Keresés

Részletes keresés

Fekete Palkó Creative Commons License 1,5 órája 0 0 24233

Vannak kisebb települések, ahol a mi veszteségeinknek a töredéke veszett csak el. Mégis normálisan megtárgyalták a település lakóival, és utána az érintettek lemondtak. Ez a verzió itt ismeretlen. Itt mintha misem történt volna, kussolás, lapítás sumákolás és fenyegetés.

Ez a demokrácia vezéréknél.

Ebből nem kérünk. Nem értem, hogy mire várnak. Az SZTK-ban áldatlan állapotok vannak. Miután a Men for Care távozott, kőbaltás módszerek uralkodnak. A számítógépek dög lassúak, a laborban horror állapotok, a körzetben lassúság. Ezt nem kéret e a város.

Előzmény: DonQuijoteTheBig (24227)
Szörnyhúzó Creative Commons License 28 órája 0 0 24232
lionello Creative Commons License 29 órája 0 0 24231

Eddig nem esett szó arról, hogy a nagyobb haszon, amiért a kockázatot vállalták hol van. Kinek a zsebében landolt évek óta.Az nyilvánvaló, hogy erre nem volt felhatalmazása a Pm - nek. Miért nem volt elég kicsi, de biztos kamatozású banki elhelyezés. Nyilván nem hallottak a mondásról: "Jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint."

Nekik biztosan megérte, csak a város látja kárát.

Előzmény: DonQuijoteTheBig (24227)
csulagyula Creative Commons License 2 napja 0 0 24230

Bocsanat csak Nemetorszagban nincs ekezet. Par dologra hivom fel a figyelmeteket. Kapaszkodjatok. Barborik Janos volt nyomozo rendortiszt cege. A Szamuraj-07 mellett van a telephelye http://www.omerta07.hu/, de nem veletlen a 07 vegzodes A referenciak kozott, olvashato szazhalombatta varos magannyomozas cimen !!!!!!!!!!!

 

Milyen ugye van az onkormanyzatnak ahol maganyomozo kell! Ki adott erre a varosnak felhatalmazast! Az koztudott hogy Barborik a Hart ugyben torvenytelen eszkozokkel es kapcsolatokkal akadalyoztatja a Hart ugyet, szerzett meg iratokat. Fenyegette meg egy kepviselovel az ugyben a lakokat vedo ugyvedet.

 

De a varosnak szemelyesen vezernek magannyomoz!!!

 

Es ezt referenciakent hirdeti is. Kozpenzbol magannyomoz. Milyen piszkos ugyei vannak meg a vezernek!!!!!!

 

 

vezérbukó Creative Commons License 2 napja 0 0 24229

Tökéletes cikk, csak gratulálni tudok. Egy dologgal egészíteném ki. A pénz nem vész el csak átalakul. Engem az érdekelne, hogy Vezér a Kodály Zoltán utcai tanácsi bérlakásból, miből lett milliárdos. Ugyanis a MOL-ból talán az egyetlen volt akit páros lábbal rúgtak ki, de kirúgták a Művelődési Központból is. Alkalmatlan volt. Kevesen tudják, de a közgazdasági iskola is jópár évébe telt. A Phd pedig nem közgazdasági, hanem egy vett másfél éves külföldi "doktori", nem tanított, nem publikált, valaki megírta helyette.Azonban szabad szemmel is nyomon követhető a hatalmas ingatlan vagyon. A külföldi vagyontárgyak, eltitkolt bankszámlák pedig köztudottak. A sajátjai is folyamatosan erről beszélnek. Az is furcsa, hogy a kilencvenes évek maffiózói intézték a polgármester ügyeit Dr. Tüske János megveretése, Ripszám László megveretése és ezek csak a képviselők voltak. Ami vicces, hogy ezek az emberek 20-30 évet ülnek most börtönben hasonló ügyek miatt. Rengeteg ember lett elüldözve, kicsinálva a városból. Most finomodtak a módszerek illegális telefonlehallgatások, megfigyelések, a közterületesek, polgárőrök, maszekban megbízott rendőrök  rohangálnak és jegyzetelnek emberekről. Jelentenek a polgármesternek. Akik veszélyeztethetik az exszadeszos  polgármester és köreinek bizniszét azokat ki kell csinálni. Így állunk most. A helyi rendőrség kap egy autót egy két milliót és ezzel meg is vannak vásárolva. Olyan sötétek, hogy nem látják vagy nem akarják látni mi folyik. A negró világít a szájukban. Akik rendőrként ellentmondtak ennek a maffiának például Vass János, Pál Páter, Anda Béla, Üveges Kristóf, Bali Imre, Kövics Gábor és egy tucatnyian még, azokat lejáratták és áthelyezték, vagy nyugdíjazták. De vajon hogy lehetséges, hogy a polcra rakott levár szarként uralja a várost, egy tehetségtelen buta ember hogy síbolhatott milliárdokat évtizedeken át és a rendőrséget, budaörsi bíróságot is maga alá gyűrve. Aki tudja a választ írja meg, mert én nem tudtam rájönni!

