Keresés

Részletes keresés

Swagman Creative Commons License 12 órája 0 0 12034

Te viszont nem folytattad a történetedet, ha jól látom, pedig a bevezető nagyon ígéretes volt. Várjuk a folytatást!

Előzmény: blue.etele (11990)
blue.etele Creative Commons License 12 órája 0 1 12033

Annyira hihetetlen, hogy mennyi embernek van ilyen története. Én itt vagyok Révfülöpön és nem jön senki sem, aki valami ehhez hasonlót szeretne művelni :D

Előzmény: Swagman (12032)
Swagman Creative Commons License 20 órája 0 1 12032

Köszönöm az elismerő szavakat és a bátorítást! Nos, akkor jöjjön egy újabb történet, ami egy kicsit azért ide is tartozik, mert az egyetemi éveim alatt esett meg egy vidéki strandfürdő zuhanyzójában, szintén külföldi alkalmi partnerrel.

 

Előtte szólnék a szexuális irányultságomról is, hogy a kalandjaim jellege érthetőbb legyen. Engem inkább a lányok vonzanak, tartós kapcsolataim (barátnők, feleségek) a női nem képviselőivel voltak és vannak. Viszont a férfi-szex sem közömbös számomra, ezért alkalmi kalandokba ezen a térfélen is bele-belekeveredek. Eleinte csak a váratlan helyzetekbe mentem bele, később magam is elébe mentem a dolgoknak. Ezek mind csak a szexről szóltak, ismeretlen partnerekkel. És persze megfelelő elővigyázatossággal. A Kinsey skálán* a kettes szintre tenném magam.

 

Visszatérve a sztorira: a strandfürdő zuhanyzójában jólesően verettem magam a vízsugárral, élveztem a fürdést - és a teljes meztelenséget. Hogy ez utóbbit még jobban kiélvezzem, a bőrt is hátrahúztam a farkamon, és kéjes, simogató mozdulatokkal szappanoztam magam testszerte. Körülöttem mások is voltak, de nem figyeltem oda. Egyszercsak észrevettem, hogy közönségem van. Egy ötven körüli férfi állt előttem, és feltűnően bámulta 22 éves - akkor még arányos - testemet, hol a szemembe, hol a farkamra nézve. A helyzet eléggé egyértelmű volt (főleg, mert akkor már csak ketten voltunk a zuhanyzóban), de tapasztalatlanságom miatt nem tudtam vele mit kezdeni, elnéztem mellette, nem vettem a lapot. Ő egy idő után visszalépett a mellettem lévő zuhany alá. Nekem viszont eszembe jutott, hogy hiba lenne nem élnem a lehetőséggel, ezért minden bátorságomat összeszedve onanizálni kezdtem. Akkor még gyors reagálású farkam egy pillanat alatt pompás erekcióba merevedett. A zuhanyzókat félig átlátszó drótüveg választotta el, a pasas jól láthatta tehát, hogy mit csinálok.

 

Nem is késlekedett. Ismét elém perdült, barátságosan megfogta a farkincámat és húzogatni kezdte. Profi volt, hihetetlenül jól csinálta. 'Ungarisch?' kérdezte, amiből az éles eszemmel kikövetkeztettem, hogy az ott jelenlévő osztrák turisták egyikével sikerült összefutnom. Közben én is megfogtam az övét. Neki nem állt fel, félkemény volt. Próbáltam én is húzkodni neki, de aztán kezdett eltölteni a magasabb dimenzióba emelő, tudat-elhomályosító kéj, ami már az orgazmus előfutára. Még le-lepislogtam a farkamra, amint egy gyakorlott kéz kényezteti - makkom ütemesen elő-előbukkant markából -, egyre jobban éreztem belül a csiklandós lüktetést, ahonnan már nincs visszaút - majd hatalmasat élveztem. Az élményt mentálisan is az egekbe emelte a tudat, hogy egy idegen ember előtt meztelenül állok merev, élvezettől lüktető pénisszel, és a keze által, elélvezek, ő pedig látja a legintimebb eseményt, ami férfival történhet: a spermám kilövellését és élvező arcomat.

 

Amikor visszanyertem a hétköznapi tudatomat, ő előttem állt, mosolyogva megsimogatta a csípőmet és szájon csókolt. Majd valami olyasmit mondott (a német nem az erősségem), hogy kint megvár.

 

Folytatás itt sem lett, mert a helyzet pikantériája az volt, hogy az akkori barátnőm is kint várt, és már meglehetősen türelmetlen volt... Ezért amikor felöltözve kiléptem az öltözőből, szegény osztrákot rá se nézve hagytam faképnél.

 

Pár órával később már a barátnőmmel szerelmeskedtünk, de ez a kaland is egyike azoknak, amit sohasem fogok elfelejteni...

 

Kinsey skála: Alfred Kinsey szexológus rendszere a szexuális irányultság meghatározására. 0 a full heteró, 6 a teljesen homoszexuális. Kinsey szerint az emberek többségében mindkét irányultság megvan.sbfuck68 Creative Commons License 27 órája 0 0 12031

Nagyon jó lenne, hogyha folytatnád!

Előzmény: KrisztoferArmin (12017)
sbfuck68 Creative Commons License 27 órája 0 0 12030

Szerintem is sokkal inkább legyen egy koleszen kívüli homoszex történet, mint egyéb eltévedt komment, hisz bár igen - első sorban koleszesnek lett nyitva, de látván az itteni hozzászólásokat, nagyon sok az azon kívüli komment is, amelyekre mentek like-k is és pozitív megjegyzések is. Sok minden függ attól, hogy egy történet hogyan van megfogalmazva. Te nagyon jól fogalmazol.

