Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

A Sporttárs 5 órája Creative Commons License 341482

Azért a történtek ismeretében ezt a fehérvári produkciót a Körmendtől betudom edzőbuktatásnak. Még ha előtte is kikaptak kétszer. De Tóth Norbi vagy Ferencz ennél azért többet tud (mondjuk bármi volt is az oka, ezért a produkcióért szégyellhetik magukat).

realfan 10 órája Creative Commons License 341481

Ez a fejetlenség 8 éve tart, az a legnagyobb baj ezzel.

Előzmény: Artúr Doki (341479)
kendeffy 10 órája Creative Commons License 341480

Új edző, új center. Már "csak" meccseket kellene nyerni...

Előzmény: mögb (341478)
Artúr Doki 14 órája Creative Commons License 341479

Hene lesz a megoldás vagy csak átmenetileg ül le a körmendi padra?

Komoly fejetlenség lehet arrafelé...

mögb 17 órája Creative Commons License 341478

majd meglátjuk.... Sarabidze is jól mozgott a videón :)

 

Előzmény: Willie_3 (341477)
Willie_3 17 órája Creative Commons License 341477

Viszont ez az uj centeretek hatarozottan jol mozog... nehogy a vegen Szolnokon kosson ki, mert ott is elkelne egy ilyen tipusu jatekos...

Előzmény: mögb (341475)
Duncan1031 30 órája Creative Commons License 341476

Itt van néhány összefoglaló videó a magyar válogatott nyári mérkőzéseiről:

 

   

mögb 1 napja Creative Commons License 341475

Okos fiú ez a Mitchell

 

meneghin 1 napja Creative Commons License 341474

Nem arra gondoltam, hogy mindegyiküket edzőként kellene foglalkoztatni.

Létre lehetne hozni pl. egy  "Vének Tanácsát".Minden meccset kielemeznének, tanácsaikkal segíthetnék az edzőt a játékosokat, szezon elején véleményezhetnék a leendő új légiósokat, stb.

De erre sajnos jelenleg nincs esély.

Előzmény: mögb (341465)
A Sporttárs 1 napja Creative Commons License 341473

Egyáltalán nem látni, hogy bármit mondana a csapatnak időkérésnél, végig a játékvezetőknek, zsűrinek magyaráz, táblára mutogat, csípőre tett kézzel sétál. Ehhez minek kellett időt kérni?

Nála tényleg sosem tudni, mi a valódi szándéka, utána az újságban olvasott nyilatkozatában már nem is említi az ítéleteket. Ami persze bölcs dolog. Az sincs kizárva, hogy bizonyos szitukban igaza volt, a Sopron nem szokott rossz fújást kapni mostanában hazai pályán, és akkor még finom voltam.

De simán lehet az is, hogy tényleg ki akart kapni, mármint Ivko. :))

Előzmény: albamama (341469)
A Sporttárs 1 napja Creative Commons License 341472

Ahogy Rátgéber mondta anno, mesterséges hullámvölgyet generált a csapata játékában, csak ő már későn. :)

Előzmény: szavard (341468)
mögb 1 napja Creative Commons License 341471

pontosan ezt gondolom én is. Nyíregyháza ellen otthon győztünk volna. De tegnap senkit nem használtunk semmire és engem legjobban a sétálgatás, a küzdés hiánya zavart legjobban. Nincs gondom egy fehérvári vereséggel, csak küzdjünk...

 

Előzmény: montipájton (341470)
montipájton 1 napja Creative Commons License 341470

Nem tudom, de ha a Nyíregy ellen hazai pályán van a meccs, azért eséllyel behúztátok volna.

 

Tegnap Fepu és Tóth Norbi észrevehetetlen játéka volt nekem nagyon furcsa, azért ennél jobban szokás őket használni. Nem akarok kívülről okoskodni, de semmi összhang nem érződik edző és csapat között, a végére a két kis amerikai egyéni cuccai miatt nem lett nagyobb a különbség (meg az Alba is leeresztett az utolsó negyedre).

