Keresés

Részletes keresés

attika_9595 Creative Commons License 3 napja 0 4 12499

Nekem nagyon hiányoznak a koleszévek. Nagyon sokat mértük össze a farkainkat,vertük közösen,vagy épp szopattak a srácok engem. Miután egyszer rájöttünk (6-an voltunk srácok),hogy mindd bisexek vagyunk,egy szobába kértük magunkat a következő éven (5 fős szobák voltak,úgyhogy az egyik srác csak átjárt)

Az elején megegyeztünk,hogy összemérjük a farkaink,akinek a legnagyobb,az lesz a szobafőnök,a legkisebb pedig a szobaszolga

Messze nekem volt a legkiseebb,úgyhogy nagyon sokat használtak a srácok. Titokban ment minden,de gyakorlatilag naponta volt valami,2 éven át. Nagyon hiányoznak azok a napok

Iceheart1 Creative Commons License 2024.03.30 0 1 12498

Kedves SzuperBandee2! Tudom hogy egy ideje már ki raktad ezt a posztot, s mélységesen sajnálom amit érzel, s amiben vagy!  S erről beszélned kellene, ahogy többen írják egy szakemberrel, vagy valaki mással akiben megbízol! Ha gondolod szívesen beszélgetek erről veled, mert ebben több van, minthogy néhány szóval leirjuk véleményünket! Ha úgy gondolod és érzed, szívesen beszélgetek veled a témáról! Sok erőt és  kitartást kívánok Neked! Fel a fejjel👍

Előzmény: SzuperBandee2 (12495)
Rick Bauer Creative Commons License 2024.02.24 0 1 12497

Pszichológusként én is azt javaslom, hogy keress fel egy szakembert, akivel fel tudod dolgozni ezt. dilemmát.

Előzmény: SzuperBandee2 (12495)


lacilaci78 Creative Commons License 2024.02.23 0 1 12496

szerintem érdemes lenne szakemberhez fordulnod - és utána akár párterápia (de legalábbis egy/több beszélgetés a feleségeddel, akár az egész szituációra is kitérve; te tudod milyen ember a nejed, mennyire elfogadó, stb)
Nem vagyok se agyturkász, se semmi, de biztosra veszem, hogy részemről a biszexualitáshoz (vagy minek nevezzem) biztosan van köze hozzá, hogy a hat évvel idősebb unokatesóm fajtalankodott a ~10 éves énemmel.

Előzmény: SzuperBandee2 (12495)
SzuperBandee2 Creative Commons License 2024.02.22 -2 3 12495

Sziasztok!

 

 

Mivel ebben a csoportban homoszexuális kérdésekkel foglalkoztok és leginkább homoszexuális vagy biszexuális emberek írják le élményeiket én heteroszexuálisan segítséget kérek tőletek. Sajnos amit én átélek nem nevezném élménynek.. Maximum negetív élménynek.

Jelenleg (is) erős kényszergondolatokkal kűzdök amit "részben" egy gyerekkori élmény váltott ki belőlem.. De nem a gyerekkorban.

Hogy érthető legyek. 

9-10éves koromban bátyám (4 év van közöttünk) rávett engem, hogy "papás-mamást" játszunk. Ami annyit takart, hogy részben meztelenül (kisgatya nélkül, takaró alatt) feküdtünk és imitáltuk, hogy csókolózunk. Részemről nem volt semmilyen szexuális töltete a dolognak. Tudtam, hogy valami van benne.. Amit a nagyok csinálnak.. Ami tabu valahol.. S akkor nem is volt tőle bűntudatom és semmi. Tesóm nevében nem tudok nyilaktozni, hogy mit élt át. Ugyanazon a napon kétszer "játszottuk" ezt rövidke kis időre. Semmi több ebben nem volt és soha többé nem volt ilyen "élményem".

Szorongó, magányos gyerek voltam mivel van egy szembetegségem és mindig bántottak miatta. Nyáriszüneteket szemkorházakban töltöttem. Nagyon magányosan, egyedül éreztem magam. Introvertált emberré váltam. Nincsenek barátaim és nem igazán bízom meg senkiben. Vagy nagyon nehezen.

Ennek ellenére fejlődött a szexuális orientációm. Esetemben a heteroszexualitás felé. Voltak lányok akikbe plátói módon igaz, de nagyon szerelmes voltam. S olyanok is akikhez közeledtem de nem lett belőle semmi. Kevésnek éreztem magam... A szemem miatt nagyon.. nem tetszettem magamnak. Magas sovány gyerek voltam.

