Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

nemlegesválasz 1 napja Creative Commons License 23918
szabóklán 1 napja Creative Commons License 23917

Ezek szerint lezárult az eljárás vagy valamiért sikerült elkerülni a rendőrségi nyomozást? Még is hogyan?Megoszthatná velünk, mint az ügy fő érintettje.  Ez azért nem semmi lenne ilyen horderejű ügy esetében! Akkor találkozunk a bíróságon végre kiderül hová is tűnt a televízió pénze! Kik azok a személyek, akik a televízióból pénzt tüntettek el, politikusként, vezetőként, vállalkozóiként. Remélhetőleg a sajtó, média is kíváncsi lesz egy önmagát  tisztának feltüntető kis párt esetében, egy ilyen horderejű ügyre. Ha már akkor nem sikerült kideríteni, így majd sikerül, hová tűnt a televízió pénze. A DK hemzseg a korrupciós ügyektől és alakoktól, akik demokráciáról beszélnek és közben bírósággal fenyegetőznek folyamatosan.

 

Igaz az a mondás, nem elég tisztességesnek lenni, annak is kell látszani? Vagy mégsem? A hatalomért bármit és bárkit? Kicsi lesz a fejsze.

 

Előzmény: Törzsök Tibor (23915)
szomjas tűzoltók 2 napja Creative Commons License 23916

Szeretném remélni, hogy a bosszúvágytól fűtött, névvel mocskolódók nem maradhatnak a fórumon.Az ilyen elkötelezett pártkatonák, mindent megengednek maguknak.

Vélget kellene vetni az ilyen alantas célokkal beírogató topik rombolók hatalmának.

Törzsök Tibor 2 napja Creative Commons License 23915

Kedves Fórumozók!

 

Természetesen számítottunk hasonló aljas és nemtelen támadásokra, amelyek valóban nem érdemelnek részünkről reakciót, azonban pár tényt szeretnék leszögezni:

 

1. Semmiféle rendőrségi, ügyészségi vagy bírósági eljárás nem folyik, amelyben gyanúsított, vagy akár csak tanú lennék.

 

2. Friss erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkezem, amely szerint a "Bűnelkövetők nyilvántartásában nem szerepel"-ek.

 

3. Aki a fenti két ponttal ellentétes állítást fogalmaz meg, vagy azt terjeszti (pl. Facebook megosztás), azzal szemben jogi úton veszünk elégtételt.

 

4. "szaboklan" felhasználóval szemben az első jogi lépéseket már meg is tettük, és ma már nem lehet az internet homályába burkolózni, mert a szolgáltatók kötelesek kiadni a felhasználói adatokat.

 

5. Amúgy csináljátok csak, mert fiatal párt vagyunk alacsony költségvetési támogatással, és jól jön minden peren nyert kártérítés. :)

 

Tisztelettel:

 

Törzsök Tibor

szomjas tűzoltók 4 napja Creative Commons License 23914

Néhány ember olyan mint az eső.

Ha tovább megy szebb lesz a napod.

szabóklán 4 napja Creative Commons License 23913

A televíziós ügyről, ha már DK jelöltek és korrupció TTibor:

 

http://www.hirtukor.hu/bel.php?ssz=116

 

Eltűnt milliók - Százhalombattán nem érdemes próbálkozni? - írta: Czifrik  2004-11-18 -

 

A Képviselő-testület a Városi Televízió elmúlt másfél éves gazdálkodása ügyében bűncselekmény alapos gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz. A zömében Törzsök Tibor ügyvezető regnálása alatt született számlákat és dokumentumokat ötfős munkacsoport vizsgálta át. Vezetőjük, dr. Korcsmáros Iván szerint, amit tapasztaltak, az alapján nemcsak hanyag kezelésre, hanem akár csalásra is lehet okunk gyanakodni.

 

- Milyen módszerrel vizsgálódtak?


