Keresés

Részletes keresés

Mr Teacher Creative Commons License 2024.03.01 0 0 1939

Ha az edző szerint fenomenálisan játszunk.. :)

Reszkess BL :D

Concamine Creative Commons License 2023.11.25 0 0 1938

Ott van lejjebb a 4 éves cikk.. a topik amúgy kihalt, ha 5 komment íródott ennyi idő alatt.

 

https://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-megnyugtattak-a-szurkolokat-nem-szunik-meg-a-haladas-2738529

Előzmény: Dead Soul Tribe (1937)
Dead Soul Tribe Creative Commons License 2023.11.25 0 0 1937

Megszűnhet a Hali?

GMM2 Creative Commons License 2023.10.17 0 0 1936

nagyon régi Haladás hali szurkolói sál eladó. minden a linken

https://www.vatera.hu/regi-haladas-hali-szombathely-szurkoloi-sal-3323901626.html

Traubi Creative Commons License 2023.06.30 0 0 1935

Kb. 1919 óta ez megy

Előzmény: Mr Teacher (1934)
Mr Teacher Creative Commons License 2023.06.13 0 0 1934

Új edző, új remények!

Hajrá Hali!

Törölt nick Creative Commons License 2019.12.19 0 0 1933

NB II: megnyugtatták a drukkereket – nem szűnik meg a Haladás

 

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-megnyugtattak-a-szurkolokat-nem-szunik-meg-a-haladas-2738529

 

Biztató fejlemények! 

Törölt nick Creative Commons License 2019.12.18 0 0 1932

Többhavi fizetéssel lóg a Haladás, Supkáék feljelentették a klubot

 

https://rangado.24.hu/magyar_foci/2019/12/18/tobbhavi-fizetessel-log-a-haladas-supkaek-feljelentettek-a-klubot/

 

 

Na. A szombathelyi focinak lőttek! Sajnos! :(

Törölt nick Creative Commons License 2019.07.23 0 0 1931

Török, El-induló sztárcsapat ellen kísérletezett a Haladás - reakció

 

https://nb2.hu/hirek/torok-el-indulo-sztarcsapat-ellen-kiserletezett-a-haladas---reakcio

 

Előzmény: Törölt nick (1930)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.22 0 0 1930

NB II-ES CSAPAT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSE

 

18.00, Linz: Haladás–Trabzonspor (török I.)

 

https://www.youtube.com/results?search_query=halad%C3%A1s-trabzonspor+streaming

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.22 -1 0 1929

Ugyan nem vagyok Haladás drukker. A Szombathely és Zalaegerszeg vonalból is inkább a zalaiak felé húz a szívem, de elismerem, hogy a Haladás is egy szuper klub. Idén hanyatlik egy kicsit az Nb1-es bajnokságban, nem úgy megy nekik a foci... Az edzőváltás után sem indult be a szekér, de tavasszal versenyt futhatnak az életükért. A stadionjuk csodaszép lett, de a játékosok még nem találják meg a közös hangot egymással. Idővel viszont kialakul majd egy remek közösség. Én bízom benne, hogy elindul a Hali felfelé a bajnoki tabellán. De ehhez erősítésekre is szükség lesz, na meg a szerencsefaktor is fontos tényező lehet!

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.26 0 0 1928

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-haladas-ferencvaros-2605159

 

Avatási ünnep: Fradi-veréssel köszöntötte új stadionját a Haladás

 

Remekül avatta fel új stadionját az NB I-ben a Haladás labdarúgócsapata: a kieső helyen álló szombathelyiek 2–1-re legyőzték a bajnokesélyes Ferencvárost.

 

LABDARÚGÓ NB I
17. FORDULÓ

Haladás–Ferencváros 2–1 (K. Mészáros 32., Kiss T. 84., ill. Blazic 34.)
Szombathely, Haladás Stadion, 8028 néző. V: Szabó Zs. 
Kiállítva: Priskin (95., Ferencváros)

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉG, STATISZTIKÁK ITT!

 

Az új Rohonci úti stadion első tétmeccsének első gólszerzője: Karol Mészáros.