Előzmény: Swagman (12028)
KrisztoferArmin Creative Commons License 28 órája 0 1 12029

Szerintem, hogyha volt meleg kalandod és jól letudod írni, akkor jöhet kollégiumon kívüli történet is. Ahogy ugyanis látom, azért van itt ebben a topikban bőven olyan történet, amit maga az írója jelez, hogy nem kollégiumi, és mégis jól megfogalmazott sztoriért, valamikor a névtelen like-k, valamikor pedig a felhasználói névvel ellátott szöveges kérések, megjegyzések mennek rá. Egyszóval inkább egy kollégiumon kívüli történet, mint egy önhirdetés, párkereső komment.

 

Jöhetnek azok a történeteid is!

Előzmény: Swagman (12028)
Swagman Creative Commons License 2 napja 0 0 12028

Köszönöm! Sajnos folytatás nem lesz, mert ez a két eset volt az összes ideillő (kollégiumi) kalandom...

Előzmény: KrisztoferArmin (12026)
KrisztoferArmin Creative Commons License 2 napja 0 0 12027

Kedves vamossz96! Nagyon jó lenne, hogyha folytatnád! Bár szerintem azért a 13 like jól mutatja, hogy igény lenne a folytatásra.

Előzmény: vamossz96 (11947)
KrisztoferArmin Creative Commons License 2 napja 0 0 12026

Nagyon jók a történeteid! Izgalmasan írod le őket!

Előzmény: Swagman (12025)
Swagman Creative Commons License 2 napja 0 5 12025

A másik kaland is ezzel a diáktárssal kezdődőtt pár nappal később, szintén a zuhanyzóban. Ismét összefutottunk, ő pedig azt mondta, hogy menjünk fel a szobájába, egyedül van. A szobában rögtön a tárgyra tért: ledobta a fürdőköpenyét, látványos erekciója volt. Mögém lépett, lehúzta az én fürdőköpenyemet is, és már rakta is volna a hátsómhoz a farkát. Én azonban a múltkori aggályaim miatt nem hagytam, hanem megfogtam jókora péniszét, és húzogatni kezdtem. Vette a lapot, hanyatt lefeküdt a hátára. Bár addig kizárólag lányokkal szexeltem, el-elábrándoztam néha, hogy milyen lehet a farok másik végén lenni. Belém is nyilallt a felismerés, itt az alkalom. Mégpedig ilyen szép szerszámmal. Óriási volt az enyémhez képest, hosszú, vastag és egyenes. Nem volt kőkemény, inkább olyan, mint a főzőkolbász, de peckesen állt így is. Kreol színű volt, mint gazdájának az egész teste. Fekete fanszőrzete sűrű volt, és a fürdés után illatos. Gyönyörködtrm benne egy kicsit, majd izgatottan a szájamba vettem. Életem első aktív fellációja nagyon jólesett. Finom ízű, selymes bőrű+ makkja teljesen kitöltötte a számat, éppencsak egy kicsit tudtam mélyebbre engedni. Ezért inkább nyalogattam meg szívogattam. Mivel a farok nagy része kint volt, elkezdtem húzogatni is. Farka laza bőre lehetővé tette, hogy míg a makkja a számban volt, a kezemmel a teljes hossza mentén húzogathattam. Soha nem csináltam ilyet, de valahogy ösztönösen jött. Bele is feledkeztem, és megtapasztaltam az időtlenség érzését, ami csak a minőségi szex alatt szokott nálam előfordulni. Nem tudom, mennyi ideig csináltam, de egyszer csak nyögött egyet és intett a csuklójával. Ezzel jelezte korrektül, hogy élvezni fog. Kivettem hát a számból, és már jött is a spermája. Nem kilövellt, hanem kibuggyant, és lecsorgott a farka oldalán. Életemben először láttam másvalaki ejakulációját, és nagyon szép volt.

 

Ami ezután következett, az már felejthető. Fogott egy törülközőt és megtörölte magát, én meg rámutattam félmerev farkamra (a helyzet szokatlan mivolta miatt nem állt föl egészen). Ő annyit mondott, hogy intézzem el magamnak... Egyébként szinte nem is beszéltünk, ezen kívül csak annyit tisztáztunk, hogy ki honnan jött; ő Észak-Jemenből. A nevét sem tudom.

 

Az elutasítást tudomásul vettem és távoztam. Folytatás nem volt, de annak a szép faroknak a látványa még 30-35 év távlatából is előjőn néha.

 

Ennyi volt az én koleszos történetem.

Sw

Előzmény: Swagman (12023)
KrisztoferArmin Creative Commons License 2 napja -1 1 12024

Visszautasítom vágyaidat! Én nem társalgok magammal itt a topikban. Én olvasó és véleményező vagyok. Rólad meg ne beszéljünk. Írsz egy történetet még valamikor tavaly év elején azzal a lezárással, hogy folytatod, de szarsz a folytatásra. A szavahihetőségedet ez jól minősíti.

Igen! A történeteimet folytatólagosan írtam meg, ami nem azt jelenti, hogy magammal társalgok. Az, hogy volt néhány olyan kommentelő, aki képes volt megosztani a történeteimmel kapcsolatos véleményét, és ezekre reagáltam, az megint nem azt jelenti, hogy magammal kommunikálok.

Nem tudom megérteni az olyan kritizálókat, akik úgy kritizálnak másokat, akik nem tartják be a saját ígéretüket sem. 2017. februárjában megosztottál egy történetet itt. Az a történet megfogalmazását és átélhetőségét tekintve nagyon jó. A történetet úgy zárod le, hogy folytatni fogod igény szerint. Ezt azóta többen is jelezték neked. A folytatás viszont máig -2018.08.17- késik. Mást viszont nagyon jól tudsz megvádolni.

Tuti, hogy az elsők között leszel, aki lepontozza ezt a kommentemet (bár erre semmilyen bizonyítékot nem tudok majd szolgáltatni), mert képtelen vagy a saját ígéretedet betartani.