- Személyesen hallgattuk meg Törzsök Tibor ügyvezetőt, utódját, Mocsár Eleonórát és a közhasznú társaság jelenlegi könyvelőjét. A számlák tételes átvizsgálását Bernáth Tibor végezte el. A személyes meghallgatásokról természetesen jegyzőkönyvet készítettünk. A munkacsoport ülésein megpróbáltunk választ találni a felmerült kérdésekre.

- Milyen kérdésekre kerestek választ?


- Elsősorban arra, hogy mi okozta az óriási túlköltekezést. Megvizsgáltuk a szerződéseket, amelyekre zömmel a szabálytalanság és szabályozatlanság volt jellemző. A munkaszerződések nem feleltek meg a törvényi előírásoknak, a vállalkozók szerződéseiből pedig nem derült ki, mi alapján fizették őket. Semmiféle tarifatáblázatot, vagy szabályzatot nem találtunk erre vonatkozóan. Öt szerződés mögött viszont komoly visszaéléseket sejthetünk.

- Miért?


- Feltűnően furcsának találtuk például, hogy egy bejegyzés alatt álló Kft. milliós megrendelést kapott a tévétől. A szerződésben nem rögzítették, hogy a cég bejegyzése még nem történt meg, ráadásul az a személy, aki képviselőként lett feltüntetve, nem azonos azzal, aki a cégbírósági adatok szerint az ügyvezető. Nem tudni, milyen referenciákat tudott felmutatni ez a frissen alakult társaság, azt viszont igen, hogy – némi túlzással - az összes tevékenységi kört felvették. Kivétel talán az űrkutatás. Egy másik esetben az keltett feltűnést, hogy egy folyamatos megbízással rendelkező cégnek egyszer csak az addigitól eltérő bankszámlára utaltak az állandó megbízási díjnál jóval nagyobb összeget. Ráadásul az a bt. - amely a vizsgált időszakban látta el a tévé könyvelését - háromszor akkora megbízási díjért dolgozott, mint a jelenlegi könyvelő, amelynek ráadásul az előző időszak teljes revízióját is el kellett látnia. Vagy sokatmondó Mocsár Eleonóra válasza, amikor a fillérekért kapható, vagy Internetről letölthető, a VTV-nél viszont súlyos pénzekért „vásárolt” szabályzatokkal kapcsolatban kérdeztük. „Olvasta-e valahol ezeket a szövegeket?” „Igen, a Médiajog című tankönyvemben.” Ez a nagyon gyanús öt szerződés alakilag azonos, a szerző valószínűleg ugyanaz a személy. Emellett az érintett cégek némelyike között személyi összefonódások is vannak. Ezért javasoltuk, hogy ezeket a szerződéseket gazdasági büntetőjogász vizsgálja tovább.

- A szocialista képviselőcsoport azonnali feljelentésre tett javaslatot.


- Én ezzel azért nem tudtam egyetérteni, mert javaslatuk szerint csak hanyag kezelés gyanújával tettünk volna feljelentést, de szerintem itt súlyosabb büntetőjogi kategóriák is felmerülhetnek. Ráadásul nemcsak a belső felelősöket, de azokat is meg kell keresni és felelősségre vonni, akik elvitték a pénzt a tévétől. Most a nyomozóhatóságra bíztuk a vád minősítését, holott nekünk is érdekünk lett volna, hogy tisztábban lássunk az ügyben.

- Kikre gyanakszik?


- Nem vagyok a jog ezen szakterületének specialistája. Ezért kezdeményeztem, hogy két, egymástól független jogi szakember felkéréséről döntsön a testület, akik javaslatot készíthettek volna a cselekmények minősítésére.

- A Napos Oldalakban utaltak bizonyos tettestársakra.


- A Napos Oldalak tettesekre utalt, hanem a furcsa ügyletekre kér magyarázatot. Az a határozott meggyőződésünk, hogy Törzsök Tibor nem az egyetlen szereplője ezeknek a megkérdőjelezhető pénzügyi manővereknek.

- A testületi határozat szerint azt is vizsgálni kell, hogyan lehetne visszaszerezni az eltüntetett közpénzt. Ön lát erre esélyt?


