Keresés

Részletes keresés

Sandra_t Creative Commons License 2008.01.28 0 0 60
Mindenkinek!

A http://www.beta.mommo.hu/csoport/1604 címen van egy új csoport, a neve

QUEEN FAN.

Nagyon örülnék, ha tagja lennél!!!!!!

Itt kifejezetten csak a Queen-ről és tagjairól --részemről csak Freddie-ről :))))))) cserélgetnénk infókat, videókat, képeket stb..... !
Azért is csináltam a Queen Fan-t, hogy mindenki, aki szereti a zenéjüket,jobban megismerhesse őket. Nekem rengeteg videóm, mp3, kép, könyv stb. van, amit
szívesen megosztok veletek a Mommon

Szóval várlak nagyon, jelentkezzzzzzzzzz !!!!!!! Szia, szép napot!
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.11 0 0 59
note to self: az index nem jeleníti meg normálisan a többszörös space-eket :D
Előzmény: Törölt nick (58)
Törölt nick Creative Commons License 2006.10.11 0 0 58
1 ... 2 ... 3 ... 4 ... 5 ... 6 ... 7 ... 8 ... 9 ... 10

Szia,

Ki a jo budos edes kur"+%!"+%"+%"+/%+!=/+#&{&>#{>#&{#>&{@#&@>#sza mondta azt, hogy PR hasonlit akarmihez vagy akarkihez?!?!?!?!?!?!?!

NEM HASONLITANIA KELL VAZE! ESSEN MAR LE MINDENKINEK!
N E M A Z É R T Ő A Z É N E K E S M E R T H A S O N L Ó ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

vazz, plz readback, mert nem akarom ugyanazt szazadszorra leirni ... Robbie meg sztem kb 5 evesen hagyta abba az eneklest, amit utana csinalt azt max nyivakolasnak lehet nevezni

"Élőben nagyon kevés volt a hangja" hát bazmeg persze, ezt te a VíÉdzsVán-ról kib@szottul meg tudod allapitani... ... Hidd el nekem, ÓRIÁSI hangja van ennek az embernek, sztem a második sorból jobban meg tudtam állapítani mint te.

Nála (hang és mentalitás szempontjából) csak egy énekes felel meg jobban a Queen élére, az pedig Freddie ...

Bye
ZS [egy másik ... :]
Előzmény: hunneo (57)
hunneo Creative Commons License 2006.10.11 0 0 57

Hát közben volt szerencsém a VH1-en (nem az MTV-n :) látni a Paul Rogerst élő koncerten látni.

 

Hát számomra a hasonlóság abban kimerült, hogy atléta volt rajta (bár ha jól emlékszem, akkor fekete) és ő is mikrofonállvánnyal kavart a szinpadon.

 

Élőben nagyon kevés volt a hangja. Studióban biztos fel lehet tupirozni elfogadható szintre.

 

Hogy ontopik is legyek egy kicsit, ezt a topik süllyedhet is, annyira nem pörög a téma, illetve Robbie éppen abba akarja hagyni az éneklést, mert depis és kiégett.

 

Zsolt

blindowl Creative Commons License 2005.11.29 0 0 56

Meghallgattam a koncertlemezt.

NAGGYON JÓÓÓÓÓ!

(Édzsbión aki teheti nézze meg a koncert felvételét. Na, asse akármi!)

Előzmény: Törölt nick (55)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.06 0 0 55
Hoi

Deaky tudtommal visszavonult minden nyilvanossagtol, igy nem azert nem csatlakozott a turnehoz mert nem helyesli a turnet hanem mert nem akar visszakerulni a mokuskerekbe (bar remlik mintha bri vmikor koncert elott elszolta volna magat egy interjuban hogy a penzugyekben meg mindig jelen van John)

Uj album? en is lattam pletykakat, ki tudja... egy biztos: JOHET! :)

FRENETIKUS KONCERT VOLT!

Zs

Előzmény: blindowl (54)
blindowl Creative Commons License 2005.05.06 0 0 54

Zavarok még egykicsit:

 

"Igen, Paul Rogers nem lesz ettol tagja a Queen-nek. Hogy is lehetne. Queen=Brian May + Roger Taylor + Freddie Mercury + John Deacon...

