Keresés

Részletes keresés

Pajkos Andi Creative Commons License 2014.11.08 0 0 68

pajkos.andrea1 a helyes Skype nevem. Bocsi! eltévesztettem. :-)

Előzmény: Pajkos Andi (67)
Pajkos Andi Creative Commons License 2014.10.31 0 0 67

Tavasszal megismerkedtem egy pasival, aki legalább annyira szerette az autóját, mint a nőket, hanem jobban. Második randin étterem után egy elhagyatott ligetben szerelmeskedtünk az autójában. Hátra döntötte az egyik ülést és ott akart szeretkezni velem. Tiltakoztam, mert amikor elélvezek kilövelek és nem keveset. Ő csak győzködött, hogy nyugi nem lesz baj, hiába mondtam, hogy összemaszatóljuk az autót. Teljesen beindultam én is, de

Előzmény: Nympinia (64)
ePeter85 Creative Commons License 2014.06.15 0 0 65

Rengeteg érdekes és izgalmas szex történet !vár rád!

Weboldal szex történetekNympinia Creative Commons License 2014.05.04 0 0 64

Van még itt élet?

markiraly Creative Commons License 2014.04.17 0 0 63

olvassátok egy kicsit másképp: http://sexandextras.wordpress.com/

honbandi Creative Commons License 2014.03.31 0 0 62

Szia!  Engem is nagyon érdekell a fojtatás. Meséld el légyszi mi lett a vége a lebukásnak hogyan sültetek ellll! kubandi@vipmail.hu

elöre is köszi. bandi

Előzmény: TraviPetra (59)
diay Creative Commons License 2014.03.12 0 0 61

sziasztok lányok,Diay vagyok és munkát keresek külföldön pl ausztria,német stb akki tdna segiteni meg köszöném,de halehet stricik kiméllyenek köszi.puszi minden kinek.tel 06306179725

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.04 0 0 60

Nem írnád meg nekem a történet folytatását priviben? pruntyoke80@freemail.hu

Előzmény: TraviPetra (59)
TraviPetra Creative Commons License 2013.01.02 0 0 59
Azt tudnj kell rólam hogy régóta szeretek női ruhákat felvenni és abban flangálni a házba amikor magamba vagyok.22 évesen elköltöztem otthonról albérletbe egy haverral és annak a haverjával.Mindenkinek volt külön szobája zárható is volt.Megvolt a összeköltözés utána is folytattam a beöltözést titokba.Egyik hétvEgén haver elutazott a csajával a másik gyerek meg hazautazott az annyához.Ennek én örültem nagyon rögtön át is változtam nőnek, úgy flangáltam a városba egész nap ki is vertem párszor és a dildommal is eljátszottam.Este mikor a konyhába főzök női ruciba hallom hogy valaki nyitja a zárat itt már tudtam hogy lebukás lesz mert a szobámig nem tudok eljutni és akkor betoppant Tamás haverom spannya az ajtón.Rögtön elkezdett nevetni és csinált rólam pár képet és itt kezdődik az igazi történet.
Colonel2 Creative Commons License 2007.12.09 0 0 58
khm.
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.07 0 0 57

egyszer kissé kómásan én is beleléptem ebbe a cipőbe,aztán reggel félálomban hallom:rámmászott-....mire felébredtem,meg mintha mise történt volna,..

nem tudtam a mai napig sem gombot varni rá...

warren1103 Creative Commons License 2007.03.26 0 0 56

Sziasztok!

 

Elsősorban Denes hozzászólására válaszolnék, de hátha segítek másoknak is.

Nekem se volt már annyira rendben a szexuális életem, mint régebben. Nem tudom a pontos okát, de sokat szenvedtem tőle. Az interneten kutattam, és találtam egy természetes összetevőkből álló tablettát, amire 100%os garanciát vállalnak. Gondoltam akkor egy próbát megér. Nos csak annyit mondok, hogy azóta is rendelem. És a feleségem is, ugyanis nők részére is árulnak ilyen terméket.