 

A szombathelyiek szélsője fél óra után szerzett vezetést a hazaiaknak, korántsem érdemtelenül, addig ugyanis a Haladás akarata érvényesült. A hazaiak nekiestek a Fradinak, amely áldhatta a sorsot és kapusát, hogy a huszadik percre nem került hátrányba. Bár az első kaput eltaláló lövés Lovrencsics Gergő nevéhez fűződött (Király Gábor gond nélkül védett), utána a vasi együttes percei következtek. Előbb Németh Márió kapott ajándéklabdát Miha Blazictól, be is forgatta a védőt, ám a lövés pillanatában az esőtől felázott talajon elcsúszott, így Dibusz Dénes védte a jobb alsó sarokra tartó labdát. Nem sokkal később a régi stadion utolsó góljának szerzője, Halmosi Péter az új aréna első gólpasszát adhatta volna, ám remek centerezését Myke Bouard Ramos hat méterről az égbe lőtte. A támadó hőssé válhatott volna, percekkel később ismét helyzetbe került, ám a remek ütemben kifutó FTC-kapus ismét hárított. A fővárosi zöld-fehérek oldalán a védelem előtt futballozó szűrők kevés támogatást adtak a támadósornak, némi veszély csak az oldalról középre lőtt labdák után alakult ki, márpedig a bajnoki címre hajtó együttestől ennél azért több kellene.

 

Amennyire megérdemelt volt a hazaiak gólja, annyira váratlanul érkezett két perccel később az egyenlítés. A gyors gólváltás után kiegyenlítődött a játék, ám mivel a szünetig nem született újabb találat, és mivel a múlt héten Michal Hipp vezetőedző csapata rossz erőnlétére panaszkodott, azt kérdezhettük: a második félidőben is bírja-e majd a tempót a Haladás?

A folytatásban nagy visszatérővel igyekezett hatékonyabbá tenni együttese futballját Thomas Doll, Hajnal Tamás július 16-a után játszott ismét bajnokit. A középpályást a Puskás Akadémia elleni első fordulóban rendezett bajnokin agyrázkódás miatt cserélték le, ezúttal a szürkén futballozó Fernando Gorriarán helyén igyekezett fazont szabni a Fradi játékának. Bár a vendégek időnként képesek voltak kapujuk elé szorítani a kiesés elől menekülő ellenfelüket, helyzetet nem tudtak kialakítani, s úgy tűnt, a hazaiak erőnlét terén is állják a sarat. Sőt, a gólszerzéshez is közelebb álltak, Halmosi Péter szöglete után Jagodics Márk nem sokkal fejelt a jobb sarok mellé, Ramos pedig szabadrúgásból célozta meg a bal felső sarkot, és mindössze néhány centimétert tévedett.

 

A Fradi labdatartása kevés veszélyt hordozott magában, ám a 78. percben gyors adogatást követően Varga Roland lábában ott volt a győztes gól, ám tíz méterről a léc fölé lőtte a labdát. Más lépett elő főszereplővé: a csereként beálló, a tizenhetedik születésnapját pénteken ünneplő Kiss Tamás a végjátékban ravasz, de annál látványosabb (írjuk le így: alányesős) gólt ragasztott a jobb felső sarokba – 2–1! A hosszabbításban Priskin Tamás fegyelmezetlensége miatt emberhátrányban fejezte be a meccset a Ferencváros, így hazai győzelemmel vált teljessé a szombathelyi stadionavató-ünnepnap.

 

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉG, STATISZTIKÁK ITT!

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.25 0 0 1927

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/amikor-meg-burgenlandbol-is-a-haladas-fradira-igyekeztek-2604815

 

Amikor még Burgenlandból is a Haladás–Fradira igyekeztek

 

Először rendeznek NB I-es mérkőzést a nemrég átadott új Rohonci úti stadionban, azaz a Haladás Sportkomplexumban: a sereghajtó szombathelyiek a második helyezett Ferencvárost fogadják. A listavezető Videotonra „kötelező feladat” vár a Paksot fogadva, az Újpest kínos szériát igyekszik megtörni a Diósgyőr ellen – visszanézünk a közel- és régmúltba, következzenek az NB I 17. fordulójának érdekességei.

 

HALADÁS–FERENCVÁROS

 

♦ Az új Rohonci úti stadion (azaz a Haladás Sportkomplexum) első tétmérkőzése egyben a Haladás és az FTC 123. első osztályú összecsapása lesz. Az örökmérleg a fővárosi zöld-fehérek elsöprő fölényét mutatja: 22 Haladás-siker, 74 FTC-győzelem, 26 döntetlen.

