Keresés

Részletes keresés

Shang_Tsung Creative Commons License 2021.12.05 0 0 106

De mán tuti elmentek, mer Lucifert nézek és nem hallok hangokat sehonnan. Hiszen ha itten ragadtak volna, akkor tuti nevetnének a sorozaton.

 

Másfelől mondom, én is meglepődtem, hogy a reiki első tanfolyamon semmi szimbolúm abrakadabra nincs. A második és harmadikon wan, de még előtte állok, nem tom sátániak e

 

Derek Prince rögeszméje, hogy az ábrák, képek, festmények démonokat idézhetnek, idéznek. Szerintem nem. Legfeljebb a kicsi agyúak körében.

Előzmény: Törölt nick (105)
Törölt nick Creative Commons License 2021.12.05 0 0 105

lehet tényleg démonok voltak

Előzmény: Shang_Tsung (104)
Shang_Tsung Creative Commons License 2021.12.05 0 0 104

Mik wannak ott? 

 

Figyu, ha én mongyuk hágyés lennék vagy adventista, akkor rögtön rám ragasztanák, hogy megdémonizáltak. Nagy ívben kerülnének és kidumálnának a hátam mögött, én lennék a sátán.

 

Miközben az első fokozathoz még szimbólum sem kell semmi. De az enes félék akkor is démon partit látna benne.

 

És ugye felmerül a kérdés, hogy a második és harmadik fokozathoz, szinthez VALÓBAN szükségesek e szimbólumok, vagy anélkül is müxik

Előzmény: Törölt nick (103)
Törölt nick Creative Commons License 2021.12.05 0 0 103

nalátod, hogy ott vannak....

Előzmény: Shang_Tsung (102)
Shang_Tsung Creative Commons License 2021.12.05 0 0 102

Ha az az amit ma tanultam, akkor gyerekjáték.

 

Szektásoknak egyetem, főiskola, felfoghatatlan, elérhetetlen.

 

Szektások: hit gyülekezet, adventista, bpa, jehova tanúja meg a többi szemét.

 

A kezemből energia áradt, többnyire én is érzékeltem. Az ayurvedát értem, ezt viszont nem.

Ha igaz mi igaz, akkor tőlem függetlenül áramlik energia a kezeimen keresztül. 

Most ez wagy automatikus meditatív állapotból gyün, vagy tényleg a korona csakrán keresztül walamit csinált velem a buddhista tudoménki

Előzmény: Shang_Tsung (101)
Shang_Tsung Creative Commons License 2021.12.05 0 0 101

Itt van 1 hely hol tanícsák

Ottan a link

https://www.youtube.com/watch?v=wNk2vQyCSe8

Előzmény: barnabás (-)
Talindra Creative Commons License 2019.04.01 0 0 100

Üdv mindenki,

 

Azért csatlakoztam ehhez a fórumhoz, mert szeretném mindenkinek felhívni a figyelmét a Reiki veszélyeiről… illetve jobban mondva arról, hogy rendkívül fontos az, hogy milyen mestert választotok, mert komoly egészségügyi problémákat okozhat, ha rossz emberhez mentek (amit egy hozzáértő mester azonban helyre tud tenni).

Egy enyhe depresszióval mentem fel egy mesterhez még Karácsony elején. Nagyjából egy hónapig jártam hozzá. Rendkívül szimpatikus és segítőkész volt. Egyből felismerte a depresszióm forrását, és próbált segíteni megoldani… azonban én minden kezelés után csak egyre rosszabbul lettem. Azt éreztem, mintha lelkileg összezsugorodtam volna, elkezdtem önmagamtól eltávolodni és a személyiségem legrosszabb része kezdett bennem kibontakozni. Kegyetlenül felerősödött bennem az érzelmi és gondolati elfojtás, és önmagam ellen fordultam. Sose szerettem magamat igazán, de minden túlzás nélkül önpusztítóvá váltam. Teljesen eltorzult, roncsolódott a személyiségem, zavarodottá váltam. A mesterem azt mondta, hogy ez az én hibám, mert „szar nevelést kaptam és bennem van egy dühös belső gyermek, aki nem akar felnőni”. Én ezt totálisan elhittem neki, hiszen igaz, és nagyon hosszú ideig magamat bántottam, hogy hogy ronthattam el ennyire.

