Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

doncike most Creative Commons License 224534

Biztos nem én írom először, hogy a mai meccset legfőképpen LE hibái miatt buktuk el.

Hogy ez jó vagy rossz hír, azt májusban megmondom.

 

Mindentől függetlenül egyszerűen vicc, hogy két khv vásárlása és egy harmadik el nem adása után még mindig ott tartunk, hogy Pique és Masche a kezdő khv páros.

(Akik a háromból két gólt összehoztak.)

 

Biztos van néhány olyan húzása LE-nek, amire azt lehet mondani, hogy megpróbálta, aztán nem jött be (Suarez kezdetése, Alba helyett Mathieu, Rakitic nem kezdetése), de erre a khv. párosra nincs mentség.

The AVE 10 perce Creative Commons License 224533

Magához a meccshez sokat nem tudok szólni, mert csak az uccsó 25 percet láttam, ami már mindegy volt. Viszont a Madriddal való hasonlításnál ne felejtsük el, h ott nem volt edzőcsere...

Előzmény: alzir (224513)
DennisVT 10 perce Creative Commons License 224532

Azert en Ancetol sem vagyok elajulva, de jelenleg biztos jobb edzo, mint LE. 

Ance tavaly a bajnoksagban ketszer kikapott az europaban tok ismeretlen martinotol, a bajnoksagban is a konkretan halalesetektol sulytott barca mogott vegzett, es a BLt is Ramos utso perces kvazi talalt golja hozta meg neki, mert 90percig nem birt (a szezonban nem eloszor) a tobbszazmillios bandajaval Simeone nehany 10milliot ero keretevel.

plusz amiket mar lentebb emlitettem rola. Btw nem volt o a cselzinel is, ahol mindent megkapott, megsem ment semmire? De ebben lehet tevedek, nem birtam a cselzi edzoit kovetni.

Szoval o nalam nem egy top kategorias edzo. Ahogy Pep sem volt az 2 honap utan. Adjunk meg idot Luchonak.

Előzmény: Peppo vagyok (224529)
Peppo vagyok 15 perce Creative Commons License 224531
Egyetértek.
Előzmény: alzir (224530)
alzir 20 perce Creative Commons License 224530

pont ezért teljesen elhibázott gondolat LE látható ötlettelenségét azzal mentegetni, hogy ancelotti madridja sem volt még sehol ősszel, aztán mégis BL-t nyert.

Előzmény: Peppo vagyok (224529)
Peppo vagyok fél órája Creative Commons License 224529
Carlo és LE nem említhető egy lapon, de ezen kevés ember vitázhat.
Előzmény: alzir (224528)
alzir fél órája Creative Commons License 224528

apró különbség, hogy a madridnak ancelotti az edzője, akiből a múltja alapján ki lehetett nézni, hogy nem fog minden úgy maradni.

ha viszont luis enrique tényleg az a jóravaló, de nem különösebben határozott csávó, mint amilyennek most mutatta magát, akkor kár komoly fejlődést várni. és ezt a múltja alapján nem olyan nehéz feltételezni.

 

és szerintem azt se felejtsük el megjegyezni, hogy az a madrid jobb volt a camp nou-ban, mint amit mi mutattunk most a bernabeuban. ha jól rémlik, ők éppen 2-0 után kezdtek el keményen feljavulni. mi meg 1-1 után kezdtünk elromlani. azért elég egyértelmű, melyik vet rosszabb fényt egy csapatra.

Előzmény: Creus (224525)
Gazdagréti Batman fél órája Creative Commons License 224527

"A Real is pont ezzel szedi szét a Barcat"

 

Az első félidőben partiban voltunk a Real-al, viszont az már a mi sarunk, hogy a második félidőre teljesen összeomlottunk.

Előzmény: Kahn, Oliver (224518)
Peppo vagyok háromnegyed órája Creative Commons License 224526
Ezt a meccset már a kezdőcsapattal elvesztettük. Ez LE sara.
Az viszont egészen siralmas volt, amit a második félidőben csináltunk, igazából csak úgy voltunk, vezér, ész és elképzelés nélkül.
Creus háromnegyed órája Creative Commons License 224525

tavaly ősszel amikor játszottunk a Madridal, mi volt jobbak a madridnál. A madrid nem találta az utat. Aztán rátalált. Mi pedig elvesztettük.

