Keresés

Részletes keresés

honosítsuk Madisont Creative Commons License 6 órája 0 2 372993

A KTE-Olaj az előzetesen várhatónak megfelelően alakult, volt egy jó első félidőnk, de a másodikra rákapcsolt a Szolnok főleg védekezésben és összességében simán nyert. Polyáknak jó napja volt, hintett öt triplát és rossz távoli rádobása talán egy ha volt, de lehet, hogy annyi sem.

I am number 23 of Bulls Creative Commons License 6 órája 0 2 372992

Gratulacio minden mai nyertesnek! A vesztesek kozt most nincs olyan, kinek gratulalni lehetne a vereseg ellenere is. Bantoan sima meccsek voltak a maiak. Es nem csak a mar eleve lefutottnak tartott talalkozok lettek azok.

 

Az Alba hozott egy idegenbelit, a kotelezo kategoriabol. A Kormend es a Falco erodemonstraciot tartott hazai palyan. Az Olaj meg megnyert meg egy razosnak igerkezo idegenbelit. A Zete komolyan jelezte szandekat a felsohazra. Csokken a botlasi lehetosegek szama a Szolnoknak, en mar azon sem lepodnek meg, ha maradna nekik a 2 bukott meccs az alapszakaszban. Neha felbassza az agyam, hogy paradezik a Falco, az Alba, a Kormend is kiigazitja a sorokat, aztan sehol sincsenek, csak kullognak az Olaj mogott. Veszekedhetnek a meg kiado egy helyert a dontoben. A szezon elott azert kiegyensulyozottabb, szorosabb versenyfutasra szamitott mindenki az elcsapatok kozott.

fibonacci011235 Creative Commons License 6 órája -2 2 372991

22 VAL

Előzmény: mte16 (372985)
Marci14 Creative Commons License 6 órája 0 0 372990

Megértem, én se maradtam volna kint. Egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy az idei légiós garnitúra, többe kerül, mint a tavalyi. Sajnos Cizmic és Pavlik elbaszták a légiósok kiválasztását. Jövőhéten számomra végre lesz egy "hazai" ASE meccs, emlékszem tavaly egy remek meccsen nyertek Samenesék Pécsen, nagyon jó hangulat volt, sok paksi szurkolóval. A tavaly tavaszi csapatot én tudtam szeretni, tudtam nekik szurkolni, de az ideit egyre kevésbé tudom. Valahogy sokszor az akarást sem látom rajtuk. 

 

Közben az Olaj hozza a kecskeméti meccsét, óriási előnnyel fognak a felsőházra ráfordulni. 

Előzmény: Balerion (372989)
Balerion Creative Commons License 6 órája 0 1 372989

Minden szavad igaz, szégyen ami most Pakson folyik kosárlabda címszó alatt.

Pavlik meg ne a dobóversenyt menedzselje már a szünetben a saját gyerekeinek, hanem vezesse a szakosztályt, vagy adja át a helyet olyannak, akit érdekel is a paksi kosárlabda és ért is a dolgokhoz.

Jellemző a mai meccsre, hogy kb. a harmadik negyedben hazaindultunk jópáran, annyira kilátástalan volt a játék, Bencze Tomi beárazta Cizmic mestert is rendesen.

Előzmény: Marci14 (372987)
Marci14 Creative Commons License 6 órája 0 0 372988

Centerünk az rohadtul nincs, szóval a Guinn-Ogunyemi párost zavarjuk el a halál faszába, és a kettőjük fizujából próbáljunk hozni egy olyan csókát, aki tényleg center. Mit meg nem adnék, ha lenne egy Radicunk, ez a két bohóc helyett. De nekünk az amerikaiak kellenek...szerintem soha nem jó, ha egy csapatban a légióssor egy nációból kerül ki, sokkal színesebb lehet a játék, ha van 1-2 délszláv iskolán nevelkedett játékos is. 

Előzmény: Balerion (372986)
Marci14 Creative Commons License 6 órája 0 0 372987

Van olyan lehetőség, hogy mind az öt légióst kibasszuk a faszba, és inkább az ifikkel nyomjuk végig a szezont? A harmadik negyed közepéig bírtam nézni a meccset, egészen borzalom az egész. De Teo felelőssége is kurva nagy ám, hogy támadásban az EGYETLEN opció az, hogy triplát dobunk. Nem védekezünk, nem tudunk támadni, CSAK akkor nyerünk meccset, ha valami csoda folytán 2-3 játékosunk extrán dobja a triplákat. Center játék 0, missmatchek, pick and rollok sehol. Faszom az egészbe, grat a Zetének, nagyon simán nyertek. 