- Nagyon bízom benne. Erre egyébként nemcsak büntetőeljárás során, hanem polgári peres úton is lehetőség nyílik, különösen azoknak a megbízási szerződéseknek az esetében, amelyekben irreálisan magas a megbízási díj, bizonyítható az értékaránytalanság, illetve az, hogy a kifizetésre tényleges teljesítés nélkül került sor.

- Mégis, mennyi pénz tűnt el a tévéből?


- Mivel nem tudom, mely szerződések esetében bizonyosul be a gyanú, azt sem tudom megmondani, mennyi pénzt fizettek ki jogtalanul.

- Mi igaz abból, hogy a kistérségi bővítéssel kapcsolatos tevékenység is csak papíron folyt, de súlyos milliókért?


- A teljes igazságot más szerveknek kell kideríteniük nem a munkacsoportnak. De az elgondolkodató, hogy egy közel két millió forintért állítólag elvégzett közvélemény-kutatásnak rendkívül homogén lett a végeredménye. Eszerint mindenki nézi a VTV-t a környéken, mindenki szereti, s alig akad olyan, aki más médiumból szerezné a helyi híreket, teszem azt, újságot olvasna. Ráadásul a mintegy kétszáz állítólagos érdi megkérdezettből mi is felhívtunk, leellenőriztünk körülbelül húszat. Lehet, hogy túl szűk mintát vettünk, de egyikük sem emlékezett rá, hogy megkeresték volna korábban, hogy kikérjék a véleményét a VTV-vel kapcsolatban. Hogy ez valóban nem történt meg, azt persze csak híváslistával lehet igazolni. Ennek a lekérésére nekünk nem volt felhatalmazásunk.

- Ön hisz benne, hogy sikerül elrettentő példát statuálni?
- Ha nem hinnék, nem vállaltam volna szerepet a munkacsoportban, de talán képviselőséget sem.

- Sokan bizonyára arra kíváncsiak, sikerülhet-e megbüntetni azokat, akiket felelősség terhel.
- Nekem nem célom bárkit megbüntetni. Csupán azt szeretném, hogy legalább Százhalombattán vegyék tudomásul a közpénzek eltüntetésére pályázó emberek, hogy ebben a városban nem érdemes próbálkozni. Ha ehhez radikális eszközökre van szükség, mint a büntetőeljárás megindítása, akkor ilyenekhez kell folyamodni.

szabóklán 4 napja Creative Commons License 23912

Bűncselekmény az, ha egy képviselő a politikai felhatalmazását korrupciós ügyek véghezvitelére használja. Súlyos és büntetendő. Köztudott és több intézményvezető (van aki már nyugdíjas) jelzi régóta, hogy SzabóA több esetben családi vállalkozásaik helyzetbehozásra használta politikai hatalmát. Az I. Iskolában van olyan lift, ami húsz centimétert emel és tíz millióba került. Amit egy egy húszezer forintos rámpával meg lehetett volna oldani. Van olyan intézményvezető aki pedig azt állítja, hogy SzAttila lobbitevékenységéért (értsd költségvetési szavazás) több ízben pénzt kért az intézmény vezetőjétől. Ha kell eskü alatt vallja. Később pontosan ki fogjuk fejteni bővebben ezeket az ügyeket.

 

WJános cégei és felhalmozott adó, tb, szja tartozásai ügyvéd által lekérhetőek az adóhivatalnál, ugyanis hiába szüntetnek meg egy céget a cégbíróságnál, az adóhivatalnál ezek számon tartott ügyek. Jelenesül az átruházás sem jelent elévülést.

 

Igen az ország, város fele máshogyan gondolkozik. Nem tűri a korrupciót és a korrupt politikai alakokat. Ezek nem pletykák, tények. Az pedig különösen érdekes, hogy a helyi rendőrség politikai korrupciós ügyekben mély hallgatásba burkolózik.

 

Döntsön a moderáció.

Előzmény: szomjas tűzoltók (23910)
Operator 4 napja Creative Commons License 23911

Figyelek ám...

szomjas tűzoltók 4 napja Creative Commons License 23910

Elnézést, hogy megszólalok, de nem kellene egy kicsit átgondolni a leírtakat?

