Keresés

Részletes keresés

ivódzsima Creative Commons License 2012.07.07 0 0 510

Cak a  törökbálinti Cora-t ismerem, nem volt vele sosem bajom...    viszont...ahogy hallom, folynak a leépítések... megnézem, mi lett a színvonallal...(mert volt)

Atoszka Creative Commons License 2012.01.17 0 0 509

 

Történt! :-)

 

Sajnos.

 

Lehet szidni a CORA-t de szerintem eddig ott volt a legjobb vásárolni. Nem volt elviselhetetlenül nagy a tömeg, a választék kielégítő.

 

Az AUCHAN-nál még a saját dolgozói szerint is jobb minőségű árúkat adott.

 

Amit elszúrtak a CORA részéről az az, hogy hagyták elvándorolni a kis üzleteket.

 

Mi 2007-től látogatjuk a Törökbálinti CORA-t és teljességgel lehangoló volt látni ahogy szépen kiürül a butiksor, pedig 2007-2008-ban még úgy pörgött mint az AUCHAN most. Attól félek ennek az egésznek megint mi vásárlók fogjuk meginni a levét.

 

Bár lehet, hogy direkt volt az egész és egyébként is ki akartak vonulni évek óta.

 

Az biztos, hogy pl. a Budaörsi AUCHAN-ban rengetegen azért is mennek vásárolni mert ott vannak kis boltok ahol szintén akarnak venni valamit.

 

Csak remélni tudom, hogy a AUCHAN megtartja a Törökbálinti üzletet is ha másért nem is hát a kút miatt. Esetleg csinál egy AUCHAN prémium-ot belőle.

 

Addig is szép napot mindenkinek!

 

 

 

Atosz

 

ivódzsima Creative Commons License 2011.08.07 0 0 506

egyre jobb a (törökbálinti)cora eladási statja...valami történt...   na jó, az áruház mindent megtesz, hogy jöjjenek a kedves vevők...

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.16 0 0 505
"Kedves" Andi vagy nem tudom, ki válaszolt!

Csak most veszem észre, hogy "hozzászóltál".

Ha már ilyen alaposan a földbe döngöltél:

És akkor mi van? Eléggé undorítóan viselkedtek, ahányan vagytok, kivétel nélkül. Arról nem is beszélve, hogy ha valami BAJOD van, azt nem a szemembe mondod. Gerinctelen jellemre vall. Ha meg beszólok valamit, akkor meg meg vagyok fenyítve, hogy "ne merjek ki lépni az utcára", mert ugyebár két kultúrált ember között ezt nem lehet nyugodtan megbeszélni. Köszönd magadnak, és a "főpénztárosoknak", hogy ideáig durvult az egész. Ha te se személyesen intézed a dolgaidat, akkor én minek "tiszteljelek" meg azzal, hogy a sérelmeimet személyesen közlöm veled. Amúgy meg ne tegezzél le, nem ismerjük egymást. A magázódáshoz pedig először ki kell vívni a másik tiszteletét. Az, hogy nem személyesen közöltem veled, hogy kilépek, azzal szerintem azt jeleztem, hogy nem tartalak egy egyenes, gerinces embernek. Ennyit erről. Még ki állított ki akkor magáról szegénységi bizonyítványt? Én sem felejtek ám.

És innentől kezdve befejeztem.
Pamplónai békafuttató Creative Commons License 2008.04.19 0 0 504

Ezek szerint a CORÁban szokás a fórumozók múltjában korültekinteni?

Mondjuk nem nagyon lep meg.

Előzmény: napocska22 (503)
napocska22 Creative Commons License 2007.11.04 0 0 503

Kedves Krisztián!

 

Azért mert valaki diploma nélkül felelős beosztásban, kiválő minőségű munkát végez még nem alulművelt. Tudja Ön a szó jelentését? Feltételezem hogy nem. Alulművelt nem egyenlő a egyetemi vagy főiskolai diploma hiányával.

 

Többek között nem az Ön feladata a Cora vezetői csapatának kiválogatása, és minősítése. Javaslom ha nagyobb babérokra szeretne törni akkor adjon be egy jelentkezési lapot hátha felveszik valamelyik áruház csapatába.A múltjában körültekintve ezt nem tartom lehetségesnek, mivel a szolnoki áruházból csak az édesanyja segítségével tudott felmondani.

