Keresés

Részletes keresés

Zyx Creative Commons License 2000.11.08 0 0 20
Igen, az a film róluk szólt, sehogy nem jut eszembe a nevük. Még mutatták is a filmbe a csészealj repülő makettjét, amikor kirámolták a gyárat bezárás előtt, bár a filmben egyébként nem került említésre ez a projekt.
Előzmény: Törölt nick (14)
Zyx Creative Commons License 2000.11.08 0 0 19
Hogyne tudnánk a szellemkisérletekről. Sok országban oriási népszerüségnek örvend a szellemfényképezés. Régen, amikor a fényképezés elterjedt, hamar felfedezték a kettős exponálás trükkjét és fel is használták elhunyt hozzátartozók "szellemeinek" fotozására. A városokban sorban nyiltak a szellemfényképészeti fotoműhelyek, még pesten is voltak. Aztán lelepleződtek a szélhámosságok, megtalálták a "kellékeket" és véget ért a divat hóbort. Ma egész más jelenségeket kapnak lencsevégre. A fotólemezeken időnként kicsi fénykörök láthatók, senki nem tudja, hogy kerülnek oda, de biztosan nem csalással. Azt se lehet tudni, hogy mik ezek. Az biztos, hogy az UFO hívők UFO-kat magyaráznak bele, a szellemvadászok pedig szellemeket.

A szellem kisérletek során is ilyen fényképeken mutatták ki a szellemeket. Eredetileg RSPK-t azaz rekurrens spontán pszichokinézist, népies nevén Poltergeist-et vizsgáltak, mivel a jelenségek nem nagyon sikerültek a laborba, akkor találták ki a fényképezést, ami sikerült is, hiszen a legtöbb amatőr sem szokott vele felsülni és hamar megtalálták a "szellemet".

Ha valakit érdekel a téma, keressen az interneten a "ghost hunting" -ra, egy rakás linket fog találni, temérdek fényképpel.

Előzmény: Törölt nick (17)
faguriga Creative Commons License 2000.11.07 0 0 18
RÓLUNK!!
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.07 0 0 17
Na ja, ez sem kizárható, persze!
Én azonban elég sok mindenben Mulder ügynök rokona vagyok, és bizalmatlanság jellemző rám. :-)
Elképzelhetőnek tartom, hogy pl. Amerika már olyan dolgokat tud a földönkívüliekről, amikről a "kis emberek" (szabadon Tef után), álmodni se mernek. (Ugyebár az Area 51, meg a többi...)
Szerintem nagy dolgokat titkol el a kormány...
Zyx ír arról a paranormálisos szerkezetről. Ez juttatta eszembe, hogy mintha olyanról is hallottam már volna, hogy LABORATÓRIUMI KÖRÜLMÉNYEK között figyeltek meg SZELLEMET. Persze ezekről a kísérletekről sem tudunk semmit.
Ugyanúgy, ahogy szerintem akár még a YETIRŐL is többet tud pl. az amerikai kormány, mint a közemberek.
Na, ide még írok Teflon, ez jó topic, van még pár ötletem!
Üdv!
Előzmény: Dr. Lecter (16)
Dr. Lecter Creative Commons License 2000.11.07 0 0 16
Vajon miket tudtak meg? Valószíněleg tényleg olyat, amit maguk se szerettek volna.

Vagy megtudták, hogy nincs semmi lelepleznivaló.

Előzmény: Törölt nick (15)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.07 0 0 15
Szevasz! Ígéretemhez híven megérkeztem, és örömmel látom, hogy gondolkodásunk sok tekintetben azonos. Mondjuk 3 év alatt erre rá lehetett volna jönni... :-)
Szóval. Látom, kissé elmozdult a téma az UFO-k irányába, de ez várható volt Tef, nekem is ez jut eszembe a kérdésedről.
Tudod, teljesen igazad van. Jó kérdés. Óriási dolgok azok, amiket mi nem tudunk. Fogalmam sincs, Magyarországon mit titkolhatnak el előlünk... Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy ha valaki egyszer amerikai elnök lesz, olyan dolgokat tud meg, amiket nem valószínű, hogy meg szeretne tudni... Emlékszel, amikor egyszer szóba került ez?
Sok amerikai elnök ígérte meg pl., MIELŐTT MÉG ELNÖK LETT VOLNA, hogy lerántja a leplet az UFO-kérdésről, és mindent a nyilvánosság elé tár. Miután elnökök lettek, egyikőjük sem szólt többet egy szót sem az UFO-król. Ha gondolod/gondoljátok talán ki tudom gyűjteni az említett elnökök neveit is. Elgondolkoztató, hogy az UFO-kérdés tisztázásáról esküdöző politikusok elnökké válásuk után miért hallgattak el... Vajon miket tudtak meg? Valószínűleg tényleg olyat, amit maguk se szerettek volna.
A találmányokról? Hát, én csak olyanról hallottam, amikor elhallgattattak korszakalkotó feltalálókat, mert találmányuk nem szolgálta volna a pénz érdekét, "csak" az emberiséget. (De itt nem feltétlenül a kormány avatkozott közbe.)
Az én véleményem az, hogy sok dologról nem tudunk, az amerikai, orosz kormányok azt titkolnak el, amit akarnak.
Nyilván tudod Teflon (hadd használjam a Szergejt) hogy a NASA mindig évekkel előbbre jár technológiában a világnál, a nagy országok haditechnikájáról pedig természetes, hogy az igazságnak legfeljebb a felét ismerjük... Se. :-)
Ha kiszellőztetnének, a többi ország megtudná a titkaikat.
Ahogy mondtad Szerg... Teflon :-), talán jobb, ha nem is tudunk ezekről a fegyverekről.
És azt tudjuk-e, hol tart IGAZÁBÓL a KLÓNOZÁS, és a GÉNMANIPULÁCIÓ? Hmm?
Na, majd még írok, addig elmélkedjetek!
És ne feledjétek: AZ IGAZSÁG ODAÁT VAN! A hazugság meg ideát.
:-)
Üdv!
Mad Murdock
Előzmény: Teflon (-)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.07 0 0 14
Zyx