Előzmény: alzir (224521)
Pedrag1055 háromnegyed órája Creative Commons License 224524

Mégis az első félidőben egész jók voltunk, de főleg az első fél órában

Legalábbis szerintem nem volt rossz a csapat, ég és föld volt a két félidő között a különbség

Egyáltalán nem hiányzott Rakitic az elején

Itt inkább valami elromlott fejben, fizikailag, vagy nem tudom hogyan a második félidőre. A Real felőrölte a csapatot, sokkal jobbat küzdöttek

LE nem tudott váltani, ez akárhogyan nézzük az ő hibája, vagy a kereté

Előzmény: Creus (224512)
Creus háromnegyed órája Creative Commons License 224523

taktikázott, elbaszta. Ennyi. Pep is leszopott 4-0-ra tavaly ettől a Madridtól. Ettől még ő a legjobb. Inkább most szopjunk le mert Mathieu a balhátvéd, mint tavasszal a BL egyeneskieséskor.

Előzmény: alzir (224517)
Kahn, Oliver háromnegyed órája Creative Commons License 224522

Teljesen egyetértek. 

A Barca és a spanyol válogatott végig verte a világot és mindenki őket akarta utánozni. És ennek a játéknak a középpontjában Xavi állt, ő volt ennek az esze. Korszakalkotó és sokáig emlékezetes játék volt ez.

Viszont mint mindennek, ennek is véget ért a tündöklése, egyszerűen szétfutják, legyorsulják a Xavi féle játékot a legjobbak. Mondjuk ilyen csapatból nincsen sok a világon, de sok évig egy sem volt. 

Előzmény: Dr. Mouse (224496)
alzir egy órája Creative Commons License 224521

most írom le sokadjára, nem a vereség zavar.

őszintén szólva én szívesen elcserélném a helyzetünket a madridéval, ígéretes játékot a ponthátrányért. bár lehet, hogy a bajnokságot megint elbasszák, de az meg az ő bajuk, nem értem, miért kéne velük foglalkozni.

 

a barca célja, hogy a világ legjobb csapata legyen. ehhez kell viszonyítani. ez nem a magyar válogatott, úgyhogy hagyjatok ezekkel a szar relativizálásokkal, tanulunkahibáinkbólokkal, meg rosszkorkaptukagólokatokkal.

 

nézzünk szembe a realitással, ami az, hogy lucho az eddigi pályafutása alapján ránézésre egy jó, de nem kiváló edző. igaz, rijkaard sem volt az. viszont két különböző projektről van szó.

Előzmény: Creus (224516)
Creus egy órája Creative Commons License 224520

eddig szerintem sokat változtatott. Épp az volt a probléma szerintem hogy visszatért taktikában a régi módihoz, és a második félidőre a játékosok hozzáállása is visszatért az elmúlt évekbelihez.

Előzmény: toteIcamp (224515)
DennisVT egy órája Creative Commons License 224519

Önmagában arra érv, hogy nem tudod októberben megmondani, hogy milyen lesz a szezonod, és mit nyersz, vagy nem nyersz.

 

Másik kommentre: tökmindegy, hogy geometriailag hol veszted el a labdát, a saját 16osodon, vagy az ellenfél térfelén, az abból kialakuló helyzet a lényeg. Itt Ini úgy indította Iscot, hogy önmagát meg Maschet levette a pályáról, mint védőpozícióban lévő játékost, és 4 a 2re vitték kb a labdát.

Előzmény: alzir (224513)
Kahn, Oliver egy órája Creative Commons License 224518

Pontosan, mentek, mint a gőzgép. És emiatt nem tud már a megszokott stílussal nyerni sem a Barca, sem a spanyol válogatott. A Bayern két éve megmutatta, hogyan kell szétdarálni, legyorsulni ezt a játékot. 

A Real is pont ezzel szedi szét a Barcat. 

Előzmény: alzir (224491)
alzir egy órája Creative Commons License 224517

na, de hát mi volt az "eddigi játék", ha máris úgy érezte, hogy jobb visszaténri az "elmúlt évek játékához"? és mennyire bízik az eddigi játékban? mennyire határozott ember benyomását kelti szerinted?

 

"Az év elején szerintem mindenki elfogadta volna hogy a Bernabeu után 1 pont előnyünk van a Real és 2 pont az Atletico előtt."

 

nem tudom, miről beszélsz. én most is elfogadom, hogy csak 1 pont előnyünk van. azt is elfogadnám, ha 3 pont hátrányunk lenne. ha azt látnám, hogy a komoly ellenfelekkel szemben is van erő és elképzelés.

