Keresés

Részletes keresés

vekker2 Creative Commons License 2018.01.08 0 0 11830

uhh abba ne hagyd!! Folytasd....

 

Előzmény: kverti1 (11827)
[fidelio] pelleas Creative Commons License 2018.01.08 0 0 11829

Folytasd, kérlek - nagyon tetszett a kibontakozó sztorid! Nem kell kiszínezni, az igazság mindig érdekesebb....

Előzmény: Justiron (11825)
[fidelio] pelleas Creative Commons License 2018.01.08 0 0 11828

Folytasd

Végre egy sztori, amiben nem több deci geci jön a partner farkából, hanem még akár hihető is :), hogy megtörtént.....  sandrisbp@gmail.com-ra is megírhatod a folytatást :)

Előzmény: kverti1 (11827)


kverti1 Creative Commons License 2018.01.07 0 5 11827

Nekem is van sztorim a koleszos éveimből.

 

11.-es voltam már, teltek a napok, hetek a koleszban, semmi extra nem volt, nem is mertem volna felvállalni, se beszélni róla, mert olyan emberek vettek körül, akik nem nézték volna jó szemmel.

Amúgy eléggé vegyes társaság volt a koliban, voltak kockák, sportolók, művészek, gyúrósok stb.


Volt egy srác, ő 12.-es volt abban az évben jött, több szintes épület volt, én az elsőn laktam, ő a másodikon.

Volt, hogy szobatársaimmal ebédeltünk és láttam őt többször is, voltak összenézések-félrenézések, de egyikünk se lépett.

Aztán egyszer úgy adódott, hogy a második emeleti fürdőt felújították, így a másodikon lakók az első emeleti fürdőt kellett, hogy használják.

Valahogy mindig elkerültük egymást napközben, de egy este minden megváltozott, egy bizonyos péntek este, amikor szinte mindenki hazautazott a hétvégére, de nekem szombaton be kellett mennem suliba iskolai napokra, ő is bent maradt ugyanilyen okból.

 

Szóval péntek este volt, indultam fürödni, kilépek a szobaajtón és akkor látom, hogy jön le a lépcsőn félmeztelenül, nem elég hogy helyes volt, de a teste is gyönyörű volt.

Szépen kidolgozott, nem az az agyonkondizott, az az arányosan szép.

Ott rögtön elindult a vér az agyamból lefele irányba.

Bement a zuhanyzóba, mentem utána, beállt a leghátsó fülkébe, én a vele szembe lévőbe mentem.

Csak arra tudtam gondolni, hogy egy ilyen srácnak, aki szinte gyönyörű, helyes, mi lehet a lába között.

Megint merevedésem lett a zuhany alatt, de volt egy fura érzésem, megfordultam és láttam, hogy neki is, úgy hogy engem bámul, közben villantott egy mosolyt.

- Szar, hogy holnap is suliba kell menni, de van benne egy jó dolog, egyik szobatársam sincs már bent. - kacérkodott.

Egyből felcsillant a szemem, és rávágtam, hogy

- Akkor, most nyugodtan pornózhatsz, és kiverheted.

- Arra nincs szükség, valaki csak segít majd oldani a feszültséget. - a szemembe nézett, aztán kicsit lejjebb.

Utána elzárta a vizet, megtörölközött, maga köré tekerte és annyit mondott, hogy

-203-as szoba - köpni-nyelni nem tudtam, a szívem majd kiugrott a helyéről, hogy ez most az volt-e, amire gondolok.

Gyorsan befejeztem a fürdést, visszamentem a szobába, kicsit tétováztam, hogy most mi legyen, de ha már így felajánlotta, nem illik nem elfogadni a meghívást.

Nagy levegőt vettem, felmentem a másodikra, bekopogtam, a térdeim szinte összerogytak, majdnem visszafordultam, de pont kiszólt egy hang, hogy

-Gyere.