 

Talán jobb is, ha nem leszünk ott a felsőházban, szar lenne 0-8-al ráfordulni a play offra. 

 

u.i: baszódjon meg mindenki, aki miatt a paksi kosárlabda ilyen mélységekbe zuhant, az elmúlt években. 

Balerion Creative Commons License 7 órája 0 0 372986

Szerintem ne kezdj bele, minősíthetetlen játék volt a részünkről.

Jövő héten végre cserélünk légiósokat?

Előzmény: Marci14 (372977)
mte16 Creative Commons License 7 órája -5 2 372985

Milo sose volt ennyire undorító... emléxem az első itteni évében talán még a kedvencem is volt...

Jelenleg se támadásban, se védekezésben nincs szabályos megmozdulása... eltűntek a távoli dobások és a tökéletes 1-1-ek...

 

KámánMVP Creative Commons License 7 órája 0 1 372984

https://www.youtube.com/watch?v=RlSaZ_RaB_E

 

Itt lehet megnézni. Mit lehet... KÖTELEZŐ! :)))

Előzmény: Marci14 (372977)
Bandre Creative Commons License 8 órája -1 1 372983

Az új irányítóval lekerült a teher Hollins válláról és csinálhatta, amiért idehoztuk. Dob mint a gép. 

1920_ZTE Creative Commons License 8 órája 0 1 372982

Lehet, de nem ajánlanám :) Nagyon komolyan vettük a találkozót, utolsó 5 perce kiengedtük picit -25 körül, bravó a srácoknak, ez lehengerlő teljesítmény volt! HAJRÁ ZTE!

Előzmény: Marci14 (372977)
honosítsuk Madisont Creative Commons License 9 órája 0 0 372981

Legalább Mészáros Máté tartja a mostanában mutatott 10 pont körüli átlagát. Ha már egyszer ki kell kapni, mint a szar, akkor így kapjanak ki Körmenden.:)

realfan Creative Commons License 9 órája 0 0 372980

54 pontot dobtunk - egyetlen büntető nélkül. :) Ez tényleg visszavágó.

 

A szurkolói rigmusok miatt kiszabott büntetésekről szóló határozatokat hol lehet megtalálni? Egyszer linkelte már valaki, de nem találom.

mte16 Creative Commons License 9 órája 0 0 372979

Körmenden a félidős 18 assziszt eléggé szép szám...

beetee Creative Commons License 10 órája 0 0 372978

Körmenden 100% a dobószázalék.

84,6 a Körmendé, 15,4  a Soproné....

Marci14 Creative Commons License 12 órája 0 0 372977

A zalasport felvételét a mérkőzés után meglehet nézni youtubeon, ugye? Csak mert a Paks-ZTE meccs idején Pécsen, női meccsen leszek, viszont semmiképpen sem akarnám kihagyni a "mi" meccsünket se. 

R Bell Creative Commons License 12 órája 0 0 372976

Totál igazad van !

Előzmény: Marci14 (372975)
Marci14 Creative Commons License 13 órája 0 2 372975

Szerintem az idei légióssorunk hitványabb, mint a tavalyi volt. Abban biztos vagyok, hogy a Tiby-Watkins duóval sokkal előrébb lennénk, mint a Guinn-Ogunyemi párossal vagyunk. Samenas is jóval kiegyensúlyozottabb teljesítményre volt képes, mint Allen (igaz, hogy a litvánnak nem voltak annyira extra meccsei, mint Allennek pl Körmenden, de nem is volt ennyire bomlasztó, védekezni nem akaró játékos), Hinds bár a legfaszább légiósunk, Battle más kávéház volt. Egyedül talán a Barnies-Gilbert cserén "nyertünk". Szerintem nem azért állunk sokkal jobban, mint tavaly, mert jobbak lennének a légiósaink. Eilingsfeld a fő ok, illetve az, hogy Cizmic-el csinálta meg a csapat az egész felkészülést, nem Petrauskassal. 

 

De megkockáztatom, ha a tavaly légiósok + Eilingsfeld + Cizmic dolgozna most együtt, simán a négyért harcolhatnánk. 

