elég nagy darabok voltak kirakva belőle így folytatom a keretből már most látszik hiányzik 2db, de ha csak onnan lenne hiány az keretbe rakáskor elcsalható
A téma kész, de alul felül egyenként bepróbálgatós a dolog és a régi Tutanhamon maszkjánál bevált trükk se működik ahol ismétlődött a minta így ha tudtad 3 oldalát a következő darabnak tudtad, hogy milyennek kel jönnie.
Sikerült hozzájutnom egy régi darabhoz 7972 ,1995 Educa Sixtusi Kápolna 8000 db, de sajnos kiderült, hogy a kirakó jobb fele nincs meg.A tulajdonos úgy kapta a dobozt, 2 bontatlan csomaggal, és nem tudta, hogy 4 van benne gyárilag. Ha esetleg valakinek megvan hiányosan ez a példány és megválna tőle jelentkezzen.
Üdv Mindenkinek, kifejezetten 1980-as évekbeli magyar gyártású puzzle-ket (kirakókat) gyűjtök. Ha valakinek van ilyenje, jó állapotban, hiánytalanul, akkor a peempa@gmail.com email címre küldjön üzenetet vagy 06305669509 Viberen pl. Köszönöm előre is. Kirakó db szám és téma lényegtelen, lényeg, hogy régi legyen és magyar. Kocka kirakó és tili-toli vagy egyéb logikai retro játék nem érdekel, csak hagyományos puzzle.
Az ötlet nem rossz, amúgy is néhány járólap cserére szorul már alatta :).
Viszont az első vödör gyanta ráborításánál az én szívem szakadna meg, nem 42 000 darabra szedem szét, csak 80-100 (amekkora darabok kényelmesen elférnek a dobozba), és így megmarad játék, ha egyszer netán kedvem támad(vagy valakinek másnak),akár a réteslapokból, akár totál szétszedve újra kirakni.
Végre eljutottam oda, hogy összeálljanak a részek egy egésszé, sajnos erre csak szabadtéren volt megfelelő felületünk, így a napfény, illetve az árnyékok igencsak befolyásolták a képek tartalmát, de a lényeg , hogy hosszú pihentetés után összeállt a 42000 darab, és mehet vissza a tekintélyes dobozába.
A kirakót átutalás után küldöm, utánvét nem lehetséges. A feladás módjáról (így a szállítási költségről is) privát üzenetben egyeztethetünk, a címem publikus.
Szia! Elszántan ugyan nem rajongok a festményekért, de ha nem lesz más jelentkező, Neked meg nagyon nagyon útban lenne a doboz, egy 10 -est ajánlanék érte.
Köszönöm a tippet! Megnéztem a régi leírásokat de az én 2x3 méteres táblaméretemre nem tudtam elképzelni :) De azért voltak jó ötletek és tanácsok amik segítettek tovább gondolni a dolgot. Mindenesetre van még időm, talán év végére saccolom az elkészülést, ha ...