Keresés

Részletes keresés

nagypapi51 Creative Commons License 1 napja 0 0 3165

23-án ismét meglátogattuk, most sem találtunk fogást rajta.

Előtte szerdán Anyukám, pénteken a Kérész is ötösre vizsgázott.

 

Előzmény: homerx (3164)
homerx Creative Commons License 2017.09.10 0 0 3164

sztem is jo hely

Előzmény: nagypapi51 (3163)
nagypapi51 Creative Commons License 2017.09.10 0 0 3163

Gödöllő, Napsugár.

Sok éve rendben van, minden téren.

 

Tu Sok Creative Commons License 2017.09.04 0 0 3162

Nem, hordok magamnál önvédelmi papért...

Öreg valék már..

Előzmény: nagypapi51 (3161)
nagypapi51 Creative Commons License 2017.09.04 0 0 3161

de ugye nem az elfogyasztott kaja okán jártál a papírhiányos helyíségben? :)

 

Előzmény: Tu Sok (3160)
Tu Sok Creative Commons License 2017.09.04 0 0 3160

Eddig 1 alkalommal futottam likra, most hibátlan volt, ellentétben pl. a pannonhalmi azonosnevűvel, ez hibátlan volt.

Nem reklámember vagyok, ám megdicsértem  konyhafőnököt.  

De  a rötyin  nem vala papér...  

Előzmény: nagypapi51 (3159)
nagypapi51 Creative Commons License 2017.09.04 0 0 3159

Szerdán Győr környékén lesz dolgom, ha belefér, megkóstolom őket

Korrekt kajákat várok, semmi többet.

 

Tu Sok Creative Commons License 2017.09.04 0 0 3158

Én szombaton keveregtem ott, amúgy nem vagyok reklámember, elvben  éhenhalnak.

Egyedül voltam másfél órán át.Vasárnap  tényleg csukva.

 

 

 

 

 

Előzmény: Edmond Dantes (3157)
Edmond Dantes Creative Commons License 2017.09.03 -1 0 3157

Mióta vannak nyitva vasárnap? 

Előzmény: Tu Sok (3155)
nagypapi51 Creative Commons License 2017.09.03 0 0 3156

Ma már nem esz arra a fene...

Előzmény: Tu Sok (3155)
Tu Sok Creative Commons License 2017.09.03 0 0 3155

Feleim,ha Fehérváron esz a fene, a '67 rántotthúsa jó.

Ma az volt.

nagypapi51 Creative Commons License 2017.08.31 0 0 3154

Jövő héten Győr környékén lesz dolgom, meglátogatom Patkányospusztát.

 

Amerigo61 Creative Commons License 2017.08.30 0 0 3153

"Az újságíró lehet, hogy rossz napot fogott ki, de mérhetetlenül ellenszenves írásával sok kárt okozott szerintem a cikkben szereplő helyeknek... "

 

Szerintem nem olvassák olyan sokan a gasztroblogokat, hogy az érdemben befolyásolja a helyek látogatottságát. Ráadásul az agyonhájpolt helyek is kapnak időnként negatív kritikát egy-egy kevésbé jól sikerült fogásnak, a konkurencia lejárató akciójának, vagy a bal lábbal kelt vendég hisztijének köszönhetően ... 

