropopó senki nem tudja mi készül megint suttyomba hőerő szabad területén.Megint valami világra szóló találmányt akarnak rajtunk kipróbálni,közeli ebmert kérdezve az se nem tudja,

Van tipp vagy konkrét dolog?

frady bandy Creative Commons License 3 napja 0 0 27811

De jó lenne ha ebben a testületben csak egy aberált lenne. Ilyen vagy olyan okból, mindegyik az. Nézd meg a névsort, és magad is rá jössz. Mindegyik jellem defektes.

Előzmény: TurbóBatta (27810)
frady bandy Creative Commons License 3 napja 0 0 27809

Ebben a városban sem érdemes pártokban gondolkozni. Helyben mindegyik zsebben van. Itt az sem számít, hogy a fidesz országosan kivel koketál. Itt a fideszesek is vastagok mint a pufajka ujja. Télen a gumi tüntetésen sem hallatták a hangjukat. Agyon hallgatták a Vezér aljasságát. A Szabó Attilán kívül nem volt aki megosztotta volna a híreket. Mit tettek szépen lejáratták. A moderátoroknak kellett rendet tenni itt a fórumon is. Tipikusan olyan mint országosan.

A civil kezdeményezés nélkül itt nem lesz változás. De ki akar a korpa közé keveredni? Pedig itt a józan civilek nélkül nem lehet változást elérni.

Előzmény: TurbóBatta (27807)
Almafa16 Creative Commons License 3 napja 0 0 27808

Etásak nem az a baj ,hogy mi nem tudjuk,ki lenne lennének a kívánt személyek,hanem az ,hogy ők is tudják ,hogy mi tudjuk,hogy rajtuk kívül nincs új arc,nem lehet meríteni  a senkik közül..

De legutóbb is térden állva könyörögtek a phd-nak,hogy maradjon.Ő menni akart ,de a közösségért,értünk meggondolta magát,hát nem arany ember...ilyen kéne még vagy 10 oszt megvan a követkedző politikai e-lit...

frady bandy Creative Commons License 3 napja 0 0 27806

Én sem a személyeskedést kívántam. Ez a banda levitézlett. Arról írtam, hogy egy új hiteles személyt kell felépíteni, ameddig nem késő. Számítani kell a nemtelen támadásokra. Mindenki tudja hogy az összes lehetséges ellenfelet kicsinálták. Hiteles személy kell aki kikezdhetetlen. Hiteles társaság aki ki mer állni mögötte. Ha minden így marad, akkor ez a város lehúzhatja magát. 

Előzmény: TurbóBatta (27802)
ovbatta Creative Commons License 3 napja 0 0 27805

Pont Battán váltja meg a világot a nép ? Benedek mikor nyert ? Amikor országosan a szocik. Most mi lesz a helyzet ? Elkezd majd a bagázs nyalni a Fidesz felé. /már meg is tette /  Szdsz --- >Észke---> majd Fidesz. Ja, amúgy jó nyaralást kívánok Vezér Úrnak ! Valahol külföldön mereszti a seggét. Kár, hogy nem marad kinn.....

Törölt nick Creative Commons License 3 napja 0 0 27804

Elnézést, ha nem voltam világos! A Szabón kívül a többi képviselő is kuka! Trutyi rajtuk is! Ez voltaz utolsó mundat lényege! 

Előzmény: Almafa16 (27803)
Almafa16 Creative Commons License 3 napja 0 0 27803

Én valahogy nem ezt az irányra gondoltam,hogy személyeskedve kipézgetve 1 emberre ráhúzni a trutyit.

A testület nagy része kuka,tény.Az utolsó mondatot meg nem teljesen  értem.

Má vót róla szó,tessenek már velem is beleértve 1 jobb alternatívát mert kell,hogy legyen de KÍÍÍ?

Előzmény: TurbóBatta (27802)
Törölt nick Creative Commons License 3 napja 0 0 27802

Az egész helyett egy új bagázs! Csak ez menthetné meg a várost a további süllyedéstől! De ki szavazna bizalmat egy új felállásnak? Ha a becsületes Benedeknek nem sikerült...

A Dk- s Szabó próbált szembemenni Vezírünkkel, mondjuk gusztustalan is volt , mert mindeközben vele vadászgatott! De tudjuk, a politikus ilyen, a legjobb barát az ellenség! Az érdekérvényesítés mindenek felett, mindenkin átgázolva, ott tenni a szépet, ahol csurran- cseppen valami! Szóval Szabó A. sem jó választás! Erkölcsi nulla. Megkockáztatom, hogy aberrált pszichopata, aki gusztustalanságokat müvel, most már sokak számára bizonyítottan is, bár a 7-8 évvel korábbi kurvázásai sem voltak éppen szép húzások! a családját pedig erre használja fel, hogy a komoly arcát lássuk! 

Szóval , a jelenlegi testület azt hiszem alkalmatlan, mert a többi meg csak bólogatójános! 

Előzmény: frady bandy (27800)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!