A problémám a 20-as éveim elején kezdődtek, mikor egy kapcsolatom egy lánnyal csúnya véget ért. Egyik nap még találkoztunk és együtt voltunk a másik nap meg levélben csak úgy kidobott.... Próbáltam vele megbeszélni, de nem tudtam. Tudom az ő sekélyessége nem az én gondom, de akkor másképp éltem meg a dolgot. Visszatért belém a nem kellek senkinek, mert ilyen meg olyan vagyok. Egyedül vagyok megint... S tudatalatt a mély lelki válságomban bevillant a gyerekkori "élményem" bátyámmal. S elkezdődött a kényszeresség.. mindenféle gondolatok, hogy én biztos, hogy akkor homoszexuális vagyok, mert akkor 9-10 évesen ez történt velem. Szorongás az adott szituációban felhozta bennem ezt és társította a bennem lévő negatív érzelmekkel. 

Megjegyzem semmiféle homofóbiám nincsen. Teljesen elfogadom a homoszexualitást.. Sőt úgy gondolom, hogy jobb barátaim is lehetnének egy homoszexuális emberben, mint egy heteroszexuálisban talán, mivel a legtöbbjük biztosan sok vívódáson ment át, míg elfogadta önmagát. De ugye nekem nincsenek barátaim :). Ez már mindegy is.

Visszatérve a történethez. 

Nekem sosem voltak szexuális vonzalmaim és vágyaim saját nemem iránt. De a kényszergondolatok spiráljába mindenféle hülyeségeket összehord az agyam amikor elragadnak ezek az énidegek gondolatok. Mindig próbálom pro és kontra módon megmagyarázni egy kényszert.. Ideig óráig elvagyok majd jön a kisördög, hogy -de biztos, hogy így van? Nem csak áltatod magad? és stb...és jönnek a következő agyament hülyeségek a homoszexualitással kapcsoaltban.

Mellesleg már nem vagyok fiatal.. (öreg se talán.. a kettő között :) ). 

Elmentem szexuálpszichológushoz aki (már nem emlékszem milyen módon) de akkor megtudott nyugtatni, hogy heteroszexuális vagyok és engedjem el ezt.

Valahogy lassan elengedtem. Nem azt mondom, hogy nem jutott eszembe kényszergondolat utána, de tudtam kezelni.. S tudtam normálisan élni. S valóban a heteroszexuális irányultság izgatott fel. 

Megnősültem.. Lett két szép gyerekem...

De a házasságom válságban van (került).. Valójában ezt a részét sem oldottam meg még.. 17 éve vagyunk együtt. Megszokás.. illetve a kor előrehaladtával előkerült a libidó csökkenés.. illetve a merevedési zavar... Illetve egyéb okok miatt szorongás és már már depresszió állandósult bennem.

S újra előtört bennem a múlt.. Szorongás (miért van a merevedési zavar? Miért nem kívánom már úgy a feleségemet, mint azelőtt?) feltört a régi lemez.. Homoszxualitástól való félelem... 

Megint vannak kényszergondolataim.. S bár tudom, hogy mi vagyok és hogy vagyok, nem igazán változik bennem a dolog.. Zavar...S mintha most nem tudnám ezt a dolgot igazán elengedni. 

Bár mellette van egyéb problémám is (házzasági válság, depressziós lehangoltság a mindennapokban, életcél hiánya stb), nem egy a végleges elengedés.. És a gyerekkori "élmény" megint eszembe jutott és indult minden előről. 

Hol jobb, hol rosszabb a kedvem emiatt (is).

Az ok, amiért ezt megosztom itt (remélem nem gond), az az, hogy kíváncsi vagyok, hogy homoszexuális vagy biszexuális szemmel, hogy látjátok a helyzetemet?

Valójában mi az amit érzek, és miért? 

Mi az amivel talán végleg lecsendesíthetem magamban ezeket a kínzó érzéseket és gondolatokat?

Ennyi hülye érzés és gondolat miatt teljesen megkérdőjeleztem magamban, hogy mi is vagyok valójában akkor? Most akkor tényleg nem vagyok hetero, ha megint itt tartok?

Volt, hogy már "betegesen" de azt teszteltem..figyeltem magamon, hogy ha találkozok egy férfivel, sráccal s, ha jóképű is mi a testi reakcióm rá? De míg ezek a gondolatok nem zavartak ezt nem csinátlam.... 

Sosem kerestem homoszexuális tartalmakat iterneten, sehol.. 

Katonaságon sem voltak ilyen dolgaim és vágyaim.. Nem értem, hogy mi váltotta ki bennem ezt a szorongást, de már felőről nagyon. 

