Keresés

Részletes keresés

Sexicrossdressgiulia Creative Commons License 6 napja 0 1 144

Kár, hogy így látod, mert én valójában egy kibaszott szexi harisnyás kurva vagyok, aki rengeteg férfinek bejön, el nm hinnéd, hány faszt állítottam fel és szoptam már le! Izgat egyébként a mocskos beszéd is, írjál nyugodtan bármit, én csak jól érzem magam még a sértegetésektől is!

 

Nagyon szeretek harisnyás picsa-geci-ringyó-kurva lenni és vágyom nagyon a faszra, hogy leszopassanak, megbasszanak! Csapj rá a harisnyás picsámra és utána tövig nyomd belém a faszt!

Előzmény: Vasárnapvan (143)
Vasárnapvan Creative Commons License 2024.04.13 0 1 143

"...a harisnyanadrágomat a picsámnál..."

Aha a picsádnál.... Hát max egy szaros segged van barátom nem picsád. Mert csak egy rossz buzi vagy...

Előzmény: Sexicrossdressgiulia (142)
Sexicrossdressgiulia Creative Commons License 2024.03.26 -3 1 142

Szenzációs sex a negyvenes remek pasivalBeküldő:Harisnyás Giulia Csajszi

 

Az utóbbi időben egyre jobban izgatta a fantáziámat egy rendkívül jól szituált, jól öltözött, sportos negyven év körüli pasi, akit gyakran láttam a közelben az utcán sétálgatva, mindig egyedül. Legalább fél éven keresztül sosem láttam csajjal, így arra gondoltam, ha úgy adódna, hátha össze lehetne vele jönni. Elhatároztam, hogy teszek egy próbát.
Egyik nap tök szabad voltam és tudtam, hogy késő délután, este, sőt éjszaka sem fog senki sem zavarni.
Olyan négy óra körül elkezdtem készülődni. Fürdés illatos női tüsfürdővel, isteni szexi illatú parfüm, majd jött az öltözködés.
Felvettem egy 15 denes, lycrás, erősítések nélküli fekete harisnyanadrágot, egy enyhén kitömött fekete csipkés melltartót, egy 12 cm magas tűsarkú hegyes orrú zárt elegáns körömcipőt , majd végül belebújtam a fekete, hosszú ujjú, combközépig érő finom anyagú miniszoknyaruhámba, ami a mell rész felett szexi átlátszó csipkés mintában folytatódott.
A sminkem egy kis púder és pirosító az arcomon, egy erős rózsaszín, eperízű rúzs az ajkaimon, a szempillám kispirálozva, szemhéjamon egy kis arany csillámporos díszítés.
Belenéztem a tükörbe, úgy gondoltam, nagyon jó kis csajszi vagyok és talán tetszeni fogok ennek a pasinak, akiről tudtam, hogy késő délutánonként, kora este a Westendben szokott sétálni, nézelődni.
Lassan kezdett szürkülni, úgyhogy felvettem a fekete csini kabátkámat és lementem én is oda sétálni. Egy olyan negyedóra múlva megpillantottam a pasit, amint épp kirakatokat nézegetett. Egy cipőbolt előtt állt éppen, amikor szép finoman elmentem mellette, belibbentem a boltba, de közben visszanéztem rá, a pillantásunk találkozott.
Elkezdtem szexi női cipőket nézegetni, egyet-kettőt fel is próbáltam, majd azt vettem észre, hogy ő is bejött az üzletbe, majd kisvártatva odajött hozzám. Azt mondta, hogy ne haragudjak meg a tolákodásért, de nagyon csini vagyok és megkérdezte, hogy meginnék-e vele egy kávét. Mondtam, hogy oké, de előbb adjon tanácsot, melyik cipőt vegyem meg, szerinte melyik állna jobban nekem. Végül egy fekete magassarkút választottunk közösen, közben csevegtünk, egyre jobban kezdtünk összehangolódni, működött közöttünk az a bizonyos kémia.
Ezután beültünk egy kávézóba, ő eszpresszót, én capuccinót rendeltem, közben már alig vártam, hogy kikezdjen velem. Nem kellett sokat várni, hamarosan újra mondta, hogy nagyon tetszem neki és azt is, hogy ő nagyon szereti az ilyen csajokat ! Közben már az asztal alatt a kezét a harisnyás combomra tette, ekkor már őrületesen kívántam ezt a férfit, azt akartam, hogy még aznal este szopasson le és keféljen meg!
Meghívott moziba, egy olyan filmre ültünk be, amielynek nem volt akkoriban már nagy nézettsége, kifutó alkotás volt és a leghátsó sorba vettünk jegyet.
Amint elsötétedett a teremben, a fülembe súgta, hogy nagyon akar, kíván, én meg bevallottam neki, hogy hetek óta kiszúrtam már őt, hogy milyen jó pasi!
Ettől kezdve a filmmel már nem igazán foglalkoztunk smároltunk, közben végig simogatta a harisnyás lábamat, amelyet már az ölébe tettem, közben harapdálta a nyakamat, én meg simogattam a gatyáját a sliccénél, elővettem a faszát, huzogattam a makkjáról a bőrt.
Nem vártuk ki a film végét, angolosan távoztunk a moziból és felmentünk a bevásárlóközponttól két saronyira lévő lakására.
Nem bírt magával, annyira fel volt izgulva ledöntött az ágyra, elővette a faszát, a számba tette és szinte torkon kúrt, nagyon jó volt! Miután nem bírta tovább és a számba élvezett, kicsit megpihentünk, ittunk egy konyakot, elszívtunk egy cigit, majd újra rájött a vágy és persze én is nagyon kívántam!
Smároltunk, fogdostuk, tapiztuk, simogattuk egymást mindenhol, kicsit szopogattam neki az egyre keményebb gyönyörű faszát, majd megkérdezte, hogy megdughat-e amúgy rendesen, mondtam neki, hogy oké, nagyon akarom!
Felhúztam neki egy gumit, négykézlábra ereszkedtem, ő szétszakította a a harisnyanadrágomat a picsámnál és belémhatolt! Először kicsit fájt, de aztán egyre jobb volt, mialatt baszott, én is elélveztem kétszer is.
A végén az újabb adag gecije egy részét a számba, a másikat a harisnyás lábamra és a cipőmre folyatta.
Utána még dumcsiztunk, bagóztunk, konyakoztunk egy kicsit, majd elköszöntünk egymástól, de megbeszéltük, hogy fogunk még talizni!
Kegyetlen jó volt!

 

 

https://szex-tortenetek.com/index.php?c=szextortenet&k=450141



Sexicrossdressgiulia Creative Commons License 2024.03.18 -1 0 141

Ez valami isteni jó érzés ám nekem!

 

Írj nyugodtan ide bármit, ha szeretnél: shirleygiulia@yahoo.com

Előzmény: scan74 (139)
scan74 Creative Commons License 2024.03.12 -2 0 139

Kurvára kivánlak

Előzmény: Sexicrossdressgiulia (136)
Sexicrossdressgiulia Creative Commons License 2024.02.06 -2 0 138

A kép illusztráció!

Előzmény: purgatorial (137)
purgatorial Creative Commons License 2024.02.05 0 1 137

Kamu kép!

 

Máshol is rákereshetsz: 

 - Phica page 416

 

 - Tumblir gallery pics 3137327

Előzmény: Sexicrossdressgiulia (136)
Sexicrossdressgiulia Creative Commons License 2024.02.05 -6 4 136

Csodás sex lett a kirándulásból

 

Egy decemberi napon mivel teljesen szabad voltam, gondoltam egyet és elmentem kirándulni. Eredetileg nem úgy terveztem, hogy lesz valami szexi élményem, de azért természetesen a farmergatyám alá ezúttal is felvettem egy 15 DEN-es fekete harisnyanadrágot, a kabát és póló alá pedig egy szexi sportmelltartót és egy topot.
A sporttáskámba ezen kívül - amolyan "hátha lesz valami" alapon - betettem még további két pár harisnyát, magassarkú körömcipőt, egy szexi ruhát, csajszis pólókat, valamint két nagyon szép miniszoknyát.
Kocsival elmentem Mátraházára és ott sétálgattam, élveztem a havas telet.
Egyszercsak odajött hozzám egy olyan 30 éves forma fiú - egyedül volt ő is és nagyon helyes volt - és megkérdezte tőlem, messze van-e innen a Kékestető. Mondtam, hogy nem olyan nagyon, de azért kell hegyet mászni. Kicsit beszélgettünk, erről-arról és már néhány mondatból kezdtem érezni, hogy nem feltétlenül a "hagyományos sex" iránt érdeklődik.
Megittunk egy-egy bögre forró teát és szép fokozatosan összebarátkoztunk, nagyon érdekes volt.
Én kérdeztem meg először tőle, hogy hogyhogy egyedül jött. Ekkor azt mondta, hogy most szakítottak a barátjával és egyedül van, nincs partnere.
Ezzel lényegében felfedte magát előttem, úgyhogy én sem bírtam türtőztetni magam.
Mivel nagyon kedves, aranyos, szimpatikus és jóképű is volt, elmondtam neki, hogy én nagyon szeretek harisnyában, női ruhában és cipőben, kifestve lenni, lényegében amatőr gay-crossdress vagyok.
Ezután még oldottabbá vált a beszélgetés. Mondta, hogy Gyöngyösön lakik, ami onnan alig 15 kilométerre található.
Megkérdezte, volna-e kedvem felugrani hozzá egy italra, ha gondolom, akár be is öltözhetek csajnak, szívesen megnézne.
Természetesen elfogadtam az invitálást és követtem őt a kocsimmal.
Felmentünk hozzá, vittem magammal a tatyómat, a csajos cuccaimmal. Egy nagyon takaros, kétszobás lakásba érkeztünk meg.
Megkínált egy konyakkal, kicsit dumcsiztunk, majd mondtam neki, hogy nagyon tetszik nekem, de én fiúval csak úgy szeretek együtt lenni, ha full csajos lehetek. Mondta, hogy a fürdőszoba rendelkezésemre áll.
Bementem a táskámmal együtt, levetköztem, szépen megmosakodtam mindenhol és elkezdtem felöltözni: fekete harisnya, fekete magassarkú női körömcipő, egy farmer miniszoknya, egy csini top, alatta a sportmelltartó kissé kitömve, fölé egy szexi csajszis póló.
Egy kis alapozót, vérvörös ajakrúzst tettem fel, szempillaspirállal kihúztam a szememet.
Kíváncsi voltam, hogy tetszem majd Andrisnak.
Kiléptem a fürdőből és ahogy meglátott azt mondta, nagyon csinos és csajszis vagyok, nagyon tetszem neki. Mondtam, hogy ő is nekem.
Közben már betett egy jó kis lassú tánczenét, elkezdtünk kicsit táncolni, közben a keze már a seggemnél járt, nem ellenkeztem, sőt finoman odanyúltam neki a fütyijéhez, ami már szépen merevedett. Elkezdtünk smárolni, majd az ágyra fektetett és rámmászott, csókolta a számat, a nyakamat, a hasamat, simogatta a harisnyás lábaimat!
Mondtam neki, hogy én most teljesen passzív akarok lenni, csináljon velem bármit, amit akar.
Erre a fejem elé térdelt, letolta a gatyáját és párszor hozzácsapkodta a farkát az arcomhoz, aztán betette a számba, hosszú percekig baszta a számat, majd az összes gecijét belepakolta, gyakorlatilag torkon kúrt! Isteni volt! A gecije egy részét lenyeltem, a többi bugyogott ki a számon.
Utána megfordított és azt mondta: "most nagyon meg foglak baszni, te kis szuka!" Mondtam, hogy csak csinálja, már alig várom, a csaja vagyok, bármit tehet velem.
Azért egy gumit felhúzott a farkára, meg a lukamat egy kis sikosítóval bekente, de aztán belém nyomta, szinte felrobbantam, annyira kéjes érzés volt!
"Dugjál, dugjál!" - sikoltoztam neki és ő pedig egyre erősebben kefélt, ami alatt én legalább háromszor átéltem azt a csodát, amit csak egy nő élhet át, amikor teljes valójában egy férfié lesz!
Mondtam neki, hogy ne a gumiba élvezzen, hanem előtte húzza ki és jöhet rám bárhová.
Így is tett, kivette és az arcomra, szoknyámra, a harisnyámra és a cipőmre spriccelt, majd még egy hatalmasat smároltunk.
Utána még maradtam nála egy kicsit és megbeszéltük, hogy majd jön Budapestre és újra talizunk!