 

   

Előzmény: DonQuijoteTheBig (24227)
Fanzstadti Creative Commons License 2 napja 0 0 24228

Ez egy briliánsan összefoglalt értelmezése a kialakult helyzetnek. Csak egy baj van vele, hogy a a PhD, és a képviselők számára érthetetlen. Mert ha értenék, hogy mit tettek akkor már felálltak volna, és várnák a méltó büntetést. De itt ismét csak maszatolás van. Minden információt visszatartanak, és hallgatási fogadalmat tesznek. Az egészségügyi intézményben történtekről szintén nagy a sumákolás.

A PhD ott is leszerepelt a taktikázásával. Mikor lesz már vége ennek az ámokfutásnak.

Előzmény: DonQuijoteTheBig (24227)
DonQuijoteTheBig Creative Commons License 2 napja 0 0 24227
Elvadászták a pénzünket!

“Minden jogos követelésünk behajtásáról gondoskodunk”, mert "Városunk vezetőit is hideg zuhanyként érték a hírek, hiszen biztosak voltunk abban, hogy a Hungária Értékpapír Zrt.-nél megbízhatóan, magyar állampapírokba helyezték el Százhalombatta mintegy 3,5 milliárd forint értékű tartalék vagyonát"

Ez egy cikk a Hírtükörben. Nem a címlapon, belül két oldalra tördelve egy szerkesztőségi cikk. Mert a címlapon a Virág osztás, Érettségi, Városszépítő verseny-nek kell a hely.

Van persze szó a Képviselő-testületi összefoglalóban a város “komolyabb” ügyeiről is, de

néhány téma azért hiányzik az “azonnal, első kézből érdemi információk” közül:

 • Az önkormányzati vizsgálat eredménye “társasházi ügy”-ben az el NEM végzett munkák igazolásával kapcsolatban.

 • Nincs válasz, hogy milyen alapon igazolt a közös képviselő nevében (el NEM végzett) munkát az alpolgármester.

 • Várjuk a tájékoztatást, hogy miért lépte túl a tervezett tartalék bevonáson túl a város a 2014. évi költségvetését, amikor a polgármester azt ígérte, hogy a tartalékok bevonására sem lesz szükség.

 • Várjuk a tájékoztatást, hogy miért most derül fény egy állítólag évek óta folyó évi 100 milliós herdálásra az orvosi rendelőben.

 • És várjuk a választ, hogy ez miért titkos. Milyen alapon titkosít ilyesmit bárki is, mert a zárt ülés határozatai is nyilvánosak, főleg, ha közpénzekről van szó.

 • Mikor olvashatjuk végre a pályázati kiírást a rendelő ügyében?

 • Mi lesz a dolgozók sorsa?

 

És nagyon nem értjük a mostani “azonnali tájékoztatást” ami az országos kipattanás után 2 hónapig késett, de

 • Miért hívják TARTALÉKnak azt a pénzt, ami a napi kiadásokhoz kell? Hogyan keletkezhetnek “átmeneti likviditási gondok”, ha csak a tartalékokról van szó? Hogyan kerülhet olyan tétel a költségvetésbe, aminek nincs meg a tartalékok felélése nélkül a fedezete?

