Keresés

Részletes keresés

shine Creative Commons License 2005.02.25 0 0 19

sziasztok!

április 16-án, szombaton 21órakor sárváron a nádasdy-vár pinceklunjában nirvana emlékkoncert lesz. unplugged nótákkal kezdünk, aztán utána bedugjuk a gitárokat...
a klub, ahol lesz, nagymúltú, igazi underground fészek... nagyon jó kis hely. mindannyiotokat várjuk!!

Justis_4_US Creative Commons License 2002.09.26 0 0 18
Imadlak, koszi!
Előzmény: Hédi és Herri (17)
Hédi és Herri Creative Commons License 2002.09.12 0 0 17
Ide katt.
Előzmény: Justis_4_US (16)
Justis_4_US Creative Commons License 2002.09.09 0 0 16
Dobjatok egy linket a búcsúlevél szövegére!
Justis_4_US Creative Commons License 2002.09.09 0 0 15
Kurt Cobain committed suicide because he no longer felt the passion needed to go on with the music.
e_dora Creative Commons License 2002.07.08 0 0 14
te komplett idiota vagy

masfelol olyan legendat mar regebben is hallottam, hogy a Lyukban jatszottak, most mar nem is tudom, mi az igaz, ezért keresek bárkit, aki ott volt..

és aki értelmesebbenn hozzá tud szólni mint a lenti primko

Előzmény: Tintás Barnes (12)
Ligart Creative Commons License 2002.07.08 0 0 13
Ez honnan van?
Előzmény: e_dora (11)
Tintás Barnes Creative Commons License 2002.07.08 0 0 12
hahahaha, minek jöttek a vadkeletre koncertezni... bezzeg a queenre mennyien kíváncsiak voltak!:) elképzelem, ahogy a nagy narkós banda 35 perc után megunja és az alkalmi rajongókkal egyesülve összehányja a pecsa környékét... beleértve a kis focipályákat is, ahol olyan alacsony a kerítés, hogy még akkor is kimegy a labda, amikor leszorítod a lövést;)
Előzmény: e_dora (11)
e_dora Creative Commons License 2002.07.08 0 0 11
én se voltam ott, csak olvastam

11/21/89 (Tuesday) - Petofihall - Budapest, Hungary
COMMENTS: This show was attended by about 200 people. Nirvana played with no spirit and ended the show after 35 minutes.
SETLIST: School

Előzmény: Ligart (10)
Ligart Creative Commons License 2002.07.08 0 0 10
Miért, volt ilyen? Engem érdekelt volna:( Milyen volt?
Előzmény: e_dora (9)
e_dora Creative Commons License 2002.07.08 0 0 9
hello..
engem az erdekelnem, van-e itt valaki, aki ott volt a nirvana 89 novemberi pecsa koncertjen (a kb. 200 latogato es 35perc kozt), es mire emlexik. (gondolom, nem lehetett egy elmeny, mert aztan tobbe nem is jottek a kozelunkbe..)
Ligart Creative Commons License 2002.06.07 0 0 8
Más. Vannak ilyen "high school tape"-ek, elvileg Kurt énekel rajtuk a gimiben. De ereedetiek? Mert bárki ráénekelhet ilyesmit valami kazira. De valamelyik kiadó adta ki, vagy csak az interneten vannak. Egyébknt engem KC élete és halála nem nagyon izgat, a Nirvana számait szeretem, kész.
Dempsey Creative Commons License 2001.09.22 0 0 7
Van egy kis probléma:
ha ölete meg, hogy tudta eltussolni?
xhris Creative Commons License 2001.01.13 0 0 6
Kurt életében a szülei válása volt az utolsó válás, és ezt Courtney jól tudta.
Előzmény: Norii (4)
nirka Creative Commons License 2001.01.02 0 0 5
Dehogynem, rászáll Cobain egész vagyona + híresebb lesz mint valaha. A grunge özvegy...
Előzmény: Norii (4)
Norii Creative Commons License 2000.12.27 0 0 4
De miért akarta volna megölni? Végülis neki semmi jó nem lett volna belőle. És úgyis el akart válni tőle. (mármint Courtney Kurttől)
De szerintem ez mi már soha nem tudjuk meg. Majdnem hét éve történt....
Előzmény: Axl (0)
nirka Creative Commons License 2000.11.18 0 0 3
Jó a téma. Szerintem Kurt öngyilkos lett, de biztos hogy Courtney Love miatt. A nő teljesen leterrorizálta a srácot.
Régebben olvastam egy riportot amelyben Courtney kijelentette, hogy szerinte azért ölte meg magát Kurt, mert 1 héttel halála előtt azt mondta neki egy Seattleben lévő drogelvonó intézetben, hogy a fejére ejtette Francest. Cobain persze nem emlékezett semmire de azonnal megvádolta magát, hogy milyen rossz apa...stb

w3.swi.hu/cobain

Előzmény: Erwin2000 (1)
Erwin2000 Creative Commons License 2000.06.26 0 0 1
Igen ezt en is nagyon sok, helyen olvastam, hogy egy bizonyos "el Ducho" nevu bergyilkost felberelt Courney Love 50,000 Dollarert es miutan o vallott eltettek lab alol...
Van egy ket fontos adalek : A puska ravaszan nem volt rajta az ujjlenyomata es nem volt rajta kesztyu + 3 volt tuladagolva a heroin halalos adagjaval, a toxikologus szerint ilyenkor a kisujjat nem tudja megmozditani az ember, nem pedig felkapni egy puskat, es meghuzni a ravaszt amin nincs is rajta az ujlenyomata.
Axl Creative Commons License 2000.06.22 0 0 0
Szerintem Kurtot a felesége ölette meg.Az egyik haverom látott a HBOn egy dokumentumfilmet,melyben egy ember azt nyilatkozta,hogy őt Courtney felbérelte,hogy ölje meg Kurtot.Ezt az embert(mondom,a film szerint) másnap holtan találták(egy vonat elütötte).Ez egy kissé furcsa,nem?Sajnos a filmet nem ismételték meg többször,így én sem tudok többet írni.
Erwin2000 Creative Commons License 2000.06.22 0 0 topiknyitó
Ezt a fórumot annak érdekében nyitottam meg, egyrészt mert a kedvenc elôadómról van szó, másrészt mert érdekel mit tudnak az emberek az eggyüttes illetve annak énekesének történetérôl.
Addig is érdemes megnézni : www.extra.hu/nirvanahun

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!