Előzmény: Creus (224512)
Creus egy órája Creative Commons License 224516

a madridban ugyanaz az edző és BL címvédő a csapat. Szerintem nekik nagyobb ciki hogy a Bernabeu után ponthátrányban vannak.

Előzmény: alzir (224513)
toteIcamp egy órája Creative Commons License 224515

nekem ma kiderült hogy LE egy pojáca. semmit sem tett hozzá  ajátékunkhoz, pont azért mert nem ért hozzá

Előzmény: alzir (224513)
DennisVT egy órája Creative Commons License 224514

3:1 után. Nem mindegy.

Előzmény: gerrardo (224510)
alzir egy órája Creative Commons License 224513

"Egyelőre tényleg szar van komoly csapat ellen, de egyelőre október van. Easy."

 

ezt már hallottam párszor, nem tudom, mire érv önmagában. ahogy jelenleg kinéz a dolog, az eddigi tapasztalataim alapján tavaszra sem fogunk annyit javulni. olyan is van, hogy egy csapat nem javul tavaszra, csak romlik, ahogy az történt pl. az elmúlt 3 szezonunk esetében. 

 

egyébként az ellenfeleknek is október van. például a madridban sem játszott kevesebb új játékos, mint nálunk.

Előzmény: DennisVT (224500)
Creus egy órája Creative Commons License 224512

LE hibája szerintem, hogy feladta az eddigi játékot és visszatért az elmúlt évek játékához. Mathieu balhátvédként és Piqué kezdőként  játszatása. Ill. Rakitic a Bernabeuban jobban kellett volna mint bárhol máshol.

Remélem hogy tanul a hibákból. Az év elején szerintem mindenki elfogadta volna hogy a Bernabeu után 1 pont előnyünk van a Real és 2 pont az Atletico előtt.

alzir egy órája Creative Commons License 224511

"az eredmény miatt alakult úgy a játékunk ahogy"

 

és ez szerinted miféle képet fest az edzőről? ez a tornyibarna-féle "rosszkor kaptuk a gólt"-mentalitás.

Előzmény: DennisVT (224505)
gerrardo egy órája Creative Commons License 224510

de akkora területeket adtunk nekik 2-1 után hogy most 6-1-ről is beszélhetnénk, persze SR és Pedro jöttek, hátha lövünk 1-2 gólt

Előzmény: DennisVT (224505)
alzir egy órája Creative Commons License 224509

én meg arra célzok, hogy van HA, csak lényegtelen, mert nem az eredmény a probléma. igazából belefért egy vereség, elbírjuk, van annyi pontunk.

 

ha ugyanezzel a szarral valahogy nyerünk, akkor sem lennék sokkal bizakodóbb.

Előzmény: Durban Poison (224506)
gerrardo egy órája Creative Commons License 224508

még szerencse

Előzmény: Creus (224503)
alzir egy órája Creative Commons License 224507

egyéni hibák mindig vannak. a kérdés csak az, hogy ezeket csapatszinten ki lehet javítani, vagy nem. ha egy csapat jól össze van rakva, egy középpályán elkövetett szarvashibát meg tud úszni. ha nincs, akkor nem. azért iniesta hibája nem a saját kapuja torkában történt, nemdebár?

 

ha meg tipikus barcás hiba, akkor pláne mit hajtogatod, hogy egyéni hiba? miért nem lett belepofozva, hogy a madrid ellen nincs tötymörgés, ha hárman letámadnak, baszd ki a picsába? nem tudta, mit kell csinálni, EZÉRT hibázott.

Előzmény: Creus (224499)
Durban Poison egy órája Creative Commons License 224506

Csak arra akartam célozni ,hogy nincs HA.Egyértelműen szarok voltunk,saját magunkat vertük meg

Előzmény: alzir (224498)
DennisVT egy órája Creative Commons License 224505

Te meg azt nem érted, hogy az eredmény miatt alakult úgy a játékunk ahogy, és nem a játékunk miatt alakult ez az eredmény.

2:0nál egész egyszerűen minden mellettünk szólt volna, nyugodtság, önbizalom, odaát meg idegeskedés, kapkodás, neadjisten lábremegés, amiből a 3. is meglehetett volna, láttunk már ilyet eleget. Na de ez már sokszor "ha".

De még akkor is tök már lett volna az egész, ha marad csak a 2:1 a 60. perc után is, és nem kellett volna így kinyílnunk.

Előzmény: alzir (224498)