Előzmény: mögb (341466)
albamama 1 napja Creative Commons License 341469

86-83-nál (a videó elején) simán fújható faultot reklamált perceken keresztül Ivkovics, amiért meg is kapta a jól megérdemelt tekóját.

Időkérésnél gondolom, azt mondta, hogy üssenek oda, hogy ne menjen az idő, persze ezt ésszel kéne csinálni, mert ha szándékos, akkor a dobás után is a Sopron jön és jött is. Nem beszélve arról, hogy jól meg is nyugodtak, és a büntiket is bedobták.

Mindemellett haragszom a Sopronra, hogy nem nyertek rendes játékidőben. :)

Előzmény: szavard (341468)
szavard 1 napja Creative Commons License 341468

https://www.youtube.com/watch?v=i6R3W3Df89w

Egyszer, alkalomadtán, ha már nemcsak ivko belügye lesz a kecskeméti kosár, amiről kintről nem pofázzon senki, szóval akkor elmondhatná, hogy ezzel a soproni hossabbítás alatt történő teketarolással, ugatással, kiprovokált technikaival mi volt a célja. Kikapjunk? Csak nehogy 4-be legyünk?

 

 

kendeffy 1 napja Creative Commons License 341467

Nem beszéltem tragédiáról. Ismert volt a sorsolásunk, kétszer "egylabdás" meccset buktunk idegenben. Fehérváron meg nem szoktunk nyerni. A következő két meccsből legalább egyet nyerni kell. Az a kérdés, hogy ezt a két meccset ezzel az edzővel vagy mással nyomjuk. Szerintem messze van még a szezon vége...

Előzmény: mögb (341466)
mögb 1 napja Creative Commons License 341466

Tragédia csökkentésként azért Kecskemétre és Fehérvárra sem győzelmi esélyekkel érkeztünk. Állhatnánk 3-0-ra is. az is igaz

 

Előzmény: kendeffy (341464)
mögb 1 napja Creative Commons License 341465

Sajnos van ellentét. De azt is látni kell, hogy ennyi edzőt sem lehet tartani, fizetni. Szalai J. utánpótlásedző... A Geri, Isti duót meredeknek tartanám, bár annak idején a Zsebe-Sabáli duó is az volt, de ott Sabi edzőnek készült.

Előzmény: meneghin (341462)
kendeffy 1 napja Creative Commons License 341464

Valóban edzőkérdés van Körmenden. Az a keret a realitások alapján 4-6-ik helyre jó lehetne. Kis szerencsével előbb. Ehhez képest 0-3-mmal állunk. 

 

Meghúzzuk még a szombati meccs előtt, vagy kivárjuk a Berény és ZTE-meccset?

meneghin 1 napja Creative Commons License 341463

Szerintem Hene nem megoldás.

Én egy huszárvágással, ha és amennyiben vállalnák a feladatot az Isti,Geri duót nevezném ki a csapat élére.

Előzmény: mögb (341460)
meneghin 1 napja Creative Commons License 341462

Sajnos most csúcsosodott ki egy évek óta tartott folyamat, ami sokkal összetettebb annál, hogy két mondattal el lehetne intézni de egy-két gondolatot engedjetek meg.

Szakma.

Meggyőződésem, hogy Körmenden egyedülálló szakmai háttér lenne, amennyiben nem gátolná ezt meg több, jelenleg feloldhatatlannak tűnő ellentét.Ezt azért is nehezen élem meg mert évtizedeken át az összefogás, a közös akarat volt jellemző erre a közösségre és én is ebben nőttem fel.

