Keresés

Részletes keresés

GPF Creative Commons License 2017.06.13 0 0 3125

Voltunk a Rév csárdában és tényleg nagyon jó a halászlé. Frissen kifőtt házi tészta is jár mellé. Baja környékén a halászlé 2 fogás, (lé tésztával és hal kenyérrel), így ez egy komplett ebéd. Ha így nézzük, nem olyan drága.

De ha nem így nézzük, akkor tényleg rohadt drága, szerintem is.

 

Van bajai rokonság, szoktak is főzni halat. A 3-4 készítőből, akinek a levéből már ettem, az egyik megütötte a Rév csarda szintjét, de azért a másik 2-3 nagyon nem. A csárdában azért szép, jó méretű halból, jó paprikából, készül a hal.

 

Szerintem mindenképpen érdemes kipróbálni, de nem egy spórolós ebéd lesz!

 

(Ettünk még azért füstölt halat is, az zseniális.)

Előzmény: Boarhunter (3124)
Boarhunter Creative Commons License 2017.06.13 0 0 3124

de 1 adagért 2750 forint szerintem irreális.

 

Ami valójában két adag és 5500 lévén egy adagot nem főznek meg...

Ha megkérdezel egy bajait, hol főznek jó halászlevet a városban, azt fogja mondani, hogy otthon...

 

Előzmény: Amerigo61 (3123)
Amerigo61 Creative Commons License 2017.06.12 0 0 3123

Nem tudom, hogy a Révcsárda halászleve mennyivel múlja felül (már ha) a bajai/baja környéki konkurenciát, de 1 adagért 2750 forint szerintem irreális. 

Előzmény: qdz (3122)
qdz Creative Commons License 2017.06.12 0 0 3122
Mazsola0070 Creative Commons License 2017.06.11 0 0 3121

"De sajnos annyira nem jó - viszont legalább nem is túl drága, két főnek kb. 6000 Ft egy ebéd."

 

Na most szerintem ha a kaja szar és egy csomót otthagy a tányéron, akkor bizony rohadt drága két főnek a 6000 Ft-os ebéd..... 

Előzmény: Mazsola0070 (3120)
Mazsola0070 Creative Commons License 2017.06.11 0 0 3120

Én még egy kicsit tovább is olvastam....:))

 

"Egyetlen pozitívum, hogy az adagok borzasztóan nagyok - így ha elég finom lenne, és elcsomagoltatnánk, akkor két étkezés megoldva." 

 

Viszont mivel ezek szerint nem finom és nem csomagoltatod el, otthagyod a tányérodon a borzasztóan nagy adag zömét.

 

De  akkor meg miért pozitívum, hogy az adag borzasztóan nagy?

 

Ezt csak én nem értem?

Előzmény: nagypapi51 (3117)
Boarhunter Creative Commons License 2017.06.11 0 0 3119

Ez egy idióta...

Előzmény: nagypapi51 (3117)
szkati Creative Commons License 2017.06.10 0 0 3118

Én javasoltam, de még tavaly.

Előzmény: Csokis (3115)
nagypapi51 Creative Commons License 2017.06.10 0 0 3117

...Egyetlen pozitívum, hogy az adagok borzasztóan nagyok...

- ennyi elég is volt a posztból... :(

 

Előzmény: qdz (3116)
qdz Creative Commons License 2017.06.10 0 0 3116
Csokis Creative Commons License 2017.05.22 0 0 3115

Szombaton kipróbáltuk az Őrházat Tahiban. Nem tudom, ki javasolta (egyáltalán itt javasolta-e?), de köszönöm neki, nagyon bevált. A velünk levő amerikai kolléga azt mondta, hogy 28 éve él Magyarországon, és eddig azt hitte, hogy itt sehol, senki nem tud jó barbecuet sütni, de most belátta, hogy mégis. Lehetne még írogatni, elemezni, de szerintem ezt kár tovább ragozni. :-)

Hepci Creative Commons License 2017.04.15 0 0 3114

A pizza jó, a desszertek napokkal előre készülnek és drágák.

A vörösbort "szobahőmérsékleten" (30 fok) szervírozták, és amikor az agyoncukrozott limonádé higításához csapvizet kértem, azt mondta a kedves pincérlány, hogy olyannal nem szolgálhat a főnökség utasítására.

Nem vágyom vissza...

Előzmény: jetti1 (3112)
negyesi_pal Creative Commons License 2017.04.14 0 0 3113

Nekem van, de nem túl hízelgő. Asszem 2 éve ettünk ott, amikor egy rakat északi parti éttermet végigpróbáltunk. Jellegtelenek voltak az ételek, a hozzávalók meg néha gyanúsan hipermarket eredetűnek tűntek.

