Keresés

Részletes keresés

A Sporttárs Creative Commons License 5 perce 0 1 355963

Arra célzol, hogy tavaly még nem volt elég jó neki a válogatott, most bezzeg jó lesz?

Ahogy arra célzott a kapitny, hogy ha valakinek nem volt elég jó az ő álláspontja a légiós szabály ügyében, az most kapja be?

És hogy akivel nem jutottunk ki az Eb-re. az nem dumáljon és nála nem lesz válogatott?

Te nem veszed észre, hogy átveszed ezt a beteges, "mi vagyunk fölül, ezért mi diktálunk", minden erkölcsi alapot nélkülöző attitűdöt? Szerintem elég sokan válnak élő bizonyítékaivá, hogy a sikert néha nehezebb jól viselni, mint a kudarcot... (Te általában a szövetség vagy az elnök álláspontjának transzparense vagy a fórumon, de Szalai elnök úr még nem nyilvánult meg ezekben a témákban. Vehetjük úgy, hogy ami Ivkovics száján, az az övén is, és te ezt jelzed felénk, vagy lesz szövetségi vélemény is ezekben az ügyekben?)

Előzmény: pependre (355911)
teacherbá Creative Commons License 10 perce -1 0 355962

A Roscoval kapcsolatban még. Szerintem biztos megkapta a mailt. Nem igazán érdekelte a dolog,mert az új szerződését fontosabbnak gondolta. Van olyan érzésem is,hogy ő inkább amerikainak gondolja magát mint magyarnak. Géza lehet többet hallott erről az oldaláról.

A Sporttárs Creative Commons License 10 perce 0 0 355961

Biztos nem jól olvastam, Endre, de mintha nem azt nyilatkozta volna Ivkovics, hogy a jelenlegi kerethez aki nagyon jó lesz, az még csatlakozhat, hiszen a cél, hogy a lehető legerősebb válogatott jelenjen meg az Eb-n - hanem, egy évvel az Eb előtt azt mondta, ugyanezzel a kerettel megyünk neki. Mert megérdemlik. És van, aki amíg ő a kapitány, nem lesz válogatott.

 

Persze nem gondolom, hogy Rosco vagy Lóránt nem talál magának a klubszezonra egyéb motivációt, nincs ezzel gond. Nyilván szerinted az is rendben van, hogy Ivkovics bosszú-alapon megmondja, hol játszhat a válogatott és hol nem. Ez is a rend része.

Előzmény: pependre (355934)
A Sporttárs Creative Commons License 15 perce 0 0 355960

Ja, és van egy-két, magát hűvös kívülállónak mutató egyén, aki leszólja az összes többit, miközben egyébként pont úgy benne van Ivkovics seggében vagy zsigerből utálja azt, aki nincs, és ezért nem hajlandó egyetérteni. Én kettő ilyet is olvastam a napokban, de nem mondom meg, ki a másik.

Előzmény: spider8 (355957)
Adam.Clayton Creative Commons License 20 perce 0 0 355959

Akkor hívom Don José Luis Torrentet, beülünk a Seat-jába es megoldjuk:))

Előzmény: spider8 (355956)
Blenkszlensz Creative Commons License 45 perce 0 1 355958

Sex este 8-kor. Aki ott van, ott van, aki nincs az nincs :D

Előzmény: spider8 (355956)
spider8 Creative Commons License 1 órája 0 3 355957

Így is van, vihar a biliben... a semmiről is képesek sci-fi szintű koholmányokat behányni mindkét oldal képviselői... rohadt unalmas és szánalmas is egyben ez az Ivkofóbiások vs. Ivkomák szájtépés... kb. 30 ember tud róla a bolygón, 18-at érdekel, s 5-6 feszül egymásnak erről a fantáziáját is használva hobbiszerűen... valaki elkezdhetné elemezni szeretett csapatát, mit látott az előszezonban, milyenek az új fiúk, hova várja őket, ilyesmik... azt lehet sokan szívesen elolvasnák.