Úgy gondolom, hogy, ha homoszexuális vagy biszexuális vagyok akkor legyek az.. Nem zavar.. Csak már legyen elég.. De sajnos így sem tudok valamiért meggyugodni.... :(

Tudom teljesen más típusú "élményt" illetve állapotot írtam itt le nektek. Ezért elnézést kérek, ha valakit ez sért vagy zavar.

Viszont, ha lehet értelmes válaszokat írjatok, ha valaki írna rá.. A proli, buta, bunkó hozzászólásokra nem vagyok kíváncsi. Így is megvannak a magam démonai.

Köszönöm, hogy elolvastad. Szép napot!

 

Padzso Creative Commons License 2024.01.30 0 4 12494

Szerintem kíváncsiság miatt vannak sok embernek hasonló kalandjai és egyáltalán nem érzem ezt gáznak.

Lányoknál jobban elfogadott ez, amit nem értek.

Nekem viszonylag sok kalandom volt, nem is bánom! Mindegyik jó volt valami miatt.

Előzmény: 1kettő3 (12488)
Pinte007 Creative Commons License 2024.01.23 0 0 12493

Szivesen beszélgetnék erről a témáról!  pinte07@freemail.hu

bmx 4 ever Creative Commons License 2024.01.22 0 2 12492

Így már kevésbé érzem magam furcsának hogy voltak ilyen kalandjaim kb ugyan annyi idősen mint ahogy leírtad , a legelső csak egyszeri alkalom volt de utána egy velem kb egy idős sráccal ugyan abban az időben jártunk napközis táborba , ez idő alatt minden nap játszottunk egymáséval , pontos magyarázatot én sem tudok rá adni hogy miért de jól esett és a mai napi szívesen gondolok vissza rá. 

Előzmény: 1kettő3 (12488)
gery8888 Creative Commons License 2024.01.22 0 0 12491

Valakit biztos ott is zavart a történet. Törölték...

Előzmény: Rick Bauer (12490)
Rick Bauer Creative Commons License 2024.01.21 0 0 12490

Mi történt a topic-oddal?

Előzmény: gery8888 (12489)
gery8888 Creative Commons License 2024.01.21 0 0 12489

Szia!

 

Sokatok unszolására nyitottam új topicot: https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9254457

Előzmény: Ryatti (12487)
1kettő3 Creative Commons License 2024.01.20 0 5 12488

Alapvetően heterónak érzem magam. Viszont gyerekként (10-12 évesen) voltak iskola öltözőben és hasonló helyeken egymás farkával szórakozós élményeim. Nem tudom nagyon megmagyarázni, hogy miért, de tetszett nagyon. Miután a saját farkam felfedeztem, izgalmas volt másét is. Más méretű, más formájú stb.
Ti mit gondoltok, miért vannak ilyen kalandjai sok embernek?
Egyébként több ex csajomnak is voltak ilyenek, amikor tiniként mentek a pizsi partik és ők is hasonló dolgokat csináltak. Van egy exem, akit elsőre az egyik barátnője nyalt ki, szóval ez nem csak a tini fiúknál megy szerintem.

Ryatti Creative Commons License 2024.01.20 0 2 12487

Nagyon sajnálom, hogy törölték a topikjaidat! Kétszer olvastam végig az összes topikok és a te történeteid voltak a legszinvonalasabbak! Valójában ezek a történetek kolis ill. ebbe a témába illő írások voltak! Nem hiszem, hogy most jobb hogy hetekig, hónapokig esetleg évekig nem lesz senki aki majd történetet írjon. Szerintem hosszban is megfelelö volt, de annyi semmirekellő iromány itt maradt! Jó lenne ha valahová feltöltenéd akár a Wattpad rá csak tedd közzé a helyét kérlek! Ne hagyd abba az írást, mert nagyon tehetséges vagy! 

Rajongód!

Előzmény: gery8888 (12483)
dicksucker972 Creative Commons License 2024.01.03 0 1 12486

Ez komoly??? Itt tartunk??? Szánalmas.... 

Előzmény: gery8888 (12483)
szemi1127 Creative Commons License 2023.12.29 0 1 12485

Esetleg tudnánk privátban beszélni.Mail címem: szgdszemi@outlook.com A gqulty-ra vagy telegramra is kirakhatnád a részeket.

 

Előzmény: gery8888 (12483)
szemi1127 Creative Commons License 2023.12.28 0 1 12484

Nagyon sajnálom. Főleg, hogy máshol nem található meg, a sztori így befejezetlen marad. Privátban sem küldenéd el?

