Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Adam.Clayton 27 órája Creative Commons License 342479

Szerintem a toth nyerges ivkovics trkumviratus kedvenc filmje a tanu lehetett.

tudod.

statualas a lenyeg, apukaval peldat akarnak statualni...

 

Előzmény: A Sporttárs (342473)
KTE-BTK délszlavisztika 27 órája Creative Commons License 342478

Hát, vannak érdekes dolgok. Ugye Lóránt kapcsán ott van az a válogatotthoz kötődő dolog, a nyári üzengetésszerű valami Ivkó és az idősebbik Lóránt között.

 

Meg aztán a múlt heti botrányhoz (Somos-gate) kapcsolódóan nem kicsit gyanús, hogy az elvileg eredetileg közvetíteni tervezett, amúgy előzetesen tök érdektelennek, nyilvánvalóan nem tévés meccsnek ígérkező Falco-Alba helyett a papírformának megfelelően óriási küzdelmet, fej-fej melletti csatát hozó Kecskemét-Zetét adták. Jó, hát ne legyünk azért rosszmájúak, Kecskemét mégis csak sokkal közelebb van Budapesthez, mint Szombathely, kevesebbet kell utaznia a közvetítő stábnak, ami nem utolsó szempont ezekben a vészterhes, költségcsökkentő időkben.

 

Lényeg a lényeg: sokat fantáziálnak azért az emberek, az újságírók meg aztán pláne és nekik még fizetnek is ezért. Nincs itt semmi látnivaló meg más területeken sem, lehet hazamenni. Hazamenetelni.

 

(vagy a topikból és a fórumról el, ha megint vérengzés lesz:)) )

Előzmény: K.K. (342477)
K.K. 28 órája Creative Commons License 342477

Akkor azért ne nagyon csodálkozzunk, ha a következő válogatott meccsen sérülés miatt nem vesz részt.

Előzmény: KTE-BTK délszlavisztika (342475)
peli_w 28 órája Creative Commons License 342476

http://www.jegyed.hu/ringier/hu/jegyek/ehf-euro-2014-budapest-papp-laszlo-sportarena-365080/event.html

 

Aki féláron akar eb döntőt nézni, megteheti. Ma harmad ház előtt játszottunk az ötödik helyért.

KTE-BTK délszlavisztika 29 órája Creative Commons License 342475

"Akármi is van a háttérben, nyilvánvaló, hogy valamiért nem akarták már egymást, és ez aligha az öltözői pad mérete vagy a kényelmetlen cipő. Persze az igazságot nem fogjuk megtudni."

 

Van olyan pletyka is, hogy nagyon nagy összeveszés volt és még meg is lett fenyegetve Lóránt. Aztán hogy ebből mi igaz...

Előzmény: A Sporttárs (342473)
Sarq_ 30 órája Creative Commons License 342474

"Persze az igazságot nem fogjuk megtudni."

 

Dehogynem. Jövő nyáron majd úgy mellékesen megemlíti itt valamelyik szolnoki fórumozó társunk, mintha mindig is közismert tény lett volna. Mindig így van.

Előzmény: A Sporttárs (342473)
A Sporttárs 30 órája Creative Commons License 342473

Most komolyan, ez egy profi klub? Szezon közben akar hirtelen fizetést módosítani élő szerződésű játékossal, aki amúgy nem követett el fegyelmi vétséget és még jól is játszott?
Elhiszi ezt valaki?

 

Akármi is van a háttérben, nyilvánvaló, hogy valamiért nem akarták már egymást, és ez aligha az öltözői pad mérete vagy a kényelmetlen cipő. Persze az igazságot nem fogjuk megtudni.

 

Lóránt meg, gondolom, külföldre megy, ha egy magyar kosarasnak van erre esélye szezon közben. Ha nem, akkor meg nyárig szabi.

Előzmény: Tim Duncan (342472)
Tim Duncan 1 napja Creative Commons License 342472

A Szolnoki Olaj KK közleménye:

 

A Szolnoki Olaj KK Kft. 2014. december 18-án közös megegyezéssel felbontotta Lóránt Péterrel kötött 2014/2015 bajnoki idényre szóló szerződését.

A klub módosítani kívánta játékosával megállapodását fizetésére és prémiumaira vonatkozóan, ám ennek arányaiban a felek nem tudtak megállapodni. A kialakult helyzet miatt végül a szerződésbontás mellett döntöttek.

A felek az ügyet ezúton lezártnak tekintik.

Szolnoki Olaj KK
2014. december 19.