 

https://hu.xhamster.com/users/shirleygiuliacd1988

Törölt nick Creative Commons License 2023.10.24 -4 2 135

Kellemes nap csajként egy remek pasival
Nemrégiben úgy alakult, hogy elmentem egy hölgyhöz, akinél csinosan felöltöztem, ki lettem festve és parókát is kaptam. Elhatároztam, hogy ezúttal kipróbálom, milyen így hazamenni. A hölgy hívott nekem egy taxit és előre mondta is a sofőrnek, hogy ezúttal nem egy szokványos, mindennapi fuvarja lesz, mivel az utas egy nagyon szépen kicsinosított, nőies fiú, egy afféle gay crossdress lesz. (Ez volnék én.)
Egyébként eléggé nőnek nézhettem ki, mert amikor beültem a hátsó ülésre, csókolommal köszönt, ami elképesztően jó érzés volt nekem.
Először megkértem, vigyen fel a Rózsadombra, ott sétáltam egy kicsit magassarkú körömcipőben, miniszoknyában, fekete harisnyában, semmi probléma nem adódott, tök jól éreztem magam.
A kocsiba visszaülve, mondtam, hogy vigyen haza, közben beszélgettünk. Mondta, hogy nagyon csini vagyok és gratulált a külsőmhöz. Felajánlotta, hogy ha még a nap további részében is szeretnék csajként szerepelni, akkor elvinne egy barátjához, aki egy 30 éves nagyon aranyos kissé bisex srác és nála lesz egy kis összejövetel olyanok számára, akik nyitottak mindenre.
Nagyon izgatott a dolog és ezért beleegyeztem, de közben egyre vonzóbb volt számomra a taxis férfi is, ezért megkértem, hogy vigyen haza, összeszedem még pár dolgomat és ha nem akar egyedül várni rám a kocsiban, akkor fel is jöhet hozzám. Örömmel vette. Nagyon kedves volt, úgy kísért fel a lakásba, hogy közben végig belekaroltam, odafent megkínáltam őt egy kávéval, leültünk egy picit beszélgetni, közben már éreztem, hogy kezd izgalomba jönni, nem lehetett nem észrevenni, hogy dudorodik a nadrágja, ez pedig számomra elképesztően izgató, nagyon jó érzés volt.
Elhatároztam, hogy amennyiben ő is benne van ebben, akkor szexelek vele egyet, igazából teljesen úgy, mint nő a férfivel.
Kimentem egy pillanatra a konyhába és a toalettre és amikor visszatértem a szobába, mellé ültem a heverőmön. Rátette a kezét a harisnyás combomra, nem ellenkeztem és akkor sem, amikor megpuszilt.
Mondta, hogy ő még sosem volt ilyen típusú "lánnyal", de én nagyon felizgattam, nagyon tetszem neki. Megcsókolta a számat, amit mohón viszonoztam, közben elkezdtem kigombolni a farmergatyáján a sliccet és elkezdtem szép finoman simogatni a gyönyörű farkát, majd az ölébe hajtottam a fejemet és elkezdtem szopogatni. Azt mondta, őrület jó vagyok és közben simogatott mindenhol, elkezdett ujjazni is. Azt hittem, felrobbanok, olyan jó volt.
Néhány perc múlva már négykézláb voltam, csak felhúztuk a szoknyámat és egy kicsit letoltuk a harisnyanadrágomat és belém rakta a pompás farkát.
10 percen keresztül dugott, szuper jó érzés volt. Mondtam, hogy azért ne élvezzen belém, időben húzza ki, így is történt, annak persze már nem volt akadálya, hogy a számba jöjjön. Közben én is elélveztem, csodálatos volt, teljesen nő voltam.
Utána mindketten lezuhanyoztunk, átöltöztem és elvitt abba a bizonyos összejövetelre.
Hogy ott mi történt, hogyan szerepeltem, mint csaj, az majd egy következő történet témája lesz.

Békéltető Creative Commons License 2023.07.02 0 9 134

Amikor harmadik gimnáziumba jártam, úgy tavasz elején közöle az orosz tanárnőm, hogy ha nagy változás nem történik, meg fog buktatni az év végén. Mondjuk sohasem volt valami nagy nyelvérzékem, ráadásul hamisan is énekelek, de nagyon. Hosszú hezitálás után a család úgy döntött, hogy különórákat kell vennem.

 

Egyéb ismeretség hiányában felkerestem az orosz tanárnőmet, aki még az elsőben (akkor egy másik gimnáziumba jártam) tanított: Olgi nénit. Olgi néni egyébként nem volt néni - a húszas évei második felében járó roppant csinos nő volt, akibe az egész osztály szerelmes volt. Olgi néni egyébként orosz származású volt, aranyosan törte a magyart és nem volt valami szigorú sem.

 

Szóval elmentem a korábbi iskolához, ahol nem találtam, mert már gyesen volt. Viszont kaptam egy telefonszámot, ahol elérhetem. A dolog meg is történt, megbeszéltem vele egy időpontot, elmentem hozzá. A Sashegyen lakott egy új társasházban, valami nagyon szép lakásuk volt. Pontosabban nagyon szépen volt berendezve. Olgi néni vállalta a különórákat, ha jól emlékszem 40 forintos óradíj mellett (a hatvanas évek második feléről beszélünk).

 

Be is indult a korrepetálás, hetente két órát töltöttem nála: kedves, de nagyon szigorú volt. Most talán még csinosabb is volt, mint amikor még tanított bennünket. Gyesen volt, a kisfia pár hónapos lehetett. Mint kiderült, a férje – a képe mindenhol ki volt téve – Líbiában dolgozik mint mérnök és ritkán jár haza. Olgi néni persze nem volt „néni”, mai szemmel egy bombázó volt. Otthon állandóan egy bézs színű selyem köntöst viselt egy ugyancsak selyem nadrággal – annak ellenére, hogy ez nem emelte ki az alakját, mégis nagyon szexinek tűnt.

 

Minden korrepetálás azzal fejeződött be, hogy együtt megittunk egy csésze teát valami kis süteménnyel – majd fizettem és megbeszéltük a következő időpontot. A történetünk idején azonban nem jutottunk el idáig. Alig, hogy elkezdődött az óra, a szomszéd szobában alvó kisfiú felsírt. Olgi átment hozzá, gondolom, hogy elcsitítsa. De a sírás nem akart alábbhagyni. Erre Olgi megjelent egy csésze teával, átültetett a pamlagra és elnézést kért, de talán éhes a gyerek, kis türelmet kért. Pár perc múlva meg is jelent karjában a rugdalózóba szerelt gyerekkel, leült mellém a pamlagra – és elővette az egyik cicijét, majd szoptatni kezdte a gyereket.

 

Én odanézni sem mertem, roppant kínos volt a szituáció, szoptató nőt még az életben nem láttam. Ugyanakkor ami Olgi cicjéből látható volt, az izgatott. Nem tudtam hová nézni: szerettem volna többet látni a cickóból, de feltűnően ugye mégsem lehetett. Iszogattam a teát, szorongtam, ilyesmi. Talán 20 perc elteltével a gyerek jól lakhatott, mert elcsendesedett, talán elaludt. Lekerült a ciciről – ami eltűnt a köntösben – Olgi pedig elvitte a másik szobába.

 

 

Kisvártatva visszajött, magának is hozott egy csésze teát, leült mellém – meglehetősen és meglepően szorosan – majd így szólt:

 

  • Láttam, hogy meglepett a szoptatás, biztosan nem láttál még ilyet. Pedig nincs benne semmi különös.

 

Ezzel szétnyitotta a köntösét és megmutatta azt a mellét, amiből a gyerek táplálkozott. A cicije – ami nem volt valami nagy – duzzadt a tejtől, a bimbója sötét bordó színű volt. Még sohasem láttam közelről ilyen szép női mellet. Mondjuk másmilyet sem.

 

  • Látod, semmi titok nincs itt. Meg szeretnéd érinteni?

 

A válaszomra sem várva, megfogta a kezemet és a melléhez húzta. Nem tudom miért, de abban a pillanatban a markomba fogtam a cickót, a hüvelyk ujjammal megsimogattam a bimbóját és villám gyorsan elkaptam a kezem. Olgi nevetni kezdett, teljesen felém fordult, szétnyitotta a köntösének tetejét és megmutatta mindkét duzzadó mellét.

 

  • A tiéd lehet mind a kettő - és nevetett.

 

Kis tétovázás után – talán, hogy ha kell, még visszakozni tudjak – mindkét mellét a kezeimbe fogtam és óvatosan megszorítottam, majd simogatni kezdtem őket. Semmilyen ellenállás vagy tiltakozás nem mutatkozott. Ellenkezőleg, Olgi előre hajolt és szinte a számba tette az egyik bimbóját. A helyzet félreérthetetlen volt: azt akarta, hogy megcsókoljam. Bekaptam az egyik bimbót, amire szisszenés volt a reakció:

 

  • Vigyázz! Óvatosan! Nagyon érzékeny!

 

Megpróbáltam megtenni, amit elképzelhetőnek tartottam, finoman szívogattam, nyalogattam a bimbót – és éreztem, hogy Olgi egyre határozottabban tolja a számba a bimbóját. Majd eltolt magától, átkarolt és szájon csókolt először nagyon finoman, majd a nyelvét az ajkaim közé dugta. Na, ebben már volt némi praxisom, kicsit magamhoz húztam a derekánál fogva és rendesen visszacsókoltam.