Előzmény: barrix (3152)
barrix Creative Commons License 2017.08.30 0 0 3152

Ez a cikk kiütötte nálam a biztosítékot. Vagy az a baj, hogy nem kap friss kaját valaki, vagy az, hogy nem kapja meg 10 percen belül. Tudomásul kéne venni, hogy ha 100 ember egyszerre akar enni, az még a Mekiben is elég sok időbe telik. Ma már a jobb helyeken nem olyan kaják vannak, amit bevágnak a frituba, mellé egy kis mikrós rizs, vagy mirelit krumpli és kész.  Hosszú hétvégén mindenki, aki éppen nem külföldön van, és megteheti, étteremben eszik. Kb. 12 és 16 óra között. Egy adott helyen akár 5-10 x annyi ember, mint egy átlag napon. Ha szerencsétlenül érkeznek, akár fél órán belül beeshet 50-100-150 ember, a hely méretétől függően. Én ha látom, hogy azért nem foglalkoznak velem, mert éppen másik hat helyen intézkednek, akkor vagy türelmesen kivárom a soromat, vagy ha sietek, elmegyek, mert felmérem, hogy előttem még kb. 50-100 embernek kell megkapnia a frissen! elkészített kajáját. Ha közlik velem, hogy legalább egy órát kell várni, akkor nem megsértődöm, hanem megköszönöm, hogy figyelmeztettek, és eldöntöm, hogy várok-e, vagy elmegyek. Az újságíró lehet, hogy rossz napot fogott ki, de mérhetetlenül ellenszenves írásával sok kárt okozott szerintem a cikkben szereplő helyeknek... 

Előzmény: Amerigo61 (3139)
Amerigo61 Creative Commons License 2017.08.30 0 0 3151

Minden elismerésem a séfé, aki úgy látszik, szereti a nagy kihívásokat :-) A konzervatív és erősen hagyománytisztelő vidéki Japánban magyar étteremmel próbálkozni elég húzós feladatnak látszik. Szerencsére a szponzorának a pénz nem számít, mert kétlem, hogy nyereséges lenne a bolt ....

Előzmény: nagypapi51 (3150)
nagypapi51 Creative Commons License 2017.08.30 0 0 3150

Ha Japánban jársz, látogass el vidékre! :)

 

Hepci Creative Commons License 2017.08.28 0 0 3149

Mivel a mailcímed itt nem publikus, máshogy nem tudtam üzenni.

Ha érdekelhet, írd meg a neved és telefonszámod az alább adott címemre!

Üdv.: Oláh Gábor (20-9880587)

Előzmény: Edmond Dantes (3148)
Edmond Dantes Creative Commons License 2017.08.27 -1 0 3148

Igen. De a fórumot ritkán olvasom.

Előzmény: Hepci (3147)
Hepci Creative Commons License 2017.08.22 0 0 3147

OFF

Foglalkozol HACCP-tanácsadással?

Egy ismerős mogyorópörkölő kisüzemet készül indítani...

 

Itt érhetsz el: info kukac interfruit.hu

Előzmény: Edmond Dantes (3145)
Hepci Creative Commons License 2017.08.22 0 0 3146

A szerzőnő - mondjuk így - erősen hangulatvezérelt.

A Kisrigó egy jó (?) kifőzde szintje, ez az újhullámos kávék iránt rajongó gasztrobloggereknek nyilván nehezen kategorizálható.

Előzmény: Mazsola0070 (3143)
Edmond Dantes Creative Commons License 2017.08.21 -1 0 3145

Csaj

Előzmény: Mazsola0070 (3143)
nagypapi51 Creative Commons License 2017.08.21 0 0 3144

Kisrigó egy középszerú hely, valszeg soha nem is volt jobb, és lévén, hogy turistaút mellett fekszik, ez így rendben is van.A fáradt bakancsos ember nem a haute cuisine-t keresi.

Mi néhányszor voltunk ott 'mikulás túra' befejeztével, igaz, előre foglaltunk helyet.

 

 

Előzmény: Mazsola0070 (3143)
Mazsola0070 Creative Commons License 2017.08.21 0 0 3143

Ha jól értettem az írásművet, a Forgóba be sem ment a csávó, mert sok autó állt a parkolóban, de lehet, hogy félreértettem.

 

A dunabogdányi Pisztrángosnál mi mindig nagyon jót ettünk és jól éreztük magunkat, pedig egyszer egy rakomány francia turista is ellepte a helyet, de ez a mi kiszolgálásunkon nem érződött meg.