 

Az utolsó kezeléstől teljes delíriumba jöttem ki. Azt se tudtam hol vagyok, ki vagyok és hogy fogok hazajutni. Belekerültem egy olyan állapotba, ahol teljes érzelemmentesség, gondolatlanság és személytelenség lett úrrá rajtam. Elfordultam a valóságtól. Zéró belső hang. Mintha ki lennék bújva a testemből, a folyamatos disszociált állapot 0/24 jelen van. Teljes zöldség lét. Előfordul, hogy csak ülök, és bámulom a plafont. Rettegek a belső világomtól (azaz félek az érzéseimtől, gondolataimtól).

 

Tehát ez született egy enyhe depresszióból néhány elfuserált Reiki kezelés által. Felkerestem valakit az imént, aki tájékoztatott, hogy nem vagyok egyedi eset, az emberek Reiki-től, Theta Healing-től és egyéb más alternatív gyógymódok-tól a legkülönfélébb állapotokba (skizofrénia, stb.) kerültek. Azt is elmondta, hogy nem az energiával van a baj, hanem az emberrel.

 

Nagyon vigyázzatok, hogy kihez mentek. Ha ezt az utat válasszátok, inkább szánjatok rá több pénzt, mert komoly következményei lehetnek annak, ha félre nyúltok.

 

csetanszapa Creative Commons License 2018.10.03 0 0 99

 

Usui mester emlékkövét felavatták Japánban szülőfalujában. Magyar reiki mester is jelen volt ezen a csodálatos eseményen.

 

 

https://oszintenareikirol.usuispirituallernejo.org/2018/09/29/usui-mester-emlektablajanak-avatasa-2018-japan/

tutti85 Creative Commons License 2012.06.12 0 0 98

Szervusz Sapphire,  

 

annyit tudok, hogy egy ideje kutatókkal dolgoznak együtt. Egy éve egy gyűlésen mondta kb 10 évig tart a projekt de már három éve napra készen tartják nyilván a kezeléseket gyűjtik az orvosi kontroll vizsgálatok eredményét is. Számitogépes rendszerrel dolgoznak, és az eredmények felkeltették kutatók figyelmét. Amit magam is láttam, saját szemeimmel, az pár hihetetlen gerinckezelése volt! Kétszer is láttam, ahogy porckorong a helyére ugrik - sérv gyógyult a szemünk láttára. A praxisát Japánban tanulta és sok más reiki tanítónak megtanította. A többiről csak hallottam én is. Ám van egy video is, egyik tanítványáról, Százdi Józsefről, aki nyelvrákos beteget is gyógyított már azóta, és ott a betegek nyilatkoznak. Őt is már külföldről is megkeresik betegek.

 

Illetve, volt egy nyári tábor, ahol egy jelenlévő mesélte el, hogy neki elmaradt a szívkoszorúér-műtétje!!!! Ki volt írva, két hétig kapott kezelést - és megkatéterezték műtét előtt kérésére, és már teljesen rendben volt! 

 

Aurafotósoktól hallottam, akik készítettek róla felvételt, hogy nem tudták mérni az auráját, sőt volt tanítványai között is ilyen, illetve sok tanítványának fehér az aurája, ami nagyon magas rezgés. ő ezeket nem teszi ki honlapjára, se a japán mestereivel készült fotókat, mert azt vallja, őt ne ezért válassza senki tanítónak vagy kezelőnek-hanem úgyis rátalálnak. Usui mester ugyanis megtiltotta a reklámozást. 

 

Nem túl könnyű a helyzetük, mert maguk finanszíroznak mindent, több millió ft.-ot költöttek már a projectre. Tanítóm eredetileg rendszertervező, folyamatosan fejlesztik az informatikai háttérrendszert is. 

 

Zolee

Sapphire_ Creative Commons License 2012.06.10 0 0 96

"Ő rengeteg beteg egészségét adta már vissza. Hihetetlen, milyen bertegségek esetén segített - béna lábú nő újra jár, áttétes rák, stb, stb."