Itt találjátok: www.virmax.hu

 

gangbang78 Creative Commons License 2007.03.04 0 0 55
Egyetértek...
Előzmény: Tonie (54)
Tonie Creative Commons License 2007.03.04 0 0 54
Kurvának nem fizetni ugyanolyan gusztustalan, mint megerőszakolni.
b983 Creative Commons License 2007.03.04 0 0 53
hát nem. mondjuk én is megkurtam vola a kiscsajt de csak egy gumi volt nálam és az ugye a másik csajra kelett
gangbang78 Creative Commons License 2007.03.04 0 0 52
Nem vagyunk egyformák..
Előzmény: b983 (51)
b983 Creative Commons License 2007.03.04 0 0 51
hát a havernak ez esett jol. meg külömben is be volt baszva és ez a csaj meg felajánlotta magát ő meg kihasználta az alkalmat
gangbang78 Creative Commons License 2007.03.04 0 0 50
Amúgy pedig szvsz sokkal kéjesebb dolog fizetni a kúrásért egy csajnak, mint a sumákul lopott ingyenmenet...
Előzmény: b983 (48)
gangbang78 Creative Commons License 2007.03.04 0 0 49

Ha valóban megtörtént a dolog, akkor remélem, a kiscsaj előbb-utóbb felnő, ordas, számító bérnőstény lesz, s nem hagyja magát így átverni + leáll a szerről, s értelmesebb dolgokra költi a pénzt (plázázás, rucik, menő autó, stb :-))))

 

Amennyiben így volt, sajnálom a babyt, én nem lennék olyan pitiáner, hogy így becsapjak valakit. Úriember vagyok, ha a dugásnak ára van, megfizetem. Mondjuk én pénzt adnék, drogokkal nem foglalkozom...Ha ő azt vesz rajta, magánügy.

Előzmény: b983 (48)
b983 Creative Commons License 2007.03.04 0 0 48
Egyszer épp támasztom a pultot a discoba mikor odajön egy kiscsaj(ránézésre alig max 16 éves)és kezembe ad egy cetlit
"Egy extaziért szopok kettőért baszok"
Eléggé elkerekedett a szemem közbe végignéztem a csajon . hát nem volt ronda meg kell hagyni Hosszú szőke haj szép kerek fenék szóval minden ott volt ahol lennie kell.
Nem élet semmilxen kábszerrel úgyhogy ez a pina most kimaradt. De még nincs ám vége.
Kb háromnegyedóra múlva sikerült felszednem egy másik csajt és vittem ki a wc be baszni.(egy haver a biztonsági őr ugyhogy nem volt gond), mikor jön szembe egy haver és sejtelmesen mosolyog. először nem is foglalkoztam vele mert a melettem lévő bukszán járt az agyam. Bementünk és egy fülkében megbasztam és leszopattam a csajt majd kifele menet látom h az extazis muff ott bőg a mosdókagylo előtt. Gondoltam őt is meghuzta valaki. Nem is tévedtem mert később a haver elmodta h hozzá is odament a kis pina. Kimentek a budiba szétkurta a luvnyát majd kezébe adott két szőlőcukrot aztán röhögve elment.
filodom Creative Commons License 2007.02.28 0 0 47
három pasival teljesen fantáziátlanul úgy volt,hogy egy dugta,kettőt meg szopott...nekem meg csak annyi jutott,hogy fogtam a lábát...:-))
Előzmény: miszega (44)
nagydenes12 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 46

Üdv!

Sajnos nekem problémáim vannak a szex terén. Már nem úgy megy ahogy régen... Nem tud valaki olyan segítsét, ami nem káros, nem fáj tőle a fejem...stb... Mert ugye tudjuk, h egyes szerek ilyen hatással vannak az emberre. Kérlek segítsen, aki tud!

