Azért a két Huez befutó extra, de a 20-ik napra 5600 szintet rajzolni??? (Szegény Escartin zokogva jegyzetel a sarokban, és emiatt a Vueltára már 6500 szintet tartalmazó szakasz is lesz.) Amúgy is el lesznek hervadva addigra, mert a tempó miatt már kicsontozva érkeznek meg a harmadik hét elejére, erre előtte nap Huez, ahol még meg is darálják őket, és csak utána indulnak el? Legalább buszozniuk nem kell.
És ne doppingoljanak, amikor 42 fokban tekergőznek 5600 szintet egyetlen nap...
De minden lehetőséget megadnak, hogy Pogi ezt a legendás hegyet is megnyerje:)
A polidili miatt van. A balfaszoknak nincsenek érvei, ezért így fejezik ki a szaktudást. Nincs 27 buzi, mert van pár ösztönös kretén, akinek van n+1 nikkje, és azokon zongorázva így áll bosszút. Ejha, igaz?
“Na, ezért vagy fogalmatlan pancser. NEM tekert a TDF-en honfitársad 20 éve. Ezt vagy felfogod, vagy nem. De inkább nézzél labdakergetést, ott sok a honfitárs.
A bal széle, az neked bal, vagy a rendezőnek?”
Lehet, hogy számodra csalódás, de én csak a szimpla véleményemet mondtam el a közvetítéssel kapcsolatban.
És nem kértem a tanácsodat!
Annak pedig kifejezetten örülök, hogy nem evezünk egy csónakban!
Szerintem tévedsz! Az Eurosportnak az a lényeg, hogy minél többen nézzék itt Magyarországon! A laikus kb 90%! Ezért aztán a 10% hozzáértő igényei számukra másodlagosak! Szerintem!
Na, ezért vagy fogalmatlan pancser. NEM tekert a TDF-en honfitársad 20 éve. Ezt vagy felfogod, vagy nem. De inkább nézzél labdakergetést, ott sok a honfitárs.
”Ha nem nézed a versenyeket, akkor fogalmad sem lesz, hogy mi miért történik. Ez egy rendkívül összetett sport, ahol az érdekek folyamatosan változnak, ahogy a verseny alakul. Aki az előbb szövetséges volt, az 100 méter múlva a legfőbb ellenfél lehet, és ezt nem lehet megérteni 1-2 verseny alapján.”
Lehet, hogy számodra felfoghatatlan, de engem a profi kerékpársport a teljes vertikumában nem érdekel! És nem is fog érdekelni! Csak azért néztem – időnként – a TDF-t, mert ott tekert egy honfitársam és ez felkeltette az érdeklődésemet.
És szerintem vannak még jópáran hasonló gondolkodásúak. Mellesleg az Eurosportnak is csak az a lényeg, hogy nézzem a hirdetéseket és nem az, hogy értsek is hozzá!
De én meg csak akkor nézem, ha érdekel. Pl hogy épp hol teker a kedvencem. De nem érdekel, hogy hol csinálják a legfinomabb sajtot és hogy fél évszázada ki nyerte ezt a szakaszt!
Ám az érdekel, hogy ott a bal szélén miért gyűlt össze az a sok egyforma pólós! Illetve csak érdekelne, de arról meg nem beszélnek!
Dehogyis a kollégák. Az agyhalott rajongótábor, amelyik eldicsekedhet vele a faszkönyvön. Megéri, mert ráfordítanak egy csomó időt, pénzt, energiát, stb. és főznek valami süteményt, építenek egy zabálást, vesznek pár vödör túrórudit, és cserébe szelfizhetnek a papucsállattal. win-win, mert a többi gyökér irigykedik rájuk, hogy nahát, egy 30000-ből főztél nekik pacaltortát, és cserébe fotózkottávelük?