 

A Kisrigó barátaink szerint jó hely, de célszerű ismerősnek lenni, mert az egyszerű betérőre ügyet sem vetnek, ezt egyszer sikerült megtapasztalnunk, azóta nem voltunk.

Előzmény: nagypapi51 (3141)
nagypapi51 Creative Commons License 2017.08.21 0 0 3142

Általában nem a felszolgálás, hanem a konyha a gyenge láncszem.

Ha ott nincs meg a létszám, várhatsz napestig.

A leírtak mind készétel kategória, a haltepertő simán 'frissen' tartható észrevehető minőségromlás nélkül. Tegyük hozzá, az Aranyosnak kellő személyzete van, nem esnek kétségbe, ha beesik 20 ember.

 

Előzmény: Pamina (3140)
nagypapi51 Creative Commons License 2017.08.21 0 0 3141

Stillman névvel ilyen frusztrált dumát elengedni, elég érdekes... valamelyik nem stimmel. :)

A Forgóval >25 éve semmi bajunk, középszerűnek nevezni pedig a 'savanyú a szőlő' kategória.

Házon kívül pisztrángot két helyen eszünk, Szilvásváradon a Lovasban, és a lillafüredi pisztrángtelepen, ahol a szemünk előtt verik kupán a halat, és már megy is a konyhára.

(érdemes hűtőtáskával menni, mert vehető/vihető a friss hal is)

 

Előzmény: Amerigo61 (3139)
Pamina Creative Commons License 2017.08.21 0 0 3140

No igen, a nyár meg a tumultus... a Tisza-tó mellett jártunk, volt, ahol hetekkel ezelőtt azt mondták, nem fogadnak bennünket, mert nem garantálják az asztalt. 18 ember nekik sok.

Aztán volt olyan, ahova csak úgy beestünk, minden remény nélkül, de annyira ügyesen átszervezte a teraszt a pincérlány, hogy egyetlen hosszú asztalnál mind elfértünk. És még a kaja is jó volt! A haltepertő, a Jókai bableves, a lassan sütött tarja... mind első osztályú volt. A Jókai bableves tán a legjobb azok közül, amit valaha ettem.

Nagy piros pont neki, Poroszlón az Aranyos-Dombi udvarház. Nem csak az étel, hanem a személyzet kedvessége, talpraesettsége miatt is.

http://aranyosidomb.hu/

Amerigo61 Creative Commons License 2017.08.21 0 0 3139

Vegyes érzésekkel olvastam el ezt a cikket. A bogdányi pisztrángos 2-3 éve még teljesen rendben volt, a többit nem ismerem, de a Forgónak elég jó a híre.

Nyáron, a turistaszezon közepén, a felkapott helyek mind zsúfoltak, értelemszerűen többet kell várni az ételre. S cikk írója úgy tesz, mintha ezt nem tudná. De azért hisztizik ... 

 

http://gasztrobizarr.blog.hu/2017/08/20/remalom_a_dunakanyarban#comments

bolonci Creative Commons License 2017.08.17 0 0 3138

Tetszetős és jóízűnek kinéző ételsorozat!

Előzmény: nagypapi51 (3137)
nagypapi51 Creative Commons License 2017.08.16 0 0 3137

Ha nem volt elég, amit figyelemfelkeltőként írtam, nézzétek meg a téli éttermük kajáit is.

Ahogy hivatásos bloggerek szokták volt írni, ismeretlenül mentünk (de nem jöttünk) és a számlát mi fizettük. :)

 

Előzmény: nagypapi51 (3135)
nagypapi51 Creative Commons License 2017.08.16 0 0 3136

Ja, és Anyukám köszöni szépen, remekül van, pénteken itt ebédeltünk.

Persze telt ház volt, (számomra) érdekes módon a vendégek harmada kisgyerek - persze szülőkkel :)

 

Előzmény: nagypapi51 (3135)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!