Ha esetleg van egy kis időd az orosz profi ligáról egy pár gondolatot írhatnál. Nekem egy picit a háború miatt kiesik a látókörömből, Lukács Norbi miatt érdekelne a dolog. Ami érdekes, Trotter is a Nyiznij Novgorodba igazolt ano.
64:63-nál a győzelemért támadtunk, Lukácsi gyűrűtámadása után kimaradt a nehéz ziccer a kezek erdejében, utána volt még 1.1 mp alapvonalról, a bedobás után Flasár (nem értettem miért) gondolkozott, hogy dobjon-e, végül a szlovákok jutottak a 4-be. Ebből a generációból szerintem reális esély van 2 felnőtt válogatottra.
A számok valóban nem rosszak. De igencsak elgondolkodtató ez a nagy vándorlás. Remélem nem ismétli meg magát a tavalyi szezon, és nem egyéni játékosokat gyűjtünk. Bízom benne, hogy a 4. légiós szláv vonal lesz!
Szombaton kezdődnek a küzdelmek a vb-előselejtezős csoportunkban. A románok két szoros meccsen kaptak ki Bulgáriában a felkészülés során, míg a macedónok otthon verték kétszer Svájcot.
Igen, holnap 14:30-kor a szlovákok ellen játszunk a negyeddöntőben. Továbbjutás esetén szombaton a lengyel-dán győztesével elődöntőzünk (illetve értelemszerűen negyeddöntős vereség esetén a lengyel-dán vesztesével játszunk az 5-8 között).
Az utóbbi két meccsen domináltak a fiúk, ma különösen. Reméljük, hogy a következő körben is lehet siker. Nagyon kellene egy siker az up, főleg a fiú vonalon!
hogyan lehet hogy valamennyi u korosztálynak ugyanannyi (közel kb. pont ugyanannyi) közös ismerkedése-foglalkozása-összetartása van egy évben és valamelyik(u18 a jó példa) úgynézki mint egy kosárcsapat, besegítéssel, figurákkal játékokkal, akik a saját korlátaik között de laikusnak is láthatóan értik és olvassák a zsugát
valamelyik -ezt meg senkit meg nem sértve inkább nem nevezném nevezem meg, úgyis tudja mindenki- meg technikai hibáktól hemzsegő, labdát lábára verő, egymást hátba dobó,figurát nem játszó, felismerhető taktikát nem alkalmazó szedett-vedett brigád mint akik nemhogy először játszanak együtt, hanem először kosaraznak egyáltalán.
kizárólag a nettő játékos matéria miatt vannak ezek a zongorázható különbségek?
megnéznék egy u16-18-20 hármastornát, lenne szerintem meglepődés
Egy kivételével az összes meccsét láttam az U18-nak. Mérkőzésről mérkőzésre fejlődtek. Nagyon tetszett amit láttam. Modern kosárlabdát játszanak. Támadásban is, de különösen védekezésben nagyon rendben vannak. Gratulálok a szakmai stábnak a munkájukhoz! Kérem Őket és a klub edzőiket, hogy vigyázzanak ezekre a gyerekekre. Tartsák Őket a földön és akkor nagyon sok örömünk lesz még bennük.
Ki-ki meccsen félidőben 30 ponttal vezetni, az szép. Jár a labda, mennek a kinti dobások, palánk alatt sincs hátrány egyáltalán. Ha minden igaz, akkor majd a montenegrói-szlovák győztesével játszunk a negyeddöntőben. Abban a csoportban sok szoros meccs van.
Én néztem a meccseket. Lukácsi, Flasár, Rosta, Mezőfi kimondottan jól néztek ki, a többiek kiegészítő emberek. Rég láttam olyat, hogy egy magyar csapat eleve nincsen hátrányban magas poszton. Persze ez a "B"-liga és az észtek simán levertek. Ha ma megverjük Svájcot, akkor talán elérjük Európa közepét, ettől még messze van eleje. De ez az U18-as csapat kicsit biztatóbb mint a hasonlóak az utóbbi években.
Most ezzel amúgy olyan lett, akiért ölnének a női magazinok. Volt rajta felesleg, "büszkén hordta", bedurcizott azokra, akik emiatt kritizálták - majd aztán egy új lehetőséget kapott, ahol rohadt keményen dolgozva ledolgozta azt a korábban neszóljábeilyenvagyok alkatot.
Esetleg akkor ha már lassan Eb, talán azon is változtathatna, hogy közben nem issza le magát a földig minden éjszaka.