Keresés

Részletes keresés

VaBeni53 Creative Commons License 2018.01.28 0 0 11842

Nem koleszosokról van szó! És sokakban egyéb okok miatt talán megbontránykozást keltenének a történetek. De olyanok is vannak, amiket mások azzal a kikötéssel bíztak rám, hogy nyilvános fórumon ne osszam meg, csak max. privátban.

 

De, ha végig olvasod, akkor a #11816-es hozzászólásomban én is egy koleszos élményemet írtam le.

Előzmény: HG5villanyosember (11840)
VaBeni53 Creative Commons License 2018.01.28 -1 0 11841

Egy korábbi hozzászólásomban, egész pontosan a #11820-as hozzászólásom elején így írtam: "Vannak olyan történeteim, amik kicsit bizarrabbak annál, hogy itt megosszam! Aki kíváncsi azokra is, azok a következő 3 napban (várhatóan dec. 27 estig) írhatnak. Addig nyilvános lesz az email címem."

Tudom, hogy az említett 3 nap már eltelt, de még mindig nyilvános az email címem, mert úgy gondoltam, hogy talán az ünnepek miatt akkor kevesebben érnek rá, így várok még néhány hetet a levétellel.

De az általad említett (előzményként megjelelölt) #11824-es hozzászólásomban is írtam, hogy "A történetek olyan jellegűek, amik manapság még inkább elfogadhatatlanok, mint maga a másság. Ezért mellőzőm ezek nyilvános megosztását."

A koleszos történeten még gondolkozok, hogy folytassam-e, mert a kettőre nincs időm együtt. (Bár az elmúlt napokra semmire sem volt igazán időm) Most is csak véletlen néztem fel ide...

Előzmény: HG5villanyosember (11839)
HG5villanyosember Creative Commons License 2018.01.26 -1 1 11840

Egyébként miért számít ez olyan rendkívülinek? 

Koleszekben akár középiskolai akár egyetemi, bizony megtörténnek ezek a dolgok, akár ilyen tusolós formában akár 1-1 részegebb buli kapcsán, akár csak úgy alakul a helyzet h ketten maradnak egy hétvégén a szobában stb stb, ezer lehetőség van. 

 

Szal nem hiszem h olyan ritka lenne, de itt írja vki h fú de titkos és csak privátban, hát sztem meg tök nyugodtan leírhatod, a kutya nem lepődik meg rajta. Én olyan srácról is tudtam meg homokozós esetet, aki falja amúgy a csajokat, és sose gondoltam volna róla ... Hát ez van. A koleszos élet kicsit más, megesnek olyan dolgok, amik amúgy sehol máshor. 

Nem? 



HG5villanyosember Creative Commons License 2018.01.26 0 0 11839

na hajrá, elmeséled? vagy csak titkosban megy? nemááá

Előzmény: VaBeni53 (11824)
GKOszi98 Creative Commons License 2018.01.22 0 3 11838

Még mindig az első koleszos –meleg– élményemről van szó.

Hát Ádám kijelentése után már tényleg olyan hevesen dobogott a szívem, ráadásul már a torkomban, mint ahogy korábban még soha. Nagyon megleptek, de boldogsággal töltötték el a szívemet ezek a szavak. Ekkor a fiú odahúzott magához és elkezdett csókolgatni. Először csak a vállamat, a nyakamat, majd az arcomat. Ekkor jöttem én, és magam elé húztam őt. Éreztem és a lesütött szemei egyértelmű volt, hogy nem is kicsit szégyelli, amit tesz, de abban a pillanatban felemeltem a fejét, majd odahajoltam hozzá és megcsókolt. Életem 4., egyben életem 1. csókja is volt ez. Igen! Korábban volt három csajom. Csókig mindegyikkel eljutottam, de ennél tovább soha senkivel. Ezt a csókot, amit Ádival váltottunk, soha nem felejtem és felejthetem el, hisz életem első olyan csókja volt, amiben a részemről valamilyen érzelem is társult. Ez a vonzalom, a vágy és a szenvedély volt. Egy lánnyal sem éreztem korábban ezt.

Előzmény: GKOszi98 (11833)
TECsa0003 Creative Commons License 2018.01.21 0 0 11837

Folytasd, mert nagyon jól alakul! Kíváncsian várom, hogy hogyan fog folytatódni a történet!

