Keresés

Részletes keresés

Almafa16 Creative Commons License 2 napja 0 0 26572
Előzmény: Panaxginzeng (26569)
Phd vezér Creative Commons License 2 napja 0 0 26571

Hőn szeretett Palcsika,mikor és milyen segg ítséggel sikerült kihúzni a nagyvezír szaros seggéből a nyelved?

Szóval a szinfalak mögött gyakoroltátok a piros rizset kimondani,majd mire sikerült,ezek a gazok elpucoltak,mert a nép elkergette őket.     No látod jól mondod, kár tanúlni,mit értél vele,soha se fogod használni eztet a szavat,ráadásúl egyet felejteni kellett,hogy beférjen,gondolom a nem szót választottad..

Előzmény: obsitos vitéz (26567)
Phd vezér Creative Commons License 2 napja 0 0 26570

Morbid de igaz,valahogy a halálhírekkel nincs szerencséjük,a közlőknek,csak azoknak akiről szól ,de nekik haláli  nagy.

Belegondolva előbb utóbb csak bejön,nekik egy hír mert ha nem, beledöglünk..

Szóval ne nagyon ugrálj,mert halálhíredet keltik ,majd feltámadsz,...apropó itt a húsvét...

Előzmény: Panaxginzeng (26569)
Panaxginzeng Creative Commons License 2 napja 0 0 26569
obsitos vitéz Creative Commons License 2 napja 0 0 26568

ismét a "melósokat"?

"Költségvetés: egyhangú igen
Egyhangúlag fogadták el a város 2016-os költségvetését. A bevételt 6, a kiadást 5,9 milliárd forintra, 102 millió forint szubficittel tervezik. A rendelet 326 millió forintos működési többletet és 224 millió forintos felhalmozási hiányt tartalmaz. Egyebek mellett az év végéig további 33 fős létszámleépítés szerepel benne. "-ferdetükkörrbűl

obsitos vitéz Creative Commons License 2 napja 0 0 26567

a ferdetükörből danospali-"Köszönetet mondott mindazoknak, akik "politikai szándéktól mentesen, a városért" álltak ki a hulladék-feldolgozó ellen, és hangsúlyozta, hogy a legnagyobb köszönet a város vezetésének, elsősorban Vezér Mihály polgármesternek jár, aki a háttérben végezte munkáját a közös cél érdekében."

Phd vezér Creative Commons License 3 napja 0 0 26566

Különösebben nem érdekel kik vannak a nevek mögött,de amennyiben ez a mesehős p. mint képviselő húzzon a picsába,akkor dumált volna,osztotta volna az észt amikor szükség volt rá.Ne most békeidőbe legyen fasza gyerek.A szavazat számlálást meg hagyd  ránk,a büdös picsába a bájcseverrel.Húzzanak el véresbe,ne itt számolj,bakker,majd ha rád szavaznak no akkor majd kiszámolnak.Ne hözöngj ,nézz magadba ...

Nem a húsipari munkás M. mögött állok,de a gombnyomogató senkiházikból elég..

Az úrnak amennyiben felkent honatya, és tökölődött 2 hónapig szégyellje magát...

Előzmény: Pánpéter13 (26564)
Mészáros_Laci Creative Commons License 3 napja 0 0 26565

Azt már kezdem sejteni, hogy ki vagy, hiszen a stílus maga az ember. Meg azért az is jellemző, ahogy mellébeszélsz, szokásodhoz híven.

Nem írtam ugyanis olyanokat, amire reagálni látszol. Olvasni is kéne válaszolás előtt.