 

Ültünk a pamlagon, szorongattuk egymást és csókolóztunk. Én és az orosz tanárnőm, óránként 40 forintért... Azután kibontakoztunk egymásból, Olgi valamit matatott a pamlag szélén, mire a pamlag egy francia ággyá nyílott szét. Olgi felfeküdt rá – a köntöse egyre jobban szétnyitott – és maga után húzott az ágyra. Újra csókolóztunk és egymás simogattuk, szorongattuk. Én felbátorodtam, önfeledten simogattam a melleit, ő kidomborította a mellkasát, hogy a cickók még nagyobbnak tűnjenek. A kezem közben mindenfelé kalandozott, már magamhoz szorítottam, a hátát és a fenekét simogattam. Ellenállás nem mutatkozott, sőt ellenkezőleg: az egyik lábát beerőltette a két lábam közé és a combjával dörzsölni kezdte a farkamat – persze a nadrágon keresztül.

 

Nem tudom, meddig tartott ez, de egyszerre szétváltunk: Olgi lecibálta a köntösét – alatta teljesen meztelen volt a felső teste – fantasztikusan szép, karcsú és izmos derék és ígéretesen domborodó csípő. De a nadrágja még rajta volt.

 

Megsimogatta az arcomat, rám nevetett, majd a bal kezével benyúlt a pólóm alá és a mellkasomat kezdte hol simogatni, hol finoman karmolászni. Értettem, hogy mit akar: kibújtam a pólómból és immár nekem is meztelen volt a felső testem. Ismét csókolózni kezdtünk és simogattuk, markolásztuk egymás, ahol értük.

 

Tudtam már, hogy Olgi dugni akar, de megijedtem, mert én még sohasem voltam nővel. Más szavakkal: szűz voltam. Persze korábban is simogattam már lányokat a blúzuk alatt, de ennél tovább még sohasem jutottam velük. Szóval szorongtam, mert elméletileg ugyan nagyjából tudtam, mi következhet – akkoriban ilyet csak pornó magazinokban láttam, akkoriban videó még nem létezett – de hát ugye egy dolog egy képeslap és más dolog egy valódi, hús-vér nő. Ráadásul nem is akármilyen!

 

Ismét összeolvadtunk és egyszer csak éreztem, hogy Olgi a kezével simogatja a farkamat a farmeremen keresztül. Egyre erősebben és egyre konkrétabban, majd megpróbál benyúlni a nadrágomba, ami viszont derékban szoros volt.

 

  • Gombold ki egy kicsit! - szólt.

 

Majd amikor nagy nehezen kigombolgattam a gombokat (eredeti Lewis nadrág volt, még gombos és nem zippzáras), óvatosan bedugta a kezét és megfogta, megszorította az akkor már álló farkamat. Majd óvatosan kibújt a nadrágomból, hanyatt fordult és letolta magáról a selyemből készült házi nadrágját. Alatta teljesen meztelen volt, semmi bugyi vagy ilyesmi. Messziről megcsodáltam a szőrpamacsot, ami azt a valamit rejti, ahová nekem be kellene jutnom. De vajon hogyan találom meg a lyukat? Izgultam.

 

Követve Olgi példáját, én is lerúgtam magamról a farmert, csak az alsóm maradt még rajtam. Ismét összeölelkeztünk, én már a meztelen popsiját markolásztam – kemény, sportos popsija volt – ő pedig belenyúlt az alsómba és a farkamat fogdosta, húzogatta, szorította - végül pedig az alsót lehámozta rólam térdig. A maradéktól már én szabadultam meg, ahogy tudtam. Közben megállás nélkül – egyre vadabbul – csókolóztunk, ölelgettük egymást.

 

Olgi hanyatt feküdt, a kezemet odahúzta a szőrpamacsra, a combjait kissé szétnyitotta, hogy hozzáférjek mindenhez és szinte rám lehelt:

 

  • Simogass egy kicsit finoman.

 

Na most én azt sem tudtam, hogy mit kell simogatni, hogyan kell simogatni – mi az a finom és mi lenne a nem finom. Az ujjammal óvatosan befurakodtam a szétnyitott combok közé és simogattam amit találtam és úgy, ahogy esett. Ő pedig a farkamat markolászta, néha marokra kapta a zacskómat, szóval alakultak a dolgok.

 

Nem tudom, mennyi idő telhetett el így, de Olgi lihegni kezdett, a combját egyre szorosabbra zárta, egyre erősebben tudtam csak simogatni. A farkamat egyre jobban szorította, majdnem a fájdalom határáig. Mintha kapaszkodnia kellett volna bele. A végén a csípője megemelkedett, az egész teste szinte görcsbe rándult, majd nem is olyan kicsi nyögések közepette, vadul, ritmikusan mozgatva a csípőjét– ma már tudom, akkor persze ezt még nem tudtam – elélvezett.

 

Éreztem, hogy a szorítása a farkamon gyengül, a simogatás ritmusa lassul – Olgi közben kicsit lihegett, mint aki hosszú futás után elfárad. A combja szorítása is engedett, sőt, szétnyílt eléggé, hogy a kezemmel a combja belsejét is tudjam simogatni, szorongatni. Egyikünk sem engedte el a másikat, folyamatosan munkálkodtunk egymáson.

 

Kis idő elteltével Olgi felém fordult és így szólt:

 

  • Most te jössz!

 

Ezzel elengedte a farkamat, viszont mindkét kezével igyekezett maga fölé kormányozni engem. A lábait széttárta, én közéjük kerültem és tudtam, hogy most következik, amiről minden tinédzser fiú ábrándozik. De hogyan????

 

Időm sem volt ötletelni a részleteken. Én ott térdeltem-feküdtem a két combja között, Olgi égnek emelte mindkét széttárt lábát, az egyik kezével megragadta a farkamat és odahúzott magához. Éreztem, hogy a makkom valami síkos, forró valamihez ér: Olgi odairányított a bejárathoz és nekem más dolgom sem volt, mint hogy betolassak a puncijába. Amivel ugye a nagy kérdés megoldódott.

Amint behatoltam, mindketten ritmikusan mozogni kezdtünk: Olgi az égbe emelte a lábait és tolta magát, én mozgattam a farkamat, majd úgy elszálltam, mint a győzelmi zászló.

 

Olgi átkulcsolta a derekamat a lábaival, erősen szorított, hogy benne maradjak még egy kicsit. Amikor elélveztem, akkor egy jó nagyot sóhajtott: talán neki is jól esett. Mondjuk én ezzel – utólag szégyellhetem magam – nem sokat törődtem, kizárólag magammal voltam elfoglalva, önző módon.

 

Lassan szétváltunk, egymás mellett feküdtünk fáradtan, dolgunk végeztével. Nekem még mindig a szívem dobogott ezerrel, jószerével azt sem tudtam, hogy mit tettem, mit tettek velem – csak jó volt, ahogy volt és máris kezdtem volna újra. Olgi tért előbb magához, a nadrágjával törölgette a combját, ahová kicsorgott a rengeteg gyermek-hordozó.

 

Ismét csókolóztunk, ölelgettük és simogattuk egymást. És lassan fázni kezdtünk, én egészen libabőrös lettem. Olgi felkelt, hozott egy plédet és két kispárnát, összebújtunk és simogattuk egymást. Szóval elvesztettem a szüzességemet, korrepetálás helyett.

 

Talán egy jó félóra múlva újra éledezni kezdett a tesztoszteron bennem: Olgi állhatatos simogatása és markolászása megtette a hatását, a farkam ismét keményen felállt. Olgi tehát maga fölé kormányzott és a széttárt combjai között – ismét hathatós segítségével – belé hatoltam. Most már jóval tovább tartott az akció, én tettem a dolgomat ami nagyon fincsi volt, Olgi először csak nyögdécselt, majd belejött és mérsékelt hangerővel ugyan, de sikoltozni kezdett.

 

Éreztem, hogy közeledik a dolog vége, a farkam megszorult Olgi puncijában – és ismét elélveztem, Olgi pedig egy nagy sikoltással vette tudomásul a műsor végét.

 

Az első pillanattól kezdve a második menet végéig alig szóltunk egymáshoz. Most lassan beszélgetni kezdtünk, inkább Olgi, mintsem én. Hogy nem bánja azt, ami történt, mert már néhány alkalommal korábban is úgy érezte, hogy vonzódom hozzá: bár még tini vagyok, de nagyon férfias vagyok és biztosan még ez is alakulni fog. És már korábban is azon gondolkodott, hogy miként adja ezt a tudomásomra, amire azután a gyerek szoptatása meghozta a megoldást.

 

Arra kért, hogy a barátaimnak ne beszéljek arról, ami történt, ez maradjon a kettőnk titka. Szép lassan felöltöztünk, összeszedtem a cókmókjaimat és egy nagyon hosszú ölelés és csókolózás után haza indultam.

 

A folytatás?

 

Hát én ugye szerelmes lettem Olgiba. A következő hét teljes apátiában telt el, lesz-e folytatás, vagy semmi sem lesz. És mi lesz a korrepetálással, ha lesz még egyáltalán.

 

A következő héten Olgi eléggé hidegen fogadott, leültünk, tanultunk két órán át, ahogy az a megállapodásban szerepelt. Közben kisebb szünetek voltak, mert a gyerek felsírt, tisztába kellett tenni, meg ringatni. Azután amikor a találkozó „hivatalos” része véget ért, rám mosolyogott és neki láttunk a privát dolgainknak.

 

Olgi szép lassan bevezetett a részletekbe: gyakoroltuk a missziós felállást, a kutya pózt, az oldalról való szeretkezést és persze lovaglást is. Megtanított arra, hogy ő nem tud a punciban elélvezni – bár nagyon élvezi, amikor benne vagyok – ezért ha örömet akarok neki szerezni, akkor meg kell csókoljam a csiklóját. És ő is megjutalmazott azzal, hogy bekapta a farkamat – bár sem lenyelni, sem a szájában érezni a gecit nem szerette. Mindketten kerestük a másik kedvét, beláttam, hogy nem lehetek olyan önző, mint az első alkalommal voltam.

 

A heti egyszeri találkozásból kétszeri alkalom lett: keddenként volt a korrepetálás és az egyik dugás, pénteken délután pedig kizárólag a szex miatt mentem hozzá. Olgi nem csak oroszból segített át a harmadik éven, hanem nagyszerű tanító volt a szerelemben is.

 

És hogyan végződött?

 

Szarul. Az utolsó alkalommal, amikor egy teljes délutáni szex volt, a búcsúzásnál Olgi így szólt:

 

  • Többé nem jöhetsz, ez a végső döntésem. Eddig minden nagyszerű volt, de neked a saját korosztályoddal kell barátkoznod. Hiányozni fogunk egymásnak, de kérlek, ne is keress!