 • 2007 óta miért csak 2012-ben választották a Hungáriát?

 • PhD polgármester melyik szakkönyvben olvasta, hogy a pénzbefektetések alapja az egyik tulajdonos Prima Primissima díja?

 • Igaz e, hogy a polgármester és az egyik képviselő ugyanabban a társaságban vadászik, ahol a Hungária tulajdonosa/vezetője?

 • A PhD polgármester tanulmányai között miért nem olvasta, hogy a kockázat és a haszon között fordított arányosság áll fenn?

 • Miért nem tudta a polgármester, hogy a Befektető-védelmi Alap, CSAK 20 ezer EUR-ig (6 millió forint) kártalanít?

 • Miért gondolja a polgármester, hogy mások felelőtlensége mentesíti őt?

 • Konkrétan milyen papírokba fektette a polgármester a pénzt?

 • Ha az Állam 100%-os garanciát vállal, akkor miért nem? Ha a bróker igazolásai “eredeti, hiánytalan és hitelt érdemlő”ek, akkor hol van a pénz?

 • Ha “a szokásos pályázati módszerrel keresték a legjobb ajánlatot”, akkor miért terjesztik azt, hogy a “Benedek éra” alatt kapott a polgármester önálló döntési jogot? Ha meg nem, akkor melyik testületi ülés(ek) jegyzőkönyvében olvasható az összehasonlítás és a határozat?

 • Ha “az önkormányzat és a Hungária Értékpapír nyilvántartása között 1,9 milliárd forint eltérés mutatkozik, ami abból ered, hogy az érintett cég az önkormányzat írásbeli rendelkezése ellenére nem magyar állampapírt vett, hanem a pénzt törvény ellenesen sajátjaként kezelte.”, akkor hogy kell érteni “Az állampapírok meglétéről – az önkormányzat kérésére, mérleg beszámolók alkalmával a futamidő lejárta előtt is – eredeti, hiánytalan és hitelt érdemlő igazolást adtak ki.”???

“Mindezzel az önkormányzat az MNB-nél történt egyeztetés során szembesült, amely után azonnal büntető feljelentést tett és minden törvényes eszközt igénybe vesz annak érdekében, hogy városunkat ne érje kár.

 

Ez az ügy nagyon hasonlít arra, amikor a város jelenlegi polgármestere a MOL részvényeink jelentős részét átcseréltette a Postabank részvényeire, ahol a felügyelő bizottság tagja volt. A Posta bank rövid időn belül csődbe ment, és a részvényei elvesztették értéküket, a város lakói meg a pénzüket (kb. fejenként 100.000.,- forintot).

A város akkor is nehéz helyzetbe került, de nem annyira, hogy folyó kiadásainak csak hitel felvételével tudjon eleget tenni, mint most. Igaz, hogy a következő választáson a város lakók  három  képviselő kívételével lecserélték a testületet. 2002-től 2006-ig tartó, szocialista vezetéssel az átgondolt városgazdálkodás eredményesképpen, 13 milliárd forintra duzzadt a város tartalék vagyona.

Most ismét

 1. A pénzünk eltűnt.

 2. A testület hitel felvételére kényszeríti a várost.(kb.újabb 30.000,.- Ft/lakos)

Mert:

 1. A város intézményeiben dolgozóknak jár a fizetés.

 2. A város működésével kapcsolatos napi kiadások. (pl. közvilágítás, orvosi ellátás, óvodák iskolák üzemeltetése, stb.)

- Ha “A jelenlegi, felhalmozott kamatokkal együttesen értendő, 3,5 milliárd forint értékű lekötéseink mind a Hungária Értékpapír Zrt. által visszaigazolt teljesítések.”, akkor mennyi jut a felszámolásból?

 • Ki az Önkormányzat “A pénz- és tőkepiaci szabályozó rendszer nagyon speciális terület, nem nélkülözhető a szakjogászok munkája.” szakembere? Mekkora a felelőssége? És ha ez ekkora szakmai kihívás, akkor miért vegyészek, testnevelő tanárok, hús-feldolgozó szakmunkások, sportolók hoznak ilyen döntéseket?