Ezért is elfogadhatatlan, hogy olyan embereknek nincs jelenleg semmi köze a körmendi kosárlabdához mint Putesz,Fodor P.,Fodor S.,Isti,Fodor G,Sabi,Szlávik,Szendrey,Szalai J. stb.Ilyen gazdagok vagyunk, hogy ezeknek a szakembereknek a tudására nincs szükségünk?Ezért is tartunk ott ahol jelenleg vagyunk.

Elértük azt, hogy az egyik legnagyobb légióstemető, honosító,edzőcserélő klub lettünk.

A szurkolók még kitartanak, de egyre nagyobb az elégedetlenség.Végre lesz egy jó kis csarnokunk most már csapat kellene.

Eddig bíztam Mitchellben, de a tegnapi meccs nálam is betette a kaput.

Váltani, változtatni kell sajnos megint, amíg nem lesz behozhatatlan a hátrányunk és sürgősen rendezni a vitás kérdéseket egymás között az érintetteknek amíg nem lesz túl késő.

MTE!!!!!

 

albamama 1 napja Creative Commons License 341461

Alig voltak faultok, csak néztem. Nem esküszöm meg rá, de a 3. negyedben nem is volt, de max. 1-2.

Előzmény: mögb (341460)
mögb 1 napja Creative Commons License 341460

Sajnos Mitchellnek semmilyen hatása nincs a csapatra meccs közben. Nem szoktam ilyen véleménnyel lenni, de ezt az edzőt azonnal el kell küldeni. A nagy kérdés, hogy kit lehetne hozni helyette? Magyar edző nincs, hacsak nem újra Hene.

 

Ez az Alba tegnap verhető lett volna. Fehérváron ki lehet kapni, ezzel nincs is semmi gond. De az elejétől kezdve támadásban és védekezésben is csak sétálgatás volt. Ez nem volt csapat...

 

A Sporttárs 1 napja Creative Commons License 341459

Ja, igen, persze a végén az erdész a Szolnok, aki jön és mindenkit elzavar. :)

Előzmény: A Sporttárs (341458)
A Sporttárs 1 napja Creative Commons License 341458

Írtam az Alba-topikba is, hogy nagyon régen tűnt ennyire kiegyensúlyozottnak a mezőny. A MAFC lefelé fog kilógni, az összes többi szerintem képes lesz minimum hazai pályán legyőzni egy-egy "esélyesebbet", vagy akár hosszabb jó sorozatot összerakni. Lásd Nyíregyháza, amelyik reálisan azért nem egy listavezető csapat, de Zete, Körmend, Pécs erősségű hármas ellen mikor nyert három hazait zsinórban?

 

A Paks, Sopron, Kecskemét trió a sok honosítottal, légióssal a mezőny elejének tűnik, de nem hiszem, hogy csak az egymás elleniken lesznek gondjaik. Az Alba még nem kiegyensúlyozott, de jó magyar állománya van (ha mindenki egészséges), most négy légiósa, akiről minimum kettőről biztosan mondom, hogy nagyon jó játékos. A Kaposvár, Zete, Falco, Körmend négyes biztos, hogy senkinek nem lesz könnyen verhető, de a Szeged, Pécs duóba is belelátom akár a mérleg nyelve szerepét, jó edzőjük van, el fognak kapni csapatokat, akárcsak a Jászberény, ahol még hozhatnak valami használható centert a kintről jó mezőnysorukhoz.

 

Szóval csodálkoznék, ha ebben az alapszakaszban nagyon ellépne valaki a többitől, persze kérdés, a gyengélkedők mikor kapják el a fonalat. A Körmendnek most nagy hendikep a sok idegenbeli meccs, de egy jó edzővel, az új csarnokban még nagyobb kedvre kapó szurkolótáborral a hátuk mögött később akár jól is kijöhetnek a sok hazaiból...

