Keresés

Részletes keresés

dexter363 Creative Commons License 2003.11.23 0 0 197
Nekem háromszor van meg a 4x4 1szer megvettem, 1x adták a GURUhoz, 1x a kormányhoz... én csak azt nem értem a játékban, hogy a RABA-t és a BIGFOOT-ot hogyan kell megnyerni. Megdöntöm a rekordot, meg minden, de nem adja a kocsit. Sőt minden versenyt első helyezetként viszek végig. Lehet hogy az a baj, hogy már egyszer végigvittem úgy a versenyeket, hogy vesztettem? EZT MONDJA MÁR MEG NEKEM VALAKI
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.22 0 0 196
Hát, azért vitatkoznák egy kicsit :)

Más kérdés, hogy egy 400-ért megvásárolható Samurai-t viszek versenyre, vagy egy 2.5m-ért (kb legolcsóbb használt) Jimny-t; és mennyi pénzem marad utána. Az alapok ugyanazok mindkét autónál, az egyetlen különbség, hogy a Jimny "személyautósabb" belsőt és modernebb külsőt kapott; attól még merev híd elöl-hátul, osztómű, sőt: csavarrugó, és az egykoron 800-as motor itt már 1.3 16V 85LE...ezek alapján egy Jimny többet tud, mint egy Samurai. Ti programoztok, mi meg autózunk :) Lásd még:
http://www.ottse.hu/gallery/view_album.php?set_albumName=album47

A játékot azóta megvetettem még egy ismerősömmel (L200-asa van :) ), ilyen sötét téli estéken egy kis multiplayer feldobja az embert :)

Előzmény: neutron (195)
neutron Creative Commons License 2003.11.20 0 0 195
Matiz

Azert nincs benne Samurai, mert a suzuki nem engedte, csak a Jumny-t akarta minden aron berakatni. Az viszont tenyleg kozelebe nem er a samurai-nak. Ez jol latszik a terepjaro versenyeken is. Ezert nincs benne Suzuki, annak ellenere, hogy mi elkeszitettuk, es bent is volt a mi verzioinkban.

Udv, neu

Előzmény: Törölt nick (193)
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.05 0 0 194
Még1 dolog: a dagonya kihagyása tényleg kár, a legjobb dolog a sárban túrni :))
Törölt nick Creative Commons License 2003.09.05 0 0 193
Hali!

Az egyik üzletben sétálva feltűnt egy kis tábla, akciós CD-k, 1990Ft. Ott találtam a Screamer 4x4-et is. G osztály, LC, Defender, mi kell még, szóval megvettem. Nagyon teccik :)) A RÁBA sajnos valamiért hibás, belső nézetre kapcsolva kilép a gép, és csak újraindítani lehet. Azért külső nézetből megy, állat :))
Sajnálom, hogy a Suzukik kimaradtak. Végigolvasva a topicot, láttam Vahren hozzászólásait, miszerint szalonterepjárókkal állunk szemben. Valszeg még csak nem is olvasott 4x4 magazint, vagy nem volt terepjárós rendezvényen? (Esetleg nem látta a Screamer 4x4 bevezető videóját?) Mind1. Legalább a Samurai kellett volna, annyira jellegzetes autó.

üdv
Matiz (aki Jimny4x4 "szalonnatelepjáró"s)

neutron Creative Commons License 2002.07.09 0 0 192
_Toya_

Na Fanti mar megelozott :))) Mivel most en vagyok epp netkozelben, valaszolok en :)

- Neve nincs meg a jateknak, koztunk is tobb fele verzioban fut :))))
- Nem hiszem, hogy barmi akadalya lenne, szerintem mindent tovabbi nelkul riportozhatunk :)

Az ezer kerdest kuldd nyugodtan e-mailben Fantinak vagy nekem a cegesre (zoltan.pocza@clevers.com, tamas.schlagl@clevers.com)

Udv, neu

Előzmény: _Toya_ (191)
_Toya_ Creative Commons License 2002.07.09 0 0 191
Én megnéztem a képeket és a videót.
Bár nem vagyok különösebben oda a fegyverekért az autóverseny programokban, de azért biztosan megszerzem majd a programot :-)
Látatlanban is megbízom bennetek.
A videó tetszik, az autók rugózása nagyon jó lett és a por is elég királyul mutat.

