Keresés

Részletes keresés

65t.KaCsa Creative Commons License 2018.03.12 -4 8 11900

Mindenek előtt újra meg kell, hogy köszönjem mindazoknak a támogatását, akik a + jel 'megnyomásával' tetszésüket fejezték ki a történeteimmel kapcsolatban.

 

Visszaolvasva a két korábban leírt történetemet, még mielőtt rátérnék a kollégiumi dolgokra, lenne még egy diszkós sztorim ebből az időből, amit elmesélnék nektek.

 

Nagyjából 2 héttel az előző események után újra elmentem diszkóba. Délután 5 órakor nyitott, én úgy fél 7 körül értem oda. Nyár volt (július közepe), így elég lengén voltunk öltözve. A három fiút látásból már ismertem. Kettő közülük az iskolatársam volt. A három srác nem volt más, mint Ádi (21) és unokatestvérei, vagyis Gabi (18) és az ő öccse, Ferike (16).

 

Gabi: 170-175 cm, 70-75 kg, barna szem, hosszú barna haj, finoman kidolgozott felsőtest, izmosan szexi lábak (versenyszerűen atletizált, amatőr sportlövész is volt)

Ferike: 160-165 cm, 55-60 kg, kék szem, vállig érő szőke haj, izmos felsőtest és karok, szép lábak (úszott, duatlonozott és aquatlonozott)

 

Na szóval, az este folyamán iszogattunk, beszélgettünk, poénkodtunk. Én megpróbáltam mindhárom fiúval flörtölni. Ádinál nem értem egyáltalán célt. Gabi egyszer belement, egyszer nem. Ferike viszont mindig viszonozta a flörtjeimet.

 

Már úgy éjfél után járhattunk időben, amikor Ferike egyszer kiment a mosdóba, ahova alig 0,5-1 perc után követtem. Vizelés közben megfogtuk egymásét. Jó érzés volt megint egy másik fiú faszát a kezembe fogni. A fantáziám is rögtön beindult, hogy még mit is lehetne azzal csinálni. Aztán kézmosásnál ő volt gyorsabb. Még nem is végeztem, amikor azt éreztem, hogy átölel és csókolgatni kezd. Erre megfordultam, ajkaink egymásba fonódtak, nyelveink a másik szájába indultak a maguk útjára. Eközben a kezeim sem nyughattak. Elkezdtem a farmerját kikapcsolni, majd azt lehúzni. Utána először még a bokszeren keresztül a heréit/faszát masszírozni. Amikor már éreztem, hogy egyre nagyobb a kezemben a dudor, akkor az alsóját is lehúztam, majd letérdeltem elé és először a heréit vettem kezelésbe a számmal, majd pedig a faszát egyre jobban bekapva, egyre mélyebben szoptam. Örültem, hogy egy újabb fasz van a számba. A fiú egyre hevesebben nyögött, ami még nagyobb pozitívum volt. A szopásomnan megint 'ízletes' vége lett.

 

Alig 1-1,5 órával azután fordult a kocka. Gabi jött be utánam a mosdóba. Először úgy csinált, mint aki számon akar kérni, hogy miért flörtölgetek vele és az öccsével. De már ez alatt láttam a szemébe, hogy kényszert érez másra is. Így provokatíve megcsókoltam. Ő viszonozta. Aztán már csak arra lettem figyelmes, hogy előttem térdepel és éppen a szájával elégíti ki a pöcsömet. Nagyon jól csinálta, amit meg is háláltam neki.

 

Érdekes éjszaka volt ez így.

 

Most már tényleg jön az első koleszes történetem!

Előzmény: 65t.KaCsa (11898)
65t.KaCsa Creative Commons License 2018.03.11 -3 0 11899

Mielőtt folytatnám a történetem!

 

"Sziasztok kedves topiktársak! Engem mindekni csak KaCsa -nak hív. A keresztneveim kezdőbetűinek kapcsolatából jött ez a becenév. 53 éves leszek nyáron. Nagyon kicsi -már 3. osztályos- koromtól voltam egészen 23 éves koromig kollégista. 2 bátyám és 4 öcsém született. A bátyáim már mindketten 60 felett vannak. Az öcséim közül a legidősebb idén ünnepli az 50., míg a harmadik öcsém pedig a 40. életévét, vagyis van némi korkülönbség a családban. Apám 16, anyám 17 volt, amikor a legidősebbik, és 44 ill. 45 évesek, amikor a legfiatalabb tesóm született. Apámnak sokszor 3-4 munkahelye is volt. Anyu sem ült itthon 3 évig egyikünkkel sem, sőt legalább 1, de inkább 2 munkahelye volt neki is. Amint tudtunk, mi is jártunk dolgozni. Én is már 14 éves koromtól jártam."

 

Sajnos a bevezetőm részben igaz csak. A legidősebb bátyám 64 éves lenne idén, de már 10 éve nincs közöttünk sajnos. Anyám volt 16 éves, amikor ő (már mint a néhai bátyám) született. Az édesapám pedig 19 éves volt. A legidősebb és a legfiatalabb tesóm között 28 év (volt/lenne) a korkülönbség. Édesapám súlyos betegség után idén 21. éve, hogy nincs közöttünk, míg édesanyám októberben múlt 5 éve, hogy elhunyt.

 

A következő hozzászólásomban már a történetemet folytatom.

Előzmény: 65t.KaCsa (11896)
65t.KaCsa Creative Commons License 2018.03.10 -3 7 11898

Szép napot! köszönöm mindazoknak, akik eddig like-olták a történetemet, vagyis akik ki(is)fejezték a tetszésüket.