Aurora Borealis c 1 napja Creative Commons License 341457

Gondolom idővel megtörténik majd az edzőcsere, és akkor kiderül, hogy mennyire erős ez a körmendi keret. Annál biztosan erősebb, hogy 0:3-mal álljatok (szerintem az 1:2 lenne a reális), de hogy biztosan a 4-be kéne érnetek, azzal nem értek igazán egyet. Persze nem lenne lehetetlen, de azért a Sopron, Paks, Kecskemét, Alba állománya sem gyenge, sőt szerintem erősebb a tiéteknél. És akkor még a Falcot is lehetne említeni, nekik szintén kiegyensúlyozott keretük van, a komolyabb meccseken is fognak tudni 9-10 embert bevetni. A Kaposvárt sem szabad leírni a gyengébb kezdés ellenére sem. De tényleg majd az új edzővel fog kiderülni, hogy mennyire lesz csapat a Körmend, a légiósok és a magyar játékosok hogyan tudnak majd eztán kijönni egymással a pályán. Ha esetleg a következő fordulóban zakóztok, akkor az azt követő két derbinek (ZTE, Falco) már új edzővel fogtok nekivágni.

Előzmény: Bandre (341452)
lenszblenksz 1 napja Creative Commons License 341456

A két kisfeka elég öncéluan tolta tegnap, lehet, a többiek ezért ... Khm visszafogottabbak?

Norbinak alig volt dobáskisérlete, 0 ponton zárt, Fepu alig kapott labdát, a végén vállalt párat.Pedig úgy néz ki, a honosítottakkal belenyultatok, a magas szerb kifejezetten ügyes ( asszem ő a Kolarics), de a pici is jó. A grúz is van olyan jó, mint nálunk Djapa.

Ebből lehet, még Hene is összerakna valamit, ami jobban működik.

 

Előzmény: Bandre (341452)
A Sporttárs 1 napja Creative Commons License 341455

A légiósokat nem ismerem, de a két említett, ismert magyar pályán történő teng-lengése alapján (és mivel a harmadik fordulóban még bizonyára nincsenek banktechnikai nehézségek, meg amúgy is van lóvé most Körmenden) elég egyértelmű, hogy gáz van a csapat összerakásával, vagyis az edzővel.

 

Előbb-utóbb kiteszik, bár én azt se értem, miért hozták. Hencsey biztos nem rosszabb nála.

Előzmény: Bandre (341452)
A Sporttárs 1 napja Creative Commons License 341454

Hja, labda nélkül én is marha jó kosaras vagyok, csak már nem fiatal, sajnos, pedig helyem lenne a kecskeméti keretben. :)

 

Most viccen kívül: értem én, ha egy edzőnek az eredmény a fontos, az ő állása múlik rajta. Úgyhogy nem Ivkovics, hanem a magyar kosárlabda miatt nagy gáz, hogy abban a csapatban, ahol tavaly még csak-csak megvillant egy-két ígéret, mostanra hetvenhat -ics miatt már esélyük nincs rá. És még csak azt se lehet mondani, hogy középszerű külföldieket hozna eléjük, mert Rakics vagy Ivosev alapján egyértelműen kiadták a jelszót Kecskeméten: eredmény kell, mindegy, ha a magyarok megszívják. Persze a kommunikáció nyilván a kicsapat, legyünk a nyolcban, stb. lesz, de ezt hagyjuk.

 

Vagy a rosszabb eset, hogy Pongóék, Mészáros valójában nem is akkora durranás, hogy komoly célokat lehessen elérni velük. A legtöbb magyar csapatnál ez a helyzet, de Kecskeméten úgy tűnt, talán van pár tényleg ügyesebb gyerek.

Előzmény: Winters_ (341451)
Willie_3 1 napja Creative Commons License 341453

Mit vartok egy olyan edzotol, aki csak azert nem esett ki az osztrak masodik ligabol, mert eppen valamit varialtak a letszammal? hogy sikerult ez a faszit kikukaznotok? Szepen nez ki, hogy osztrak masodik ligabol elzavart edzo jon Mo-on A csoportos csapathoz...

Előzmény: Bandre (341452)