 • “A felügyeleti biztos első tájékoztatása szerint a legutóbb (tavaly ősszel) vásárolt, 1,4 milliárd forint értékű diszkont kincstárjegyek, valamint az önkormányzat – a Magyar Nemzeti Bank és a Budapesti Értéktőzsde tulajdonában lévő Központi Elszámolóház és Értéktárnál vezetett – számláján lévő mintegy kétszáz millió forint, összesen 1,6 milliárd forint értékű rendelkezésre áll.” Akkor miért is nem áll rendelkezésre? Mi köze ehhez a Központi Elszámolóháznak?

 • Miért van befagyasztva a Központi Elszámolóházban a pénzünk?

 • “A számlákon vitathatatlanul megvan” összegnek mi a fedezete, amit “várhatóan két hónapon belül kiadják”

 • Nem értjük, hogyha a bróker meglévő “vagyonából” megkapjuk a “vitathatatlanul meglévő” összeget, akkor milyen összeg áll még rendelkezésre a Hungáriánál?

 • Polgármester úr! Ön ugye viccnek szánta és kérjük, hogy tartózkodjon tőle a jövőben, amikor a gyanúsítottak nagyértékű gépjárműveiből stb. gondolja visszaszerezni a 2.000 millió forintot (lakosonként újabb 120.000,-)“a jogerős ítélet után”.

 

Tisztelt Képviselő Testület!

Miből gondolják működtetni a várost a jogerős ítéletig? Ki fizeti a jogászokat? Ugye Önök dobják rá össze a pénzt?

“hiszen sok önkormányzat érintett és nem csak a Hungária Értékpapír Zrt. káros tevékenysége miatt.” Ez igaz, Az Önök káros tevékenysége miatt!

 

"Mi az államháztartás részei, és teljes mértékben vétlenek vagyunk"

Nem Polgármester úr és Testület, Önök igenis vétkesek, mert nem csak a tartalékokat élték fel, de most már komoly fizetési gondokat okoztak. Ön, akinek köze van a kivitelőzőkhöz, a felesége könyveli az önkormányzat intézményeit, Ön, aki közgazdasági PhD, ugyanúgy nem mondhatja, hogy nem látta, mint azok a testületi tagok, akik vállalkozásai részesednek az intézmények megrendeléseiből.

 

“Vezér Mihály polgármester véleménye szerint a város mindent a legnagyobb gondosság és szabályosság mellett tett, így nem érheti elmarasztalás.” Ha “Az ügy jelenlegi állása szerint még nem lehet a károkat pontosan bizonyítani és összesíteni.”, milyen alapon jelenti ki, hogy minden rendben?

 

Kérjük “a város lakosságát, hogy ne adjanak hitelt hipotéziseknek, pletykáknak vagy a bulvársajtóban megjelent híreszteléseknek.” Kizárólag az egyszer majd “Az önkormányzat a jövőben is mindig azonnal, első kézből tájékoztat az érdemi információkról.” alapján vonják le a következtetéseket és döntsenek.

És végül polgármester úr, a város pénzét nem behajtani kell, hanem megőrizni! A kárt nem menteni kell, hanem megelőzni. És ezekben a kérdésekben is Ön elbukott a testülettel és sajnos a város pénzével együtt.

 

hentes és mészáros Creative Commons License 4 napja 0 0 24226

Vezér tényleg a pénzéhségébe és a hatalmi tébolyába fog belepusztulni belebukni. A sok talpnyalót is el kell majd számoltatni. Az agyatlan egytálételes tömeg majd rájön, hogy vége a pénzherdáló korszaknak.