Előzmény: kverti1 (11827)
TECsa0003 Creative Commons License 2018.01.21 0 0 11836

Remélem, hogy Te is folytatod majd!

Előzmény: GKOszi98 (11833)
TECsa0003 Creative Commons License 2018.01.21 0 0 11835

Remélem, hogy inkább előbb, mint utóbb fogod folytatni, mert nagyon jó a megfogalmazásod!

Előzmény: Törölt nick (11825)
GKOszi98 Creative Commons License 2018.01.20 0 0 11834

Folytathatnád!

Előzmény: Törölt nick (11825)
GKOszi98 Creative Commons License 2018.01.20 0 4 11833

Sziasztok! A topikot egy jó ideje olvasgatom már. De az a helyzet, hogy ma vettem rá csak magam, hogy regisztráljak és megosszam saját történeteimet is.

 

Jó néhány (kb. 10) évig voltam kollégista. Mindig is tudtam magamról, hogy a fiúkhoz vonzódom. 10-es voltam, amikor két végzőssel és egy 11-es sráccal kerültem egy szobába. A legidősebb srác 19 éves volt. legkisebb pedig csak néhány hónappal volt idősebb nálam. Egyik srác sem volt csúnya, de nem is voltak az eseteim. Tanév vége felé jártunk, amikor egy csütörtöki este minden megváltozott. A szobatársaim nem voltak már bent (másnap tantestületi értekezlet miatt igazgatói szünet volt). Mondjuk igaz, hogy nem csak az én szobatársaim, hanem kb. a kolesz négyötöde hazament. A fiúk és a lányok nem csak külön szobába, hanem külön emeleten is voltak.

 

Összesen 4 fürdőszoba volt. Kettő a folyosó két végén, míg a másik kettő pedig két szobához volt (oda csak a szobákon keresztül lehetett bejutni).

Már egy ideje nagyon tetszett nekem egy srác -őt hívjuk Ádámnak-. Szóval Ádám úgy 180 magas, 75 kg, gyönyörű kék szem, rövid szőke haj, gyönyörű - már-már gyermeki, de mégis kicsit kerekded, kicsit oválkás arc. Ahányszor megláttam elkezdett hevesebben verni a szívem. Aznap este, amikor a folyosóról megláttam, hogy bemegy a zuhanyzóba, akkor eldöntöttem, hogy én is bemegyek utána. Magamhoz vettem gyorsan a törölközőmet és követtem Ádámot a zuhanyozóba. 10 (oldalanként 5) zuhanyzó volt. Ő beállt a középsőbe, míg én a vele szemben levőbe. Szerencsére az egyik mellette levőből pont akkor ment ki egy srác. A többi pedig üres volt. Ahogyan én végig néztem azon az egyenletesen csúcs szuper testén és izgatóan csinos lábain, nem mellesleg a szememet többször megakasztottam a nem kevésbé izgató farkincáján, ami nyugalmi állapotban lehetett vagy 7/2-es (a srác pedig évfolyamtársam volt). Egyszer csak így szólt: "Ma egyedül vagyok szerencsére!", erre én rámosolyogtam és így válaszoltam: "Ne aggódj - Én is!" Ezután amikor ő ment kifele annyit mondott: "327-es szoba". Ekkor a szívem végérvényesen a szívembe dobogott. Olyan gondolatok jártak az eszembe, hogy Vajon mit akarhat tőlem? vagy Én is tetszhetek neki, úgy ahogy ő nekem? vagy Egyáltalán mire mehet ki a meghívása? Elkergetve minden kételyemet, bekopogtam hozzá. 1-2 perc várakozás után éppen elakartam menni, amikor kiszól egy kicsit vékonyka hang:

- Gyere!

Azt hittem, hogy a megelőző kb. 10 percben beszervezett valami lányt is, mert akkor én biztosan nem maradtam volna.

Bementem! Megláttam, hogy anyaszült meztelenül áll az íróasztalnál. Én először körül néztem. Erre így szólt: "Nyugi! Egyedül vagyok!".

- "Már látom!" - mondtam nevetve Miközben nyugtáztam is ezt magamban.