 

 

Degeczi Creative Commons License 2007.09.29 0 0 502
a célja természetesen nem is az ügyfelek boldogítása, hanem a profil fölállítása rengeteg vásárlóról: mikor, mit szoktak venni

de ha tudod használni vmire az ajándékokat (pl gyerekeknek), hát miért ne: ígyis-úgyis bevásárolsz, és az árak közt nincs lényegi eltérés más helyekhez képest
Előzmény: Törölt nick (501)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.28 0 0 501
Ja, utánaszámolt valaki a bizalomkártyának?

Egy példa:

Ha 2000 Ft-onként 2 pont megy a kártyára, +5 pont, ha legalább kétszer használod a kártyádat, és egy hónapon belül minden héten 10 000 Ft-ot költesz nagybevásárlásra, akkor mennyit ír jóvá a kártyán?

Megoldás:

Tegyük fel, szombat és vasárnap 5000 - 5000 Ft megy el. Egy hónapban 8-szor járunk a CORÁban. Tehát: 2x5000x4=40 000 Ft. Ezért: 2x4x4 pont=32 pont jár. A plussz pontokkal, ami 5 pont (4000 Ft vásárlásnak felel meg), az: 37 pont per hónap.

Konklúzió:

A nagyon egyszerű ember is rájön, hogy 40 000 Ft/hó (37 pont/hó) költésével milyen gagyi ajándékkal szúrják ki az ember szemét, ami árban meg sem közelíti azt, amit bevásárlás néven befizetsz.

Post konklúzió:

Egy hamis marketing fogás, hogy minnél több embert palizzanak be.

Egyáltalán nem tudom, minek ez a felesleges kártya?!
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.28 0 0 500
Tudta-e valaki, hogy a szolnoki CORA főpénztárosai tök alulműveltek? Mármint nem a szakmát tanulták. Lehet ez így? Az egyik egészségügyit, a másik ruhaiparit végzett. Mind csak szakközepet. És ezek értenek valamit a cégvezetéshez? Utána néztem az ... (közösségi portálon) -en. Nevetséges.
Zebratojas Creative Commons License 2007.09.20 0 0 499
PZS
Zebratojas Creative Commons License 2007.09.20 0 0 498
Sziasztok!

Látom van aki nem használja a bizalomkártyáját, én azok közé tartozom, aki igen.
Eddig is volt vele fennakadás, de ez a mostani túltesz mindenen.
Meghírdették,hogy annyiszor szorozzák meg a pontokat, ahányszor egy adott időn belül vásárolunk, feltétel, hogy 10eFt fölött legyen az összeg egy vásárlásnál.
Magyar ember leleményes, köztük én is, nem titok, 20eFT fölötti vásárlásnál kétszerre blokkoltattam az árut.
(Sehol nem írták, hogy naponta csak egyszer lehet 10eFt fölött vásárolni! )
Biztos sokan megvetnek érte, de az vesse rám a követ, aki még nem használt ki kiskaput.
Lezajlott az akció, kiszámolták a pontokat, úgy hogy a kétszeri blokkolást kettőnek is vették.
Nagy örömmel mentünk kiváltani az ajándékokat.
Amit kinéztem nem volt, következő, az sincs, talán a hatodik cikk volt, amit választottam volna.
Javasolták, hogy telefonáljak majd és ha érkezik az áru félreteszik.
Oké, ha csak így lehet hozzájutni, legyen.
A meglepetés akkor ért, amikor váltanánk ki a félretett árut és kiderül, hogy nincs is annyi pontunk, mert újra számolt a Cora és a duplázásokat visszavonta.

Nem közlik egyértelműen a feltételeket és ők is úgy számolnak, bár szerintük (utólagosan) rosszul.

Megkérdeztem, hogy ha akkor amikor még a kártyánkon a teljes pontszám volt, ki tudjuk váltani az árukat, mi történik.
Hát akkor azt a áruház bukta. Hm....

Nem az lenne a fer, ha ezekután már mindenkinek meghagynák a teljes pontszámot?
Akkora nagy veszteség lenne ez egy ilyen multinak?

Sokat járunk oda vásárolni, de még ritkán volt olyan, hogy ne lett volna eltérés a kiírt ár és a pénztárnál blokkolt összeg között, persze nem a mi javunkra.

De ezt a képet nézzétek meg, azért tudnak ők nagylelkűek is lenni. :D




xpkiller Creative Commons License 2007.01.24 0 0 497
Hű, jó régen nem jártam erre, de látom semmi sem változott..
Szerencsére nagyon...nagyon messze kerültem a C-betűs intézménytől.

