Keresés

Részletes keresés

Justin Creative Commons License 2000.08.01 0 0 42
Meg a Tanksapkát,meg a Junkist,meg a Feka vonatot,és a sor egyre bővül,aztán a topic átalakul!
Előzmény: bat66 (41)
bat66 Creative Commons License 2000.07.31 0 0 41
Ja! Mindenkinek igaza van. Tényleg kibaszott nehéz lehet jó fellépôkkel teletolni a műsort, de baromi nehéz megérteni, hogy miért kell ismételni zenekarokat, miért kell egynyári görény slágercsapatokat meghívni. Volt néhány kurva jó buli már szigeten (Sonic, Bowie, newmodel stb.), seggem verném a földhöz, ha megint jönnének, de nem lenne fair azokkal szemben, akik nem szeretik. Könyökömön jön ki a terápi, a guánó, a klófinger. Amikor szétturnézzák magukat nagy, kult zenekarok europiban, akkor hihetetlen, hogy az kontinens legnagyobb fesztiváljára nem lehet ôket elhívni.
Ha lehetek egy gondolat erejég elfogult is: MI A PÖCSNEK KELL A SZIÁMIT, A LORDOT, AZ OSSIÁNT, A BIKINIT 2000-BEN A NAGYSZINPADON VILLOGTATNI???!!?? Persze én a kispált is elhajzanám a picsába.
Justin Creative Commons License 2000.07.18 0 0 40
Ja és még valami!A Bad Religion-nak örülök tetszik a zenéjük,bár nagyon nem ismerem őket.Nem valük van bajom,hanem a sok szennyel akiket idehívtak sztárnak.Ennyi.
Előzmény: specialist (38)
Justin Creative Commons License 2000.07.18 0 0 39
Igazad van,persze!Tavaly és tavalyelőtt jobban bejöttek a programok,bár teljes mértékben nem voltam elégedett vele!Most meg pláne nem.Mindegy ez van ezt kell szeretni.De azért azt nem gondolhatod komolyan,hogy a szervezőknek milyen szar lehet.
Előzmény: specialist (38)
specialist Creative Commons License 2000.07.18 0 0 38
semmi gond(horváthpeti) bízz a jövoben!
nekem most összejött, hiszen ott lesz a Bad Religion, a DUB4U, LB27 nekem most elég is ennyi.
jövore én szívom a fogamat és nagy valószínuséggel nem megyek ki.
sokan vagyunk még aki szeretnék a színpadon látni pl
Lee Perryt, a Dub Syndicate-t, renegate soundwave-et, Reel Big Fisht, Rancid-et, Joe Strummert, 2 badcard-ot stb.
ok sem kérnének annyit mint at Apolló négyszázvalahány.
De nincsenek ott. ez van.
Előzmény: Justin (37)
Justin Creative Commons License 2000.07.15 0 0 37
Igazad van kedves nemecsek ernő(specialist),végtelenül ostoba és áltoleráns vagyok.De miért van az,hogy az elmúlt három évben egyre színvonaltalanabb a program?Ennyire nem lehet nehéz megszervezni,hiszen rutinosak a szervezők,ezt csinálják lassan tíz éve.
Helo
Előzmény: specialist (34)
minus3 Creative Commons License 2000.07.14 0 0 36
Én roppant toleráns vagyok, ha a sok szar mellett megkapom a saját zenémet is. Tavaly ez megvolt, egész héten kint voltam, és nagyon jól éreztem magam, a nagyszínpadon is érdekelt néhány dolog, volt dnb, easy listening, ezer érdekesség, emberek stb.
Idén viszont nehezen tudok erre számítani. Oké Apollo, de a többi mind valamiféle túlhaladott izé. (nem minősítek, legyen mondjuk "punk"). Tényleg nem lett volna olyan nagy dolog meghívni valami olyan remek, de (a szigeten) kevéssé ismert formációt mint a Statik Sound System, Kruder & Dormeister, Aphex Twin, Thivery Corp., DJ Cam, pontpontpont.
Meg ottvan a naagy paartysátor, ahol ahelyett hogy ilyen populáris ibiza-house vonalon mentek volna, lehetnének igazán nagy DJk is, drum and bass (Grooverider, Ed Rush, Kenny Ken, Loxy, sstb) vagy más fronton. És az ilyen arcok tizen nem kérnek annyit, mint a Lou Reed, vagy akár a Paul van Dyk. A Layo and Buchovka jó lesz, de azért ebben az egészben több volt.
Johanna Creative Commons License 2000.07.14 0 0 35
eevil,
teljesen egyetértek a véleményeddel. Sajnos már a sziget is a tucatzenékről szól, meg a fizetőképes vendéghadról. Ide hát a szoláriumos, kopasz, mobiltelefonos, terepjárós fazonokat! Azok jobban tejelnek, szóljon hát az ő zenéjük. Viszlát, sziget.
(Egy napra azért ki fogok menni, de már előre látom...)
Előzmény: eevil (29)
specialist Creative Commons License 2000.07.13 0 0 34
justin, SK szerintem meg ti vagytok végtelenül ostobák és áltoleránsak.