Erről a kanadai repülőgépgyárról szólt az a film (játékfilm) amit néhány hónapja adtak a tv2-n ?

Előzmény: Zyx (13)
Zyx Creative Commons License 2000.11.07 0 0 13
1. Igen, pont olyan propellerest láttál te is a képen, vagyis nem "igazi" UFO volt.

2. Áhhh. Nem értesz a kémkedéshez. Ezeknek az is fontos adat, hogy mit ügyködnek a katonák az árnyékszéken. Kikövetkeztetik belőle, hogy hány métert tudnak aznap futni.

Hát voltak ilyen kisérletek. Ott volt a Schauberger turbina, amit a németek akartak kikisérletezni. Állítólag repült is valamennyire, csak véget ért a háború. Ezeket a hagyományokat folytatta a repülő csészealjával (lenyulták az egyik kutatót a németektől) az a kanadai repülőgépgyár, amit becsuktak, amikor jobb vadászgépet építettek, mint az amik.

Szerintem az X repülők azért eléggé forradalmasítani fogják a repülést hamarosan.

Előzmény: Törölt nick (11)
Kenus Creative Commons License 2000.11.07 0 0 12
Sziasztok!
Tudtommal a világnak gyakorlatilag összes országában folynak olyan kutatások, amelyek - az azokat finanszírozó kormányok szerint - nem tartoznak ránk. Ezek ugynis katonai témájúak.
Ez nagyon közönséges dolognak számít, függetlenül attól, hogy nekünk ez tetszik, vagy sem (nekem pl. nagyon nem).
Üdv!
Kenus
Zyx Creative Commons License 2000.11.07 0 0 10
Egy ismerősöm mesélte, hogy valamelyik UFO kongresszuson, nem sokkal a rendszerváltás után, felállt egy bácsika és elmondta a történetét.

A sztori a szokásos, valamit dolgozott a mezőn, beesteledett és jöttek az UFO-k. Elbújt valahova, kilesni őket. Nagy csészalaj ereszkedett le. Kiszálltak a földönkívüliek és ...

rágyújtottak egy cigarettára, elkezdtek angolul tréfálkozni, méricskéltek valamit, majd visszaszálltak és elrepültek. Ekkor már jobban megfigyelte az "UFO"-t, tényleg ellipszoid volt, de a törzsbe épített vízszintes légcsavarok hajtották - biztos láttatok már ilyen modellt a filmeken. A bácsika elmondta, hogy ő soha nem merte elmondani senkinek az esetet több évtizeden át, de biztos benne, hogy egy amerikai kémrepülővel találkozott.

Ami a hadsereget illeti, nem hiszem, hogy jó nekik az állandó szaglászás és megfigyelés, hogy állandóan UFO hívők kóvályogjanak a titkos területek mellett. Már egy rakás botrány volt, mert lefilmeztek titkos repülőkisérleteket, aztán leközölték a képeket. Szóval szerintem ők nem örülnek a legendáknak, meg a reflektorfénynek, az UFO hivők között a kémek is közelebb juthatnak a területhez.

Előzmény: Törölt nick (9)
Dr. Lecter Creative Commons License 2000.11.06 0 0 8
Szerintem nem is bánják, ha a titkos katonai objektumot ilyen mesék övezik, esetleg még hozzá is segítve az elterjedésükhöz.
Előzmény: Zyx (7)
Zyx Creative Commons License 2000.11.06 0 0 7
Az egy nagyon jó könyv.