Előzmény: nbabasket (372973)
Marci14 Creative Commons License 13 órája -2 2 372974

Egyetértek veled. Ez a sportnemzet vagyunk kifejezés az egyik kedvencem. Európában keresni sem lehet a magyarnál egészségesebb, dagadtabb, alkoholistább, depressziósabb nemzetet, a lakosság jó része segítség nélkül a fotelból nem tud kikelni, de mi azért sportnemzet vagyunk. Aha :))

 

Az, hogy valami csoda folytán van pár tucat kiemlkedően tehetséges versenyzők, főleg olyan sportokban, amit amúgy a világon alig pár helyen űznek, még nem leszünk sportnemzet. 

Előzmény: szhely11 (372966)
nbabasket Creative Commons License 13 órája 0 1 372973

A Paks-ZTE nagy meccs lesz ma. Aki kikap, az lassan elfelejtheti a felsőházat.

A ZTE vereség esetén két meccs hátrányban lesz a Pakssal szemben, oda-vissza kikapott a Kecskeméttől és Pakstól is, úgyhogy három meccsel kellene többet nyerni 10 forduló alatt. Ehhez már a másik két csapat is kelleni fog.

 

Az ASE erejéről ma kaphatunk egy jobb képet talán: a Körmend és Kaposvár elleni győzelmekből nehéz következtetést levonni a másik két csapat mélypontjából adódóan, a Falco elleni nagyon sima vereséget szerintem egy jó csapat nem engedhet meg, az egy légiós Debrecentől hazai pályán 75 pont pedig sok.

 

Ma viszont lesz egy hasonló erejű és célú ellenfél, aki szerintem egyre jobb lesz Kinney beépülésével és egy újabb légióssal. A Paksnak a mai ZTE elleni meccsénél szerintem lesz legalább 6-7 nehezebb meccse vissza (pl. Szolnok, Körmend otthon, Fehérvár, Pécs, Sopron, Kecskemét idegenben), szóval ha ma sem tudnak nyerni, akkor a 8-ra kell koncentrálni.

 

Allen szerintem még azért van Pakson, mert két éves szerződése van...amúgy már vélhetően repült volna októberben, novemberben. Amit védekezésben csinál, az katasztrófa (a többi légióshoz képest is, pedig nem túl magas a léc Pakson az idei légiós keretet nézve). Szombathelyen 14 percet kapott és már öt perc után le kellett hozni, a védekezése van annak hiánya miatt nem lehetett pályán tartani...

 

A Kecskemét-Szolnok lesz még izgalmas, a meglepetés sem kizár.

Előzmény: Marci14 (372884)
Bandre Creative Commons License 14 órája -2 0 372972

Egyetértek, de talán azért a Csori-Horti-Davis/Tuoyo hármasnak a mezőny nagy része ellen elégnek kell(ene) lennie.

Előzmény: realfan (372970)
Bandre Creative Commons License 14 órája -2 0 372971

Úgy rémlik, mintha erről a center duóról azt írtad volna, talán nem is egyszer, hogy már most aláírnál velük a következő szezonra, vagy valami hasonló. Én azért remélem, hogy tudunk majd hozni náluk jobbakat is.

Előzmény: peli_w (372968)
realfan Creative Commons License 14 órája -1 0 372970

Arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz, ha visszatér Wright. Mert most az oké, hogy még sérült, de már nem mankózik, és nem rakjuk ki, tehát várható, hogy 2-3 héten belül játszhat. Koch out, az rendben van. De ha lesz Wright, be kéne rakni gyakran, mert az eddigiekből ő tört be messze a leghatékonyabban, és ha lesz irányító mellette, akkor ez csak még jobban érvényesülhet. Viszont akkor az amúgy sem jól teljesítő Davis-Tuoyo párosból az egyiket mindig kihagyjuk, ami megint azt hozza, ami tavaly volt, hogy Fepu és az amúgy 2-3-as légiós (akkor Smith, most Fanning) mehet be birkózni négyesbe a meccs relatíve nagy részében. (A keretünk gyengeségei, erősségei alapján a Hollins-Fanning kettős kihagyhatatlan.)

Előzmény: peli_w (372968)
R Bell Creative Commons License 16 órája 0 0 372969

Ma nyertek nem kérdés, de egy fecske nem csinál nyarat!Ha ma nyer a Paks akkor necces lesz nektek a 4. hely is.