Nos ezek kozul Freddie ugye meghalt, Deaconnal meg fogalmam sincs hogy mi van. "

 

Hát... az van, hogy nem érezte aktuálisnak a dolgot. (A brit sajtó szerint.) May viszont úgy gondolta, 14 év elég idő a gyászra.

A pletykák szerint a Q+P.R. együttműködés hosszab távúnak ígérkezik. May és Taylor úgy nyilatkoztak: "...jól esik a siker, bátorít /erőt ad/, asszem lehet írni az új számokat."

 

Aztán, hogy lesz-e ebből valami, ki tudja? A koncerten hallotak alapján, én nem bánnám.

Előzmény: blindowl (53)
blindowl Creative Commons License 2005.05.06 0 0 53

"Paul Rogersrol ezelott nem is hallottam, de azota mar sikerult beszereznem kemeny 1 szamat [All Right Now, cimrol nem ismertem en sem, de nagy '80-as evekbeli slager :]. Emellett hallottam a we will rock you meg a we are the champions -t queen+paul rogers eloadasban, nincs rossz hangja. "

 

Mondjunk inkább 60-as évek belit. A csapatot Free thinkin'-nek, később egyszerűen Freenek hívták. Rodgers volt az énekes. Ha van lehetőséged rá, szerezz be néhány Bad Company lemezt is. (Bár ha ott voltál a koncerten, rájöttél, nyomtak egy régi B.C. nótát, meg az inkriminált All Right Nowt is.)

Bocs a tudálékoskodásért.

Előzmény: Törölt nick (50)
polihiszti Creative Commons License 2005.04.21 0 0 52

Hi all,

Bocs az offtopikért, de fogy az idő :))


One egy jegyem A koncertre(12900), mert így alakult. Email me!

B.

blindowl Creative Commons License 2005.02.02 0 0 51

OFF

 

Vettünk 4 jegyet a Q&P. Rogers koncertre. Diplomázó ismerősünknek viszont aznap konzultáviója van, tehát 2 jegy eladó. (No nyerészet, korrekt áron.)

Konkrétumok mélben.

 

ON

 

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.13 0 0 50
Hm. Eloszoris bocs, "kicsit" tulreagaltam a dolgot :]

Szoval hoi! :]

Vegulis az en mondanivalom is az volt, hogy Freddy Mercuryhoz senki sem hasonlithato, csak egy kicsit bepoccentem mert - gondolom az latszott - Robbie Williams kozelsem a kedvenc enekesem ;)

Freddy emlekkoncerttel kapcsolatban - Hangban mindegyik eloado gyik volt, talan egy eloado hasonlitott eloadasi stilusban Freddyhez, megpedig Axl Rose. Azt nem mondom hogy Rose merheto a Queen szinvonalahoz, de az biztos hogy O lefutott annyit egy szam alatt mint amennyit "az Isten" szokott :)))

Paul Rogersrol ezelott nem is hallottam, de azota mar sikerult beszereznem kemeny 1 szamat [All Right Now, cimrol nem ismertem en sem, de nagy '80-as evekbeli slager :]. Emellett hallottam a we will rock you meg a we are the champions -t queen+paul rogers eloadasban, nincs rossz hangja.

Igazuk van azoknak, akik szerint hangminosegben talan O all legkozelebb Freddyhez.

Majd meglatjuk. Remelem sikerul jegyet szereznem. bar qrva sokba kerul, de majd 24-en kiderul h lesz -e Pesten koncert :| Akkor legalabb az utikoltseget meguszom...

Apropo, errol nincs hire valakinek?

Na pa!
Zs
Előzmény: hunneo (49)
hunneo Creative Commons License 2005.01.13 0 0 49

Remek, egy véleményt hallottunk, ha nem is a legkulturáltabb megfogalmazásban is.

 

Képzeld el én mind a két énekes zenéjét nagyon kedvelem, és még egy csomó másik együttest is elég széles skálán. Én nem ismerek más énekest, aki egy kicsit is hasonlítana Freddyre és alkalmas lenne elénekelni a dalait.