Előzmény: gery8888 (12483)
gery8888 Creative Commons License 2023.12.28 0 2 12483

Az admin törölte :( Így elveszett a lelkesedésem is. Nem tervezem sem folytatni, sem újra feltölteni. 

Előzmény: szemi1127 (12482)
szemi1127 Creative Commons License 2023.12.25 -1 0 12482

Tudja valaki, hogy hova tüntek a D&D szerelmi történet részei?

Világos, hogy nem ide való volt sokak szerint, de nem tudom hol lehet fellelni, mert nekem tetszett.

Pinte007 Creative Commons License 2023.12.14 0 1 12481

Jó volt a történeted! Ha gondolod beszélgethetnénk!  pinte07@freemail.hu

Előzmény: zolkun (12478)
zolkun Creative Commons License 2023.12.13 0 0 12480

Nem! Ez volt az első és utolsó.

Előzmény: Padzso (12479)
Padzso Creative Commons License 2023.12.13 0 0 12479

Kellemes történet 🙂 

Azóta volt még kalandod fiúval?

Előzmény: zolkun (12478)
zolkun Creative Commons License 2023.12.13 0 8 12478

Sohasem voltam homoszexuális, de egyszer volt egy ilyen élményem. Végzős voltam a középiskolában és egy nyári táborba mentem. Négyes faházakban voltunk elszállásolva, de a miénkben csak hárman voltunk. Egy idősebb magas fiú és egy kis fiatal vékony szőke srác volt a szobatárs. Már első nap a strandon feltűnt, hogy a szőke fiú Laci folyton utánam jön és lopva nézeget. Azt hittem csak egy erősebb idősebb fiú társaságára vágyik aki esetleg megvédi ha baj van. Estére már kezdett kellemetlen lenni hogy mindig ott van ahol én. Azután a zuhanyzóban mikor csak ketten voltunk megkérdeztem mi a baja velem. Csak tetszek neki és szeretné megmosni a hátam felelte. Mellbe vágott a dolog! Egy nálam 3 évvel fiatalabb srác ilyet mondjon. Azt hitem hülyéskedik, de ahogy rám nézett láttam a szemén hogy így gondolja. Nemet mondtam. Este még nem jött meg a szobatárs beszélgettünk. Furcsa volt, sohasem beszéltem még egy ilyen nyíltan meleg fiúval. (akkoriban még nem volt használatban ez a kifejezés csak simán a B**i) Eléggé kellemetlen volt mert nem igazán tudtam miként kezeljem a helyzetet. Elmondta hogy mindig is a fiúkat szerette. A lányok csak oviban és csak addig míg meglátta mi van a bugyijukban. Akkor este még nem, de később elmondta hogy 11 évesen volt az első kapcsolata egy 16 éves fiúval. Vele élte át az első orgazmusát is. Másnap is sokat voltunk együtt, de mint barátra tekintettem rá és úgy is kezeltem. Este megint bejött utánam a zuhanyzóba, pedig direkt vártam sokáig hátha elalszik. Megint felajánlotta hogy megmossa a hátam. Annyira esdeklőn nézett hogy megengedtem neki. Persze semmi más kötöttem ki. Megtette és nem tolakodott,de megkért hogy én is az övét. Rendben megvolt. Már indultunk volna vissza, de megállított és azt mondta komolyan tetszem neki és szeretne lecumizni. Megint az az esdeklő tekintet. Nem. Nem hiszem, hogy feláll és el sem tudom képzelni válaszoltam. Amúgy már néhányszor volt benne részem barátnőim által, de hogy egy fiúval... Csak egy kicsit kérlelt. Beleegyeztem bár el sem tudtam képzelni hogy bármi is összejön neki. Tévedtem. Először nagyon lelombozó volt, ha rá gondoltam, de olyan jól csinálta, hogy szinte rögtön felállt. Eléggé sokára mentem el. Mikor ki akartam húzni nem engedte, de csak nagyon finoman szopta és közben a kezével a golyóimat kényeztette. (Két vagy három napja nem ürítettem ki a tárat mert épp nem volt bnőm és kiverni sem volt kedvem. Szóval jól teli engedtem a száját.)  Közben a másik kezével észrevettem hogy a kis farkincáját izgatja. igazából nem is volt olyan kicsi kb. átlagos mint az enyém, de nagyon vékony és kicsi kerek makkja volt.  Nemsokára ő is elkészült összevissza fröcskölt mint egy elszabadult tűzoltócső. Sohasem láttam még ennyire messzire spriccelni farkat. Igaz nem is sokat láttam élőben csak egy pár barátét még régen mikor együtt masztiztunk valami pornóra. Sohasem gondoltam volna hogy egy fiú ilyen jól csinálja. Lefekvés után még beszélgettünk egy kicsit de már nem volt olyan kényelmetlen a helyzet. Azt akarta hogy még egyszer csináljuk. Jó volt tehát oké ha neki így jó. A széket a kilincs alá tettem ha megjönne a szobatárs nehogy lebukjunk. Feltérdeltem az ágyra ő keresztbe fordult és ismét megtörtént. Olyan áhítattal nézett rám mintha valami hatalmas ajándékot kapott volna. Megesett rajta a szívem megfogtam a farát és húzigálni kezdtem. Egyszer már volt ilyesmiben részem. Egy gyerekkori barátommal masztiztunk és kipróbáltuk, de hamar abbahagytuk mert nem volt olyan jó mintha magunknak csináltuk volna. Másodszor volt a kezemben másé. Kicsit fura volt., de nem kellemetlen. Megint lenyelte és megint megvárta míg teljesen lelankad és már egyáltalán nem lüktet. Közben ő is elment újra. kérte hogy fogjam még és simogassam. Ő is ezt tette velem. nagyon finoman csinálta és jó volt pedig élvezés után mindig nagyon érzékeny. Neki még percekig lüktetett és még mindig jött belőle egy-egy csepp. Így ment egy hétig. legtöbbször a zuhanyzóban az utolsó fülkében késő éjjel.  Néha a parton a nádas mögött néha pedig a faházban ha nyugi volt. Soha nem volt olyan bnőm aki ennyire ügyesen szopott volna mindig hatalmasakat élveztem. Egyszer megkért hogy dugjam meg, de nem ment mert fél merev volt és mire odajutottunk teljesen lelankadt. (Nem sokkal azelőtt volt egy bnőm aki nem akarta elveszíteni a szüzességét és így maradt az orál és a popsiszex, de nem igazán volt jó mikor orgazmusa volt mindig azt hittem letépi tőből a farkam úgy szorította.) Nem próbáltuk többször. Én sem kaptam be soha az övét mert nem volt hozzá ihletem, bár egyszer megkóstoltam milyen az ő spermája. A kezemről nyaltam le egy kicsit. érdekes hogy az enyém kissé sós az övé pedig szinte édes volt. Ha nem tudtam volna mi az akkor még talán kellemesnek is mondhatnám. Szóval ennyi volt. A tábor után nem folytatódott néha véletlenül találkoztunk, de nem esett szó a történtekről azután teljesen eltűnt. egyszer rákerestem a közösségi médiában, valyon mi lehet vele, de nem találtam. Nem azért mert akarok valamit csak kíváncsiságból hogyan alakult az élete. Azért írtam meg itt hátha olvas ilyen oldalalkat és magára ismer.