 

Te személy szerint láttál már ilyesmit? Illetve tudsz róla valamit, hogy mi a tudomány lláspontja ezügyben? Mert én csak olyanokat olvastam, hogy placebo hatás, meg hasonlók, de ha áttétes rákot valóban gyógyítanak reikivel az nem lehet szimplán placebo effektus.

Előzmény: tutti85 (95)
tutti85 Creative Commons License 2012.06.10 0 0 95

Már több mint 10 éve vagyok reikis. Tanítóm Fodor György. Ő ismereteim szerint 17 éve segít a betegeken, ez a hivatása. Nem beteg, sőt! Arra viszont hiába hívja fel sok éve a figyelmet, a Reiki neve alatt mindenféle new-age dolgok jelentek meg, nagy kárt okozva az embereknek. Több figyelmeztető felhívást tett ő is közzé. Nem kellene összekeverni a new age módszereket a Reikivel. 

 

Ő rengeteg beteg egészségét adta már vissza. Hihetetlen, milyen bertegségek esetén segített - béna lábú nő újra jár, áttétes rák, stb, stb. 

 

Sok előadásán, képzésén ott voltam, és sokat kérdeztük az évek alatt. Így állíthatom, az is probléma, az Usui Reiki avatásait korán kapja meg valaki, vagy a tanítói nem tisztelettel fordulnak felé. Mindig emberi hiba van amögött, amikor egy Usui Reiki tanító megbetegszik. Nekik már nem lenne szabad. Japán mesterek, akikkel Gyuri találkozott Japánban - nem betegek.

 

Ez a módszer egy buddhista lelki út, szellemi út, megvilágosodott (lélekkeresztségben részesült) emberek adománya az emberiságnek - de nem való bárki kezébe.

 

Egyébként tanítóm évek óta nem hajlandó a Reiki neve alatt dolgozni, mivel a Reiki nevében olyan dolgokat adnak az embereknek, amiben nincs szellemiség. A Jinjutsu név alatt dolgozik más tanítókkal együtt, amit levédetett Magyarországon.  

 

És évek óta létezik egy olyan széleskörű együttműködés, melybe csak tisztességes tanítók lehetnek benne, és talán már elmondható, július 1.-től lesz egy honlap,  ahol megtalálhatóak azok, akiktől bátran lehet tanulni a Reikit. Úgy tudom, legalább 20 ilyen tanító van.    

 

Utána, úgy tudom, jön a minőségi kezelőhelyeket bemutató honlap, és olyan gyógyítókat is bemutatnak, akik nem betegek - szívből dolgoznak a betegekért, nem azért, hogy valami rangot kaphassanak cserébe. 

 

Az önzetlenség az úton nagyon fontos. Itt bukik el a legtöbb ember. Ezt meg saját tapasztalatomból mondom. 

 

Zolee

 

Előzmény: Sapphire_ (94)
Sapphire_ Creative Commons License 2012.05.20 0 0 94

http://truth-saves.com/negative-impact-christianity-causes/

 

Íme egy link akkor reflektálásként a kereszténység súlyos negatív hatásairól.

Előzmény: Sikambria (93)
Sikambria Creative Commons License 2012.05.20 0 0 93

Az agykontroll mögött megbúvó szellemiségre, és néhány New Age áramlatába tartozó módszer démoni rokonságára leleplezôen mutat rá a debreceni Melkó Zoltánné igaz története:

 

,,A miómámat természetgyógyászat útján akartam gyógyíttatni. A szomszédasszonyom tanácsára agykontrollal próbálkoztam, amit könyvekbôl (Silva, Domján L.) sajátítottam el. Nagyon akartam a gyógyulást. Szívvel-lélekkel végeztem hát a különbözô gyakorlatokat. A laboratóriumi gyakorlatnál Jézust hívtam segítômnek. Néhány nap után már éreztem a külsô vezérlô erôt, ami irányított. Irányította a kezemet, a mozdulataimat, a gondolataimat. Azt éreztem, hogy jól csinálom, és ez örömmel töltött el. Majd kitűztem egy határidôt, amikor újra orvoshoz megyek és ekkor meg kell gyógyulnom.