Előzmény: Vám Pirike (24225)
Vám Pirike Creative Commons License 4 napja 0 0 24225

A hétvégén a Men For Care Kft  a szakrendelési szárnyból, mindent elvitt. Még a rajzszöget is a falból.A szakértők szerint ezt újra pótolni, és beindítani horror összegbe kerül. Aki tudja, hogy a város a tartalék vagyonát el bukta a bróker játékban, és 500 milliós likvid hitel felvételére kényszerült, az előtt világos, hogy itt színvonalas szakellátás nem lesz. Köszönhetően a féleszű talpnyaló testületnek, és a hatalmi tébolyban szenvedő  polgármesternek. A saját nyálában fetrengő Hírtükör erről egy szót sem írt. Arról cikkezett, hogy a fehér asztalnál megbeszélnek mindent. Csak azt nem írta meg, hogy a Menfor Care vezetői nem ülnek le többet egy asztalhoz egy hiteltelen aljas  személyekkel. Ezzel  és, a pénzügyi katasztrófával még el kell számolni a város lakói előtt. Amikor a város kilátástalan helyzetben van, felelőtlenség, és szűklátókörűség még mindig a Summerfest-tel hülyíteni a népet. Addigra már nem lesz kedve senkinek táncikálni. A felelősöknek egészen más valaki húzz a talp alá valót.

Előzmény: Hurka György (24218)
Spanyol grand Creative Commons License 5 napja 0 0 24224

Sajnos az előjelek nem biztatóak.  Az hogy a nyerészkedés miatt a város ilyen helyzetbe kerül az bűncselekmény kategóriája. Az nem világos, hogy ezt kinek kell kezdeményezni.

A város két nagy vállalata a pénzeit nem bróker cégeknél parkoltatja.  A Dunamenti - ameddig a BB a városban volt - ott tartotta a pénzét. Miután elköltözött a városból át tették a K&H ba. Ha a brókereknél helyezte volna el a tulajdonos abban a pillanatban kirúgta volna a vezetőket. Már csak az a kérdésem hogy ezt a városban ki teszi meg. Mert hogy ezt meg kell tenni az nem lehet kérdés.

Előzmény: Hurka György (24218)
Szörnyhúzó Creative Commons License 5 napja 0 0 24220

Gondolom ez költői kérdés volt...

Előzmény: Hurka György (24219)
Hurka György Creative Commons License 5 napja 0 0 24219

Százhalombattán miért van az ellenzék, hogy asszisztáljon a mutyihoz meg a törvénysértésekhez? 

Hurka György Creative Commons License 5 napja 0 0 24218

Azt vágjátok, hogy semmilyen kártalanítás nem lesz, ezt a 3.5 milliárdot szépen elbukta a város. Remélem, meg lesz a felelősségre vonás.

Hurka György Creative Commons License 5 napja 0 0 24217

Miért nem jelentik fel az egész testületet????

Hurka György Creative Commons License 5 napja 0 0 24216

Felvetődik a kérdés, hogy te honnan tudod, hogy szőrös? Csak nem te is...?

Előzmény: poco locco (24202)
Spanyol grand Creative Commons License 5 napja 0 0 24215

A város rendszer változása óta egy ciklust kivéve a Vezér regnálása volt. A pálfordulásai, elég gusztustalanok voltak. Kommunista, SZDSZ, független Észke. A hazugságait, mohóságát, lopásait " jótékonykodással igyekezett szalonképessé tenni". Csak az a baj, hogy az adakozását nem az ellopott pénzből, hanem a mi pénzünkből tette. A képviselők többségét is osztogatással , zsarolhatósággal biztosította. Ez vezetett a jelenlegi helyzethez is. Ha nem a nyerészkedés, a vagyonszerzés vezette volna, akkor a kockázatok ilyen mérvű vállalása nem lett volna elsődleges szempont.

Nem fenyegetőzni kell, mert a megoldás nem a kritikus hangok elfojtása, hanem a lemondás.

A kármentést már nem ennek a garnitúrának kell végezni, mert erre ők már nem képesek, és nem is alkalmasak. A távozás a megoldás, és olyan személyekre bízni a katasztrófa elhárítását, akik minden gyanú felett állnak, és értenek is hozzá.

Ők pedig vállalják a tetteik következményét. Szomorú lenne, ha ezt bárki is megúszná.