Előzmény: Blenkszlensz (355953)
spider8 Creative Commons License 1 órája 0 2 355956

És ha az asszony napokra eltűnt és a megkeresésre sem reagál? :) :D

Előzmény: Adam.Clayton (355951)
spider8 Creative Commons License 1 órája 0 2 355955

Ez a nem szokja nézni szöveg meg az úgy csinálok, mint ha barlangban élnék és nem hallottam a tértivevényről ez így 2016 vége felé mennyire komoly?

Előzmény: kosareso_ (355947)
Blenkszlensz Creative Commons License 2 órája 0 0 355954

* részinfót 

** felesleges 

Előzmény: Blenkszlensz (355953)
Blenkszlensz Creative Commons License 2 órája 0 3 355953

Összefoglalom

 

Mivel Ivkovics nem hajlandó tisztán, egyértelműen kommunikálni, hogy a folytonos kavarás fenntartható legyen, ezért fingotok sincs ( nekem sem), mi folyik valójában.

 

Mivel az mkáosz sem a gyakori, pontos, és tárgyilagos tájékoztazásairól, a sportág híveinek naprakészen tartásáról híres, megint csak a spekuláció, a belemagyarázás, a tippelgetés marad.

 

Az ide írogató bértollnokok, tűzközeliek meg szintén csak valami elbaszott, torzult, nem picit vitatható részinfóz tudnak csepegtetni.

 

summa summárum: amíg az első 2 bekezdésben foglaltak így maradnak, tök felesleged ezen a faszságon egymás torkát reszelni :)

realfan Creative Commons License 2 órája 0 2 355952

Most a Rosco Allen ügyön már túllépve, meg igazából a dolog a gyakorlatban nagy fennakadást nem okozhat, tekintettel a nem túl mély merítési lehetőségre, azért Sarq és Jay-X topiktárssal egyetértve jelzem, hogy számomra is WTF az, hogy a játékosnak kell jelentkezni a válogatottba. Nem hallottam még ilyet. Ebben a formában elképzelhető lenne, hogy mondjuk Kerpel-Fronius 30 pontot fog átlagolni - persze ne tegye :) -, de balga módon elmegy júniusban nyaralni és nem jelentkezik Ivkovicsnál, akkor ő nem is számíthat meghívóra, mert a többi, már most kerettag nyilván mind igent fog mondani az Eb-re. Meg talán biztos ami biztos már most fel kéne hívni Golomán Gyuri figyelmét a sajátos eljárási rendre, mert ha esetleg most lenne egy sérülésmentes és értékelhető szezonja odaát, még időben küldjön egy facebook üzenetet Lajos bának, hogy ő amúgy center, meg magyar és elnézne az Eb-re, ha úgy van.

Adam.Clayton Creative Commons License 2 órája 0 1 355951

te most védeni akarod azt kit én meg mindenáron mocskolni akarok. nincs ezzel baj

csak ez nem így működik, illetve remélem nem így működik ahogy írod... 

 

most komolyan, ha otthon dugni akarok, akkor megvárom míg az asszony magától jelentkezik? hát krvára nem..

Előzmény: Willie_3 (355945)
kosareso_ Creative Commons License 3 órája -1 1 355950

Sajnos azt nem tudod, vagy akarod felfogni, hogy a nem reagálásnál nincs vége a melónak, mert nem tudjuk, miért nem reagált. Lehet, hogy "baszott rá", de az is lehet, hogy bár NASA technológiával végig követted a levél útját, sőt még a postáson is volt egy gombkamera, amin látszott Rosco feje, de az már nem látszott, hogy miután becsukta az előszobaajtót, ledobta a levelet a kredencre és visszafeküdt aludni, mert az előző éjszakát átdorbézolta.

A levél lecsúszott a fal mellé, és most is ott porosodik, mert Rosco hat óra alvás után semmire se emlékezett.

És ilyen esetek ezrével fordulnak elő.

De már meguntam a témát.

Előzmény: Willie_3 (355949)
Willie_3 Creative Commons License 3 órája -1 0 355949

Nem tehetek rola, hogy te meg mindig abban a vilagban elsz, hogy egy levelet ugy ad fel az ember, hogy ranyalja a belyeget aztan vigye a posta isten hirevel. En azert feltetelezm, hogy a szovetseg mar atlepett ezen a szinten es olyan formaban kuldte el a meghivot, hogy pontosan nyomon lehessen kovetni, hogy merre jar, mikor es ki vette at.  Ez ma mar alap. En fel sem adnek mar ugy levelet, hogy nem tudom nyomonkovetni.