 

Pinte007 Creative Commons License 2023.12.08 0 1 12477

Ez tetszett! Nekem is volt hasonlóban részem..ha van kedved kibeszélhetjük!  pinte07@freemail.hu

kopipi Creative Commons License 2023.12.07 0 6 12476

Bár nem koleszos de... Volt egy gyerekkori barátom, már oviba is együtt jártunk és az iskolába is egy osztályba. Sokat voltunk együtt, néha náluk aludtam néha ő nálunk, szóval együtt nőttünk fel. Nem voltak titkaink egymás előtt néha együtt masztiztunk stb. Egyszer náluk voltunk hétvégén. A szülei nem voltak otthon. Egész nap  játszottunk este fürdés után lefeküdtünk és szóba került a szex. Lement az apja szobájából hozott egy pornóújságot amit nemrég fedezett fel. Akkor úgy 13-14 évesek voltunk. Akkoriban még nem voltak videók ilyesmi és ilyen újságok sem gyakran. Szóval elkezdtük lapozgatni és nagyon felizgultunk levettük a gatyát és elkezdtünk masztizni. Mikor egy olyan képet láttunk amin egy nő szopott, felmerült hogy jó lenne egyszer kipróbálni. Azt mondta barátom hogy meg kellene próbálni egymással. Mindig én voltam a bevállalósabb, tehát én kezdtem. Csak kipróbáljuk nem csináljuk végig ez volt a megállapodás. A számba vettem és elkezdtem szopni a kis farkát. (Kb. egyforma méretünk volt olyan 14 centi és 4 vastag az övé az enyém kicsit rövidebb de vastagabb.) Felsóhajtott és azt mondta nagyon jó érzés, csináljam még. Négyet vagy ötöt húztam még rajta mikor éreztem hogy megremeg és betolja végig a számba és beleélvezett. Hirtelen nem tudtam eltávolodni tőle mert fogta a fejem. Szóval teleengedte a számat. Azt hittem elhányom magam mire sikerült kiköpni a farkát és amit belém engedett. Utólag rájöttem nem is volt rossz íze. Nagyon haragudtam rá, mert nem erről volt szó. Azután ő következett, de én nem élveztem a szájába és nem is engedte volna. Tényleg nagyon jó volt és máskor is csináltuk. Utána nem csináltam ügyet ha beleélvez a számba, de ő sohasem engedte, csak az arcára és a kezébe élveztem. Volt hogy kivertük egymásét, de az nem volt olyan jó. Azután mikor nagyobbak lettünk és elkezdtünk csajozni már nem érdekelt a dolog és nem is folytatódott. Mindketten heterok vagyunk, de azt hiszem mindenkinek voltak valamilyen homo élményei. 