 

Ha szeretnétek, hogy, folytassam, akkor csak szóljatok. :)

Justiron Creative Commons License 2018.01.05 0 0 11826

Javítás:  17 éves voltam... ( elgépeltem véletlen )

Előzmény: Justiron (11825)
Justiron Creative Commons License 2018.01.05 0 1 11825

Már régóta olvasom a topicot, de még sose írtam egy betűt se. Volt pár történet, ami rendesen beindította a fantáziámat, az a kíváncsiság igenis bennem van, hogy milyen a másik oldal. Amit írni fogok történeteket az igaz, nyilván kiszínesítem, hogy olvashatóbb legyen, de amik történtek azok megtörténtek. Én is leírok pár sztorit, mert jó pár akadt eddig. 10 évvel ezelőtt történt a a fiú kollégiumban, úgy 1. éves lehettem, tuti hogy ősz volt. Péntek délután 4ig mindenkinek elkellett hagyni a koleszt, az én vonatom 4 kor indult és 3-ra már régen készen voltam elpakolással stb.. Én maradtam bent mindig utolsónak, ezt a nevelő tanár tudta. Ő olyan 60 éves körül lehetett, pocak kis bajusz. Minden gyereket szinte végig magázott, persze volt, hogy tegezett mindnekit.  A nagyobbak még mikor elkezdtem a sulit, azt mondták, hogy a koleszos tanár tuti szereti a fiatal fiúkat. Aham, mondom persze, minden tesitanárról meg azt állítják h imádják a lányokat fogdosni tesi órán. A szobám a többiekkel együtt a folyosó végén volt, kitapasztaltam, ha félig nyitva marad az ajtó, akkor az üvegen látom hogyha jön valaki a folyosón. Volt még legalább 30 percem fél 4-ig az indulásig ki állomásra, hát mit csináljak, elkezdtem verni a faszomat, nadrág és a gatya letolva póló felhajt és mehet az akció. Nagyban tolom neki , mikor egyszer azon kapom magam, hogy valaki mintha köszürülné a torkát. Annyira belemerültem, hogy lehet h pont azalatt a 1-2 perc alatt nem figyeltem, hogy jön e valaki. Hát ki más volt , mint a nevelő tanár. Abban a pillanatban köpni nyelni nem tudtam, szinte lemerevedtem. Ott állok álló fasszal a koleszos nevelő tanár előtt. Gyorsan felhúztam a gatyát, pólót lehajt, de hát akkor is ágaskodott még. Majd valami olyasmit mondott, hogy:

 – Látom elfoglalt. Csak megnéztem, hogy itt van e még.

 Oké , kész ennyi volt. Gondoltam hogy most akkor lehet hogy ennyi a koleszos életnek, szól igazgatónak és kirúgnak a koleszból is. Majd elnézést kértem, de ő még mindig ott állt.  Kb 1 percig tuti csendben ott álltam előtte, majd ennyit mondott:

– Na, akkor hagyom fejezze be, amit elkezdett. 4-kor indul a vonata ugye?

– igen.

Majd láttam, hogy ahogy megy ki a szobából megmarkolászta  a farkát. Mi a fene. Kajak magához nyúlt?  Sose kaptak még el a szüleim se mikor vertem a cerkát, nemhogy rögtön egy tanár. Kiértem állomásra, de egész úton az járt a fejemben, hogy 1: rajtakaptak, 2: a tanár meg fogdosta magát, de valamiért utána elgondolkoztam, hogy lehet igazuk volt a végzősöknek? De valamiért utólag mégis volt benne valami izgató. Eltelt kb 2 hét, kerültem a tanárt, közelébe nem mentem. Vasárnap délután már belehetett menni a koleszba, én mindig ilyenkor mentem be, ilyenkor úgymond be kellett jelentkezni, hogy bent vagyunk a koliban, hogy tudják h hányan vagyunk. bent.. Pont úgy adódott, hogy egész fiú koliban egyedül voltam. Ritka volt az ilyen, sokan betegek voltak, meg mások hétfő reggelente jöttek be.  Már este volt mikor elmentem fürdeni, nyilván mit csináljak a tusoló alatt, megint rárántottam egyet. Majd nem sokkal hallom, hogy nyílik a tusoló ajtó és bejön a tanár. Próbáltam elrejteni amit elkell, de hát totál meztelen látott. Ismét rajtakapott, hogy verem a farkam. Sose jött be a tanár, mindig csak benyitott, lehet azért mert akkor mindig többen voltunk a koleszban. Emlékszem annyit mondott:

 – Ez már a második alkalom.