 

Előzmény: kosareso_ (355947)
kosareso_ Creative Commons License 3 órája -2 0 355948

"- Tavaly nyáron már kihirdettem a válogatott keretét, idén a lista kiegészül azzal a két játékossal, akik tavaly ugyan nem voltak, de idén bejelentkeztek, hogy ismét szívesen tagjai lennének a nemzeti csapatnak."

 

Nem is olvastam tovább.

Előzmény: Pen Drive (355946)
kosareso_ Creative Commons License 3 órája -2 1 355947

Willie, Te egy diplomás, okos ember vagy, lécci ne írj akkor hülyeségeket, mint egy hatelemis raktározási menedzser!

A papír alapú levelek közül van az ajánlott levél, amit Mo-n elvileg csak a címzett vehet át, az amcsi postai szabályokról nincsenek ismereteim. Az elküldésnek van nyoma, a megkapásnak nincs. Se nyoma, se semmi bizonyíték.

Na most az elektronikus levelezés - fészbuk üzenet stb., na az aztán semmire se garancia, a nem reagálás meg főleg nem.

Persze a "baszott rá" is egy lehetőség, nem kizárt.

A többit meg kettővel lentebb leírtam.

Előzmény: Willie_3 (355945)
Pen Drive Creative Commons License 4 órája -1 1 355946

Annyi  információból amennyit Pependre leírt, nem lehet tudni hogy pontosan mi volt, de tételezzük már fel hogy tudják azért nem érték el Roscot, mert ő nem akarta és nem azért mert ők rossz számot hívtak. 

 

Ez alapján meg nem úgy tűnik hogy Ivkovicsot keresték meg azok akik a válogatottba akartak menni. 

http://www.bb1.hu/tartalom/cikk/26428_sztojan_ivkovics_kormenden_jart

Előzmény: kosareso_ (355944)
Willie_3 Creative Commons License 4 órája 0 0 355945

Szeritnem nem lehetett igy erteni. Az, hogy valaki nem reagal egy levelre, az nem azt jelenti, hogy nem ert el hozza, hanem azt, hogy baszott valaszolni. A level egyebkent azert is jo mert nyoma marad annak is hogy megkapta...

Ez a jelentkezes meg gondolom ugy megy, hogy akik egyebkent is kerettagok azoknak nem kuldenek uj meghivot, hanem az az alapertelmezes, hogy jonnek a valogatott edzotaboraba. Valoszinu, hogy ha valakire felfigyelnek majd ideny kozben azzal beszel Ivko, hogyha vege a bajnoksagnak, akkor jelentkezzen, ha ugy erzi, hogy vallalja a kerettagsagot. 

Előzmény: Adam.Clayton (355941)
kosareso_ Creative Commons License 4 órája 0 2 355944

Egy dolgot kéne megérteni, addig, amíg nem adott írásban igenlő, vagy nemleges választ, addig nem volt elégséges a megkeresés.

Az, hogy nem reagált, az nem csak azért problémás, mert nem lesz bizonyíték arra, hogy a szövetség megfelelő munkát végzett-e, hanem leginkább azért, mert a "nem reagálásnak", bármi oka lehet - nem jó címre ment az e-mail/ levél, elvesztette a postás, nem szokja nézni a leveleit, ésatöbbi-ésatöbbi.

Ez nem kötekedés, hanem építőjellegű kritika. Nem kell mindent rögtön támadásnak venni.

Ja, és annak egyértelműnek kéne lenni, hogy nem a játékos keresi meg a szövetséget, hanem a szövetség a játékost. (Még egyszer) mindaddig, amíg egyértelmű válasz nem érkezik. Itt nincs alá/ fölé rendeltség, hanem a megoldás keresése a lényeg.

Előzmény: Pen Drive (355943)
Pen Drive Creative Commons License 4 órája -1 1 355943

Ki hogy értelmezi. Pependre beírta hogy még ott is keresték, mert nem érték el, nem válaszolt. Pont azért írta, mert még ezt az eszközt is megragadták. 