És ezzel kitessékelt az ajtón. Még próbálkoztam, este az ablaka alatt álldogáltam, próbáltam hívni telefonon, meglestem, amikor a gyereket kocsiban tolja – de semmi. Legalább egy év – és néhány ilyen-olyan kimenetelű kaland után csillapodott a vágyam. De még ma is nagy örömmel és – igen! - izgalommal gondolok rá, az elsőre.

Törölt nick Creative Commons License 2023.05.03 -6 1 133

Teljes valómban a fiúé lehettem

 

Miután Jareddel már lebonyolítottunk három fantasztikus videós szexchatet, amelyek mindig egészen elképesztő élményt jelentettek mindkettőnk számára és csodás kielégülésekkel végződtek, elhatároztam, hogy végre személyesen is talizom ezzel a klassz sráccal.
Egy pénteki napra, délután 5 órára beszéltük meg a randit, nála. Azt akartam, hogy olyan csaj legyek neki, akitől rögtön dob egy hátast, amikor meglát.
Délelőtt elmentem vásárolni, vettem 3 pár szép, finom harisnyanadrágot, egy gyönyörű fekete szoknyát és egy pár tűzpiros, angyon szexi körömcipőt. Otthon lefürödtem, szépen szőrtelenítettem magam mindenütt, isteni illatos parfümmel fújtam be magam és felöltöztem. Fekete harisnya, egy nagyon csini felső, az említett új szoknya és cipő volt rajtam. A sminkemet barnás alapozóval, tűzpíros ajakrúzzsal, fekete szempillaspirállal és csillámokkal készítettem el. Belenéztem a tükörbe. Úgy gondoltam, tetszeni fogok Jarednek, akivel eddig még csak kamerán keresztül láttuk egymást.
Beültem a kocsimba és elindultam a mintegy 40 km-es távolságban élő pasimhoz. Addig még korábban nem nyomtam a pedálokat úgy, hogy magassarkú cipő volt a lábamon, ezért egy kissé szokatlan volt a szitu, de szerencsére hamar belejöttem.
5 előtt 10 perccel érkeztem meg Jared házának kapujához - csengettem.
Ami ezután következett, az minden várakozásomat felülmúlta. A fiú az első perctől pontosan úgy bánt velem, ahogy azt egy NŐ elvárja egy FÉRFITÓL! Előbb konyakoztunk egy kicsit, közben beszélgettünk, majd közel bújt hozzám a kanapén. Dícsért, hogy milyen csini, milyen jó nő vagyok, aztán elkezdett simogatni, végig a harisnyás combokat, seggemet, vádlimat, puszilgatott is, én pedig lehúztam a gatyáján a sliccét, kivettem a gyönyörű farkát és elkedztem simizni, húzogatni róla a bőrt, aztán bekaptam! Valósággal felnyögött az élvezettől, mit mondjak, nekem is nagyon jó volt!
Eközben Jaredtől teljesen bezsongtam, úgyhogy jött minden. Többször is élvezésig szoptam neki, előtte-utána smároltunk, ő ujjazott, közben végig simogattuk, becézgettük egymást. A döntő pillanatban nem bírtam tovább és azt mondtam neki, hogy most már dugj meg!
Szép finoman felhelyeztem neki egy gumit, az én lukamat besikosítottuk, aztán finoman belémcsusszant! Csodálatos érzés volt! Ott abban a pillanatban végre a csaja lehettem ennek az aranyos fiúnak.
Lényegében ezzel kezdődött egy szuper szexkapcsolatom végre egy olyan fiúval, aki minden tekintetben megfelelt számomra!

Törölt nick Creative Commons License 2023.01.15 -3 0 132

Semmi másra nem vágyom, mint hogy újra csaj lehessek, akit megbasznak! Hamarosan újabb történettel jelentkezem. 

Előzmény: essemberger (131)
essemberger Creative Commons License 2022.12.16 0 2 131

Ez nagyon retró, nagyon a 2008-as évek !

https://blog.szexvagyak.xyz/index.php?id=25256368&dic=m

Az igazi régi szex sztorik. 

oorien Creative Commons License 2022.09.20 0 0 130

Lehetne folytatni...

Törölt nick Creative Commons License 2022.08.23 -4 2 129

Kurva akarok lenni!Beküldő:Harisnyás Giulia Csajszi

Harisnyában, magassarkú cipőben, nagyon csini ruhában, gyönyörűen kisminkelve, számon vérvörös rúzzsal, ugyanilyen színűre kilakkozott körmökkel, keresztbe tett lábakkal ülök egy szobában, három másik kurva társaságában.

Bejön egy nagyon helyes, fiatal, vékony srác és engem választ ki.

Miután letette értem a pénzt, bemegyünk a szobába, először elkezd simogatni, puszilgatni, lesmárol, közben fogdos, taperol, benyúl a harisnyám alá, eltolja a bugyimat, elkezd ujjazni, közben már sikoltozok a kéjtől.

Mohón viszonzom csókjait, majd elkezdem kigombolni a farmernadrágját, simogatom a faszát, húzogatom róla a bőrt, aztán bekapom.

Sokáig szopom, nyalom, hogy minél jobb legyen neki, de még mielőtt elélvezne, felhúzom rá a gumit és megkérem, hogy basszon meg, ahogy a kurvákat szokás.

Tövig belém nyomja, már ettől majdnem elélvezek, de csak addig kúr, amíg még nem lett kész, aztán kiveszi és a harisnyás lábamra, seggemre élvez úgy, hogy a gecije végigfolyik, egészen bele a körömcipőmbe!

Semmire nem vágyom ennél jobban!

https://szex-tortenetek.com/index.php?c=szextortenet&k=4255

szilagyiimre Creative Commons License 2022.07.07 -1 0 128

Törölt nick Creative Commons License 2022.06.23 -1 0 127

Igen, nagyon vágyom rá, hogy felszedjen egy helyes fiú!

Előzmény: mostjóóó (125)
királyölő Creative Commons License 2022.06.22 0 0 126

Jöhet a folytatás ;)

Előzmény: focifan92 (121)
mostjóóó Creative Commons License 2022.06.22 0 0 125

Akkor neked is be kell szerezni egy jó pasit:)

Előzmény: Törölt nick (120)
Zsolt Kengyel Creative Commons License 2022.06.13 -3 0 124

Valaki feltörte a mail fiókom. Kértem a nickem és a hozzászólásaim törlését!!!

Elnézést kérek! 

Előzmény: Homok_tovis (123)
Homok_tovis Creative Commons License 2022.06.13 -3 4 123

Mocskos szarházi, beteg állat.

focifan92 Creative Commons License 2022.06.07 0 7 121

Sokáig tartott míg a barátnőmet rátudtam venni, hogy legyünk nyitottabbak a szexualitás terén. Kapcsolatunk elején nagyon erős volt a szerelem és bár mindkettőnket izgatott mondjuk egy hármas, vagy swinger felállás, mégsem tudtuk ezt meglépni, féltettük a kapcsolatunkat. Most jó pár évvel később már eljutottunk oda, hogy bár a szerelem ugyanúgy megvan, mégis jóval lazábban kezeljük a témát, nem görcsölünk hanem tesszük ami jól esik. Ausztriában élünk, Ági egy fiatalos start up cégnél dolgozik, tipikus liberális értelmiségi csapat, mindenki nagyon nyitott és elfogadó, nincsenek tabu témák. Tavaly nyáron mikor céges rendezvényre utazott Bécsbe akkor elmesélte nekem, hogy az egyik lány konkrétan rányomult és bár a hosszas beszélgetésből leszűrtem, hogy nagyon felizgatta őt, de nem ment bele hűsége miatt. Elérkezett az idei nyár, újabb céges rendezvény, de erre most már én is hivatalos voltam. Ők munkaidőben dolgoztak, de 5 óra után mindig volt valami közös program. Általában étterem vagy kocsmázás. Egyik nap egy lakást béreltek ki a közös munkára és mondta Ági, hogy 5-6 között befejezik a munkát és akkorra odamehetek. Így is tettem, de mikor beléptem már elég jó volt a hangulat, kicsit hamarabb elkezdték a lazítást. Nem volt senki részeg túlzottan, mindenki próbálta visszafogni magát, kinek mennyire sikerült.  Mikor már beléptem láttam,hogy ott van az a lány akiről Ági mesélt. Nem mondanám, hogy szépségkirálynő, de csúnya semmiképp nem volt. Kb 10-en lehettünk a lakásban, rendeltünk kaját, pia volt bőven és beszélgetéssel indultunk majd ahogy ilyenkor lenni szokott idővel belazult a csapat, felhangosítottuk a zenét, táncoltunk stb. Ági ha iszik mindig beindul a szexre és a gátlásait is sokkal könnyebben levetkőzi. Itt sem történt ez másként, már pár pohár bor után csókolgatni kezdett, símogatni. Én persze próbáltam magam visszafogni, mégis én voltam ott a külsős személy, de Ágit ilyenkor nehéz lelőni. Telt múlt az este, az emberek egy része elment egy másik buliba, valakik a szobába szexeltek, valaki tovább piált. Én Ági és Megan  (ő volt az a lány) a nappaliban ültünk. Ági félig az ölembe, Megan a mellettünk lévő fotelben. Miközben beszélgettünk Ági a nyakamat kezdte csókolgatni, tudja jól, hogy ezzel lehet engem beindítani. Meganra néztem, láttam, hogy a telefonját nyomkodja, így bár társaságban nem szoktam csókolózni, most nem bírtam magammal és lesmároltam Ágit. Nagyon beindultunk másodpercek alatt, vadul kezdtünk csókolózni, de Én próbáltam magunkat mindig visszafogni, amit Ági kevésbé hagyott. A kezemet a mellére húzta, én miután egyet rámarkoltam gyorsan levettem róla. Meganra néztem fél szemmel véletlenül és elcsíptem, hogy néz minket. Gyorsan leszedtem magamról Ágit zavaromban.

- Engem nem zavar, csak nyugodtan,mintha itt sem lennék - mondta Megan kissé részegesen

Ez Áginak további motiváció volt, én pedig csak hagytam magam sodródni. Nagyon bevoltam már indulva, farkam majd szétdurrant, de mégis próbáltam észnél maradni. Ági sunyi módon mindent bevetett amit csak lehetett. Nadrágon keresztül elkezdte simogani a farkam amit én hangos sóhajtozással reagáltam le. Kigombolta a nadrágom, a tenyerére csorgatott egy nagy adag nyálat és benyúlt a nadrágomba, úgy verte tovább, de a nadrág még mindent takart. Ekkor láttam, hogy a két lány elkezdte egymást nézni, ami Ágit még jobban felizgatott. 

- ha érdekes a story akkor folytathatom - 

Törölt nick Creative Commons License 2022.06.07 -2 0 120

Őrület ez a történet, teljesen beleéltem magam a "csajszi" helyébe! Nagyon hasonló dolgokra vágyom én is.