És elkezdte a nadrágján keresztül ismét fogdosni magát, na ettől aztán én is beindultam, de mire lett volna valami kiment az ajtón. Én elélveztem rendesen. Másnap reggel pont velem szemben jött a nevelő tanár, egymásra néztünk, nyilván kikerülni már nem tudtam, köszöntem neki, ő meg rám mosolygott. Eltelt 1-2 nap talán, de még tuti a héten volt, mikor délután szilencium közben kikéredzkedtem wc-re. Másik tanár helyettesített, tudtuk h késni fog mert biztos dolga volt vagy fene tudja, Benyitok wc-re, de látom ott a nevelő tanár a másik piszoárnál . Na mondom akkor most mi lesz, elkezdtem csövelni,már majdnem végzek, és elkezdtem kósza pillantásokat a cél szerszámra vetni. A tanár pont úgy pakolta el a farkát, hogy lássam, felém fordult és akkor tette a gatyájába. Mikor elment mögöttem megveregette a vállam. Hát eléggé meglepett amit láttam, szőrös zacsi, szép nagy farok, izgató volt az biztos. Visszamentem a terembe és nem tudtam nem a faszára gondolni.Sokszor összeakadt a tekintetünk.

Majd még folytatom, előbb utóbb.

VaBeni53 Creative Commons License 2018.01.03 0 0 11824

Nem véletlen van az, hogy nem titkosítottam még az emailcímemet. Belátva, hogy az ünnepekre készülődés okán, talán kevesebben vannak fent akár itt a fórumon is, így még néhány napig meghosszabbítom ezt a lehetőséget.

 

Bárkinek várom emailjét. A történetek olyan jellegűek, amik manapság még inkább elfogadhatatlanok, mint maga a másság. Ezért mellőzőm ezek nyilvános megosztását. Ezzel szemben privát formában szívesen elmesélem őket, már mint azoknak, akiket tényleg érdekel.

 

Az alábbiakat viszont továbbra is tartom:

 

De ajánlatot senki se tegyen, mert azokra a levelekre nem vagyok hajlandó válaszolni!

 

Az emailbe jelezze, hogy mi a becses neve (hogyan szólíthatom) és azt is, hogy hány éves!

A fenti okokból a dec. 27-i dátum, ami korábban megemlítésre került, az tapasztalható, hogy ki lett tolva.

Előzmény: VaBeni53 (11820)
VaBeni53 Creative Commons License 2017.12.26 0 0 11823

Tisztelt vaszenyka!

Még egy ötlet jutott eszembe:

 

Ideiglenesen publikussá tehetnéd az emailcímedet és akkor én írnék neked! (Lehet ez lenne számodra az egyszerűbb)

 

Üdv: Beni

Előzmény: vaszenyka (11821)
VaBeni53 Creative Commons License 2017.12.26 0 0 11822

Tisztelt vaszenyka! Eddig 9 ember írt nekem a fórumon megadott emailcímemre üzenetet. Nem tudom, hogy te milyen módszerrel akartál írni nekem! Egy ötletet viszont tudok neked adni:

 

Rákattintasz a nevemre

ott a küld szónál nyomsz egy jobb egérgombot, bejelölöd az emailcím másolása pontot, majd bemásolod az emailfiókodba az elküldendő levél címsorába.

Amennyiben esetleg ez sem lesz célravezető, akkor már nem tudom, hogy mi a teendő, hiszen mint, ahogy fentebb írtam, már többekkel beszélgetek innen privátban.

 

Remélem, hogy sikerrel jársz!