Azért remélem nem estek "ököllel" egymásnak, mert annyit nem ér az egész!!!

Ez a francia birodalom semmit sem változott, és nem is fog. Ez a topic is csak arra jó, hogy a feszültésget levezesse mindenki, és azt kell is, mert nem szabad magadban tartani!

Wormie Creative Commons License 2006.12.05 0 0 496
Volt egy hátsó érzésem, hogy a Cora lehetett (bár gondosan titkolták a megnevezést a hírekben). Nem vagyok ismerős különösebben Szegeden, inkább abból sejtettem, hogy ha egy áruházláncban vhol rendellenességet találnak, ritkán szokták abbahagyni egy egységnél a vizsgálódást az ÁNTSZ-esek.
Előzmény: Degeczi (495)
Degeczi Creative Commons License 2006.12.05 0 0 495
egy érdekes hír
(nincs említve, de bizony ontopik)
városlakó Creative Commons License 2006.12.03 0 0 494

Itt a Cora reakciója:

2006. december 1. Sajtóközlemény

A hatósággal együttműködve a hatósági vizsgálatban foglalt kifogásokat orvosoltuk, így az ideiglenesen felfüggesztett gyártást újraindítottuk az érintett részlegekben.

Megítélésünk szerint a médiában eltúlzottan került bemutatásra az eset.

A törökbálinti Cora áruház szeretettel várja a vásárlókat.

Előzmény: Wormie (493)
Wormie Creative Commons License 2006.11.30 0 0 493

A tescos egér, meg az auchan-macska után itt is van rágcsáló... :-)

 http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/vallalatihirek/20061130ragcsalokat.html

Rágcsálókat találtak a törökbálinti Corában

2006. november 30., csütörtök


   

 Több millió forintos bírságra számíthat a törökbálinti Cora áruház részleges bezárása mellett, mivel a különböző higiénés előírásokat összesen 78 pontban sértette meg - derült ki egy ellenőrzés során.
 

 
Szabálytalanságok miatt bezárták a törökbálinti Cora áruház három részlegét; a kereskedelmi egység több millió forintos bírságra is számíthat - közölte a Pest Megyei Állat-egészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Hivatal csütörtökön.

A közlemény szerint a november 29-én megtartott ellenőrzés során kiderült, hogy a különböző higiénés előírásokat összesen 78 pontban sértette meg az áruház, emiatt a hús- és sajtdaraboló részleget, valamint a pékséget be kellett zárni.

A hiányosságok között szerepelt a higiénés előírások megsértése, az alapanyagok, félkész termékek azonosíthatóságának elmulasztása, a kések fertőtlenítésének elmaradása. Máshol penészesek voltak a falak, s a pékségben rágcsálókat láttak az ellenőrök.

(MTI)

napocska22 Creative Commons License 2006.10.31 0 0 492
Hogy lehet ennyi rossz indulat benned, ha szerettél a CORA-ban dolgozni és eggyáltalán, hogy szerethethettél ott dolgozni, ha ennyi rosszat le tudsz írni! Amúgy elősször is azt kellene elmondanod, miért is kellett eljönnöd, nem pedig kifogásokat találnod, hogy 40 embert küldtek el, mert ez nem így volt!! Felteszem neked a kérdést nem vagy te egy kicsit betegesen megharagudva? Szerintem nagyon is jó emberek dolgoznak a szolnoki CORA- ban és a Pénztár is tökjó, sőt a főnök sem egy Majom!!! Aki meg nem szereti, az mennyen máshova dolgozni. Mindenki maga dönti el, hogy hol szeretne dolgozni, és válaljon olyan munkát, ami a képességeinek és teherbírásának megfelelő! Részemről ennyi.......
01kalandor01 Creative Commons License 2006.09.21 0 0 491

Jó neked, hogy olyan munkahelyen dolgozol, ahol nem szemét a főnökség. Ahol nem tesznek különbséget dolgozó és dolgozó között. A szolnokiba igazábol az maradhat meg, aki mindent szó nélkül lenyel, lenyomja a 11 és fél órát fél óra pihenővel. Vagy elég nagy a nyelvcsapása. Ott tesznek kersztbe a munka törvénykönyvének, ahol tudnak.