 

♦ A Ferencváros élvonalbeli bajnokin először 1936. szeptember 6-án vizitált a Haladásnál. A korabeli Nemzeti Sport-beszámoló szerint még Burgenlandból is érkeztek szurkolók a mérkőzésre, melyre négyezren látogattak ki. A Haladás kétszer is megszerezte a vezetést a nehéz talajú, felázott pályán, ez a korabeli erőviszonyok alapján óriási szenzációnak számított. A szünetben a Fradi játékosai autogramokat osztogattak (!), majd 3:2-re fordítottak. A verdikt így is egységes: a Haladás kitűnő teljesítményt nyújtott, a Ferencváros nem játszott tudásához méltón, és szerencsével tudott csak nyerni.

 

♦ Ha már Rohonci út: a régi stadiont 1922. május 7-én nyitották meg, majd 1969–1975 között újjáépítették, végül 2008-ban felújították. Az új aréna megépítéséről 2013-ban született meg a döntés.

 

♦ A nyugat.hu történelmi érdekességet „ásott ki”: 1981. október 24-én a Haladás–Ferencváros mérkőzésen a Hali vadonatúj szerelésben lépett pályára. Más kérdés, hogy az fehér volt ugyan, de piros ujjakkal és piros Haladás-felirattal, mert a sportszerszállító valamit elnézhetett... Tizenötezer néző előtt a Ferencváros 2–1-re győzött, a találkozón Király Gábor édesapja, Király Ferenc tizenegyest hibázott (félmagas lövését védeni tudta Kakas László).

 

♦ A Ferencvárosé a legjobb aktív sorozat az NB I-ben, Thomas Doll csapata 9 mérkőzés óta nem talált legyőzőre. Idegenben öt mérkőzés óta veretlen a fővárosi zöld-fehér csapat, ráadásul ezeken a megszerezhető 15 pontból 13-at begyűjtött.

 

♦ A Haladás formája kieséssel fenyegetően rossz... A Hali a sereghajtó helyre csúszott vissza, és a legutóbbi hét bajnokiján nyeretlen. Több mint két hónapja, szeptember 16-án nyert legutóbb bajnokit a szombathelyi csapat (Haladás–Újpest 1–0), amely már a harmadik edzőjénél tart az idényben.

 

♦ A Haladás az utóbbi 20 NB I-es mérkőzéséből csak hármon tudott győzni.

 

♦ A kétezres években a Haladás három hazai bajnokiján múlta csak felül a Ferencvárost: 2000-ben (3–0), 2012-ben (2–1) és 2016-ban (2–0). 2013-tól 2016 októberéig a Hali egymás után ötször gólképtelen maradt fővárosi riválisával szemben.

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.25 0 0 1926

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/haladas-telt-hazas-lesz-a-fradi-elleni-bajnoki-palyaavato-2604919

 

Haladás: telt házas lesz a Fradi elleni bajnoki pályaavató

 

A labdarúgó NB I 17. fordulójában lép először pályára új arénájában bajnoki mérkőzésen a Haladás – méghozzá telt ház előtt.

 

A Ferencváros elleni összecsapásra ugyanis gyakorlatilag már csütörtök este sem voltak jegyek – a klub tájékoztatása szerint mintegy 60 tikett várta az érdeklődőket, ezért már ki sem nyitnak a pénztárak pénteken.

Mára a nem a legdrágább (25 000 forintos) belépőkből alig több mint 30 maradt, ezekre 

kizárólag online lehet lecsapni.  

 

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/haladas-telt-hazas-lesz-a-fradi-elleni-bajnoki-palyaavato-2604919

 

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.20 0 0 1925

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-a-haladas-keri-az-mlsz-t-hogy-a-fradit-az-uj-stadionban-fogadhassak-2604143

 

NB I: a Haladás kéri az MLSZ-t, hogy a Fradit az új stadionban fogadhassa

 

Az új Haladás-stadion november 8-i megnyitása óta több hír is napvilágot látott arról, hogy a létesítmény még nem teljesen készült el. Erről korábban a Nemzeti Sport Online is beszámolt, így az a kérdés is felvetődhetett, hogy meg lehet-e rendezni a szombathelyi csapat Ferencváros elleni, november 25-i bajnoki meccsét, amelynek a tervek szerint már az új aréna ad otthont. A kérdés azért is aktuális, mert az öt nap múlva esedékes találkozóra még nem kezdődött el a jegyárusítás. Az ügyben Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak.