Nem írtam "hogy mi kell a "népnek"", azt írtam, hogy én pl. veled ellentétben névvel vállalom, amit ide írok. Meg azt, hogy minősíthetetlen az a képviselői viselkedés, amit magad is képviselsz és itt hangosan védelmezel. És ehhez nem kell agysebész, sőt vegyészmérnöki diploma, mint ahogy a hőbontást is az egyetemen kellett volna megjegyezni. Én pl. ahhoz se értek, de minden jogom megvan hozzá, hogy elvárhassam attól, akit én fizetek a többi városlakóval együtt, hogy a fizetett munkaidejét a munkahelyén töltse, jelen esetben a testületi ülésen vagy nagyvonalúan ajánlja fel az e havi képviselői bérét valamelyik egyetemista képzésére.

Igen tudomásul vettem és veszem, hogy a népnek Ti kelletek. Ti a mérhetetlen önteltségetekkel, arroganciátokkal, hanyagságotokkal milliárdos károkozásotokkal, amit a lakosságra kentek és vertek le kétszeresen. Egyszer amikor befizették, meg még egyszer most, amikor pótolni kell. Mert Ti aztán tisztességesen teszitek a dolgotokat, csak azok a fránya körülmények.

 

Igazad van: sokkal szerényebben

 

Egyébként kész vagyok bármelyik választó fórumodon nyíltan beszélni veled, ha ki mersz állni a választóid előtt a neveddel és a tényekkel.

Az én elérhetőségemet ismered, ha itt nem mersz névvel válaszolni.

Előzmény: Pánpéter13 (26564)
Pánpéter13 Creative Commons License 3 napja 0 0 26564

Laci! 

 

Volna egy javaslatom!

Ha ennyire tudod hogy mi kell a "népnek", javaslom, 2019-ben indulj el a helyi választásokon, nyerj egyéni körzetet, és mutasd meg, hogy kell a képviselői munkát végezni, hogy kell képviselőként viselkedni. Mutasd meg a sok bunkó, tehetségtelen mihaszna képviselőnek, hogy kell ezt a munkát végezni. 

Mondjuk azt szerényen, ám de határozottan tegyük hozza, hogy ezzel megpróbálkoztál 2014-ben, de az általad mutatott alternatíva 23 (!!!) szavazatra volt elég. Ez persze pont 23-al több, mint a semmi, de lássuk be, gyakorlatilag semmi. Nulla. Zéró. Teljes bukás. Csőd. 

 

Itt szeretném azt is megjegyezni, hogy a delegáló szervezeted - MSZP - a 8 egyéni körzetben összesen 388 szavazatot kapott. Ez kevesebb, mint amennyi szavazatot kaptak a győztes jelöltek. Egyenként. Ti meg 8-an. Összesen. 

És még tudod mit vettem észre Laci? A 8 MSZP jelölt közül is Te kaptad a legkevesebb szavazatot, Te végeztél az utolsó helyen. Pedig lássuk be, nem volt túl erős a mezőny. 

 

Ennek fényében ha javasolhatnék valamit: szerényebben.

És ha javasolhatnék még valamit: sokkal szerényebben. 

Előzmény: Mészáros_Laci (26562)
Phd vezér Creative Commons License 3 napja 0 0 26563

Tiszteletem az unatkodzó ,egymást kioktatását újfent lelkesen végző elvtársakat.

Látcik,hogy elment az ellen,hát jó magyar szokás szerint keresünk,mert hadakozni meg ki a fasza gyereket játszani az már megy.No ment az egymás hátba veregetése is nemrég,de elmúltak azok a szép napok,ne jöjjenek vissza.

Cóval Mészáros úr a teljes neve hiányában mondom,mi a faszt számít ki volt ott a puhapöcsű bandából.

Azt nem tudták eldönteni 2 hónapon keresztül,hogy tüdőrákba,vagy valami sűrűn toszott jánykától kapott betegségben pusztuljanak  el, akkó miért is hiányoznak.Eddig se tettek olyat ami érdemleges lett volna,ez egy kirakat ülés volt,/közös ülés/,de nem az előbb említett nyilvánosházban.

Azon már túlvagyunk,hogy mit fogadunk el mert tőlük spec.én semmit.

