Ezzel a véleményemmel valószínűleg ki fogok lógni a sorból, még lehet, hogy egy egész Corrs rajongó had fog rám szállni, de a zenéjük nem az én stílusom. Elismerem, hogy szép/minőségi zenét csinálnak, és a csajok gyönyörűek, de nekem akkor sem jönnek be túlzottan. Lehet, hogy ha adnék nekik még egy esélyt, vagy az albumaikat meghallgatnám, akkor más véleménnyel lennék róluk. De jelenleg nem az eseteim. Sajnálom. Bár tőlem minden kitelik (mindenki telik :D), az is lehet, hogy megszeretem őket. Meglátom.
Torzít, lapos, sehol egy kis dinamika (technikai oldalról), egyszerűen néha leginkább csak zaj az egész zene...sajnos ha a cd ilyen lesz, akkor nálam megkapja a hallgathatatlan jelzőt...
Nagyon jó volt, csak kár, hogy ülős...és a biztonságiak senkit sem engedtek felállni. Csak a legvégére engedtek oda a színpadhoz, az utolsó 3 számra. Van pár rajongó, akinek temérdek pénze és ideje van, és több koncertet is megejtett, azok szerint magasan a bécsi volt a legszarabb az egész turné során. Mondjuk nekem ennek ellenére tetszett...
Közben pedig már újra a stúdióban vannak, hogy felvegyék az új albumot. Úgy tűnik megérte nekik a visszatérés.
sziasztok, eladó néhány Corrs CD, DVD és maxi, akit érdekel a saint77 freemail címre írjon, köszönöm. (Live in Lodon, All the Way Home, Unplugged DVD-k, Unplugged, In Blue, Borrowed Heaven, Home CD-k, Would you be happier, Heart like a wheel maxik)
állítólag egy voodoo rituáléról van szó, amelyen megpróbálnak kapcsolatot teremteni valakivel akit elvesztettek...Andrea az, akit erre felkészítenek. Nem szokványos videó az tény, állítólag Andrea egy könyvélménye alapján jött ez az ötlet
Andreanak nekem egyik lemeze sem tetszett különösebben, pár számot szerettem csak róluk (pl. Tinseltown in the rain). A Home az egy gyöngyszem, egyértelmű :-) Sajnos a telefonom átvette az irányítást és felpakolta a White Light-ot a felhőbe, mert nincs elég helyem :-P Igy két napja nem hallgattam, de már hiányzik!
én is meghallgatom szinte minden nap. Be kell, hogy valljam, hogy ezekben a hetekben rengeteg mindent pótolok be, mert nekem a szólóalbumok teljesen kimaradtak és igazán már a Home sem volt meg... Nekem mindegyik nagyon tetszik a maga nemében. Sharon közelebb maradt a megszokott stílushoz, de szerintem jók Andrea lemezei is. Főleg a Lifelines. Mondjuk ha egy kívánságom lenne, az az lenne, hogy a Corrs lemezek úgy szóljanak, mint a a The Same Sun. A Home pedig egyenesen fantasztikus.
Szerintem ez egy nagyon utos album, meglepoen az. Nem szamitottam erre. Ugy latszik kell nekik a nagy szunet a jo albumok elott😊 Kivancsi vagyok mire viszik vele.
na kijött az új album. Ki mit szól? Jó szerintem elsőre nagyon nem olyan, mint az a Corrs, amit ismertünk, de már a múltban is szerettek kalandozgatni a stílusok között és ez most sincs másképp. Nekem az első érzéseim olyanok, hogy monumentálisabb, nehezebb, sűrűbb, mint korábban és nagyon megérinti az embert. Biztos a szövegek miatt is, de vannak olyan grandiózus himnuszok, mint a Harmony vagy a Kiss of Life, amire egyszerűen nem voltam felkészülve. Szerintem a Forgiven óta a legjobb albumuk ez.
Igen, pont ezt akartam irni, h sok helyen a szoveg meg a dal hangulata teljesen mas. Aki nem tud angolul (jo, mondjuk en sem ertem mindenhol a szoveget😁) az azt hinne, h milyen aranyos kis szamot hallgat, madarcsicserges, egyebek...
amúgy elég érdekes, mert ha csak a szövegeket nézed, azokban sokszor köszön vissza sötétebb téma, viszont ugyanezen számok zeneileg viszont full pörgősek, néha már-már elektro kategória...
szeirntem a Stay és With me Stayre gondolsz. az utóbbi egy akusztikusabb verziója ugyanannak a számnak, de én sem értem ennek az okát. ez elég szokatlan:)