Előzmény: csulagyula (24214)
csulagyula Creative Commons License 6 napja 0 0 24214

Sajnos rendszerváltás óta mindegyik hazudik, lop, csal,  a hazugságot főleg onnan tudni hogy mozog a szájuk, jó világ pedig akkor lesz itt ha ló legel az összes sírján.

hintás frici Creative Commons License 6 napja 0 0 24203

Van aki azt hiszi, hogy humoros, pedig csak nevetséges.

Öreg Pöre Göre Döme Creative Commons License 6 napja 0 0 24201

Ha valaki csak mocskolódni jár ide az szomorú. Ennek a városnak van elég problémája az ilyen idióta bejegyzések nélkül is. Attól még hogy valaki ezt nem érti attól még igaz.

Szörnyhúzó Creative Commons License 6 napja 0 0 24199

Az időzítéssel kapcsolatos elméleted hibás. A Men for Care-ről már február 12-én döntött a képviselőtestület, amikor még híre-hamva nem volt a brókerbotránynak.

Előzmény: Öreg Pöre Göre Döme (24198)
Öreg Pöre Göre Döme Creative Commons License 2015.05.15 0 0 24198

Elszabadulóban vannak az indulatok a városban. Csúsztatás, maszatolás, hazudozás. Hiteltelen emberek dobálóznak azokkal a számokkal amelyeket a Vezér a kezükbe ad. Úgy állítják be, mintha az utóbbi egy évben jött volna össze a tartozás. Kérdésként vetődik fel, hogy miért nem beszéltek előbb a problémákról.

A város vállalta, hogy évente 150 millióval támogatja az egészségügyi ellátást. EZT AZÉRT ADTÁK KIEGÉSZÍTÉSKÉNT, MERT TUDTÁK, HOGY  A SZÍNVONALAS ELLÁTÁS NAGYON SOKBA KERÜL, ÉS A ZÖKKENŐ MENTES ELLÁTÁSNÁL NEM LEHETNEK NAPI FINANCIÁLIS GONDOK.

Ismerve a Vezért ez a mostani ügy nem véletlenül került most a terítékre. Jól megkomponált támadás ez  akkor amikor éppen az ő felelőssége merül fel a város tragikus helyzeténél. Most az árulók megdolgozhatnak a Júdás pénzért. Tolhatják a szekeret a tányérnyalók.

Úgy gondolom, hogy annyi gazemberség után amit elkövetett már hiteltelenné vált. A bíróságon minden kiderül. Magával rántja azokat az árulókat is akik ott hagyták azokat akik bíztak bennük.

Ebbe beleértve a választókat is.

csulagyula Creative Commons License 2015.05.15 0 0 24197

Újra egy kis szabad demokrata biznisz? Kezd a városvezetés úgy kinézni, mint egy jól szervezett bűnszövetkezet. Elképesztő! Ha itt tényleg kiderülnek az elmúlt évtized milliárdos stikliei. Az ÉSZKE nagy része a volt városi SZDSZ tagsága. Ez is teljesen véletlen gondolom. Ahogyan az is hogy hol a hit gyüli, hol izrael helytartói, egyéb szektái bulizgatnak a főtéren. Mindeközben Vezér nyugodt szívvel pakolhatja ki a várost. Pakolja is rendesen ahogyan a jelen cikk is mutatja.

Előzmény: Szörnyhúzó (24196)
Szörnyhúzó Creative Commons License 2015.05.15 0 0 24196
hentes és mészáros Creative Commons License 2015.05.14 0 0 24205

Bátrak a szocik. Vezér állítólag már gyilkossággal, veréssel fenyegetőzik. Egy szabad demokratától szokatlan.

 

A mai nap az alábbi közleményt jutattuk el a Százhalombattai Hírtükörhöz.

 

Levadászták a pénzünket!