Előzmény: vaszenyka (11821)
vaszenyka Creative Commons License 2017.12.26 -1 0 11821

Kedves Beni! Örültem a nagylelkű ajánlatnak, hogy szívesen megosztanál olyan történeteket is, amelyeket itt esetleg nem lehet. Szívesen venném ezeket. Azt írtad, nyilvános az ímélcímed, de sajnos nem lehet elküldeni rá az oldalról az üzenetet.

Lehet valahogy orvosolni ezt? Én is megosztanék veled olyat, amit csak négyszemközt mesélnék el bárkinek is...

Várom a válaszod!

Előzmény: VaBeni53 (11820)
VaBeni53 Creative Commons License 2017.12.24 -1 0 11820

A karácsony alkalmából teszek egy ajánlatot. Vannak olyan történeteim, amik kicsit bizarrabbak annál, hogy itt megosszam! Aki kíváncsi azokra is, azok a következő 3 napban (várhatóan dec. 27 estig) írhatnak. Addig nyilvános lesz az email címem.

 

Várom minden kedves érdeklődő üzenetét.

 

De ajánlatot senki se tegyen, mert azokra a levelekre nem vagyok hajlandó válaszolni!

 

Az emailbe jelezze, hogy mi a becses neve (hogyan szólíthatom) és azt is, hogy hány éves!

 

Én Benedek vagyok. Beninek szoktak általában hívni és 64 éves vagyok!

Előzmény: VaBeni53 (11814)
VaBeni53 Creative Commons License 2017.12.24 0 0 11819

Kedves regiember! Amennyiben ez valamiféle felajánlás akar lenni a részedről, akkor azt szívélyesen visszautasítom.

A két okom, ami erre kényszerít:

1. Én nem azért osztottam meg ezt, és nem azért fogom megosztani a többi fiatalkori élményemet, hogy ezzel párt keressek, hanem azért, hogy a mai kamaszok és fiatal felnőttek ne rejtőzködjenek a másságuk miatt! És ne hagyjanak ki egyetlen adandó alkalmat sem, hogy akár a közvetlen környezetükbe levő sráccal (hogyha persze ő is akarja), akkor megtörténhessen a dolog.

 

2. Nekem immáron 28 éve van barátom! Igaz, hogy jó néhány évvel fiatalabb nálam, de boldog vagyok vele! 

 

3. Bár tény, hogy jó néhány kalandom volt nekem is az első időszakban, de az utóbbi 10-15 évben nem! A kísértés azóta is többször megvolt pedig, de mégsem lett (szerencsére) semmi több.

Előzmény: regiember (11818)
regiember Creative Commons License 2017.12.24 0 0 11818

Szevasz, nekem nagyon tetszene, egy Te  irányodba kényeztetés

Előzmény: VaBeni53 (11816)
VaBeni53 Creative Commons License 2017.12.24 0 0 11817

Várom az építő kritikákat a történetemre!

Előzmény: VaBeni53 (11816)
VaBeni53 Creative Commons License 2017.12.23 -1 1 11816

Egy történet így karácsonyra.

 