Ha azok a zenekarok jönnek el akiket ti szerettek, akkor most más nyitott volna topicot ugyanezzel a névvel. ez ilyen egyszeru.
én legalább 5 éve írok folyamatosan a bad religion miatt, most bejött.
De tavaly, meg tavalyelott hiába akarták volna a szervezok is oket, mert akkor éppen stúdióban voltak, illetve a Warped turnén léptek fel egy egészen más országban.
csak próbálnátok egyszer leszervezni nem egy ilyent, hanem ennél sokkal kisebb eseményt!
rájönnétek, hogy nem lehet mindenki kedvére tenni. pontosan ezért baromság baromság ízlésekrol vitatkozni.
nekem is van a mi tetszik, meg ami nem. nem ez a mérce.
az meg hogy ez egy üzleti vállalkozás?
te csinálnád ingyen? te kajtatnál pénz után? te leveleznél mangementekkel, hülye roksztárokkal, didzsékkel? vállalnád a sok hülyeséget amit követelményként, feltételként állítanak, Tudod te mennyibe kerül a Metallica?
hipokriták vagytok és ostobák.
nem fecsérlem rátok tovább a szót!

Vogon Creative Commons License 2000.07.13 0 0 33
Nem tudom miért sír a szátok, hogy olyan bandák lépnek fel amiket éppen nem szerettek:
1:Fesztiválokra pont azért jár az ember, hogy olyanokat is megnézzen, amelyekre szimpla koncertre nem menne el.
2:Ízlésről tök felesleges vitatkozni.
3:Ha nem lenne nyereséges a sziget, akkor vagy nem is lenne sziget, vagy egyre szarabb lenne évről évre.
4:Nem jut eszembe, pedig akartam még valamit írni.
jozef Creative Commons License 2000.07.12 0 0 32
hi
DIE AERZTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bár azért egy-két angol is belefért volna.
Az bánt eggy kicsit hogy sokan dobálóznak németpunk fakoff meg ilyenek, mikor igazábol nem is ismerik ezeket a zenekarokat. azt mondják punk, pedig szerintem punk pl az exploited.
az aerzte az vmi más, de tényleg fantasztikusan változatos, elképesztően jó zenékkel és szövegekkel. ok megvan a punkosabb vonulata repertoáruknak, ám az annál összetetteb, mintsem ráfogjuk: fakoff nemetpunk!
ennyi, boldog vagyok miattuk, és asszem minden időpontra lehet majd vmi fogyaszthatot találni.
bye
j
gontar Creative Commons License 2000.07.12 0 0 31
Szeva el barto
Végigolvastam a topic-od és szerintem jó ötlet volt létrehozni.
Szerintem a sz@rvezők nem törődnek a zenei színvonallal - mert ugye a németek hozzák a jó sok pénzt - tehát nem várhatunk semmi jót a Hosen helyett
na csaó
Előzmény: el barto (30)
el barto Creative Commons License 2000.07.12 0 0 30
Csá darhearth!

Megértem a véleméned, tényleg elférne egy igazi metal csapat is. Ez a retro láz (Ossian, Pokolgép) egyszerűen nevetséges!

A legújabb hír, hogy nem tud jönni a Hosen. Elvileg helyette lesz Him vagy Public Enemy. Na most a t. szervezők végre bizonyíthatnak! Még egy újabb gagyi viva kedvenc (hogy még több német jöjjön a saját hányásába fetrengeni) vagy egy igazi hiphop "legenda". Tehát üzleti érdek vagy zenei szinvonal.