 

 

Nem tudom, hogy te emlékszel-e, hallgattad-e a Freddy emlékkoncertet. Én pokolian szenvedtem, mert mindenki az ő dalait énekelte, hallgathatatlan minőségben, akkoriban még talán a George Michael száma volt elfogadható, és nem azért mert úgy énekelt mint Freddy, hanem mert mint előadás a saját stílusában jó volt.

 

Robbie legalább már elénekelte a We will rock you-t, neki ez legalább megadatott. Képzeld el nekem tetszett az a feldolgozás is.

 

 

Mindenkinek ez a véleménye erről? Ezt a Paul Rogerst honnan lehet ismerni, volt már valami száma, ami nemzetközi sikereket ért el?

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.12 0 0 48
Javitas:
"May es Rogers" helyett "Brian es Roger" :)))
Előzmény: Törölt nick (47)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.12 0 0 47
Hoi

Millio es egy szerencse hogy tizig szamoltam mielott elkezdtem gepelni mert maskulonben csunya egy post lett volna ebbol...

Eloszor is konkretizaljunk: Queen+Paul Rogers turne lesz, hivatalos bejelentes jan. 24. ...

Igen, Paul Rogers nem lesz ettol tagja a Queen-nek. Hogy is lehetne. Queen=Brian May + Roger Taylor + Freddie Mercury + John Deacon...

Nos ezek kozul Freddie ugye meghalt, Deaconnal meg fogalmam sincs hogy mi van :>

May meg Rogers viszont eddig is aktivan zenelt, mindketten szoloztak is meg egyutt is volt tobb koncert (pl. Queensday Amsterdam ahol asszem 3 kulonbozo enekes segitette ki oket :)

Es akkor az ominozus mondat:

"Szóval ha ezeket is átgondoljátok és egy kicsit belegondoltok, hogy most a Robbie milyen szerepet tölt be a zenei életben, hát szerintem nincs is olyan messze Freddie-től.
Erről mi a véleményetek?"

<flame>
Hm: elso velemeny: MIVAN????? EZT TE KOMOLYAN GONDOLOD? HOGY ROBBIE WILLIAMS TETVESF@SZT FREDDIE MERCURYHEZ, A VALAHA ELT EGYIK LEGNAGYOBB, DE MINDEN BIZONNYAL A LEGDINAMIKUSABB ENEKESEHEZ HASONLITOD????

Milyen szerepet tolt be most Robbie a zenei eletben? Vezeto popper, az MTV es a VIVA sztarja, aki a lazado rocker mintapeldaja az emlitett csatornak szerint. Ez szerinted azt jelenti, hogy "nincs olyan messze Freddie-tol" ?????? EGY FASZT!
</flame>

Szoval: Nem ertek veled egyet :)

Zs
Előzmény: hunneo (46)
hunneo Creative Commons License 2005.01.11 0 0 46

Azt mondjátok, hogy Robbie nem lehet a Queen énekese, de ők mégi keresnek énekest, volt valami hír, hogy valami Free együtes énekesével fognak turnézni, aki Freddynek is a kedvenc együtese volt.

 

Szóval itt a Queen-nek kell az énekes, May akarja mindenáron életben tartani ezt a zenekart, még énekes nélkül is :)  de énekessel méginkább.

 

Ráadásul az énekes ettől még nem fog bekerülni a Queenbe, csak együtt fognak turnézni.

 

Szóval ha ezeket is átgondoljátok és egy kicsit belegondoltok, hogy most a Robbie milyen szerepet tölt be a zenei életben, hát szerintem nincs is olyan messze Freddie-től.

 

Erről mi a véleményetek?