-- Az orvos konstatálta a vizsgálat eredményét: eltűnt a mióma.

Határtalanul örültem. Sikereimen felbuzdulva elhatároztam; a többi betegségemet is meggyógyítom. Például az egyik fülemre nem hallok, a nyaki erek meszesek, van aranyerem stb.

Így esténként bevonultam a szobámba, lefeküdtem és vártam a ,,gyógyító erôt''. Ami hamarosan jelentkezett: patt-patt, kopogtató jelzéssel figyelmeztetett, hogy itt van. Majd közeledett a fejemhez egy simogató sugár, és csakhamar körbevette az egész testemet. Én illendôen köszöntöttem és hálálkodtam a ,,szeretetéért''. Megkezdôdtek a gyógyítások. Például különbözô testhelyzeteket kellett felvennem. A kezemet különbözôképpen helyezni az egyes testrészeimre. Éreztem a szellemet körülöttem, és hogy én is sugárzom. Másnapra tű, kisebb fémtárgyak tapadtak a kezemhez. Ha megfájdult a torkom és szóvá tettem ezt a ,,gyógyítómnak'', így neveztem: ,,kedves Pattikám!'' Különös dolgokat éltem át. Egyszer a szobámban hegyvidéki tisztaságú levegôt éreztem, és tanította a jógázást. Majd azt vettem észre, hogy a rossz fülemmel hallom a csörgôóra ketyegését.

Ahogy teltek-múltak a gyógyító éjszakák egyre többet és többet szorongtam, sôt féltem! Sokat sírtam, és sírva szólongattam az Atyát, Jézust és a Szűzanyát. Rendre csak hajnalok hajnalán aludhattam el. Ekkor már éjjel-nappal a történtek foglalkoztattak. Eljutottam egy olyan pontra, amikor azt mondtam, nem akarom ezt csinálni tovább. Húztam, halasztottam a lefekvést, bármilyen késôi idôpont ébren talált. Átmentem a másik szobába aludni. Utánam jött. Szépen kértem, hagyjon el, mert nagyon félek, és nincs se éjjelem, se nappalom. Ekkor -- másképp nem tudom megfogalmazni, úgy éreztem -- kis híján kihúzta belôlem a lelket. Szörnyű volt. Megéreztem, nagy bajban vagyok. Szívembôl kértem az én mennyei Atyámat: segítsen rajtam! Adja tudtomra, mi történik velem?

Templomba mentem. Megpillantottam a könyvtár feliratot. (Évek óta járok ebbe a templomba, és még soha nem vettem észre.) Bementem. Az elsô, amiért nyúltam, Gál Péter: A New Age -- keresztény szemmel c. könyve volt. Kikölcsönöztem. Pár nappal késôbb megálltam egy könyvsátor elôtt, belelapoztam egy könyvbe, címe: Reiki. A benne lévô fotók azokat a gyakorlatokat ábrázolták, amit én végeztem éjszakánként. Megvettem a könyvet. (Addig nem is tudtam, mi a reiki.) A két könyv elolvasása után forgott velem a világ. Azt hittem, meghalok a félelemtôl, a szégyentôl és a bánattól. Napokig csak sírtam, imádkoztam, de a gonosz nem tágított. Éreztem, muszáj beszélnem róla. Elmondtam a szomszédasszonyomnak, a családomnak, majd egy barát házaspárnak. Azt tanácsolták: beszéljek pappal ezekrôl a szörnyűségekrôl. El is mentem a Szent László templomba. A Plébános atya a hallottak után azonnal kocsiba ült velem, s elvitt a Szent István templom plébánosához. Ott együtt imádkoztak a szabadulásomért. Majd életgyónást végeztem, megáldoztam. Sokat imádkoztam az én jó Istenemhez a kegyelemért, hogy ne kerüljek a gonosz karmai közé. Az én Istenem meghallgatta könyörgésemet.

Bátrabb, bizakodóbb lettem. Ritkultak a zaklatások, sôt, el is maradtak. Csak a patt-patt jelzések maradtak -- még egy ideig. Szívembôl kértem Istent, szabadítson meg ettôl is. Megtörtént. Sírva borultam térdre és köszöntem meg a kegyelmet a mennyei Atyámnak. Azokból a rémségekbôl, amiket átéltem, csak néhányat tudtam leírni.