Ekkor odalépett hozzám, átölelt és ennyit mondott: "Tudom, hogy már régen figyelsz engem a szemed sarkából, mert érzem. De nem csak ezért tudom, hanem azért is, mert én is ugyanígy teszek!"

 

Akit érdekel a folytatás az jelezze és küldöm.

GKOszi98 Creative Commons License 2018.01.20 0 0 11832

Szerintem is jó lenne, hogyha folytatnád!

Előzmény: kverti1 (11827)
Norbi196002 Creative Commons License 2018.01.20 -1 0 11831

Remek történet! Folytasd!

Előzmény: kverti1 (11827)
vekker2 Creative Commons License 2018.01.08 0 0 11830

uhh abba ne hagyd!! Folytasd....

 

Előzmény: kverti1 (11827)
[fidelio] pelleas Creative Commons License 2018.01.08 0 0 11829

Folytasd, kérlek - nagyon tetszett a kibontakozó sztorid! Nem kell kiszínezni, az igazság mindig érdekesebb....

Előzmény: Törölt nick (11825)
kverti1 Creative Commons License 2018.01.07 -1 13 11827

Nekem is van sztorim a koleszos éveimből.

 

11.-es voltam már, teltek a napok, hetek a koleszban, semmi extra nem volt, nem is mertem volna felvállalni, se beszélni róla, mert olyan emberek vettek körül, akik nem nézték volna jó szemmel.

Amúgy eléggé vegyes társaság volt a koliban, voltak kockák, sportolók, művészek, gyúrósok stb.


Volt egy srác, ő 12.-es volt abban az évben jött, több szintes épület volt, én az elsőn laktam, ő a másodikon.

Volt, hogy szobatársaimmal ebédeltünk és láttam őt többször is, voltak összenézések-félrenézések, de egyikünk se lépett.

Aztán egyszer úgy adódott, hogy a második emeleti fürdőt felújították, így a másodikon lakók az első emeleti fürdőt kellett, hogy használják.

Valahogy mindig elkerültük egymást napközben, de egy este minden megváltozott, egy bizonyos péntek este, amikor szinte mindenki hazautazott a hétvégére, de nekem szombaton be kellett mennem suliba iskolai napokra, ő is bent maradt ugyanilyen okból.

 

Szóval péntek este volt, indultam fürödni, kilépek a szobaajtón és akkor látom, hogy jön le a lépcsőn félmeztelenül, nem elég hogy helyes volt, de a teste is gyönyörű volt.

Szépen kidolgozott, nem az az agyonkondizott, az az arányosan szép.

Ott rögtön elindult a vér az agyamból lefele irányba.

Bement a zuhanyzóba, mentem utána, beállt a leghátsó fülkébe, én a vele szembe lévőbe mentem.

Csak arra tudtam gondolni, hogy egy ilyen srácnak, aki szinte gyönyörű, helyes, mi lehet a lába között.

Megint merevedésem lett a zuhany alatt, de volt egy fura érzésem, megfordultam és láttam, hogy neki is, úgy hogy engem bámul, közben villantott egy mosolyt.

- Szar, hogy holnap is suliba kell menni, de van benne egy jó dolog, egyik szobatársam sincs már bent. - kacérkodott.

Egyből felcsillant a szemem, és rávágtam, hogy

- Akkor, most nyugodtan pornózhatsz, és kiverheted.

- Arra nincs szükség, valaki csak segít majd oldani a feszültséget. - a szemembe nézett, aztán kicsit lejjebb.

Utána elzárta a vizet, megtörölközött, maga köré tekerte és annyit mondott, hogy

-203-as szoba - köpni-nyelni nem tudtam, a szívem majd kiugrott a helyéről, hogy ez most az volt-e, amire gondolok.

Gyorsan befejeztem a fürdést, visszamentem a szobába, kicsit tétováztam, hogy most mi legyen, de ha már így felajánlotta, nem illik nem elfogadni a meghívást.

Nagy levegőt vettem, felmentem a másodikra, bekopogtam, a térdeim szinte összerogytak, majdnem visszafordultam, de pont kiszólt egy hang, hogy

-Gyere.