 

valleyboy Creative Commons License 2001.05.15 0 0 45
Az relatív, hogy ki mennyire nagy. A rocktörténelemben benne vannak ezért ha nem is választanak rosszul a kritikák kereszttűzébe kerülnek. Mivel a csúcson már túl vannak nem tudom mi a faszt erőltetik magukat a régi névvel. Aki kiváncsi rájuk új néven majd úgy is meghallgatja őket és legalább úgy marad meg a Queen a köztudatban ahogy igazából befejezték.
Remélem a Beatles is egyszer össze akar állni és majd azon morfondírozhat a média, hogy ha brit énekesnek kell lennie, akkor a Bruce Dickinson elég szőrös e ahhoz, vagy inkább mégis Puff Daddy vinne e több színt a bandába, bár ő mégsem brit. Bármelyik is legyen a befutó a jövő évi Illés-Metró-Omega 'újrafeloszlásutániújraegyesülés' szuperkoncerten sztárvendégnek beillenek majd. Te meg ingyenjegyet nyerhetsz majd a (S)Láger Rádióban ha válaszolsz a következő kérdésre:
Ki volt a Beatles legendás énekese ?
a.) Csuka Mónika
b.) Betty Love
c.) John Lenin'
"És miből jött rá a kedves telefonáló ?"....
Előzmény: zeuszka (44)
zeuszka Creative Commons License 2001.05.15 0 0 44
Mert szerinted olyan nagy banda volt, mi?
Előzmény: valleyboy (43)
valleyboy Creative Commons License 2001.05.15 0 0 43
Valóban mindegy. Ha képesek a "jók a fogaid Laci" Freddie nélkül továbbvinni ezt a bandát akkor elég nagy állatok. Akkor már nem Queen, legfeljebb csak Court Jester lehetnek.
krég Creative Commons License 2001.05.15 0 0 42
nem oszt nem szoroz, kurvára
twenty Creative Commons License 2001.05.15 0 0 41
Végülis ő lett az új énekes?
Előzmény: bandikaa (40)
bandikaa Creative Commons License 2001.01.20 0 0 40
Na ne....

Tegnap este ujra ilyen infokat terjeszt a (s)lager radio....
Most azt hallottam, hogy a Queen megis turnera indul ezev folyaman, es Robbika fog enekelni.
A queen regi tagjai tinisztarok akarnak lenni? mert ebbol csak az lehet, igazi, queen stilus nem.

bandikaa

Red Squad Creative Commons License 2000.12.26 0 0 39
Bryan Adams? Neeeee.....ez rossz vicc.
Előzmény: Baley (38)
Baley Creative Commons License 2000.12.26 0 0 38
Valamit azért nem értek a világ tele van jó énekessekel mint pl. David Bowie, M. Kiske, Dave Stewart, Bryan Adams stb. miért nem akkor már egy igényesebb embert választanak Rogerék?
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.26 0 0 37
Mindenesetre legalább az utód szexuális beállítottsága azonos lenne elődjéével, most olvastam a múlt héten valamelyik Bild Zeitungban, hogy Robbie boy egy elszólás után nyilvánosan is beismerte másképp gondolkozását, 3 éve együt él a szövegírójával, női rajongók ezreinek szívét törve össze ezzel.
Van ez így.
KOMWarrior Creative Commons License 2000.12.17 0 0 36
Ha emlékeztek még, May mester a Tribute Concert
után azt mondta, hogy ez nem a Queen volt, hanem néhány ember, akik megprópáltak úgy tenni , mint a Queen. Nem hiszem, hogy a véleménye változott volna.
Előzmény: mud (26)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.17 0 0 35
:-)))
Előzmény: Pappo (34)
Pappo Creative Commons License 2000.12.17 0 0 34
en mindeddig azt hittem, hogy Robin Williams-rol van szo ezzel a dologgal kapcsolatban
el is gondolkodtam rajta, hogy ekkora humorral lene megaldva, hogy ilyenen tori a fejet, annak ellenere, hogy koze sincs a zenei dolgokhoz, hiszen szinesz...
:)))
Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.17 0 0 33
Nos, ezt nem csak neten lehet olvasni, mar kulonfele radioadokon is hallottam a hirt, miszerint turnera menne a Queen Robbie Williamsel, mint enekes.
Ez valszeg nem kacsa. Viszont hogy ebbol lesz e valami, vagy sem, az nem egyaltalan nem eldontott.
Remeljuk, hogy nem lesz.
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.17 0 0 32
Szerintem elírás történt és Robin Williams lesz az új énekes.
:-)
Előzmény: Közellenség (31)
Közellenség Creative Commons License 2000.12.17 0 0 31
:))) Miért ne mindjárt a Placido Domingo?
Előzmény: mud (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!