 

Üdv: KrisztoferArmin

Előzmény: notrun (12022)
Swagman Creative Commons License 3 napja 0 6 12023

Nekem két koleszos élményem volt. Nyolcvanas évek, külföldi (mit tagadjam: szovjet) egyetem, volt ott minden náció. A zuhanyzóba arabok is jártak, látványos méretű ivarszervekkel. Egyszercsak észrevettem, hogy az egyiküknek merevedése van a sarokban. Az én szervem mérete eléggé csekélyke, de ennek a pasasnak óriási volt, legalább 25-28 cm. Nem is meredt neki az ég felé, vízszintesen állt. Azért írok pasast, mert az arab diákok jó része már katonaviselt túlkoros volt akkoriban. Szóval az erekciója láttán némi kézi rásegítéssel  az enyém is felállt, mind a 12-13 centijével. Az arab ezt észre is vette, és amikor éppen kettesben maradtunk, odajött - képtelenül nagy farka ott lengett közvetlenül előttem. Tetszett. Tapasztalatlanságom miatt csak ostobán bámultam ki a fejemből, erre ő mögém került a zuhanyzó alatt, és éreztem, hogy a fenekem vágatához kezdte dörzsölgetni szappantól síkos makkját. Közben hátulról elkapta parányi falloszomat, és azt is huzogatta. Az én izgalmi görbém meredeken csökkenni kezdett, mert akkoriban kezdett a HIV-veszély tudatossá válni a társadalomban, és az arabok mint fokozott rizikófaktor szerepeltek a felvilágosításokban. A dörgölés nem volt rossz, de a farkam a húzogatás ellenére lekonyult. Ö már egyre határozottabban a lukamat böködte nyilvánvaló bbehtolási szándékkal, de szorosan összezártam, ezért nem járt sikerrel. Aztán hallottuk, hogy jöttek mások is az öltözöbe. Szétrebbentünk, s ment mindegyikünk a maga útjára. Egyikünk sem nyert kielégülést.

 

A következő - s utolsó - eset már egyetlen fokkal jobban sikerült, de az sem volt az igazi.

 

Elnézést, hogy nem izgalmasabb, pajzánabb, szerelmesebb a történetem, de talán még idefért.

 

Swagman

Előzmény: notrun (12022)
notrun Creative Commons License 3 napja -7 0 12022

Jól eltársalogsz magadban... Gratulálok, a topic a tiéd! :)

BorosRoKa69 Creative Commons License 5 napja 0 1 12021

Hát nagyon elgondolkodóba estem azzal kapcsolatban, hogy megosszam-e vagy sem ezeket a történeteimet. Nem azért, mert házasságban élek, és gyerekeim vannak (a feleségem és a gyerekek is tudnak ezekről), hanem pont azok miatt, amiket RM5906 már leírt itt.

Előzmény: BorosRoKa69 (11993)
BorosRoKa69 Creative Commons License 5 napja 0 1 12020

Kedves KrisztoferArmin! Tisztelt Ármin!

 

Most jársz 9 nagyon izgalmas történetnél. Ezeket viszonylag fiatalkorod -mint, ahogy az elején írtad 30 vagy- ellenére nagyon jól fogalmaztad meg és tagoltad is. Szerintem bele tudja az olvasó képzelni magát az akkori helyzetedbe, ami a történeteidnek csak még jobbat tesz.

 

Az, ahogy Józsefről írsz, az szívet melengető. Ha nem lőtted volna már az elején le, hogy szerelmed volt akkoriban a srác, akkor az írásmódodból ez kitűnik. Úgy érzem, hogy a történetbe még nagyon sok van, és hogyha ilyen jól fogalmazod meg azokat is, akkor mindenképpen folytasd.

 

Az eddigi mérleged nálam mindenképpen 9 történet és 9 like (+). Az, hogy van a történeteid mellett összesen 38 like-t és 15 dislike-t kaptál. Egyáltalán nem lennék meglepve azon, hogyha az utóbbi számból lényegében 9, vagyis történetenként 1 ugyanattól érkezett volna - de mint fentebb írtam # erre nem lehet bizonyítást közzétenni.

 

Kérlek folytasd a történetedet!

Előzmény: KrisztoferArmin (12017)
BorosRoKa69 Creative Commons License 5 napja 0 1 12019

Kedves RM5906! Szívemből írtál! Teljesen igazad van! Végre van egy olyan történetíró, aki arra használja ezt a topikot, amiért coito_erGO indította. Emellett nagyon jól fogalmaz. És még kéri is, hogy osszák meg a történetével kapcsolatos pozitív vagy negatív kritikákat. Te és Bhíma megtettétek a véleményetek közlését. (Én a következő -külön- kommentemben fogom megtenni.) Abban is teljesen igazad van, hogy vannak itt olyanok, akik szeretik a másikat lepontozni, és mivel ez név nélkül mehet, így még azt sem lehet megnézni, hogy milyen hozzászólásai voltak (esetleg éppen ebbe a topikba) korábban, míg hogyha a véleményét írásba közölné, akkor legalább a felhasználóneve látható lenne a kommentnél.

Előzmény: RM5906 (12018)
RM5906 Creative Commons License 5 napja -1 1 12018

Nem tudom, hogy kinek jó az, hogy notóriusan lepontozza a másikat. Ha pedig valaki leírja, hogy várja a pozitív és a negatív véleményeket is, akkor sz..ik rá megírni, de a dislike gombot megtudja nyomni. Ezzel viszont elveszi az ember kedvét attól, hogy bármilyen tapasztalatot megosszon az adott topikban. Én örömmel tapasztaltam, hogy van végre valaki, aki tényleg nagyon jól ír (irigylem is érte, hogy így megtudja fogalmazni az átélt történeteit), és képes némely olvasótárs lepontozni úgy, hogy nem ossza meg érveit, hogy mi nem tetszik a történeteiben.