Szernitetek?

eevil Creative Commons License 2000.07.11 0 0 29
Frankie S., egeszen pofas a listad!

Egyszeruen ep esszel nem birom felfogni, hogyan hozhatnak ossze ilyen lapos/egysiku programot a szervezok. Raadasul meg van pafajuk azt mondani, hogy az iden a leghuzosabb a mezony.. hihetetlen!

Miert tudnak kulfoldon korulnezni 5 percig?
Hol van itt a sokszinuseg?

Hol vannak a kultusszenekarok, mint a Front 242, Sisters of Mercy, NIN, Cure, .. hogy csak a borultabbakatt emlitsem.
Raadasul hol vannak meg a dark/gothic vagy egyeb ipari, zaj es electro zenekarok.. melyek kulfoldon oriasi sikerrel lepnek fel iden nyaron is!!!!
persze ez utobbi kicsit szubjektiv, de REGNETEG embert megmozgatna, es tenylegesen felkavarna a szigetet..

Sehol nincsenek!!!!

En megertem es nyugodt szivvel elviselem a tobbi mufajt, szo se rola.. de ez igy ahhogy van hazugsag a sziget reszerol.. ez a program teljesseggel kozelit a kommersz szinvonalhoz!!

nem erdekel mar az egesz..
teljesen fel vagyok haborodva. valoszinuleg ki fogom hagyni a szigetet.. (eddig az osszesen voltam, az utobbi ketton viszont mar nem egesz heten).
Mindig csak bizakodtam, es soha nem a fellepoket helyeztem eloterbe.. de mar meguntam ezt!

Majd inkabb kimegyek Drezdaba augusztus 20-an Skinny Puppy-ra..

Matyika_ Creative Commons License 2000.07.06 0 0 28
Nekem sajnos mind3 kedvencem itt lesz (Ärzte, BHG, ALvin és a mókusok (nagy dolog)), úgyhogy nagyon nem rinyálhatok, de azér érdekelne, mér van évente 2 Therapy meg Chumbawamba (meg BloodHound Gang:) koncert ebben a városban, és 0 Blur (meg Cardigans, meg Radiohead, hogy csak az alter szeméttel foglalkozzunk). Pláne, ha nyereség van. Egy ilyen fesztiválnak alapértelmezés szerint veszteséget kell termelni, mert talán arról szól, hogy esetleg szarunk bele és jól érezzük magunkat, vagy valami, és nem mikrogazdasági mutatókkal hajigáljuk a jónépet, hanem leszerződtetjük a Metallicát, hogy a krisnasátorban húzzák az ingyenkajához a talpalávalót 7 napon keresztül (jó ebédhez szól a nóta)
Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.05 0 0 27
de ettől függetlenül: dajcspank fakoff!

jehova az áltoleráns

Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.05 0 0 26
nekem egyik igazán nagy kedvencem sem jön. nem lesz Cardigans, Faithless, Morcheeba, Massive Attack, Jovanotti, ADF, Dub Pistols, Soulfly, Fear Factory, Propellerheads stb.
de szerintem nem csak ez a fontos. sőt. jó lesz új muzsikákkal megismerkedni, végignézni egy death metal koncertet utána meghallgatni egy krisna-core zenekart, majd Arasznyi Lacit a táncdalfsztivál sátorban végül pedig reggelig táncolni a Tilos sátorban - szerintem ettől jópofa a Sziget, hogy nem csak azokat láthatod akik reggeltől estig dübörögnek a Winampodon, hanem izé. Mindenféle mást is.

De azér Bloodhound Gang, A440, Therapy királyság lesz ám, az biztos

darkheart látszik, hogy még nem voltál. fogalmad sincs miről beszélsz...

darkhearth Creative Commons License 2000.07.05 0 0 25
Én még egyszer sem voltam a Szigeten!
Igen ezt bátran vállalom,hisz én elsősorban a
metal zenét komálom és ezekből a zenekarokból mindig gyér a felhozatal.Nem akarom megsérteni a magyar zenekarokat,de
őket akkor nézi meg az ember amikor akarja,érdemes átnézni az idei fesztivállistákat.
Most amikor máshol TÖMEGEK vándorolnak
egy-egy fémbulira akkor nálunk meg egyszerüen
szarnak ezekre a zenekarokra.
Nem az mondom,hogy nincs szükség más stílusra,ne értsen félre senki!Szerintem lehetne azért egyensúlyt találni a különböző stílusok között!!!!
Egyszer már illő lenne gondolni azokra a zenekarokra akik most egyre nagyobb nézőszámot produkálnak.
Elegem van abból,hogy mindenhol Ossiánnal
Pokolgéppel tömik be a lázadó rockerek száját!