 

 

Engem az érdekelne, hogy hol folytatja tovább. Külföldön? Magyarországon?

redmiller 2 napja Creative Commons License 342471

Falco meccsen nem voltál? :)

Előzmény: A Sporttárs (342469)
I am number 23 of Bulls 2 napja Creative Commons License 342470

Mindig jot mosolygok az olyan eseteken, mikor 2 ovodas veszekszik az epitokockan, a harmadik meg ellopja toluk addig :)

A Sporttárs 2 napja Creative Commons License 342469

Izgalom mindenesetre nem nagyon volt Kecskeméten, én meg minden nap egyre jobban hálás vagyok a sorsnak, hogy jelen lehettem egy igazi csodánál: amikor ez a Zete meccset nyert. Ellenünk... :))

Előzmény: Artúr Doki (342463)
Sarq_ 2 napja Creative Commons License 342468

Gyerekek, halkan mondom, hogy a Dávid Kornél topic még mindig megvan :).

Willie_3 2 napja Creative Commons License 342467

Es meg te beszelsz demagogiarol... baratom, te sem nezel surun tukorbe...

Előzmény: montipájton (342466)
montipájton 2 napja Creative Commons License 342466

Iszonyat demagóg, amit írsz. Nyilván az egész ország költségvetési egyensúlya  a bankadótól meg a reklámadótól van. És ha ezek nem lennének, akkor omlana össze minden, a szegény embereket tehát jelenleg a gazdag bankokra meg médiára kivetett adó tartja életben.

 

Megsúgom, nem. Azokra azért van szükség, mert egyrészt büntetőintézkedések és stratégiai eszközök (aki ellenünk van, kicsináljuk), másrészt meg mert annyira elbokázta a komplett országvagyont a t. társaság, hogy egyszerűen semmi nincsen, amit amúgy fel tudnának mutatni. A magánnyugdíj elkobzása, a netadó, a fizetős M0-ás semmi másról nem szólt. Kell a lóvé, pénzbehajtást kell csinálni, mert szarban a gazdaság. És ez már NEM a 8 évvel ezelőtti kormány bűne.

 

Persze, hogy nem lesz jobb egyik pillanatról semmi, ha ezek kikerülnek a hatalomból - de az is ordas demagógia, hogy erre és semmi másra nem hivatkoztok, ami miatt maradniuk kell. Amíg mindent el nem tapsolnak. Nyilván, egy kizsigerelt gazdaságban előbb-utóbb szükség lesz fájdalmas átalakításokra - de hogy ezek, akik az alkalmatlanságukat (Matolcsy, uramisten...!) ezerszer bebizonyították, még tovább tobzódhatnak, "mert utánuk se lesz jobb" - ez nem csak demagógia, de förtelmes cinizmus is.

Előzmény: Willie_3 (342445)
montipájton 2 napja Creative Commons License 342465

Ja, még annyit: a sajtó teszi a dolgát (nem a pártsajtó, bár az is, csak máshogy). Tengernyi szarságot, elsikált, paplan alatti korrupciót, mutyit, üzleti visszaélést, a vezető politikai erőkhöz így-úgy kötődő ügyet hoznak fel. Olyan országban, ahol van súlya még a sajtónak, ilyen ügyekbe bele lehet bukni. Nálunk - itt alant olvashatók a legszebb példák - a tényfeltárást elintézi azzal, aki akarja,m hogy "á, a sajtó keveri a szart". Ennyi. Mert aki mást akar látni, azt eleve zavarja a sok arcába tolt szarság. És mennyivel egyszerűbb a libsi firkászokra, a geci amerikaiakra mutogatni, amikor a korrupcióról van szó, mint tisztességesen végiggondolni mindezt, amiről írnak.

 

Ahol az ország első számú adóhivatali vezetője korrupciós ügybe keveredik, ott normális helyeken le szokás mondani. Ahol bizonyítottan hamis vagyonbevalláson kapnak politikust, ott is. Nálunk másnap kijön egy közlemény, hogy mindez az Ellenség műve, a sötétben bujkáló népellenség destabilizálási kísérlete, kézcsók, van kérdés? És a hívők leborulnak. Tényleg tiszta kommunizmus, mit tegyünk. ))

 

montipájton 2 napja Creative Commons License 342464

Az égvilágon senki se mondja, hogy ha elzavarják Orbánt, Kánaán lesz, te fogalmam sincs, miről beszélsz, de tényleg. Idézz valami ilyesmit, lécci. (Hogy sok tekintetben jobb lesz, az igaz, de speciel gazdaságilag biztosan nem lesz jobb azonnal. Bár ha olyan jönne utána, aki kevesebbet lop, azzal máris több lenne, ugye. Érdekes, amúgy Orbánék mantrája volt ez az első pár évükben, hogy minden azért szar, mert Gyurcsány elkúrta. Akkor őrájuk nem lenne szabad hivatkozni? Bár már ott tartanánk! ))) )

 

A főgeci amcsik duma meg annyira szomorű, tényleg, Bayer Zsóti meg a Szaniszló vár a klubba. Nyilván a demokrácia felkent barátai, orosz testvéreink ukrajnai polikikája a minta egy igazi demokrata számára.