 

Szenvedő alanyai lettünk annak a felelőtlenségnek ami Százhalombattán is folyt, folyik. Köztudottá vált, hogy településünk elveszítette pénzének jelentős részét (a város költségvetésének közel a felét). A város vezetése megpróbálta titokban tartani a városlakók előtt ezt a tényt. Csak egy hónappal az után, hogy országosan kipattant az ügy, kezdtek el közleményben magyarázkodni, milyen döntés alapján veszett oda a város pénze. Mi városlakók nem csak arra vagyunk kíváncsiak, ki szavazta meg, hanem arra is, hogy mikor, milyen vizsgálat előzte meg a vagyon kihelyezését, és a döntés előkészítésében ki vett részt. Az Önkormányzat részéről, milyen pénzügyi szakembereket hallgattak meg annak érdekében, hogy a város vagyona biztonságban legyen? Mivel a törvény is úgy szól, hogy csak a legnagyobb óvatossággal kezelhető az Önkormányzat vagyona (A nemzeti vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. törvény) feltételezzük, hogy a törvény szó szerinti betartása mellett alapos vizsgálat kellett megelőzze a pénzünk kihelyezését. A döntéshozókat meg lehet és meg is kell nevezni, felelősségre vonni, mivel minden százhalombattaitól, legyen az idős, felnőtt, gyermek és csecsemő, legalább fejenként mintegy 220.000.,- forintot loptak el, és ez a pénz a mi tulajdonunk volt.

Ebben a történetben sok mindent elárul, hogy polgármesterünk napra pontosan két hónappal az után nyilatkozott meg, hogy a Hungária Zrt tevékenységi engedélyét felfüggesztették. Ezt mondta többek között: “Az Önkormányzat a jövőben is mindig azonnal, első kézből tájékoztat az érdemi információkról”. Igen, Önök jól olvasták. Azonnal és első kézből. A szocialista párt helyi szervezete hetekkel ezelőtt tett fel írásban kérdéseket ez ügyben. Választ a mai napig nem kaptunk. Ne feledjék, azonnal és első kézből!

Ez az ügy nagyon hasonlít arra, amikor a város jelenlegi polgármestere MOL részvényeink jelentős részét átcseréltette Postabank részvényekre, ahol a felügyelő bizottság tagja volt. A Postabank rövid időn belül csődbe ment, részvényei elvesztették értéküket, a városlakók meg a pénzüket (kb. fejenként 100.000,- forintot). Városunk akkor is nehéz helyzetbe került, de nem annyira, hogy folyó kiadásainak csak hitel felvételével tudjon eleget tenni, mint most. Igaz, hogy a következő választáson a városlakók teljesen átalakították a testületet. Így a 2002-től 2006-ig tartó szocialista vezetéssel az átgondolt városgazdálkodás eredményeképpen 13 milliárd forintra duzzadt a város tartalék vagyona.

Na, de ne a múltban vájkáljunk, hanem a jelen történéseit vegyük górcső alá.

 

Nos, ma ezek az információk tudhatóak:

1. A város pénzét a Hungária Értékpapír kezelő Zrt.-re bízta a testület.

2. Közel háromezerötszázmillió forintot bízott a város vezetése erre a kettőszáz milliós törzstőkéjű bróker cégre.

3. A pénzünk eltűnt.

4. A testület hitel felvételére kényszeríti a várost (kb. újabb 30.000.- forint lakosonként).

 

Mert:

1. A város intézményeiben dolgozóknak az elvégzett munkájuk miatt jár a fizetés.

2. A város működésével kapcsolatos napi kiadások (például közvilágítás, orvosi ellátás, óvodák, iskolák üzemeltetése, stb.).

3. Illetve azért, hogy a város lakói ne vegyék észre, hogy üres a kassza.

Ha az igazságszolgáltatás eljut odáig, hogy bíróság elé állítja azokat, akik szerepet vállaltak a város pénzének eltűnésében, akkor remélhetjük, hogy a törvény eléri a felelősöket.

Tisztelt Százhalombattaiak!

Mi, szocialista önkormányzati képviselő jelöltek voltunk az egyetlenek, akik aláírtuk a korrupciót megtagadó nyilatkozatot. A város gazdasági felvirágzásának időszakában szocialista polgármester és szocialista többségű képviselő testület irányította településünket. A jelenlegi “vezetés” a mi időszakunkban megtakarított pénzt herdálta el.

Eljött az idő arra, hogy a jelenleg hatalomban levő tékozlók végleg eltűnjenek a város közéletéből és olyanok kövessék őket, akik a várost ténylegesen szolgálták és szolgálni kívánják.