 

Ha szeretnétek, hogy, folytassam, akkor csak szóljatok. :)

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.05 0 0 11826

Javítás:  17 éves voltam... ( elgépeltem véletlen )

Előzmény: Törölt nick (11825)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.05 0 9 11825

Már régóta olvasom a topicot, de még sose írtam egy betűt se. Volt pár történet, ami rendesen beindította a fantáziámat, az a kíváncsiság igenis bennem van, hogy milyen a másik oldal. Amit írni fogok történeteket az igaz, nyilván kiszínesítem, hogy olvashatóbb legyen, de amik történtek azok megtörténtek. Én is leírok pár sztorit, mert jó pár akadt eddig. 10 évvel ezelőtt történt a a fiú kollégiumban, úgy 1. éves lehettem, tuti hogy ősz volt. Péntek délután 4ig mindenkinek elkellett hagyni a koleszt, az én vonatom 4 kor indult és 3-ra már régen készen voltam elpakolással stb.. Én maradtam bent mindig utolsónak, ezt a nevelő tanár tudta. Ő olyan 60 éves körül lehetett, pocak kis bajusz. Minden gyereket szinte végig magázott, persze volt, hogy tegezett mindnekit.  A nagyobbak még mikor elkezdtem a sulit, azt mondták, hogy a koleszos tanár tuti szereti a fiatal fiúkat. Aham, mondom persze, minden tesitanárról meg azt állítják h imádják a lányokat fogdosni tesi órán. A szobám a többiekkel együtt a folyosó végén volt, kitapasztaltam, ha félig nyitva marad az ajtó, akkor az üvegen látom hogyha jön valaki a folyosón. Volt még legalább 30 percem fél 4-ig az indulásig ki állomásra, hát mit csináljak, elkezdtem verni a faszomat, nadrág és a gatya letolva póló felhajt és mehet az akció. Nagyban tolom neki , mikor egyszer azon kapom magam, hogy valaki mintha köszürülné a torkát. Annyira belemerültem, hogy lehet h pont azalatt a 1-2 perc alatt nem figyeltem, hogy jön e valaki. Hát ki más volt , mint a nevelő tanár. Abban a pillanatban köpni nyelni nem tudtam, szinte lemerevedtem. Ott állok álló fasszal a koleszos nevelő tanár előtt. Gyorsan felhúztam a gatyát, pólót lehajt, de hát akkor is ágaskodott még. Majd valami olyasmit mondott, hogy:

 – Látom elfoglalt. Csak megnéztem, hogy itt van e még.

 Oké , kész ennyi volt. Gondoltam hogy most akkor lehet hogy ennyi a koleszos életnek, szól igazgatónak és kirúgnak a koleszból is. Majd elnézést kértem, de ő még mindig ott állt.  Kb 1 percig tuti csendben ott álltam előtte, majd ennyit mondott:

– Na, akkor hagyom fejezze be, amit elkezdett. 4-kor indul a vonata ugye?

– igen.

Majd láttam, hogy ahogy megy ki a szobából megmarkolászta  a farkát. Mi a fene. Kajak magához nyúlt?  Sose kaptak még el a szüleim se mikor vertem a cerkát, nemhogy rögtön egy tanár. Kiértem állomásra, de egész úton az járt a fejemben, hogy 1: rajtakaptak, 2: a tanár meg fogdosta magát, de valamiért utána elgondolkoztam, hogy lehet igazuk volt a végzősöknek? De valamiért utólag mégis volt benne valami izgató. Eltelt kb 2 hét, kerültem a tanárt, közelébe nem mentem. Vasárnap délután már belehetett menni a koleszba, én mindig ilyenkor mentem be, ilyenkor úgymond be kellett jelentkezni, hogy bent vagyunk a koliban, hogy tudják h hányan vagyunk. bent.. Pont úgy adódott, hogy egész fiú koliban egyedül voltam. Ritka volt az ilyen, sokan betegek voltak, meg mások hétfő reggelente jöttek be.  Már este volt mikor elmentem fürdeni, nyilván mit csináljak a tusoló alatt, megint rárántottam egyet. Majd nem sokkal hallom, hogy nyílik a tusoló ajtó és bejön a tanár. Próbáltam elrejteni amit elkell, de hát totál meztelen látott. Ismét rajtakapott, hogy verem a farkam. Sose jött be a tanár, mindig csak benyitott, lehet azért mert akkor mindig többen voltunk a koleszban. Emlékszem annyit mondott:

 – Ez már a második alkalom.