 

Robiék (20) társaságában volt egy velem egykorú srác, akinek a következő két mondat volt a szavajárása: "Kapd be a faszomat!" és "Szopd le a farkamat (dákomat, pöcsömet)!" Miután én megtapasztaltam, hogy milyen, ha egy ilyen testrész van az ember szájába, és nagyon tetszett nekem az érzés, nem sokáig türtőztettem magam, és többször visszaszóltam Levinek: "Kit akarsz te szopatni?" vagy "Vedd elő!" A fiú egyre vörösödött. Nem tudtam, hogy a dühtől, vagy a titkolt vágyai miatt, esetleg mindkettő miatt. Aztán úgy hajnal 1 körül járhatott az idő (legalábbis szerintem), amikor a kamaszfiú kiment a WC-re, ahova alig 2 perc elteltével én is követtem. Belépve, megláttam, hogy a piszuárnál éppen ereszti ki a dolgot. Én odaléptem mellé, mintha én is pisilni akarnék. Ahogy elővettem a farkam, megláttam, hogy mintha megélénkült volna az övé. Ekkor átnyúltam és megfogtam azt. A fiú először összerezzent, majd kővé meredt. Nekem sem kellett több. Magam fele fordítottam és átöleltem. Arra számítottam, hogy ellök magától és felpofoz, majd kiszalad. A legnagyobb döbbenetemre ez nem így lett, hisz a srác is átölelt. Ez kissé felbátorított, és miközben az egyik kezemmel a hátát simogattam, a másik kezemmel a heréit masszíroztam, elkezdtem a nyakát, majd az arcát puszilgatni -vagy fogalmazhatunk úgyis, hogy csókolgatni-. Erre sem vált ellenségessé, így egyszer csak már az ajkaink összefonódásával csókolózni kezdtünk. Nekem korábban csak lánnyal volt hasonló. Ég és föld volt a kettő között a különbség. (egyébként lánnyal sosem jutottam csóknál tovább) A fiú csókjában egyszerre volt érezhető a mérhetetlen düh, de a vágy is. A csók olyan heves volt, mint amilyet korábban még soha sem tapasztaltam. (szerintem egy lány/nő nem tud így csókolni) Levi még mindig lehúzott nadrággal, és bokszerrel volt. A jobb kezemmel egyre inkább azt érezem, hogy Levente farka egyre jobban merevedik és vastagszik, így behúztam magammal egy angol WC-s fülkébe, majd letérdeltem elé és elkezdtem őt leszopni. A fiú pedig nyögött, mint egy k...a, ami viszont csak erősített engem abban, hogy élvezi ő is azt, ami történik. Aztán jött belőle minden, ami jó és finom. Ezt követően fordultunk, és immáron ő kényeztetett engem, ott középen is. Nagyon szerényen kezdett, de hevessé vált. Nagyon jó érzés volt, hogy végre valaki engem is kényeztet úgy is. Remekül csinálta. Meg is lett a jutalma.

 

Innen veszi kezdetét a kollégiumi sztorijaim sora. Nagyon érdekes lesz. Remélem, hogy ez, és majd azok tetszeni fog-fognak.

Előzmény: 65t.KaCsa (11896)


kverti1 Creative Commons License 2018.03.10 0 2 11897

*Szinte faltam

De remélem, hogy így is érthető volt. :)

Azért írtam 3 részletben, mert az időm így engedte.

Előzmény: kverti1 (11895)
65t.KaCsa Creative Commons License 2018.03.09 -3 8 11896

Sziasztok kedves topiktársak! Engem mindekni csak KaCsa -nak hív. A keresztneveim kezdőbetűinek kapcsolatából jött ez a becenév. 53 éves leszek nyáron. Nagyon kicsi -már 3. osztályos- koromtól voltam egészen 23 éves koromig kollégista. 2 bátyám és 4 öcsém született. A bátyáim már mindketten 60 felett vannak. Az öcséim közül a legidősebb idén ünnepli az 50., míg a harmadik öcsém pedig a 40. életévét, vagyis van némi korkülönbség a családban. Apám 16, anyám 17 volt, amikor a legidősebbik, és 44 ill. 45 évesek, amikor a legfiatalabb tesóm született. Apámnak sokszor 3-4 munkahelye is volt. Anyu sem ült itthon 3 évig egyikünkkel sem, sőt legalább 1, de inkább 2 munkahelye volt neki is. Amint tudtunk, mi is jártunk dolgozni. Én is már 14 éves koromtól jártam.

 

A másságom körüli dolgokra is úgy utolsó éves voltam az általánosban, amikor úgy fel-feltűnt, hogy sz..ok én a lányokra olyan téren, és csak a fiúkkal tudom a dolgot elképzelni. Az a helyzet, hogy az első érdekesebb élményemre 15 éves koromig kellett várnom. Az egy olyan nap volt, amikor ritka eseményként elmentem a haverokkal bulizni. Mi egy 20 fős csoportba verődtünk, melyből mindössze 6 lány volt. Ahogy szokták is mondani: Az alkohol öl és butít! Én is minél többet ittam, annál inkább előjött belőlem a vágy bizonyos dolgokra. Szinte egész este flörtöltem, beszélgettem néhány sráccal. Aztán már igencsak volt bennem alkohol, amikor megtörtént az, amiről korábban már néhányszor álmodtam. Bár az is igaz, hogy nem így álmodtam meg. Szóval elmentem mosdóba, ahova a 4 beszélgető partneremből először csak egy követett. Vizelés közben megfogtuk egymásét, majd kivertük. Aztán megkérdezte, hogy benne vagyok-e a folytatásba. Én nevetve mondtam igent, mert azt hittem, hogy csak viccel. Aztán megszólalt, hogy akkor térdeljek le. Nekem ott félig-meddig részegen, a vágyaimnak nem parancsolva, megtettem, amit mondott. Egyébként, ha jól emlékszem (már pedig elvileg az ember egy ilyet nemigen tud kiverni a fejéből), akkor félmereven úgy 13-14 cm-es, enyhén szőrös farka volt a fiúnak. Ahogy életemben először bekaptam egy faszt, máris azt éreztem, hogy ez az én "otthonom". Nagyon finom volt a farka. Ráadásul a farka csak tovább merevedett, eresedett, majd így szólt: Mehet a menet? Akkor ugyan nem értettem a kérdést, de nem is igen foglalkoztam vele. Hevesebb iramra kapcsolva szoptam tovább Robit. Aztán egyszer csak valami furcsa melegséget, vagyis meleg folyadékot éreztem a számban, amit mintha csak ösztönből jött volna, nyelni kezdtem. Finom sós volt. Ma már tudom, hogy ez volt az előváladéka. Én csak szoptam tovább, míg nem valamivel nagyobb adagba érekezett, valami -még a korábbinál is melegebb, finomabb 'dolog'-, ami ugyebár már az ondója volt. Nem volt annyira meleg, viszont sokkal ízletesebb volt. Némi sósságot, édeset, de mégis mentolt éreztem benne. Nagyon finom volt. Maga az aktus kb. félórán át tartott.

