ezt a magyar srácot sok értelme volt befizetni a Moto E-be, ha ilyen mentalitással tolta a szezont ott, de hát kellett egy magyar valahova ha M3, M2, GP szinten nincs egy se és lett egy futamunk.
Behoztam, lehoztam és köszönöm a szurkolást egész Magyarországnak. 🇭🇺❤️ Nagyon nehéz szezon volt és voltak megvillanások, de sosem szerettem ezt a motort. Ennek ellenére nagyon köszönöm a Humdának és a Snipers csapatnak a bizalmat. Beszippantott ez a világ és nem szabadulok, hiszen jövőre a Red Bull MotoGP Rookies Cup világkupa versenyzője leszek. Azonban szeretnék itt hagyni egy mondatot tiszta szívből❤️. A LEGNAGYOBB ELLENSÉGEMNEK SEM KÍVÁNOM, HOGY GYORSAN KELJEN MENNIE EGY ILYEN ELEKTROMOS MOTORRAL🙏. Szakmailag jó döntés a beszüntetése. Én amúgy is annyira benzin vérű vagyok, hogy mellettem a dohányzás és a nyílt láng használata tilos❗️
Teljes szezonos versenyzők közül kettőt előzött meg a tabellán. A csapattársa Spinelli 5. lett.
27 kört mentek, azért itt kopik a gumi, elég nagy tempóról darálják. Egyébként szerintem ezen a pályán lehet előzni. Az biztos hogy az Aprilia nagyon jó lett,..Martin nagyon melléfogott a szezon eleji kavarásával.
Kíváncsi leszek milyen lesz a GP26, mert lesz kihívás úgy néz ki.
Mondjuk én úgy láttam, hogy mind a ketten elrontották azt a kanyart, de Raz szögletesebben fordult, mint BUL, nem éreztem egyértelműen BUL hibájának, de igy mókás lesz a délutáni futam :D
jó így felvételről nézni, lehet darálni :) ezért jó a net+ app
Moto3: Jézus, nem is emlékszem, hogy így el lett volna verve a mezőny, Rueda és Kelso totál más dimenzióban tolta. Almansah ha nem esik úgy vissza (llp), lehet simán 3. Gyors volt. Azért Esteban nem volt szívbajos, csapattársától úgy vett el pontokat mint a sicc, csórikám biztos nem boldog.
Moto2: Baltust sajnáltam, szerintem ha nem rakják ki az elején, lehet meg is nyeri, nagyon gyors volt a végén is, igaz ezen a pályán nagyon nehéz előzni. Egyedül itt lesz izgalom a VB harcban, remélem azért senki nem esik ki, hanem tényleg a pályán dől el. Egyébként egész izgalmas és mozgalmas versen volt.
Motogp: Hááát az első 2-3 kőr után picit csalódás Bez 3. helye, bár lehet, hogy ott az elején elgumizta magát. Aprilla nagyon betalált, lehet, jobb is MM-nek, hogy nincs itt, lehet még őt is nagyon elkalapálták volna :)
Na ez is meglett, Bezzecchi feljött az összetett 3. helyre.
Azon filóztam, hogy aq Gresini tesztel?...nekik is ami már megvan, azt nem lehet elvenni, és Alex Marquez elég rendesen visszaesett tök olyan mintha számára nem komfortos motoron menne.
Na mindegy.
Fernandez-nek nagy grat, élt a lehetőséggel..kezdett már beszakadni a végére, de kitartott, mindent jól csinált.
Digga detto..nagyon szép motorozás volt, Bezzecchi szintén.
Quartararo, Acosta nagyon beszakadtak, főleg Quartararo aki ugye pole-ból indult, egy körrekord után, gyak. azonos egykörös tempón az Aprilia-val.
Bagnaia katasztrófa, lehetne még ezzel foglalakozni, de semmi kedvem már, egyszerűen katasztrófa.
Ausztrália és Malajzia ikszelve MM-nek, nem erre gondoltam igazán, mikor izgi(bb) véghajráról álmodoztam. Kemény világ a motorversenyzés. F1-ben micsoda rinya szokott menni, meleg van az ótóban, esik az eső, vizes az ülés stb. Itt meg heti rendszerességel történnek, törések, zúzódások, ficamok egyéb sérülések (jobb esetben), sajna.
"Not the best way to celebrate the championship, but this is racing. Today we’ll fly to Madrid and the doctors will evaluate everything.Please, no hard feelings towards @marcobez72, nobody does it on purpose."