És elkezdte a nadrágján keresztül ismét fogdosni magát, na ettől aztán én is beindultam, de mire lett volna valami kiment az ajtón. Én elélveztem rendesen. Másnap reggel pont velem szemben jött a nevelő tanár, egymásra néztünk, nyilván kikerülni már nem tudtam, köszöntem neki, ő meg rám mosolygott. Eltelt 1-2 nap talán, de még tuti a héten volt, mikor délután szilencium közben kikéredzkedtem wc-re. Másik tanár helyettesített, tudtuk h késni fog mert biztos dolga volt vagy fene tudja, Benyitok wc-re, de látom ott a nevelő tanár a másik piszoárnál . Na mondom akkor most mi lesz, elkezdtem csövelni,már majdnem végzek, és elkezdtem kósza pillantásokat a cél szerszámra vetni. A tanár pont úgy pakolta el a farkát, hogy lássam, felém fordult és akkor tette a gatyájába. Mikor elment mögöttem megveregette a vállam. Hát eléggé meglepett amit láttam, szőrös zacsi, szép nagy farok, izgató volt az biztos. Visszamentem a terembe és nem tudtam nem a faszára gondolni.Sokszor összeakadt a tekintetünk.

Majd még folytatom, előbb utóbb.

VaBeni53 Creative Commons License 2018.01.03 -1 0 11824

Nem véletlen van az, hogy nem titkosítottam még az emailcímemet. Belátva, hogy az ünnepekre készülődés okán, talán kevesebben vannak fent akár itt a fórumon is, így még néhány napig meghosszabbítom ezt a lehetőséget.

 

Bárkinek várom emailjét. A történetek olyan jellegűek, amik manapság még inkább elfogadhatatlanok, mint maga a másság. Ezért mellőzőm ezek nyilvános megosztását. Ezzel szemben privát formában szívesen elmesélem őket, már mint azoknak, akiket tényleg érdekel.

 

Az alábbiakat viszont továbbra is tartom:

 

De ajánlatot senki se tegyen, mert azokra a levelekre nem vagyok hajlandó válaszolni!

 

Az emailbe jelezze, hogy mi a becses neve (hogyan szólíthatom) és azt is, hogy hány éves!

A fenti okokból a dec. 27-i dátum, ami korábban megemlítésre került, az tapasztalható, hogy ki lett tolva.

Előzmény: VaBeni53 (11820)
VaBeni53 Creative Commons License 2017.12.26 0 0 11823

Tisztelt vaszenyka!

Még egy ötlet jutott eszembe:

 

Ideiglenesen publikussá tehetnéd az emailcímedet és akkor én írnék neked! (Lehet ez lenne számodra az egyszerűbb)

 

Üdv: Beni

Előzmény: vaszenyka (11821)
VaBeni53 Creative Commons License 2017.12.26 0 0 11822

Tisztelt vaszenyka! Eddig 9 ember írt nekem a fórumon megadott emailcímemre üzenetet. Nem tudom, hogy te milyen módszerrel akartál írni nekem! Egy ötletet viszont tudok neked adni:

 

Rákattintasz a nevemre

ott a küld szónál nyomsz egy jobb egérgombot, bejelölöd az emailcím másolása pontot, majd bemásolod az emailfiókodba az elküldendő levél címsorába.

Amennyiben esetleg ez sem lesz célravezető, akkor már nem tudom, hogy mi a teendő, hiszen mint, ahogy fentebb írtam, már többekkel beszélgetek innen privátban.

 

Remélem, hogy sikerrel jársz!

Előzmény: vaszenyka (11821)
vaszenyka Creative Commons License 2017.12.26 -1 0 11821

Kedves Beni! Örültem a nagylelkű ajánlatnak, hogy szívesen megosztanál olyan történeteket is, amelyeket itt esetleg nem lehet. Szívesen venném ezeket. Azt írtad, nyilvános az ímélcímed, de sajnos nem lehet elküldeni rá az oldalról az üzenetet.