 

Vele ugyan azaz egy volt, de itt még nem fejeződött be azaz 'estém'.

folyt. köv

kverti1 Creative Commons License 2018.03.08 0 8 11895

Láttam rajta a megkönnyebbülést, a vágyat, az izgalmat.

Szinte letépte rólam a boxert, előbukkant a farkam, amin már csillogott az előváladék. Elkezdett vele játszani, először azt hittem, nem tudja, mit kell vele csinálni, olyan kis ügyetlenül állt hozzá a dologhoz, kicsit nyalogatta, aztán hirtelen bekapta tövig.

Azt sem tudtam, hogy hova kapjak a gyönyörtől, belemarkoltam az ágyneműbe, szuszogtam, sóhajtoztam, ráharaptam az ajkamra, úgy kellett visszafognom magam, nehogy valamelyik ügyeletes tanár meghallja.

Fel-le járt a feje a farkamon, minden tiszta nyál volt annyira mohó volt, teljesen beleélte magát, a heréimet se hagyta ki, eltelt néhány perc, mikor majdnem eljutottam a csúcsig, eltoltam magamtól, nem akartam, hogy máris vége legyen.

Ekkor ő felállt, lehúzta a boxerét.

Felcsillant a szemem, hogy mekkora van neki, volt vagy 20 cm és ráadásul jó vastag is, elé térdeltem és viszonoztam az előző szívességet.
Szinte falta a faszát, bekaptam, markolásztam a golyóit.

Eltelt pár perc amikor kezdett a vége fele járni, el akart tolni magától, de nem hagytam, éreztem, hogy lüktet a varázsrúd, bekaptam teljesen, megfogtam a hátsóját, szinte rászorítottam a fejemet, és telelőtte a torkomat, számat, nem győztem nyelni a jól megérdemelt jutalmat az elvégzett munkáért.

Ott állt előttem még mindig álló rúddal, megörültem, hogy ekkora szerencsém van, hogy több menetre is képes egymásután.

Megint rádobott az ágyra csak ezúttal hasra, felhúzta a derekam, négykézláb voltam.

Egyszer csak, játszadozni kezdett a nyelvével a lyukam körül, belemarkolt a hátsómba, csak úgy falta, be-be is dugdosta a nyelvét, felnyögtem, sóhajtoztam, vergődtem, aztán elkezdett ujjazni.

Először csak eggyel, utána kettővel, aztán hárommal.

Abbahagyta egy pillanatra, éreztem, hogy a farkával játszik a lyukamnál fel-le, megpaskolta vele a farpofáimat, elővette a síkosítót, bekente és lassacskán elkezdte betolni.

Szinte miliméterről-miliméterre annyira figyelt, hogy ne fájjon.

Tudtam, hogy szét leszek baszva, másnap majd alig bírok majd menni, de ez abban a pillanatban nem érdekelt, csak az, hogy végre magáévá tegyen.

Teljesen betolta, egyszerre éreztem fájdalmat, örömöt, vágyat, izgatottságot.

Ki-be húzogatta a kéjlécet, újból megkeményedtem és meg is jelent a vágy a faszom végén, örömcseppek formájában.

Hevesen dugott, csapódtak a golyói a gátamhoz, a hasa pedig a seggemhez, én pedig úgy éreztem, hogy a mennyországban vagyok, azt akartam, hogy örökké tartson.

Kiszállt belőlem, lefeküdt az ágyra,az ékessége a plafonra mutatott, én pedig tudtam a dolgom.

Beleültem, mozogtam rajta, nyikorgott az ágy alattunk, de nem foglalkoztam vele, olyan extázisban voltam, hogy nem érdekelt semmi, csak a pillanat.

Rátámaszkodtam a kőkemény, izmos mellkasára, volt, hogy a kezénél fogva szorítottam le, úgy mozogtam fel-le, közelebb hajoltam, érzékien megcsókoltam.

Belenyögött a számba, tudtam, hogy valamit jól csinálok, ha ilyen reakciókat kapok.

Eltávolodott az arcunk egymástól, kiszolgáltam magam a hímtagjával, szinte kisajátítottam a farkát, úgy rángatóztam rajta, mint valami őrült, akit semmi más nem éltet csak a dákó.

Néhány perc múlva megállított, átkarolta a hátam, felálltunk az ágyról, úgy hogy a farka még bennem volt, megfordultunk és visszatett az ágyra.

Elkezdett újra ütemesen dugni, aztán teljesen kihúzta utána visszadugta, többször eljátszotta ezt, csak a mellkasáról és hasáról legördülő izzadságcseppek álltak közénk, amikor teljesen bevágta a szerszámát, ezzel csak fokozta az izgalmi állapotomat, és tetszett neki, hogy vonaglok, és majd megőrülök ettől.

Örült neki, hogy újra ő dominál, úgy kúr szét, ahogy csak akar, mindenhogy jó nekem.

Néhány perc múlva miközben dugott, verte a farkam, éreztem, hogy jön a vég, ő úgy szintén.

Ziháltam, kapkodtam a levegőt, megfeszültem és elélveztem, hatalmas nyögések, sikolyok közepette.

Mindenhova ment a nyolc löketből, a hasamra, mellkasomra, arcomra.

Lökött még rajtam párat, kirántotta belőlem és telelőtt a nedűjével.

