Négy héten keresztül kapunk heti egy részt, ami 3 db szekvenciából áll. 3 db ÖTVEN PERCES (!) szekvenciából, teljesen feleslegesen ahelyett, hogy mondjuk egy darab 60-70 perces feszes részt kapnánk.
A 3 szekvenciából jellemzően az első 2 olyan unalmas, hogy ma olyan történt, ami talán még soha: elaludtam a mai 2. szekvencia közepén.
Ez érdekes, de jobb lenne ha arra fordítanának többet hogy jobb legyen a történet, és akkor ez lehetne hab a tortán. Így meg legfeljebb hab a tökfőzeléken.
én még azóta sem tudtam rávenni magam, hogy az első rész 20. percébe bealvásom után nekikezdjek újra. és a posztjaitok sem efelé terelnek:( lehet elengedem örökre a dizniwarsok nézését. tök felesleges időtöltés.
Gondolom, rajtam kívül, mindenki vágta hogy Sigourney Weaver nem a Starfighterben hanem a The Mandalorian and Groguban (micsoda remek cím) fog szerepelni?
A kiszivárgott trailer jelenetek jó hányósak.
Megjelenik egy hutt egy arénában aki a bennfentesek szerint Jabba fia Rotta.
Aki nem látta, hátulról látunk egy kitesizett body versenyző huttot, aki hátsó bajnok pózban ünnepelteti magát. A jelenetek pont úgy néznek ki mint egy sztereoidos Mandalorian évad.
Hagyjad már magadat, ezzel a modoros bajusz alatti motyogással, kacsintgatással...
LEÍRTUK, hogy SZERINTÜNK mi a probléma ezzel a sorozattal. El lehet olvasni, értelmesen írtuk le, magyar nyelven. Ebbe a fórumba. Ezen felül pedig teszek rá, hogy neked ez tetszik, vagy sem, vagy nem értesz egyet vele stb... Nem javaslok senkinek semmilyen inget, meg sunnyogok kimondani, hogy mit is gondolok, hanem egészen egyszerűen teszek rá! :D
Én nem fogok itt veled modoroskodni, leírom, ahogyan gondolom: te vagy komplett idióta vagy, vagy saját magadnak tudatosan hazudsz, amikor megpróbálod mások gondolatait, véleményét, álláspontját ilyen szarházi módon elinflálni és diszkreditálni:
"a 90 éves vénasszony, aki azért fenekedik az új papra, mert nem úgy beszél, mint ahogyan ezt Lukács atya tette 40 évvel ezelőtt." és társai.
Ettől a fajta valósággörbítő viselkedéstől pedig okádni van már kedve az embernek! (mert jön szembe éppen eleget mondjuk kormányzati propaganda formájában a facebookon meg mindenhol, szóval ha kérhetlen, legalább ide ne hozzad be ezt a fajta "vitakultúrát")
Én sokat nyavalyogtam a formátum miatt, most elégedett vagyok a három résszel, ill mintha most hosszabbak is lennének legalábbis az eddigi SW sorikhoz képest. (Lehet, hogy az első évad is így jött, arra már nem emlékszem.)
"Ezek után ha valaki fikázza az Andor 2-t, akkor kb. olyan, mint az a 90 éves vénasszony"
Aki ez után a töménytelen hülyeség után amit leírtál téged még komolyan vesz a legkisebb mértékben is, az ugyanúgy teljesen elvesztette a realitással való kapcsolódást, mint te.
Megvolt a 2. epizód is. Nem volt vele semmi problémám, az utolsó perc pedig kifejezetten érdekessé tette.
Akik fanyalognak, azoknak egy megjegyzés.
A Disney-trilógia után mindenki azt fújta, hogy akkor jó egy SW-film, ha van egy igényes forgatókönyve, kellően ki van dolgozva a karakterek háttértörténete, tiszteletben tartja az eredeti trilógiát, nem klisékre épül, hiányoznak belőle a cukiságok és nem fárasztja agyon a befogadót fan service-ekkel. Emellett javasolt a lehengerlő látványvilág, az izgalmas akciók és az, hogy mondjon valami újat az univerzummal kapcsolatban.
Az Andor 2-ben egyelőre úgy néz ki, hogy minden megvan, éspedig maximálisan. Az egyetlen "bűne" az, hogy televíziós sorozatként a formátumnak megfelelően van felépítve és nem szolgaian másol korábbi filmeket, hanem megpróbál a saját törvényei szerint működni.
Ezek után ha valaki fikázza az Andor 2-t, akkor kb. olyan, mint az a 90 éves vénasszony, aki azért fenekedik az új papra, mert nem úgy beszél, mint ahogyan ezt Lukács atya tette 40 évvel ezelőtt.
Pedig ennek az új papnak csak a vágya, hogy ne csak mindig ugyanannak a két öreg néninek kelljen tartania a misét.
"tök gáz ez a tie vadász, már megint egy olyan dolog, amit magyaráznunk kell, már fingunk nincs, hogy ez hányadik...
teljességel felesleges ez a mindent kibíró, atom-tie vadász"
Szerintem később lehet jelentősége a sztori szempontjából, hogy ennek egy újfajta, különleges gépnek kellett lennie. Mert ha jól emlékszem, a pókok kapcsán Krennic igazgató valamiféle csodálatos új energiaforrásról beszélt, miközben a kísérleti TIE vadászról is kiderült ott a Yavinon, hogy úgy világítanak a berendezései, hogy látszólag nem kapnak energiát. Szóval itt lehet még összefüggés Krennic terveivel.