notrun Creative Commons License 2023.12.01 0 0 12475

Ne tétovázz, mert telik az idő! ;)

Előzmény: fiataloroszlan (12474)
fiataloroszlan Creative Commons License 2023.11.28 0 2 12474

sajnos nekem nincsenek történeteim :/
mert még azóta se próbáltam ki... viszont egyre jobban izgat

van egy-két olyan perc, amikor annyira nem bírok magammal, hogy simán ráülnék valaki farkára, ha előttem lenne

Törölt nick Creative Commons License 2023.11.23 -1 0 12473

De amelyik hozzászólásra válaszoltál:

 

Az elejét olvasva normálisnak tűnt, de utána a poszt végén ez magáért beszélt.

 

"egyszer egy tini srác próbálkozott, de beszóltak neki „otthon is gatyában zuhanyozol” aztán levetette, egy másik fiú meg zuhanyozás nélkül akart elmenni, de az öltözős rászólt kötelező a zuhanyozás a fiú ledobta a gatyát, és ment tusolni.Ha egy srác ebben az uszodába megy, el kell fogadnia a közös meztelen zuhanyozást."

 

Aki ilyet hangsúlyoz az nem úszni, kondizni stb. megy oda, hanem valami beteg kukkoló. És azt hiszem nem is fiatal meg férfias testű.

 

Épp ezt akarják JOGGAL elkerülni.

 

Elég nehezen kimagyarázható az amikor uszoda, kondi stb.. kapcsán a legfontosabb valakinek a meztelen zuhanyzás látványa. Mindegy úgy is érti aki akarja, azt hiszem te is.

 

Nem akarok vitát nyitni, nem fogok oda-vissza reagálgatni csak leírtam ami evidens.

 

Koli, kondi esetén 99,9%-ban rendben is van.

Előzmény: Meztelen pasi * (12458)
Törölt nick Creative Commons License 2023.11.23 -1 1 12472

Mindegy, hogy hol van ez az uszoda, vagy nem? Oda akarsz menni nézelődni??

 

Hogy miért takargatják úgy magukat ahogy írtad szerintem elég egyszerű.

Nem szeretné egy férfi sem, főleg ha heteró, hogy kövér, öreg, ronda férfiak bámulják. Még meleg sem.

 

Konditerem öltözőjében, zuhizójában nincs ilyen baj, mert oda jellemzően fiatalabb korosztály jár, leginkább 40 alatt és főleg igényes, izmos férfiak. 

 

A kollégiumban pedig fiatalok laknak. Max egyetemisták. Na ezért más ott mint az uszodában.

 

Sok normálisan kinéző fiatal van, ha nem is izmos, akkor vékony, de akin van is felesleg az sem egy vén öreg aki bámulja a fiatalokat.  Ennyi!!!

Ott meg főleg kondiban persze, hogy könnyebben vetkőznek le.

Előzmény: Meztelen pasi * (12458)
dunaifiúú Creative Commons License 2023.11.20 0 2 12471

 

Történetem nem régi, felvettek az egyetemre nem volt hely a kollégiumban albérletbe költöztem. Az albérletből busszal jártam az előadásokra. Azt vettem észre, hogy gyakran velem egy időben a buszra szokott várni egy 20-25 év körüli nagyon jóképűsrác, átlagos termetű, sötétbarna hullámos félhosszú hajú, többnyire bőrdzsekit és farmert viselt. Láttam, hogy szeme sarkából megnéz, persze én is megnézem a helyes srácokat. Aztán elkezdtünk köszöni egymásnak „helló, helló” semmi más nem volt. Ahogy többször láttam egyre többet gondoltam arra, vajon jó teste lehet, hogyan nézhet ki ruha nélkül?