Nem adják ki időben a munkaidő beosztást, legalább egy héttel előre kell kiadni, ez kéthetenként történik meg csütörtök vagy pénteki napon, és két hetet ad ki előre. A szabadságot pedig egy hónappal előre kellene kiadni. Ami ugyebár ilyen rendszerben jó, ha egy héttel előtte történik Soszor nincs meg a pihenőidő sem ami ugyebár 8 órára fél óra és minden további 3 óra után 20 perc. Sokszor a 10 órára is csak fél órát adnak. Két műszak között pedig 11 óra pihenő lenne a kötelező. Namost, ha 9óra 20-kor zársz és reggel 7 óra 45-re jössz dolgozni, az ugyebár messze nincs meg 11 óra. És akkor azt még nem számoltam, hogy sok védéki éjfélre ér haza. és ahoz, hogy időben beérjen dolgozni, már legkésőbb fél hatkor kell kelnie. Mennyit tud pihenni. Ezek után mosolyogjon egész nap, sokszor 10 órát. viselje el egyik másik kellemetlen vevőt, a főnökség kekeckedését stb.

Továbbá. Munkábaálláskor azt mondják, hogy plussz 1500 és minusz 1200 Ft töblet, vagy hiány esetén még nem jár figyelmezetető. ezzel szemben már 1020 Ft-ra is megadják, persze csak annak, aki nem szimpatikus nekik. Más meg akkora szarvashibával is tovább dolgozhat, ami igen sok kárt okozhatott volna, ha a vevő nem olyan rendes, és nem megy vissza, hogy korrigálja a pénztáros kisasszony baklövését.

És ez csak a jéhegy csúcsa. Így megy ez a Szolnoki Corában.

Előzmény: Egy corás szegedről (489)
aisa24 Creative Commons License 2006.09.19 0 0 490
Tudod, a memóriabővitéshez kell a jótállási jegy. Meg az eljárás volt felháboritó, ha mondják, h nem adják a je.gyet, akkor hagyom a picsába és elmegyek onnan. Hogy a Te stilusoddal éljek. A másik meg hogy kipostázzák és még én fizessek érte......Na mindegy, ott már egy hajszáritot sem veszek. Jah, alapvető dolog lenne, hogy meg tudják mondani, hol a szerviz.....ilyesmi.Mivel csak igy lehet alkatrészt vásárolni hozzá.
Egy corás szegedről Creative Commons License 2006.09.07 0 0 489

Akkor nézegesd a jótállásit sokáig, ezért verted a nyálad, ha nincs baja a gépednek akkor mi a bajod, jótállási nélkül vissza vihetted volna az áruházba, ha elromlik.

Arra még nem gondolt senki, hogy nem az áruház tehet róla, hogy nincs benne jótállásijegy, a gyárakban is sok a link ember.

És szégyelje magát az aki a corá-ba valaha is dolgozott, azt most itt nyomja a hülyeséget, meg lehordja minden szarnak pl . pénztárosztály, szegeden I. osztályú, pedig én csak egy pénztáros vagyok, és korrektek nagyon, jó ha néha sokan vannak egy kicsit maradni kell, de nem órákat, és fizetnek!

Sokszor az új munktársak hozzáállásával van a próbléma, én már jó néhány pénztárossal találkoztam, és egy némelyiknek van kivetni a modorával.

aisa24 Creative Commons License 2006.08.14 0 0 488

Sziasztok!

Végre megkaptam a jótállási jegyeket a Cora-ból ingyen. Ez elég nagy haladás az áprilishez képest. Asszem többet nem veszek ott műszaki cuccot, nem érdemes.

Előzmény: városlakó (487)
városlakó Creative Commons License 2006.07.22 0 0 487

"Még magasabb szintű kereskedelmi etika a Corával - Csatlakoztunk a Kereskedelmi Etikai Kódexhez"