 

„Szombaton megegyeztünk az üzemeltető Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.-vel a stadion használatáról, így a Ferencváros elleni mérkőzésünket már az új stadionban rendezhetjük, meg, illetve ha az időjárás engedi, akkor egy edzést is tarthatunk a stadionban a mérkőzés előtt. Most, a megegyezést követően hivatalosan is kérjük a Magyar Labdarúgó-szövetséget, hogy Szombathelyen rendezhessük meg a mérkőzést. Mivel a pályabejárás korábban már megvolt, úgy gondolom, ennek nem lesz akadálya, már csak az adminisztráció van hátra” – nyilatkozta a sportvezető, és a megegyezés tényét cikkünk megjelenése óta a Haladás labdarúgócsapatának hivatalos honlapja, a haladas.hu is megerősítette.

 

A szurkolókat persze az egyik leginkább foglalkoztató kérdés, hogy mikor kezdhetik el megvásárolni a meccsre szóló belépőjegyeket.

 

„Ez is az adminisztrációtól függ, illetve a jegyárusítás nem a klub, hanem az üzemeltető feladata, de bízunk benne, hogy akár már a mai nap folyamán elkezdődik” – fogalmazott a sportvezető.

 

Tóth Miklóstól megtudtuk, hogy az üzemeltetővel kötött egyezség két mérkőzésre szól, vagyis a Ferencváros elleni találkozón kívül az idei másik hazai meccset, a Haladás–Videoton találkozót is az új stadionban rendezhetik meg december 9-én, és ugyanúgy a meccs előtt egy edzést is tarthatnak a létesítményben, ha az időjárás ezt lehetővé teszi.

 

A Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft. a szombathelyi önkormányzat tulajdonában van, de a város már kiírt egy pályázatot a stadion üzemeltetésére, és a tavaszi szezonra már az új üzemeltetővel kell megegyezni a klubnak.

 

Tóth Miklós azt is elmondta, hogy a stadionhoz tartozó csarnok használata a labdarúgóklubot nem érinti. Az a több szakosztályt magában foglaló Haladás VSE ügye, mert a labdarúgók a csarnokot nem használnák. Mint ismert, a Haladás VSE egyik szakosztálya adott ki a stadion átadása után egy közleményt, melyből kiderült, hogy a különböző szakosztályok nem tudják használatba venni a stadionhoz tartozó komplexumot, miután ott a kivitelezőnek még garanciális javításokat kell elvégezni.

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.18 0 0 1924
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.10 0 0 1923

A Haladásnál mindig igazat kell adni a nézői kritikáknakSchimmer Szabolccsal, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás labdarúgójával beszélgetett Skype-on Szombathy Pál műsorvezető a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban.

 

http://www.digisport.hu/news/29526

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.09 0 0 1922

Kiváncsi leszek ki lesz a Haladás új edzője?

 

Kik vannak szabadon a magyar fertőben?

 

- Artner?

- Prukner?

- Bekő?

- Egervári?

- Mátyus?

 

esetleg valami jött-ment külföldit vagy valami szombathelyi kötődésűt?

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2017.11.09 0 0 1921
Törölt nick Creative Commons License 2017.11.09 0 0 1920

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/haladas-itt-olyan-hangulatot-lehet-teremteni-mint-a-90-ezres-stadionban-halmosi-2602023

 

Haladás: Itt olyan hangulatot lehet teremteni, mint a 90 ezres stadionban – Halmosi

 

A Swietelsky Haladás a horvát NK Osijek ellen játszotta a Haladás Sportkomplexum nyitó mérkőzését. Még a találkozó előtt jártuk be az új stadiont a szombathelyiek középpályásával, Halmosi Péterrel, édesapjával, a korábban szintén a Haladásban futballozó Halmosi Zoltánnal és kisfiával, Medoxszal. Nemcsak a gyönyörű létesítményről, hanem régi sztorikról is beszélgettünk, mint a homokozásról a Rohonci úti pálya távolugró gödrében vagy a válogatott meccs utáni 10 kilométeres gyaloglásról a hóesésben. A 4 éves Medox pedig kiválasztotta, melyik legyen édesapja helye az öltözőben.