Mások okulására szeretném elmondani, mennyire megtévesztô a gonosz: képes Jézus képét elém vetíteni. Engedi, hogy sírva imádkozzak. Megejtôen kedves, simogató gondolatolvasó. Ugyanakkor erôszakos, durva, követelôzô, ha ellenállást tanúsítunk. Szeretném nyíltan megvallani a kegyelmeket is.

A Szentlélek sugallatát érzem abban: ahogyan elmondatta velem ismerôseimnek; ahogyan irányított a megfelelô könyvek felé; ahogyan paphoz vezérelt; ahogyan segített imádkozni, vezekelni.

 

Köszönöm Szeretô Szívű Jézusomnak, hogy nem hagyott el, hogy szerethetem. Kérem, bocsássa meg eltévelyedésemet, s vezéreljen az Ô Útján, az Ô Igazságában és az Ô Életében. Ámen''.

Sikambria Creative Commons License 2012.05.20 0 0 92

A Természetgyógyászat című magazinban Szôke Lajos írta:

 

,,Ezidáig kb. 100 olyan reflexológussal hozott össze a sors, akik talpmasszázs közben reumatikus fájdalmakat vagy epilepsziát, aranyeret vagy áttételes rákot stb. vettek át, több mint 100, magabiztosságában megingott reikis keresett fel, akik bôrproblémáktól a tüdôasztmáig, a szívritmuszavartól a rákig a legváltozatosabb betegségeket szerezték be reikizés közben, közel 50 radiesztéziával foglalkozó kolléga jutott el az eszméletvesztésig, szívritmuszavarig, életveszélyes vérnyomás- ingadozásig és zárt osztályokig, s egy tucatnál több bioenergetikust, életmód-tanácsadót, kineziológust ismerek, akikbôl jelenleg a halál szaga árad.

Nem tudom, hogy mit és hogyan rontottunk el. (...)

Ezen az ezredvégen valamibe belenyúltunk, amirôl egyelôre fogalmunk sincs, s idôbe fog telni, amire rájövünk, hogy e divathóbortnak is megvannak a maga valós veszélyei, amelyek ellen még nem lehetünk felvértezôdve. (...)

A jövônk érdekében pedig hivatalosan felül kéne vizsgáltatni, hogy akik problémákat éreznek önmagukban vagy elmeosztályokra kerülnek, hányféle és milyen tanfolyamokon nyerték el ezt a magas beavatási fokozatot.''

 

E cikkhez szólt hozzá a következô hónapban a folyóirat hasábjain Kövesi Péter természetgyógyász, aki szintén elismeri:

 

,,Elgondolkodtató adatokat tett közzé a közelmúltban a Természetgyógyászok Uniójának fôtitkára legutóbbi kongresszusukon. Praktizáló természetgyógyászok egészségi állapotát mérte fel, és kiderült, hogy mindössze 9 százalékuk lett maga is egészségesebb, mint azelôtt volt, több mint 40 százalék belebetegedett a foglalkozásába: pszichés vagy szomatikus problémáik támadtak, illetve a meglévôk súlyosbodtak''.

 

 

Előzmény: meoindil (91)
meoindil Creative Commons License 2012.05.19 0 0 91

Azt én értem hogy egy egyház elvből tilt minden utat ami tőle független és nem tudja ellenőrizni. Engem is az érdekelne mi az a tapasztalat, ami a Reiki negatív lelki hatását alátámasztaná vagy számára bizonyítaná.

Előzmény: Sapphire_ (90)
Sapphire_ Creative Commons License 2012.05.19 0 0 90

Általában az a válasz erre, és az ilyen jellegű kérdésekre, hogy minden eszköz amely a "természetfölötti erőkkel" (mert szerintük ez az) Isten közvetítése nélkül lép kapcsolatba, az a sátán műve, persze ez csak egy szimpla (szerintem meglehetősen szűklátókörű) vallásos dogma, ezért lennék rá kíváncsi, hogy milyen konkrét negatív tapasztalataik vannak pl. a reiki-vel kapcsolatban.