Valakinek meg az jön le, hogy ott írogattak és akkor jó hogy nem jön. Bravó.

 

Ki maradtak még azok a nagyszerű kérdések, hogy biztos jókor hívták-e nem feledkezek meg az időeltolódásról vagy hogy a levelet tértivevényesen adták-e fel. 

Adam.Clayton Creative Commons License 4 órája 0 0 355942

na várjunk egy pillanatot... jelenleg nincs abban a helyzetben a magyar kosárlabda hogy válogasson

 

tetszik-nem tetszik nagyon kevés az életképes játékos - ha van egy 206 centi magas, erős bajnokságban pallérozódó, majc acb ligába szerződő gyerek, azért igen is fel kell túrni a világot

 

 

és ez nem egy nagy mutatvány - fel kell hívni telefonon, hogy fiam, akarsz lenni válogatott?

 

most mégis hogy képzeljük, hogy ő beballag fehérváron az olaj utcába szombat délután, mikor a szövkap úr és a kedves mama főzjét eszi, hogy ajánlom magamat?

 

nem leveleket meg fb üzeneteket kell küldözgetni... jóhogy nem füstjeleket fingott valaki a dózsa györgy útról...

 

Előzmény: pependre (355921)
Adam.Clayton Creative Commons License 5 órája 0 0 355941

endre szavait így lehet érteni

Előzmény: Willie_3 (355920)
pependre Creative Commons License 5 órája -3 1 355940

Parádés vagy, gratulálok. Tehát ha más a vélemény, akkor ez az ítélet. Mindig is csodáltalak. :-)

Előzmény: Bandre (355938)
csak a basket Creative Commons License 5 órája -4 0 355939

Ez a bebújós kibúvós játék fel van hímezve a zászlótokra is?

Te vagy a zászlóvivő,vagy harcolnod kell érte?

Szerencsétlen hülye!

Előzmény: Sarq_ (355935)
Bandre Creative Commons License 5 órája -1 3 355938

Amikor 3-4 hetente kihúzod a nyelvedet az illetékes elvtársak hátsó feléből, s levegővétel gyanánt idejössz védeni a mundér becsületét, azt javaslom, legalább tisztítsd le, mert ilyenkor fröcsög mindenfelé.

Előzmény: pependre (355934)
Jay-X Creative Commons License 5 órája 0 1 355937

Ne tereld el. Csak fura ez a jelentkezéses módszer, mert ilyet én még válogatottaknál nem hallottam (persze lehet hogy van és naiv vagyok). A többit nem is értem miért írtad.

Előzmény: pependre (355934)
Jay-X Creative Commons License 5 órája 0 1 355936

Mármint arra gondolsz kedves Timi, hogy furcsállom hogy nem a Kapitány jelöli ki kit szeretne behívni, hanem a jelentkezőkből választ nagy kegyesen mint egy Don?

 

Én kérek elnézést, hogy ez nekem rendkívül furcsa. De ha így jó, hát legyen.

Előzmény: csak a basket (355933)
Sarq_ Creative Commons License 6 órája 0 1 355935

Ennyi időre is kár volt kibújnod Ivkovics seggéből.

 

 

 

 

 

Amúgy csak én vagyok helikopter, hogy furcsállom, hogy a játékosok jelentkeznek a válogatottba? Jó, túl nagy tülekedés nem lenne akkor sem, ha mindenki jelentkezne az A-csoportból, de eddig nekem az a tévképzet élt a fejemben, hogy a kapitány eldönti, kiket hív be és akkor azokat felhívja telefonon, vagy odaadja a névsort egy szövetségi lótifutinak és az kiküldi a meghívókat.

Előzmény: csak a basket (355933)
pependre Creative Commons License 6 órája -3 0 355934

Nekem eddig nem tűnt úgy, hogy ne lenne rend a férfi válogatott körül. Baromira nem. Ha az lenne, nem lennénk ott az EB-n. A kapitány dolga eldönteni, kikből áll a keret, nyilván a jelenlegi játékosok előnyt élveznek, ahhoz tényleg jónak kell lenni valakinek, hogy beférjen. Ez normális. Merthogy ez csapatsport, nem egyéni.

Előzmény: Jay-X (355932)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!