14 éves voltam, amikor az egyik kosaras csapattársammal (2 évvel idősebb volt velem) megegyeztünk, hogy az edzőtáborba, az egyik este kiverjük egymásét. Ez az utolsó előtti este meg is történt. Másnap este fordult elő először, hogy egy olyan fiú bújt hozzám, akivel NEM vagyunk vérségi (sőt másképpen sem) rokonok. Akkor este én elég korán -szinte elsőként- lezuhanyoztam, hogy korán ágyba bújjak, mert az U14-es csapatnak már másnap reggel fél 8-kor edzése volt. Nekik, vagyis az U16-osoknak csak háromnegyed 10-kor volt. Azt sem tudom, hogy Dénes mikor ment el fürödni, de amikor visszajött, arra felfigyeltem, mert befeküdt mellém az ágyba és átölelt. Nagyon furcsa volt az egész. Nem tudtam mire vélni sem azt, amit Deni csinált, sem azt a bizsergést, ami átfutotta a testemet. Már majdnem visszaaludtam, amikor a fiú elkezdte a nyakamat, majd a hátamat puszilgatni (mondhatnám-írhatnám azt is, hogy csókolgatni). Egyre furcsább érzések hatalmasodtak el rajtam. Az a finom puha, de mégis enyhén borostás arcú fiú mit akarhat vajon tőlem. Elkezdtem megfordulni, eközben ő megint elindult a derekamtól felfele, és ott csókolt, ahol csak ért. Amikor elérkezett a számig és megcsókolt, akkor az hiába tartott mindössze 4-5 mp-ig, mégis azt éreztem, hogy végre megvalósult az, amiről már évek óta álmodom, vagyis az, hogy egy másik fiú csókol meg. Ahogy abbahagyta, először mélyen a szemébe néztem, majd újra megcsókoltam. Isteni érzés volt, ahogy ajkaink újra egymásba fonódtak. Én még mindig az álmaim egyfajta beteljesülését éreztem a részemről, viszont olyan érzéseim is voltak, hogy az ő részéről ez többet jelent egyszerű csóknál. A smár közben hogy, hogy nem, de a péniszemet kezdte el a takaró alatt, a bokszeremen keresztül masszírozgatni az egyik kezével. Az pedig elkezdett engedelmesen merevedni, amit Dénes természetesen észre is vett. El is kezdte kitakarni, majd a bokszerből kiszabadítani. Aztán egyszer csak már azt vettem észre, hogy a farkincám már a szájába van és nem éppen pihentető állapotban. A fiú hevesen szop, én meg óhatatlanul is, de nyögésemmel támogatom, majd az ondómmal megajándékozom őt. Szerintem 2-3 cl-nél több nemigen jutott neki. Nem is adta fel rögtön és tovább szopott. Aztán egy jó órával később kb. a kétszeresét kapta tőlem. Sajnos akkor abbahagyta. Folytatás ebben a táborban sem volt. Legalábbis vele nem!

Mans&Boys Creative Commons License 2017.12.23 0 2 11815

Tartva az ígéretemet, folytatom a történetemet.

 

Ahogy haladtunk előre az időben és melegedtünk egyre jobban össze, úgy volt egyre jobb érzés, amikor Miki mellettem volt és mérhetetlenül rossz, amikor tőlem távol volt. Egyre jobban úgy éreztem, hogy beleszerettem a fiúba, aki majdhogynem feleannyi idős volt akkor, mint amennyi én. Drága jó Mikike 17 éves volt, míg jómagam (Gergő) 30 éves voltam. De, ahogy szokták azt mondani: Szerelemben a kor nem számít! Ez egyre erősebben jelent meg.

 

A következő hetekben, hónapokban egyre rendszeresebben szökött ki hozzám a koleszból hétköznap is, de hétvégéket is egyre többször velem töltötte szerencsére velem, így nem nagyon kellett hiányolnom a bőre illatát, a teste melegét mellettem. Eltelt jó pár hónap. Elérkeztünk a 18. születésnapjához, amit édes kettesben töltöttünk. Megleptem kedvenc kajájával (csirkepörkölt nokedlivel) és kedvenc (csoki és eperízesítésű) tortájával. Aztán egy jót pezsgőztünk. Egy kis összebújás, majd együtt alvás. Másnap valamikor a délelőtti órákban arra ébredtem, hogy a kamaszfiú éppen kielégít. Nem is telt el sok idő és elélveztem. Löveltem a spermát rendesen. A szája és a teste is spermás, enyhén gecis lett. Aztán megcsókolt, majd én lenyaltam róla a szerszámomból származó anyagot. Sajnos ő néhány órára elment, de amikor kora este visszajött, akkor majdhogynem ott folytattuk, ahol korábban abba hagytuk. Sőt! Egy kis anállal meg is koronáztuk a dolgot. Az aktív fél szerepét Miklós játszotta és remekül csinálta. Először simogatott, ujjazgatott, tágítgatott. Óvatos volt, mint egy tyúk, aki a frissen tojt tojását védi. Isteni volt!