Azért néhány kérdésem lenne:
-Mi is ennek a programnak a neve ? :-) Elég hülyén mutat a játékhírek között, hogy a Clever's új játéka.
Csak van valami munkacíme :-)
-Nyilatkozhattok a programról (gondolok itt valami riport félére vagy hasonlóra) ?

Ezen kívül még ezer kérdésem lenne, de azt hiszem ezeket mégsem a fórumban tenném fel.

Előzmény: fanthomas (190)
fanthomas Creative Commons License 2002.07.09 0 0 190
Egy apro hir:
nezzetek meg a www.clevers.com-ot, vannak fent kepek es anim az uj jatekbol!
neutron Creative Commons License 2002.06.14 0 0 189
_Toya_

Az utolsot CSAK PC-re csinaljuk. Ezen kiserletezunk ki egy csomo fejlesztest. Amolyan kiserleti nyul :)

Rovidesen hallhatsz rola, most fogjuk elkezdeni szervezni a PR-t.

Koszonjuk a jokivansagokat!
neu

Előzmény: _Toya_ (188)
_Toya_ Creative Commons License 2002.06.14 0 0 188
Örülök, hogy még legalább az utolsó project elkészül PC-re is.
Mi természetesen az oldalon ugyanúgy tudósítunk minden Clever's autóverseny programról (legyen az Xbox, GameCube, PS2 vagy PC verzió).

További sok sikert a fejlesztéshez, reméljük rövidesen tényleg a nyilvánosság elé álltok az új programmal.

Egy-két exkluzív képet majd lökhetnétek nekünk is ;-)

Toya - Hungarian SimWold

Előzmény: neutron (187)
neutron Creative Commons License 2002.06.11 0 0 187
_Toya_

"Lehet, hogy igazad van bár azért tudnék ellenpéldákat is mondani neked.
Nézd a Papyrus féle Nascar Racing szériát - ezek szerint mégis megéri fejleszteni PC-re minőségi autóverseny programokat.
Említhettem volna a Grand Prix 3-at és 4-et vagy az EA F1 sorozatot is."

Igen, ebben igazad van, de nezzuk meg alaposabban :)Az EA es a papyrus nem uj cegek, nekik mar megvan a tuti vevokoruk, mar bizonyitottak, ok a legnagyobbak. Ennyi. Ez olyan mint az ID soft....mindengy mit es mire csinalnak, mar megtehetik. Mi meg nem. Ezek a cegek tovabb is elni fognak PC-n. A kisebbek elhullanak, mert nem tudjak felvenni a versenyt, es nem engedhetnek meg maguknak anyagi buktat.

"A Grand Prix Legends-et sem szabadna még temetned, mert elég nagy a nyomás a Papyrusra hogy készítse el a GPL 2-t."

Nem temetem. En lennek aki a legjobban orulne, ha elkeszitenek! Mint mondtam, a kedvenc szimulatorom! Anyagilag viszont nem erte meg. Egyebkent ezert kell a nyomas nekik, hogy csinaljak. Ha megerte volna, akkor automatice elkezdtek volna. Viszont nekem nem csak a rajongo fejjel kell gondolkodnom, hanem tulajdonoskent is. Valamibol fizetest kell adni az embereknek, a ceget is fejleszteni kell, be kell tamogatni a kovetkezo fejleszteseket arra az idore, amig nincs kiado. Gondolom kitalalod, hogy ez nem kis tetel. Ezert mi meg nem engedhetjuk meg magunknak, hogy csak a dicsoseg kedveert csinaljunk egy olyan jatekot, ami szakmai es jatekos korokben atyauristen, de anyagilag nem eri meg.

A palyaszerkeszto kiadasat ujra fel fogom vetni, de nem nagyon erunk most ra ezzel foglalkozni.

A jelenleg futo project az utolso csak PC-s jatekunk. Utana XBox az biztos, de lehet hogy game cube is. Nem tudom biztosan, es nem is akarok hulyeseget mondani. Tobb reszletet nem arulhatok el, ne haragudj. Rovidesen hallani fogtok rolunk, akkor mindent el fogunk mondani amit lehet!

neu

Előzmény: _Toya_ (186)
_Toya_ Creative Commons License 2002.06.11 0 0 186
Lehet, hogy igazad van bár azért tudnék ellenpéldákat is mondani neked.
Nézd a Papyrus féle Nascar Racing szériát - ezek szerint mégis megéri fejleszteni PC-re minőségi autóverseny programokat.
Említhettem volna a Grand Prix 3-at és 4-et vagy az EA F1 sorozatot is.