Eszembe jutott valami, amit ide kivánkozik. Szóval a kormányok a fene nagy titkolózással néha maguk ellen dolgoznak. A múltkor teleportáció témakörében kicsit utánaolvastam a Philadelphia sztorinak (ez volt amikor elteleportáltak egy rombolót állítólag), mivel feltünt, hogy egész jó eszközleírások vannak a történetben. De aztán rájöttem, hogy ezek a megoldások (igen magas frekvenciák) még nem létezhettek az adott időben. A legvalószinübb, hogy az történt, kisérleteztek valamivel, ami balesetbe torkollott, az egészet elakarták titkolni és mivel nagy homály ülte meg a kisérleteket az emberek kipótólták a hiányos ismereteiket és egy szép mesét raktak a töredékes történet köré. A technikai részletek pedig utólag épültek bele a sztoriba. Szóval szerintem ezeknek az eltitkolási legendáknak van valami valós alapjuk, a többi kitaláció, csak később rakódik a történetre. Talán a Rosewelli UFO sztori is így keletkezett. Lezuhant valami titkos kisérleti repülő és az emberek ezt az UFO-s megoldást találták ki hozzá. Mert napjainkban titok nem maradhat magyarázatlanul, ezért ha nincs, keresnek hozzá.

Előzmény: Dr. Lecter (6)
Dr. Lecter Creative Commons License 2000.11.04 0 0 6
Carl Sagan: Contact
Előzmény: Zyx (5)
Zyx Creative Commons License 2000.11.04 0 0 5
Egy exkluziv kapcsolat földönkívüliekkel hihetetlen előnyökhöz juttatna egy országot a többi országgal szemben. Ezért az ilyen ügyek szigorúan nemzetvédelmi kérdések a föld összes országában. Ha vannak UFO-k, ha nincsenek.

Ajánlott irodalom :
Fred Hoyle : Osszián küldetése

Előzmény: Yoo (4)
Yoo Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4
Jó persze, hadititok. Hadititok???? Ha valóban van kapcsolata az USÁ-nak, vagy bárki másnak földönkivüliekkel, akkor azt nem szabadna hadititokként kezelnie _egy_ országnak. A Föld minden lakójának azonos jogokkal kellene rendelkeznie ebben a témában. Főképp nem bucifejű politikusoknak kellene minden titkok tudójává válniuk, hiszen nem politikusnak születtek, hanem megválasztották őket (szerencsés esetben). Engem például nagyon érdekelne, mi van a kis zöldekkel .:))))) (lehetnek szürkék is, mindegy, én már maradok ennél:))
Előzmény: paul2 (3)
paul2 Creative Commons License 2000.11.03 0 0 3
Sokkal kevesebb rejtély van, mint amennyiről hallani lehet, a nagyobbik része vagy nyilvánvalóan vagy nagy valószinűséggel kacsa.
A hadititkokat természetesen nem bizzák a szélre, ez annak a bizonyos 51. körzetnek is a "titka", de ennek az orosz vagy kanadai vagy akár magyar megfelelője is megvan. (Persze kis ország - kis titok)

A kis zöld emberekről még azt sem tudjuk, hogy zöldek voltak-e, mert a filmet fekete-fehérben láttuk, és ráadásul töbek szerint (szerintem is) hamisitvány. Mások persze kevésbé kételkednek benne.

Előzmény: Yoo (2)
Yoo Creative Commons License 2000.11.03 0 0 2
Én például annyira szeretném tudni, hogy az amcsik tényleg 'levadásztak' e kis zöld ufonautákat:), és azt is, hogy a Holdon valójában mit láttak, mert olvastam homályos célzásokat (találgatásokat) ezzel kapcsolatban. Ilyenkor tényleg bosszankodok, mert időről időre mindenféle 'tudós' és szemtanú nyilatkozik össze-vissza, és idegesit, miért nincs jogom tudni a teljes igazságot.
Előzmény: Teflon (-)
Iván Gábor Creative Commons License 2000.11.03 0 0 1
Ajánlom figyelmetekbe a "Racionalításon innen és túl" topicot. Ezt csak a "magyar kormány" akarta eltitkolni és jelentéktelen az itteni témához, de talán megbocsátjátok, hogy igy gyakorlok a nagyobb titkokhoz.
Zyx Creative Commons License 2000.11.01 0 0 0
Állítólag volt egy szerkezet, amivel addig paranormálisnak tartott jelenségeket lehetett mesterségesen előidézni (fémhajlítás, telekinézis stb)

A feltaló neve John Hutchinson. A szerkezetet lefoglalta a Kanadai kormány, mert zavarta vele a szomszédokat. Ezért egy kommandós osztag rajta ütött.

http://www.debshome.com/Artificial_Phenomena.html

Azóta nem hallani róla. Csak kiengedik, megint lecsukják stb.

Előzmény: Teflon (-)
Teflon Creative Commons License 2000.10.31 0 0 topiknyitó
Üdv mindenkinek!!
A kérdésem az ,hogy mit,miket titkolhatnak előlünk bizonyos kormányok ?(USA,Orosz)
Ugyértve milyen találmányokat,felfedezéseket.Szerintem sokmindent,bár lehet hogy jobb is hogy nem tudunk róla.Lehet csak kárunkra lenne,ha tudnánk róla??
ha tudtok ezzel kapcsolatba valamit ,irjatok!
Előre is köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!