 

1.TALÁN TUDOMÁSUL KELLENE VENNI, HOGY LEGALÁBB AZ ORSZÁG FELE MÁSKÉNT GONDOLKOZIK, ÉS NEM KÉR A JELENLEGI KLIENTÚRÁBÓL.

2. EZEKNEK AZ EMBEREKNEK IS JOGÁBAN ÁLL ELMONDANI A VÉLEMÉNYÜKET!

3. GONDOLHATJÁK ÚGY IS , HOGY AKINEK BOTRÁNY VAN A MULTJÁBAN, NE AKARJON VÁROS VEZETŐ LENNI.

 

Azon is el kellene gondolkozni, hogy eddig a hozzászólók névtelenül írtak egy személyről. Te pedig senkiáltal megnem erősített pletykákat írsz névvel.Itt kezdődik a sárdobálás, és a rágalmazás. Ez pedig bűncselekmény.

Figyelmedbe ajánlom a moderációt.

Előzmény: szabóklán (23908)
SArga29 4 napja Creative Commons License 23909

A rendezvényeken mindig ott pompáznak a helyi rendőrök, rendőrparancsnok, polgárőrség, stb... és erről nagy büszkén be is számolnak minden alkalommal a médiában.

Viszont a városban egyre több a lopás, a betöréses lopás, egyáltalán nincs az a nagy közbiztonság, mint ahogy előadják. Vajon miért nem ezt teszik ki főcímnek?

Jobban tennék ha inkább a bűnözés felszámolásával foglalkoznának.

Előzmény: SzancsoPauza16 (23897)
nemlegesválasz 5 napja Creative Commons License 23907

Epson az egy nyomtató, az esélyét úgy definiálnám, mint vízilónak az epsomi derbyn.

 

Előzmény: antipatika (23904)
Smasszerman Arzén 5 napja Creative Commons License 23906

Talán nem kellene a beazonosításokkal foglalkozni.

Talán illene tudomásul venni a tényeket.

Mert azok szigorú , makacs dolgok.

Előzmény: Pest Reject (23905)
Pest Reject 5 napja Creative Commons License 23905

Mocskolódó lejáratásban mekkora egyetértés van az idefújt, osztódással szaporodott bukott álbalosok, között. Persze lehet köztük Miska fan is.

 

antipatika 5 napja Creative Commons License 23904

Annyi esélye van neki, mint a Trójai falónak az EPSONI derbin.

Előzmény: Megélhetésiek (23903)
Megélhetésiek 5 napja Creative Commons License 23903

Igen.

A jelenlegi Fidépes PM jelölt!!!!!!!!!!

Előzmény: nemlegesválasz (23902)
nemlegesválasz 6 napja Creative Commons License 23902

Illegális letöltés A Battanet városi internet hálózat szolgáltatója, a Hamvas Béla Városi Könyvtár a közelmúltban értesítést kapott illegális letöltés miatt egy amerikai cégtől. A figyelmeztetés szerint egy IP cím alapján pontosan azonosított battanetes felhasználó szerzői joggal védett filmet töltött le, ami lopásnak minősül, és törvényileg tiltott. Az egyik amerikai filmóriás szoftverfelügyelete azzal a megkereséssel fordult a helyi szolgáltatóhoz, hogy járjon el a szabálysértővel szemben, és tájékoztasson arról, hogy mit tett a probléma megoldása érdekében. Tekintettel arra, hogy a fenti letöltés az egyik képviselői hozzáférésről történt, a képviselő-testület felkérte a Gazdálkodási, Pénzügyi és Integrációs Bizottságot, vizsgálja ki az esetet, illetve tegyen javaslatot az illegális letöltések megakadályozására.

 

ez volt a testületi anyagban, akkor kiderült, hogy ki volt?

Előzmény: Megélhetésiek (23900)
Fekete Palkó 6 napja Creative Commons License 23901

Ezek ilyenek. Tagadni, hazudozni.

Ebben nagyon jók.