 

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/haladas-megerdemelte-a-varos-a-stadiont-itthon-kihuzzuk-a-csapatot-a-katyubol-2602001

 

 

Haladás: „Megérdemelte a város a stadiont”; „Itthon kihúzzuk a csapatot a kátyúból”

 

A Swietelsky Haladás a horvát NK Osijek ellen játszotta a Haladás Sportkomplexum nyitó mérkőzését. A találkozón, illetve az azt megelőző ünnepségen ott járt az NSO Tv stábja is. Nemcsak a show-műsorba pillanthatnak bele videónkban, hanem a program előtt a szombathelyi szurkolók véleményét is kikértük, akik egyöntetűen örülnek a város új sportlétesítményének.

 

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/haladas-gyozelemmel-avattak-fel-az-uj-stadiont-kepgaleria-2602003

 

 

A Haladás az új szombathelyi stadion avató mérkőzésén 3–1-re legyőzte a több mint fél órán át emberhátrányban játszó NK Osijeket.

 

Aki arra gyanakodott, hogy azért kezdődött negyed nyolc után négy perccel a megnyitóünnepség, mert már azelőtt csúszott a program, hogy elstartolt volna, tévedett. Egyszerű, de nagyszerű oka volt annak, hogy pontban 19.19 órakor csendült fel a Himnusz: a Haladást 1919-ben alapították. Magába a bő egyórás ceremóniába belefért minden, aminek bele kellett férnie. Szabó Tünde, az Emberi Erőforrások Minisztériumának sportért felelős államtitkára beszédében azt hangsúlyozta: a magyar kormány kiemelt fontosságot tulajdonít a sportinfrastruktúra-fejlesztéseknek.

„Ha azt akarjuk, hogy erős, kitartó és jó jelen nemzedéke legyen Magyarországnak, akkor fejleszteni kell a sport színtereit, hiszen a sport pozitív hatást gyakorol életünk szinte minden területére” – mondta.

 

„Olyan nemzet vagyunk, amely világklasszis sportolókkal büszkélkedhet, az új tehetségek megismeréséhez és kiemelkedéséhez azonban – szülessenek az ország bármely részében – esélyt és lehetőséget kell teremteni minden fiatal számáraMindehhez sportlétesítményekre, tanárokra, nevelőkre és edzőkre van szükség. Szombathely ezen a téren is az élen jár, éppen ezért kívánja támogatni a magyar kormány a szükséges fejlesztéseket” – fűzte hozzá.

Ezt követően a katolikus, a református és az evangélikus egyház papjai megszentelték az arénát, majd az immár megáldott gyepet ellepték a HVSE, az Illés Akadémia és a Király Sportegyesüet növendékei, valamint a Savaria Légió harcosoknak öltözött táncosai, akiket három „banda” követett: az Ataru Taiko ütőegyüttes, a freestyle-osok társulata és a Körmendről átruccant rockzenekar, a Soulwave.

 

Aztán jött a szombathelyi és az eszéki brigád: a Haladás–NK Osijek mérkőzés harmadik percében David Williams kis híján vezetéshez juttatta a csaknem két év után újra hazai pályán játszó Halit, de lövését követően Marijan Antolivic akkora bravúrt mutatott be, amekkorát a Haladás Sportkomlexum még nem látott. Újabb három perc elteltével Haris Hajradinovic egy millimétert sem tévedett, ennek köszönhetően vezettek a horvátok (0–1). No nem sokáig: alig telt el negyedóra, amikor Myke Ramos bevéste nevét a klub kilencvennyolc éve íródó történelmébe: az első Hali-gólt szerezte az új stadionban (1–1).

Az első félidőben az alkalomhoz illő hangulatot varázsoló vasi B-közép tagjai többször is éltették Király Gábort (utoljára a 31. percben, amikor az előre megbeszéltek szerint átadta a helyét Gyurján Mártonnak), majd az érintettek tudtára adták, hogy „…nem akarunk NB II-t!” Tény, furán festene az első osztályú létesítményben egy második ligás csapat.