 

Üdvözlettel Százhalombatta MSZP elnöksége

 

Százhalombatta 2015-05-11

 

vezérbukó Creative Commons License 2015.05.14 0 0 24204

Igazad van kár a szócséplés egy Szabó Attilára, mindenki tudja kinek az embere volt. A Viver Kft. Vezérrel közös cégük dolgait is mindenki tudja. Százmilliókat nyúltak le.

 

Váltsunk témát:

 

Érdekelne, hová tüntette a tartalékvagyont Vezér?

 

Hová tüntetett 3,5 milliárdot. Választ ugyanis erre a kérdésre nem adott. A mai napig.

 

Érdekelne a testület miért asszisztál ilyen orbitális disznósághoz?

 

Érdekelne Hartné, és társai miért vannak szabadlábon? Hol van az 1 milliárd? A társasházi botrányból?

 

Érdekelne miért nincs közbeszerzés a városban 2006 óta?

 

Érdekelne milyen összefüggés van a városi cégek kivitelezései, könyvelései és a Dikser Kft. a polgármester úr könyvelőcége között?

 

Érdekelne a rendőrség, miért hallgat a korrupció, bűncselekményekkel kapcsolatosan!

 

 

 

 

 

Előzmény: Öreg Pöre Göre Döme (24203)
Öreg Pöre Göre Döme Creative Commons License 2015.05.14 0 0 24203

Személyeskedés helyett inkább a város gondjaival kellene foglalkozni. Itt ugyanis ugyan úgy a Vezér kezében van minden közszereplő mint az előbb szóba hozott személy. Nem volt itt különb egyik garnitúra alpolgármestere sem. Mindegyikről kiderült hogy hány százalékot kért vissza a vállalási árból. Ez a város már csak így működik, és így működött ezelőtt is. Sajnos. A kollektív felelősség ugyanis egyértelmű. Nem kivétel egyik testületi tag sem. Aki kivétel lehetett volna az nem került be a testületbe, mert volt gerince.

Nekünk ezeken a  lehetetlen alakokon nem kellene veszekedni, és egymást sértegetni. Beszéljünk inkább  azokról az aktuális problémákról, amelyek a város közvéleményét borzolják.

Előzmény: vezérbukó (24202)
vezérbukó Creative Commons License 2015.05.14 0 0 24202

Nyugoggyál le. Senkit nem érdekel. Amúgy meg lófej az nem láma. Nézegesse aki akarja, nézegethettük eleget a tökfejét.

Előzmény: Bíborkadarka (24198)
hentes és mészáros Creative Commons License 2015.05.14 0 0 24201

Megnéztem a facsebook profilt. Egy szakálas láma, titulusa politikus. Meg is lepődtem azt hittem önkormányzati képviselő. Politikai végzettsége ugyanis tudtommal nincs. Vagy aki belehempereg a szalmabálába a Vadaival az már politikus. Ő az aki eladta az MSZP-t és nyakig asszisztált alpolgármesterként a korrupcióban. Jottányit sem javult a megítélése. A DK-ba pont remek. Mágnyifikó.

Előzmény: Bíborkadarka (24198)
csulagyula Creative Commons License 2015.05.14 0 1 24200

Hagyjad felesleges. Nem érti, autista. Nem képes olvasni és írni sem. Csak fenyegetőzni. Aki százmilliókat lop, csal, hazudik ideküldi a kutyáját fenyegetőzni. Na ő az, a Btk.-ra hivatkozva fenyegetőzik. Ami eleve Ptk. Olyan mint egy jóllakott büdöslábú őrző védő. Vezér megbukott, idő kérdése a távozása.Börtön vagy bitó, ez a kérdés. Telefonálgathat a belügyminiszternek, de akár a jóistennek is.

Előzmény: Szörnyhúzó (24199)
Szörnyhúzó Creative Commons License 2015.05.13 0 0 24199

Szabó és a szürke eminenciás nem ugyanaz a személy.

Előzmény: Bíborkadarka (24198)