Ő lőtt vagy tízet, tiszta geci voltam mindenhol, még a falat is eltalálta.

Közelebb hajolt, megcsókolt, sóhajtoztunk, kipihentük a fáradalmakat.

De megszólalt.

- Van valakim.

Hideg zuhanyként ért, hogy hogy volt képes erre, azon voltam,hogy ott hagyom, én nem vagyok kapcsolatromboló,meg egyáltalán,hogy képzeli ezt.

-Ki?-kérdeztem tőle idegesen.

-Te.-válaszolt, azzal a hülye vigyorral az arcán.

 

Olika1998 Creative Commons License 2018.03.07 0 0 11894

Nem tudom mi okból, de nem ismerte fel a rendszer a korábbi felhasználói nevemet, amely Olika98 volt. Ezért ezzel leszek vélhetően a továbbiakban az Olika1998 néven leszek fent. Amennyiben valami 'csoda' történik, akkor azon leszek fent.

Előzmény: Olika98 (11889)
zzinad Creative Commons License 2018.03.07 0 0 11890

vegyél fel. légyszives

Előzmény: Adjunktus33 (11340)
Olika98 Creative Commons License 2018.03.06 0 5 11889

A legutóbbi dolgokra idén január 17-én este került sor. Én valahol nagyon vágytam már arra, hogy megismétlődjön a dolog. Úgy éreztem, hogy ő is úgy van vele, ahogyan én. Szóval úgy du. 4 körül érkeztünk mindketten vissza a koleszbe, ahol megpróbáltunk felkészülni a másnapra. Beismerhető, hogy ez nem volt túlságosan egyszerű, hisz Arni közelében sokkal inkább másra éreztem késztetést, nem a tanulásra. Aztán úgy fél 7 után, de még háromnegyed előtt elindult zuhanyozni. Még szerintem be sem lépett a zuhanykabinba, amikor én is utána indultam. Az a gyönyörű test, ami neki van, mindig is érdeklődéssel vonzott. Most sem volt persze másként. Amikor beléptem a zuhanyozóba, akkor maga a fiú hívott be, hogy osztozzunk azon a zuhanykabinon, ahol ő fürdik. Titkolni próbáltam, de nagyon örültem a felajánlásának, és kapva kaptam az alkalmon. Amíg ő szappanozta magát, addig én bevizeztem magam. Amíg ő lemosta magáról a szappant, addig én vittem fel magamra a tisztálkodási szert. Aztán a fiú felajánlotta, hogy megmossa a hátam. Én azzal a feltétellel mentem bele, hogy utána én is megmosom az övét. Ebből az alakult ki, hogy egy istenit csókolóztunk, majd a kabinból kilépve nagyjából megtörölköztünk, majd magunkra tekertük a törölközőt és visszamentünk a hálórészbe. Ahol ott folytattuk, ahol a zuhanyozóba abbahagytuk. A csók közben a farka a kezemben, míg az enyém az ő kezében landolt. Aztán egy 69-es isteni orált követően felajánlkozott nekem, amit természetesen nem utasíthattam el. Én úgy közeledtem ehhez a kérdéshez, ahogyan ilyen esetben kell. Tisztában voltam ugyan azzal, hogy már nem szűz, hisz hónapokkal korábban éppen velem vesztette el. De azt is tudtam, hogy rajtam kívül senkivel sem volt, vagyis még nem ”szentelték fel” ott hátul. Szóval felhúzattam magamra egy óvszert, majd bekentem az anuszat szappan valamint ondóval. Ahogyan megtettem ezt a jobb kezemmel is. Aztán elkezdtem először a középső-, majd a mutató- és a gyűrűs-, aztán a hüvelykujjammal tágítani. Amikor aztán már úgy éreztem, hogy eléggé kitágult, akkor elkezdtem a mereven kb. 15-16 cm hosszú és 5-6 cm vastag farkammal is ténykedni ott hátul. Számomra is olyan jó érzés volt, hogy már az első 5 percben beleélveztem az anuszába, aztán óvatosan folytattam a ténykedést. Amikor úgy éreztem, hogy keményebb a nyílása a kelleténél, akkor lejjebb lassítottam. Erre legalább 2-3 alkalommal került sor. De én nem bántam ezt, mert ennél tovább tudhattam a karjaimban. Így mindegy 2 óra után végül mégis sikerrel jártam, és behatoltam a seggébe. Ennek örömére megint sikerült elsülnöm. Az anális aktus utolsó lépése az volt, hogy kb. 1 órán keresztül tartó utójátékkal lezártuk. De még ekkor is csak úgy este 10 körül jártunk időben, így még egy izgalmas orál következett, amibe szerencsére beleélvezett, majd megdugott. Mégpedig olyan óvatosan, hogy na. Aztán úgy éjfél magasságában egy csók és összebújás következett.

 

Ez bennem olyan dolgokat indított el, amit nehezen tudtam-tudok értelmezni, de egyre egyértelműbb. De ez valójában egy külön téma!

 

Február 15-én (csütörtök) hazament, miután már napok óta fájt a torka és hőemelkedése volt. A bokája kb. 1 hete szinte folyamatosan fájt, és a nap végére mindig feldagadt. A hátát már karácsony előtt is sűrűn fájlalta. De még azt ehhez hozzátenném, hogy nagyjából 1 héttel az együttlétünket követően kezdetét vette egy kb. 3 hetes időszak, amikor minden délután, este masszíroztam Arni hátát, derekát, lábát, bokáját, amelynek előzményeit az iménti mondatokban jeleztem. Már az a dolog, hogy a masszírozásomat dicsérte, valamint az, hogy egyáltalán a kezeim közt tudhattam azon idő alatt, már magában boldoggá tett.

 

 

Előzmény: Olika98 (11888)
Olika98 Creative Commons License 2018.03.05 0 5 11888

A következő hetekben a korábbiaknál is sokkal több időt töltöttünk együtt, édes kettesben, hogy még jobban megismerhessük egymást. Aztán kb. 2-2,5 hónappal azután, amit már leírtam, megtörtént, amit most fogok leírni.