 

Persze tudom, hogy mindenkinek más az ízlése és más a fontos egy történetbe. Valaki csakis a szexre (vagy a pornó részre) kíváncsi, van akit pedig valamennyire érdekel a háttér is. E kettő közti határt nagyon nehéz megtalálni, mert maga az író sem tudhatja, hogy mely olvasónak jön be inkább a sok háttér, kinek jön be a kevés vagy semmi háttér.

 

Tuti, hogy lesz olyan, aki lepontozza vagy esetleg jelenti ezt az írásomat a moderátornak anélkül, hogy végigolvasná és végig gondolná, hogy melyik a jó - Az, hogy a felhasználói nevemmel ellátott válaszomba leírom az adott topiktársnak, hogy mi tetszik a történeteiben, és mi nem, vagy csak név nélkül nyomok egy dislike-t, persze elismerem, hogy az utóbbi könnyebb és titkosabb.

KrisztoferArmin Creative Commons License 6 napja -2 6 12017

A reggel fél 8-as hivatalos ébresztő sem a drágámnak, sem nekem nem esett túl jól. Nekem inkább a fenekem fájt -de annyira szerencsére nem, hogy ne tudtam volna kényelmesen ülni rajta-, míg Józsinak a feje hasogatott rendesen. A tanári lebaszás sem maradhatott el. Persze akkor nem értettük teljesen, hogy miért teszik mindezt, de igazuk volt. De persze akkor és ott nem voltunk egyikünk sem ezen a véleményen, aminek hangot is adtunk. Emellett mindkettőnknek meg volt a maga baja, amire a gyógyírt nem mástól, mint a partnertől vártuk. De a kötelező programok miatt ebből csak este lehetett valami. Akkor viszont volt is.

 

22:15 - már az utolsó fiú (és jóval korábban az utolsó lány) is kijött a zuhanyzóból, amikor én bementem. Tudtam, hogy Jóska sem zuhanyzott, így kicsit húztam az időt, hogy hátha bejön. Nagyjából úgy 8-10 perc telhetett el, amikor a várva várt srác megjelent, hogy tisztává tegye magát. Úgy tettem, mint akit nem érdekel, de azért a szemem sarkából figyeltem őt. Amikor már bevizezte magát és éppen hátat fordított nekem, hogy elvegye a szappanát a tartóból, akkor odaléptem mögé és átöleltem. Aztán így szóltam: Édesem! Itt kezdődött minden, akkor ismétlődjön meg kicsit az. Ezután József hátrabiccentette a fejét, mire én megcsókoltam. Ekkor megfordult és ajkaink összeérintkezése nyomán heves csókolózásba bonyolódtunk. A smárolás kellős közepette a kezeink sem mentek szabadságra. A bal kezemmel a seggét, a jobbal a farkát vettem gyengéden kezelésbe. Ő is hasonlóan cselekedett. És ráadásul ugyanolyan formában.

 

Az egyetlenem faszának nem is kellett sok ahhoz, hogy magához térjen, és az a 3-4/1-1,5 cm hirtelen 8-9/2,5-3 legyen először, majd aztán tovább hizlalva magát már 11-12/3,5-4 legyen. Nem is nagyon tudtam ellenállni neki. Ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor nem is akartam. Szóval a következő pillanatban már arra lettem figyelmes, hogy előtte térdelek, és a heréit labdának nézve, a nyelvem segítségével az imént említett testrészével játszadozok. Aztán már szívogatom, harapdálom. Utána már a farka a számban a gigámat ütlegeli, miközben én a fejemet fel és le mozgatva éppen kielégítem. Az "édes" eredmény sem váratott sokáig magára. Úgy tört ki a sperma a farkából, mint a tűzhányóból kitörés előtt a láva. Soha nem éreztem még ennyire forrónak és ízletesnek sem a farkát, sem a belőle érkező nedűt. Aztán újabb csókban egyesültek ajkaink. Utána befejezve a tisztálkodást megtámadtuk a faházunkat és az ágyainkat. Mindketten megpróbáltuk a lehetetlent, vagyis azt, hogy a 'saját' ágyunkba aludjunk. Nem sokkal később, amikor éppen hátat fordítottam Jóska ágyának, hogy ne lássam azt a gyönyörű testét, akkor másodpercek múlva már az érintését éreztem a testemen. Rögtön melegség öntötte el a testemet és megfordultam. A gyönyörűségem szorosan magához ölelt, ahogyan én is őt. Egymás szavába vágva ismételgettük, hogy mennyire szeretjük a másikat, és milyen jó a másikkal lenni. A suttogó vallomásokat lopott csókok szakították meg. Aztán egymás karjaiba álomba szenderültünk.

 

A kapcsolatunk napra pontosan 1 évvel korábban kezdődött. Legalábbis az a része, ami végérvényen komoly volt és vallomásokkal járt. Valójában azonban az első (nem hivatalos) csókunk ekkor már meghaladta az 1 évet, bárcsak néhány nappal is, de így volt. Mi sosem az első csókot tekintettük a kapcsolatunk kezdetének, hanem az első szexet és a coming outunkat. Ennek meg ezen az estén volt az 1. évfordulója és kész!

 

Remélem ez a történetem is tetszeni fog.

 

Előzmény: KrisztoferArmin (12016)
KrisztoferArmin Creative Commons License 2018.08.12 -1 7 12016

A következő emlékezetes dologra már nem a kollégiumba került sor, hanem a táborban, vagyis bő 1 hónappal később. Eközben ugyan volt több randink valamint voltunk egymásnál jó néhányszor, de nem több. A tábor július 11 és augusztus 8 között volt. Ebben az időszakba beleesett a kapcsolatunk kezdetének évfordulója, amit tudtunk, hogy valahogy meg kell úgymond ünnepelnünk a kapcsolatunk 1 éves évfordulóját.

