A dadogós bemegy a kocsmába. -K--k-k-k-kéééérek e-egy ko-ko-kooonyakot. Mire a csapos: Mi-mi-milyent k-k-kér, Na-napoleont, me-me-met-t-taxáhát, va-agy ko-ko-kom-m-m-merszet? A dadogós gyanakodva ránéz,majd: -Ad-d-d-djon N-n-n-nap-p-oleont. Bejön egy másik úr: -Jónapot kívánok, kérek egy konyakot. Mire a csapos: -Milyet parancsol, van Napoleon, Metaxa, meg kommersz. Erre a dadogós: -M-m-m-maga sz-sz-szemét! Csu-csu-csúfolód-dik v-v-velem? -D-ddddehogy, én a m-m-m-másikkal cs-cs-csúfolólódtam.
Fent vagy a Facebook oldalon? Ha igen és bejelölsz, vissza jelöllek és beszélhetünk a dadogás hipnózissal történő megszüntetéséről, ebben nekem jók a tapasztalataim..Debrecenben élek..levelezési címem, amin elérhető vagyok: dremak@citromail.hu dremak@vipmail.hu
Mumu örülök, hogy megtaláltalak. Nagyon jó olvasni, amit én is már évek óta hirdetek, hogy igenis meg lehet szabadulnia dadogástól. Ami nálam segített, az a beszédhelyzetek értékelésének megváltoztatása. Nem mindegy hogy állunk hozzá a beszédhez, mit gondolunk a saját alkalmasságunkról, arról, hogyan értékel minket a másik.
A lényeg az hogy ne szegyeld azt ami egy deffektus hogy ne erezd magad azert kikuszobolve. A tudatos dadogos mar maga a termeszetesegevel ahogy sajat hibajat kezeli tiszteletet szűll a legtöbb embernel..A tabut kell lerombolni
Az enyém a bombazas (ilyen oreg vagyk) kovetkezmenye volt es sok görcsben,szégyenben éltem meg elsö éveit.Vannak logopedek akik valoszinuleg tudomnyosan nyulnak a kerdeshez
En nyitottam ezt a topicot es az elein aelmeseltem a tortenetet es talakoztan is egy sor dadogos tarsammal.Jogasz vagyok es eloadó..olvassd a kezdo hozzaszolasokat
Jol vagyyok csak oregen...Kis szabad idom lesz elolvaslak benenteket es ahhoz probalok mind volt oreg dadogos hozzaszolni.Bar azt mondjak hogy a dadogas vegleges allapot en vagyok az elo pelda hogy nem. A backgroundba ugyan megnarad a dadogos önjellemzese es ezzel jaro bajok de kivul korantsem ...
A retrográd az visszajellegűt jelent..pl. ha egy vkit megvernek, és ezt követően dadogós lesz, akkor hipnózisban vissza kell vinni a verés előtti időszakra, és ezáltal a dadogás okát ki lehet iktatni..
Ha érdekel benneteket, beszámolok egy esetről: szombaton (III:9-én) lesz nálam egy 19-éves csaj, aki 9 éves kora óta dadog, azóta, h az apja megverte..eddig hiába járt logopédushoz, most retrográd hipnózissal fogom gyógykezelni..már volt ilyen esetem, az nagyszerűen sikerült, az a srác most termék eladásokkal foglalkozik és előadásokat tart ebben a témában..
Természetesen..a hipnózis kortól független, akár állatoknál, akár embereknél van alkalmazva..dremakkukacvipmailponthu a dadogás jó erdménnyel gyógyítható hipnózissal..
A dadogás egy komplex dolog, sok oka lehet, és ezek feltárása is komoly munkát jelent, pedig itt van a lényeg..hipnózissal minden feltárható és a helyére tehető..ritkán szoktam ezen a fórumon jelen lenni, ha írni akarsz, akkor a címem: sancikukacdigikabelponthu..szerintem a dadogás csak hipnózissal gyógyítható, ez személyes tapasztalat..
Elküldtük a Nagymamához megint pár napra a téli szünetben, január elején hátha ismételni tudjuk a nyári dolgokat, de sajnos nem. Viszont ami érdekes, gyerek létére nagyon érdekes dolgokat és összefüggéseket mondott a Dédiröl (100 éves), én azt gondolom az iránta való aggódás is lehet a dolog oka, ha nem az akkori kiváltó tényezöje. Ahogy Anyósommal visszaemlékszünk akkoriban volt, hogy sajnos jelen volt amikor a Dédike egyszer rosszul lett és összeesett. Dédike idén lesz 100 éves. Lehet hogy tudat alatt miatta aggódik és szorong?