Előzmény: peli_w (372968)
peli_w Creative Commons License 16 órája -2 1 372968

Nem feltétlen a mai meccsre vannak nagy reményeim, de ha Dillard tényleg beválik akkor minden, amit eddig a Körmend mutatott nem releváns arra nézve, hogy milyen csapat leszünk, lehetünk. Ha 10 percet kell csak a Hollins-Halász duónak megoldania irányítóban, ráadásul azt az ellenfél csereirányítói ellen, a maradék 30 percre lesz emberünk, az egy új világ. Ráadásul hátha az atletikus, gyors, (közép)távolról dobni hajlandó, de palánk alatt képzetlen légiós duónk is ott és úgy kapja meg a labdát, amivel tudnak mit kezdeni. Ők vagy maximum 1 méterről jók, vagy dobjanak kifelé leválva 5-6 méterről, de 2ésfél, 3 méterről egyedül indulva nem tudják megoldani befelé.

Nekünk ma teljesen új bajnokság kezdődhet, persze első meccsen nem összeszokva egy szenvedős párpontos győzelmet is vígan aláírnék.

i perseguitati_ Creative Commons License 29 órája 0 0 372967

Köszi.

Ha én írtam volna, tudnám hogy Szentendrén bizony van férfi kosárlabda klub, mi több, a klub vezetője éppen tegnap mondta el nekem, hogy tavaly ők már próbáltak változtatni azon az áldatlan állapoton, hogy a 27 ezres Szentendrén, a néhány iskolai tornatermen kívül, egyetlen egy valamirevaló sportcsarnok sincsen. Szóval hogy a város Nb2-es férfi kosarasainak ne a közeli Leányfalun kelljen játszani, a klub, pont az oroszlányi csarnok mintájára és nagyságrendjében ( egy kompakt, fenntartható és belakható  800-1200 férőhelyes csarnokról volt szó) elsősorban TAO-s forrás igénybevételével szeretett volna sportcsarnokot építeni. De ez  akkor falakba ütközött, és elsősorban  helyi városvezetés ellenállása miatt, meghiúsult a kosarasok terve.

 

Az írás nem említi az egész történet egyik, ha nem legfontosabb szereplőjét az MTK-t, ugyanis jelen állás szerint, a szerelmi háromszög (Szentendre, Bravos Sport Kft., MTK) egyik tagja sem akar egy fityinget sem az ügynek áldozni, mindenki a fentről érkező mannát várja, amely nemcsak a TAO formájában érkezhet,és így most minden szem   Deutsch Tompikán, aki bevonzza majd  pénzenergiát.

Előzmény: Adam.Clayton (372955)
szhely11 Creative Commons License 1 napja -1 0 372966

En pont a masik feléhez tartozom mindig... utalom amikor jon a hülyeség, hogy bezzeg kajakban meg vízilabdaban. Adnák oda a penzt a foci helyett stb

Vizilabda kb 6-7 ország aki foglalkozik vele, abban a mezőnyben kicsit könnyebb... kézilabda? 10-15

hozzateszem az se normális hogy 24 csapatos EB-n meccset nyerunk es körutat zártak le ill a kosárban is ami ment olyankor ...

egeszsegtelenul elo elhízott nép vagyunk akik mindennel nagykepubbek sajnos... kozben a tao-bol hozunk 800 legiost 

Előzmény: A Sporttárs (372964)
kosareso_ Creative Commons License 1 napja -1 1 372965

A kérdést Endréhez intéztem. Nemcsak azért mert, ő felfogja a lényegét, hanem esetleg tudja közvetíteni illetékesek felé is a problémát.

 

Előzmény: A Sporttárs (372963)
A Sporttárs Creative Commons License 1 napja 0 1 372964

Nem egyenlő? Jó, de akkor a pekingi olimpia idején miért hörgött a fél ország, amikor tizenvalahány napig nem volt aranyunk? NEKÜNK, a magyaroknak, a sportnemzetnek!!!! És aztán lett végre, két kajak meg egy vízilabda... És amikor vége lett az olimpiának, mindenki azon pörgött, hogy valami azonnal meg kell változtatni, mert hagyományos sikersportágainkban is lemaradunk! És nem a kosárra gondoltak...

 

Én csak azt mondtam, hogy ahol egy sportág alapvetően a kultúrából, hagyományokból fakadóan a nemzeti identitás része, ott az nem azért van, mert olimpiai aranyakat szállít. Nálunk gyakori érv, hogy a "komoly" sportágakban" kellene inkább villogni - aztán ehhez képest jön egy olimpia, és mindenki remegve várja, mikor nyernek a kajakosok.

Előzmény: szhely11 (372934)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!