A Grand Prix Legends-et sem szabadna még temetned, mert elég nagy a nyomás a Papyrusra hogy készítse el a GPL 2-t.

Visszatérve a Screamer 4x4-re...Mivel egy fórumokat olvasgatunk (High Gear, stb...) így Te is tudod, hogy lenne igény pályaszerkesztőre a programhoz (azért van egy kitartó rajongótábor).
Minket szinte havonta keresnek meg ilyen kérdésekkel, hogy milyen editorok vannak a játékhoz.

Az új programról.
Melyik konzolra fejlesztitek ?
Ez sem mindegy, mert az egyikről ugye állítólag könnyen konvertálhatóak a programok PC-re :-)
Mikor jelennek meg az első képek a programból ?
Egyáltalán autóverseny lesz :-) ?

Toya - Hungarian SimWorld

Előzmény: neutron (185)
neutron Creative Commons License 2002.06.10 0 0 185
_Toya_

"Ezt nem gondolhatod komolyan.
A kalózkodás mióta a PC létezik jelen van, mindenki tud róla..."

De komolyan gondolom. Egyetertek abban, hogy mindig is jelen volt a kalozkodas. Csak a merete nem mindegy. Raadasul telitettebb is a piac. Hidd el, tudom mit beszelek, ismerem azokat a PC-s eladasi statisztikakat, amiket nem hoznak nyilvanossagra es csak nagyon kemeny dollar tizezrekert lehet megkapni! Arrol nem is beszelve, hogy a kiadok is folyamatosan ezt jelzik vissza! Mindenki Konzolra akar csinaltatni mindent, mert nem tudnak eleget eladni a PC-s jatekokbol. Igen, abban is igazad van, hogy konzolra sokkal jobbak az eladasok. De nem erzed az osszefuggest? Azert jobbak, - azon kivul hogy nem kell venni egy PC-t es erteni hozza - mert azt nem masoljak. Ennyi a megfejtes...

"Nagyon szomorú vagyok, hogy leálltok a PC-s fejlesztéssel"

En is sajnalom, de sajnos nem kifizetodo. A szimulatorok meg vegkepp nem! Igaz, hogy a komoly szimulatorok kedveloi kozul aranyaiban tobben megveszik a legalis jatekot, de sokkal kevesebben vannak. Egy atlag amerikai azt sem tudja, hogy mit kell muvelni egy szimulatorral. Ezt igazoljak a visszajelzesek is a Screamer-nel. Folyamatosan azert nyavajogtak - nagyon nagyon sokan, meg kiadok is! - hogy meg az elso palyan sem tudnak vegigmenni. Ez eleg szomoru, de ha csak a szimulator fanoknak - minden tiszteletm az oveke, en is az vagyok - gyartunk jatekot akkor ehen halunk. Nem volt cel a MOD-olhatosag, es a kiado hatarozott meg szinte mindent. Talan a palyaszerkesztot ki lehetne adni, de nem mennetek vele sokra, mert nagyon nem felhasznalobarat :(. De pl a multiplayert sem akartuk belerakni, a kiado eroltette. Ha ez nem lett volna, akkor egy evvel hamarabb kijohettunk volna, es akkor meg nagyobb pukkanas lett volna! Szoval nem minden ugy tortenik am, ahogy azt a fejlesztok elkepzelik...

A GP Legends a legkiralyabb szimulator, imadtam mar csak egyedul a palyan szaguldozni is vele, es azt kivannam, hogy minden jatek ilyen legyen. Csak van egy bibi...80.000db-ot adtak el belole...akkora anyagi csod volt, hogy az hihetetlen! Igen, buszkeseg rulez, megkaptak a szakmai es erkolcsi elismerest! De ennyi.

Neked is koszonom, hogy megtisztelsz minket - 10 ember 2 evi munkajat - azzal, hogy megvetted eredetiben!

