Keresés

Részletes keresés

wasytsur Creative Commons License 4 órája 0 0 19954

Ugye-ugye:)))

Előzmény: habanos collector (19953)
habanos collector Creative Commons License 4 órája 0 0 19953

Általában én is kulfoldrol rendeltem a Hamis kubai szivarokat. A németek, angolok, belgak csinálják a legjobb hamisítványokat, de rendeltem már olaszból is meg a svédektől is. Pl. A La Escepcion Don Jose szivaromat olaszból rendeltem, szóltam a kereskedőnek, hogy sodorjon már nekem egy dobozzal. Tők rendes volt, mert hamar elkészült vele és még hamis limitált széria számmal is ellátta a dobozt. 🤣😂😅

wasytsur Creative Commons License 5 órája 0 0 19946

Nekem csak valszeg HAMIS van, Németországból, 45 éve működő, hivatalos, (el)ismert forrásból...brühühühühü:((((  Majd legközelebb megbízok valakit, hogy hozzon EREDETIT Kubából, mert ott csak olyan van. Az a tuti.

Előzmény: verdy80 (19942)
verdy80 Creative Commons License 5 órája 0 0 19942

Végre egy kis pezsgés.Remekül szórakoztam, szerintem mindenki megérdemel egy EREDETI kubait.

wasytsur Creative Commons License 5 órája 0 0 19941

Megjegyezném, hogy messze nem vagyok kubai szivar fan. De azért kellő figyelemmel ki lehet szúrni azt, aki ért a szivarokhoz, jelesül a kubaiakhoz, de a Napnál világosabb, hogy te nem tartozol ezek közé:) 

Előzmény: Jottika (19931)
wasytsur Creative Commons License 6 órája 0 0 19940

Vagdalkozol, mint egy félnótás a sötétben. Sőt látom szövegértelmezési problémákkal is küszködsz. Ezek után pont annyira hiteles, amit mondasz, mint a szivarjaid. Persze lehet, hogy tényleg hülyére vettek még Kubában is, de vigasztaljon, hogy sok oktondi turista jár így.

Tudod vannak pl. olyan szerelők, akik mesterien értenek bizonyos autómárkához, pedig nem jártak a származási országban. Tán még külföldön se:)

Ellenben vannak olyan emberek, akik sokat jártak már ott, de fingjuk sincs általában az autóhoz, nemhogy az adott márkához. Ezek között is vannak önjelöl nagyokosok, akik csak nyomják a süket dumát, de ezeken inkább csak mosolyogni kell. És lehet még példákat hozni, de elég lesz ez is, mert még megüli az elmédet a sok gondolkodni való.

De nyomjad csak még-még, szerintem egyre jobban szórakozunk rajtad:)

Amúgy pl. a német webshopok csurig vannak hamis kubai szivarral:) Legálisan. Így megy ez. Güzü módjára gyártják a hamis Jose L. Piedrákat, Cuabákat, Bolivárokat, Partagasokat és a többit. Az első különösen jó példa, mert igazán megéri 2-3 Eurós kubai short filler szivart hamisítani.

Előzmény: Jottika (19931)
Der Metten Rettex Creative Commons License 7 órája 0 1 19939

Ejh, hát ti semmit nem értetek?

Kubai férje van, és sokat jár Kubában, tehát ezen okokból kifolyólag ő nagyon ért a szivarokhoz!

Mert bizony a szakértelem ezekkel együtt jár!

Apropó, nekem francia feleségem van, és sokat vagyok Franciaországban, ezért automatikusan parfümszakértő lettem, kérdezzetek bátran, nincs olyan, amit nem tudok ebben a témában!

Apropó, most is van véletlenül néhány kartonnal, nemrég hoztam Párizsból, 1500-ért adom a 200 miliset, 100% eredeti, nekem elhihetitek, vegyétek nyugodt szívvel!