 

Ekkor 2004. július 25-ét vasárnapot írtunk és délután úgy 4 körül járt az idő, amikor kikéredzkedtünk a közeli éjjel-nappaliba. A tanárnő kiengedett minket. Mi persze (nem teljesen) véletlenül bent felejtettük a telefonjainkat a faházba. Persze ráfogva, hogy nálunk van. Mi nem éppen a boltba mentünk, hanem be a faluba. Találunk egy éttermet, ott megkajáltunk. (meg is lepődtünk mindketten, hogy kiszolgáltak minket mindennel -így alkohollal is-, mindenféle személyi ellenőrzés nélkül) Ott megvacsiztunk, ittunk egy üveg (nem gyerek) pezsgőt. Aztán tényleg bementünk egy kisboltba, ahol vettünk néhány doboz sört, amit megiszogattunk. Ezután úgy 8 körül indult egy diszkó, ahol egészen hajnal 1-ig buliztunk. Sok-sok ölelés, csók, flört is volt. Egyszer úgy 11 körül járhatott már az idő, amikor behúztam magammal Jóskát a mosdóba, ahol heves csókolózásunkat követően kezelésbe vettem a számmal a faszát is. Először nyalakodtam, majd hevesen szoptam. A szopás alatt életembe először nyeltem a pisijét is. Egyáltalán nem bántam, mert az is isteni finom volt. (Tudom, hogy nagyon sokakat megbotránkoztat ez, de azt is tudom, hogy vannak, akik szeretik is) Aztán cseppekben, majd vékony csíkként folyó állapotban volt szerencsém az isteni nedűjét is nyelni. Aztán valahogy úgy negyed 1 körül járhatott az idő, amikor ez újra lejátszódott, de akkor teljesen fordított volt a felállás. De ekkor tovább mentünk, hisz meg is dugott Jóska. Lián-pózba és gyorsan történt mindez. Erről a pózról érdemes tudni, hogy hasonlít is, meg nem is a misszionáriushoz. A liánban mindkét fél áll (vagy a passzív fél -ha van valami alacsonyabb eszköz akkor- támaszkodik), míg a misszionáriusban a passzív fél a hátán fekszik, míg az aktív pedig rajta (bár az utóbbi akár támaszkodhat is a kezén, amivel tehermentesíti a passzívot, akinek így nem kell plusz sújt magán éreznie).  Na szóval a lábaimmal szépen körbefontam a testét, hogy könnyebben és gyorsabban hozzám férjen ott hátul is. Bár az életem addigi legextrémebb, leggyorsabb, de mégis nagyon élvezetes anális aktusa volt. Közben szinte végig csókolóztunk, és még így is eltudta hagyni a számat egy-egy aprócska nyögés, amivel támogathattam az édesem cselekménysorát. Isteni érzés volt.

 

Aztán úgy negyed 3 körül értünk vissza -nem éppen teljesen józan állapotban, és a legnagyobb csendben- a táborba. A két ügyeletes körül az egyik bekísért minket a zuhanyzóba, majd a hálóhelyre, ahol lefektetett mindkettőnket. Persze külön-külön a "saját" ágyainkba, ahol nem sokáig maradtunk. Legalábbis én nem. Alighogy kiment a tanárnő, fogtam magam és átbújtam Józsi mellé és elkezdtem csókolgatni a mellkakasát, a nyakát, majd ahogy ajkaink összefonódtak a csók egyre hevesebbre váltott. Eközben a kezeink sem tétlenkedtek, hisz azok már a partner bokszerében jártak, hogy a farkincáját kezelésbe vehesse és ébresztőt fújjon neki. Ez sikerrel is járt. A drágaságom elég gyorsan elsült a kezembe. Nem győztünk nyalással takarítani az ágyát, majd összebújtunk és egy nagyon jót aludtunk.

Előzmény: KrisztoferArmin (12014)
RM5906 Creative Commons License 2018.08.11 0 1 12015

Nagyon jó történet! Mindenképpen folytasd!

Előzmény: KrisztoferArmin (12014)
KrisztoferArmin Creative Commons License 2018.08.10 -1 6 12014

A következő napon megkezdődött a Sulifoci-kupa is. A tornaterem mellett, a főudvaron (salakpálya), és a hátsó -kis- udvaron (betonpálya) voltak a meccsek. Lényegében felváltva történtek a meccsek.

 

A második meccsünkön az utolsó előtti percben fordítottunk. A gólt én lőttem. A gólöröm után már mindenki visszatért a középkezdéshez, amikor a drágám odapattant és megcsókolt. Ez igencsak meglepett minden jelenlevőt, köztük engem is. Aztán a meccs után az öltözőbe való belépés után, amikor rákérdeztem, hogy mire volt az jó, akkor válasz helyett újra megcsókolt. A pályás csókot visszautasítottam, de ezt már nem. Hát segített közben gyorsan megszabadulni a ruháimtól. Közben a többiek lassacskán végeztek a tisztálkodással és elhagyták a helyszínt, készülvén annak az átadására a következő csapatnak. Mi viszont még ezzel a gyönyörű sráccal az öltöző zuhanyozójába tartózkodtunk, ahol nem éppen csak zuhanyozásra használtunk. A drágám alulról is kényeztetésbe kezdett. Meg is ajándékoztam érte többszörösen. Aztán persze mi is elhagytuk a zuhanyozót és az öltözőt is. De ekkor még nem vonulhattunk teljesen el, hogy kettesbe legyünk, mert még volt aznap egy újabb mérkőzésünk. Ami az első kettővel ellentétben sokkal egyoldalúbb volt. Szerencsére a javunkra, hisz 7:1-re nyertünk, pedig előzőleg ettől a meccstől tartottunk a legjobban. De, azzal nem számolhattunk, hogy a legjobb és egyben leggólerősebb játékosuk az első percben egy vétlen mozdulatnál megsérül (később kiderült, hogy még súlyosabb is volt, mint amilyennek tűnt), ami fejetlenséget okoz náluk. Ekkor húztunk el 5 perc alatt 4 gólt lőve tőlük. Aztán 35 perc alatt lőttünk még 3-at és kaptunk 1-et.