Justin Creative Commons License 2000.07.04 0 0 24
Helo!
Itt is jó a listád Frankie.A legszomorúbb az egészben az,hogy ezek közül páran az idén fognak feloszlani,mint például a Cure,meg a Smashing O
Pumpkins.Legalább ezekre hajtott volna rá a szervezőség.
Frankie Stimpy Creative Commons License 2000.07.04 0 0 23
Még valami!
Már többször villantottam az alábbi listával más topicokban is, de nem lehet elégszer hangsúlyozni a minőséget, így most leírom, kiket hagytak ki idén a nagyszínpadról.
Az, hogy néhány zenekar a felsoroltak közül már nem is létezik, az senkit se zavarjon! Az se, ha már járt itt!

David Bowie, Front242, Haujobb, Plaid, Aphex Twin, Autechre, Ken Ishii, Luscious Jackson, Rollins Band, Garbage, Sonic Youth, The Cure, Nefilim, Madness, Front LIne Assembly, Leather Strip, Skinny Puppy, Download, Pigface, Nine Inch Nails, Ministry, Einstürzende Neubauten, BiGod20,
Cobalt60, 1000HomoDJ's, 2Lone Swordsmen, Blue, Sexepil, Sisters of Mercy, Atari Teenage Riot, Stella, VAST, Photek, Roni Size, Goldie, ADF, The Orb, Rob Zombie, Fear Factory, Gary Numan, Type O Negative, Curve, Gjörk, Tricky, Chemical Brothers, Massive Attack, Belly, Slipknot, Hidegroncs, Mambo Kurt, LFO, Sneaker Pimps, Smashing Pumpkins, U-ziq, Pizzicato5, Chibo Matto, Pop Will Eat Itself, ......stb.

Frankie Stimpy Creative Commons License 2000.07.04 0 0 22
El Barto!
Jó ötlet volt életre kelteni ezt a topicot, kellett! Szóval sok szépet olvastam itt, a legtöbbel egyetértek. Ami még nagyon tetszett, hogy több hozzászólásban is olvashattam a Cure-t, ami számomra nagyon régóta az egyik legkedvesebb zenekar. Tényleg egy lavor hányás a felhozatal, hiszen sokan vannak azok, akiknek ez így kurva jó, v. pont jó, de még többen azok, akiknek ez unalmas, undorító, és egyáltalán nem tetsző!
Tavaly szó volt róla (vagy 98-ban?), hogy jön a Madness. Nem jött. Most jöhetne, de mégse. Ez nagyon bánt. Azon kívül ott a Rollins, aki már ugyan járt erre de most is jólesett volna. Erre ő se. És a szavazás akkora kamu volt, hogy ilyet még a politikusok sem tudtak volna összehozni, pedig azok értik a keverést!!! Jövőre bojkottálni is fogom a szavazást, ha lesz egyáltalán!
Úgy kiakasztom a szervert százmilliárd NIN szavazattal, hogy csak nyekken. Végszóként mégegyszer elismételem, hogy a nagyszínpad programja csak a nyugateurópai 14-17 éves gyökérkéknek kedvez, egyébként SZAR!
A jövőbeli jobb belátás reményében:
Csirkecsöcs!
ZoTyA Creative Commons License 2000.06.30 0 0 21
Szerintem a Bloodhound Gang kiraly lesz. Nagyon jo az utolso albumuk.
Lacikom Creative Commons License 2000.06.29 0 0 20
Nem szólok hozzá különösebbet a topicnyitó elmondta az én véleménymeet is....
Ja és akkor én is nyugdíjas volnék meg mi és még vagy 10 ezren minimum:))))
Hetijegyet én sem veszek az tuti.
Stöki Creative Commons License 2000.06.29 0 0 19
Egyetértek a topicnyitóval.