 

Arnold és én délután megpróbáltunk a tanulásra koncentrálni és ebben egymás segítségére lenni. Hát ez nem túlságosan volt sikeres. Hol ő simogatott engem, hol pedig én őt. Szóval igen keveset foglalkoztunk azzal, ami a célunk lett volna. Aztán megunva az egészet, és odahajolva hozzá, elkezdtem a nyakát és az arcát csókolgatni. Erre a fiú kinézett rám és nevetve így szólt: Olikám! Csak nem tanulni akarsz valami újat? Nem értettem (vagyis talán nem akartam érteni, hogy) mire utal, így értetlenül ránéztem. Mire azonban bármit mondhattam volna, addigra megcsókolt. Ezt eszem ágában sem volt visszautasítani. Úgy éreztem, hogy a fiú csókjában már eléggé sok szenvedély is volt, ami kissé zavart engem, mert úgy éreztem, hogyha belemegyek, akkor csak áltatom őt, miközben én nem vagyok tisztában a hozzáfűződő érzelmeimmel. De ez amennyire zavart, annyira nem fogott vissza, mivel már valahol mégiscsak vágytam az ölelésére és a csókjaira.

 

Már a csók közben aktivizáltam magam, és elkezdtem vetkőztetni őt, ami ellen ő sem ellenkezett. Majd magamról is ledobáltam mindent. Aztán letérdeltem elé, és elkezdtem a farkát a számmal kényeztetni. Elég gyorsan meg is lett annak a következménye, hisz a számba élvezett. Aztán így szóltam: Most már végre folytassuk ott is! Először láthatóan nem értette. Aztán elkezdte sejteni, majd így szólt: Biztos vagy benne, hogy folytatni akarod? Ezt meg én nem akartam megérteni, hisz már egyszer felajánlottam neki, de megint megerősítettem: Hogyne akarnám a folytatást, hisz én magam ajánlottam fel! Láttam, hogy ezek után Arnold szeme felcsillan. Nem is habozott már sokáig, és elkezdte azt a tevékenységét is. Tudtam, hogy figyelmes, de hogy ennyire az, arra legmerőbb álmaimban sem gondoltam. Először csak simogatott, majd elkezdett óvatosan ujjazni engem. Eleinte egy-, majd két-, aztán három-, utána négy-, majd végül öt ujjal. Hiába akartam, mégis csak igen lassan tudtam magam elengedni. De ő mérhetetlenül türelmes volt. Kivárta azt az alkalmat, amikor végre kitágultam annyira, hogy már a farka, vagyis annak "felső része" is belém fért, majd elkezdett körkörösen tovább haladni. Végül elérte célját és teljesen elengedtem magam, és belém hatolhatott. Ekkor mindketten mélységesen felszabadultunk. Belém élvezett, aztán majdnem félórás utójáték és kinyalás után egy élvezetes csókban egyesültek ajkaink, majd összebújtunk és aludtunk.

 

Folyt. köv.

Előzmény: Olika98 (11886)
Olika98 Creative Commons License 2018.03.04 0 6 11886

Mindenek előtt:
"Ő 5 centivel magasabb és 10 kg-val súlyosabb nálam. Ez lehetne egy jó kis matematikai feladvány, de ne aggódjatok, mert lentebb konkretizálom majd, hogy Arnold milyen magas, és mekkora a testsúlya.Arnold 180 cm magas és 85 kg volt.

 

Az első koleszes élményemre sem kellett már sokat várni. Hetekig csak suttyomban leselkedtem Arnold után, és gyönyörködtem a csinos testében. Aztán az egyik este összeszedtem az összes bátorságomat és bementem utána a zuhanyozóba. Felajánlottam a hátmosást csak azért, hogy végre hozzáérhessek. A fiú belement ebbe. Én csak egy ideig tudtam magam türtőztetni, majd elkezdtem csókolgatni a hátát. Erre ő megfordult, egyik kezével az állam alá nyúlt és felemelte a fejem, majd se szó, se beszéd megcsókolt. Ő kb. 4-5 mp. után megpróbált leállni, de abban a pillanatban én kezdtem őt csókolni. Így aztán legalább 2 percig csókolózhattunk a víz alatt. Istenem! De jó érzés volt őt ölelni és csókolni. Közben folyamatosan furcsa gondolatok pörögtek a fejembe a sráccal kapcsolatban. Egyszerre vágytam arra, hogy több is legyen -legalább egy orál aktus- közöttünk, illetve egyszerre vetettem meg magam azért, mert ezt akarom Arnoldtól. Amikor visszamentünk a szobába, felvettünk egy-egy bokszert és egy-egy pólót, majd leültünk a "saját" ágyunkra és ott ültünk percekig egymással szemben szinte teljesen mozdulatlanul, majd a srác egyszer csak odaült mellém és elkezdett simogatni. Ahogy belenéztem abba a gyönyörű barna szemében, mintha valami bátorságot merítettem a pillantásába és az érintéseiben, és újra megcsókoltam. Ez a csók még hevesebb volt. A srác a csók közben elkezdett vetkőztetni. Ez ellen én sem ellenálltam. Sőt! Én magam is így cselekedtem. Már csak arra lehettem, vagyis lehettünk figyelmesek, hogy -immáron- ott állunk egymással szemben és úgy folytatjuk a smárolást, miközben ő az én farkammal, míg én az ő faszával játszadozok, hogy felizgassam. Aztán fogta magát és letepert engem, majd úgy feküdt rám, hogy én is elérjem az ő farkát, és ő is elérje az enyémet. Ilyen izgalmas és gyönyörűséges orálban korábban sosem volt részem. Maga volt a tökély, ahogy egyszerre kényeztettek engem, ill. kényeztettem én valakit. Én szopás közben, amikor már éreztem, hogy a fiú a vége fele járhat, akkor lelassultam. De, miután én elsültem, már nem ellenálltam tovább, és hagytam, hogy végre ő is elélvezhessen. Isteni volt az előváladéka is, majd a spermája is. Előbbi kicsit langyos és sós volt, míg az utóbbi valamivel melegebb, és a sósság mellé társult egy kis mentolos és egy kis édeskés íz, valamint egy pikánsabb csípős íz. Nagyon finom volt.