 

A meccs után mi visszavonultunk, hogy élvezhessük egymás társaságát teljesen függetlenül a többiektől. Peti és Nándi még az asztalitenisszel volt elfoglalva. Emellett Nándi készült csapata első kézimeccsére is. Azt a néhány órát, míg a két srác visszatért a hálószobánkba, ami ebben az esetben a kollégiumi szobát jelentette mindannyiunknak, azt arra fordítottuk, hogy kényeztessük egymást határok nélkül. Először egy óvatos csók, ami hevessé vált. A smár közben a drágám nyelve először az enyémmel kardoskodott mielőbbi beljebb jutásért, ahogy az enyém is a szájába akart utat találni. Elég hamar sikerrel is jártak ezen terveikben. Aztán elkezdtem vetkőztetni az édesemet, amit nem gátolt, sőt elősegített, majd ugyanezt a szívességet magam is megtettem. Hát viszonylag nagyon hamar mindketten egy szál bokszerben álltunk egymás előtt. A szájon át lélegeztetés a nyelv segítségével tovább folytatódott, míg másfelől pedig a kezeink is aktivizálták magukat a másik nemi szervén. Ő a tökömet húzogatta, míg én pedig a heréit részesítettem masszázsba. Az élénkülésre sem kellett sokat várnia egyikünknek sem. Aztán. hogy teljes legyen a csodaszép dolog láthatósága számunkra, megszabadítottuk a másikat a péniszt már -nem is annyira- kissé visszaszorító bokszeralsójától is. Leírhatatlanul szép farok tárult elém. Nem is tudtam neki sokáig ellenállni és elkezdtem nyalogatni, szopogatni. Erre az egyetlenem megtisztelt azzal, hogy adott nekem a finom nedűjéből. A nedűje minden korábbinál melegebb, édesebb, sósabb és csípősebb is volt. Talán ekkor ízlett a legjobban! az aktus után úgy éreztem, hogy ezt az érzést meg kell, hogy osszam a drágámmal, így megcsókoltam. Utána összebújtunk egy kicsit. Józsi megint viszonylag hamar elaludt a karjaimban, ami egyszerre volt bosszantó és örömteli is. Bosszantó, mert vágytam volna valami gyors aktusra. Örömteli viszont azért volt, mert legalább a karjaimban tudhattam azt a drága srácot, akiért majd megvesztem. Peti úgy fél 6 körül ért vissza. Ekkor láttam valami furcsát a tekintetébe. Ez a furcsaság pedig, mintha valamiféle féltékenység lett volna. De nem tudtam, hogy rám Jóska miatt vagy a srácra miattam. (Erre majd még visszatérek egy másik történetben) Aztán úgy este 8 körül Nándi is visszatért. Már régen elaludt mindkét fiú, amikor a drágaságom felébredt. Ahogy felnézett, és ajkaink összesimultak, heves smárolásba kezdtünk. Aztán a srác elindult ezzel a tevékenységével lefele. Először a nyakam, majd a mellkakasomat érintette. Eközben a kezével a tökeimnél ténykedett. Nagyon nagy sikere volt ott is. Ezzel élt is. Hamar arra figyelhettem fel, hogy a farkincám már legkevésbé sem a szabadban van pihentető nyugalomban, hanem bizony Józsi a nyelvével öleli körbe, majd pedig a szájával kényezteti. Nem is telt bele sok idő, és már a spermám cseppekben, majd gejzírként távozott a péniszemből a szájába. Mindennek a végén újabb csókban egyesültünk, majd egymás karjaiban aludtunk (vagyis az ő ágya megint érintetlen maradt)

 

Lesz még folytatás (ha akarjátok)

Előzmény: KrisztoferArmin (12006)
KrisztoferArmin Creative Commons License 2018.08.10 -2 2 12013

Kedves RM5906!

 

Hát igen! Az bosszantó tud lenni, hogyha egy topikot a mélyen tisztelt látogató, kommentelő nem arra használ, amire azt megnyitotta a topikindító!

 

Igen! Az is lenne a háttér megosztásával a szándékom, hogy egyfelől felcsigázzam az olvasót, másfelől pedig ezzel magam is teljesen átélem nem csak az aktusok részét, hanem az egész történést.

 

Itt lényegében te is azt írod le (csak más szavakkal), mint amit Bhíma leírt már.

 

Igen! Azzal tisztában vagyok, hogy a Macival történt aktus az megcsalás volt. Az is igaz, hogy végig kínlódtam azzal, amit bűntudatnak nevezünk. Ezért is próbáltam meg kicsit kerülni Józsit, de a sors és a lelkiismeretem valamint a szerelem érzése, amit iránta éreztem, ezt nem engedte, ahogyan azt sem, hogy hazudjak annak a fiúnak, aki mindenre képes lett volna értem és a kapcsolatunkért. Nagyon meglepett a viselkedése. Attól féltem, hogy az őszinteségemmel csak azt érem el, hogy dob engem. Szerencsére nem így lett.

 

Ármin

Előzmény: RM5906 (12011)
KrisztoferArmin Creative Commons License 2018.08.10 -2 0 12012

Kedves Bhíma!

 

Nagyon szépen köszönöm a tömör és biztató soraidat. Ez azért nagy erőt ad abba, hogy folytassam a történetemet, mert van még miről mesélnem!

 

Ármin

Előzmény: Törölt nick (12010)
RM5906 Creative Commons License 2018.08.08 0 4 12011

Kedves KrisztoferArmin!

Tisztelt Ármin!

 

Szeretném én is megírni a történeteiddel kapcsolatos részletesebb véleményemet.