A hölgytől pedig kérjetek szépen bocsánatot!

habanos collector Creative Commons License 8 órája 0 0 19932

Jottika te olyan vagy, mint a Kincs Ami Nincs című filmből a Japán katona. Te nagyon leragadtál az embargónál. Nem kell importálni, itthon is lehet kapni normális kereskedőtől, de ha az ember kulonleges szivart szeretne, akkor lehet rendelni megbízható külföldi kereskedőktől. A Habanos.com oldalt ajánlom figyelmedbe, ott megtalálod az összes hivatalos viszonteladót. Embargó! Ha ha, hol van már az. Nem tűnt fel, hogy Castro csak 2008-ig volt Kuba vezetője és tavaly meghalt. 

 

És egy kis történelem;

2007. Az  Altadis (egy francia-spanyol vállalat) 50 milliárd eurónyi részesedést fogadott el az Angliai Imperial Tobacco-tól (12,6 milliárd euró értékben értékelte a céget 252.436.856 részvényre). Az Altadis 50% -os részesedéssel rendelkezik a Habanos SA-nál . Castro betegsége az amerikai embargó végének spekulálását idézi elő. 

 

 

Előzmény: Jottika (19931)
Jottika Creative Commons License 9 órája -1 0 19931

Nagyon tévedsz..... nem kereskedni hozom. Akik meg megkérnek hogy hozzak azok mg elégedettek vele..... és legalább nekik van fingjuk is róla hogy milyen a kubai szivar. Több alkalommal voltak is kint. Gondolom te nemigazán. + Biztos megvan a te kurva jo forrásod honnan van az IGAZI kubai szivarod. De legalább 1 oldalt mutassatok már hol lehet importálni hivatalosan a kubai szivart. Tényleg érdekel ..........

A hülye meg nem én vagyok..... ;)

Előzmény: wasytsur (19930)
wasytsur Creative Commons License 10 órája 0 1 19930

A magabiztos nagyarcú ostobaság sugárzik a hozzászólásaidból. Ha valódi szivarok lennének és te egy kicsit is okosabb, egészen másképp reagálnál a felvetésre.

Azt el tudom képzelni, hogy rendelésre megveszel olcsón hivatalos üzleten kívül pl. utcán, szállodában az ajánlkozóktól minden sz*rt "féláron" (mert nyilvánvaló, hogy csak azon lehet keresni, az igaziak és eredetiek ott is bizony drágák). 

De végül is mindegy, a lényeg, hogy minden hülye jól jár, öröm és bódottá...:D

Előzmény: Jottika (19924)
habanos collector Creative Commons License 10 órája 0 1 19929

Jottika te szerintem nem vagy annyira hülye, mint amilyennek leírod magad, de ha tévedek, akkor csak sajnálni tudlak. Ha annyira nagymenő, komoly Kubai kapcsolatokkal rendelkező személy vagy, akkor nagyon is tisztában kell lenned ezekkel a dolgokkal. Tehát, vagy nagyon hülye vagy, vagy inkább nagyon annak akarsz tűnni. Részemről a téma lezárva. 

Előzmény: Jottika (19926)
Zuzo29 Creative Commons License 11 órája 0 0 19928

Én nagyon nézem, és nagyon utánaolvastam és próbálom megfejteni, hogy mik a jelek amiből látszódik, hogy nem eredeti, de kép alapján nekem valahogy most nem megy.

Rászánná valaki az időt, hogy kicsit részletesebben leírja?

Szerintem az egész közösség hálás lenne egy jó magyar nyelvű leírásért.

Előre is köszi!

W_B Creative Commons License 12 órája 0 0 19927

Tudod, akinek eredeti szivarja van az nem érez kényszert, hogy a fórumban bizonygassa.. :-D

 

Na viszlát, Fidel Castro.

(Gondolom az vagy, személyesen..)

 

Előzmény: Jottika (19926)
Jottika Creative Commons License 12 órája 0 0 19926

Naná..... biztos is.... ;) 

Hogy turistáknak árulhatják..... én ott kint nem turista vagyok !! ;)

Előzmény: W_B (19925)
W_B Creative Commons License 12 órája 0 0 19925

Ezek tényleg hamisak, bár Kubában is árulják őket az utcán, turistáknak.