Lehet valahogy orvosolni ezt? Én is megosztanék veled olyat, amit csak négyszemközt mesélnék el bárkinek is...

Várom a válaszod!

Előzmény: VaBeni53 (11820)
VaBeni53 Creative Commons License 2017.12.24 -1 0 11820

A karácsony alkalmából teszek egy ajánlatot. Vannak olyan történeteim, amik kicsit bizarrabbak annál, hogy itt megosszam! Aki kíváncsi azokra is, azok a következő 3 napban (várhatóan dec. 27 estig) írhatnak. Addig nyilvános lesz az email címem.

 

Várom minden kedves érdeklődő üzenetét.

 

De ajánlatot senki se tegyen, mert azokra a levelekre nem vagyok hajlandó válaszolni!

 

Az emailbe jelezze, hogy mi a becses neve (hogyan szólíthatom) és azt is, hogy hány éves!

 

Én Benedek vagyok. Beninek szoktak általában hívni és 64 éves vagyok!

Előzmény: VaBeni53 (11814)
VaBeni53 Creative Commons License 2017.12.24 0 1 11819

Kedves regiember! Amennyiben ez valamiféle felajánlás akar lenni a részedről, akkor azt szívélyesen visszautasítom.

A két okom, ami erre kényszerít:

1. Én nem azért osztottam meg ezt, és nem azért fogom megosztani a többi fiatalkori élményemet, hogy ezzel párt keressek, hanem azért, hogy a mai kamaszok és fiatal felnőttek ne rejtőzködjenek a másságuk miatt! És ne hagyjanak ki egyetlen adandó alkalmat sem, hogy akár a közvetlen környezetükbe levő sráccal (hogyha persze ő is akarja), akkor megtörténhessen a dolog.

 

2. Nekem immáron 28 éve van barátom! Igaz, hogy jó néhány évvel fiatalabb nálam, de boldog vagyok vele! 

 

3. Bár tény, hogy jó néhány kalandom volt nekem is az első időszakban, de az utóbbi 10-15 évben nem! A kísértés azóta is többször megvolt pedig, de mégsem lett (szerencsére) semmi több.

Előzmény: Törölt nick (11818)
Törölt nick Creative Commons License 2017.12.24 -1 0 11818

Szevasz, nekem nagyon tetszene, egy Te  irányodba kényeztetés

Előzmény: VaBeni53 (11816)
VaBeni53 Creative Commons License 2017.12.24 0 0 11817

Várom az építő kritikákat a történetemre!

Előzmény: VaBeni53 (11816)
VaBeni53 Creative Commons License 2017.12.23 -1 4 11816

Egy történet így karácsonyra.

 

14 éves voltam, amikor az egyik kosaras csapattársammal (2 évvel idősebb volt velem) megegyeztünk, hogy az edzőtáborba, az egyik este kiverjük egymásét. Ez az utolsó előtti este meg is történt. Másnap este fordult elő először, hogy egy olyan fiú bújt hozzám, akivel NEM vagyunk vérségi (sőt másképpen sem) rokonok. Akkor este én elég korán -szinte elsőként- lezuhanyoztam, hogy korán ágyba bújjak, mert az U14-es csapatnak már másnap reggel fél 8-kor edzése volt. Nekik, vagyis az U16-osoknak csak háromnegyed 10-kor volt. Azt sem tudom, hogy Dénes mikor ment el fürödni, de amikor visszajött, arra felfigyeltem, mert befeküdt mellém az ágyba és átölelt. Nagyon furcsa volt az egész. Nem tudtam mire vélni sem azt, amit Deni csinált, sem azt a bizsergést, ami átfutotta a testemet. Már majdnem visszaaludtam, amikor a fiú elkezdte a nyakamat, majd a hátamat puszilgatni (mondhatnám-írhatnám azt is, hogy csókolgatni). Egyre furcsább érzések hatalmasodtak el rajtam. Az a finom puha, de mégis enyhén borostás arcú fiú mit akarhat vajon tőlem. Elkezdtem megfordulni, eközben ő megint elindult a derekamtól felfele, és ott csókolt, ahol csak ért. Amikor elérkezett a számig és megcsókolt, akkor az hiába tartott mindössze 4-5 mp-ig, mégis azt éreztem, hogy végre megvalósult az, amiről már évek óta álmodom, vagyis az, hogy egy másik fiú csókol meg. Ahogy abbahagyta, először mélyen a szemébe néztem, majd újra megcsókoltam. Isteni érzés volt, ahogy ajkaink újra egymásba fonódtak. Én még mindig az álmaim egyfajta beteljesülését éreztem a részemről, viszont olyan érzéseim is voltak, hogy az ő részéről ez többet jelent egyszerű csóknál. A smár közben hogy, hogy nem, de a péniszemet kezdte el a takaró alatt, a bokszeremen keresztül masszírozgatni az egyik kezével. Az pedig elkezdett engedelmesen merevedni, amit Dénes természetesen észre is vett. El is kezdte kitakarni, majd a bokszerből kiszabadítani. Aztán egyszer csak már azt vettem észre, hogy a farkincám már a szájába van és nem éppen pihentető állapotban. A fiú hevesen szop, én meg óhatatlanul is, de nyögésemmel támogatom, majd az ondómmal megajándékozom őt. Szerintem 2-3 cl-nél több nemigen jutott neki. Nem is adta fel rögtön és tovább szopott. Aztán egy jó órával később kb. a kétszeresét kapta tőlem. Sajnos akkor abbahagyta. Folytatás ebben a táborban sem volt. Legalábbis vele nem!