- olvasható a Cora honlapján

aisa24 Creative Commons License 2006.07.11 0 0 486
Szoasztok!
A Cora egy nagy szar, ma megkaptam volna a garijegyet azzal a feltétellel, hogy fizetek érte 2880Ft-ot. Szerintem a jótállási jegy jár a termékhez, úgyhogy nem fizettem ki. Jóállási jegy fújva. Ennyit a híres bizalomról, vevőközpontúságról. Sok olcsó szart adnak ott el csak. Be nem teszem a lábam oda. Megyek a fogyasztóvédelemhez.
aisa24 Creative Commons License 2006.07.05 0 0 485
Sziasztok!
Ma beszéltem ismét a Cora-val, állítólag végre megkapom a jótállási jegyeket. (Hiszem, ha látom.) Persze hivatkoztam a fogyasztóvédelemre nagyobb nyomásként. Ez egy nagy tanúlság a számomra, hogy nem kell hiperbe járni feltétlenül, illetve ott csak bevált dolgokat, élelmiszereket célszerű vásárolni. Ha megkapom, amit akarok (jótállási jegy) be sem teszem oda többé a lábam. Egyébként végre körülnéztem és találtam jó kis számítástechnikai boltokat, tele extrákkal. (ingyen szervíz, ajándék táska stb.) Ruhákat is lehet venni kisebb butikokból akciósan. (pl. az egri aboriginalt nagyon szeretem, pamut póló van már 1000-3500Ft között, és a sokadik mosás után is beazonosítható a színe, valamint határozott alakkal rendelkezik. A Jeans Klub is nagyon jó. ) Elnézést a reklámért, ezzel azt akartam írni, hogy ezentúl nem dőlök be a tömeges "akcióknak". Az biztos, hogy több helyre kell járnom, de valóban jó termékekhez juthatok, ugyanolyan, vagy még kedvezőbb áron. Kártérítést egyébként nem szertnék, csak azt, ami megillet és el is feljthetjük egymást.
Bora1 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 484
De legalább venné már meg.
Előzmény: városlakó (477)
01kalandor01 Creative Commons License 2006.06.30 0 0 483

Én is ott dolgoztam, 16 hónapig, aztán februárban elküldtek. Én szerettem amizt csináltam. Bár abban igazad van, hogy a vásárlókat az nem érdekli, hogy sokszor 5-6 órát ültünk-álltunk egyhuzamban (WC nélkül). A főpénztárosok igen csak meg vannak válogatva, az a jó, aki jól tud nyalni a főnökség felé. Az új pénztéárfőnökről meg jobb ha nem is beszélünk. Egy beképzelt, nagyképű MAJOM.

 

Előzmény: Bambuucha (473)
aisa24 Creative Commons License 2006.06.27 0 0 482
Köszi a tanácsot, így fogok tenni. Egyébként én voltam a legnagyobb barom, hogy gépet vettem multiban. Azóta nemhogy nem vásárolok elektromos cuccot, hanem még Cora-t is messze kerülöm, kivéve ha reklamálni megyek. Csak azért írtam meg, hogy mindenkit óvjak az ott történő számítógép-vásárlástól. A másik feketeleves a várakozás közbeni reklamációk voltak. Egyébként először vettem ott gépet, és utoljára.
ritike78 Creative Commons License 2006.06.27 0 0 481
csak annyit tudok neked mondani a Jotalassi jeggyel kapcsolatba,hogy szepen menj vissza az uzletbe,es verd ki a balhet.Ugyanis a Fogyasztovedelmi torveny nem engedelyezi azt hogy barmilyen villamosagi termek keruljon az aruterbe jotallasi jegy nelkul.Ha igy sem sikerul keresd meg a Fogyasztovedelmiseket.Multi cegnel dolgoztam tudom mirol beszelek.
Előzmény: Raha (480)
Raha Creative Commons License 2006.06.27 0 0 480
Laptopot a CORA-ból. Már maga a gondolat is erősen perverz.
Innentől - bocs - ne csodálkozz ha megszoptad.
Könyörgöm, ilyen helyekről CSAK napi fogyasztási cikkeket érdemes venni....
Amit már kipróbáltál 1000x, tudod milyen minőségű, nem kell hozzá szakértő eladó és nincs rá garancia, szervíz, stb. Amihez kell, ott EGYÉRTELMŰ hogy nem onnan veszem.
Előzmény: aisa24 (479)
aisa24 Creative Commons License 2006.06.27 0 0 479
Sziasztok!
Tegnap (26-án hétfőn) voltam a debreceni Cora-ban, ismét az áprilisban vásárolt laptopom jótállásáért, persze megint "felírták a címemet és majd küldik,illetve mivel nem érkezett meg, megkapom egy másik gépét postán". Csak arra vagyok kíváncsi, hogy aki utánam vásárol, az mit kap hozzá? Az ügyfélszolgálatos hölgy egy másik volt, fogalma sem volt, mit kell csinálni adatfelíráson kívül. Míg várakoztam, hoztak egy Sony Ericson telefont, már 3-szor volt javíttatni, 1-szer a gazdája "MAGÁN" KÜLDTE EL, persze nem vették vissza, elment az a "kütyü" is csinálttni. A telefontulaj már abba is belement volna, hogy visszaadja a telcsit és vesz valami mást helyette. Még mindig nem tudtam meg azt sem, hogy hol a laptop szervize. Ennyit a Coráról

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!