Előzmény: Pista1956 (115)
Kukkolós pár Creative Commons License 2022.06.02 -1 9 118

Ez egy kicsit több mint 2 éves sztori, de az egyik legjobban sikerült! Egy pesti szórakozó helyen volt egy találkánk, de akikkel lebeszéltük nem tudtak eljönni.Emiatt kicsit hezitáltunk, de mivel péntek volt, jó zene volt, a vendégkör is szimpinek tünt, igy rendeltünk italt, és leültünk egy boxba. Már vagy este 10 -11 lehetett, mikor feltettem a kérdést meddig maradjunk? Az éjfél jónak tünt, igy mondom rendelek még egy kört. A párom azt mondta, majd hoz ő, mert wc re is mennie kell, a pultnál is talán elöbb kiszolgálják, a rákacsint a pultosra.....igy is lett. A telefonom nyo.kodtam míg vártam vissza, de sok idönek éreztem amióta elment, igy.elkeztem fürkészni a pult környékét. Meg is lett, egy ismeretlen palival beszélt, azt nem tudtam mit, csak láttam ahogy végig simítja a karját a páromnak, aki ezután pár mp el otthagyta. Leült mellém, mondta bocsi, de kicsit feltartották. Kérdem ki? Mire megnevezi a srácot, aki két mondat után udvarolni kezdett, csak mikor azt mondta neki bocs de a pasim várja az italát, akkor meghőkölt, és elnézést kért! Mondtam a páromnak, hogy a srác úriember, egyre ritkább a péntek éjszakában! A csajom erre el kezdett sejtelmesen mosolyogni, és azt mondta. Fizetett egy italt, azt ott hagytam, mit szólnék ha visszamenne érte? Menj, nem veszek el, mondtam neki. Pár perc mulva csippan az sms, : oda hívhatom az asztalhoz? Tudtam mi jár a fejében, és tetszett, sőt valami hasonló szituról már fantáziáltunk korábban. Gyertek, válaszoltam, majd azon agyaltam mit fogok én vele beszélni......? Amikor megjöttek, a srác bemutatkozott, és vagy 5x elmondta nem akar zavarni, de a csajom erősködött, hogy nyugi, nem lesz gáz. Elmosojodtam és mondtam miért is lenne? Hát mert nem mindenki reagálja le ilyen nyugodtan, ha kikezdenek a nőjével, volt már ebből konfliktusa. Mondtam egyedül volt, nem tudhattad, amikor pedig jelezte hogy nem szingli, jól reagáltad le! Ennyi! Meg mondom a nöm jrllrmzően bekostolják a pasik, ha nem vagyok mellette! És tudom hogy rendezi le azt aki nem szimpi neki! Te biztos hogy szimpatikus voltál, ezért is vagy itt! Ez így van erősített meg a párom, és láttam ahogy a srác combjára teszi a kezét. Tudtam hogy egy percen belül fel fog jutni a sliccéig, a srác arcát néztem, és tudtam mikor történt meg. De mielött feldolgozta volna, feláltam hogy most én megyek wc re! Ezzel időt adtam a páromnak hogy elmondja milyrn perverzek vagyunk. És megnyugtatta a srácot, hogy akár meg is dughatja elöttem, ha emiatt valamit verni fogok, az a farkam. És igazából szeretné ha ez meg is történne! A válasszal a srác megvárta míg visszaérek. És megkérdezte igaz e amit a párom mondott? Mondom nem voltam itt, nem hallottam, de ha hihetetlennek tünik, akkor igaz! Tetszik neked? Gondolom mert amúgy nem szólízod meg.....meg tudnád úgy dugni hogy ott vagyok és nézem? Azt mondta komolyan nem tudja. Ilyen helyzetben mem volt még! Mondtam, igen benne van hogy felsül az ember, de meg kell próbálni. Kicsit hezitált, majd annyit mondott, itt lakik 500 méterre, fizet és menjünk! Egy új lakásba mentünk, de hangulatos volt, és rend! Beültünk a nappaliba, hozott be italt, és amire visszaért a párom már ruha nélkül ült a kanapén, lába felhúzva, széttárva és lassan izgatta a borsóját. A srác belevörösödött, de ki ne járt volna így.....a csajom mondta üljön mellé, én meg a a szembe lévő fotelbe, és élvezzem a műsort! Aztán elkezte a srácról levveni a ruhát és a parát! Mondta neki hagyja hogy ő tegye a dolgát, lazuljon el. A boxer gatyából mire oda jutott mint a rugós bicska pattant ki a farka a srácnak, elég masszív darabnak tünt, pont kb amit a csajom szeret, 18 körül. Meg is dicsérte, és megelőlegezte hogy ez jó baszás lesz. Ezzel bekapta és el kezdte szopni! Baromira jól szopik, ezt túlzás nélkül mondom. Közben fel fel nézett, rám, es szólt hogy kezdjem verni a farkam. Szót fogadtam. Amikor a srác fasza kőkemény lett, akkor beleült, és lovagolni kezdett. Nagyon élvezte, és a srác önbizalma is megjött! A létező összes ismert pózba megdugta, kb 45 perces pornót nyomtak, mire elélveztünk a csajom szájába mindketten. Imádja a DNS t! A többi már levezetés, és elköszönés! De az egyik legjobb péntek esténk volt abban az évben!

Pista1956 Creative Commons License 2022.06.01 0 0 117

Köszönöm, hogy tetszett!

A történet igaz, és velem történt meg.

Nem most!

Előzmény: crossmetal (116)
crossmetal Creative Commons License 2022.05.29 0 0 116

Tetszik! :)

 

Előzmény: Pista1956 (115)
Pista1956 Creative Commons License 2022.05.26 0 6 115

Ez most kicsithosszúra sikeredett, de megpróbálom leírni, hogy találkoztam életem első transz nőjével.

A történet elejét kicsit átírtam, mert még ennél is hosszabb let volna, de a történet igez, és valóban így éltem át.

Akkoriban még megjelent nálunk is az ÖKM magazin. Rendszeresen vettem, és böngészgettem a hirdetéseket.

Volt, amire válaszoltam, és nyitottam egy postafiókot is, amire kaphattam leveleket feltűnés nélkül. Később én is megpróbáltam hirdetéseket feladni. Talán kicsit korrektebb volt, mint a mai netes világban. Akkor még levelet kellett írni, és elküldeni. Nem volt ennyi kamus, mint most.

Több sikeres, de inkább sikertelen találkozás után egy nagyon érdekes válaszlevél érkezett.

Egy női ruhát viselő 26 éves fiú válaszolt, hogy szeretne megismerkedni velem, talán tartós kapcsolat reményében!

Izgatta a fantáziámat a lehetőség. Ilyet még soha nem láttam. Válaszoltam neki. Biztos voltam benne, hogy csak szórakozik, ezért nem is fűztem hozzá nagy reményeket.

Rövidesen tőle érkezett válasz a postafiókomra.

Kíváncsian bontottam fel a levelet. Ő válaszolt. Leírta, hogy szeret beöltözni női ruhákba. Azt szeretné, ha így találkozhatna velem, és nem nevetném ki.

Gondban voltam, hogy mit írjak? Hogy tudnánk találkozni, mivel házasságban éltem. Nálam kicsit nehézkes volt, mivel ő csak este, mert női ruhában kimenni az utcára, illetve vezetni.

Akkoriban feleségem rendszeresen járt vidékre, továbbképzésre. Megpróbáltam úgy időzíteni, hogy akkor tudjunk találkozni, amikor ő nincs otthon.

Leleveleztük, hogy következő héten szerda este eljön hozzám.

Kételkedtem, hogy el fog jönni!

Este lefektettem a gyereket, és már köntösben néztem a TV-t. 9-re beszéltük meg, mivel a gyerek addigra már aludt.

Megszólalt a kaputelefon. Leszóltam.

Egy kellemes női hang szólt bele a telefonba.

Magam is megdöbbentem, hogy eljött!

Beengedtem, és gyorsan felrántottam valami nadrágot. Kilestem, és láttam, hogy egy csinos nő jön a folyosón.

Hoppá! Erre nem számítottam.

Kinyitottam az ajtót, és intettem, hogy erre jöjjön.

Egy gyönyörű nő állt előttem.

Fekete haj, helyes arc, vékony fekete bőrdzseki, övvel megkötve. Hosszú vörös maxi szoknya, combközépig felskiccelve. Eszméletlen jól nézett ki. Ha nem tudom, hogy ki, biztos, hogy nőnek néztem volna, méghozzá a jobbakból!

Bementünk a szobába, és leültettem.

Arra kért, hogy kapcsoljam le a nagy villanyt, és csak egy kis lámpa világítson! Kicsit szégyelli, hogy így van előttem. Természetesen eleget tettem kérésének. Csak egy kis olvasólámpát hagytam égve.

Elmondta, hogy szingli férfiként éli az életét. Senki nem tudja, hogy kettős életet él!

Fiúként csajozik, de időnként rájön, hogy ő egy lány, és ilyenkor ellenállhatatlan késztetést érez, hogy átöltözzön. Átöltözik, és még a hangja is elváltozik ilyenkor.

Valóban egy kicsit mély nőies hangja volt. (amolyan Amanda Lear)

Kíváncsi voltam, hogy miket érezhet ilyenkor? Mit él át? Még soha nem találkoztam ilyen emberrel.

Semmi férfiasság nem volt a megjelenésében. Nem tudtam elképzelni, mint férfit. Nagyon furcsa volt számomra. Kicsit faggattam, mert új volt számomra ez az egész jelenség.

  • Mit élsz át ilyenkor? Valóban nőnek érzed magad?

  • Igen, teljesen nő vagyok. Attól a perctől, hogy felöltözöm, semmi más nem létezik számomra. Elfelejtem, hogy tegnap egy lánnyal randiztam, vagy, hogy dolgoztam. Ilyenkor csak az van, hogy nő vagyok, és hiányzik egy férfi az életemből.

  • Van férfivel kapcsolatod?

  • Nincs, és senki nem tudja, hogy ez nálam így működik.

  • Akkor elég nehéz lehet neked! Hogy vezeted ezt le? Átöltözöl, egyedül vagy otthon, és elmúlik?

  • Nem. Kezdetben elég volt ennyi. Kielégítettem magam, és utána sokáig eszembe sem jutott átöltözni.

Tudod, ez nálam olyan, hogy rám jön, átöltözöm, és addig tart, amíg el nem élvezek. Régebben csak magamat simogattam, kényeztettem, amíg el nem élveztem. Utána egy lelkiismeret-furdalás, egy rossz érzés következett, és következik ma is. Szinte undorodom magamtól. Felmerül bennem, hogy mit tettem, és hogy ez nem normális.

  • Később változott ez benned?

  • Annyiban, hogy már kevés az, hogy otthon átöltözzek. Emberek közé akartam menni így, hogy nő lehessek!

  • És ki mentél az utcára?

  • Igen, de csak a kocsimig mertem elmenni, és csak este, amikor nem látszik az arcom.

