Azt írják, nem lesz drágább. Áh nem. Csak megszűnik az 500 forintos e-pack kedvezmény, meg a Direct One-stream. És az átálláskor mindenki saját maga intézze a csoportos beszedés módosítását. Feltételezem, hogy a bel- és kültéri kauciója is megszűnik (akinek még volt).
December 1. 00-06 óra között lesz a műszaki átállás One-ra. Lehet hogy kézzel kell csatornafrissítést indítani. A saját boxoknál meg lehet kezdeni leszedni és rendezgetni a csatornákat, hurrá.
Azért akartam lemondani, mert egyszerűen nem volt rá szükségem. Nem voltak azok a filmek, amik érdekeltek volna.
Manapság az internetes szolgáltatások 90%-át ingyenesen ki lehet próbálni. Amit meg nem, ott rögtön látod, hogy nem. De itt úgy tettek, mintha próbaidő lett volna, ám mégsem: határozott idejű szerződést fogadtattak el, úgy, ahogy mások tesztidőszakot ajánlanak.
Játékoknál is van 30 nap free trial például. A google egyes szolgáltatásainál is, folytathatom.
A TV-zés bekajáltatója: reklámozzák az egyedi ajánlatukat, hogy egy hónapig így meg úgy próbáld ki őket, mert milyen jók. Látod, hogy luxemburgi cég, mégiscsak Nyugat-Európa, elvárod, hogy korrektek lesznek.
Szóval, kipróbálod, mert az ötlet jó. Elővigyázatosan beállítod, hogy időben lemond, ha nem tetszik, és amikor 20 nap után le akarod mondani, rájössz, hogy egy éves szerződést írtál alá, amit potom 30e Ft-ért mondhatsz fel.
Rohadt kisbetűs, trükközős üzletszerzés, és még van pofájuk visszaírni, hogy hol láttam a honlapon, hogy 30 napon belül felmondhatom a szerződést? Ja.... Hogy mindenhol a "Próbáld ki" szerepel, meg az 1. hónap kedvezménye, de rögtön egy full határozott idejű szerződést írsz alá.
Ehhez azt tudni kell, hogy a műholdról nem folyamatosan ugyanannyi jel érkezik. Minden hold imbolyog 1 kicsit; ezért kell jól beállított és megfelelő méretű tükröt alkalmazni, hogy mindig a rendelkezésre álljon a stabil vételhez szükséges megfelelő többlet. Persze még lehet hibás a fej és a kábel is, de erre kevés esélyt látok. Gyakorlatban 100%-os jelerőt elérni nehéz, így azt gondolom, hogy pontatlan a készüléked kijelzése. Ránéztem egyébként a frekvenciára, akkor nálam jött; ja és még fontos, hogy ez a bonyolultabb, 8PSK modulációt alkalmazza, ami érzékenyebb a jel erősségére.
Abban az esetben is, ha az összes többi nem ezen a frekvencián lévő csatorna jelszintje 100%-os? Most amikor ezt a hozzászólást írom, a Duna HD-n egyáltalán nincs jel, de ha továbbkapcsolok a Duna SD-re, ott a jelszint már 100%, jelminőség pedig 90%. A nap meg nem süt az antennára szemből, tehát nem tükröződik.
Délután-este amikor már újra jönnek a csatornák, akkor ezeknél is a jelszint 100%, jelminőség 80-85%. Ebből gondoltam, hogy központi hiba, mert ha rosszul lenne beállítva az antenna, egyáltalán nem jönne se délelőtt, se délután, se este...
Szerintem a Nap állásával lehet öszefüggésben. Az a freki lehet kicsit gyengébb jel (és/vagy a parabola beállítása se teljesen jó) és most ilyentájt épp úgy áll a nap, hogy telibeveri a parabolát a műholdirányból. Ilyet átmenetileg én is tapasznyaltam már az évek alatt. Pár nap alatt el kellene múlnia, ahogy a nap arrébb megy. Ha nem, akkor nem a nap okozza, akkor vizsgálódni kell. Központi hiba biztos nincs, legalábbis nálam ezek jöttek.
Azt tudja esetleg valaki, hogy mi lehet az oka annak, hogy a 12,149 GHz-es frekvencián lévő csatornák pl. M4 Sport Hd, Duna Hd, a reggeli-délelőtti órákban egyáltalán nem vagy csak nagyon szakadozva láthatók. Délután-estére viszont már teljesen jól jönnek. Valami központi hiba lehet?
MAGYAR MOZI TV miert nincs a DIRECT ONE kinalatban ? ! ? ! Az utobbi idöben több csatornat is kivettek a kinalatbol de a potlas az nagyon is kesik viszont nem csökkent az elöfizetesi dij. UPC es DIRECT ONE sok sok jo csatornat vettek ki (felsorolni is nehez) de helyettuk nem kaptunk ugyanannyi ertekelhetö tartalmat.
Szevasztok mi nem vagyunk az UPC direkttel, sokszor lefagy az internet, tv .Ilyen egyszerűen írtam le, nem értek hozzá.Tavaly júniusban egy szakember is 1 óráig nézte de nem tudta megjavítani , mikor esete volt.Azóta már kevesebb baj van vele, de akad.
Kérdés: van valakinek Chello kártyája?ami nem kell neki.Köszi.
Nekem jól megnyomták, olvasom a számlán, 1600-zal lesz hosszabb az ár jövő hónaptól. Ami 6 ezer környékén elég erős emelés. Persze mindegy, csak azért nem esik jól. Drágábban vannak a műholdak az égben, vagy mi? :-)
Hát ha nem valami extra kedvezményt akarnak felajánlani, akkor rossz ajtón kopogtatnak, mert nekem aztán semmi nem kell a meglévőn kívül, annak se használom (nézem) a 10%-át se. Ehh, túloztam, bocs. A 2%-át se. :-)
Én szintén 2 éve mondtam fel. Nálam ugyanez volt a helyzet, semmiféle elszámoló nem jött. A beltériket viszont nagy nehezen 3-4 hónap késéssel le tudtam adni, mivel korábban Bp-n nem tudtak olyan helyet mondani, ahol átvennék.
Szeretném felhívni a figyelmet, hogy a lemondáskor figyeljen mindenki arra, hogy amennyiben postán küldi vissza a beltéri egységet, annak legyen valami nyoma. Édesapám január 1-gyel mondta le az előfiztesét és a 2 beltéri egységből az egyiket most követelik rajta, fél év után! Egy csomagban volt a két egység, nem lesz két feladóvevény, amennyiben azt meg is találnánk fél év után. Még egy ilyen amatőr és rosszindulatú céggel nem találkoztam mostanában.