Mit is tegyünk és tehetünk ellenük,nagy lófaszt 5 év oszt kuss,nyelsz,gondolkodsz,okoskodsz,majd elfelejtesz mindent és újfent választatsz,legtöbbször bele.

Szerinted mit kellene tenni,beírni az ellenőrzőjükbe,küld be anyádat,de addig is állj sarokba..

Akkor lesz itt igazi demokrácia,ha odamehetsz valamellikhez,,oszt jól hasbarugod.és odaveted neki,mint Rózsa S.

azééé.. no ha ezen cselekedetre rászánnád magad,szóljál de izibe..ja, ne Szeleskedj,valami nyizgábbal póbákozz.

 

 

Előzmény: Mészáros_Laci (26562)
Mészáros_Laci Creative Commons License 3 napja 0 0 26562

PhD: nem az elején kell odamenni, beköszönni, hanem végig kell ülni és ott kell maradni a szavazásnál, mert akkor számít a határozatképesség (ld. PTK). Nem voltak meg, de ahogy a spanyol főúr már leírta, ez első sorban őket minősíti, meg persze azokat, akik ezt eltűrik illetve elfogadják a képviseletüknek ezt a szintjét.

 

Pánpéter13: Megtisztel, hogy ismét téma lettem, bár az Ön által említett összefüggést pitiségem nem érti.
Ezen a topicon eddig nem találkoztam mással, aki a saját nevén szólna hozzá. Pánpéter-t (főleg 13!) is csak a mesekönyvben találtam, se az utónév-, se a telefonkönyvben. Na jó, annyira nem kerestem.
Azt gondolom, hogy a fórumokon, a gyülekezőhelyen és a főtéren is elég jól látszottam és egészen biztosan be is mutatkoztam.
Ugyancsak név szerint kaptam szót és be is mutatkoztam a közmeghallgatáson is (bár a TV már nem rögzítette).
A gumifeldolgozó ott nem volt téma, az egyéb politikai kérdések feltételére pedig van egy képviselőnk a testületben (ld. fegyelem, szolgálati út és társai). Az egyetlen, aki előre kimentette magát. Kulturált (ld. demokratikus) szervezetekben az a szokás, hogy a képviselő képviseli a szervezeti álláspontot és mindenki tartja magát a többségi véleményhez.
A szánalmas testületi jelenlét nem tartozik ezek közé és arról szerintem világosan kifejtettem a piti álláspontomat.

Kár, hogy Pánpéteri magasságokban nem vagyok érthető, de az a szint nem is szerepel a piti, szánalmas céljaim közt.

Előzmény: Pánpéter13 (26557)
DonQuijoteTheBig Creative Commons License 3 napja 0 0 26561

Az én nevem legalább olyan jó, mint a Tied és legalább annyira okos is vagyok (a helyesírásodat tekintve biztosan) :-)
Honnan tudod, hogy hol voltam és miért? Te ott voltál? Kérdeztél? Mitől vagy Te különb?
ML legalább kérdezett.

Előzmény: Pánpéter13 (26557)
Phd vezér Creative Commons License 3 napja 0 0 26560

"Tiltakoznak az etyekiek a felcsúti kisvasút építése miatt – van, akinek az udvarába vezetnék a síneket, és olyan is, akinek az ingatlanára megállót terveznek. Mint arról az Origo nyomán beszámoltunk, kilencmilliárd forintos ráfordítással Etyekig vinnék a vonalat.

A Magyar Narancs információi szerint kiemelt beruházássá minősítik a kisvasút építését, ami azzal jár, hogy az állam kisajátíthatja azokat a magáningatlanokat, vagy azok egy részét, ahol a kisvasút áthalad. Márpedig a tervezett nyomvonalat úgy rajzolták meg, hogy a sínek átmennek olyan magántulajdonú területen, ahol családi ház és lovarda is található, ráadásul úgy, hogy a szerelvények néhány méterre haladnának el a lakóépülettől."