Köszönettel,

N. Dénes

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 45

ez már majdnem a háromdugattyús modell....

 

 

LCS

Előzmény: miszega (44)
miszega Creative Commons License 2007.02.28 0 0 44

bocs az offért

 

azt próbáltátok már?

 

egy hátúlról análisan nyelvel be...

egy szemből a puncit falja

 

eggyel pedig mélycsókolózik?

 

Előzmény: filodom (43)
filodom Creative Commons License 2007.02.28 0 0 43

bocsi,de érthetetlen módon beletesz a gép olyan dolgokat,ami előtte nincs ott...

 

filodom Creative Commons License 2007.02.28 0 0 42
Nincs hozzászólás Első feleség-első próbálkozás....
<!-- D(["mb","[bejegyzés visszavonása] | [bejegyzés szerkesztése]nnHosszú éveken át dédelgetett vágyálmom irányába tett első tétova lépéseimre elég extrém élethelyzet adott lehetőséget.Egy félrelépés felelőssége még vitatható,de első házasságom lelakottságát jelezte,hogy szerelmes lettem másba...Elköltöztem.Akkora lánggal égett,hogy kihamvadt három hónap alatt az új szerelem és ottmaradtam minden vonalon kisemmizetten.
> > > > Egy albérletben tengettem eseménytelen napjaim,mikor elkezdtünk szigorúan baráti alapon összejárni nejemmel.
> > > > Egymás lelkiszemetesládájaként sajnáltunk magunkat,lévén mindkettőnknek végeszakadt egy szerelmes kapcsolata-mivel ő még mindíg szeretett.Sok év után akkor volt a legharmónikusabb a viszony.Addig merültünk el egymás lelkében,míg végül elmeséltem évek óta titkolt,betegesnek hitt vágyaim,és hogy megpróbálom az utódját majd ilyen szempontok alapján megkeresni.Többféle reakcióra felkészültem,de meglepett...azt kérdezte,miért nem mondtam előbb?Majd..miért nem próbálod meg velem..?
> > > > Nagyon erős karakter volt,ez is volt az oka,hogy elromlott a kapcsolat,így esélye sem volt,hogy igazi alárendeltem legyen.De ha mentalítása okán nem is...az elszántság,hogy visszakapjon,az akarat,hogy mindent megtegyen értem,ugyanolyan célravezető lehet,gondoltam.(tévedés,ez nem működik,de ne rohanjunk előre)
Azt tudtam,rengeteg pasival volt dolga előttem,de csak ebből az apropóból mesélte el,hogy volt kettővel is egyszerre.Na,akkor nem én fogom "megrontani",lelkiismeret lerendezve...
Feladtam egy telefonos hirdetést,mert az a gyorsabb és már másnap izzott a vonal...ez volt az első visszajelzés,hogy talán mégsem olyan szélsőségesen aberált vágy,ha ennyien vannak,akik cseppet sem csodálkoznak rajta,hogy átengedném nekik a nejem....",1] ); //--> Hosszú éveken át dédelgetett vágyálmom irányába tett első tétova lépéseimre elég extrém élethelyzet adott lehetőséget.Egy félrelépés felelőssége még vitatható,de első házasságom lelakottságát jelezte,hogy szerelmes lettem másba...Elköltöztem.Akkora lánggal égett,hogy kihamvadt három hónap alatt az új szerelem és ottmaradtam minden vonalon kisemmizetten.
> > > > Egy albérletben tengettem eseménytelen napjaim,mikor elkezdtünk szigorúan baráti alapon összejárni nejemmel.
> > > > Egymás lelkiszemetesládájaként sajnáltunk magunkat,lévén mindkettőnknek végeszakadt egy szerelmes kapcsolata-mivel ő még mindíg szeretett.Sok év után akkor volt a legharmónikusabb a viszony.Addig merültünk el egymás lelkében,míg végül elmeséltem évek óta titkolt,betegesnek hitt vágyaim,és hogy megpróbálom az utódját majd ilyen szempontok alapján megkeresni.Többféle reakcióra felkészültem,de meglepett...azt kérdezte,miért nem mondtam előbb?Majd..miért nem próbálod meg velem..?
> > > > Nagyon erős karakter volt,ez is volt az oka,hogy elromlott a kapcsolat,így esélye sem volt,hogy igazi alárendeltem legyen.De ha mentalítása okán nem is...az elszántság,hogy visszakapjon,az akarat,hogy mindent megtegyen értem,ugyanolyan célravezető lehet,gondoltam.(tévedés,ez nem működik,de ne rohanjunk előre)