 

Akit érdekel a folytatás, az jelezze itt.
De vélhetően holnap és holnapután folytatni fogom a történetemet, mert....

Előzmény: Olika98 (11885)
Olika98 Creative Commons License 2018.03.04 0 3 11885

Nekem ez eddig 3 igazi koleszes élményem volt.

 

Mielőtt azonban rátérnék azokra - néhány szó magamról. Engem Olivérnek (Olinak) hívnak és októberben leszek 20 éves. Egy nyolcévfolyamos gimnázium 11. évfolyamára járok. Két alkalommal kellett egészségi ügyi problémák nyomán kialakult hiányzások miatt évet ismételnem. Mindkétszer 7. osztályba. Az egészségem javulóban, de nem tökéletes. (Sajnos ez soha sem lesz az.) 2009-ben kerültem ebbe az iskolába, és 2013 óta vagyok kollégista.

 

A történeteim másik főhőse Arnold, aki az elmúlt év novemberében töltötte a 17. életévét, és 2014-ben, mint újonnan érkező (8. osztályos) diák, lett kollégista, valamint az én szobatársam lett. Mi együttvéve 375 cm magasak és 160 kg vagyunk. Ő 5 centivel magasabb és 10 kg-val súlyosabb nálam. Ez lehetne egy jó kis matematikai feladvány, de ne aggódjatok, mert lentebb konkretizálom majd, hogy Arnold milyen magas, és mekkora a testsúlya. Volt egy olyan titkom, amit édesanyámon, a nővéremen és a két bátyámon kívül csak az 5 legjobb barátom tudott. Ők többnyire lányok voltak. Egész pontosan 4 lány (Ritus, Esztike, Bea és Edina) valamint 1 srác (Csabi). Apu ekkor még max. sejthette, de tudni vélhetően nem tudhatta. Csabi diszkókban többször is megpróbálta kihasználni a félénkségemet, a félelmeimet és a gyengeségemet (ez utóbbit leginkább nem fizikailag értem), és meg-megpróbált összehozni fiúkkal, sőt több esetben érettebb férfiakkal is. Volt köztük olyan, aki még be is jött volna nekem, de nem mertem bevállalósabb lenni. Aztán jött Arnold, és az őszinteségével, a nyíltságával, a segítőkészségével, és mindenek előtt és felett a gyönyörű barna szemével, és mérhetetlenül szép mosolyával mindent megváltoztatott bennem. Kicsit nyitottabb és felvállalóbb lettem a világ felé. A diszkókba, bárokba is jobban mertem nyitni és ismerkedni fiúkkal. Elkezdtem várni a lepattanót, ami többször be is vált. Volt néhány izgalmas szopásom bárok férfi WC-ében. Volt, hogy egy 15 éves fiút szopattam, volt olyan, hogy engem szopatott velem egykorú vagy nálam idősebb fiú.

 

Ezt követte az igazi fordulat, amit a következő történetben írok le. És az már kollégiumba játszódik.

PusIsAr60 Creative Commons License 2018.03.04 0 1 11884

Folytasd!

Előzmény: hörbiger (11880)
xxxxxrf Creative Commons License 2018.03.04 0 1 11883

folytasd mi hamarabb gondolom a kaller is beszállt amugy az enyém is barna csak jóval kissebb.

Előzmény: hörbiger (11880)
xxxxxrf Creative Commons License 2018.03.04 0 0 11881

folytasd mi hamarabb gondolom a kaller is beszállt amugy az enyém is barna csak jóval kissebb.

Előzmény: hörbiger (11880)
hörbiger Creative Commons License 2018.03.03 0 6 11880

Valamiért kidobott!

 

Nos teljesen bepörögtünk! Megfogta a fejem és elkezdte kúrni a szám. Ez annyira intenzív lett, hogy az ülésből leestem és már térdeltem előtte és úgy folytatta a szám baszását. Én rajtam fekete öltöny, nyakkendő, fehér ing és térdelek a padlón számba egy kemény barna fasz. A szopástól folyik a nyálam bőven ami csöpög össze vissza,.....hát ez addig ment míg az én katonám rá nem küldte az összes benne lévő anyagot a torkomra. Nem bántam, de mivel nem szólt így az meg jött mint a gejzir és persze nem volt tökéletes  a "szimering" így folyt, csöppent mindenhová. Nyakkendő, ing, zakó stb.! Még térdeltem mikor a srác kinéz a folyosóra és közli, hogy jön a kaller. Gyorsan helyünkre mentünk, én megpróbáltam rendbe szedni magam (persze nem sikerült) és vártuk, hogy elmenjen. Oda ért és elhúzta az ajtót és elkezdi mondani, hogy milyen állomás következik,  átszállással stb. És ahogy ezt mondja, közben engem néz, kivár és így szól:

- Poros lett a térded

Basszus, azt az égést. ÉN zavaromba csapkodtam, dörzsöltem a nadrágomat a katona srác meg fogta magát gyorsan kilépett a fülkéből, többek között azért is mert Ő ott szált le.

Kaller is el, vonat meg áll, én kicsit nyugtatom meg szidom  magam, hogy nem tudok parancsolni fasz imádatomnak. Közeben azt gondoltam, hogy ezzel vége is a mai kalandoknak, de nagyot tévedtem.

 

 

 

folyt.köv

hörbiger Creative Commons License 2018.03.03 0 5 11879

Akkor a folytatás!