  • Nincs okod a félelemre! Még így félhomályban sem látszik, hogy ki is vagy valójában.

  • Lehet, de félek, hogy felismernek, és azt nagyon nem szeretném!

  • Értelek. És kocsival szoktál elmenni?

  • Igen. Olyan helyekre, ahol kevesen járnak.

  • Azért találkozol emberekkel ott is.

  • Igen, de talán nem olyan feltűnő, hogy ki is vagyok igazán.

  • És ott kiszállsz?

  • Igen. Sokáig csak a kocsim körül maradtam, és ha jött valaki, azonnal visszaszálltam.

  • Nem mertél elmenni távolabb?

  • Eleinte nem, de később már elsétáltam távolabbra is. Csak arra vigyáztam, hogy ne legyen túl erős a világítás.

  • És ha jött valaki arra?

  • A sötétben nem volt gond. Elmentek mellettem. Volt, aki megbámult, de éreztem, hogy nem csodálkozva, hanem mert tetszettem neki.

  • Nem féltél, hogy esetleg megtámadnak?

  • Nem. Sőt titokban reménykedtem, hogy esetleg megszólít valaki. Ami sajnos meg is történt.

  • Miért sajnos?

  • Egy este csinosan, mini ruhában, magas sarkú csizmában indultam el sétálni. Séta közben megszólított egy srác. Illetve én próbáltam meg megszólítani. Tüzet kértem tőle. Adott, és úgy irányítottam, hogy pár szót beszélgessünk. Megkértem, hogy kísérjen vissza a kocsimhoz, mert félek egy kicsit. Ő készségesen elkísért. Beszélgettünk út közben. Nagyon normális volt. Semmi tolakodás, nyomulás, vagy ilyesmi. A kocsinál még kicsit dumáltunk, és megkérdezte, hajlandó lennék e vele találkozni máskor is? Szívesen meginna velem egy kávét valahol. Én igent mondtam, mert szimpatikus volt.

  • A szörnyű az egészben, hogy én teljesen átéltem, hogy nő vagyok, és úgy is viselkedtem. Csak azt éreztem, hogy randim lesz egy helyes férfival! Voltam olyan hülye, hogy megkérdeztem, elvihetem e valameddig? Ő igent mondott, persze, ha én is arra megyek. Én meg nem gondolkodtam, csak beültettem a kocsiba, és elindultam vele. Mind a ketten a belvárosban laktunk, így hazáig vittem. A kapu előtt elköszöntünk, és akkor követtem el a legnagyobb hibát!

  • ?

  • Meg akart csókolni, és én hagytam. Csókolóztunk egy darabig. Közben megéreztem kezét a combomon. Nem gondolkodtam, csak azt éreztem, hogy nőként csókol egy srác. Hogy simogat, és ez eszméletlenül felizgatott! Soha nem történt velem ilyen. Nem gondoltam a következményekre! A keze felcsúszott a szoknyámon, és akkor megtörtént a baj! Tenyere elérte az akkor már kemény farkamat. Megállt, és éreztem, hogy vizsgálja, mi is történt? Elkapta a száját, és lenézett. Akkor már tudtam, hogy mindennek vége. A szemembe nézett, és látta, hogy nem tévedett. A következő pillanatban hatalmas fájdalmat éreztem az orromon. Hallottam a reccsenő hangot, amikor eltört az orrcsontom. Szóval ez volt az első, és egyetlen ismerkedési kísérletem. Utána legalább egy évig nem is öltöztem át. Még magam előtt is szégyelltem a történteket.

  • Nem lehetett kellemes élmény. Gondolom, azóta már óvatosabb vagy!

  • Egy évig semmi, de utána újra előjött a vágy a nőiesség iránt. Újra átöltöztem, és minden kezdődött előröl. Vágy, átöltözés, önkielégítés. Viszont már nem merek kimenni, és főleg ismerkedni.

  • És akkor hogy van az, hogy most itt vagy?

  • A vágy nem múlt el, hogy valakivel találkozzak, és ne csak a magányomban legyek nő! Mikor olvastam a hirdetésedet, tetszett, amiket leírtál, és gondoltam, megpróbálom. Hátha hajlandó leszel velem találkozni. Ezért írtam le őszintén, hogy ki vagyok. Nem volt veszteni valóm. Legfeljebb nem válaszolsz.

  • Igazad van. Így én is tudtam, kire számíthatok.

  • Te találkoztál már ilyen „lánnyal”?

  • Nem soha. Őszinte leszek, a kíváncsiság hajtott, amikor írtam neked. El sem tudtam képzelni, hogy egy fiú lány ruhában találkozzon velem.

  • És? Mi a véleményed? Mondd meg őszintén, ha nem tetszik, vagy ha nevetségesnek tartasz!

  • Kellemesen csalódtam. Sokkal jobban nézel ki, mint amire számítottam. Eszméletlen nőies vagy!

  • Ennek örülök. Nem nézek ki hülyén ebben a cuccban?

  • Egyáltalán nem. Ha nem tudnám, hogy ki vagy, simán nőnek néztelek volna!

  • Az jó! Mert ez a célom! Azt szeretném, ha nőként kezelne valaki!

  • Igazán, mi az elképzelésed? Mit szeretnél? Milyen kapcsolatra vágysz? Mert mint férfi, csajozol! Hogy szeretnéd ezt megélni?

  • Először arra gondoltam, jó lenne egy olyan párral találkozni, akik elfogadnak olyannak, amilyen vagyok. Hármasban könnyebben fel tudok oldódni. Viszont ez reménytelennek bizonyult. Akármilyen hirdetésre írtam, még válasz sem jött.

  • Mondjuk ez valahol érthető. Ha egy pár másik párt keres, az már kizárva. Ha nőt keresnek harmadiknak, akkor külsőre talán megfelelnél, viszont nem valószínű, hogy bármelyik fél tolerálná, hogy farkad van. Ha esetleg keresnek férfi partnert, akkor azt valószínű, hogy a nőnek keresik, és nem valószínű, hogy elfogadnának így. Még el tudom képzelni, hogy a férfi fantáziáját megmozgatod, de azt úgysem fogja elmondani a nőnek, mert valószínű, hogy félni fog a reakciótól! Neked egy olyan biszex pár kéne, ahol a nő elfogadja, hogy a párja biszex, és együtt fogadnak el. Ez viszont szerintem elég ritka.

  • Igen, ezt észrevettem. Nem egyszer jött olyan válasz, a pár férfi tagjától, hogy a párom ugyan nincs benne, de ő szívesen találkozna velem!

  • És, találkoztál?

  • Nem. A randi előtt mind meggondolták magukat.

  • Bizonyára féltek, mert ez nem nagyon ismert. Nem tudják, mire számítsanak!

  • Lehet. Biztos igazad van, de annyira visszataszító lennék?

  • Nem. Egyáltalán nem vagy visszataszító! Sőt. Szerintem izgalmas, és vonzó jelenség vagy!

  • Ennek örülök. Még soha nem mondta ezt senki. Igaz, nem is találkoztam senkivel. Volt, aki fényképet kért, de rólam soha nem készült ilyen kép. Meg aztán nem is mernék küldeni!

  • Ezt megértem. Visszaélésre adna lehetőséget.

  • Igen. Én is ettől félek.

  • És akkor velem miért találkoztál? Mi vitt rá, hogy el gyere?

  • A vágy, hogy valaki lásson így. A leveledből úgy gondoltam, talán te nem fogsz visszaélni a helyzetemmel! Nem fogsz kigúnyolni, kinevetni.

  • Nem nevetlek ki. Miért tenném? Te nagyon csinos vagy. Jól áll ez a női ruha rajtad. Hol szerzed be őket? Sok cuccod van?

  • Általában piacokon, de olyan helyen dolgozom, ahol könnyen hozzájutok. Van sok ruhám. Mini, estélyi, maxi, szóval van sok. Rengeteg tangám, francia bugyim, harisnyám, melltartóm van. Nagyon szeretem a combfixet, a harisnyatartót. Csak a cipő gond egy kicsit, mert nem mindig kapok a méretemre. Azért azt is sikerült vennem párat.

  • Nagyon szép ez a ruha, ami rajtad van. Nem rövid, de mégis izgalmas.

  • Nem akartam azonnal miniben jönni, mert nem szeretném, ha úgy éreznéd, hogy felkínálkozom, és csak ezért vagyok itt!

  • Ok. Megértem. A melleidet miből készíted?

  • Na az már izgalmasabb. Egy időben kotont töltöttem meg vízzel, és azt tettem oda, de kényelmetlen volt. Ezért Ausztriában vettem egy szexshopban műcicit. Ennek a fogása is olyan, mintha valódi lenne. Valami szilikon anyag. Nem volt olcsó. És ami jó, a színe is olyan, mint az igazi. Nekem a tükör előtt nagyon tetszik, és amikor simogatom, úgy érzem, mintha valódi lenne! Szóval szeretem nagyon.

  • Tényleg nagyon jó!

  • Tetszik?

  • Igen. Tényleg nem látszik, hogy mű.

  • Megérinted?

  • Ha nem zavar?

  • Nem. Fogd meg nyugodtan!

Először csak egy ujjal értem hozzá, de amikor láttam a szemén, hogy nem zavarja, kicsit megnyomkodtam. Valóban, mintha egy ruganyos cicit érintettem volna.

Bátorítóan rám mosolygott.

  • Milyen érzés?

  • Mint a valódi. Nem hittem volna.

  • Ugye? Mondtam. Ha van kedved, simogasd nyugodtan!

  • Abban mi a jó neked, ha simogatom? Nem érzed.

  • Nem, de a tudat, hogy úgy simogatod, mint egy nőét, az izgalomba hoz, és kellemes nagyon.

  • Ok. Ha nem zavar, akkor simogatom! Nekem is izgalmas, mert olyan nőies vagy, hogy nem is érzékelem, hogy igazán ki is vagy.

Mellé ültem a fotel karfájára, és átkarolva simogattam tovább. Érezhetően tetszett neki, mert hozzám bújt, és átölelt.

  • Mire vágynál igazán egy férfivel?

  • Hogy teljesen nőként kezeljen! Valahogy úgy, mint most te! Átöleljen, simogasson, érezzem, hogy nő vagyok!

  • Nem ülünk át a rekamiéra? Kicsit kényelmetlen itt a karfán.

  • Ok. Üljünk!

Átültünk. Ott már kényelmesebben tudtam átkarolni, és simogatni.

Valami érdekes izgalom járt át. Elkezdtem lejjebb csúsztatni a kezem. Nem zavarta, sőt még szorosabban ölelt, mint eddig.

A combjaira csúszott a kezem. Elkezdtem szoknyán keresztül simogatni a combját. Rám mosolygott, majd halkan felsóhajtott. Ettől bátrabb lettem, és félrecsúsztattam a szoknyáját. A felvágásnál megérintettem harisnyás combját. Lassan felfelé araszolva simogattam.