Azt tudtam,rengeteg pasival volt dolga előttem,de csak ebből az apropóból mesélte el,hogy volt kettővel is egyszerre.Na,akkor nem én fogom "megrontani",lelkiismeret lerendezve...
Feladtam egy telefonos hirdetést,mert az a gyorsabb és már másnap izzott a vonal...ez volt az első visszajelzés,hogy talán mégsem olyan szélsőségesen aberált vágy,ha ennyien vannak,akik cseppet sem csodálkoznak rajta,hogy átengedném nekik a nejem....
Az első,akivel próbát tettünk felhívott,és mivel értelmesnek,megfelelőnek tűnt,nyomban el is hívtam.Fél óra múlva nálunk volt,kicsit csevegtünk,majd kapott egy törülközőt...
Aztán az egész nem tartott addig,míg a felhajtás.Először azzal jött a srác,kezdjük el,aztán majd ő is...de mondtam,hogy nem bemutatót akartam tartani...elkezdett valamit szöszmötölni,majd kissé szégyenlősen összebírkozva behatolt.Az egész elég illúzió romboló volt.
-N,jó a faszom?ahogy benned van?-ezzel tetőzte be verbálisan az addigi tettleges szerencsétlenkedést.Nejem persze a nőkre jellemző anyaiassággal ráhagyta,hogy isteni...
Aztán felülkerekedett és leszopta...hogy tíz perc múlva végre végleg eltűnjön az életünkből.
Párom azt látta,nem repesek,kérdezte,milyen volt?Hát nem erre vágytam tíz évig...mondjam neki azt,hogy annyira izgatott,mint egy harmadosztályú focimeccs?
-Hát...nem sok látnivaló volt...
-Mikor számban volt a farka,akkor sem?
Erre mit lehet mondani...mire felfoghattam a képet,már vége is volt...így végül betudtuk a fiaskót a pasi alkalmatlanságának.Pár nap alatt azért túltettük magunk rajta,de onnantól inkább érettebbeket kerestünk,és keresztkérdésekkel jobban firtattam a jelentkező hozzáállását.Előzetes ismerkedős randi után ott volt nálunk eljött a következő alkalom.
Ruletteztünk,de nem vetkőzésre,hanem az előjáték fokozataira építve.
Furcsa az ember,azzal nem volt gondom,hogy a nőm más dugja-szopatja,de az valahogy zavart,mikor a melleit megcsókolva megéreztem rajta a másik férfi arcvizét...vagy talán csak egy újabb eltemetett ösztön éledt fel,a tulajdon ilyenfajta megjelőlésével kapcsolatban?De attól egy pillanatra úgy éreztem,elbírtokolták...A szex többi része "hagyományos" hármas felállás szerint zajlott.Még azt sem állíthatom,hogy a "fasz feláll,ész megáll" hatás megszüntével kiábrándultá váltunk volna,sőt,békésen cigarettázgattunk,csevegtünk egy kicsit,mielőtt elment.De mégsem volt az igazi...és nem értettem miért...oké,nem volt egy lepedőakrobata,de mégsem olyan szötyörgős ...végül is rendesen megdugta nejem,aki most nem csak kínjában nyöszörgött,és láttam a pasival élvezni...hogy nem színlelt,abból is láttam,hogy a végén nem olyan "legyünkmártúlrajta" alapon vette az ajkai közé. <!-- D(["mb","
Úgy megtörténtek a dolgok,de valami mindíg hiányzott...talán még mindíg túl sok az én szerepem,nem értem rá átadni magam a feelingnek?Biztos ami biztos,egy újabb pasival,másképp próbáljuk majd,úgy döntöttem.
...és ott voltunk,ők az ágyon-én egy fotelben...csak nézőként,így minden rajtuk múlik...a hamutartót teledohányoztam,mialatt alakítottak...nem lehetett panaszom a liv show-ra...a pasi végigcsókolta,és már nyelvvel a csúcsra juttatta,aztán 69,majd előlről-hátulról....nem....ebben nem lehet a hiba,de akkor hol?mindketten alaposan elmerültek a dologban és egymásban,látam,hogy élvezik,láttam nejem átéléssel szopni a pasit,egyre hangosabban nyőgni alatta....közben néha fürkészve a tekintetem kereste,míg a kéjtől újra le nem csukódtak szemei...és már nem létezett számára más,mint a benne fáradhatatlan munkálkodó szerszám...