 

Lehet,hogy a Kossuth-téren lessz a végeígy hétvégén azzal jár haza, a kiemelés aláírója.Tudjuk ki ő bennünket is ő emelt ki..

Vannak még fontos,súrgős,kiemeltberuházások..

Phd vezér Creative Commons License 4 napja 0 0 26559

Mi a rákra szavaznának mikor minden ocseny hara so..

Előzmény: Pánpéter13 (26558)
Pánpéter13 Creative Commons License 4 napja 0 0 26558

Sinya ott volt. A Hírtükör képein is látszik. Kiss Laci nem volt ott, de ő ugye külsős, nem is szavaz. 

Előzmény: Phd vezér (26556)
Pánpéter13 Creative Commons License 4 napja 0 0 26557

De te is csak itt, név es arc nélkül téped a szádat és vagy ilyen okos! Ha ennyire jól tályékozott és értesült vagy, miért nem a kozmeghallgatason tetted fel ezeket a kérdéseket? Ott volt a lehetőség, nyíltan, arccal, névvel kérdezni. 

Nem tetted. 

Most meg itt okoskodsz? Meg jatszod a jól értesültet? 

Pitiáner egy szánalmas alak lehetsz. Olyan Mészáros Laci féle.

Előzmény: DonQuijoteTheBig (26553)
Phd vezér Creative Commons License 4 napja 0 0 26556

Megvolt a 2/3 Sinya,Szabó volt ig.távol.

Istem ments megismételni..

Előzmény: pungyuli10 (26555)
pungyuli10 Creative Commons License 4 napja 0 0 26555

A közmeghallgatásra a képviselő-testületi ülés szabályai vonatkoznak .Nem tudom ,hogy végül hány képviselő maradt ,a jegyzőkönyvben bizonyára rögzítették .Remélem határozat képesek voltak ,ha nem akkor érvénytelen ?

Előzmény: DonQuijoteTheBig (26553)
Phd vezér Creative Commons License 4 napja 0 0 26554

Spanyol grandom,helyel közel igaza van,főleg abba ,hogy okoskodásnak,helye nincs..

Páran tették a dolgukat,többen délamerikáztak sorozat ügyileg,voltak akik okoskodtak,jobbról támadva,szóval meradt minden a régiben.

A város 120 lakásá felújjításához ki adta a hozzájárulást H.nak?

A gumirúl,Illést hívta a Csányi,majd a Pestmegyei döntött és ez számított,többek szerint..

Hát a nyereséget még nem kapták meg az bizos,csak ígéret van rá..

Előzmény: DonQuijoteTheBig (26553)
DonQuijoteTheBig Creative Commons License 4 napja 0 0 26553

Azért én kiemelek ebből a katyvazból néhány dolgot:

- Idézve M.L. felszólalásának lényegét: 1 alpolgi kis se mentette magát, 1 képviselő késést jelzett, ami annyira késő lett, hogy oda se ért, de legalább szólt előre. Polgárságunk őrzői még a székekig se hatoltak be a terembe, hogy  az ajtóból mihamarabb el lehessen sunnyogni. 3 kivétellel szép zajosan egykupacban távoztak közben. Igaz egyikük egy sms hatására visszasunnyogott.

Ez nem csak a tisztelt helyettük ügyintéző választópolgárok súlyos lenézése, de igen súlyos minősítése a polgármesternek (aki nem mellesleg szégyellhetné magát, hogy nemcsak megengedte, de még mentegetni is próbálta őket.

- A pénz sehányadát se kaptuk még vissza, csak ígérik! A Korshak és a SZÁKOM ugyanoda veszett több, mint 1 mrd-járól meg szó sem esett, pedig az is a polgárok pénze (volt). Arról se volt szó, hogy ki szavazta meg a tartalék lekötést, meg arról se, hogy ha ez a tartalék volt, akkor miért nincs működési pénz? Arról se volt szó, hogy kincstárjegyet miért kellett brókernél venni, amikor azt a Kincstártól lehet a legkedvezőbb feltételekkel. Arról se volt szó, hogy a nevesített kincstárjegy Önkormányzati példányának kifizetéséhez mi köze van  bróker nyilvántartásának, illetve, ha nem itt voltak a példányok, akkor miért nem?