Udv, neu

Előzmény: _Toya_ (184)
_Toya_ Creative Commons License 2002.06.10 0 0 184
Ezt nem gondolhatod komolyan.
A kalózkodás mióta a PC létezik jelen van, mindenki tud róla...

Inkább azt kellene írnod, hogy sokkal nagyobb a piaca egy PS2-re és Xbox-ra fejlesztett arcade autóverseny programnak, mint egy PC-re írt rendes szimulátornak.

Nagyon szomorú vagyok, hogy leálltok a PC-s fejlesztéssel :-(
Kár, mert a Screamer 4x4 valóban egy gyöngyszem.
Ha könnyen MOD-olható lenne a program (térképszerkesztő, skin szerkesztő, autó készítő, stb...), akkor a Grand Prix Legendshez hasonló kultusz alakult volna ki körülötte (de ez csak az Én személyes véleményem).
Mindenesetre nekem továbbra is a kedvencem (történetesen eredetiben van meg) és bizony mind a mai napig játszok vele.

Előzmény: neutron (181)
neutron Creative Commons License 2002.06.09 0 0 183
rVT

Persze el.

neu

Előzmény: rVT (182)
rVT Creative Commons License 2002.06.09 0 0 182
neu

A hotmailes címed él még mert prívátba írnék, kérdeznék 1-2 dolgot.

Ha nem él akkor dobj meg arról a címről egy levéllel ami jó.

Köszi.

Előzmény: neutron (181)
neutron Creative Commons License 2002.06.09 0 0 181
rVT

Szokasos marketing duma :) Egyebkent tenyleg tovabbfejlesztett, de a jatek egyszerusegebol adodoan csak egy butott verziot tartalmaz.

Folytatas. Rovidesen fogsz hallani a jelenleg keszulo jatekunkrol. A jelenlegi terveink szerint nem lesz folytatasa egyik elkeszult jateknak sem szigoruan vett ertelemben, mert atterunk konzolra. A PC-s jatekfejlesztest vegleg megolte a kalozkodas :(

neu

Előzmény: rVT (180)
rVT Creative Commons License 2002.06.08 0 0 180
Köszi!

Akkor megnyugodtam.
Csak azt írjátok a honlapra, hogy tovább fejlesztett:

a tökéletesebbre fejlesztett fizikával, a játékos sokkal nagyobb kihívást és ügyességet,

engem ez kavart meg.

Akkor viszont mikor lesz folytatás? persze csak ha elmondhatod.

Üdv.

Előzmény: neutron (179)
neutron Creative Commons License 2002.06.08 0 0 179
rVT

Tavaly ev vegen jelent meg az Egyesul Allamokban, az Activision-nek keszitettuk megrendelesre 3 honap alatt. Europaban sem lehet kapni, mivel a Cabela nevu cegnek keszult exkluzivan. Foleg az O katalogusukbol lehet megrendelni. Ez egy sokkal "fapadosabb" jatek, mint a Screamer 4x4, C kategoriba sorolhato, mig a Screamer A-ba.

Udv, neu
Lead 3D Artist, Clever's Games Development

Előzmény: rVT (178)
rVT Creative Commons License 2002.06.07 0 0 178
Sziasztok!

Ki mit tud erről.

Én most hallottam, olvastam:

Cabela’s 4x4 Offroad Adventure 2

www.clevers.com

info: http://www.clevers.com/Source/cora_info_h.htm

képek:
http://www.clevers.com/Source/cora_screens.htm

Üdv.

daVe Creative Commons License 2002.05.16 0 0 177
Helló!

Nem kell hozzá spéci file (én nem is tudok adni, mert nekem nics fenn a játék), sajátkezűleg is átírhatod. Már régen volt, de úgy emlékszem, hogy valami vehicles.cfg file-ban kellett átírni a damagae=off sorokat damage=on sorra (vagy valami hasonló) minden járműre. És kész. Majd tapasztalod, hogy a Toyota bigfoot és a Rába töréskor eltorzul, de ez mindenkinél így van (tudtommal).

Üdv:
daVe

Előzmény: Tersius (176)
Tersius Creative Commons License 2002.05.14 0 0 176
Sziasztok!

Nekem csak most lett meg ez a csodas jatek, es jol jonne a torest eloidezo kis cfg file,csakhogy az itt nevezett szervereken mar nincs fent. Valaki el tudna nekem kuldeni? Olvassa egyaltalan valaki meg a forumot?