 

Resti után felszálltam a vonatra és gondoltam alszom egyet hazáig. Álmomba se gondoltam volna, hogy az elkövetkezendő szűk másfél óra nem  alvással fog telni. Tehát ahogy elhelyezkedtem a fülkében egyszer csak kijelenik meg a vagon folyosóján és a fülkém előtt, .....hát az én katonám! Srác is zavarba jött én meg még jobban, de  Ő hamar úrrá lett a helyzeten és fogta magát és beült hozzám velem szembe. Én nagyon zavarba voltam, vörösödtem mint a rák, Ő viszont próbált beszélgetést kezdeményezni, ami nálam egy szavas válaszokba merült ki. Viszont egy idő után oldott a feszültség és éreztem, hogy itt még több is lehet a beszélgetésen kívül. Ez abban is megnyilvánult, hogy a térdeit, lábait egy idő után folyamatosan hozzám nyomta. Eközben egyszer csak megjelent a kaller (kalauz). Egy nálamnál kb 10-el több, jó képű pasi volt. Jegyek ellenőrzés, ki hová megy stb...kérdések ill. rövid beszélgetés, majd elment. Ezután rá kb 4-5 p-re az én katonám fel áll és oda megy az fülke ajtajához elhúzza (kinyitja) , megfordul majd azt mondja nem akarsz te is leszopni? Nem kellett kétszer mondani. Előre menetem, leültem és elkezdtem kibontani cuccost. Hát egy kb 16-17 barna fasz nézett velem szembe, semmi extra, de szép barna roma fasz volt. Én rögtön rábuktam és elkezdtem kényeztetni. Teljes bepörögtünk.

19Ottó76 Creative Commons License 2018.03.02 0 0 11878

Folytasd!

Előzmény: kverti1 (11849)
19Ottó76 Creative Commons License 2018.03.02 0 2 11877

Nem akarok senkit, így téged sem megbántani. De, aki nem ment át olyan dolgokon, amit az illető leírt, akkor nem tudhatja, hogy a valóságtól "kissé" elrugaszkodott mennyiséget írt a történetében.

 

Egyébként meg mélységesen elítélem azokat, akik nem tudják megadni a kellő tiszteletet, ahogy te ezt megtetted.

Előzmény: Valakike996 (11854)
19Ottó76 Creative Commons License 2018.03.02 0 5 11876

Én sem a legifjabbakhoz tartozom. Bár egy községben nevelkedtem, és egy közeli kisvárosba jártam általánosiskolába majd kollégiumba. Elég hamar önállósultam, hisz már 5. osztálytól egyedül jártam suliba. Aztán 8. után bekerültem kollégiumba. Erre azért teljesen nem voltam még felkészülve bár, de ettől egész jól alakult. A két legjobb haverom mellett, az egyikük unokabátyjával (aki 1 évvel járt felettünk) valamint 2 harmadévessel kerültem egy szobába.

 

Innentől kezdve fokozatosan jöttek a "gondok", mert egyre inkább észrevettem, hogy mindenárom próbálom meglesni a fiúkat fürdés közben, és még fel is izgulok a látványra. Ez eleinte nagyon zavart, majd elkezdtem hozzászokni ahhoz a gondolathoz, hogy nekem a fiúk mellett van a helyem a lányok helyett. Mire ezt felfogtam és elfogadtam -ami kb. 1 év volt-, szembesültem vele, hogy Vilmos (az egyik legjobb haverom) megtetszik nekem. Már korábban is rengeteg időt töltöttünk együtt, de ettől kezdve még inkább kerestem a társaságát. Amikor az egyik hétvégén az unokabátyja (Laci) és a két idősebb srác versenyen volt, míg Patrik (a másik haverom) pedig hazament, és így ketten maradtunk péntek estére, szereztem egy üveg bort és egy pohár pálinkát, amit mai napig nem tudom, hogy hogyan is tudtam bevinni egy olyan kollégiumba, ahol egyébként vasszigort tartottak. Vilike is visszaért. Elment lezuhanyozni. Eközben én az ágyát összedobáltam mindenfélével és az éjjeli szekrényére pedig odatettem egy pohár bort, amit ránézésre akár valami üdítőnek is nézhetett. Visszaérve a fürdőből nem épp azzal találta magát szemben, mint amire számított. Aztán elkezdtünk beszélgetni és iszogatni. Talán ez volt az, ami meghozta a bátorságomat is. És bevallottam neki, hogy nagyon bejön nekem. Erre csak nevetett. Én pedig felbátorodtam és megcsókoltam. Talán 2 mp-ig tartott a csók. A fiú először ellökött magától és megpofozott. Én annyira megrettentem, hogy azt sem tudtam, hogy miként kérjek tőle elnézést a viselkedésemért. Aztán addig-addig szabadkoztam és iszogattunk, hogy nála is valami megtört, és az elutasítóból kezdeményező lett. Átölelt és elkezdte először a nyakamat, majd az arcomat csókolgatni. Erre én óvatosan megfordultam. Ekkor ajkaink és szánk csókba egyesültek, mely alatt nyelveink utat törtek maguknak a másik szájába. Istenem! Hazaérkeztem.. Gondoltam magamba. Éreztem viszont, hogy ő azokkal az érzéseivel-gondolataival küzd, amik ezen csók alatt a szívében és az agyában forognak. Ez csak még izgalmasabbá tette számomra a dolgot.

 

A "második", ami az első "valódi" csókunk volt, mintegy 1-1,5 percig tartott, majd perceken keresztül csak vagy néztük, vagy szorosan öleltük egymást. Aztán megint egy csókban egyesültünk. Ez alatt én már a kezemet aktiválva, vetkőztetni kezdtem. És ő ezt nem csakhogy hagyta, hanem viszonozta ezt. Perceken belül anyaszült meztelenek voltunk. Ezt követően mindössze másodpercek kellettek nekem, és már a srác előtt térdelve a számmal kényeztettem először a heréit, majd a farkát. Ez olyannyira jól sikerült, hogy a ténykedésemmel kivívtam azt, hogy megkínáljon a faszából származó finom nedüivel.

 

És folytatom, ha úgy alakul....

19Ottó76 Creative Commons License 2018.03.02 0 0 11875

Nagyon jó! folytatsd légyszíves!

Előzmény: hörbiger (11872)
PusIsAr60 Creative Commons License 2018.03.01 0 0 11874

Nagyon jó kis történet! Folytasd!