Egyik nap az albérlet felé tartottam busszal, a srác szintén azon a buszon utazott nem messze ült tőlem és telefonált. Annyit meghallottam „szerda esténként uszodába szoktam menni.” Ez főnyeremény, ma szerda van mondtam magamban, én is ott leszek! Fürdőruhában mindenképpen látni fogom, jó lenne meztelenül is látni, de sajnos az uszodából sokan zuhanyozás nélkül mennek el, meg sokan fürdőruhában zuhanyoznak az öltözői tusolóban is. A srác hogyan fogja csinálni? Estefelé izgatottan pakoltam össze az uszodai cuccom: fürdőruha, papucs, törölköző tusfürdő közben arról ábrándoztam, hogy záróra előtt a sráccal egyszerre tusolunk teljesen meztelenül az uszodában, de jó lenne ehh….!

Amikor az uszodába értem láttam, hogy a srác már tempózik a medencében szabályosan úszott kitartóan én is úszni kezdetem. Amikor kijött a medencéből láttam, hogy csinos fürdőruha van rajta, jóa felsőteste, combjai izmosak. A szauna felé vette az irányt a szauna nem naturista, de utána mentem. Beléptem a szaunába helló-helló te is szoktál járni kérdezte, szeretek úszni jó esik tanulás után neki meg munka után. Mondta, hogy egy cégnél dolgozik üzletkötő22 éves lakást bérel, az estéi gyakran unalmasak, én meg másodéves egyetemista vagyok válaszoltam.  A szaunázás után sporttáskáját a vállára dobta és az öltöző felé indult. Na mi lesz, mit fogok látni izgatott lettem, vártam egy-két percet vettem a táskám, és az öltöző felé mentem.

Az öltözőben nem láttam a srácot, benéztem a tusolóba láttam, hogy táskája a fogason van, tusfürdő meg az egyik szappantartóban, de ő sehol. Beálltam a tusfürdővel szemközti zuhany alá elkezdetem a zuhanyt beállítani még gatyában voltam. Aztán a WC felől jött láttam, hogy váratlanul érte, hogy ott talál, beállt velem szemben állítgatni kezdte a zuhanyt aztán elzárta és gyorsan kiment, a táskáját nem vitte vissza kell jönnie gondoltam. Mért csinálta zavarban van,nem akarja, hogy meztelenül lássam? Én mindenképpen meztelenül fogok zuhanyozni levetettem a fürdőgatyám és elkezdtem tusolni, nem lenne szép, ha visszajön, aztán gatyában tusol engem meg kukkol.

Egy perc múlva a srác visszajött rám nézett, háttal beállt a szemközti zuhany alá, megnyitotta csapott aztán komótosan oldani kezdte fürdőruhája zsinórját, aztán határozott mozdulattal lerúgta a gatyát és háttal állva elkezdett tusolni. Bejött…..mondtam magamban, záróra előtt a jóképű 22 éves üzletkötő sráccal egyszerre tusolunk teljesen meztelenül ez királyság!!  

Fantasztikusan jó segge volt, domború izmos, sima, farpofák között hosszú vágás, szappanozni kezdtem magam vele szemben állva, és beszélgetést indítottam akkor ő is velem szembe fordult intime borotvált volt,vérpénisze kb 5-6 cm-es átlagos vastagságú, zacsija nagy. Ő is szappanozni kezdte felsőtestét amikor férfiasságom szappanoztam ő is, mindketten hátrahúztuk a fitymánkat amit csak az öltözéskor húztunk vissza. Mondtam, hogy én mindig lefürdők uszoda után,ő is válaszolta nem érti azokat, akik gatyában tusolnak, ennyire nem lehetnek a férfiak egymás előtt prűdek. Láttam, hogy teljesen felszabadult élvezi, hogy előttem tusolhat teljesen meztelenül. Aztán háttal fordult megint előrehajolt és lábát kezdte szappanozni zacsija combjai közé lógott mekkora golyói vannak nem semmi, igazi „tökös srác” segge jól szétnyílt nem tudtam eldönteni, hogy ez a tisztálkodás része, vagy felhívás egy keringőre? Türtőztetnem kellett magam nehogy felálljon a cerkám.

Felöltöztünk ő meghívott az uszoda kantinjába, hogy igyunk meg egy sört, elfogadtam. Szakított a barátnőjével azóta többször néz pornót, a férfi szereplőket is meg szokta nézni, „nem zavar, ha zuhanyozás közben megnéznek, nézzen, ha valakinek tetszek.” Igen, ahogy sejtette nem közömbösek számára a fiúk, hogy meg tud nyílni, délelőtt még nem is ismertük egymást, most mennyi mindent elmondott magáról. Aztán ő is én is hazamentünk.