Előzmény: Megélhetésiek (23900)
Megélhetésiek 6 napja Creative Commons License 23900

Olyan személy akar a város vezetője lenni, aki botrányba keveredett a fizetős oldalról való letöltéssel.

Amerikából keresték meg a várost, hogy ki volt az ingyenes letőltő.

A végén még megpróbálta letegadni.

De nyomot hagyott.

 

 

A városba nem annyira.

Előzmény: nemlegesválasz (23893)
Szekivaki 6 napja Creative Commons License 23899

Gondolom a kérdésed okafogyottá vált. A várost telenyomták a PM jelöltjükkel.

Nem néznek se Istent se embert. Szórják mindenkinek, ha kéri, ha nem. Én kitettem a ládámra, hogy nem kérem. Ezekszerint analfabéták.

Erről nem tehetek. Így néznek ki.

Előzmény: nemlegesválasz (23893)
nemlegesválasz aug. 27. Creative Commons License 23898

http://www.hirtukor.hu/bel.php?ssz=26771 CBA? Rendezvényközpont? Én ezt kihagytam volna.

SzancsoPauza16 aug. 26. Creative Commons License 23897

Juj ha ezt megtudja a NAV!!!!!

Előzmény: xyz2014 (23896)
xyz2014 aug. 26. Creative Commons License 23896

"Százhalombatta Város önkormányzata minden évben kiemelten támogatja azokat a rendezvényeket, amelyek a város kulturális életének fontos színterei. A Képviselő-testület 24,5 millió forinttal a Summerfest megvalósítását"

 

A Summerfest biztonságáért -idén is- a Szamuráj 07 Őrző-Védő Kft. felelt. A Szamuráj 07 Őrző-Védő Kft. természetesen a rendezvényen dolgozó eseti munkavállalóit nem jelentette be, nem kötött megbízási szerződést velük- így nyilvánvalóan nem kellett utánuk semmiféle járulékot fizetnie. Tippeljünk, milyen mélyen nyúlt Szél Pál a zsebébe akkor, amikor ezeknek a munkavállalóknak a 21-24 órás műszakra járó teljesítményét kellett díjaznia? 400 forint/óra. Négyszáz! Azaz, ha valaki 24 órát állt az olykor szakadó esőben, egy teljes napig, akkor gazdagabb lett 9600 forinttal. Vajon Szél Pál mennyivel lett gazdagabb....?

SzancsoPauza16 aug. 26. Creative Commons License 23895

Ez már olyan szint, ahova tisztességes ember nem alacsonyodik le.

Persze vannak nem tisztességesek is.

Előzmény: nemlegesválasz (23893)
Vám Pirike aug. 26. Creative Commons License 23894

Aki disznókkal birkózik az sáros lesz.

És ezt csak a disznók élvezik.

Előzmény: nemlegesválasz (23893)
nemlegesválasz aug. 25. Creative Commons License 23893

Misi ellen indul narancs színben pompázó jelölt?

Vám Pirike aug. 24. Creative Commons License 23892

Tudva, és ismerve az előéletüket, teljesen igazad van.

Ez a vastagbőr párt.

Előzmény: Smasszerman Arzén (23891)
Smasszerman Arzén aug. 23. Creative Commons License 23891

Látva a frissen bedobott ÉSZKE híradót összenőtt ami összetartozik. Szélkakasok gyülekezete.

Az érdek politizálás minta példája.

Elvhű elvtársak gyülekezője.

Előzmény: battaiprolik (23890)
battaiprolik aug. 22. Creative Commons License 23890

Ez olyan lesz mint az agyaggalamb lövészet.

Csak itt kicserélik a galambot betongalambra, vagy a töltényt vaktöltényre.

Ez csak színjáték.....lesz.

Előzmény: nemlegesválasz (23889)
nemlegesválasz aug. 21. Creative Commons License 23889

http://www.hirtukor.hu/bel.php?ssz=26745 

 

Külön (is) kevés lesz! Misi is indul, ki még?

 

Lujza mama aug. 18. Creative Commons License 23888
Előzmény: Hahóti Tahó (23885)