A Roxette-alapító Per Gessle 2025-ben a svéd szupersztár Lena Philipsson társaságában turnézik. A Roxette In Concert elnevezésű koncertkörút európai állomásai között Budapest is helyet kapott, ahol a Papp László Sportarénában lépnek fel november 4-én.
Keresem a Roxette kultikus 1991-es zürichi koncertjének képanyagát (TV rip), illetve az élő rádiós közvetítés (FM broadcast) teljes anyagát.
Sajnos ami jelenleg fellelhető, az hibás vagy hiányos. Az elérhető RoxBytes DVD képanyagában hibák vannak, az A Perfect Night kalóz CD dalsorrendje pedig teljesen össze van kavarva.
Mindig jól esik, de ez most különösen jó volt... hatalmas meglepetéssel (Crash!Boom!Bang!)... A hangzás jobb volt, mint tavaly Budapesten és Marie is jobb formában volt... Per és Christopher pörgött mint mindig :)
Jaj de jó volt tegnap este is!!!!! :) Csak azt sajnálom, hogy nem vittem bottlegelésre alkalmas felszerelést... ezt érdemes lett volna megörökíteni!
Még 4 óra és Kolozsváron... hihetetlen... 20 percre lakom a stadiontól :) Álmodni sem mertem volna, hogy egy nap fogom magam és 20 perc alatt elsétálok egy Roxette koncertre :)
Nekem most nincs pénzem új gépre,inkább élvezem a koncerteket emléknek meg felveszek pár számot arra a mostani tökéletes!Olyan botrányosan szar felvételek kerülnek fel youtubre mind képben,mind hangban,hogy az enyém így is a jobbak között van!
Akinek nem tetszik keres jobb minőségűt,nem azért megyek elsősorban koncertre,hogy kamerázzak másoknak......