Előzmény: jetti1 (3112)
jetti1 Creative Commons License 2017.04.11 0 0 3112

Sziasztok! Spoon, Balatonakarattya - vélemény?

Pandus Creative Commons License 2017.03.17 0 0 3111
perrier jouet Creative Commons License 2017.02.26 0 0 3110

A Platánban ebédeltünk ma Tatán, hát sensationell... A kiszolgálás udvarias, de elég semleges, viszont ami a tányéron van az csúcsszuper, nemcsak ízre, hanem látványilag is, én élből adnék nekik egy michelin csillagot:) Dél körül hívtam őket, háromra tudtak asztalt adni és tele is volt, érdemes Pestről leruccani akár egy ebéd erejéig is (kevesebb mint egy óra), mi tutti visszamegyünk. A burgonya veloutét kacsakolbásszal, illetve a harcsát kacsaszívvel bátran ajánlom, a párom omaha steakje csak szimplán hozta az elvárhatót, a sütemények ajándékáron vannak.

Edmond Dantes Creative Commons License 2017.02.21 0 0 3109
Előzmény: nagypapi51 (3108)
nagypapi51 Creative Commons License 2017.02.21 0 0 3108

Jahni Laci mellett, v. helyett?

 

Előzmény: Edmond Dantes (3107)
Edmond Dantes Creative Commons License 2017.02.20 0 0 3107

Sparhelt testvér.

 

Btw, ma kezdett a Kistücsökben Pohner Ádám.

Előzmény: negyesi_pal (3104)
nagypapi51 Creative Commons License 2017.02.20 0 0 3106

bocs, olcsó humor volt, visszaszívom.

 

Előzmény: negyesi_pal (3104)
nagypapi51 Creative Commons License 2017.02.20 0 0 3105

nem kacsa? :)

 

Előzmény: negyesi_pal (3104)
negyesi_pal Creative Commons License 2017.02.20 0 0 3104

Ha Balatonfüreden jártok, csütörtöktől vasárnapig tart nyitva a Nem Kacsa étterem. A tulajnak régi barátja Takács Lajos, s ő adott tippeket a séfnek. Az étlapon alig néhány főétel szerepel, de azok hibátlanok. Múltkor kacsacombot próbáltam párolt káposztával, tegnap marhapörköltet knédlivel. Feleségem teljesen elámult a sertéskarajon - mármint, hogy így is el lehet készíteni :) 

A Karolina cukrászdával szemben van a molónál.

nagypapi51 Creative Commons License 2017.02.12 0 0 3103

1+1 esélyt mindig kell adni a helynek, függetlenül attól, hogy mit írnak a (bér)tollnokok.

Utána lehet dicsérni/lehúzni.

Sztem.

 

 

Előzmény: Mazsola0070 (3102)
Mazsola0070 Creative Commons License 2017.02.12 0 0 3102

Egy étteremértékelő honlapon nem magasztalják ennyire az egekbe a helyet, mint a cikkíró, de egy kipróbálást valóban megér.

Előzmény: bakibaby (3097)
kheiron Creative Commons License 2017.02.11 0 0 3101

A Hotel Galya az 1970-es éves cucilista SZOT-üdülőinek legalja. 2016-ban legalábbis az volt.

Előzmény: Amerigo61 (3100)
Amerigo61 Creative Commons License 2017.02.11 0 0 3100

A cikkben említett Hotel Hunguest Galya nálam a "hova ne" kategóriába lett sorolva pár évvel ezelőtt. Céges csapatépítésen voltunk, és a vacsora szabályosan kiütött: több órás viharos hasmenés döntött le a lábamról :-(

Előzmény: bakibaby (3097)
bakibaby Creative Commons License 2017.02.11 0 0 3099

Ezen gondolkodtam, hogy mikor jártam arrafelé.. Kb 3 éve, Parádfürdő környékén. (Szedtünk néhány kosár őzlábat.)

Előzmény: nagypapi51 (3098)
nagypapi51 Creative Commons License 2017.02.11 0 0 3098

Igen, pár hónapja már olvastam egy promóció szagú ajánlást róluk, és ha Gyöngyös vonzáskörzetében élnék, biztosan kipróbálnám.

A Mátrába (Gyöngyösön át) évente egyszer visz az utam, a szeptemberi galyatetői gombász piknik okán, akkor viszont nem állok meg sem oda, sem vissza. Inkább a Táncoló kecske, ha mindenáron vendéglő...

 

Előzmény: bakibaby (3097)
bakibaby Creative Commons License 2017.02.11 0 0 3097
Csokis Creative Commons License 2017.01.23 0 0 3096

...és alacsony a kerítés.

Előzmény: Amerigo61 (3094)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!