 

Bocsánat a késői órában küldött történetért. Amennyiben kifejésében aggályt lát, szívesen kifejtem majd a következő történetemet!

Előzmény: Mans&Boys (11797)
VaBeni53 Creative Commons License 2017.12.20 0 0 11814

Én 64 éves vagyok. Történetem van bőven. Vannak kollégiumi és nem kollégiumi is. Majd osztok meg részleteket is.

Mans&Boys Creative Commons License 2017.12.18 0 0 11813

Ma nem ígérem 100%-ra, de még karácsony előtt lesz!

Előzmény: regiember (11811)
Mans&Boys Creative Commons License 2017.12.18 0 0 11812

Írtam!

Előzmény: fussforest10 (11810)
regiember Creative Commons License 2017.12.18 0 0 11811

szevasz engem érdekelne minél több van, (desszert)

Előzmény: Mans&Boys (11797)
fussforest10 Creative Commons License 2017.12.18 0 0 11810

trafalgar10@cock.li

köszi!

Mans&Boys Creative Commons License 2017.12.18 0 0 11809

fussforest10

 

Írtam volna neked privátban, de ez jött vissza:

Üzenetét nem sikerült kézbesíteni, mert a(z) emailcím cím nem található, vagy nem tud leveleket fogadni.

 

Én elvi okokból nem osztom meg ezt az emailcímet itt.

 

Jelezd itt, hogyha újra jó lesz az emailcímed és akkor írok!

Előzmény: Mans&Boys (11807)
Mans&Boys Creative Commons License 2017.12.18 0 0 11808

A történetemet a következő napokban tervezem folytatni!

Előzmény: Mans&Boys (11797)
Mans&Boys Creative Commons License 2017.12.18 0 0 11807

Írtam volna neked privátban, de ez jött vissza:

Üzenetét nem sikerült kézbesíteni, mert a(z) emailcím cím nem található, vagy nem tud leveleket fogadni.

 

Én elvi okokból nem osztom meg ezt az emailcímet itt.

Jelezd itt, hogyha újra jó lesz az emailcímed és akkor írok!

Előzmény: fussforest10 (11806)
fussforest10 Creative Commons License 2017.12.18 0 0 11806

MansBoys,irnék neked,adnál egy elérhetőséget?

boybreastboy8589 Creative Commons License 2017.12.14 0 0 11805

Teljesen egyetértek veled!

Előzmény: Norbi196002 (11802)
boybreastboy8589 Creative Commons License 2017.12.14 -1 0 11804

Na ezt a mennyiséget nem hiszem, hogy az én történetemből szedted!

Előzmény: mattone1 (11800)
boybreastboy8589 Creative Commons License 2017.12.14 0 0 11803

Igen! Nagy részben igazad van! A mennyiségben nemigen van túlzás. Talán a második élvezésnél volt valamivel kevesebb. Igen! Érzetre sokszor jóval többet érezhet az ember a valóságosnak. Ezt viszont a történetátadásába nem szokták odaírni (én sem tettem).

Előzmény: karsiati (11799)
Norbi196002 Creative Commons License 2017.12.14 0 3 11802

Ha bárkit bármivel vádolni akarsz, akkor ezt szerintem minden olyan felhasználó nevében visszautasítom. A melegellenes részre pedig annyit: Ha nem tetszik a topik, akkor minek nyitottad meg?

Előzmény: Ritu77 (11801)
Ritu77 Creative Commons License 2017.12.14 -5 0 11801

Sziasztok! Hátha valakit érdekel! Eladó, Európa meleg paradicsomába ,2db retúr repülőjegy Gran Canaria-ra. Dátum:2017. december 26 - január 2-ig. A két jegy 300.ezer Ft körül van. Most 120.000 Ft a két jegy+ névmódosítási díj 37.400 Ft/ utas. Amennyiben érdekel várom jelentkezésed a korcsmaros.rita777@gmail.com -ra leveled.  🏝️🏖️✈️✈️✈️✈️

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!