Szia. Szereted a teniszt? Rajongsz a magyar tehetségekért? Babos Timi, Szávay Ági és a többiek? Gyere el 2010. július 2-án 17:00-kor a Gödör Klubhoz, hozz magaddal egy teniszlabdát és dobd fel velünk! Barátaidat se hagyd otthon, küldd tovább ezt az e-mailt, hogy minél többen legyünk. Ha meghallod a dudaszót, dobd fel a labdát!
Teniszpartnert keresek Budapesten, lehetőleg a budai oldalon, középhaladó szinten. Nem meccsezni szeretnék, csak ütögetni hetente egy-két alkalommal, a lényeg, hogy jól érezzzük magunkat. Magamról: 34 éves férfi vagyok, vállalkozó, bölcsészdiplomáim vannak, a II. kerületben lakom, régebben rendszeresen teniszeztem, most kimaradt jó pár év, de szerintem hamar belejövök újból. Várom mielőbbi jelentkezésedet. E-mail: daniello31@freemail.hu . Tel.: 06-209-490-384.
- a tagok, akik belépnek, ők is szerkeszthetik az oldalt
- képeket, videokat tölthettek fel
- kommentálhattok bármit
- híreket oszthattok meg egymással
- érdekes dolgokat olvashattok, napra kész infókat
- beszélgethetünk a meccsekről, mindenről, ami a tenisszel kapcsolatos
- naprkakész infókkal szolgálhatunk egymásnak
Látogassatok el ide, aki nem tag a network.ön és érdekli ez a dolog, írja meg nekem az emailcímemre a saját email.címét, és küldök meghívót.
Csatlakozni szavazás nélkül lehet.
Segítsetek létrehozni kis hazánk legjobb, legnaprakészebb tenisz oldalát.
Egy kis kedvcsináló:
- ha összefogunk lehet ebből igazán jó kis közösség, mert
- A második szintű kiemelt közösségek egyedi design-t kaphatnak grafikusainktól vezetői egyedi HTML dobozt helyezhetnek el a közösség nyitóoldalán, amelyekben kiemelt tartalmakat helyezhetnek el más linkgyűjteményekben és tematikus oldalakon is promótálva lesznek – erről a Network szerkesztői gondoskodnak.
Én nem rég szoktam rá a teniszre , elég erősen kezdem úgy érezni hogy izgalmasabb a F1-nél. Kicsit pörgősebb. Bár sokak szerint sokáig tart. De én pl Alizé Cornet 2,5 órás meccséből annyít vettem észre hogy vége van :o) hamar elszállt az a 2,5 óra [f1-en pl 1 óra múlva alszom általába :D )
Meg az is jó hogy ahogy nézem verseny is sok van és a nagyját közvetíti v-meik tv.
A testvéremmel most akarunk váltani tollasról teniszre. Csak nem tudjuk, hogy milyen ütőt kéne vennünk. Nézegettünk már párat. Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Lehet hogy hülyék lesznek a kérdések, sőt biztos. - van ez a graphit composit anyag ill. a titánium melyik a jobb? - Ez gondolom maga a keret anyaga ill. melyik a 2 közül a könnyebb? - 1 kezdőnek milyen méret a megfelelő hosszban (68cm?)? - meg még vannak ilyen adatok az ütőkről:
16 mains/19 crosses :ez gondolom a húrok száma
Rec.tension 55-60ibs 25-27kgs : ez mi
Fejméret: 98 : ezt se tudom mi.
- na meg a másik a nyélméret, ilyenek vannak:4 3/8 melyik szám mit jelent
meg még ilyen is van SL1 / SL4 1/8
és még mire kell figyelni ütő vásárlásakor (az számit ,hogy keménypályán fogunk játszani valamit , vagy mind1)
- a labda mennyire számít ill. a labdákból is több féle van?
Köszönöm hogy elolvastátok és válaszotok is köszönöm.
Eladó légfenntarásos teniszsátor, telephely változtatás miatt. Méterei: 35m x 49m x 9m. Drótköteles, háromrétegű, komplett gépészettel, közvetlen neonvilágítással.
Ha a pálya nem rossz és az edző sem, akkor az ár ugyan nem kevés, de reális. Én is 2500+1500-öt fizetek.
Magyar oldalt nem tudok Babolatról, csak a gyártó honlapját. Ha venni szeretnél, és épp egy Babolat Control Team-et (az a bordó, több versenyző ilyennel játszik, pl. Gonzales, Hantuchova és igen sok női teniszező), nekem van egy eladó. 4-5x használtam, kifogástalan, újrahúrozva, 20ezerért odaadom, nekem nem jött be, mert nem fejnehéz. Az új ára 42ezer.