Előzmény: hörbiger (11872)
kkrobag Creative Commons License 2018.02.27 0 0 11873

Szerintem jó történet lesz, bontsd ki bátran...

Előzmény: hörbiger (11872)
hörbiger Creative Commons License 2018.02.26 0 5 11872

80-as évek legelején járunk. Katona város. Régen azokat a városokat hívták katona városnak, ahol sok laktanya volt. Ekkor még nyoma sem volt telefonnak, internetnek, stb...így éltünk. 18 éves voltam. Itt fontos megjegyezni, hogy a középiskolás éveimet kolesban töltöttem és az első év után már pontosan tudtam, hogy a másik térfélen játszom.  18 évesen, már teljesen megtanultam nem utálni magam. Kolesból már kijöttünk érettségi már meg volt és pont az érettségi bankett hajnalán vagyunk. A terv az volt, hogy az osztálytársamnál alszom (szülői beleegyezéssel) és majd másnap megyek haza, vonattal ahogy mindig szoktam. A buli viszont jól sikerült, ezért sokáig tartott, így úgy döntöttem, hogy nem alszom ott, hanem az első vonattal indulok haza. Osztálytársam lekísért a vasútállomásra, majd magamra hagyott.

Titokban remélve leültem a váróba a nyilvános wc-vel szemben hátha jön valaki.

 

Gondolom ezt a mondatot a mostani ifjú barátaink nem értik, ezért megpróbálom elmagyarázni!

 

Abban az időben egy vidéki meleg pasinak  csak egy lehetősége volt az ismerkedésre....., mégpedig a buszmegállókban ill. vasútállomásokon üzemeltetett nyilvános wc-ék. Kizárólag ott lehetett találkozni fiúkkal, pasikkal. A mi városunkba is így volt. Emlékszem, hogy "fél életemet" töltöttem az ilyen helyeken és bármilyen furcsa, de megszoktam azt a "miliőt", pedig sokszor nem volt éppen gusztusos. Ezeknek a budiknak az egyik sajátosságuk az volt, hogy a wc fülkék válasz falai át voltak fúrva és át lehetett nézni leselkedni. stb.! Volt olyan válasz fal ahol akkor lyuk volt, hogy egy fasz simán átfért, (nem véletlen) és azon keresztül is lehetett szopni ill. szopatni. Egy - két faszt én is lerendeztem így!

Nos......, ezek az infók fontosak, hogy érthető legyen a történet.

Tehát célirányosan leültem a váróba a wc-vel szemben és várakoztam. És láss csodát, néhány perc múlva belépett egy katona srác, aki láthatóan egy cigány gyerek volt (a mai piszi hangulatba, roma srác), aki egyenesen wc felé vette az irányt. Gondoltam, ha nem jön ki 2 p múlva, akkor utána megyek, hátha össze jön valami. Két perc múlva elindultam. Belépve láttam, hogy bement az egyik fülkébe, én meg utána a másikba. Itt is volt lyuk és hamar elkezdtük egymást nézegetni. Mindketten elkezdtünk a faszunkal játszani, és rövid időn belül már ált  rendesen mint a cövek. A kis katona kicsit bátrabb volt, így átszólt, hogy menjek át! Nagyon fel voltam izgulva és rövid gondolkodás után átmentem. Egy viszonylag jó képű, fekete hajú roma kiskatona nézett rám, aki ülve maradt és rögtön magához húzott és pillanatok alatt már benne volt a faszom a szájába. Láthatóan nem volt kezdő. Oly annyira nem, hogy 2 p és remegő lábbakkal élveztem el.  Itt jegyzem meg, hogy már én sem voltam kezdő, legalább is szopás terén nem.

Szopatás után gyors ki a wc-ből, irány a resti , cola, kávé...és várakozás a vonat indulásra.

 

folyt.köv.

 

 

csaladi'78 Creative Commons License 2018.02.22 0 0 11871

Folytasd!

Előzmény: PusIsAr60 (11864)
csaladi'78 Creative Commons License 2018.02.22 0 0 11870

Írj le mindent, mert minden érdekel!

Előzmény: hörbiger (11868)
PusIsAr60 Creative Commons License 2018.02.20 0 2 11869

Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor te sem éppen a kamaszok közé tartozol életkorban. Szerintem mindenképpen oszd meg a saját történetedet.

Előzmény: hörbiger (11868)
hörbiger Creative Commons License 2018.02.20 0 3 11868

Most csak próbálkoztam ill. regisztráltam, és a 80-as évekből szeretnék egy történetet elmesélni, de még agyalok rajta, hogy érdemese e? Azért a bizonytalanság mert elég részletesen kellene leírnom az akkori életet, hogy mai "nyúnyok" mint én voltam akkor megértsék!

lilla40 Creative Commons License 2018.02.19 -5 0 11867

Hosszas felizgatás után bármennyit kérek a számba, nekem is van nagy és édes sproccem

Előzmény: PusIsAr60 (11855)
PusIsAr60 Creative Commons License 2018.02.18 0 1 11866

Tudod, ezelőtt kb. 45 éve nemigazán voltak síkosítók. Egyébként is szerintem (és sokan mások szerint is) a geci használata síkosítóként azért jó, mert ha spontán szexről van szó, akkor végképp nem tudhatod, hogy az aktuális partnerednek van-e bármiféle allergiája. Ez még akkor is igaz, hogyha kollégiumi szobatársak vagytok, hisz nem biztos, hogy egyáltalán ő tud róla. (Egy ennél kicsit durvább példa az a 16 éves focista, aki 2 hete kapott focimeccsen infarktust és 7 alkalommal a pályán, majd 4 alkalommal a mentőben élesztettek újra. Aztán a kórházba kiderült, hogy veleszületett szívbetegsége van, amit egy átlagos sportorvosi vizsgálaton soha nem találtak volna meg, most is csak a többéves sorozatos terhelés miatt jelentkezett a dolog.)

Előzmény: Valakike996 (11865)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!