A szombathelyi együttes a második félidő elején Andrej Simunec kiállítása miatt emberelőnybe került, amit a hajrában két góllal használt ki. A 86. percben Miroszlav Grumics a tizenhatoson belül szépen megszelídített egy hosszan előreívelt labdát, majd hat méterről a bal alsó sarokba lőtt (2–1), aztán a hosszabbításban Petró Balázs állította be a 3–1-es végeredményt az eszéki védelem ügyetlenkedése után (3–1).

GÁLAMÉRKŐZÉS
A Haladás Sportkomplexum nyitóünnepségén

HALADÁS–NK OSIJEK (Eszék, horvát) 3–1 (1–1)
Szombathely, 8500 
néző. V: Pintér Cs. (Király K,, Huszár)
HALADÁS: Király G. – Schimmer, S. Wils, Németh Milán, Bosnjak – Kiss B., Németh Márió, Jagodics M. – Ramos, Williams, Halmosi. Csere: Tóth D., Jánvári, Pinte, Bamgboye, Grumics, K. Mészáros, Medgyes, Rácz B., Kovács L., Petró. Megbízott edző: Vörös Csaba
NK OSIJEK: Antalovic – Mates, Simunec, Lesjak, Mioc – Matas, Skoric, Barisic – Hajradinovic, Ejupi, Lopa. Csere: Malenica, Kapus, G. Boban, Husic, Grgic, Ilic, Rupic. Vezetőedző: Zoran Zekic
Gólszerző: Ramos (17.), Grumics (86.), Petró (93.), ill. Hajradinovic (6.)
Kiállítva: Simunec (56.)

 

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/haladas-gyozelemmel-avattak-fel-az-uj-stadiont-kepgaleria-2602003

Törölt nick Creative Commons License 2017.09.15 0 0 1919
Törölt nick Creative Commons License 2017.09.11 0 0 1918

DIGI Sport, Reggeli Start - Király Gábor

 

https://youtu.be/CB1zDWqlrJw

Törölt nick Creative Commons License 2017.09.09 0 0 1917
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.17 0 0 1916

Nagy bravúr a Haladás második helye, nem beszélve a listavezető Vasasról

 

Rangadó

 

http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/389686_haladas_vasas

 

Érdekes eddig a bajnokság! Én örülnék, ha meglepetéssel érne véget! De szerintem úgyis a Fradi lesz a bajnok! :)

Eddy_ Creative Commons License 2014.12.23 0 0 1915

Sziasztok!

 

Kellemes Ünnepeket!

 

Én régi magyar focis felvételeket gyűjtök a 80-as, 90-es évekből, többek közt Haladás meccseket és összefoglalókat is! Aki rendelkezik ilyennel, és szeretne cserélni vagy régi VHS-es felvételeit DVD-re kimenteni, az kérem keressen! Kérésre listát is küldök!

Elérhetőségem: 01mark.renton@gmail.com

Köszi!

Norfolk_streets Creative Commons License 2014.06.12 0 0 1914

Sok-sok év után egyszer van egy eredmény amivel "benézhettek" ide. Ősszel nem mertétek megbolygatni ezt a halott helyet... :)

Előzmény: Fatboy Slim (1912)
magyarfutball Creative Commons License 2014.05.31 0 0 1913

A Pécs - Haladás meccs végeztével lezártuk az idei nézőszám statisztikáikat.

 

Szombathelyi Haladás összes:
http://www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/bajnoki_merkozesek/nb_i/2013_2014?klub=20

Szombathelyi Haladás hazai:
http://www.magyarfutball.hu/hu/merkozesek/bajnoki_merkozesek/nb_i/2013_2014?stadion=25

Fatboy Slim Creative Commons License 2014.05.21 0 0 1912

jól szét lehet offolni

én kiváncsi lettem volna, miért bántották a menekülő kapukat a derék vasi barátaink

Előzmény: stevzay (1911)
stevzay Creative Commons License 2014.05.20 0 0 1911

Gondoltam be nézek egy kicsit, hogy mit huhognak a meccsről. :) De hát ez egy halott hely.

Előzmény: Fatboy Slim (1910)
Fatboy Slim Creative Commons License 2014.05.20 0 0 1910

én is fel akartam hozni tegnap....

azt akartad mondani, hogy milyen rendes srácok ezek a szombathelyiek?

Előzmény: stevzay (1909)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!