 

De tudod mit, igazad van: ha rühelled az amcsikat, ne is akarj olyan helyen élni, ahol ők diktálnak (mit diktálnak?). Próbáld ki a másik oldalt, biztosan jobb lesz. Én megmaradnék amerikai és EU- iga alatt nyögő elnyomott gyarmatlakónak. Alig várom.

Előzmény: albamama (342448)
Artúr Doki 2 napja Creative Commons License 342463

Van jobb dolgom is,mint hogy Stojant stíröljem...)))

Előzmény: A Sporttárs (342462)
A Sporttárs 2 napja Creative Commons License 342462

Jó a tévés meccs?

Előzmény: Artúr Doki (342460)
A Sporttárs 2 napja Creative Commons License 342461

Miért, te hirdetted legjobban, hogy ha elzavarják Gyurcsányt, majd... Minimum ekkora f..ság volt az is.

 

No de részemről kosaras topikban befejeztem a politizálást, eddig se az volt különben.

Előzmény: albamama (342448)
Artúr Doki 2 napja Creative Commons License 342460

Közben egál (36-36)féltávnál a Falco-Alba,pedig kevéssel a vége előtt 36-25 volt...

69-41 a Kecskemét-Zte,3 negyed után...

Oázis barátja 2 napja Creative Commons License 342459

Hogy egy tanult kollégát idézzek: pffff!

Willie_3 2 napja Creative Commons License 342458

miert kell a faszkalap riportereknek vegigpofazni az idokerest?

Willie_3 2 napja Creative Commons License 342457

Szerintem egyebkent, ha nincs siras-rivas feljelentes, akkor nem fogja senki a topicot olvasgatni.Akkor van veszely, ha ideteved valami eszement a polidilirol :)

Előzmény: Tökmindegyis (342456)
Tökmindegyis 2 napja Creative Commons License 342456

Az is igaz.

Ugyanakkor az már csak egy következmény volt, mert túl szigorúan bántak néhány topictárssal, akiket korábban kiidegelt a "barátunk".

Ezen akadtak ki többen. Az általad említettek (akik ennek a szónak a leírására most lehet, hogy idetalálnak) meg presztízskérdést csináltak az egészből.

És jöttek a szabályokkal, amivel papíron igazuk volt, de azokat korábban simán meglehetett itt sérteni, minden következmény nélkül. A kutya sem foglalkozott vele. Utána meg mindenért jött a fegyelmezés, kitiltás.

Ez volt az igazi baj. 

Előzmény: Willie_3 (342455)
Willie_3 2 napja Creative Commons License 342455

Mondjuk azert az sem kifejezetten segitett, hogy mindenki nekiallt basztatni a modikat :)

 

Előzmény: Tökmindegyis (342454)
Tökmindegyis 2 napja Creative Commons License 342454

Számomra is ez a megdöbbentő, hogy itt ma komoly politikai eszmefuttatásokat olvashattunk innen, onnan, amonnan. Tökmindegy, hogy honnan. És úgy látszik, ez így rendben van.

 

Anno meg egy idióta provokátor sírására, aki nem viselte el azt, amiért keményen megküzdött itt, sokak kedvét vették el örökre az itteni léttől.

Mert akkor bizony szétbaszták a topikot.

Vannak néha csírában emlékeztető időszakok, de tudjuk, hogy ez még akkor sem az, messze nem az, ami volt.

Előzmény: Willie_3 (342451)
Willie_3 2 napja Creative Commons License 342453

az a baj, hogy az kihalt, pedig szerintem is ott kene ennek folyni :)

Előzmény: - Marky - (342452)
- Marky - 2 napja Creative Commons License 342452

Kíváncsi vagyok, mennyi nick marad holnapra...

Nem szar a téma, de asszem van erre egy másik topic...

Willie_3 2 napja Creative Commons License 342451

nem lesz itt szetbaszva semmi. Majd jon egy modi kibassza az utolso 50 hozzaszolast, letilt 4-5 nicket (amik helyett majd csinalunk ujat) es folytatodhat a napi atlag 1-2 hozzaszolasos kosarlabdatopic...

Előzmény: Tökmindegyis (342449)
Willie_3 2 napja Creative Commons License 342450

Senki nem mondja, hogy a fityiszt be kell betonozni (egyet kettot persze lehetne kozuluk, aztan meg belengedni oket a Dunaba a Lanchidrol), de amig az ellenzek (parlamenten beluli es kivuli) csak odaig jut el, hogy orbantakaroggy, de nem mondja meg, hogy mitol lesz jobb, addig a gondolkodo emberek jelentos resze inkabb elviseli a szijragot meg a sleppjet, meg lezerjanit mert oket legalabb mar ismeri.   

Előzmény: vuki111 (342447)