Előzmény: meoindil (89)
meoindil Creative Commons License 2012.05.19 0 0 89

Igen, alapvetően ez lenne a kérdés. Azt hogy bárki Krisztus útján szeretne járni, szíve joga, amit nem kérdőjelez meg senki... Én sem értem mit árthat a Reiki...

Előzmény: Sapphire_ (88)
Sapphire_ Creative Commons License 2012.05.19 0 0 88

De mi negatívat tapasztaltál a reikivel kapcsolatban? Írd le kérlek!

Előzmény: Sikambria (86)
Sikambria Creative Commons License 2012.05.19 0 0 87

Vedd nyugodtan magánvéleménynek! Sok ilyen magánvélemény van egyébként.

 

Lehet, h. egyszer a te magánvéleményed is ez lesz.☺

 

Az üdvözülésnek pedig feltételei vannak, nézz utánna, h. mik, mert nem mindegy, h. milyen az a hit. Olyan, h. saját hit, nem létezik. Isten-hit van, meg hit magadban, szellemi erőben, hit valami megfoghatatlanban.... Üdvözülni azonban nem lehet, csak Istenben, Jézusban  való  hit által. Aki nem így hal meg, azt meglepetés éri.

Előzmény: _attis (84)
Sikambria Creative Commons License 2012.05.19 0 0 86

A megtérésem előtt sokmindent kipróbáltam.

Hála Istennek ezek a tévutak már a múlté.

Előzmény: Sapphire_ (83)
Törölt nick Creative Commons License 2012.05.18 0 0 85

Te már megszabadultál a sátán által irányitott kereszténységtöl?

Előzmény: Törölt nick (78)
_attis Creative Commons License 2012.05.18 0 0 84

Ezt hol olvastad?

New Age keresztény szemmel?

Amit leírtál egy állítás, bizonyítás nélkül. Vegyük inkább magánvéleménynek.

Az én tapasztalatom ennek az ellenkezője.

Azok akik templomba járnak (tisztelet a kivételnek), sokkal szeretetlenebb emberek, mint akik nem járnak templomba. Függetlenül attól, hogy foglalkoznak-e ezotériával.

A szeretenek számtalan formája van.

Inkább Reikivel adom át a szeretetet, mint azt mondom neki, hogy imádkozom érte, közben meg remélem, hogy eltöri a lábát..

Attól, hogy valaki templomba jár, áldozik, imádkozik, lehet ezerszer közelebb a sátánhoz, mint aki nem ezt teszi.

Hidd el, mindenki a saját hite szerint üdvözül.

Nem kell mindekire ráerőltetni a keresztény vallást!

Előzmény: Sikambria (82)
Sapphire_ Creative Commons License 2012.05.16 0 0 83

Te milyen módon tapasztaltad a reiki negatív hatásait?

Előzmény: Sikambria (82)
Sikambria Creative Commons License 2012.05.16 0 0 82

A keresztény ima mind a három fajtájának, a szóbeli imának, az elmélkedésnek és a szemlélődésnek is ugyanaz a kegyelmi hatása van: az ember akaratát Isten akaratához közelíti. Isten akarata pedig mindig a jóra irányul. Így azok a keresztények, akik rendszeresen és komolyan imádkoznak, azt tapasztalják, hogy egyre inkább le tudják győzni saját negatív tulajdonságaikat és egyre több lesz bennük a szeretet.

Ha azonban az ember nem imádkozik, hanem meditál, jógázik, reikizik, agykontrollozik vagy bármilyen más módon Isten megkerülésével kommunikál a szellemvilággal - még ha úgy hiszi is, hogy személytelen erőkkel vagy energiákkal kerül kapcsolatba - pont az ellenkező hatásokat lehet rajta tapasztalni. Az történik minden esetben, hogy az illetőben a jó gyengül, a rossz pedig megerősödik.

Ez általában kicsi, az illető számára mindig észrevehetetlen lépésekben történik, és mindig nagyon személyesen az adott ember jó és rossz oldalait érinti. Tehát nem mindenki útonálló és rabló lesz, hanem az egyikben az indulatosság fog megerősödni, a másikban a bírvágy, a harmadikban a gőg, a negyedikben a keserűség, az ötödikben az összeszedetlenség, a hatodikban a hataloméhség, stb. - általában több is egyszerre.