Nem,itt már nem rajtuk múlt,hogy nem mozdult semmi bennem...akkor döbbentem rá,hogy az a baj,hogy már nem szeretem a feleségem...mintha két idegent néznék...ehhez nem vagyok eléggé kukkolós fajta.
Nem mondhatom,hogy örömmel fogadta nejem,mikor elmondtam neki...de nem lehet hazugságban élni,szemellenzővel nézni a problémákat-ezt igazolta az utólsó pár évünk is.Hiába volt ő kész erre,hogy visszakapjon,s hogy megtartson ehhez igazítani az életét,ő szeretett,képes volt erre az ajándékra,csak én nem szerettem,hogy vágyjam tőle ezt az ajándékot...
Újra a partnerkeresésre adtam a fejem,és már rendszeresen találkozgattam valakivel,mikor ő még mindíg nem adta fel...az eszével értette,de a szívével nem...így,abba kapaszkodva,hogy nem mondtam,hagyja abba,tartva magát ahhoz,hogy a pasinak megengedtem,élvezze kedvére,továbbra is a rendelkezésére állt,abban a hitben,hogy kitartó áldozatkészsége felébreszt bennem valamit.Pár alkalom után már nem is"gardíroztam",mikor másnál töltöttem az éjszakát,nélkülem is folytatta,hogy mikor hazajövök,elmesélhesse,jelezhesse,még mindíg az utasításom szerint tesz...A pasi azt hihette,ez a játék része,és élt is a potya-dugás lehetőséggel,heteken át rájárt,amikor csak tudott.",1] ); //-->
Úgy megtörténtek a dolgok,de valami mindíg hiányzott...talán még mindíg túl sok az én szerepem,nem értem rá átadni magam a feelingnek?Biztos ami biztos,egy újabb pasival,másképp próbáljuk majd,úgy döntöttem.
...és ott voltunk,ők az ágyon-én egy fotelben...csak nézőként,így minden rajtuk múlik...a hamutartót teledohányoztam,mialatt alakítottak...nem lehetett panaszom a liv show-ra...a pasi végigcsókolta,és már nyelvvel a csúcsra juttatta,aztán 69,majd előlről-hátulról....nem....ebben nem lehet a hiba,de akkor hol?mindketten alaposan elmerültek a dologban és egymásban,látam,hogy élvezik,láttam nejem átéléssel szopni a pasit,egyre hangosabban nyőgni alatta....közben néha fürkészve a tekintetem kereste,míg a kéjtől újra le nem csukódtak szemei...és már nem létezett számára más,mint a benne fáradhatatlan munkálkodó szerszám...
Nem,itt már nem rajtuk múlt,hogy nem mozdult semmi bennem...akkor döbbentem rá,hogy az a baj,hogy már nem szeretem a feleségem...mintha két idegent néznék...ehhez nem vagyok eléggé kukkolós fajta.
Nem mondhatom,hogy örömmel fogadta nejem,mikor elmondtam neki...de nem lehet hazugságban élni,szemellenzővel nézni a problémákat-ezt igazolta az utólsó pár évünk is.Hiába volt ő kész erre,hogy visszakapjon,s hogy megtartson ehhez igazítani az életét,ő szeretett,képes volt erre az ajándékra,csak én nem szerettem,hogy vágyjam tőle ezt az ajándékot...
Újra a partnerkeresésre adtam a fejem,és már rendszeresen találkozgattam valakivel,mikor ő még mindíg nem adta fel...az eszével értette,de a szívével nem...így,abba kapaszkodva,hogy nem mondtam,hagyja abba,tartva magát ahhoz,hogy a pasinak megengedtem,élvezze kedvére,továbbra is a rendelkezésére állt,abban a hitben,hogy kitartó áldozatkészsége felébreszt bennem valamit.Pár alkalom után már nem is"gardíroztam",mikor másnál töltöttem az éjszakát,nélkülem is folytatta,hogy mikor hazajövök,elmesélhesse,jelezhesse,még mindíg az utasításom szerint tesz...A pasi azt hihette,ez a játék része,és élt is a potya-dugás lehetőséggel,heteken át rájárt,amikor csak tudott. <!-- D(["mb","
Gondoltam jobb is így,ez lefoglalja,nem temetkezik apátiába,így könnyebben túléli az elválást...ami az ő lelkében akkor következett be,mikor előállt egy kéréssel.Gyakorlatilag már ég nem rajtam múlt,rég nem tőlem függött,mit tesz...mikor engedélyemet kérte,hogy a pasival utódomként folytathasson viszonyt...a szexben jó,nős,többet nem fog akarni,és neki most egy darabig nem is kell más kapcsolat...
Pár héttel később bemutattam neki mostani párom.

