Szép napot mindenkinek ELADÓ egy MZ TS 125 GYÁRI FESTÉS motorja átforog papírok nincs meg de alvázszám és motorszám eredeti megegyezik a régi forgalmival. ára 140000ft érdeklődni daniel1925@freemail.hu
Mivel inkább olajos teleszkóp mintsem lengéscsillapító 2dl bőven elég bele. Legyen meg a kenése és ezzel a mennyiséggel a szimmeringet sem nyomja ki.
A lánc tekintetében az ETZ lánc is ugyanaz csak eltérő a szemek száma. Vedd meg a hosszabbat és annyi szemet veszel le róla, hogy a hossza elég legyen a TS 250-hez. Nem mindegy az sem, hogy hány fogas az első lánckereked ezért jobb ha Te magad vágod méretre a hosszabb ETZ láncot.
Megesett már a történelem folyamán ez. Innen az NDK-ba mentek dolgozni az emberek a jobb keresetek miatt, majd a megszerzett pénzből helyben jól bevásároltak és hazajöttek.
Némi export lehetséges hogy volt MZ-ből Amerikába, hiszen Danuvia és Pannónia kereskedés is volt Kaliforniában. Persze a mai napig fennmaradt MZ-ek tulajdonosai egy ekkora üzletet biztos, hogy nem tudnának eltartani.
Kuba viszont dugig van MZ-ekkel. Én úgy láttam, hogy a 250-eseket favorizálják. A kis MZ ritkaság.
szvsz a csoro kubaiak atruccanak a ropke 300 merfoldre ( + vissza) levo floridaba mz alkatreszt vasarolni.. nem mondom hogy lehetetlen.... csak keves ra az esely. ---------- vajon hany mz motort exportaltak a harleyektol tul tengo amerikaba ? jo.. mindegy. szerintem kamu. =============
Nem a feliratokra fókuszáltam. Viszont ha lehet hinni a narrátornak, ez az üzlet kubai célközönségnek készült (logikus), így inkább spanyol feliratokat kell keresni.
1983-as MZ TS 125-höz keresek első kerékhez porvédőt. Nem a fék oldalit, hanem a simát a bal oldalra, ha jól tudom a cikkszáma 05-24.006 vagy 05-24.263.
Ha esetleg valakinek van eladó, az kérem jelezze, köszönöm.