Amíg veszteségesek voltak a Szigetek, addig még elnéztem, hogy kisebb (ám néha meglepően jó) bandákat hívtak meg, néha többször is. De a tavalyi nyereség után ideje lett volna valamit villantani. Ehhez képest:

- Az együttesek egy része már unalomig ismert korábbi Szigetekről (Chumbawamba, Clawfinger, Therapy).
- A zenei stílusok nincsenek egyensúlyban (gondolok itt a sokak által emlegetett "elpunkosodásra").
- Továbbra sincs igazi nagy "húzó"név. Mondjuk, egy Metallicára szerintem még jó ideig várnunk kell, de egy Massive Attack vagy egy Cure-szintű bandáért azért igazán perkálhatott volna a T. szervezőség. (Nem hiszem, hogy az általunk megszavazot együttesek mind megfizethetetlenül drágák/stúdióban vannak/éppen máshol koncerteznek/stb.)

Ez így mocskosul üzletszagú és - imént olvastam a www.sziget.hu kezdőlapján a Gerendai-sikersztorit - szemtelenül álszent. Már évek óta nem váltok hetijegyet, most sem fogok. Suzanne Vegára azért kinézek, IMHO ő az egyetlen üdítő színfolt a nagyszínpad hakniparádéjában... Ja, és ha lesz Uhrin Benedek, ott a helyem az első sorban...:)

Justin Creative Commons License 2000.06.23 0 0 18
Azt hiszem a Szigeten nem??

Nekem rohadtul tetszett elkezdtem érdeklődni utánuk rögtön.

S K Creative Commons License 2000.06.23 0 0 17
Csá Justin!

Tavaly lent voltunk és mi is így éreztük. Ott a Dog Eat Dog csinált igazi fesztivál hangulatot. Utána pedig Tilos party abban a lebombázott szerelő csarnokban! Tényleg frankó volt. Különben itt is "óriási" meglepetést okoznak a t. szervezők. Hol is láttuk tavaly az Apocalypticát?

talabzs Creative Commons License 2000.06.23 0 0 16
Valahogy én sem vagyok elégedett, mert ugyebár a Toten Hosen mégsem jön, sajnos a pech közbeszólt, ellenben még van egy csomó üres hely a nagyszimpadokon. Igazából nem tudom, hogy mi alapján hívják meg a fellépőket a rendező(k), és ha egyáltalán olvassák ezt a fórumot akkor üzenem nekik, hogy az Offspring-nek és a Liquido-nak sincs még programja arra a hétre (legalábbis a honlapjukból ítélve), szóval még kellenének igazán nagy bandek, szerintem.
Justin Creative Commons License 2000.06.23 0 0 15
Kösz S K!

Tudjátok mit?
Gyertek inkább Mezőtúrra!Az igaz,hogy az is Sziget produkció,de azt még nem ragadta el a hév talán!Az ottani program összesítésben vezet a Szigetével szemben!

S K Creative Commons License 2000.06.22 0 0 14
Ez az Justin & Barto!
Specialist, szerintem is buta vagy! Szerintem mi vagyunk azok akik gondolkoznak és te az aki mindent elhisz.
Justin Creative Commons License 2000.06.21 0 0 13
Szevasztok!

Ziz2 te télleg zizi vagy!Fölösleges lenne ezen vitázni,de nekem jobban esne négy punk mint egy elektro,de ezt mindenki döntse el maga.Pedig nem vagyok véresszájú punk.

Bocs,hogy ilyet írok de nagyon buta vagy Specialist.Te is tudod,hogy nem erről van szó.Ez pusztán azon múlik,hogy a szervezők hogy állnak a kérdéshez.Ugyanis én azt hallottam még valamikor januárban,hogy az időpont csúszni fog plusz minusz egy hetet,mert sok a fesztivál és így meg tudnak egy csomó mindenkit hívni!Nos úgy látom erre nagy ívben beleszartak.Biztos vagyok benne,hogy akár a Metellica is eljött volna ha hívják.Csak sajnos Gerendaiék spórolnak,csak az olcsót hívják,hogy aztán utána düllesszék a mellüket,hogy micsoda bevételük volt!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!