Lenéztem, és láttam, hogy combjai között kidudorodik valami. Észrevette, hogy látom az ő „titkát”. Ő is odanézett, majd felemelte a fejét, és a szemembe nézett. Kicsit széjjeltárta a combjait, és a kezét az én simogató kezemre tette. Elkezdte vezetni szoknyája alatt a dudor felé.

Közben a szemembe nézett. Azután olyan történt, ami addig velem soha.

Egyre közelebb hajolt, és megcsókolt. Első pillanatban megdöbbentem. Férfivel soha nem csókolóztam. Ezt elképzelhetetlennek tartottam. Viszont parfümjének illata, nőies szája minden ellenérzésemet eltüntette. Visszacsókoltam. Szánk kinyílt, és nyelvünk már egymás szájában táncolt.

Közben kezem elérte combfixe felső részét. Már a csupasz, szőrtelen combját érintettem, és simogatva araszoltam tovább. Egy apró tanga bugyit éreztem tenyerem alatt. Majd kezem egy keményen álló farkat érintett. Rátettem a tenyerem. Ekkor felsóhajtott.

  • Kellemetlen?

  • Nem. Sőt! El sem hiszem, hogy valaki így ér hozzám.

  • Nem zavar, ha simogatom kicsit?

  • Nem. Csináld, de nem szeretnék még elélvezni!

  • Ok. Majd vigyázok. Mit szeretnél? Mi a vágyad?

  • Téged. A számba szeretném venni a farkad! Keményre szopni, és magamban érezni!

  • Szeretnéd, ha én is szopnék neked?

  • Igen. Jó lenne! Úgy, mintha egy nőnek nyalnál!

  • Ok. Csússz kicsit előre, hogy hozzád férjek!

Lejjebb csúszott, félig fekvő helyzetbe. Én elé térdeltem, és elhelyezkedtem a combjai között. Szoknyája nyílását szétnyitottam, és félrehúztam a bugyit. Szemérme teljesen sima, szőrtelen volt. Farka szinte kipattant a bugyi alól. Ott meredezett előttem. Hátrahúztam a fitymáját. Makkja szinte szétrobbant az igalomtól. Elő nedvtől volt fényes.

  • Nagyon fel vagy izgulva.

  • Igen. Úgyhogy vigyázz, nehogy hamar elélvezzek! Már nagyon közel vagyok.

  • Majd igyekszem, hogy vissza tudd tartani!

Először finoman körbe nyaltam a makkot, majd lassan az ajkaim közé vettem.

Ő behunyta a szemét, és felsóhajtott. Elkezdtem lassan szopni. Hallottam, hogy egyre mélyebben sóhajtozik, fel, felnyög. Na! Gondoltam, nem lesz könnyű visszatartani az élvezését.

Szoptam, nyalogattam a farkát. Éreztem, ahogy egyre jobban lüktet, kitörni készül.

Aztán finoman eltolta a fejem.

  • Kérlek! Kicsit hagyd abba! Nem bírom már sokáig. Olyan kellemes! Én is szeretnék szopni neked!

Felálltam. Ő elkezdte kicsatolni az övemet. Kigombolta a nadrágomat, és lehúzta. Nem volt rajtam alsó gatya, mert mikor jött, már nem volt időm felvenni. Még szerencse, hogy nem sokkal azelőtt fürödtem, hogy érkezett.

  • Te is borotválod magad alul? Ez nagyon jó! Titkon reméltem, hogy egy borotvált farok lesz az első!

  • Igen, már évek óta. Te?

  • Én amióta szeretek beöltözni, azóta szőrtelenítem magam. A lábamat, és a fenekemet is.

  • A popsid is szőrtelen?

  • Igen. Teljesen szőrtelen. Majd meglátod!

Közben megérintette a farkamat. Már én is teljesen fel voltam izgulva! Előttem ülve a szájába vette, és érzékien játszani kezdett rajta a nyelvével. Nagyon finoman csinálta.

Közben arra gondoltam, hogy azt mondta, hogy magában szeretne érezni! Látni fogom a szőrtelen popsiját!

Ilyet soha nem éltem át. Soha nem dugtam meg férfit! Volt bennem egy averzió a popsi szexszel szemben. Főleg férfival!

Vajon hogy akarja? Egyáltalán mit akar?

Kezdtem megbánni, hogy belementem ebbe a játékba! Ez nekem már nagyon sok lenne! Hogy utasítsam vissza anélkül, hogy megbántanám?

- Húzzuk ki az ágyat! Úgy kényelmesebb! Suttogta.

- Rendben.

Pillanatok alatt kinyitottam az ágyat, ő lecsúsztatta a szoknyáját, és lefeküdt.

Én mellé feküdtem. Újra megcsókolt. Testünk összesimult. Egy kis flakont vett elő. Tartalmából a kezére folyatott, majd kezét lecsúsztatva, összefogta a farkunkat, elkezdte masszírozni. Nagyon izgató volt érezni, ahogy megérinti, és az övéhez simítja. A síkosító még kellemesebbé tette az érintést.

  • Szeretnél megkapni teljesen?

  • Ezt hogy érted?

  • Szeretném, ha beteljesülne ez a mai este!

  • Hogy szeretnéd?

  • Szeretnélek befogadni magamba! Tudod, mint egy igazi nő! Szeretnéd?

  • Hú! Nem is tudom. Én még nem voltam olyannal, mint te! Csak nővel szeretkeztem ezelőtt!

  • Még bennem sem volt férfi. Akkor szüzek vagyunk. Veszítsük el együtt a szüzességünket?

  • Nem félsz, hogy esetleg fájni fog?

  • Otthon van egy mű farkam. Mikor felöltözöm, a tükör előtt azzal szoktam kielégíteni magam. Fekszem a tükör előtt, és nézem, ahogy belém hatol. Közben arról ábrándozom, hogy egy igazi férfi tesz magáévá. Szóval volt már a fenekemben műfarok. Nem kell félned, hogy fájdalmat okozol!

  • És most szeretnéd?

  • Ha te is, akkor nagyon!

  • Hogy szoktad megoldani, hogy ne legyen koszos a műfarok?

  • Ilyenkor mindig kimosom magam belül. Teljesen tisztára tudom mosni. Soha nincs ilyen problémám. A zuhany rózsát leveszem, és úgy, erős vízsugárral.

  • És teljesen kitisztít?

  • Igen. Persze sokszor kell átmosni, hogy teljesen tiszta legyek!

  • Értem. Rendben. Próbáljuk meg! Hogy szeretnéd?

  • Először én szeretnék beleülni! Akkor tudom irányítani a behatolást.

  • Rendben. Próbáljuk meg!

  • Feküdj le! A többit bízd rám! Meglátod, nagyon kellemes lesz! Csak nem akarok meztelenre vetkőzni, mert akkor elvész a varázs! Ja, és ne haragudj, de első alkalommal szeretném, ha gumival történne! Ha jobban megismerjük egymást, lehet nélküle is!

Lefeküdtem. Ő levette a bugyit. Síkosítót tett az ujjára, és bekente vele a popsi nyílását. Egy gumit vett elő a táskájából, amit óvatosan a farkamra húzott. Fölém guggolt, és farkam a popsijához illesztette. Először csúszkáltatta a vágatban, majd lassan ráereszkedett.

Farkam lassan utat tört a popsi nyílásán. Kicsit elakadt a záró izmon, de ő tovább tolta magába. Aztán egy mozdulat, egy halk sikoly, és tövig befogadott.

Nem gondoltam, hogy ennyire kellemes érzés lesz! Mint egy punci, csak szorosabb.

Eleinte féltem a szagoktól, de rájöttem, hogy semmi szag nem jön. Maradt az izgalom, és a kéjes nyögés. Úgy sóhajtozott, nyögdécselt, mint egy valódi nő. Közben azért megkérdeztem, hogy nem okozok e fájdalmat? Mondta, hogy egyáltalán nem. Sokkal jobb érzés, mint a műfarokkal.

Lassan elkezdett előre, hátra mozogni. Vigyázva arra, hogy ki ne csússzak belőle. Farka félkemény állapotban a hasamon pihent, aminek nem tudtam ellenállni és finoman simogatni kezdtem.

Mondta, hogy ne simogassam, mert akkor azonnal elélvez! Én is nagyon közel jártam. Eszméletlen jó érzés volt a szűk, forró popsijában lenni!

  • Most szeretném, ha kicsit másképp folytatnánk!

  • Hogy szeretnéd?

  • Hogy közben ölelni is tudj!

Lecsúszott a farkamról. Mellém feküdt, lábát keresztbe rakta a testemen, és úgy helyezkedett, hogy farkam a popsijánál legyen. Oda illesztette, és rácsusszant. Újra benne voltam, csak most már sokkal könnyebb volt a behatolás. Már tudtam simogatnia combját, mellét, arcát. Éreztem, hogy nem sokáig bírom. El fogok élvezni! Mondtam neki.

  • Nem bírom sokáig! Ez túl finom. El fogok élvezni! Hova szeretnéd?

  • Nem akarom, hogy a gumiba élvezz! Érezni akarom a sperma melegét, ízét! Add a számba!

  • Én is szeretném érezni a tiédet!

  • Jó! Kérlek, csókolj meg!

Újabb csók, közben lecsusszant a farkamról. Levette a gumit, és fölém térdelt, farkam a szájába vette, és elkezdte érzékien szopni.

Farka az arcom fölött lüktetett. Megemeltem a fejem, kinyitottam a szám, és az becsúszott az ajkaim közé. Így franciáztunk, amikor én az ujjamat a popsijába toltam, és elkezdtem belülről izgatni. Pár másodperc múlva egy halk sikolyt hallatott, és elöntötte a számat forró spermája. Csak jött és jött. Szinte nem tudta abbahagyni. Ez olyan izgató volt, hogy azonnal óriásit élveztem a szájába.

Kis ideig aléltan feküdtünk egymás mellett. Még váltottunk egy nyelves csókot.

Ő felkelt, és csak annyit mondott:

- Milyen volt velem?

- Csodálatos voltál!

- Most mennem kell, mert át kell öltöznöm.

- Igen tudom. Látlak még?

- Mindenképpen! Foglak hívni!

Viszontláttam. Egy éven keresztül, amíg külföldön nem talált munkát.

Azóta keresem transz lányok társaságát.

Szerencsére az élet úgy hozta, hogy hosszabb kihagyás után, már sok transz nővel ismerkedtem meg, és nagyon szeretek a társaságukban lenni.

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2022.05.20 0 1 113

"szilagyimi" - történet ?