 

Először is boncolgassuk kicsit a like-k és a dislike-k számát! Ez 33 (like) és 11 (dislike), vagyis a pozitív háromszorosa a negatívnak. Ebből 6 (like), vagyis történetenként 1 (like) az enyém.

 

A saját indokaim:

 

1. Végre valaki stabilan arra használja ezt a topikot, hogy történetet osszon meg és ne párt keressen, vagy önmagát ajánlgassa.

 

2. Azok a kiegészítő dolgok, amiket felvázolsz és hozzávezetik az olvasót ahhoz, ami később le fog zajlani, az nagyon jó.

 

3. Igen! Vannak olyan könyvek, amiket az ember akár többször is szívesen olvas, mert olyan környezetben vagy helyzetben játszódik, amelybe az olvasó bele tudja élni magát. Vannak olyan filmek-filmsorozatok, amelyeket hasonló okokból (vagy éppen nosztalgiából) újból és újból nagyon szívesen néz meg valaki. Az, ahogy írsz Józsiról és a hozzáfűződő korábbi negatív érzésedről, majd arról, hogy abból hogyan lett életed első párkapcsolata. Arról, hogy miként változott meg első sorban miattad a fiú. Azt korosztálytól függetlenül sokan megirigyelhetnék és akár tanulhatnának is tőled! Ahogy (a szövegbe elrejtve) leírod a kinézetét, szinte megjelenik az olvasó előtt. (legalábbis előttem mindig megjelent, ahogy olvastam soraidat).

 

Térjünk át arra a részre is, ahol arról is, hogy megcsaltad őt! Igen, így kell nevezni, hisz egypár voltatok és te lefeküdtél egy másik sráccal. Az is igaz, hogy a flörtölgetés önmagában talán nem baj. De, ha egy srác a másikkal annak ellenére feltűnően flörtöl, hogy a célszemély foglalt, és arról maga a kezdeményező is tud, akkor felmerülhet az, hogy közéjük akar állni. Nálatok is ez volt! Az, hogy te játéknak fogtad fel, az volt az egyik hiba. A másik az, hogy nem ültél le beszélni a fiúval, hogy ez így nem jó, hisz te szereted Józsit. Az viszont mégiscsak mindent elárul a személyiségedről, ahogy akár még az aktus közben is kezelted ezt a dolgot. Nagyon kíváncsi voltál egyfelől Marci hozzáállására az ágyban (vagyis felkeltette a vágyad benned valami újra), de mégis végig az járt az eszedbe, hogy te nem vagy szingli, hisz ott van neked Józsi. Ez a bűntudat, ami benned megvolt. Aztán mégis őszinte tudtál lenni a párodhoz, ami nagyon becsülendő. Főleg tiniként. Az, hogy ezt Józsi kezelte, az viszont azt bizonyította, hogy mennyire szeret téged, és nem hajlandó semmi pénzért elhagyni.

 

4. Ahol párbeszédes rész van, ott a párbeszéd után szerintem kellene egy sorkihagyás, hogy szétválasztható legyen a dolog.

 

Összegzés:

Remek történetek, és várom a folytatást vagy folytatásokat! Remélem lesznek benne még fordulatok.

Előzmény: KrisztoferArmin (12006)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.07 0 4 12010

Kedves Ármin!

 

Nehéz megfogalmazni szavakkal. Ez olyan, hogy vannak könyvek, filmek, amiket olvasva/nézve különösen jó érzése támad az embernek. Talán az atmoszférája, miliője miatt. A részletek, amik ezt okozzák, nem is tudatosulnak. Tetszik, 'en bloc'. Ha mégis kellene valami konkrétum: az érzelmi-szerelmi aspektus az az írásaidban, amivel könnyen tudok azonosulni.

 

Bh

Előzmény: KrisztoferArmin (12009)
KrisztoferArmin Creative Commons License 2018.08.06 -2 0 12009

Tisztelt Bhíma!

 

Meg tudnád fogalmazni, hogy mi tetszik a történeteimben és mi nem? Meg köszönném, hogyha megtennéd! Nagy segítség lenne az nekem!

 

 

Üdvözlettel: KrisztoferArmin

Előzmény: Törölt nick (11995)
KrisztoferArmin Creative Commons License 2018.08.06 -2 1 12008

Tisztelt Élvezős!

 

Meg tudnád fogalmazni, hogy mi tetszik a történeteimben és mi nem? Meg köszönném, hogyha megtennéd! Nagy segítség lenne az nekem!

 

Amennyiben az én történeteimre gondoltál persze!

 

Üdvözlettel: KrisztoferArmin

Előzmény: Élvezős (12007)
Élvezős Creative Commons License 2018.08.06 -1 1 12007

Jó kis történet. :)

KrisztoferArmin Creative Commons License 2018.08.06 -2 9 12006

Elérkezett az utolsó két hét az iskolába. Ilyenkor különböző sportágakban (foci, kézilabda, röplabda, asztalitenisz) belső versenyeket rendezett az iskola. A döntőkre az utolsó tanítási napon került sor. Erre az időszakra megkeverték a szobabeosztásokat is. (Azt mondjuk sosem értettem, hogy miért.) Szerencsém volt. Maci és Norbi helyére Peti és (legnagyobb örömömre) Jóska került.

 

Az egyetlenemmel párban indultunk az asztalitenisz versenyen, amin ő indult egyéniben is. Az első két meccsét simán nyerte. Aztán jött az első páros meccs, amin az első szettet simán nyertük, a másodikat szoros küzdelemben elvesztettük, a harmadikat szorosan, a negyediket nagy fölénnyel nyertük. Aztán jött neki egy újabb egyéni mérkőzés, amin az első szettet nagyon nagy fölénnyel (+14) megnyerte, és a másodikban is jócskán vezetett (+8; 9:1), amikor egy rossz lépés után kiment a bokája és nem tudta folytatni a meccset. Kérdésessé vált a páros folytatás is. De, mivel a két meccs között 3 óra volt, így megpróbálkozott a párosban újra asztalhoz állni, de már az első szett közben látszódott, hogy nem fogja végig bírni, így a szett végén (amit el is buktunk 4 ponttal 17:21-re) feladtuk.