Előzmény: Jottika (19909)
Jottika Creative Commons License 13 órája 0 0 19924

Nanáá hogy hallottam...és az egyikkel elég közeli viszonyban is vagyok....... :D  
 Hogy hol milyen szivarbolt van europában.....vagy amerikában....vagy bárhol........és hogy azok valóban kubai szivarokat árulnak (amit kétlek) ....... de nem érti meg a nagyagyú szivaros hogy nem lehet kereskedelmi mennyiséget kihozni Kubából. Akkor te mit vásárolsz a boltban.........rohadt sok pénzért?? Ezen röhög a fél világ. Kubában a magyar nagykövetségen  egyik barátommal ezen hahotázunk......hogy a nagy okos szivarosok majd jól elgondolják mi a hamis meg nem hamis szivar......és amit ezekből a húúúúúúde IGAZI boltokban kapnak egy rakás szart nem ér. Deegyébként engem nem izgat szívjátok csak!!!! 

Előzmény: verdy80 (19922)
Der Metten Rettex Creative Commons License 13 órája 0 0 19923

Az igazság az, hogy a hozzá nem értőt a hozzáértő érvekkel nem fogja tudni meggyőzni, ha előbbi biztos tudatában van az igazának.

Valójában a témában járatlan, nem is szivarozik, a szivarokkal ennyi kapcsolata van, hogy behordja Kubából eladási céllal, és valószínűleg még nő is...

Utánajárni nem hajlandó, mert nem érdekli, pedig ott ül az internet előtt.

Ha szánna rá egy kis időt, és böngészné a hamis szivarok témáját, hamar lehervadna a magabiztos vigyor az arcáról.

De nem teszi meg, mert mint írtam, valójában nem érdekli, és nem kockáztatja, hogy kiderüljön, mekkorát téved...

Jelen esetben pl. már az is bőven elég volna, ha megnézne 1-2 fotót, hogy is néz ki a Cohiba Seleccion Reserva valójában...

verdy80 Creative Commons License 13 órája 0 0 19922

Bocsánat, nem bírom ki:):)!! Kedves Hölgyem, hallott már a HABANOS S.A. nevű cégről? ( http://www.habanos.com/en/) nos ők foglalkoznak kubai szivarokkal,az egész világon. A képen sajnos nincs feltüntetve az összeg üzlet! 

Előzmény: Jottika (19920)
ofkorsz Creative Commons License 13 órája 0 0 19921

Ne vitatkozzatok már! Semmi értelme, de tényleg furák azok a Cohiba gyűrűk :)

 

Előzmény: Jottika (19920)
Jottika Creative Commons License 13 órája 0 0 19920

Neirigykedj pubikáááám........szerintem te még félszer nem lépted át Kuba határát....de lehet M.O-ét sem.........nnajó ezért nem is haragszom......menj és szívd az überszivarjaidat!!!!! :) Előzmény: habanos collector (19918)
Jottika Creative Commons License 13 órája 0 0 19919

Igen...ezt a Selecciont épp az egyik nagykövetségnek hoztuk. :) Ők meg vannak elégedve vele. 
Biztoshamis!!!!! :D 
Egyébként amit te itthon a mittoménmilyen boltban vásárolsz agyonragasztva meg tripla PBSLKK gyűrűvel az nem hamis áááám!!!! A baj az barátom, hogy Kuba teljes kereskedelmi embargo alatt áll, így szinte esélytelen hogy bármiféle kubai szivar kereskedelmi forgalomban legyen akármilyen európai boltban!!!! Deamit te vásásrolsz tripla dupla matricával pecséttel meg nyomott beszámozott minden szarsággal....nna azt bizony 100000% hogy nem kubában sodorták!!!!

;)    

Előzmény: habanos collector (19917)
habanos collector Creative Commons License 13 órája 0 0 19918

Irigykedés? Dobd a tűzre legközelebb a hamis szarjaidat, úgy is jön a fűtés szezon, kb arra jók. 

Te szerencsétlen, fogalmad sincs, hogy miket irogatsz. Aki tőled vásárol, az egy idióta. A gyűjteményemből egy szál szivar is többet ér mint a te szarjaid összesen. 

Előzmény: Jottika (19916)
habanos collector Creative Commons License 13 órája 0 1 19917

Kedves ofkorsz. 