- A tanuk kihallgatása az része a bírósági eljárásnak, ebbe nem lehet belekötni. Arról viszont lehetne beszélni, hogyha a Hírtükör szerint az ügyvédünk (sic!). azt mondta, hogy el nem végzett munkákat fizettek ki, akkor az 1/3, 1/2 hányadú önkormányzati támogatást ki ellenőrizte, illetve írta alá a teljesítésigazolást (pl. a közös képviselő helyett)? Arról is lehetett volna beszélni, hogy az önkormányzat a saját tulajdona tekintetében hogyan szavazott a közgyűléseken, illetve, ha nem akkor hogyan írt alá?

- Igen tisztán látjuk, hogy megint kimosták magukat és néhány (sajnos több, mint kéne) városlakó nemcsak még mindig hisz nekik, de újra meg is fogja őket választani. Ideje lenne már ezekben a témákban is egy rendes tüntetést szervezni az ilyen langymeleg közmeghallgatások helyett, mert láthatóan csak abból értenek.

- Gumi ügyben nem "ki", hanem csak vártak, azaz nem tettek semmit. Ha jól olvastam a nyilatkozatokat, először Illés beszélt Csányival, aztán Hiller. A döntésről tájékoztatást ne akarjuk már meggyőző tárgyalásnak látni se, nemhogy hívni. Kíváncsi lennék az eredményre, ha 12-re nem hirdettek volna a civilek egy még nagyobb tüntetést.

 

Szóval, Hölgyek, Urak és minden itt a száját tépő, de nyilvánosan meg sem jelenő, nemhogy kérdést feltevő topic lakó, punnyadjon vissza fotelébe és sörözgetve nézze a neki való TV sorozatokat, és ne ide irkáljon vagy, ha ide ír, akkor legalább ne marhaságokat. Van a testületnek saját önfényező mediája.

Előzmény: Phd vezér (26552)
Phd vezér Creative Commons License 4 napja 0 0 26552

-Természetesen jár a dicséret az előadónak,hisz a pénz kisebbik hányadát visszakaptuk.

Máshol még ennyit se igaz,hogy be se fektettek ilyen hazardírozó cégbe.

-A H.-né volt tagtársnak az ügyét meg 6 év után elővették,ez se semmi,milyen nyomást gyakoroltak a gazságszolgáltatásra,hogy újra legyen tanú kihallgatás.

Ezzel elmegy 1-2-3 év,erős sürgetés mellett,mert ugye a 120 önkoris lakásnak a dolga függőbe van.

Gondolom ha közbe tulajt váltott ott is kifizették a lenyúlt hányadot,hogy tiszta legyen a tulajdoni,legalább is nálam ez volt,kégli vételnél..

Mint kiderült a bankkal is  lészen, most már perben és haragban a korrupt városvezetése.

Nagyot léptünk előre tisztábban látunk,csak nem tudjuk merre nézzünk..majd elindulunk az alagútba a vonattal szembe.

-A gumi dolog,mit akarunk pontosan 2 hónapig tanulmányozták azt a semmit amire egy városlakó azonnal azt mondta büdi..

De szerintem nem igaz,hogy kivártak, inkább idegileg készítették ki a céget, akik mint láttuk, besokalltak,és inkább nyugodtabb helyen teszik le a világra szóló ötlethalmazt.

Szóval jó csapat vezeti a várost meg minket is orrunknál fogva,de ne felejtsünk..

Előzmény: SzancsoPauza16 (26550)
Almafa16 Creative Commons License 4 napja 0 0 26551

Gebén lovagló  spanyol ember.  Netán ottan vót és ha igen,miért nem kurjantotta el magát az első igazság megbicsaklását elősegítő  szónál.Netán a hű fegyverhordozóját, miért nem támogatta nekik.