 

Na innen jön a lényeg. Felérve a szobába bekentem izomlazítóval nem csak a megsérülő bokáját, hanem a másikat is. A kenőcsöt a legnagyobb óvatossággal masszíroztam bele neki. Aztán a drágám köszönetképpen átölelt. Ebből, hogy hogyan lett csók azt én sem értem, de valahogy az lett. A következő pillanatban ugyanis már arra lettem figyelmes, hogy a kezem a háta helyett az arcán, majd az állánál van. Ezzel felemeltem a fejét, és ahogy ajkaink közeledtek egymáshoz, szájaink önálló életre kelve csókra kerekedtek, aztán úgy ahogy azt kell, össze is fonódtak. Nagyon heves csókot váltottunk. Volt néhány hevesebb csókunk már, de ennyire hosszú (vagy 6-7 perc) és heves még sosem. Aztán elkezdtük egymást vetkőztetni, miközben a smárolás tempójából kicsit visszavettünk, de azzal le nem álltunk, csak arra a nagyjából 15-20 másodperce, míg a pólóinkat a másik levette. Eközben, amikor csak tudtuk, már a partnerünk középső testrészét is kezelésbe vettük. Masszázsba részesítettük annak minden egyes részét. Az sem tétlenkedett pihenőállásban sokáig. Ahogy egyre jobban élénkült meg a középső helyen található szervünk, úgy kezdtünk el 69-be fordulni, aztán kézről szájra váltani. Az édesem elkezdte kicsit harapdálni a heréimet, ami izgatóan is hatott rá. Ezzel egyidejűleg én sem hagytam lankadni a péniszkéjét. Szinte egyszerre kaptuk be. Velem ellentétben ő azonnal nagyon hevesen kezdte el a kényeztetésemet. Nem is volt ezzel bajom. Sőt! Úgy éreztem, hogy "végre hazaértem"! Sokkal nagyobb biztonságban éreztem magam, mint néhány héttel korábban Macival, pedig Jóska az óvatossága mellett sokkal merészebb is volt Marcinál (Nem elírás, hanem a fiú polgári neve volt ez). Ez biztos azért volt, mert Józsival kettőnk között kétoldalúan működött a vonzalom, amihez komolyabb érzelmek is társultak. Szóval! A szopásnak nagyon hamar isteni következménye lett. Először néhány cseppet kaptam tőle és adtam neki. Aztán újabb csepegtetés következett a részemről, míg belőle gejzírként tört ki a finom, ízletes nedű! Alig bírtam nyelni és szopni is. A spermájánál csak a farka volt finomabb -legalábbis ebből a szempontból. Aztán ezt a finom nedűt szétkente rajtunk, így egy-egy nyalás is volt. A nyalás végeztével mélyen a szemembe nézve szuggerált. Nem is tudtam ellenállni annak a gyönyörű barna szemének, és pirosló szájának. Közelebb húztam magamhoz, és ahogy ajkaink összeértek, már minden magától jött. Olyan hosszan, olyan hevesen nem smároltunk, mint ekkor. Közben a kezeink a partner testét járták körbe, míg a nyelveink egymással voltak elfoglalva és azzal, hogy utat törjenek maguknak egyre beljebb. Nagyon jó érzés volt. Ami azután következett az már álomba illő volt. Ahogy misszionáriusba fordultunk, és Józsi elkezdett egyszerre kényeztetni elölről és hátulról is, mintha csak egy tapasztalatlan újonc volna, aki most akarja kipróbálni mindazt, amit korábban esetleg videókban látott, pedig jól tudtam, nem egy újonc, hisz már nem először voltunk ekkor együtt. Ennek ellenére mégis jól esett nekem az, ahogy közeledett hozzám minden cselekedetével együtt. Az egyetlenem hátulról némi ujjazással indított, míg szemből ott csókolt, ahol csak ért. Az ujjazás közben a másik kezével a farkamat kényeztette egy ideig. Bár nem volt egyszerű dolga, hisz hogy elősegítsem a behatolását, a lábaimat a vállaira tettem, ahogy egyre közeledett a behatolás végpontja, úgy húztam a hátán egyre jobban össze a lábaimat. E miatt persze már a farkincám kényeztetéséről le kellett, hogy mondjak, hisz már nem fért hozzá.  Nem bánkódtam nagyon emiatt. Én egyébként a fenekét részesítettem masszázsba, ami nagyon jó volt. Aztán megtörtént a behatolás. Az utójáték alatt szinte végig csókolóztunk. Az aktus után elmentünk lezuhanyozni, majd összebújtunk egy kicsit. Aztán egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy az édesem erősen hortyog. Elaludt a karjaimban, mint egy kisgyerek az anyjáéban. Már vagy 4 órája alhatott a karomban, amikor Peti megjött. Elég hangos típus volt. Legnagyobb csodálkozásomra erre nem ébredt fel Józsi. Aztán megérkezett úgy 1 órával később Nándi (a harmadik szobatárs - őt még nem említettem) is. De a drágaságom ebből sem vett észre semmit. Már a két fiú is (ki-ki a saját ágyába) lefeküdt, és elaludt, amikor a szerelmem felébredt. Én még ébren voltam. Egy hosszú csók, amelyet először egy rövidebb, majd egy újabb hosszú követett, majd aludtunk tovább. Másnapunk hosszúnak ígérkezett, hisz kezdődött a sulifoci.

 

Innentől már más történet!

Előzmény: KrisztoferArmin (12002)
fgtzhg Creative Commons License 2018.08.06 0 0 12005

Óvatos volt mint egy menyét :"D :"D no comment...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!