Nem gondolom, hanem tudom. Azok bizony hamisak. Elég ránézni az első képen a gyűrűre, a Cohiba ilyen gyűrűvél nem ad ki szivart, illetve az egy Cohiba Seleccion Reserva hamisítvány akar lenni, de olyan dobozzal nem létezik, plusz a dupla R gyűrű is hiányzik. A második képen ahol több szivar van, ott az összes D.O.P matrica plusz zarjegyek mellé vannak téve, nincs felragasztva. De hiába is ragasztaná fel, a dobozok alján lenni kellene a gyár titkos 3 betűs kódja plusz a gyártási év. Viszont ha ezt is ra hamisítják, akkor jöhet az authentic check a Habanos oldalán. Ott bizonyára megbukna az egész történet. 

Előzmény: ofkorsz (19915)
Jottika Creative Commons License 14 órája -2 0 19916

:) heheee látom megy az írigység..........te így ránézésre meg is kóstoltad mi??? :) 
Mégegyszer mondom: MÁR ELFOGYOTT!!! NEM AKAROK ELADNI SENKINEK SEMMIT ITT!!! :) 
Olyanok vették meg akik értenek hozzá.......több éve tőlem veszik a szivart.......kb 10 éve...mondjuk. :) 
és csakis nekik hozok....... olyanokat amit szeretnek....nem mind Cojiba.......sőőőt....... vagy 8 féle más is. 
De egyébként leszarom hogy ki mit gondolt....pont ezért raktam fel a képeket hogy jöjjön a hőbörgés.........tiszta vicces :D :D :D jókat szórakozok rajta :D 

Előzmény: habanos collector (19914)
ofkorsz Creative Commons License 14 órája 0 0 19915

Nagyon kíváncsi lennék, miért gondolod, hogy ezek hamis szivarok? 

Tanulni szeretnék az érvelésedből.

 

Köszönöm!

Előzmény: habanos collector (19914)
habanos collector Creative Commons License 14 órája 0 1 19914

Akik eddig tőled vásároltak, azok vagy nem értettek hozzá, vagy nem érdekelte őket. Bizony nem túlzás, de tényleg nem érnek a hamis szivarok egy árva peso-t sem. Pocsék minőség mind egytől egyig. 

A finom ízeket és aromákat soha az életben nem fogják tudni hamisítani. Lehet szép dobozba tenni, esetleg eredeti dobozba amit a gyarból kilopnak, meg szép gyűrűt rátenni, bár olyat még én nem láttam, de az íz, na azt a titkos receptet soha nem fogjak tudni utánozni. Illetve a dohány amiből készül, bizonyára nem a Vuelta tersegből származik, hanem a helyi farmer kertjének a végéből. Ez bizony nem minőség, hanem gyalázás. 

Előzmény: Jottika (19912)
verdy80 Creative Commons License 14 órája 0 0 19913

Aki egy kicsit is ért a szivarokhoz, tudja hogy az utcai,part menti árusok esetleg a szivar gyárban dolgozó rokonok,ismerősök nem adnak számlát!! A hamisítvány az Hamisítvány!!! Aki szeretne spórolni a szivarokon Dominikai,Hondurasi,Nicaraguai esetleg Amcsi (   Drew Estate, stb.) Vegyen. A szivarozás  általában Társas tevékenység, az ilyen áruval csak lejáratja magát az ember, ez a személyes véleményem!! 

Előzmény: Jottika (19912)
Jottika Creative Commons License 15 órája -1 0 19912

Kockáztasd........akiknek kellett vitték....én meg Kubából hoztam....számlával :)  
;)  

Előzmény: verdy80 (19911)
verdy80 Creative Commons License 15 órája 0 0 19911

Megkockáztatom,hogy az italok sem eredetiek!

Előzmény: Jottika (19909)
habanos collector Creative Commons License 15 órája 0 2 19910

Hamis szivart szerintem ne vegyél. Pocsék ízük van, egy forintot sem érnek. Hamis szivar annak való csak, aki menősködni akar mások elott, hogy ő bizony Cohibát szív. Ez csak egy jó tanáci akart lenni.

:-)

Előzmény: ofkorsz (19907)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!