Ez tényletg nagyon jó ár,nekem a pálya most télen a sátor és villany miatt elvileg 2700Ft lenne,és ehhez jön az 1500 Ft,ami az edző "órabére". Ez szerintetek nagyon sok?
Interneten nem tud valaki olyan magyar oldalt,ahol Baboalt ütők vannak,és az árak is ott vannak?
Köszi,Nóra.
most következő héten kedden indul egy nemzetközi tenisz verseny. Hogy pontosan kiknek arról csak annyit tudok, hogy a serdülő lány korosztály részt vesz rajta. tudna valaki nekem erről a versenyről bővebb információt adni (helyszín, az esemény weboldala, stb.)? Honnan tudnék információt szerezni erről a versenyről? Kérem ha valaki tud infót küldje el nekem e-mailbe, mert a fórumot nem tudom gyakran látogatni! mjordanke@freemail.hu Nagyon fontos lenne! Előre is köszönöm.
Ezt a 350 Ft a klubelnök mondta.Nincs kandikamera, legalábbis remélem :-).
A sportpálya mellett van a hely.De pályát bérelni csak délelőttönként lehet.
350Ft...azannya,ez már szinte gyanús.Nem lehet hogy kandi- kamerák vannak az öltözőben?Én körűlnéznék a helyedben!
:-)))
Merrefele leleddzik ez a pálya Tébányán,mert van egy
odavalósi haverom,majd kiküldöm terepszemlére!?
Én sem vagyok a gépedző híve,há' mégiscsak egy páros
játékról van szó!/bár lehet hogy jól jön az elején.../
ui.: egyenlőre én is ingyé' üthetek:a bátyó állja a zsetont.
A megoldás: adogatógép!
Miért nem mész olyan helyre, ahol ilyen masina is akad?
Az edzők a kenyerüket féltik, ezért nyilvánvaló ellenszenvvel viseltetnek a gép ellen, legalábbis én így látom.
Mi a véleményetek?
Ma voltam "teniszezni", mit mondjak,nem volt rossz.Igaz most még nem játszottunk csak próbáltuk a labdát eltalálni :),de még így is élvezetes volt.A tréner megmutatta mit ,mikkor, hogyan kell, gyakoroltuk a szerválást ,meg ütési technikákat. Kb 2 órán keresztül gyakorolgattunk,ezalatt jól megizzasztott minket.
Szóval megérte kipróbálni, pár óra után majd talán már rendesen is tudok játszani,akkor még érdekesebb lesz a dolog.
Kedves Mr.Xyz!
Álltalában,attól függően kis vagy nagyvárosról van-e szó,
500-2000HUF egy óra,de befolyásoló lehet a borítás,a
pálya fedettsége,ill.hogy a helybéli vállalkozó mennyire
szeretné gyarapítani vagyonát ebből.:-)))
Dehát mindezt ma már megtapasztalhattad,hiszen ha igaz
ma voltál ütni,és ahogy az lenni szokott: vagy qurvára
megutáltad az egészet,vagy nagy kedvet kaptál hozzá.
Remélem megírod!
A teniszhez én sem értek , a tv-ben nem is szoktam nézni.De az apám most pénteken el a kar hívni ,és meg akar tanítani teniszezni.Még nem tudom,hogy megyek.Érdemes?Ja és milyen szerkó kell hozzá?És egy kezdőnek mennyit ajánlott első alkalommal teniszeznie?
ha van kedvetek,diskuráljunk má a teniszvilág aktuális
dolgairól! Hál' istennek egymás után közvetíti a Eurosport
a különböző tornákat,úgyhogy asszem bőven van miről
beszélgetni.Mennyivel szarabb lenne ha csak a szutyok
magyar csatornákra hagyatkozhatnánk: jellemző az
igénytelenségre,hogy még a kereskedelmi adók is csak
1-2 mondattal hajlandóak foglalkozni az aktuális hírekkel...
Na mindegy.
Szóval mi a véleményetek pl. a 185cm,ill.70kg feletti
"teniszezőnőkről"?Mert ez kb.olyan,mintha egy átlagos
testfelépítési férfi,egy 220 magas faszival kéne hogy
nyomúljon,persze ez már sántít,hisz egy ekkora testet már
nehéz mondjuk 2 órán keresztűl folyamatosan gyors mozgásban
tartani,de az aránytalanság itt is él.Ezért fordulhat az elő,
hogy manapság azt halljuk mindenhonnan,hogy a női tenisz
haldoklik,hisz egyre kevesebb színvonalas találkozót
láthatunk,mivel már a legnagyobbak is csak ész nélkül
püfölik egymást./Williams-hugik,Davonport,Mauriesmo/.