 

Jó egy hétig nem láttam a srácot a buszmegállóban, pedig folytattam volna az ismerkedést, ilyen balszerencsés csak én lehetek! Aztán hétvégén egy éjszakai szórakozóhelyen összefutottam vele, nagyon megörült, hogy találkozott velem kezet nyújtott és átölelt igaz kicsit kapatos volt. Megittunk még egy rövidet megsimogatta a kezem sugdosni kezdett a fülembe, mondtam, hogy induljunk el, nem messze lakom menjük fel hozzám, van jó italom meg zenét is hallgathatunk. Ez hatalmas ötlet mondta, ezt az alkalmat nem fogom elszalasztani mondtam magamban. Útközben vártalanul kibökte:smároltam már sráccal, volt orál, és meg közös hoki „de seggem még szűz egy férfias srác elvehetné szüzességem.” A lakásban ittunk még egyet elkezdtem vetkőzni mondtam táncolok előtted pucéran erre röhögött vetkőzz Te is, nem kellet biztatni hamarosan mindketten meztelenül voltunk.

Elveszem a szüzességedelőkészítelek előtte beöntést adok!! Miii? Sosem kaptam még beöntést, azt nem kérek, hidd el jó fog esni, az análhoz hozzátartozik. Bekísértem a fürdőszobába, belehajoltattam a kádba és gömbölyű popójába két kiadós beöntést adtam, a második után már tiszta víz jött.

Készen vagyunk, a szobában ágyra térdeltettem, kicsit megpaskoltam a hátsóját, lyukát bekrémeztem, gumit húztam 20 cm-es farkamra, törzsét  előredöntöttem, aztán farkam hátsójába toltam. Ütemesen elkezdtem dugni ő is izgalomba jött, teste megremegett lúdbőrös lett, majd forró, nagyokat nyögött sóhajtott, farka megmerevedett teljes extázisba volt, egyszerre élveztünk el olyan hangosan lehet, hogy a szomszédok is meghallották, magja messzire spriccelt. Fantasztikus volt ahh…..!!

Utána rendszeresen szexeltünk volt minden imádta, ha dugják, szép hónapok voltak…….. Aztán cége külföldre helyzete és vége lett.

 

 k

Padzso Creative Commons License 2023.11.10 0 9 12469

Nekem az első élményem táborban volt, hatodikos koromban. Egy hetet töltöttünk ott és négyen voltunk egy szobában. Az első este amikor mentünk zuhanyozni, szóba került a szégyenlőség, hogy melyikünket ki látta már meztelenül és hogy mindegyikünk pucéran fog-e fürödni.  Mindannyian azt mondtuk hogy egymás előtt nem szégyenlősködünk és így is volt. Levetkőztünk, megnéztük egymást és fürödtünk. Persze beszélgettünk a fejlődésünkről, mert volt akinek egyáltalán nem volt szőrös, egyik fiúnak épphogy, kettőnknek meg elég sok szőrzetünk volt már. A méretünkről is szó volt, ami nagyjából egyforma volt. Nem állt fel senkinek. Aztán este még a szobában szóba került a maszturbálás, ki szokta csinálni. Mindegyikünk, mint kiderült. Úgyhogy hamar arra került a sor, hogy elkezdtük verni: "én kiverem,Ti?Én is...én is...Józsi Te?Oké" Elkezdtük és végig szexuális dolgokról beszélgettünk. Az is szóba jött hogy kinek jön már sperma és mennyi. Akkor este engem már nagyon érdekelt hogy lássam ahogy veri valaki. A következő napon a legjobb barátommal elég sokat beszélgettem a maszturbálásról és elmondtam neki hogy jó lenne végig látni egymást. Megbeszéltük hogy ketten megcsináljuk és el is mentünk egy félreeső helyre. Elkezdtük verni, aztán ő mondta hogy kíváncsi milyen másét megfogni és meg is tettük. Vertük egymásnak és úgy élveztünk el. Attól a pillanattól kezdve másra sem tudtam gondolni és ő sem, sokszor szóba került. A többi napokon is megcsináltuk, annyira tetszett mindkettőnknek. Aztán az utolsó este még egy közös négyes is volt, de nekünk akkor is azon járt az eszünk, hogy egymásnak sokkal jobb csinálni. Senkinek nem mondtuk el. Számomra ez nagyon meghatározó élmény volt. Remélem ürültük, hogy itt megosztottam Veletek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!