Mans&Boys Creative Commons License 2017.12.23 0 6 11815

Tartva az ígéretemet, folytatom a történetemet.

 

Ahogy haladtunk előre az időben és melegedtünk egyre jobban össze, úgy volt egyre jobb érzés, amikor Miki mellettem volt és mérhetetlenül rossz, amikor tőlem távol volt. Egyre jobban úgy éreztem, hogy beleszerettem a fiúba, aki majdhogynem feleannyi idős volt akkor, mint amennyi én. Drága jó Mikike 17 éves volt, míg jómagam (Gergő) 30 éves voltam. De, ahogy szokták azt mondani: Szerelemben a kor nem számít! Ez egyre erősebben jelent meg.

 

A következő hetekben, hónapokban egyre rendszeresebben szökött ki hozzám a koleszból hétköznap is, de hétvégéket is egyre többször velem töltötte szerencsére velem, így nem nagyon kellett hiányolnom a bőre illatát, a teste melegét mellettem. Eltelt jó pár hónap. Elérkeztünk a 18. születésnapjához, amit édes kettesben töltöttünk. Megleptem kedvenc kajájával (csirkepörkölt nokedlivel) és kedvenc (csoki és eperízesítésű) tortájával. Aztán egy jót pezsgőztünk. Egy kis összebújás, majd együtt alvás. Másnap valamikor a délelőtti órákban arra ébredtem, hogy a kamaszfiú éppen kielégít. Nem is telt el sok idő és elélveztem. Löveltem a spermát rendesen. A szája és a teste is spermás, enyhén gecis lett. Aztán megcsókolt, majd én lenyaltam róla a szerszámomból származó anyagot. Sajnos ő néhány órára elment, de amikor kora este visszajött, akkor majdhogynem ott folytattuk, ahol korábban abba hagytuk. Sőt! Egy kis anállal meg is koronáztuk a dolgot. Az aktív fél szerepét Miklós játszotta és remekül csinálta. Először simogatott, ujjazgatott, tágítgatott. Óvatos volt, mint egy tyúk, aki a frissen tojt tojását védi. Isteni volt!

 

Bocsánat a késői órában küldött történetért. Amennyiben kifejésében aggályt lát, szívesen kifejtem majd a következő történetemet!

Előzmény: Mans&Boys (11797)
VaBeni53 Creative Commons License 2017.12.20 0 0 11814

Én 64 éves vagyok. Történetem van bőven. Vannak kollégiumi és nem kollégiumi is. Majd osztok meg részleteket is.

Mans&Boys Creative Commons License 2017.12.18 0 0 11813

Ma nem ígérem 100%-ra, de még karácsony előtt lesz!

Előzmény: Törölt nick (11811)
Mans&Boys Creative Commons License 2017.12.18 0 0 11812

Írtam!

Előzmény: Törölt nick (11810)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!