A magam kárán tapasztaltam meg,szeretet,bizalom nélkül ez a játék nem működik,felmelegíteni ezzel nem lehet kapcsolatokat.Többessel,párcserével,swingerrel ellaposodott szexuális élet fellendíthető-de az egy másik játék...nnNincs hozzászólásn

[1-4]n

Strip-poker like, online erotic RPG game n

nnnnnnnnn

",1] ); //-->
Gondoltam jobb is így,ez lefoglalja,nem temetkezik apátiába,így könnyebben túléli az elválást...ami az ő lelkében akkor következett be,mikor előállt egy kéréssel.Gyakorlatilag már ég nem rajtam múlt,rég nem tőlem függött,mit tesz...mikor engedélyemet kérte,hogy a pasival utódomként folytathasson viszonyt...a szexben jó,nős,többet nem fog akarni,és neki most egy darabig nem is kell más kapcsolat...
Pár héttel később bemutattam neki mostani párom.

A magam kárán tapasztaltam meg,szeretet,bizalom nélkül ez a játék nem működik,felmelegíteni ezzel nem lehet kapcsolatokat.Többessel,párcserével,swingerrel ellaposodott szexuális élet fellendíthető-de az egy másik játék...

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 41

Hát persze...tanulni soha sem késő...

 

Mások kárán meg pláne....má'elnézést....

 

:-))

 

LCS

Előzmény: filodom (40)
filodom Creative Commons License 2007.02.28 0 0 40
Az se baj,ha nem olyan szaftos,hanem inkább tanulságos?
Előzmény: Törölt nick (38)
miszega Creative Commons License 2007.02.28 0 0 39

abszolút offtopic

 

 22-es csapdája

 

olvastad a könyvet? most veszem elő a Hellereimet

csupa élettepasztalat....

:)):)::

 

Előzmény: filodom (34)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.28 0 0 38

:-))

Gyerünk.....jöhet az ilyen sztori, tapasztalat...

 

LCS

Előzmény: filodom (34)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!