Törölt nick Creative Commons License 2022.04.19 -5 2 112

Egy kis kurva lettem

 

A találkozó ezzel a nagyon helyes, 21 éves aranyos fiúval délután 4-re volt megbeszélve nálam, így 2 körül elkezdtem készülődni. Fürdés illatos női tüsfürdővel, isteni szexi illatú parfüm, majd jött az öltözködés.
Felvettem egy 15 denes , lycrás , erősítések nélküli fekete harisnyanadrágot, egy enyhén kitömött fekete csipkés melltartót, egy 12 cm magas tűsarkú hegyes orrú zárt elegáns körömcipőt , majd végül belebújtam egy fekete, hosszú ujjú , combközépig érő finom anyagú miniszoknyaruhámba, ami a mell rész felett szexi átlátszó csipkés mintában folytatódott.
A sminkem egy kis púder és pirosító az arcomon, egy erős rózsaszín, eperízű rúzs az ajkaimon, a szempillám kispirálozva, szemhéjamon egy kis arany csillámporos díszítés.
Megérkezett Nándi.
Odalépett hozzám, magához szorított és gyengéden megcsókolt. A nyelvünk összeért és egy heves smárolásba kezdtünk, miközben a fenekemet és a harisnyás combjaimat simogatta, én közben a nadrágján keresztül simogattam a már kőkeményen meredező farkát.
Aztán a szoknyám felhúzta és elkezdett simogatni a harisnyámon keresztül, mindenütt. A nyakamat harapdálta, a fülcimpámat csókolgatta és szopogatta, én kéjesen nyögtem és már gomboltam is ki a nadrágját.
Egyszercsak leguggoltam és a farka már a szám előtt volt. Óvatosan becsúsztatta, a nyelvemmel kísértem, finoman nyalogattam a pompás faszt, makkja már a torkomat izgatta, kezemmel finoman húzogattam a bőrt, egyre ütemesebben járatta a számban a péniszét, én kéjes nyögésekkel nyugtáztam, hogy igazán élvezem.
Egy idő után már nem is fogtam a faszát, csak a combjaira támaszkodtam és csak a számmal intézkedtem, szoptam, mint egy kiéhezett szopós kurva , gyönyörű ruhában és sminkben és ő dicsért, hogy még jobban, még mélyebbre nyeld baby!!
Én természetesen szót fogadtam és már egy hatalmas mélytorkozással gurguláztam, folyt ki a nyál a kurva szám szélén, éreztem, hogy hamarosan elmegy,
Jeleztem neki, hogy felkészültem az érkezésre és egy hatalmas rángással a számba, a torkomba élvezett, csak úgy pumpálta a meleg ondóm a számba , és csak nyeltem és élveztem az ízét, átélem, hogy teljesen nőként nyelem egy gyönyörű fiú gecijét!
Miután kihúzta a számból, szépen lenyalogatattam és megtisztítottam.
Ekkor megfogta a kezem és az ágyhoz húzott.
Leültünk egymás mellé és simogatni kezdte a kurvásan keresztbe tett szexi harisnyás lábaimat, formás combomat, majd beljebb és újra smárolni kezdünk.
- Csak úgy fallak, kívánlak nagyon Giulia! - mondta.
Ekkor lefeküdt a hátára, én odakúsztam, mint egy szexi vadmacska és a félig ernyedt farkát újra elkezdtem szopogatni, a kezemmel húzogattam a finom bőrredőket, közben cuppogtam a gyönyörű makkján a rúzsos ajkaimmal.
Ennek meg is lett az eredménye, újra kemény lett a csodás fasz és kérte, hogy feküdjek mellé és erre ott termettemmellette háton fekve széttett harisnyás lábakkal. Megfogta a két combom és a hasamig tolta, majd a nyelvével a harisnyámon keresztül nyalogatta a popsimat, kéjesen nyögdécselve mondtam neki: "Tégy magadévá , kérlek!"
Erre kiszakította a finom anyagot a lukamnál és belém nyalt, mélyre tolta a nyelvét, beleköpött és nyaldosott jobbra -balra.
"Már nagyon benned akarok lenni Giulia!" - mondta.
"Kérlek hatolj belém!" - válaszoltam neki.
Feltápászkodott és a számtól nyálas makkját fenekem bejáratához tolta, majd lassan befelé haladt, közben én tágultam és segítettem a farka útját és már tövig bennem is volt. Kicsit megpihent , élveztem a teljes fasz lüktetését a magamban, a csípőm elkezdtem ribancosan mozgatni, fészkelődtem, közben ütemesen elkezdett dugni, és elindult a tilitoli, kezeivel oldalt megtámasztotta magát és ki-be járatva a farkát baszott, mint egy utolsó ringyót, csak úgy csattogott az ágyéka a seggemhez.
Már alig bírtam, ziháltam a kéjtől, hangosan nyögtem: "akarlak, basszál szét kérlek!"
Erre ő úgy tett, mintha erőszakolna, már szinte felnyársalt a dákójával, én a fenekét fogtam, hogy még mélyebbre tolhassa az egész altestét.
Egyszercsak teljesen bennem maradt, megállt és várta, ahogy pumpálta folyamatosan a belém a gecijét, én pedig élveztem, ahogy folyik belém a meleg spermája ennek az édes fiúnak.
Rám borult és elkezdte csókolni az ajkaimat , és azt mondta: "Gyönyörűségem, szerelmem, kis kurva Giuliám, nagyon szeretlek, kívánlak!"
Mikor már érezte, hogy teljesen belém ürítette mindet, kihúzta és arra kért, hogy nyaljam tisztára a már lankadó farkát és ezt én meg is tettem neki. Csókolgattam, puszilgattam, nyalogattam a nyelvemmel a makkját, ő meg símogatta a hajam és becézgetett.
"Szeretlek, kívánlak" - mondtam neki.
"Én is szeretlek Giulia, légy az állandó kis kurvám, a szeretőm drága!" - válaszolta.
Aztán lefeküdt a harisnyás lábaim mellé és csókolgatta, simogatta, nyalogatta a szexi harisnyás virgácsaimat.
CSODÁLATOS ÉRZÉS NŐNEK LENNI EGY ILYEN FIÚ MELLETT!

https://szex-tortenetek.com/index.php?c=szextortenet&k=3930

Törölt nick Creative Commons License 2021.12.27 -2 3 111

Egyáltalán nem lett rossz vége az estének

 

Ahogyan azt már több történetemben is megírtam, kiskamasz korom óta imádok harisnyát, női ruhát, magassarkú cipőt felvenni és úgy kéjelegni, csajnak érezni magamat, megkívánni a faszt! 23 éves koromban egyszer vendégségben voltam egy velem egykorú kedves barátomnál a Svábhegyen, aki full heteró volt és semmit sem tudott arról, hogy én igazából a sexben csak a lányszerepben érzem jól magam! A szüleivel és a testvéreivel élt együtt abban a nagy, kétszintes, hatszobás házban. A Mama és a Papa, valamint 27 éves nővére ekkor külföldön voltak, rajtunk kívül csak a 19 éves, iszonyat helyes öccse volt otthon. Miután az esti iszogatásban, társasjátékozásban, felhőtlen beszélgetésben a barátom elfáradt és jelezte, hogy aludni tér, kettesben maradtam vele, a szinte még kamasz sráccal. Ittunk még két konyakot és tovább beszélgettünk, szép lassan frivoll témák is szóba kerültek. Valahogy nagyon kíváncsi voltam, hogy egy ilyen helyes srác miért van péntek este otthon, miért nem bulizik, csajozik. Rákérdeztem. Lehet, hogy a kis pia és a könnyedebb hangulat is belejátszott, de elárulta nekem, hogy ő bisex és ezen belül is inkább a fiúkkal, sőt a csajos fiúkkal érzi jobban magát. Na - gondoltam, egy életem egy halálom, ha akarok valamit ettől az őrületesen helyes fiútól, akkor fel kell fednem magamat előtte. Elmondtam neki, hogy rendszeresen veszek fel csajos cuccokat és nagyon szeretek így lenni, nőies lenni, egy kis ringyó szerepében tetszelegni.
Látszott rajta, hogy ennek nagyon örül.
Kézen fogott és felvezetett a nővére szobájába, amely nem volt kulcsra zárva.
Kinyitottuk a gardróbot és valami egészen elképesztő látvány tárult elém. Szebbnél szebb ruhák, szoknyák, felsők, fehérneműk, harisnyák és persze több tucatnyi pár szexi női cipő és csizma.
Peti azt mondta, hogy nyugodtan válasszak magamnak valamit, szeretne megnézni csajosan.
Fekete harisnyát, egy szexi bordó miniszoknyát és egy csini felsőt vettem fel, alá egy melltartót, amelyet kitömtem két harisnyával. 40-es a lábam, így ha nem is a lehető legkényelmesebben, de bele tudtam bújni a nővér egyik 39-es magassarkújába.
Petin látszott, hogy borzasztóan tetszem neki, dudorodott a boxeralsója, oda is mentem hozzá és megsimogattam neki. - Nagyon helyes fiú vagy, nagyon tetszel nekem - mondtam, mire ő lesmárolt és fogdosta a seggemet, meg a combomat.
- Várj egy kicsit! Láttam a fürdőszobában, hogy bőven van ott sminkeléshez szükséges cucc, felrakok valamit, hogy a lehető legnőiesebb legyek - súgtam a fülébe.
Alapozót tettem fel, kihúztam a szempillámat, vörös rúzst tettem ajkaimra és egy kis zselével, valamint hajlakkal a frizurámon is dobtam valamennyit.
Innentől kezdve nem lehetett kérdés, hogy mi fog történni.
Bementünk a felső szinten Peti szobájába, egymás mellé feküdtünk az ágyán és elkezdtünk szexelni. Levettem a gatyáját és elkezdtem szopni neki. Túl sokáig nem tartott, mert kegyetlenül fel volt izgulva, néhány pillanat múlva jött is a számba!
- Nem haragszol? - kérdezte. Mondtam, hogy dehogyis, csak remélem, hogy ez nem a vége volt az együttlétünknek. Elszívtunk egy cigit, ittunk még egy konyakot, közben a harisnyás lábaimmal többször is hozzáértem a farkához, amely kisvártatva ismét meredezni kezdett. Letoltam a harisnyanadrágomat és miközben szopogattam neki, ő finoman ujjazott. Mondta, hogy még nem dugott meg senkit és kérdezte, hogy én most megengedem-e neki.
Mondtam, hogy igen.
Felszoptam őt kőkeményre, ráhúztunk neki egy gumit, majd kutyapózba ereszkedtem és elkezdett hátulról dugni. Totál nedves voltam már az ujjazástól, úgyhogy nem volt semmi probléma. Iszonyat jól kúrt meg ez a kibaszott helyes 19 éves srác. Legalább háromszor élveztem el, pedig egyszer sem nyúltam magamhoz, egy csoda volt! A végén csókokkal köszöntük meg egymásnak a gyönyört, majd nyugovóra tértünk, de előtte megbeszéltük, hogy fogunk még talizni.
Másnap reggelinél a bátyja, a barátom semmit nem sejtett abból, hogy mit csináltunk a tesójával az éjjel!
Csodálatos kaland volt!

 

Harisnyás Giulia Csajszi

 

 

https://szex-tortenetek.com/index.php?c=szextortenet&k=4033

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!