Előzmény: SzancsoPauza16 (26550)
SzancsoPauza16 Creative Commons License 5 napja 0 0 26550

http://www.hirtukor.hu/bel.php?ssz=28808

Aki ezt a cikket elolvassa, annak nem kell lenyúlni, hogy hányni tudjon.

Ilyen szemét hazug, minden alapot nélkülöző cikket csak ebben a városban lehet megjelentetni.

Az első szótól az utolsóig egy dicsekvő, öntömjénező, más tollával ékeskedő aljas emberek beszámolója arról, hogy a város lakói mit intéztek el, amihez  ezek még csak nem is asszisztáltak.

Almafa16 Creative Commons License 6 napja 0 0 26549

A tv adja egyenesbe,semmi lemaradás nem lesz.

Előzmény: Szekivaki (26548)
Szekivaki Creative Commons License 2016.02.07 0 0 26548

Sajnos nem tudok ott lenni. Remélem felkerül a lényeg a fórumra.

Előzmény: Almafa16 (26547)
Almafa16 Creative Commons License 2016.02.07 0 0 26547

Ez bizony várható és bölcs döntés volt,kevesen lettek volna ,legfeljebb mint temetési menetet lehetne aposztrofálni.

Kínos lett volna pár ember sétája..

Holnap viszont közelhallgatás.

Előzmény: obsitos vitéz (26546)
obsitos vitéz Creative Commons License 2016.02.07 0 0 26546

Elmarad a fáklyás felvonulás2016-02-05 - Elmarad a Hulladékkommandó és a Napos Oldal február 12-re, Érdre hirdetett fáklyás felvonulása, mivel a városunkba tervezett gumifeldolgozó üzem elleni tiltakozás okafogyottá vált. A rendezvényt az érdi 20-30 Egyesület is lemondta. 

Almafa16 Creative Commons License 2016.02.05 0 0 26545

http://m.uzletresz.hu/vallalkozas/20160204-kornyezetvedelem-abroncs-hulladek-egetes-globalis-problema-szennyezes-egetes.html

 

 

 

 

Úgy néz ki megy a risza,várom az 1. település nevét mikor húzzák ki a kalapból.

Amelyik település polgármestere hamarabb húzza fel az átadott kotont, az a helység győz,megy is a próbálkozás éjjel, no meg nappal, ha a gyerek elpucolt az iskolába.

Phd vezér Creative Commons License 2016.02.04 0 0 26544

"Tüntettek Veszprémben a vörösiszap-ítélet miatt"

Aligha nem valami járvány tört ki, ez az influenza mutációja lehet,valami igazságkeresés vírus,terjed,fertőz,ne védekezzünk ellene..Komolyabb demokráciába nem ismerik, kinőtték.       Kis demokráciába, komoly bajjal jár..tünetei,zászló lengetés,hangos anyázás.

A betegség tüneteire gyógymódot próbál az egész seggügyi kormányzat találni,rezsi csökkentés,CSOK, hétköznapi nyitva tartás,7 napos hét,ingyenes járdahasználat,és a nők állva is pisílhetnek.

 

Phd vezér Creative Commons License 2016.02.04 0 0 26543

Le vitéz lett uram,alighanem megelégedve,vagy szeretik az esőt.

Én valahogy az előbbire tippelek,hasonlít a dolog arra amit mi is,(má megbocsájt de ugye nem sértem meg , a mi miatt) csináltunk.

Nem azt vallják mint Ferencz J. a 3 m.

Bizonyosan jó okuk kerekedett mikor ezt megcselekedték,az oktatás már inkább kezd  kioktatássá válni.

Lassan oda jutunk,hogy a gyerek visz mindent, de hoz is a suliból,ami evett ivott,dobozba hazaviszi mert nem kap papírt..

Az életre nevelik,az meg olyan, mint amit hazavisz.

 

Előzmény: obsitos vitéz (26542)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!