Van olyan is, hogy valaki sikeres, sőt szellemi értelemben is növekedni látszik, akár mesternek is tartják, de eközben mindig valami olyan nem látványos rossz is növekszik benne, valami olyan, gyakran nehezen észrevehető szeretetlenség, amely bekeményíti, önmagába zárja. Nagyon érdekes, hogy ezekből a mesterekből gyakran milyen különös hidegség árad.

Természetesen egy kereszténynek is lehetnek komoly és súlyos rossz tulajdonságai. De ha egy keresztény valóban gyakorolja a hitét, azaz egyre mélyebb kapcsolatba kerül Istennel, akkor ezektől a rosszaktól egyre jobban megszabadul, egyre melegebb és világosabb ember lesz. Ezzel szemben azok, akik Isten megkerülésével lépnek kapcsolatba a szellemvilággal, ha bizonyos kevésbé fontos pontokon világosodnak és melegednek is, más, sokkal lényegesebb - noha nem feltétlenül jól látható - pontjaikon az idő előrehaladásával keményednek és sötétednek .

kalaziagi Creative Commons License 2011.10.08 0 0 81

Elindult az új honlapom, melyen folyamatos frissülő tartalom várja az érdeklődőket. :)
http://kalaziagi-reiki.hu/
Szeretettel: Kálazi Ági

_attis Creative Commons License 2011.06.24 0 0 80

Néhány megjegyzés.

- erősen propagandaszagú

- nem írja ki a nevét, így hiteltelen

- ilyet, vagy ennek az ellenkezőjét bárki írhat

- a dühét inkább egy pszichológussal kezelte volna az agykontrol helyett

- sajnos sokkal több "megzakkant" vallásos van, mit agykontrolos

-mégegyszer mondom, a reiki nem akarja befolyásolni az emberek hitét.

Rengeteg hívő reikis van, sőt ismerek reikis papot is.

Előzmény: Törölt nick (77)
_attis Creative Commons License 2011.06.24 0 0 79

Rossz lehet neked, hogy olyanról nyilatkozol, amiről semmi tapasztalatod sincs.

Ha annyira vallásosnak nevezed magad, akkor gondolom hallottál arról, hogy : Ne ítélkezz?

Tudod a hit és a vallás, nem egymást fedő fogalom.

Az intézményesített vallásnak nem sok köze van a hithez.

Miből gondolod, hogy nem az intézményesített vallás az ördög műve?

Ők feszítették meg Jézust is!

A Reiki nem befolyásolja a beavatottak hitét, vallásosságát.

Mi lehet akkor sátáni benne?

Előzmény: Törölt nick (78)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.12 0 0 78

Le bizony mert a sátán áll a hátterében.

 

Boszorkányság, kártyajós, reiki, agykontroll, természetgyógyászat, homeopátia, horoszkópok, inga, tenyérjóslás, talpmaszirozás,fényadás, energia átadás, ufóhit, és még van belőlük egy rakat. Mind-mind az ördög munkálkodása, hogy kárhozatba taszítsa a lelkeket. Megkötözi a lelket ezekkel a szarokkal. A sok vak és tudatlan meg lépremegy.

 

De főleg azokat kebelezi be akik még ezt mesterszinten művelik is. Az ördög hatalma alatt van a lelkük. Beavatták őket a sátánba. Vagyis magáévá tette a sátán őket.

Előzmény: Alcyon2 (76)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.12 0 0 77

Igaz, hogy ez agykontrolos tanúságtétel, de egy kutya. Mind a kettő sátáni. A reiki is és az agykontrol is.

 

http://www.karizmatikus.hu/evangelizacio/tanusagtetel/440-szabadulas-agykontrollbol

Előzmény: kalaziagi (74)
Alcyon2 Creative Commons License 2011.06.12 0 0 76

Hogy Te mindent lesátánozol!:))

 

Miért nem inkább boszorkányság?

Vagy ez a titulus már foglalt? :))

 

 

Előzmény: Törölt nick (75)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!