Kerdesem is lenne: a kormanyomat nem sikeralt jol beallitani, Logitech wingman formula force tipusu, kanyarodas megy, a pedalok tengelye kulon van veve, a menuben be is tudom allitani szepen, de nem reagal a pedalok nyomkodasara. Minden mas jatek jol mux. Masnal is van ilyen gond,vagy egyedi?

neutron Creative Commons License 2001.07.26 0 0 174
patrona

Epp koltozik az irodank, ugyhogy nem tudunk most netezni. Javaslom, hogy irj a clevers@clevers.com-ra, es amint be leszunk ujra drotozva, valaszol az illetekes!

Udv, Clever's Team

Előzmény: patrona (173)
patrona Creative Commons License 2001.07.23 0 0 173
Helló!

Nekem is bejött a game, csak az irányításával vannak még gondjaim. Mivel kormányom nincs joyal nyomom, de amikor a joy nyugalmi állapotban van, a kocsi akkor is elindul, igaz nagyon lassan. ez mitől lehet? Néztem a joy kalibrálásánaál, de ott mindn OK volt.
A másik, hogy a féket nem tudtam beállítani egyik joy gombhoz se. Játék kötben nem reagált, hiába nyomtam a megadott gombot. Csak a 3. tengelyen hajlandó működni, de az nem túl kényelmes.
Micsináljak?

enginer Creative Commons License 2001.01.16 0 0 172
Észrevettem én is a csúszást.
"A nem is leejtő" a kamera nézőpont függvénye.
Nekem sokszor elkezd felfelé gurulni a leejtőn, és amikor vált a nézőpont, már lefelé gurulok. :((

És az miért van hogy egy automataváltós gép felezővel előre használja a motorféket, de hátrafelé viszont képes ezerrel is gurulni ?

Előzmény: DnP (169)
enginer Creative Commons License 2001.01.16 0 0 171
A többi autó viszont nagyon gyengén törik (a RÁBAhoz képest). Különössen azok amiken van gajjtörő. Kb százas tempóval nekiszáguldok a falnak háromszor mire látszik az autón.
A BigFoot jó gép ! és csak akkor fagyaszt, ha engedélyezem a damage-t. Lehet, hogy azért mert a Win2000 nem támogatott, a readme szerint?
Előzmény: mighty (170)
mighty Creative Commons License 2001.01.16 0 0 170
Szerintem ez lehetett az egyik oka, hogy a kiadó nem engedte, hogy alapból benne legyen a törés...
Nagyon nem szépen törnek a kocsik. SZVSZ, mielőtt bárki anyázásba kezdene.

Hogy alátámasszam: az összetört RÁBA, miközben tekerem a kormányt, szépen körbe forog egy aranyos háromszög, ami kb. kocsi nagyságúra növekszik forgás közben...

Előzmény: DnP (169)
DnP Creative Commons License 2001.01.16 0 0 169
enginer!

Nekem el se indult a bigfoottal.. valami xx hiba volt:) amugy raba nekem is nagyon torik.. epphogy lekoccoltam egy hazat de az egesz pilotafulke szetszallt. mokas.
Mas. ha leallok valahol, a kocsi mert csuszik oldalra??? behuzott fek meg minden..pedig nem is lejto..

Előzmény: enginer (168)
enginer Creative Commons License 2001.01.16 0 0 168
A RÁBA meg a BigFoot sokkal jobban törik, mint a többi autó! Miért?

Néha amikor felborul a (csak)BigFoot, a játék kilép a Windows-ba! (Win2000 Prof. Hun. DX8)

Előzmény: neutron (167)
neutron Creative Commons License 2001.01.15 0 0 167
Breki

alltrophies - osszes palya
allcars - osszes auto, kiveve a ket cheat
bigfoot - vajon mi?
rabacar - ez is fogos...

allengines - osszes motor
alltires - osszes gumi
allfdiffers - osszes elso diffizar
allrdiffers - osszes hatso diffizar

Asszem ennyi.

Van meg nehany letoltheto skin Toya oldalan:
formula1.jatekok.hu

neu
Clever's Team

Előzmény: Breki33 (166)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!